۱۳۹۲ مرداد ۲۳, چهارشنبه

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، پنجشنبه 24 مرداد، 15 آگوست
































دادگاه مهدی خزعلی برگزار شد

وکیل‌مدافع مهدی خزعلی از برگزاری جلسه رسیدگی به پرونده مهدی خزعلی در شعبه اول دادگاه انقلاب به ریاست احمدزاده خبر داد.
پیمان حاج محمود عطار در گفت‌وگو با ایسنا، درباره جلسه دادگاه، اظهار کرد: این پرونده با شکایت مدعی‌العموم و به اتهامات فعالیت تبلیغی علیه نظام و اجتماع و تبانی برای بر هم زدن امنیت تشکیل شد.
وی تصریح کرد: در جلسه دادگاه، نماینده دادستان با قرائت کیفرخواست و اعلام جرم علیه موکل، مجازات نامبرده را خواستار شد. اینجانب به همراه یکی دیگر از وکلای مهدی خزعلی از اتهامات وارده نسبت به موکل دفاع کردیم.
حاج محمود عطار گفت: ادامه رسیدگی به این پرونده به جلسه دیگری موکول شد.
وی یادآور شد: هفته آینده لایحه دفاعیه خود را تکمیل و به دادگاه ارایه می‌دهیم.

این وکیل دادگستری افزود: موکل با قرار وثیقه آزاد است

اخبار زندانیان سیاسی

یک عضو خانواده صارمی: هدف بازجویان، شکنجه افراد خانواده ،در مقابل دیگر اعضا خانواده است
فعالان در تبعید: هفته ها از بازداشت حسن صارمی، حامد و شهلا صارمی، طی هجوم ماموران به منزل شان می گذرد و کماکان خبری از بازداشت شدگان در دست نیست.
یک عضو خانواده صارمی معتقد است که دستگیری خانوادگی برای فشار روحی ،شکنجه روانی و اقرار به کارهای نکرده مییاشد.
وی در قسمتی از این نامه که در اختیار” کمپین صلح فعالان در تبعید” قرار گرفته ، نوشت:
” شکنجه افراد خانواده  در مقابل دیده گان دیگر اعضاء ؛ و در نهایت گرفتن اعتراف علیه خود زندانی و دیگر اعضای خانواده و اعترافات تلویزیونی از اهداف بازجویان ؛ شکنجه گران و مسئولین مافوق است .در این راستا از هر گونه دستگیری ؛ زندان و سربه نیست کردن آزادیخواهان و مبارزان ابایی ندارد.”
"روز پنج شنبه 16 خرداد 92 شش مأمور وزارت اطلاعات به سرکردگی آخوند علوی سربازجوی بند 209 به منزل آقای حسن صارمی مراجعه و ضمن دستگیری وی و دو فرزندش حامد و شهلا ؛ لب تاپ ؛ تلفن های همراه و مدارک شخصی آنان را با خود می برند. از آن روز تا کنون حسن صارمی تنها یک مکالمه کمتر از دو دقیقه با خانواده اش داشته و از شهلا و حامد خبری در دست نیست ."
نامه مجید دری از زندان کارون اهواز: از دادگاه فرمایشی تا شرایط غیرانسانی زندان بهبهان
دانشجو نیوز : مجید دری، دانشجوی دربند محروم از تحصیل، در نامه ای از زندان کارون اهواز به تشریح وضعیت غیرانسانی زندان بهبهان و نحوه انتقالش از این شهر به زندان کارون پرداخته است.
این فعال حق تحصیل در بخش هایی از نامه خود به عدم استقلال دستگاه قضائی و فشارهای وارده بر وی و خانواده اش به شدت انتقاد نموده است.
مجید دری در این نامه همچنین ضمن قدردانی از مهربانی مردم بهبهان، از انتقال خود همراه با پابند و دستبند در طول راه خبر داده است.
وی در بخشی از این نامه می گوید: مامور انتقال (که غلامی نامی بود) پابندم کرد و دستبند اعتراض کردم گفت: من تشخیص می دهم. راست می گفت ظاهرا قوانین بر اساس سلایق اشخاص است. چون شخص دیگری که جرمش مواد بود و قرار بود به کانون اصلاح و تربیت برود پابند نشد. جالب بود برایم که این تشخیص از کجا آمده. پابندی نا مناسب که مچ پاهایم را زخم کرد و حتی هنگام دستشویی هم حاضر به باز کردنش نشد.
دانشجوی محروم از تحصیل دانشگاه علامه در بخش دیگری از این نامه به بازگویی شرایط غیرانسانی زندان بهبهان پرداخته است: زندانی که ۲ الی ۲/۵ برابر ظرفیت در آن چپانده شده بودند تعداد دستشویی و حمام ها کم. و هر روز سختگیری بیشتر. فضا امنیتی تر. حتی ملاقات ها هم محدود شد و محدودتر. زندانی که کتابخانه نداشت. فعالیت فرهنگی اش لنگ ۱۰۰ هزار تومان میماند. جایی هم نداشت برای برگزاری کلاس، اما مرخصی ملزم به شرکت کلاس و کسب امتیاز بود!

توزیع شب نامه علیه روحانی در مجلس

دو تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از توزیع شب نامه علیه حسن روحانی و اسنادی علیه وزیران پیشنهادی در صحن علنی مجلس خبر داد.
به گزارش مهر، تلاش موافقان و مخالفان وزرا در ارایه مدارک و مستندات در خصوص ادعاهایشان در مخالفت و موافقان با وزرای پیشنهادی امروز پررنگ تر از همیشه شده است.
کمال الدین پیرموذن نماینده اردبیل در این خصوص از انتشار شب نامه ای در صحن علنی مجلس علیه روحانی و وزرایش در 10 صفحه خبر داد.
وی گفت: در این بولتن روحانی و وزرایش را در قالب فتنه گران گنجانده اند.

جعفر قادری نماینده مردم شیراز نیز از ارایه و پخش اسناد و مدارک در صحن علنی مجلس در خصوص وزرا خبر داد.

وزیر پیشنهادی اطلاعات؛ از حفظ حریم خصوصی تا تدوین منشور اخلاق حرفه‌ای

کلمه- گروه خبر: سیدمحمود علوی وزیر پیشنهادی اطلاعات در کابینه یازدهم در جلسه دفاع از خود سخنانی گفت که سالهاست دغدغه فعالان سیاسی و دلسوزان نظام و انقلاب بوده و با حاکمیت افرادی چون طائب در مراکز امنیتی کشور از گفتمان امنیتی کشور غایب بوده است.
وی با تاکید بر حفظ حریم خصوصی، احترام به حقوق شهروندی، جلوگیری از ایجاد ناامنی‌ها در کشور بدون امنیتی کردن جامعه و ضرورت حل بحران از راهکارهای نرم و مسالمت آمیز و عدم برخورد قهر‌آلود فصل جدیدی را در نظام اطلاعات و امنیتی گشوده است.
برای جامعه ای که طی سالهای گذشته آنچه از وزارت اطلاعات دیده تخریب و تهاجم و دخالت در امور شخصی و عدم شناسایی حریم خصوصی و شنود خصوصی ترین مکالمات روزمره فعالان سیاسی، مسئولان و سرداران و حتی مردم عادی بوده است، سخن گفتن از حقوق عامه و رعایت حریم خصوصی واژگان بیگانه ای است که سالهاست در این وزارتخانه غائب بوده است.
سیدمحمود علوی که اولین فعالیت سیاسی خود را در سال ۱۳۵۰ با تاسیس انجمن اسلامی در آبادان شروع کرد، در زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ‌یکی از اعضای ارشد ستاد انتخابات حسن روحانی بود و چندی پیش به‌ عنوان نماینده حسن روحانی به دیدار مراجع و علمای قم رفت.
بعد از خشونت های بی پرده و دخالت های آشکار ماموران وزرات اطلاعات در جریان حوادث سال ۸۸ شاید پرونده نافرجام قتل های زنجیره ای سیاه ترین نقطه در کارکرد سی ساله این وزارتخانه باشد. مامورانی که به خود اجازه می دهند با زیر پا گذاشتن همه قوانین مدون و عرف و شرع دست به اقداماتی بزنند که هیچ توجیهی ندارد. وقتی وزیر پیشنهادی اطلاعات تصریح می کند که بنده عبور از احکام شرع را با هیچ توجیهی نخواهم پذیرفت، حکایت از عمق فاجعه ای دارد که در این وزراتخانه در جریان است.

تدوین منشور اخلاق حرفه‌ای در وزارت اطلاعات

برخوردهای سلیقه ای، انتقام گیری های شخصی، سیطره بی اخلاقی و … تنها گوشه ای از رفتارها و عملکرد ماموران وزارت اطلاعات است که این بار وزیر پیشنهادی وزارت اطلاعات با تاکید بر رویکرد ملی و سازمانی در حوزه‌های ضدجاسوسی و امنیتی برای تحقق جامعه امن گفته است: حفظ استقلال وزارت و جلوگیری از تاثیرپذیری آن از جریان‌های سیاسی، تقویت نگاه فراجناحی و ملی در سطح وزارت، رعایت موازین شرعی و قانونی در اقدامات اطلاعاتی، صیانت از مسئولان سازمان در مقابل تهدیدات و آسیب‌های احتمالی، تدوین منشور اخلاق حرفه‌ای در وزارت اطلاعات، توسعه و حفظ سرمایه انسانی و بازنگری در چرخه گزینش، بهره‌گیری از فناوری و روزآمد کردن دستگاه‌ها و ابزارها در فرآیند اطلاعاتی، ایجاد نشاط و امید در میان کارکنان و توجه به نیازهای به حق معیشتی‌شان از جمله رویکردهای درون سازمانی بنده است.
علوی با تاکید بر تدوین منشور اخلاق حرفه‌ای در وزارت اطلاعات خاطرنشان کرد: انطباق وظایف سازمانی نیروهای وزارت با احکام شرع نظام اسلام از مهمترین دغدغه‌های آنهاست و این به عهده رئیس دستگاه است که با حساسیت نسبت به شرع محوری دستگاه مربوطه اهتمام داشته باشد و این همواره مورد تاکید رهبری قرار گرفته است.
وزیر پیشنهادی اطلاعات با بیان اینکه بنده عبور از احکام شرع را با هیچ توجیهی نخواهم پذیرفت، گفته است: گره خوردن اقتدار با اخلاق و قانون را ضامن آرامش و فضای روانی پاک در جامعه می‌داند.
وی ادامه داد: ‌ارزشمندترین سرمایه وزارت اطلاعات نیروی انسانی متدین، متعهد،‌متبحر و متخصص است و نه تنها نیاز مدیریتی خود را تامین می‌کند بلکه نیاز دستگاه‌های دیگر به نیروهای کیفی را نیز تامین می‌کند از این رو برای اداره این وزارت نیازی به نگاه به بیرون نیست.
برخلاف ترکیب فعلی مدیران و کارکنان وزارت اطلاعات که نه بر مبنای شایسته سالاری که صرفا بر اساس روابط تعریف شده است، علوی تاکید کرد که در صورت کسب رای اعتماد نه با اتوبوس بلکه با دوچرخه به وزارت اطلاعات خواهد رفت و با مدیران کارآمد همان جا به انجام وظیفه خواهد پرداخت.
ماموریت نیافتم که دل‌های مردم را بشکافم تا درون آن چه باشد
در حالی که هنوز وزیر اطلاعات فعلی نسبت به نصب شنود در دفتر علی مطهری هیچ توضیحی نداده است، وزیر پیشنهادی اطلاعات تصریح کرد: ‌«اصل ممنوعیت تجسس» بر پایه آیه کریمه لاتجسسوا و حدیث نبوی که می‌فرماید ماموریت نیافتم که دل‌های مردم را بشکافم تا درون آن چه باشد، از پایه‌های بنیادین وزارت خواهد بود مگر آنجا که احتمال توطئه باشد.
علوی یادآور شد: وزارت اطلاعات با هوشمندی و تعهد و خود را در محضر خدا احساس کردن می‌تواند نقش سازنده‌ای در همگرایی سران نظام و مدیران عالیرتبه این کشور ایفا کند و در عین حال با اندک غفلت و کم‌اندیشی نقش مؤثری در واگرایی مسئولان کشور دارد.
وی اضافه کرد: ماموریت‌های ذاتی وزارت اطلاعات ایجاب می‌کند که در جهت صیانت کادرهای نظام آنها را رصد اطلاعاتی کند؛ همانگونه که باید از کادرهای نظام از جمله نمایندگان مجلس صیانت شود در مقام خدمت و تصمیم‌‌گیری نیز باید به آنها کمک و از طریق اطلاعات سرویس داده شود.
علوی با بیان اینکه در چاره‌اندیشی برای مشکلات و به ویژه مدیریت بحران بر این باورم که گزینه برخورد قهر‌آلود باید آخرین گزینه و در واقع امنیت نرم مقدم بر امنیت سخت باشد ، گفت: وزارت اطلاعات نقش موثری در ایجاد امنیت نرم دارد.
وزیر پیشنهادی اطلاعات بیان داشت: وزارت اطلاعات ممکن است در معرض این فرایند انحرافی قرار بگیرد که پرونده‌ای را برای نتیجه‌ای از پیش تعیین شده سامان دهد؛ اما بنده در محضر نمایندگان اعلام می‌کنم که در وزارت اطلاعات نتیجه تابع محتوای بررسی شده پرونده‌ها خواهد بود نه نتایج از پیش تعیین شده که وزارت بخواهد به ابزاری برای اعمال حب و بغض‌ها و تسویه حساب‌های سیاسی تبدیل شود.
وزیر پیشنهادی برای تصدی وزارت اطلاعات با بیان اینکه من پیوند‌های مردمی را برای وزارت اطلاعات یک امتیاز می‌دانم، اظهار داشت: وزارت اطلاعات در خدمت مردم و تامین‌کننده امنیت فراگیر مردم است چه امنیت فیزیکی و چه امنیت روحی و آرامش روانی و بنابراین وزارت سازمانی نخواهد بود که از آن بترسند بلکه با پیوند‌های مردمی خود، سازمانی خواهد بود که مردم به آن دل ببندند و نام آن آرام بخش باشد و تنها کسانی که نیتی ناسالم دارند و مخل امنیت جامعه هستند و نیز دشمنان سوگند خورده نظام باید از آن بهراسند.
حال باید دید در شرایطی که بسیاری از فعالان سیاسی، نخبگان، استادان دانشگاه و فرهیختگان کشور با اتهامات واهی خانه نشین شده و افراطیون میدان دار بیشتر عرصه های سیاسی و امنیتی شده اند، وعده ها و برنامه های وزیر پیشنهادی اطلاعات تا کجا امکان تحقق دارد و آیا همان گروه های خودسری که قادرند بر خلاف همه قوانین و چارچوبه های حقوقی و امنیتی پرونده ای چون قتل های زنجیره ای بیافرینند، خواهند گذاشت رویکرد فراجناحی و دمکراتیک بر این وزارتخانه

واکنش مردم در شبکه های اجتماعی به نطق های این روزهای مجلس؛ شبحی که آرام آرام ایران را فتح می کند

روند تشکیل دولت که از ثبت نام هاشمی رفسنجانی به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری آغاز شد و با رد صلاحیت رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و کمپین های انتخاباتی و بعد از آن مناظره ها به اوج رسیده بود این روزها در آخرین مرحله ی خود به گرفتن رای اعتماد وزرای کابینه از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسیده است.
جلساتی که امروز در سومین روز خود، میلیون ها مخاطب ایرانی را پای گیرنده های تلویزیون نشانده و علاقه مندان را پیگیر در شبکه های اجتماعی به نکته سنجی و اظهار نظر می کشاند، بعد از چهار سال دوباره اثبات کرد که جنبش سبز زنده است و رهبران و فعالان آن همچنان خار چشم آنان که مدت هاست تلاش می کنند بگویند جنبش سبز مرده است و فعالان و رهبران آن از یادها رفته اند.
نمایندگان مجلسی که با چشم بر دهان و گوش به فرمان بودن خود این روزها بزرگترین خدمت را به تاریخ کشور و آیندگان کردند که اگر چشم فتنه در ۹ دی کور شده بود چرا هنوز از وزیر شدن کسی وحشتزده می شوند چرا به خانواده ی آسیب دیدگان حوادث و سرکوب های پس از انتخابات سر زده است؟
گوشه ای از پست های کاربران شبکه های اجتماعی را با هم می خوانیم:
این فتنه فتنه حضرات تندروی اصولگرا چیزی است در قد و اندازه اقدام حاج میرزا آغاسی وزیر بی کفایت ناصری در حفر چاه که اگر آب نداشت برای مملکت، برای خیلی ها اما نان داشت
* * *
یادش بخیر. ۱۶ سال پیش در چنین دقایقی در پس حملات تند راست های مجلس پنجم به کابینه معرفی شده محمد خاتمی و بویژه عطاء الله مهاجرانی، سیدمحمود دعایی پشت تریبون رفت و آنچنان دفاع جانانه ای از مهاجرانی نمود که مجید انصاری در مقام رییس فراکسیون اقلیت با خاطری آرام و راحت روانه تریبون گردید.
جای یک رییس فراکسیون اقلیت مقتدر امروز در مجلس به شدت خالی است.
* * *
آقای رسایی که دم از مردم می زنی، نفر سی ام مجلس ششم اندازه نفر اول مجلس فعلیتون رای داشت. اگر منافعت نمی زاره شرافتمندانه حرف بزنی لااقل دهنت رو ببند نمیگن لالی .. همه بچه ها خسته نباشند. معلومه که تیرمون به هدف خورده و زحمات این سالها به خوبی به ثمر نشسته. هرچی امروز فحش هاشون بیشتر می شد من دلم خنک تر می شد. آقای نجفی عزیز یادت باشه تا وقتی بهت فحش می دن تو قلب مردمی. نکنه برای اینکه فحشت ندن از قلب مردم بیای بیرون. امروز کروبی و موسوی بیشترین فحش رو شنیدند اما محبوب ترین سیاسیتمداران ایرانی هستند…
* * *
از الان برای تغییر این نماینده ها باید شروع کرد .. انصافا باید دست رسایی و امثال او را بوسید. باعث شدند امروز چند میلیون نفر که پای رسانه ملی نشسته اند، بفهمند که “میرحسین موسوی” و “حوادث سال ۸۸″ هنوز اصلی ترین زخم و شکاف سیاسی کشور است. بفهمند حمایت جریان حامی مهندس موسوی در انتخابات ۸۸ پشت کابینه معرفی شده، است. تاثیرگزاری آقای خاتمی و هاشمی را در مجلس ببینند و بدانند جریان مقابل دولت که وضعیت نا به سامان فعلی را به وجود آورده همان جریانی است که به دنبال حذف هاشمی و خاتمی بوده است.
آقای رسایی انصافا مچکریم..
* * *
حکایت امروز: “به نظر من اگر در مورد پور محمدی همین جور نماینده های موافق و مخالف صحبت کنند تمام فسادهای نظام و مسئولین نظام مشخص میشه از مجلس درخواست می کنیم بگذارند بیشتر در مورد پورمحمدی بحث انجام بشه “
* * *
جنبش سبز! آری همچنان سایه سنگین رای خوانده نشده ما بر همه تصمیمات اقتدارگرایان تاثیر میگذارد. امیدوارم رهبران جنبش لحظه لحظه این دست و پازدن ها رو بشنود تا ببینند و بدانند فراموش نشده و نخواهند شد،حتی اگر ما بخواهیم فراموش کنیم مجلس نمیگذارد فراموش کنیم در شهری که حتی چراغ چهارراه ها هم میترسند سبز بمانند.
بهرام بیرانوند نماینده مجلس اومده تو تلوزیون شبکه خبر میگه به آموزش پرورش ایرادهای زیادی وارده آیا دختر ما در مدرسه یاد میگره که چطور مادر خوبی بشه؟چطور همسر خوبی بشه!آیا پسران ما یاد میگیرن در مواقع لازم باید از منافع کشور و ناموسشون حمایت کنن؟چطور مدیر بشن؟چطور معلم بشن؟چطور فردا در مسایل سیاسی مملکت نقش داشته باشن؟جنگ شد ایثار کنن؟و…و…اصلا چقدر در مدرسه بچه های ما با اهل بیت آشنا میشن؟!کلا خانمها که لازم نیست چیزی یاد بگیرن آقایونم که همیشه آماده پدر و همسر شدن هستن.
هنوز ادامه داره
* * *
امروز با یاد کردن از نخست وزیر امام و قرائت جوابیه مهدی هاشمی، تابوی فتنه در مجلس شکست.
صبر جمیل را برای کاسبین فتنه و کپسول های بصیرت در جریان خودعمار پندار خواستاریم.
* * *
اگه رای دادن به روحانی همین یه نتیجه رو داشت که از تریبون مجلس افرادی مثل نجفی صحبت کنند می ارزید!
* * *
خوبه چشم فتنه را کور کردند تو ٩دی. الان انقدر فتنه فتنه می کنن کور نکرده بودند امروز چیکار می خواستن بکنن؟!!
بالاخره من نفهمیدم این مجلس نمایندگان مردمه یا مجلس نمایندگان رهبری. شماها نباید از روحانی راضی باشید باید ببینید مردم راضی هستند یا نه. نمی شه این نماینده ها حرف نزنن، وزرا پیشنهادی فقط حرف بزنن؟! همش ظریف و نجفی حرف بزنن. این مجلس لیاقتش همون احمدی نژاده که بیاد بهشون بگه آب و بریزید … خلایق هرچه لایق
* * *
بی نواها…همشون در حصر میر حسین اند…
* * *
شبحی در حال فتح ایران است. شاید هم بدون اغراق تا الان هم فتح اش کرده است؛ شبح میرحسین موسوی.
* * *
این یک پیروزی بود تا شکست در برابر پایداری های تند مجلس
* * *
فتنه، فتنه گران، ساکتین فتنه، بصریت، خواص بی بصریت یا بلعکس … برام جالبه که می بینم بعضی از کلمات در طول زمان دچار تحول معنایی شدن!
ای جانم … میر حسین نیستی ببینی که یادت میتونه جلسه رسمی مجلس رو بلرزونه.
* * *
شادی های کوچک ما: الان خانم مجری شبکه خبر داشت درباره یکی از وزرای پیشنهادی حرف میزد گفت در دولت مهندس موسوی وزیر بوده. خیلی عادی هم گفت، جا دارد از نماینده گان عزیز کمال تشکر را به عمل آوریم. برادران گمنام و با نام ۳ سال تمام تلاش کردند که بگویند جنبش سبز مرده، هیچ آثاری ازش وجود ندارد. تمام شد. موسوی و کروبی و رهنورد فراموش شدند. خلاصه اینکه تمام زحماتشان را بر باد دادید.
نام میر حسین موسوی نخست وزیر امام در مجلس پیچید
* * *
بر چنین مجلس و بر کرّ و فِرش باید چی؟
* * *
من شک ندارم که برخی از این نماینده های مجلس با ” تدلیس” در امتحانات مدرسه مدرک گرفته اند و اومدن بالا
* * *
فتنه… اصحاب فتنه… فتنه گران… سران فتنه… واسطین فتنه…. ساکتین فتنه…
این رسایی چقدر میگیره سایلنت بشه؟
* * *
از «مهدی هاشمی٬ آقازاده‌ی دله دزد» تا «دستمال‌کشِ دولت» این‌ها شده ادبیات نمایندگان ملت در مجلس٬ واقعاً مجلسه داریم؟
حکیمی: صلاحیت آقای روحانی در شورای نگهبان با یک درجه تخفیف تایید شده است. یک درجه تخفیف در تایید صلاحیت چیه دیگه؟ مگه حکم اعدامه؟
* * *
تفاوت بین جریان اصلاح طلبی با جریان مقابل را خیلی ساده می توان در تفاوت بین آقایان دکتر نجفی و جناب رسائی جُست. چه در گفتار و چه در کردار!
رندی را گفتند در عالم امکان، آن زمان و مکانی که در آن بیش از همه وقت از موسوی و کروبی گویند کی و کجاست؟
خنده ای کرد و گفت: جلسه رای اعتماد به کابینه دکتر روحانی!
باید به نمایندگان این مجلس حق داد!
مواجهه با مدیرانی که واقعاً توان ادارۀ کشور را دارند در قیاس با افراد محترمی که در دولت قبلی مشغول بودند، کار سختی ست و طبعاً به این دلیل که نمی توان ایراد اجرائی از این مدیران گرفت، ناچار به تمسک به مسائلی غیر از توان اجرائی فرد پیشنهادی اند.
* * *
امروز فتنه، بیشتر از دولت در مجلس مطرح بود. فتنه ای که میگویند سالهاست مرده و تشییع شده است! والا
* * *
من البته درک می کنم حال و روز آنان را…
انگاری خاکستر انبان سوخته ی ۱۶ سال – از فردای دوم خرداد ۷۶ تا امروز – “هیمه اندوزی ” خود را در مصاف نسیم آگاهی و بیداری وجدان عمومی، نفله می بینند.
جیغ و ناسزا و از این دست حرکات ناموزون را تاب بیاورید، دوستان من!
آرام و رهوار و خردمندانه و استوار، آمده اید، به پیش خواهید رفت … این آفریده ی “زیبا”،
به آن ورپریده ی “زشت “، به هم در !
* * *
سه چراغ روشن به آقای نجفی به خاطر صراحت و شفافیت در سخنان/ بابا این رسایی چرا تصمیم نمی گیره ساکت شه؟
ماشالله اقای احمدی نژاد خوب پرونده سازی را به آقایان یاد داده …
دم این نماینده گرم میرحسین موسوی نخست وزیر امام
همچین میگن سن بالا سن بالا یادشون رفته وزیر راه احمدی نژاد …حالا تیکه دولت لب مرزی به کنار ..عجب رویی دارن.
* * *
امروز در حین صحبتهای دکتر ظریف و دکتر نجفی در مجلس یاد بعضی روزهای کلاسهای درس خودم افتادم که داشتم یک مبحث مشکل را تدریس می کردم و از نگاههای هاج و واج دانشجویانم متوجه میشدم که درس را یاد نگرفتند !!!
* * *
تو در نماز عشق چه خواندی ؟
که سالهاست
بالای دار رفتی و این شحنه های پیر
از مرده ات هنوز
پرهیز می کنند…
نامت هنوز ورد زبان هاست.
طرف نوشته: گول نخورید، اینم از بازیهای جمهوری اسلامی است که مجلس به وزرای روحانی میگه فتنه گر و فحششون میده تا مردم به کابینه روحانی امیدوار بشن !!!
* * *
«در خیابان (مجلس؟) با سایه ها می جنگید، حال آنکه در میدان وجدان های مردم خاکریزهایتان پی در پی در حال سقوط است»
میر حسین موسوی، بیانیه شماره شانزده
افلا تتذکرون؟!
لامصب ها بر روی صندلی های این مجلس فروغی، مدرس, تقی زاده، میرزا حسین خان، قوام، مصدق و ده ها بزرگ مرد دیگر نشسته اند.
سرم درد گرفت!
* * *
مجلسِ ششمم آرزوست!
مجلسی که نمایندگانش واقعاً «صدای ملّت» باشند!
می توان برای مجلس دهم محققش ساخت!
نخست: این نمایندگانِ مخالف، نمایندۀ حوزه انتخابیه خودشان بودند یا نماینده روزنامه کیهان؟! چون سخنانشان عیناً همان سرمقاله ها و یادداشت های حسین شر یعتمداری و شرکا در این چند روز بود که گاف های پی در پی و مطالب خلاف واقعشان به شمارش افتاده بود!
دوم: اگر این نمایندگانِ مخالف راست می گویند و پاسخ می خواهند، طبق قانون که در آن فرصت دفاعِ اشخاصی که نامشان در مجلس مطرح می شود پیش بینی شده، در صحن علنیِ مجلس که پیش کش، اقلاً یک دوربین ببرند به محل حصر آقایان موسوی و کروبی و سرکار خانم رهنورد تا به طور مستقیم با مردم سخن بگویند و پاسخ آقایان را نیز بدهند (بارها چنین درخواستی شده اما تاکنون اجابت نشده است).
سوم: از این پس، حلقۀ وکیل الدوله ها در مجلس به حلقۀ فحاشان، تغییر نام و تغییر مأموریت خواهند داد.
سوم: به نظرم همۀ وزرای پیشنهادی رأی اعتماد را خواهند گرفت. درست همان حسی را دارم که دو روز پیش از انتخابات داشتم. اینکه انتخابات، یک مرحله ای خواهد بود و دکتر روحانی، پیروز آن.
پی نوشت: مجلسِ ششمم آرزوست!
شما نه تنها کاسبین فتنه که دلالان فتنه هستید …تخیلات و توهمات خود را پرنده سازی کردید … ای کاش ما اصولگراها هم به مانند امثال پزشکیان ها و ظریف ها و… بودیم … احسنت به آقای باقری نماینده مجلس!
آخرین دست و پا زدن های “اقتدارگرایی و تمامیت خواهی”، در مجلس.
* * *
در مجموع از فراکسیون احمدی نژادی های مجلس که در عمل بهترین شیوه ممکن از تریبون مجلس و پخش مستقیم صدا و سیما در خدمت فتنه بودند کمال امتنان را دارم.
باتشکر- یک فتنه گر
فعالین سیاسی چند دسته هستند: فتنه گر، کاسب فتنه و دلال فتنه
ما فتنه گریم عصبانی هستین؟ از عصبانیت بمیرین!
* * *
من کسانی را که با شکستن حریم ادب و اخلاق هر نهادی از نهادهای کشورم را بی‌اعتبار کنند هرگز نمی‌بخشم! حالا این از من
* * *
سخنان آقای دکتر ظریف کلاس درسی برای نمایندگان بود خوب شد که نمایندگان محترم لااقل این چند دقیقه را نشستند و گوش دادند … خوب است هر ازگاهی از این کلاس ها برای آقایون تشکیل بدن که هم کلاس درس علم سیاست بود و هم اخلاق …البته خانم ها هم که …مثل همیشه فقط شنونده هستند !
اگر بنا بود وزیر زنی داشتیم همچون این نمایندگان خانم در مجلس همون بهتر که نداشته باشیم !
* * *
جمع‌بندی روز دوم رای‌اعتماد‬: یکی دوتا از وزرای پیشنهادی فراتر از وزیر یک ‏دولت‬ هستند و خودشون پتانسیل رییس دولت جمهوری اسلامی بودن دارند (مثلا نجفی‬ و‏ظریف‬). دفاعیات نجفی بد نبود اما ظاهرا «مروت» باعث شد کمتر از حد انتظارم باشد. سخنرانی ظریف هم خیلی خوب بود. حاضرم شرط ببندم که نزدیک به ۸۵ درصد نمایندگان‬حاضر در ‏مجلس‬، ۸۵ درصد محتوای سخنانش رو نفهمیدند. و نکته آخر اینکه تاسف انگیز است که در این جمع از دیوارهای سالن صدا درمیاد اما از همون سه‌چهارتا زن‬ هیچ صدایی بیرون نیومد که لااقل بدونیم اون تو نشستند.
* * *
هیئت رئیسه مجلس در نقش مبصر:
آقای رسایی بشینین سرجات
آقای کوچک زاده اون ته سالن تجمع نکن
آقای رسایی میگم بشین سر جات آقا
اقای نجفی درود به شرفت اگر بعد از ۸۸ همراه همفکرانت به دیدن خانواده اسیب دیدگان رفتی و ازشون دلجویی کردی.
اینچنین وزیرایی ما لازم داریم …
فتنه، فتنه، فتنه …
مگر بارها تمام نشده بود این فتنه، مگر بارها تشییع نکردید این فتنه را؟!
لکه ننگ ۸۸ تا ابد با شما خواهد بود، در کلامتان، در چهره تان در فکرتان هر بار که چهره ررئیس جمهور منتخب ملت را ببینید و صدایش را بشنوید چرا که فتنه گران این رئیس جمهور را سر کار اوردند و شما را وادار به قبول خواست ملت کردند.
چه لذتی داره شنیدن نام میرحسین موسوی از تریبون مجلس اون هم با این صلابتی که پیرموذن ادا کرد نامش رو
یکی رو بفرستن دنبال احمدی نژاد! فقط یه چوپون میتونه بز اخوش رو رام کنه!
این مجلس لیاقت احترام رو نداره چون برخواسته از یک انتخابات آزاد و سالم و خواست مردم نیست، برای این مجلس رئیس جمهور منتخب ملت زیادیه لیاقتش همون رئیس دولت کودتاست!
پله بعدی مجلس است، برای عزت ایران مجلس نمایندگان ملت ایران را به عقلا و دانایان باید سپرد!
* * *
فتنه جدیدی در راه هست و می خواهد مجلس را مقابل اراده ملت قرار دهد. این اصحاب انحراف هست. نماینده موافق وزیر آموزش و پرورش
آقای نجفی شما چه کاره بودید؟ نماینده مخالف وزیر آموزش و پرورش
نه واقعا برای چه امدید مملکت را درست کنید؟ ها برای چی؟
وقاحتشون هم حدی نداره.
* * *
زنانی که بر کرسی های مجلس نشستند آیا هیچ چیز برای گفتن در این دو روز نداشتند؟ فارغ از اینکه دیدگاه های سیاسی شان چگونه است سکوت شان حاکی از چیست؟ دریغ از حتی یک اخطار! جای تعجب ندارد اگر کسی در مجلس صرفا بگوید “آقایان”! اینها بر صندلی های مجلس برای چه نشسته اند؟!
اینقدر “فتنه” “فتنه” گفتند تو این دو روز که “دشمن” “دشمن” یادمون رفته بود، آقای پژمان فر یادآوری نمودند!
درضمن آقای پژمان فر اسم آقای خاتمی را که می خوای بیاری “دقت کن.
****
پشت میکروفن، نماینده همه انتقاد هاش را می کنه آخرش هم می گه در ضمن نظرتون راجع به فتنه چیه، والسلام …
* * *
یک نکته از سخنان رسایی
سخنان حمید رسایی در صحن امروز مجلس اگرچه پر از تکرار لاطائلات پیشین بود اما یک نکته گفت که باید آن را سرنخ یک چرخش جدید در مواضع جریان متبوع وی دانست. وی گفت:”ما منتقد هاشمی هستیم اما مثل اصلاح طلبان نمی گوییم قاتل است.” قسمت دوم این ادعا یک مساله نخ نما شده و مهمل که فاقد ارزش لازم برای بحث است. اما تغییر نقش رسایی از دشمنی کینه توزانه و کور با آیت الله هاشمی که بخشی از آن دیروز در نطقهای همفکرانش مطرح شد نشان داد این فرقه از شکست دادن قطعی آیت الله و به تبع آن حذف کامل وی نا امید شده اند و در نخستین اعلام موضع به زبان آوردند که می خواهیم منتقد هاشمی باشیم. آنان که یک زمانی جز به اعدام فرزندان آیت الله هاشمی رفسنجانی راضی نبودند امروز اعتراف کردند که حاضرند تا منتقد بودن خود را زنده نگه دارند. این اعلام موضع در صورت تداوم، نشان می دهد آزلزله ۸ ریشتری ۲۴ خرداد بر سر جبهه (به سبک خودشان) مثلا پایداری چه آورده است که نگذاشتند تغییر مواضع به بعد از تشکیل دولت موکول شود.
برای صحت وسقم این تحلیل باید منتظر بررسی وزارت زنگنه و آخوندی باشیم …
* * *
یاد مجلس هفتم افتادم و رفتن احمدی‌نژاد به مجلس برای تقدیم لایحه‌ی بودجه. نماینده‌هه پریده بود پشت تریبون، حمله کرده بود به لیوان آب احمدی‌نژاد، ته‌مانده‌ی آب لیوانش را سر کشیده بود و بعدش چند قطره‌ی باقی‌مانده را شالاپ شولوپ پاشیده بود روی لباس خودش، و زودی گفته بود این آب تبرک است. خواستم بگویم ما دسته‌گل‌های این حضرات را یادمان نرفته. با ژانگولربازی‌های امروزشان کُرک و پَرمان نمی‌ریزد دیگر. 
* * *
خلاصه ی تمام جلسات این روزهای مجلس: فتنه هنوز زنده است.

واکنش پورمحمدی به سخنان مخالفان: چرا در زمان اختلاس سه هزار میلیاردی ساکت بودید؟

وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری، با بیان اینکه مبارزه با فساد در دولت را رسالت خود می دانم، گفت: به عنوان وزیر عدالت با رانت خواری،‌ ویِژه خواری و ویژه طلبی مبارزه خواهم کرد.
پورمحمدی در واکنش به سخنان کوچک زاده و مخالفان با اشاره به حضور خود در یک جلسه ۷۰ دقیقه ای در مجلس که به توضیح اختلاس ۳۰۰۰ میلیاردی پرداخته بود، به این نمایندگان گفت: چرا آن موقع ساکت بودید؟
به گزارش خانه ملت، مصطفی پورمحمدی در نشست علنی امروز (چهارشنبه۲۳ مرداد) مجلس شورای اسلامی، در دفاع از برنامه های خود برای کسب رأی اعتماد از مجلس گفت: خدا را سپاس که در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که در آن معنویت خداخواهی، حق‌طلبی، اخلاص، ایثار و شهادت‌طلبی موج می‌زند و رمضان گذشته شاهد مدعای بنده است.
وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری تصریح کرد: خداوند را بی‌نهایت باید سپاسگزار باشیم از این همه نعمتی که به ما عنایت کرد که در این فضا تنفس می‌کنیم؛ خدا را باید شاکر باشیم که در نظام اسلامی قدم می‌زنیم، حرکت می‌کنیم و حضور داریم.
پورمحمدی افزود: وقتی که انسان این فضای مجلس را می‌بیند این حساسیت، وسواس، دقت در ارزش‌ها، آرمان‌ها، باورها سرمایه‌های ملت، دیانت، حفاظت از امنیت، تمامیت ارضی و همه نیازهای واقعی و جدی مردم خود یک ارزش به شمار می‌رود و باید سپاسگزار خداوند باشیم.
وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری گفت: واقعاً نمی‌دانم با چه زبانی خدا را شکر بگویم که به بنده کوچکی مثل من توفیق خدمتگذاری را در موقعیت‌های مختلف عنایت می‌کند؛ از اینکه حوزه‌های سخت و پرمسئولیت متوجه بنده است لطفی از جانب خداوند است و هرکه بامش بیش برفش بیشتر.
پورمحمدی افزود: ما فکر می‌کردیم حال که وزارت دادگستری به تعبیر دوست منتقدمان هیچ جایگاه و فایده‌ای ندارد نمی‌دانستیم اینقدر پردردسر برگزار می‌شود؛ ما زمانی برای وزارت کشور به این مجلس آمدیم که رأی اعتماد بگیریم و خیلی روز پر سروصدا و دیدنی و تاریخی بود.
وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری گفت: روز دیگری هم برای پرونده سه هزار میلیارد تومانی به این مجلس آمدیم و آن هم روز عجیبی بود و ۷۲ دقیقه دوستان گوش می‌کردند و بعد از آن هم می‌گفتند ادامه داشته باشد به طوریکه از نفس افتاده بودم. امروز هم آمده بودیم برای استراحت در وزارت دادگستری و فکر می‌کردیم آرامتر است ولی ظاهراً دیدیم وضع به شکل دیگری است.
وی در ادامه به ذکر خاطره‌ای پرداخت و گفت: وقتی صحبت‌های دوست منتقدمان را در صبح شنیدم یاد حادثه‌ای در سال ۵۹ افتادم؛ روز ۱۵ اسفند ۵۹ سمینار قضات و دادستان‌ها در ساختمان دادگستری در میدان ارگ برگزار شده بود و شهید بهشتی در آن زمان رئیس دیوان عالی کشور بود و بنده به عنوان دادستان چند شهر خوزستان در این سمینار شرکت داشتم.
پورمحمدی گفت: روز ۱۵ اسفند فردای ۱۴ اسفند تاریخی است که همه می‌دانیم چه حادثه‌ای بود؛ ما چند نفر از دادستان‌ها و قضات گروه گروه با شهید بهشتی ملاقات داشتیم نوبت ما بعداز ظهر روز ۱۵ اسفند بود و خدمت شهید بهشتی در دفتر ایشان رفتیم که از پائین ساختمان فریاد بلند شد.
وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری افزود: همان‌هایی که دیروز در چمن دانشگاه که الآن محل نماز جمعه است و آن حادثه و قائله را آفریدند پشت دیوار دادگستری آمدند، نمی‌خواهم به ملت جسارت کنم اما ناچارم تاریخ را بگویم؛ مرگ بر بهشتی آنها ساختمان را می‌لرزاند؛ بهشتی در نگاه آنها مظهر اشرافیت و سرمایه‌داری و حافظ اشرافیت و سرمایه‌داران، ولی آن بزرگ، آرام سکوت کرد.
وی گفت: ما متشنج بودیم و دوستان صحبت کردند که چرا حرف نمی‌زنید اما ایشان فرمود «انّ‌ الله یدافع عن ‌الذین آمنوا»؛ ما مظهر اشرافیتیم؟ در آن دولت فلان، قائم‌مقام وزارت‌خانه بودیم حافظ اشرافیت بودیم؟ چه می‌گویید؟
پورمحمدی گفت: بنده وقتی این دوست منتقدمان (کوچک زاده) آن حرف‌ها را زد با خود فکر کردیم چه سخنی بگوییم. گفتم که همین برخوردها را با بزرگان ما مثل شهید بهشتی و دیگران هم داشتند، همان‌هایی که امروز نویسندگان و گویندگان و آماده‌کنندگان مطلب برای سایـت‌ها، تلویزیون‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای آن ور آب هستند و همه سندهای آن موجود است.
وزیر پیشنهادی وزارت دادگستری افزود: ترسیدم برای آن عزیز چرا که آنها نیاز شعارهای سوپر انقلابی می‌دادند و امروز این سرنوشتشان است؛ امروز به سازمان خودم رفتم نماز را که خواندم بین نماز ظهر و عصر برای آن دوست عزیز منتقد صبح دو رکعت نماز خواندم و دعا کردم برای او و خودم که عاقبت به خیر شویم و منحرف نشده و ثابت قدم بمانیم و اگر آن مطالب در افکار عمومی مطرح نمی‌شد این چند کلمه را نیز دوست نداشتم بیان کنم.
پورمحمدی در مورد بحث تنقیح قوانین در سخنان یکی از مخالفین خود گفت: بحث تنقیح قوانین قرار بود به خارج از سازمان بازرسی کل کشور انتقال یابد اما بودجه لازم را نداشتیم.
وی افزود: خوشحالم که بر مواضع حق ایستاده ام هر چند در این سال ها شکایاتی علیه من مطرح شد که بنده نیز گفتم گزارش آنها را منعکس کنید.
وزیر پیشنهادی دادگستری تصریح کرد:‌ در مدتی که ریاست سازمان بازرسی کل کشور را بر عهده داشتم فشارهای زیادی به من وارد شد که بنده نیز به رئیس قوه قضائیه اعلام کردم شکایت بنده را مطرح کنید که آنها عدم شکایت پذیرفته و اعلام کردند که گزارشی علیه شما وجود دارد.
پورمحمدی اظهار کرد:‌ در پایان، شعبه رسیدگی کننده به شکایت علیه بنده عنوان کرد اقدامات شما منطبق با قانون و در حوزه اختیار کاری شما بوده و جرمی واقع نشده است.
وی در ادامه عنوان کرد: بیاییم برای اجرای عدالت بیشتر وقت گذاشته و به خاطر مسائل سیاسی عدالت را در حاشیه نبریم.
وزیر پیشنهادی دادگستری تصریح کرد:‌ در شرایط کنونی بسیاری از نیازهای اصلی کشور به حاشیه رفته لذا باید تمام مسائل فکر کنیم تا بتوانیم مشکلات را کنار بگذاریم.
پورمحمدی با اشاره به نبود قانون مدون و شفاف در وزارت دادگستری تأکید کرد:‌ وزارت دادگستری نیازمند قانون جدید، مدون و شفاف است.
وی افزود: حق نمایندگان مجلس سؤال و حق ما نیز پاسخگویی است چرا که مجلس در رأس امور و قانونگذار کشور است لذا در وزارت کشور نیز این مهم و رویه را قبول داشتم.
وزیر پیشنهادی دادگستری تصریح کرد:‌ من به عنوان وزیر مسئولیت و رسالتی بزرگ بر عهده دارم چرا که باید وزیر عدالت خادم، مولد و پیگیر عدالت در دولت باشم.
وی اظهار کرد:‌ حال که به عنوان وزیر پیشنهادی به کابینه دولت یازدهم دعوت شده ام باید خود عامل به سلامت و مبارزه با فساد و ویژه خواری باشم چرا که در شرایط کنونی خروجی وزارت دادگستری رضایت بخش نیست.
پورمحمدی عنوان کرد: تلاش می کنم تا خود را وقف خدمت رسانی کرده تا فضای عادلانه قضایی را در کشور بسازیم.
وی افزود: باید با عدالت قضایی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی حرم عدالت را ساخته و جامعه ای عادل بر پایه خواسته های آرمانی ایجاد کنیم.
وزیر پیشنهادی دادگستری خاطر نشان کرد: از نمایندگان مخالف و موافق بنده تشکر کرده و امیدوارم بحث های امروز ما به تعالی بیشتر بیانجامد.
پورمحمدی عنوان کرد: در پرونده ای که شخصی قراردادی با وزارت کشور داشت و به تعهد خود عمل نکرد چیزی متوجه بنده نبود لذا آن فرد بازداشت و اموالش مصادره گردید اما متأسفانه به جای اینکه دارایی های وی پس گرفته شود وارد ماجراجویی های سیاسی شدند و آن فرد نیز هر روز بر اموال خود افزوده که ما نیز در حال بررسی و تحقیق در این مورد بوده تا حقوق بیت المال به مردم بازگردد.

وکیل خانواده کامرانی: امکان نقص حکم دادگاه مرتضوی در دیوانعالی

وکیل خانواده کامرانی (از قربانیان حادثه کهریزک) گفت: در رای دادگاه آمده است این رای با اکثریت آراء صادر شده یعنی اینکه برخی قضات اختلاف نظر داشتند. همین مورد قطعا برای قضات دیوان حائز اهمیت است و با توجه به لایحه استدلالی که ارائه شده امکان نقص حکم در دیوان وجود دارد.
سید حسن کمالی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد روند رسیدگی به پرونده موکلش در شکایت از سعید مرتضوی گفت: بعد از صدور حکم قضات که تعداد آنها ۵ نفر بود خانواده ها همگی معترض حکم بودند. خانواده کامرانی فر هم نسبت به این حکم اعتراض داشت که لایحه محکمی همراه با استدلالات قضایی و حقوقی به دادگاه ارائه شد.
وی افزود: در رای دادگاه آمده است این رای با اکثریت آراء صادر شده یعنی اینکه برخی قضات اختلاف نظر داشتند. همین مورد قطعا برای قضات دیوان حائز اهمیت خواهد بود جدا از اینکه لایحه ما بسیاری از زوایای پرونده و حکم صادر شده را در بر دارد که در نتیجه امیدواریم که حکم در مرحله دیوان نقص شود.
وکیل خانواده کامرانی فر در پاسخ به اینکه آیا با سعید مرتضوی هم گفتگو داشته اید گفت: قطعا این گفتگو ها در دادگاه انجام شده ولی وی همچنان تلاش می کند تا اقدام خود را در حادثه کهریزک توجیه کند.
کمالی با بیان اینکه خانواده موکلم از روند رسیدگی به پرونده راضی بودند گفت: اینکه شکایت موکلم رسیدگی شد و قوه قضائیه بدون حاشیه دادگاه برگزار کرد اقدامی خوب و ارزنده بود ولی حکم دادگاه رضایت بخش نبود که امیدواریم در مرحله دیوانعالی قضات موارد را بررسی کنند.

شرح کودتای سال ٨٨ از زبان یک نماینده مجلس

کلمه – گروه خبر: سایه انتخابات سال ۸۸ همچنان بر جلسات بررسی وزرای حسن روحانی در مجلس سنگینی می کند. تنها طی دو روز ۱۶۰۰ بار واژه فتنه در صحن مجلس به کار برده شد؛ این که وزرای پیشنهادی نسبت به جنبش سبز مردم در سال ۸۸ چه موضعی داشتند و چه میزان با رهبران در حصر آن نزدیک بوده اند، بیشتر محتوای سخنان نمایندگان مجلس را تشکیل می دهد. امروز هم در زمان بررسی برنامه های عباس آخوندی وزیر پیشنهادی راه، حوادث مربوط به انتخابات سال ۸۸ بار دیگر بیان شد، تا نشان دهد میزان تاثیر جنبش سبز مردم ایران را حتی در اموری مانند انتخاب وزرای کابینه حسن روحانی.
زارعی نماینده مردم تهران در مجلس، در هنگام بررسی برنامه های آخوندی در مجلس، در مورد اقدامات وی در سال ۸۸ این گونه روایت کرد: آخوندی در سال ۸۸ نماینده میرحسین موسوی در هیات نظارت شورای نگهبان بود من هم در آن هیات نظارت بودم البته این فی النفسه هیچ اشکالی ندارد منتهی آنچه را که من مشاهده کردم دارای اشکال است.
وی به قطع شدن پیامک ها در روز برگزاری انتخابات سال ۸۸ اشاره کرد، اقدامی که اولین نشانه های غیر عادی بودن فضای انتخابات را آشکار کرد:« از ابتدای روز جمعه که پیامک ها قطع شد آقای آخوندی اعتراض شدیدی به قطع پیامک ها داشتند و اصرار می کردند با دفتر مقام معظم رهبری تماس گرفته شود تا پیامک ها باز شود البته ما آنجا اعتراض کردیم و گفتیم اگر پیامک های قطع شده برای همه است.»
زارعی افزود: از ساعت ۲ بعد از ظهر به بعد آقای آخوندی بارها تماس می گرفتند و اظهار می کردند اعلام کنید آقای موسوی با ۶۰ درصد جلو است من گفتم چرا جامعه را ملتهب می کنید اجازه دهید زمان انتخابات تمام شود و بعد نتایج را اعلام کنید ایشان به من اعتراض کرد و گفت به شما ربطی ندارد. ساعت ۱۰ شب آقای کدخدایی از آخوندی سوال کردند آقای موسوی با خبرنگاران مصاحبه و اعلام پیروزی کرده است؟ که ایشان با سر تایید کردند کدخدایی گفت موسوی کار اشتباهاتی کرده البته بعد از آنکه اخباری از آرای روستاها آمد که نشان داد آرای موسوی کم است آخوندی در شورای نگهبان نماند و خارج شد.
زارعی  ادامه داد: ایشان طوری وانمود کرد که انگار کار تمام شده و مشکل از همان جا شروع شد آخوندی در جمع نمایندگان تهران که همین مطالب را عرض کردم گفت به قرآن قسم می خورم این مطالب درست نیست البته من شواهدی دارم و برخی از این مطالبی را که گفتم بارها مطرح شد.
وی در مورد دیدار نمایندگان مهندس موسوی و مهدی کروبی با آیت الله خامنه ای که آخوندی نیز در آن حضور داشت، گفت: در ۲۶ خرداد که ستادها به دفتر مقام معظم رهبری دعوت شده بودند که آقای زنگنه و نجفی و آقای آخوندی هم بودند آقا فرمود هر کس هر چه می خواهد بگوید، برخی مطرح کرد ابطال انتخابات، برخی حکمیت را مطرح کردند، آخوندی مطرح کرد اگر صندوق رای چند نوبت هم بشمریم نتیجه تغییری می کند به نوعی تقلب را رد کردند.
سخنان زارعی در مورد اظهارات مطرح شده از سوی رهبری در مورد پیشنهادات نمایندگان موسوی و کروبی برای جلوگیری از شکل گیری کودتای انتخاباتی، به خوبی گویای فضایی است که امکان گفت و گو را برای پیگیری دغدغه های مردم در مورد نتیجه انتخابات به حداقل رساند « آقا فرمودند ابطال انتخابات تو دهنی به مردم است بنده به هیچ وجه کوتاه نمی آیم حکمیت هم ضرورت ندارند بروید و اعلام کنید این آشوب گران از شما نیستند و در این زمینه بیانیه بدهید مقام معظم رهبری علاوه بر این در ۲۹ خرداد نیز فرمایشاتی نیز داشتند.»
 نماینده مردم تهران به عملکرد آخوندی و زنگنه در ۳۰ خرداد اشاره کرد و گفت: آخوندی و زنگنه در ۳۰ خرداد یعنی فردای نماز جمعه مقام معظم رهبری نامه ای تنظیم می کنند به رئیس مجلس شورای اسلامی و بحث حکمیت را دوباره مطرح کردند، البته اشکال اینجاست که در ۲۷ تیر حدود یک ماه بعد آخوندی و زنگنه این نامه را به سایت های رسمی می دهند و علنی می کنند.
او البته در مورد این که به چه دلیل پیشنهاد نمایندگان موسوی و کروبی بی پاسخ ماند حرفی نزد، آن هم در شرایطی که مردم طی چندین روز راهپیمایی عدم باور خود به نتیجه انتخابات را به گوش مسئولان رسانده بودند.
زارعی به قسمتهایی از این نامه اشاره کرد و گفت: در این نامه آمده است اگر در موقعیت استراتژیک مقامات ملی درست تصمیم می گرفتند می توانستیم شاهد چنین وضعیتی نباشیم و در ادامه نیز خواستار حکمیت بودند یعنی یک ماه بعد دوباره نامه را بازخوانی می کند.
وی ادامه داد: به نظر من این دوستان خودشان جزء عواملی هستند که جوانان را به اشکال و ابهام سوق داده اند و سهم آقای آخوندی و زنگنه حقیقتا کم نیست در مورد این دو نفر قوه قضاییه و دستگاههای اطلاعات خوب بررسی و رسیدگی نکردند. کسانی که در پشت صحنه مدیریت می کردند در حاشیه ماندند لذا من فکر می کنم آقای آخوندی و زنگنه نمی توانند چنین مسئولیت اجرایی را بگیرند.

محیط زیست ایران ۳۶ پله‌ سقوط کرد

در سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۲ وضعیت محیط زیست کشور در رده بندی جهانی با ۳۶ پله سقوط به رتبه ۱۱۴ در میان ۱۳۲ کشور تنزل یافته است
به گزارش ایلنا، “حسن عسگری”یکی از مدرسان اکولوژی با بیان مطلب فوق افزود: در سال‌های اخیر محیط زیست شهری و طبیعی کشور دوران سختی را تجربه کرده است. چنانچه کمتر کسی پیدا می‌شود که روزهای آلوده هوای کلان شهر‌ها، افزایش متوفیان ناشی از آلودگی هوا، وضعیت بحرانی دریاچه ارومیه، شرایط نابسمان جنگل هیرکانی ابر که یکی از منحصر به فرد‌ترین پوشش‌های گیاهی جهان قلمداد می‌شود، سرازیر شدن میلیون‌ها لیتر فاضلاب به دریاچه خزر، خوراندن زوری گوشت الاغ به ببرهای روسی و مرگ ببر نر بر اثر مشمشه، عدم توجه کافی به تشکل‌های مردم نهاد زیست محیطی و موارد بسیار دیگر را به یاد نداشته باشد.
عسگری گفت: این‌ها همه در حالی است که در آستانه شروع به کار دولت تدبیر و امید؛ تحرک اساتید، مدیران، کارکنان مراکز علمی و دانشگاهی، دولت مردان، تشکل‌های مردم نهاد و در یک کلام فعالان و دوستداران محیط زیست به هیچ وجه با وضع فعلی محیط زیست کشور تناسب نداشته است.
وی ادامه داد: در صورتی که بسیاری از مشکلات موجود را در یک نگاه کلان می‌توان به عنوان بحران‌های زیست محیطی تلقی کرد. بنابراین می‌توانیم رییس جمهور را مدیر محیط زیست کشور پهناور ایران نیز خطاب کنیم.

روزنامه نگار ارومیه ای روانه زندان شد!

عصرایران ؛ امیرخالق نژاد- حامدعطایی، روزنامه نگار ومدیرمسوول وب سایت خبری آینانیوز،پس از گذشت سه سال از صدور حکم محکومیت خویش به دنبال احضار به شعبه یکم دایره اجرای احکام دادسرای عمومی وانقلاب شهرستان ارومیه ،برای سپری کردن دوران محکومیت خویش روانه زندان مرکزی این شهرستان شد. 

این روزنامه نگار با شکایت حجت الاسلام‌‌روح اله بیگی، مدیرکل وقت و چند نفر از کارکنان اداره کل اوقاف وامور خیریه استان آذربایجانغربی درسال 1388مجرم شناخته شده وپس از رسیدگی در شعبه 16 دادگاه تجدیدنظراستان ،درسال 1390به اتهام نشراکاذیب به تحمل چهار ماه حبس تعزیری محکوم شده است.
وی هفتم مرداد ماه جاری وتنها چند روز مانده به روز خبرنگارعلیرغم رضایت شاکی پرونده زندانی شد.
این روزنامه نگار نخستین روزنامه نگار زندانی در تاریخ مطبوعات آذربایجانغربی است که به علت جرایم مطبوعاتی  محکوم وراهی زندان می شود ،پیش از وی تنها در دهه‌ی هفتاد یک روزنامه نگار به مدت یک روز بازداشت شده است.

عطایی که در ایام تعطیلات عیدسعیدفطر در مرخصی زندان به سرمی برد در گفتگو با عصرایران بابیان اینکه شکات پرونده به وضوح بنده را فریب داده و از من خواستند نسبت به انتشار مطالب عذرخواهی نمایم گفت:بنده از شکات عذر خواهی نموده اما همین مسئله موجب اثبات مجرمیت بنده گردید.

وی افزود:حجت الاسلام روح اله بیگی مدیرکل وقت اداره‌ی کل اوقاف وامور خیریه استان آذربایجانغربی ونماینده فعلی مردم میاندوآب ،شاهیندژ وتکاب در مجلس شورای اسلامی به عنوان شاکی اصلی پرونده،درجریان نمایشگاه مطبوعات در سال 1389 به  بنده اعلام کرد که شکایت خود راپس گرفته اند و چندی بعد در جریان انتخابات مجلس در سال 1390نیز گفت که رضایت خود را از شکایت علیه بنده  اعلام کرده است وحتی بصورت کتبی رضایتنامه ای در حضور دونفر از وکلای دادگستری نوشته وتحویل بنده نمود.

این روزنامه نگار تصریح کرد :در اقدامی تعجب برانگیز وکیل مدافع بنده از تسلیم رضایتنامه ایشان به شعبه رسیدگی کننده پرونده خودداری کرده وبنده پس از حضور و دستگیری در شعبه اجرای احکام ارومیه متوجه شدم این رضایتنامه معتبر نبوده و می بایست فرایندی از جمله ثبت در دفترخانه اسنادرسمی را طی می کرد.

عطایی ادامه داد:با وجود مسایل پیش آمده ورفتارهای متناقض شاکی پرونده،برخوردشکات با بنده سیاسی است چراکه از طرفی شکایت های ایشان طبق قوانین مطبوعاتی بی مورد بوده وهیچ نسبتی با اتهامات وارده به من ندارد واز طرفی دیگرعلیرغم اعلام عذر خواهی بنده وصدور رضایتنامه از طرف شکات واعلام صریح شاکی اصلی پرونده یعنی حجت الاسلام روح اله بیگی مبنی بر عدم پیگیری شکایت خویش، بنده راهی زندان شدم.

مدیرمسوول وب سایت آینانیوز خاطرنشان کرد:مطالبی که منجر به شکایت مدیرکل وقت اوقاف آذربایجانغربی ومحکومیت بنده شد پس از انتشار توسط من ،عینا در وب سایت دیگری که متعلق به مشاور استاندار آذربایجانغربی است،نیز منتشر گردیده است اما ایشان شکایت خود را از مسوولان این وب سایت پیگری نکردند وفقط به دنبال محکومیت بنده بودند.
عطایی گفت:متن اظهارات مسوول این سایت به عنوان متهم ردیف دوم پرونده ،‌موجود است اما به شکایت وی رسیدگی نشده وفقط جرم بنده اثبات گردید و در پرونده ای با اتهامات مشترک فقط من محکوم اعلام شدم وعدم پیگیری شکایت از مسوول این وب سایت نوعی  ازبرخورد ورفتار دوگانه شکات با روزنامه نگاران رانشان می دهد.
وی بابیان اینکه برخوردهای صورت گرفته بابنده منصفانه وعادلانه نبود یادآورشد:بنده از اتهامات توهین وافترا تبرئه شدم اما برای یازده مورد شکایت در پرونده من تنها یک حکم کلی صادرشده است وبنده نمی دانم کدامیک از موارد مطالب منتشره بنده در وب سایت آینانیوز جرم تلقی می شود.

نظرمتفاوت شاکی در مورد اعلام رضایت 

در عین حال مدیرروابط عمومی دفتر حجت الاسلام روح اله بیگی ،نماینده مجلس، با اعلام اینکه وی به عنوان شاکی اصلی پرونده اعلام رضایت نموده است گفت: آقای بیگی به عنوان مدیرکل سابق اداره‌ی کل اوقاف استان درباره این پرونده کتبا رضایت داده اند اما زندانی شدن این روزنامه نگار به خاطر جرمی است که براساس قوانین مربوط به دستگاه قضایی کشور مورد رسیدگی قرار گرفته است.
علی آذریان افزود:احتمالا پرونده قضایی این روزنامه نگار به خاطر شکایت مدعی العموم همچنان مفتوح است چون شاکی خصوصی پرونده اعلام رضایت کرده است.

مدیرامورمطبوعات اداره کل فرهنگ وارشاداسلامی آذربایجانغربی نیز از تلاش های این نهاد برای آزادی این روزنامه نگارخبرداد وگفت: پیگیری های لازم برای ثبت قانونی رضایتنامه شکات انجام شده است.

امیدسیاح افزود:تاکنون دونفر از شکات پرونده این روزنامه نگاررضایت قطعی خود را از وی اعلام نموده اند اما شکایت یکی دیگر از شاکیان به قوت خود باقی است که سعی می شود رضایت وی نیز در زمان مناسب جلب شده ومشکل این روزنامه نگارحل شود.

اینگونه بر خورد با روزنامه نگاربدعتی ناپسنداست 

مدیرمسوول روزنامه‌آرازآذربایجان ،تنها روزنامه استان آذربایجانغربی ،در خصوص اجرای حکم زندان این روزنامه نگاروموارد متعدد پرونده وی گفت: چنین برخوردهای متناقض با یک روزنامه نگار موجب بروز رفتارهای نامناسب تری با روزنامه نگاران وخبرنگاران این استان در آینده خواهد شد .
ابراهیم آقازاده افزود:اینگونه رفتارها پایه‌گذاربدعتی نامناسب وناپسنددرزمینه مسائل حقوقی روزنامه نگاران آذربایجانغربی می شود که به تهدید وتحدید قلم در میان روزنامه نگاران محلی منجر خواهد شد.

وی تصریح کرد:زمان ومکان اجرای حکم زندان مدیرمسوول وب سایت آینانیوز در آستانه روز خبرنگاراصلامناسب نبود ویه نوعی کج سلیقگی تلقی می شود که تبعات اجتماعی خاص خود را در پی دارد.

وی اظهارنمود:اینکه چرا حکم محکومیت این روزنامه نگار پس از سه سال با وجود اعلام رضایت شاکی در آستانه روز خبرنگار وتشکیل دولت جدید اجرا می شود جای سوال وبحث دارد.

آقازاده ادامه داد:حجت الاسلام روح اله بیگی به عنوان شاکی اصلی پرونده که هم اکنون در کسوت نمایندگی مجلس است می بایست در تمام مراحل حافظ حقوق اقشار مختلف مردم از جمله خبرنگاران باشد وجامعه مطبوعاتی آذربایجانغربی انتظارچنین رفتارهای متناقضی درخصوص نحوه اعلام رضایت وی را نداشت.

مدیرمسوول روزنامه آراز آذربایجان خاطرنشان ساخت:خانه مطبوعات،انجمن روزنامه نگاران ومدیران مسوول نشریات محلی ورسانه های مجازی آذربایجانغربی می توانند بابسترسازی لازم فضای حاکم بر مواجهه با خبرنگاران این استان را تغییر دداده وبا فضاسازی مناسب مانع تکرار اینگونه مشکلات برای روزنامه نگاران شوند.

آقازاده یادآورشد: جامعه مطبوعاتی آذربایجان غربی باید از تشتت آراواختلاف نظر میان خود جلوگیری کرده وبا کنارگذاشتن درگیری های شخصی ،فکری ،سیاسی وصنفی درزمینه حفظ حقوق روزنامه نگاران استان تلاش کنند.

وی تاکید کرد : اقدام در خورشان روزنامه‌نگاران با همکاری مدیران کل ارشادودادگستری آذزبایجانغربی ونیز شاکی پرونده که خود هم اکنون نماینده مجلس است می تواندموجب آزادی این روزنامه نگار زندانی شود. 

نهادهای موازی مانعی برای رویکرد جدید در وزارت اطلاعات

کلمه- نرگس پور حسین
یکی از مهم ترین انگیزه های بسیاری از آسیب دید گان انتخابات سال ۸۸ برای شرکت دوباره در انتخابات ریاست جمهوری، تغییر فضای امنیتی کشور بود. اتفاقاتی که در هشت سال گذشته و خصوصا در چهار سال آخر دولت محمود احمدی نژاد رخ داد شرایط فعالیت، نوشتن، کارکردن و درس خواندن را برای بسیاری سخت کرد.
فضای کشور از یک روز پس از برگزاری انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ کاملا امنیتی شد. بازداشت های گسترده و دست جمعی تا پایان دولت احمدی نژاد ادامه داشت. بسیاری از دانشجویان از حق تحصیل محروم و در ادامه بازداشت شدند. روزنامه نگاران بسیاری یا از کشور خارج ، یا راهی زندان شدند و البته در این میان تعدادی هم محروم از کار از تحریریه ها دور ماندند. دو حزب اصلی اصلاح طلبان به صورت غیر قانونی منحل شد و دیگر از احزاب نیز یا فعالانشان در زندان بودند و یا امکان ادامه فعالیت نداشتند. بسیاری از مدیران اصلاح طلب و فعالان سیاسی این جریان نیز با احکام سنگین روانه زندان گشتند. در طی چهار سال گذشته امکان برگزاری هیچ نشست و همایشی از سوی منتقدین و جریان های تحول خواه وجود نداشت. حتی مراسم های افطار نیز با حضور نیروهای امنتی نیمه کاره ماند و کمیل خوانان راهی زندان شدند .در واقع قانون اجتماع پیش از دو نفر در طی چهارسال گذشته اجرا شد.
از این رو بسیاری از کسانیکه در طی چهارسال گذشته راهی زندان شده بودند و یا کار خود را به دلیل فضای امنیتی از دست دادند به پای صندوق های رای رفتند چرا که رییس جمهوری کنونی وعده داده بود که فضای امنیتی حاکم بر کشور را پایان خواهد داد، او وعده تغییر رویکردها را داد. حسن روحانی در اظهارات پیش از انتخابات گفت که:” مشکل زندانی‌ها را هم باید حل کرد، ما می‌خواهیم همه مسئولان امنیتی بیدار و هوشیار باشند خیلی جرم‌ها با تذکر حل می‌شوند برخورد تند راه حل نیست ما بیایم واقعیت‌ها را باز کنیم.” و در جای دیگر تاکید کرد:” اگر شعار تند داده‌اند، قتل که نکرده‌اند برای شعار‌های تند تذکر می‌دهند روانه زندان که نمی‌کنند. برای هر چیزی پرونده درست نکنید. اگر می‌خواهید در این کشور اتحاد و یکدلی باشد این پرونده‌سازی‌ها را باید کنار بگذاریم.”
از این روز پس از پیروزی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری، بخشی از رای دهندگان به او منتظر بودند تا ببینند وزیر پیشنهادی وزارت اطلاعات چه کسی خواهد بود. حیدر مصلحی وزیر اطلاعات محمود احمدی نژاد و وزارت خانه تحت الامرش در طی چهار سال گذشته به کابوسی تلخ برای بسیاری از فعالان جامعه مدنی تبدیل شد. بازجوهای خشن و بی ادب که بویی از انسانیت نبرده بودند در راس این وزارت خانه قرار گرفتند . بازداشت های فله ای چون بازداشت بهمن ماه سال گذشته روزنامه نگاران و انتشار بیانیه های بی محتوا از جمله دست آورد های حیدر مصلحی در راس یکی از مهم ترین وزارت خانه های جمهوری اسلامی بود.
وزیر اطلاعات معمولا با مصاحبه ها و اظهار نظرهای غیر کارشناسانه و خارج از محدوده خود علیه شخصیت هایی چون سید محمد خاتمی و دیگر چهره های با سابقه انقلاب و نظام خلاف وظایف تعریف شده عمل می کرد و از طرفی بسیاری از اظهارات او دست مایه طنز میشد. اما همان طور که نوشته شد بدترین بخش فعالیت های وزارت اطلاعات در چهارسال گذشته وجود مدیرکل ها و معاونین و بازجو هایی بود که بویی از انسانیت و اخلاق نبرده بودند. حضور بازجو هایی که با کلماتی رکیک و زننده با متهمین خود رو برو می شدند و حتی از ضرب و شتم نیز خودداری نمی کردند، عکس های خانوادگی و شخصی که در اتاق های بازجویی به عنوان سند جرم در مقابل متهمین گذاشته می شد و سرک کشیدن به زندگی شخصی افراد و پرونده سازی های مکرر و برخورد های خارج از عرف با خانواده های زندانیان سیاسی ، تماس های مکرر با فعالین سیاسی و مطبوعاتی و تهدید و ارعاب از جمله دست آورد های چهار سال گذشته وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی بود. حتی تا یک روز مانده به انتخابات دست از آزار و اذیت برنداشتند و بازجویان وعده دادند که حسن روحانی نفر چهارم این انتخابات خواهد بود.
هنگامی که حسن روحانی محمود علوی را به عنوان وزیر اطلاعات خود معرفی کرد، بسیاری با شک و تردید به او نگاه کردند. سابقه علوی و حضورش در حوزه امنیت در واقع برای خیلی ها مجهول بود. بسیاری امیدوار بودند که علی یونسی که کارنامه نسبتا موفقی در دوران اصلاحات دارد به عنوان وزیر اطلاعات معرفی شود. اما تلاش باندهای قدرت و محافل پشت پرده مانع از حضور یکی از موفق ترین وزرای اطلاعات در کابینه حسن روحانی شد. در دوران علی یونسی نگاه امنیتی به فعالان سیاسی و مطبوعاتی کاهش یافت، رفتار بازجویان معقول تر و منطقی تر شد و بسیاری از فسادها از این وزارت خانه رخت بر بست. همین ها نیز دلایلی شد تا او نتواند مجددا وزیر اطلاعات شود. اما روزگذشته دفاع وزیر پیشنهادی اطلاعات از خود در مقابل مجلسیان باز امید ها را زنده کرد. وزیر پیشنهادی اطلاعات عدم دخالت در حریم خصوصی افراد و نهادینه کردن امنیت پایدار بدون امنیتی کردن کشور را از جمله رویکردهای ملی خود در مدیریت وزارت اطلاعات عنوان کرد.
او وعده داد که تمام توان خود را بکار خواهد گرفت که سوء ظن تهمت، دروغ ، افترا و انتقام جویی به وزارت راه نیافته و ساحت این وزارت پاک بماند. علوی گفت اصل ممنوعیت تجسس از پایه های بنیادین وزارت اطلاعات خواهد بود.
همچنین در بخشی از برنامه ای که او در خصوص امنیت داخلی به مجلس ارائه کرده آمده است:” ایجاد تعامل با نخبگان، دانشگاهیان، احزاب، رسانه‌های جمعی و گروه‌های قانونی و پرهیز از ایجاد فضای امنیتی. بازگشت وزارت به چارچوب‌های وظایف ذاتی و قانونی، براساس اصول قانون اساسی و قانون تأسیس وزارت. حمایت از فضای نقد و انتقاد و تفکیک حوزه نقادی در مسائل سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و…. با فضای امنیتی. رعایت حقوق شهروندی، حقوق قومیت‌ها، مذاهب، در چارچوب قوانین موجود و پرهیز از اتخاذ رویکردهای امنیتی. استفاده از ظرفیت و توانمندی‌های قومیت‌ها در راستای تأمین امنیت پایدار.) تعامل مثبت با دستگاه‌های نظارتی و نهادهای اطلاعاتی به‌منظور تعمیق امنیت ملی و پاسخگو بودن. اصلاح قوانین و مقررات مربوط به تعیین و تأیید صلاحیت‌ها با هدف تأمین حقوق شهروندی و اشتغال آحاد مردم. تقویت و فعال‌سازی روابط عمومی وزارت به‌منظور اطلاع‌رسانی و گسترش ارتباطات با مردم و رسانه‌های جمعی در راستای افزایش اعتماد عمومی به وزارت. و تقدم رویکرد نرم‌افزاری و پیشگیرانه بر رویکرد سخت‌افزاری در تأمین امنیت ملی.”
در واقع تمامی این ها بخشی ازخواسته های فعالان جامعه مدنی است اما ارائه برنامه و سخنرانی در این باره کافی نیست. مطمئنا رای دهندگان مطالبات خود را پیگیری می کنند و از وزیر عمل به این برنامه ها را خواهند خواست، هرچند که می دانند نهادهای موازی شکل گرفته در طی این سالها در کنار وزارت اطلاعات مانعی بزرگ بر سر راه وعده های محمود علوی خواهد بود.