۱۳۹۱ اسفند ۱۷, پنجشنبه

محسنی اژه ای: مقابله با فتنه گران جدید دشوار است، با شعار حمایت از پابرهنه ها می آیند


دادستان کل کشور که هنوز نتوانسته به رغم گذشت بیش از سه سال سناریو فتنه قبل را به اثبات برساند، از بروز فتنه‌ای جدید پس از انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و ورود فتنه‌گران با شعارهای مردم پسندی چون مقابله با فساد و حمایت از پابرهنه ها خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس غلام‌سین محسنی‌ اژه‌ای ظهر امروز در «هشتمین همایش دادستان‌های عمومی و انقلاب مراکز استان‌های کشور» در سومین حرم اهل بیت (ع)، اظهار داشت: از شواهد و قرائن چنین بر می‌آید که در ماه‌های نخستین سال آینده، فتنه‌ای در راه است.
وی افزود: این فتنه با موارد مشابه در سال‌های پس از پیروزی انقلاب و فتنه ۱۳۸۸ متفاوت بوده و مردم و دستگاه قضا باید هوشیاری خود را حفظ کنند.
سخنگوی قوه قضائیه با برشمردن ویژگی‌های مشکل‌آفرینان در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: فتنه‌گران این بار با شعار‌های مردم‌فریبانه مانند عدالت، مقابله با فساد، حمایت از پابرهنه‌ها و … به صحنه می‌آیند و این چیزی جز نفاق نیست و مبارزه با منافق بسیار دشوار‌ است.
دادستان کل کشور با اشاره به اینکه پیشگیری از وقوع فتنه بسیار مهم است اضافه کرد: نظام باید با قدرت عمل و انعطاف، برای خنثی کردن نقشه‌های دشمنان و فتنه‌گران وارد شود همان‌گونه که در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال گذشته با اقدامات پیشگیرانه به موقع و صحیح، شاهد آرامش در جامعه بودیم.
سال پیش نیز سپاه پیش بینی سالی خونین را کرده بود.
محسنی‌ اژه‌ای در بیان راه‌کار‌های پیش‌ روی نظام در برابر فتنه‌گران، افزود: حکومت باید در کنار اقتدار خود انعطاف در عمل و رفتار داشته باشد؛همچنین مسئولان قانون اساسی و بیانات ولی امر مسلمین را به عنوان شاخص قرار دهند تا از بروز مشکلات پیچیده برای کشور جلوگیری شود.
وی در ادامه ادعا کرد: لازم است که دستگاه‌ها و نهاد‌‌های کشور با حفظ استقلال و اختیارات خود با مشورت، تعامل و همکاری در امور مهم نظام و همچنین ارجاع اختلاف نظرها به ولی فقیه در حفظ آرامش تا انتخابات ریاست جمهوری آینده تلاش کنند.
بد‌اخلاقی‌های مسئولان موجب رنجش مردم و ولی امر مسلمین شد
سخنگوی قوه قضائیه با این ادعا دشمن در تمام زمینه‌ها علیه جمهوری اسلامی از حداکثر ظرفیت خود بهره برده است، اظهار نظر کرد: از جمله اقداماتی که نوعی بازی در زمین دشمن به شمار می‌رفت، اختلاف‌افکنی بین مسئولان نظام بود که ضربه‌هایی به کشور وارد کرد.
محسنی‌ اژه‌ای اضافه کرد: بعضی از مسئولان با بیان اختلافات خود و همچنین مسائلی که این اختلاف نظر‌ها به دنبال داشت، موجبات رنجش مردم و ولی امر مسلمین را فراهم آوردند.
وی با برشمردن مشکلاتی که استکبار جهانی برای کشور به وجود آورده‌ است، تصریح کرد: دشمن با اعمال فشار بسیار به ویژه در ماه‌های اخیر، سعی در مشغول نگه داشتن نظام به مسائل داخلی خود و بی‌توجهی به چالش‌های پیش‌رو در عرصه بین‌الملل داشت تا این انقلاب ناب در سایر سرزمین‌ها گسترش نداشته باشد.
سخنگوی قوه قضائیه با برشمردن مشکلات بین‌المللی ادامه داد: اقدامات غرب و مرتجعان منطقه در کشتار مسلمانان در پاکستان، عراق، سوریه و همچنین دامن زدن به مسائلی در افغانستان و بحرین و در کنار این‌ها ایجاد مانع در فراگیری بیداری اسلامی در جهان، از جمله نگرانی‌های ایران در عرصه بین‌الملل است.
جمهوری اسلامی از مذاکره با آمریکا نگران نیست
دادستان کل کشور در بیان موضوع مذاکره با آمریکا گفت: غرب، هم‌زمان با پیشنهاد مذاکره، در صدد انجام تحریم‌های جدید علیه کشورمان است که این اقدامات از دشمنی آنها با ما سرچشمه می‌گیرد.
محسنی اژه‌ای افزود: جمهوری اسلامی از مذاکره با آمریکا نگران نیست چراکه اهل منطق است و با حفظ آگاهی و حقوق خود، به تصمیم‌گیری در این زمینه می‌پردازد.
لزوم افزایش همکاری بین رئیسان دادگستری‌ها و دادستان‌ها در سراسر کشور
وی که در جمع مسئولان قضایی کشور حضور داشت، در سخنانی خاطرنشان کرد: در هر کجای کشور که رئیس دادگستری و داستان استان با یکدیگر تعامل و همکاری مطلوب داشته‌اند، نتایج بسیار خوبی حاصل شده است که در فارس نیز این ارتباط به شکل شایسته‌ای بین این مسئولان وجود دارد و ما شاهد اجرای صحیح و به موقع قانون در این استان هستیم.
سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اینکه اکنون مهم‌ترین مسئله، حفظ آرامش مردم و جامعه است، گفت: برای افزایش همکاری بین رئیسان دادگستری‌ها و دادستان‌ها، اگر نیاز به تدوین قانون جدید است، باید هرچه زودتر اقدام شود تا با برقراری سریع‌تر تعامل مناسب در دستگاه قضا، در راه ایجاد امنیت در کشور گام برداریم.

مخوف ترین سخن یک شخصیت دینی!


در درستی و استحکام شعر حافظ همین بس که می گویند: نمی شود کلمه ای از یک مصرعش را برداشت و کلمه ای بهتر بجای آن نشاند. این استحکام، در سخن خدا و سخن پیامبران، به ضرورتی حتمی تأکید می ورزد. که یعنی: اگر بشود کلمه ای از ابیات فردوسی و حافظ و سعدی و مولوی را جابجا کرد، مطلقاً نباید جابجایی کلمه ای از سخن خدا و رسول خدا ممکن و مقدورباشد. دلیلش را همگان می دانیم.
من از باب آزمون، به یک جمله از سخنان امام خمینی متوسل می شوم. که ببینیم آیا می شود کلمه ای از آن را جابجا کرد یا نه. کدام یک جمله؟ “حفظ نظام از اوجب واجبات است”.
این جمله اگر در حد یک شعارِ محدود در خود بود – مثل اشعار شعرا یا پند نامه های موجود – می شد از سرِ اشتباه یا درستی اش گذر کرد. اما وقتی همین یک جمله، کلیدی می شود برای گشودن بسیاری از درهای دهشت، پس توقف در آن و واکاوی چند و چون آن در این دیرگاهِ انقلاب اسلامی، بس ضروری و حتمی است.
من به راحتی می توانم این جمله را با جابجایی یک کلمه، به جمله ای رساتر و زیباتر و مؤثرتر و درست تر تغییر دهم. چگونه؟ بطور مثال من واژه ی “حفظ” را از این جمله برمی دارم و بجای آن “نقد” می نشانم. می بینید که جمله ی: نقد نظام از اوجب واجبات است، هم جهانی تر و هم انسانی تر و هم خدایی تر و هم اسلامی تر و هم کاراتر از جمله ی اصلی است. چرا که در نقد مشفقانه، و حتی در نقد خصمانه، افقی از درستی و درستکاری مشهود است. و حال آنکه در حفظ بی چون و چرا و به هرقیمتِ یک پدیده ی اجتماعی و سیاسی و حتی دینی، نه تنها نیکبختی ای بچشم نمی آید، بل که امکان فساد و تباهی و اضمحلال نیز هست.
خدای می داند که همین یک جمله ی نادرست، چه فجایعی را در پس پستوهای وزارت اطلاعات و سپاه، و در پس درهای بسته ی حاکمیتی که تمام خواه است و نقد ناپذیر، سامان داده است. خدای می داند که همین یک جمله، موتور خاموش چه جماعتی را روشن کرده تا آنان با خیال راحت دودمانها را به باد بدهند و فجایع خوف انگیزی را به اسم “مکر اسلامی” به آغوش خود خدای بیاندازند و بابتش بهشت و حوری و غلمان که نه، همین دنیا را با همه ی مختصات عرضی و طولی اش طلب کنند.
محمد نوری زاد
شانزدهم اسفند ماه سال نود و یک

واکنش شدید قرائتی به احمدی نژاد درباره چاوز: شما چکاره هستید که این حرف ها را بر زبان می آورید؟

فردا: حجت الاسلام والمسلمین قرائتی به پیام تسلیت احمدی نژاد که به مناسبت درگذشت هوگو چاوز صادر شد، واکنش نشان داد و گفت: کسی که دستش را از دست مراجع خارج کند دچار این غفلت ها خواهد شد.

مطابق با خبری که رسا منتشر کرده است، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی در بیستمین سالروز تأسیس کانونهای فرهنگی هنری مساجد قم که در مدرسه امام خمینی(ره) برگزار شد، به پیام رییس جمهور درباره درگذشت چاوز واکنش نشان داد و گفت: کسی در گوشه ای از دنیا می میرد و کسی هم از گوشه دیگر دنیا تسلیت می گوید و می‌نویسد«که من اطمینان دارم که او از عباد صالح است و او به همراه مسیح و مهدی موعود خواهد آمد» شما چکاره هستید که این حرفها را بر زبان می آورید، کسی که دستش را از دست مراجع خارج کند دچار این غفلت ها خواهد شد.

رییس ستاد اقامه‌ نماز ادامه داد: بر این اساس، امام زمان که برای ظهور 313 یار می خواهد ، به گفته این آقا یکی از آن 313 نفر مشخص شده که کیست، این نشان می دهد وقتی انسان از ریل کتاب الله و عترت خارج شود به کجا خواهد رفت.

وی خاطر نشان کرد: دین حساب و کتاب دارد، کسی حق ندارد از این صحبت ها کند و به طور مثال بگوید ظهور نزدیک است و یا مراد از یمانی مقام معظم رهبری و یا مراد از دجال فلانی است، این اشتباه است رسیدن به این مطالب نیاز به یقین دارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی یادآور شد: وقتی شما چیزی را می پسندید و از روی سلیقه شخصی حرفی را می زنید، نباید به صورت عمومی ابراز کنید، ما باید دین را از کتاب الله و عترت بگیریم.

وی ادامه داد: این پیام که از تلویزیون پخش شد، من به عنوان یک معلم قرآن باید بگویم که اینها منکر است و هر کس از این حرفها بزند دستش را از دست مراجع برداشته است، آدم برای یک لقمه نان نباید ساکت باشد و چشمش را از روی خیلی چیز ها بردارد.

حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی تأکید کرد: خداوند حتی به حیوانات کوچک هم روزی می رساند و دلیل نمی شود چون ما از دولت بودجه دریافت می کنیم، بگوییم هر چه که دولت می گوید درست است. 

مهدوی کنی : انشاء الله روح امام خمینی به ما کمک خواهد کرد/ وظیفه خبرگان حراست از ولی‌فقیه است

رئیس مجلس خبرگان رهبری با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی گفت که وظیفه مجلس خبرگان حراست و صیانت از ولی فقیه است.

محمدرضا مهدوی کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری که صبح امروز در جمع اعضای خبرگان در مقبره خمینی سخن می‌گفت، گفت: حضور ما در حرم هر سال برای تجدید بیعت با امام راحل است.
به گزارش فارس، وی افزود: ما از امام راحل می خواهیم که در آینده انقلاب اسلامی به ما کمک کند و انشاء الله روح امام خمینی به ما کمک خواهد کرد.
رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه حراست، صیانت و نظارت بر ولی فقیه وظیفه مجلس خبرگان رهبری است، افزود: مجلس خبرگان به لطف خدا وظیفه خود را به درستی انجام می دهد و انشاء الله در آینده نیز همین طور خواهد بود.
 آیت الله مهدوی کنی در پایان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی گفت: شهدا و امام راحل از نظام حراست کردند و وظیفه امروز ما نیز همین است.
 

روزنامه دولتی "ایران" : چاوز فرصت نکرد اسلام‌ آوردنش را اظهار کند/ او براي ظهور امام عصر دعا مي‌كرد


در پی انتقادات از متن پیام تسلیت احمدی نژاد  درباره مرگ هوگو چاوز، روزنامه ارگان دولت (ایران) با انتشار یادداشتی در این باره توضیح داد.
به گزارش عصر ایران، احمدی نژاد در پیام تسلیت اش درباره چاوز نوشته بود: او بازخواهد گشت و به همراه «انسان کامل» بشریت را در استقرار صلح یاری خواهد کرد.
به باور شیعه، بعد از ظهور امام زمان  تعداد کمی از صالحان خاص درگاه اللهی پس از مرگ، زنده می شوند و در رکاب امام زمان به تحقق عدالت جهانی کمک می کنند.
در سرمقاله روزنامه دولتی ایران با عنوان "از وهب نصراني تا چـاوز" به قلم "سيد‌مهدي طباطبايي" آمده است:
... هوگو چاوز، بزرگمرد امريكاي جنوبي و ملت انقلابي ونزوئلا از جمله ياوران جبهه حق در آن روزهاي غربت و اين روزهاي عزت و اقتدار جبهه حق بود. راه روشن انقلاب اسلامي كه دفاع از مظلومان و مستضعفان و تاختن بر مستكبران و سياهدلان روزگار است را با شجاعت در پيش گرفت و در هنگامه‌اي كه متظاهرين به اسلام دست دوستي به دشمنان حقيقت و صهيونيست‌هاي خونخوار دادند او مردانه به حمايت از فلسطينيان مظلوم شتافت.
چاوز بزرگ اما با اين‌كه فرصت چنداني براي اظهار اسلام‌آوري حقيقي خويش نيافت، حجت را بر همه مدعيان دينداري و بصيرت تمام كرد. او به عبرت‌آموزان راه عاشورا پيوست و چه بسا گوش‌ها و چشم‌هاي بسته كه هنوز اسير قشري‌گري مانده و از درك حقيقت و دفاع از اسلام حقيقي عاجزند.
بي‌شك او در راه آرمان‌هاي بلند خويش جان سپرد و ناديدن رد‌پاي شيطان بزرگ و دست كثيف نظام سلطه در مريضي سخت و مرگ زودهنگام او جفايي نابخشودني است.
چاوز بزرگ دل به مسيح سپرده بود و براي ظهور امام عصر دعا مي‌كرد و همزمان راه آن پاكان و بزرگان انسانيت را سرلوحه زندگاني خويش قرار داده بود و مگر ممكن است كسي كه يكپارچه شيفته حق و حقيقت و عدالت بود و با اين آرزو به طرزي مشكوك جان سپرد در «رجعت» حضور نداشته باشد. روح بزرگش با خوبان عالم محشور و راه روشن‌اش براي آزادگان امريكاي جنوبي و انقلابيون بوليوار ماندگار و پررهرو باد.

لاریجانی : گزینه نظامی باید روی میز ایران هم باشد

خبرگزاری تسنیم: رئیس مجلس گفت: باید گزینه دفاع نظامی نیز روی میز ایران باشد و با جدیت به آن توجه کنیم و تصور نکنیم با توجه به اینکه ‌حمله نظامی گزینه اول دشمن‌ نیست، ‌ما نیز ‌دفاع را از گزینه‌های خود حذف کنیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم ‌، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز پنجشنبه در ادامه همایش سراسری «دفاع ملی، دفاع همه‌جانبه» که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد,

 با اشاره به اصرار آمریکا برای مذاکره با ایران گفت: اصرار آمریکا به مذاکره برای ایران که در رسانه‌های آنها نیز مطرح می‌شود، به دلیل خصوصیت پیش‌رونده انقلاب است که اسکتبارستیزی و استقلال‌خواهی ‌است. آنها از زمانی که با عنصر الهام‌بخش انقلاب مواجه شده‌اند، تلاش می‌کنند آن را متوقف کنند.

رئیس مجلس تصریح کرد: هنگامی که دشمنان از نتیجه‌بخش بودن اقدامات خود ناامید می‌شوند، علی‌القاعده به سمت بحث تهدید نظامی می‌روند. من عقیده‌ای ندارم که کشورهای بزرگ امروز استعداد حمله نظامی به ایران را داشته باشند چر‌اکه مختصر عقلی دارند که خود را در باتلاق نیندازند.

لاریجانی ادامه داد: البته باید گزینه دفاع نظامی نیز روی میز ما باشد و با جدیت به آن توجه کنیم. تصور نکنیم با توجه به اینکه امروز حمله نظامی گزینه اول دشمنان نیست، باید ما نیز موضوع دفاع را از گزینه‌های خود حذف کنیم. این نوعی خواب‌آلودگی است. اگر قبول کنیم که عنصر الهام‌بخش جمهوری اسلامی رو‌به‌جلو است، حریف نیز به دنبال سد کردن آن است‌ بنابراین توجه به بخش نظامی و دفاعی باید مهم باشد.

سازمان دیده بان حقوق بشر : ماموران مسئول در قتل ستار بهشتی باید محاکمه شوند

بیروت – 7 مارس 2013) – سازمان دیده بان حقوق بشر امروز اعلام کرد قوه قضائیه ایران باید در مورد مامورانی که گمان می‌رود مسئول کشته شدن وبلاگ نویس، ستار بهشتی هستند، تحقیقات جنائی سریع، مستقل و شفافی انجام داده و سپس آنها را محاکمه نماید.
در نوامبر 2012، هنگامی که بهشتی در بازداشت پلیس اینترنتی تهران قرار داشت، جان خود را از دست داد. مقامات ایران باید از اذیت و آزار اعضاء خانواده وی و ممانعت از تلاش‎های آنان برای دادخواهی، دست بردارند و نیز تضمین کنند افراد مسئول در مرگ این وبلاگ نویس را به مجازات می‏رسانند.

اگرچه بهشتی حدود چهار ماه پیش کشته شد، اما علیرغم وعده‎های مقامات رسمی مبنی بر اینکه این پرونده در اواسط ماه فوریه برای دادرسی به دادگاه ارجاع خواهد شد، هیچگونه نشانه‎ای وجود ندارد که قوه قضائیه تحقیقات جنائی خود را در باره مأمورانی که متهم به قتل وی هستند، به انجام رسانده باشد. سازمان دیده بان حقوق بشر دریافته است که مأموران امنیتی مادر و دیگر اعضاء خانواده وی را از نزدیک زیر نظر گرفته‎اند و به آنها گفته‎اند نباید در این باره با رسانه‎ها و سازمان‎‎های بین المللی حقوق بشر صحبت کنند.

ندیم حوری، معاون رئیس بخش خاورمیانه سازمان دیده بان حقوق بشر اظهار داشت: «پس از گذشت چهار ماه از مرگ این وبلاگ نویس، خانواده داغدار وی نیز هنوز نمی‎دانند چه بر سر وی آمده است. علاوه بر اذیت و آزار اعضاء خانواده وی، آشکار نکردن آنچه که بر سر ستار بهشتی آمده است و عدم شروع محاکمه افراد مسئول، نشان دهنده لاپوشانی مسئولان است».

مقامات ایران در روز ۶ نوامبر، یعنی هفت روز پس از حمله پلیس اینترنتی به منزل مادر وی واقع در رباط کریم در نزدیکی تهران و دستگیری وی، مرگ او را به اعضاء خانواده بهشتی، اطلاع دادند. این واحد پلیس که به «فتا» معروف است، در ژانویه 2011 تأسیس شد تا قوانین مربوط به آن بخش از مکالمات و مطالب آنلاین را که به گمان مسئولان ناقض امنیت ملی ایران و یا قوانین اخلاقی این کشور بود، به اجرا درآورد.

گوهر عشقی، مادر این وبلاگ نویس کشته شده به سازمان دیده بان حقوق بشر گفت یکی از بازپرس های دفتر دادستانی در روز 2 فوریه برای ملاقات وی به خانه او آمد. این نخستین باری بود که چنین ملاقاتی صورت می‏گرفت. با وجود آنکه خانواده بهشتی برای دفاع از این پرونده، وکیلی را استخدام کرده‎اند، بازپرس شخصا برای گفتگو در باره این پرونده به ملاقات مادر ستار بهشتی رفته است.

بازپرس به عشقی اخطار کرده که در باره مرگ پسرش با رسانه ها و دیگر افراد سخن نگوید. وی گفت تأخیری که در این پرونده پیش آمده است تا حدودی به این دلیل است که مقامات معتقدند هنگامی که پدر بهشتی، گیتی پورفاضل را به عنوان وکیل این خانواده استخدام کرد «از سلامت روحی و روانی» برخوردار نبوده است، موضوعی که عشقی آن را تکذیب می کند. وی گفت مباحثات این بازپرس به نظر شیوه‎ای برای به تأخیر انداختن روند دادرسی پرونده بود تا ناتوانی مقامات در به اجرا درنیاوردن قول هائی که در باره تعقیب قانونی این پرونده داده‎ بودند، را توجیه نماید.

پورفاضل در ماه فوریه به خبرگزاری رسمی ایران، ایسنا گفته بود علیرغم آنکه مقامات قضائی به آنها اطمینان داده اند این پرونده تا نیمه فوریه به دادگاه ارجاع خواهد شد، هیچ اقدامی در این باره صورت نگرفته و مقامات مربوطه هم تا کنون اطلاعاتی در مورد کلیات پرونده و روند دادرسی در اختیار ایشان قرار نداده اند تا گزارشی درباره اینکه پرونده در چه مرحله ای متوقف مانده ارائه کند.

از سوی دیگرعشقی به سازمان دیده بان حقوق بشر می‏گوید که وی در ابتدا به دستورالعمل مقامات در باره صحبت نکردن با رسانه ها در مورد پرونده پسرش تن می‏داد اما دیگر بیش از این مایل نیست در مقابل مسامحه کاری مقامات قضائی سکوت اختیار کند. وی به سازمان دیده بان حقوق بشر گفت «آنچه من می خواهم فقط این است که پرونده پسرم در یک دادگاه علنی بررسی شود. من نمی‎خواهم خون پسرم به هدر رود.»

کمیته ای که توسط مجلس برای تحقیق در باره مرگ بهشتی تعیین شده بود، در تاریخ 7 ژانویه گزارش کرد بازداشت این وبلاگ نویس توسط پلیس اینترنتی تهران قانونی بوده، اما نگهداشتن او در یک بازداشتگاه غیرمجاز و نامناسب غیر قانونی بوده است. این کمیته اظهار داشت شواهد معاینات انجام شده توسط پزشکی قانونی از جسد وی نشان دهنده وجود جراحات و کبودی هائی بر روی شانه، پاها و پشت او بود، اما هنوز علت مرگ وی اعلام نشده است. این کمیته از مقامات قضائی خواست که در این باره تحقیقات بیشتری صورت دهند.

چند روز پس از انتشار خبر مرگ بهشتی، زندانیان سیاسی محبوس در بند 350 زندان اوین تهران، نامه ای به مقامات نوشتند تا اطلاع دهند که آنها جراحات ناشی از شکنجه را در تن بهشتی پیش از مرگ او دیده اند.

در ماه دسامبر، در بحبوحه نگرانی های بین المللی در باره مرگ این وبلاگ نویس، مقامات ایران ابتدا رئیس پلیس اینترنتی تهران را از کار برکنار و سپس اعلام کردند سه مامور در رابطه با این پرونده بازداشت شده اند. سپس عشقی به سازمان دیده بان حقوق بشر گفت وی معتقد است این سه تن هنوز در بازداشت به سر می برند. او به نقل از مقامات قضایی ایران گفت: یکی از این سه مامور مسئول مستقیم مرگ پسر اوست.

در روز 26 فوریه آیت الله صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه ایران، مقررات جدیدی را در تشدید نظارت بر بازداشتگاه های تحت کنترل نیروی پلیس تصویب کرد. از جمله این مقررات جدید، لزوم بازرسی مرتب اینگونه بازداشتگاه ها توسط سازمان امور زندان های کشور، و نیز تهیه سوابق دقیق ورود و خروج بازداشت شدگان در این زندان ها است. بر طبق این مقررات، بازجویی در اداره پلیس و بازداشتگاه ها ممنوع است. چند روز بعد، دادستان تهران، عباس جعفری دولت آبادی نیز اعلام کرد اقدامات جدیدی در دست انجام است تا نظارت رسمی بر بازداشتگاه های تحت نظر پلیس استان تهران را بهبود بخشد.

بان کی مون دبیر کل سازمان ملل متحد و احمد شهید گزارشگر ویژه امور حقوق بشر در ایران، در باره مرگ بهشتی اظهار نگرانی کرده اند. بازپرس ویژه به نقل از یک منبع محرمانه، در روز 28 فوریه گزارش داد که پلیس اینترنتی «به منظور به دست آوردن نام کاربر و رمز عبور فیس بوک بهشتی» او را شکنجه کرده است و اظهار داشت وی در طول بازجوئی اش مکرراً تهدید به مرگ شده «و از ناحیه صورت و قفسه سینه با باتوم مورد ضرب و شتم قرار گرفته است.» بازپرس ویژه امور حقوق بشر در ایران همچنین در باره اذیت و آزار خانواده بهشتی توسط مقامات ایران، از جمله حملات فیزیکی در طی مراسم یادبود در روز چهلم درگذشت بهشتی، اظهار نگرانی کرد.

حوری گفت: «ستار بهشتی و خانواده او مستحق عدالت هستند و این عدالت باید اکنون شامل حال آنها شود. قوه قضائیه و حاکمیت ایران باید اظهارات متناقض را کنار بگذارد و افرادی را که مسئول مرگ این وبلاگ نویس هستند به مجازات برساند. آنها باید این پیام آشکار را به گوش تمامی افرادی که زندانیان را شکنجه می دهند یا صدمه می زنند، برسانند که کاملاً پاسخگوی اعمالشان خواهند بود».

علی مطهری : قرار نیست ولی‌فقیه در همه جزئیات حکومت دخالت کند

علی مطهری٬ نماینده مجلس می‌گوید برای نامزدی در انتخابات نیازی به «کسب اجازه» از رهبر جمهوری اسلامی نیست٬ جلب نظر بسیج و سپاه در انتخابات از سوی نامزد‌ها «اشتباه و خطرناک» است و شورای نگهبان در تائید صلاحیت‌ها «سخت‌گیری بی‌مورد و افراطی» دارد.

به گزارش دیگربان، آقای مطهری این اظهارات را در گفتگو با شماره چهارشنبه (۱۷ اسفندماه) روزنامه قانون بیان کرده است.
وی گفته است: «اینکه برخی افراد عنوان می‌کنند که من از رهبری برای کاندیداتوری در انتخابات کسب اجازه کردم، تعبیر اشتباهی است زیرا اساسا نیازی به اجازه گرفتن از ایشان نیست.»
مطهری افزوده است: «در واقع این دوستان برای کاندیداتوری باید از مردم اجازه بگیرند وکسب تکلیف کنند.»
مهم‌ترین گزیده‌های این گفتگو در زیر می‌آید:
* به خاطر دگراندیشی و تفکر منتقدانه نمی‌توان دانشجو یا استاد را از تحصیل یا تدریس محروم کرد... اگر استادی در چارچوب سرفصل‌های درس خود، ضمن بیان مطالب معین شده، نظر کار‌شناسی مخالف خود را هم بیان کند یا دارای دیدگاه‌های اجتماعی و سیاسی متفاوت از دیدگاه نظام باشد نمی‌توان به این بهانه وی را از حق تدریس محروم کرد.

* اگر برداشت ما این طور باشد که احزاب حق اظهار نظر بر خلاف نظر ولی فقیه را ندارند، طبیعتا احزاب برای ادامه فعالیت خود با مشکل مواجه می‌شوند و عملا احزاب آزاد نخواهیم داشت.
* کمیسیون ماده ۱۰ احزاب گاهی سختگیری‌های بیش از حد و غیر ضروری اعمال می‌کند و به سادگی مجوز تاسیس حزب نمی‌دهد و با احزاب منتقد برخورد می‌کند و احیانا میان احزاب و گروه‌های سیاسی برای برگزاری کنگره یا تجمع تبعیض روا می‌دارد. این مسائل باید حل شود.
* باید بپذیریم در کشور بحران وجود دارد و می‌توان با استفاده از انتخابات پیش رو از این بحران عبور کرد و باید به نحو احسن از این فرصت بهره برد. باید بستری فراهم شود تا شخصیت‌های سیاسی طراز اول و احزاب در آن مشارکت داشته باشند.
* انتخابات هر چه مردمی‌تر و واقعی‌تر باشد به نفع نظام و کشور است و به هر میزان به سمت انتصاب پیش برویم به کشور آسیب جدی وارد می‌گردد.
* یکی از بزرگ‌ترین آسیب‌های ما در این عرصه وارد کردن رهبری در امر انتخابات است...... برخی از کسانی که به رهبری ارادت ویژه‌ای دارند و به اصطلاح ولایت مدار هستند از هر تلاشی دریغ نمی‌کنند تا آن کاندیدای خاص رای بیاورد.
* عده‌ای هم که منتقد و مخالف و احیانا معاند هستند تمام کوشش خود را صرف رای نیاوردن آن فرد می‌کنند. این اتفاق نقطه آغاز فتنه است و منجر به پدید آمدن خصومت‌ها در جامعه می‌‌شود.
* ما باید به این نکته کلیدی توجه کنیم که انتخابات متعلق و مرتبط با مردم است. ارتباط انتخابات با رهبری صرفا در مرحله بررسی صلاحیت‌هاست.
* مقام رهبری از طریق شورای نگهبان اعمال نظر می‌کند و این حق قانونی ایشان است و اشکالی هم ندارد و ما بیش از این حقی برای وارد کردن رهبری در انتخابات نداریم اما اینکه بعد از معرفی کاندیداهای صالح از طرف شورای نگهبان به دنبال کشف نظر رهبری باشیم کار درستی نیست.
* اینکه برخی افراد عنوان می‌کنند که من از رهبری برای کاندیداتوری در انتخابات کسب اجازه کردم، تعبیر اشتباهی است زیرا اساسا نیازی به اجازه گرفتن از ایشان نیست. در واقع این دوستان برای کاندیداتوری باید از مردم اجازه بگیرند وکسب تکلیف کنند.
* این دیدگاه غلط در بین اصولگرایان به وفور یافت می‌شود که به صورت مداوم در همه مسائل مربوط به حوزه وظایف و اختیارات خود تاکید دارند که باید ببینیم نظر رهبری چیست. اصولا در انتخابات، هر شخص یا گروهی باید خودش با استفاده از معیارهای اسلامی‌به فرد اصلح برسد.
* متاسفانه این معضل از بین سیاستمداران به بخشی از مردم عادی هم سرایت کرده و تصور می‌کنند باید به دنبال کشف نظر رهبری باشند. در این میان عده‌ای هم از این نوع نگرش سوءاستفاده می‌کنند و کاندیدای مورد نظر خود را تحمیل می‌کنند.
* آسیب دیگر، دخالت دادن سپاه و بسیج در انتخابات است. به طور مثال کاندیدایی اعلام می‌کند که نظر مثبت سپاه و بسیج را هم جلب کرده‌ام. این هم نگاهی اشتباه و خطرناک است، چرا که اصولا سپاه و بسیج به عنوان یک نهاد حکومتی حق دخالت در انتخابات و به طور کلی سیاست را ندارند.
* سختگیری‌های بی‌مورد و افراطی در بررسی صلاحیت نامزد‌ها در شورای نگهبان هم آفت دیگر انتخابات است. شورای نگهبان نباید به بهانه‌های واهی، از حضور منتقدان در عرصه انتخابات ممانعت به عمل آورد، نباید گرایش‌های سیاسی و گروهی را در امر تایید صلاحیت نامزد‌ها دخالت دهد.
* الان فضای خوبی بر مطبوعات حاکم نیست و سخت گیری‌های غیر ضروری وجود دارد و من به عنوان نماینده قوه مقننه در هیات نظارت بر مطبوعات شخصا از این فضا راضی نیستم.
* برخی فکر می‌کنند اگر رئیس‌جمهور با رای بالا انتخاب شود رهبر محدود می‌شود در حالی که این طور نیست. این نوع تفکر معتقد است ولی فقیه باید در همه جزییات حکومت دخالت کند.
* این‌‌ همان تفکری است که امروز در بعضی از نمایندگان مجلس هم وجود دارد که به طور مثال اگر بخواهیم وزیری را استیضاح کنیم و یا به دنبال طرح سوالی باشیم، باید از رهبری اجازه بگیریم و طبیعتا دولت و رئیس جمهور و حتی قوه قضاییه را هم غیر مستقل می‌خواهند که در مسائل مهم و مؤثر حق تصمیم گیری نداشته باشند.
* برخی تصور می‌کنند رئیس جمهوری که با رای بالا انتخاب شود ممکن است با اتکا به آرای خود از اوامر رهبری اطاعت نکرده و سر باز زند، در نتیجه خواهان انتخاباتی قابل کنترل و محدود هستند.
* بنده اصولا آقای مشایی را رجل سیاسی نمی‌دانم که بخواهند کاندیدای ریاست جمهوری شوند... کسی که صرفا چند سال رئیس دفتر رئیس جمهور یا رئیس میراث فرهنگی بوده رجل سیاسی محسوب نمی‌شود.
* خود آقای احمدی‌نژاد هم در سال ۸۴ رجل سیاسی نبود و شورای نگهبان نباید صلاحیت ایشان را تایید می‌کرد. خب ایشان تایید صلاحیت شدند و در این چند سال کشور ضرر‌های آن را مشاهده کرده است.
* اگر فرض کنیم که به دلیل برخی تهدید‌ها و فشارهای آقای احمدی‌نژاد، شورای نگهبان صلاحیت آقای مشایی را تایید کند باید ختم انقلاب را اعلام کنیم.
* اشتباهی که در سال ۸۴ رخ داد که عده‌ای به علت بغضی که با آقای‌هاشمی‌داشتند در زمره حامیان آقای احمدی‌نژاد قرار گرفتند و به کشور آسیب جدی وارد شد نباید مجددا تکرار شود.

سرنوشت مشکوک ۱۳۰۰ میلیارد تومان عیدی گم شده بازنشستگان

علیرضا رخشنده معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی در حالی سه شنبهٔ هفته جاری (۱۵ اسفند ماه) از پرداخت مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد تومان «‌ بابت عیدی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی» به بانک خبر داد که طبق محاسبهٔ گروه كارگری ایلنا تنها رقمی نزدیک به ۷۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت عیدی تمامی بازنشستگان مورد نیاز است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، با توجه به آنکه حدود ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بازنشسته و مستمری بگیر سازمان تامین اجتماعی در کشور وجود دارد و به هر نفر بطور ثابت حداکثر مبلغ ۴۰۲ هزار و ۵۰۰ تومان عیدی پرداخت می‌شود، رقم مورد نیاز برای پرداخت عیدی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی اندکی کمتر از ۷۰۰ میلیارد تومان خواهد بود.
با یک محاسبهٔ سرانگشتی مشخص می‌شود فاصلهٔ فاحش ۱۳۰۰ میلیارد تومانی میان رقم مورد نیاز برای پرداخت عیدی و مبلغ اختصاص داده شده برای این موضوع وجود دارد.
در همین رابطه رئیس کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی می‌گوید: شاید ۱۳۰۰ میلیارد تومانی که مضاف بر میزان لازم برای پرداخت عیدی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی به بانک‌ها پرداخت شده برای افزایش حقوق سال آینده در نظر گرفته شده است.
علی اکبر خبازها ادامه می‌دهد: در کنار این موضوع بحث همسان سازی سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی با حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری وجود دارد که بایستی مبلغی نزدیک به ۱۱۶۳ میلیارد تومان به آن اختصاص داده شود. شاید آقای رخشنده به صورت کلی صحبت کرده‌اند اما باید در مورد این موضوع جوابگو باشند.
همچنین دبیر کانون بازنشستگان مشهد با «شک برانگیز» خواندن این موضوع اظهار می‌کند: ممکن است این مبلغ علاوه بر عیدی مطالبهٔ همسان سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی با حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری را نیز شامل شود.
سید حسین رسولی معتقد است: البته همسان سازی نیاز به قانون و فرمول خاصی دارد که هنوز مشخص نشده است و پرداخت این مبلغ به بانک مساله‌ای شک بر انگیز است که توضیح مسئولان را می‌طلبد.
به نظر می‌رسد با توجه به حجم مبلغ پرداخت شده به بانک و صحبت‌های معاون اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی که پرداخت این مبلغ را «بابت عیدی بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی» عنوان کرده است لازم باشد تا مسئولان سازمان تامین اجتماعی نسبت به سرنوشت ۱۳۰۰ میلیارد تومان اضافه پرداخت شده پاسخگو باشند تا جای هیچ گونه شک و شبهه‌ای باقی نماند.

نامه خانواده امیرمیرزا حکمتی به آیت‌الله خامنه‌ای برای آزادی وی

خانواده امیر میرزا حکمتی، نظامی سابق آمریکایی که در ایران بازداشت شده، در نامه‌ای به آیت‌الله خامنه‌ای خواستار آزادی وی شدند. به گفته آنان پدر آقای حکمتی به تشخیص پزشکان به دلیل ابتلا به سرطان مدت زیادی زنده نخواهد ماند.
خانواده امیر میرزا حکمتی، نظامی سابق آمریکایی که از ۵۵۵ روز پیش در ایران زندانی است، در نامه‌ای به رهبر جمهوری اسلامی خواستار عفو و آزادی فرزندشان در آستانه فرا رسیدن نوروز شده‌‌اند.

یکی از نزدیکان این خانواده به خبرگزاری فرانسه گفته است: «ما می‌خواهیم تأکید که کنیم که خانواده‌ ما سیاسی نیست. ما شهروندان آمریکا هستیم و امیر نیز آمریکایی است. ما سعی نداریم خودمان را درگیر مسائل سیاسی میان آمریکا و ایران کنیم.»

مقامات ایرانی در گذشته چندین بار به مناسبت فرا رسیدن نوروز و سال نو شماری از زندانیان را مشمول عفو قرار داده و آزاد کرده‌اند. خانواده آقای میرزا حکمتی ابراز امیدواری کرده‌اند که این عفو امسال شامل حال فرزندشان نیز بشود.

طبق گفته ‌این خانواده، علی میرزا حکمتی، پدر آقای میرزا حکمتی چند ماه پیش برای برداشتن تومور مغزی تحت عمل جراحی قرار گرفته و هم اینک مشغول گذراندن دوره شیمی درمانی است. به گفته یکی از نزدیکان این خانواده آقای میرزا حکمتی از بیماری پدرش اطلاعی نداشته و هم اینک این خانواده امید دارند که پدر و پسر بار دیگر موفق به دیدار یکدیگر شوند.

علی میرزا حکمتی استاد رشته میکروبیولوژی در کالجی در شهر فلینت در ایالت میشیگان است.

اعتصاب غذا در اعتراض به انفرادی

امیر میرزا حکمتی ۲۹ سال دارد و در ایالت آریزونا متولد شده اما دارای تابعیت ایرانی نیز هست. او مدتی به عنوان تفنگدار دریایی آمریکا خدمت کرده بود. آقای میرزا حکمتی در تابستان سال ۹۰ دو هفته پس از سفر به ایران بازداشت شد.

به گفته خانواده‌اش او برای دیدار مادربزرگ‌هایش به این کشور سفر کرده بود اما دولت ایران او را به "جاسوسی برای ایالات متحده" متهم می‌کند.اسفندماه سال ۹۰ قوه قضائیه ایران اعلام کرد که حکم اعدام امیر میرزا حکمتی لغو شده که این امر با استقبال مقامات آمریکایی مواجه شد. با اینکه دیوان عالی کشور پرونده امیر میرزا حکمتی را برای رسیدگی بیشتر به شعبه دیگری ارجاع داد اما از آن زمان تا کنون تغییری در وضعیت این پرونده ایجاد نشده است.

به گفته سارا میرزا حکمتی، برادرش پیش از سفر به ایران "تمامی اقدامات لازم" را انجام داده از جمله آنکه مقامات ایرانی را در مورد دوران خدمتش در نیروی دریایی آمریکا مطلع کرده بود.

او همچنین می‌افزاید که آنان اخیرا مطلع شده‌اند که امیر میرزا حکمتی اواخر سال ۲۰۱۲ به مدت یکماه در زندان در اعتراض به حبس انفرادی دست به اعتصاب غذا زده و بیهوش شده است. به گفته خانم میرزا حکمتی آنان اطلاع دقیقی از وضعیت جسمی کنونی وی ندارند و مطمئن نیستند که هنوز زنده باشد.

یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا وضعیت پرونده آقای میرزا حکمتی را با توجه به گذشت یک سال از زمان لغو حکم اعدام، همچنان "نامشخص" خوانده و بار دیگر تمامی اتهامات وارده به وی از سوی دولت ایران را رد کرده است.

به گفته پاتریک ونترل، دولت آمریکا به شدت نگران وضعیت امیر میرزا حکمتی است و از مقامات ایرانی خواسته است تا به دیپلمات‌های سفارت سوئیس در تهران اجازه ملاقات با وی را بدهند.

پیام تسلیت عجیب احمدی‌نژاد درباره چاوز: او بازخواهد گشت و به همراه «انسان کامل» بشریت را در استقرار صلح یاری خواهد کرد!

احمدی نژاد، در پی درگذشت هوگو چاوز رییس جمهوری ونزوئلا در پیامی، "حادثه غم‌انگیز" درگذشت وی را به همه ملت‌ها و ملت بزرگ ونزوئلا و خانواده محترم ایشان و دولت ونزوئلا تسلیت گفت.
به گزارش  عصرایران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی نژاد اظهار کرد: هوگو چاوز نماد و میراث‌دار همه شجاعان و مبارزان و انقلابیون در تاریخ پرافتخار و البته غم‌بار آمریکای لاتین و تجلی روح آزادگی مردم مظلوم این دیار و همه ملت‌های تحت ستم و پرچم برافراشته مبارزان ضداستعماری و عدالت‌طلبانه و طلایه‌دار دوستی بین ملت‌هاست.
  متن پیام تسلیت محمود احمدی‌نژاد به کفیل ریاست جمهوری به این شرح است:
«بسم‌الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون (!)
دوست گرامی جناب آقای نیکولاس مادورو
کفیل محترم ریاست جمهوری ونزوئلا
روح بلند مردی بزرگ از تبار عدالت طلبان و آزادی‌خواهان به آسمان پر کشید و جهان را در سوگ فرو برد. ونزوئلا فرزندی برومند و شجاع و جهان، رهبری خردمند و انقلابی را از دست داد.
در نهایت تأثر این حادثه غم‌انگیز را به همه ملت‌ها و ملت بزرگ ونزوئلا و خانواده محترم ایشان و جنابعالی تسلیت عرض می‌نمایم.
هوگو چاوز نامی آشنا برای همه ملت‌هاست. نام او یادآور زلال پاکی و مهربانی، شجاعت، پایمردی، عشق به مردم و فداکاری و تلاش بی‌وقفه برای خدمت به مردم به ویژه محرومین و زخم خوردگان از استعمار و استکبار است.
او انسانی عمیقاً موحد و مؤمن و پایبند به ارزش‌های انسانی و آسمانی و باورمند به راه انبیاء الهی و حاکمیت جهانی عدالت و عشق به رهبری صالحان بود.
او همزمان که با رشادت تمام در برابر زیاده‌خواهی‌های مستکبران می‌ایستاد و فشار سنگین تبلیغاتی و اقتصادی و تهمت‌ها و حتی کودتاها را در هم می‌شکست، قامت بلندش در برابر کودکی خردسال فرو می‌افتاد و با دست‌های مهربانش او را نوازش و سرود آزادی و سرافرازی را در گوش او زمزمه و زلال عشق را در اندیشه و جان او جاری می‌کرد.
هوگو چاوز نماد و میراث دار همه شجاعان و مبارزان و انقلابیون در تاریخ پرافتخار و البته غم بار آمریکای لاتین و تجلی روح آزادگی مردم مظلوم این دیار و همه ملت‌های تحت ستم و پرچم برافراشته مبارزان ضداستعماری و عدالت‌طلبانه و طلایه‌دار دوستی بین ملت‌هاست.
او نقطه اتکاء روحی و پشتیبان همه انقلابیون و آزادی‌خواهان منطقه و جهان بود.
او حقیقتا جلوه روشنی از یک ونزوئلایی پرشور و آرمانی و دوست داشتنی است و مردم بزرگ ونزوئلا با آگاهی و هوشمندی بارها و بارها او را به مسند ریاست جمهوری رساندند و در فراز و نشیب و سختی ها یاریش کردند و او نیز همه فرصت‌ها و قدرت را برای خدمت به مردم و سربلندی کشورش و آزادی ملت ها به کار گرفت.
او سرانجام در پی یک بیماری مشکوک همه وجود و جان خود را نیز در این راه پرافتخار تقدیم کرد.
او در حقیقت شهید راه خدمت به ملت ونزوئلا و پاسداری از ارزش های انسانی و انقلابی است گرچه امروز و به ظاهر هوگو چاوز، دوست صمیمی و مهربان مردم، در بین ما نیست اما اطمینان دارم که روح آسمانی و اندیشه پاک او هر روز و در افقی بالاتر در دل و جان تک تک مردم آمریکای لاتین و ونزوئلا و همه ملت های عالم و با درخششی بیشتر طلوع می کند و راه عزت و سربلندی را فرا روی همگان قرار خواهد داد.
هوگو چاوز زنده است تا عدالت و عشق و آزادی زنده است. او زنده است تا ایمان و پاکی و انسانیت زنده است. او زنده است تا ملت‌ها زنده‌اند و برای استقرار استقلال و مهربانی و عدالت تلاش می‌کنند.
تردید ندارم که او بازخواهد گشت و به همراه همه صالحان و حضرت مسیح(ع) و تنها باقیمانده از نسل پاکان، انسان کامل، خواهد آمد و جامعه بشری را در استقرار صلح و عدالت کامل و مهربانی و کمال یاری خواهد کرد.
یک بار دیگر این ضایعه سنگین را تسلیت گفته و از خداوند منان برای جنابعالی و ملت ونزوئلا و همه ملت‌ها سعادت و سلامت و رفاه و عزت آرزو می‌کنم.
دوست و برادر شما
محمود احمدی‌نژاد 

احمدی‌نژاد فردا به ونزوئلا سفر می‌کند

جهت شرکت در مراسم خاکسپاری رییس جمهور ونزوئلا، احمدی‌نژاد به کاراکاس سفر می‌کند.


به گزارش خبرنگار ایلنا، به دنبال درگذشت هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا و طبق هماهنگی‌های صورت گرفته احمدی‌نژاد فردا پنج‌شنبه، به قصد شرکت در مراسم خاکسپاری هوگو چاوز تهران را به مقصد کاراکاس ترک خواهد کرد.

بامداد روز چهارشنبه رئیس جمهور ونزوئلا در حالی در گذشت که ماه‌ها از بیماری سرطان رنج می‌برد.

در پی درگذشت چاوز در ونزوئلا هفت روز عزای عمومی اعلام شده و قرار است پیکر چاوز روز جمعه به خاک سپرده شود.

امروز احمدی‌نژاد در پیامی در گذشت هوگو چاوز را به ملت ونزوئلا تسلیت گفت و هیات دولت نیز امروز را در ایران عزای عمومی اعلام کرد.

امام جمعه اصفهان: خواندن نماز باران می‌تواند بحران آب اصفهان را از بین ببرد

به گزارش فارس از اصفهان حجت‌الاسلام سیدمجتبی میردامادی ظهر امروز در کنگره بزرگداشت علامه حاجی کلباسی  با بیان اینکه آب زاینده‌رود آن زمان مشکلات امروز را نداشت، افزود: علامه حاجی کلباسی برای عمل به این تجویز فرمودند که یک سطل از آب چاه منزل را به داخل رودخانه بریزید و یک سطل از آب رودخانه برای من بیاورید تا از اموال عمومی استفاده نکرده باشم.
انام جمعه اصفهان در بخش دیگر از سخنان خود تأکید کرد: دیگر زمان آن رسیده است که بزرگان دین برای نزول رحمت الهی در اصفهان، دست به دعا برداشته و نماز باران بخوانند.
وی ضمن اشاره به اینکه در زمان حاجی کلباسی، استان اصفهان 10 مرتبه دچار خشکسالی شد، ابراز داشت: در هر مرتبه دعای این عالم بزرگ نجات‌بخش اصفهان آن روز شد.
میردامادی در پایان با بیان اینکه برگزاری همایش، جلسات مدیریتی و دیگر جلسات مشابه برای مبارزه با بحران آب خوب است، گفت: به نظر می‌رسد که وقت آن رسیده است که بزرگان دین دست به دعا برداشته و نماز باران بخوانند.

احمد خاتمی: احمدی نژاد در پیام درگذشت چاوز زیاده روی کرد

عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه پیام احمدی نژاد برای درگذشت چاوز زیاده روی داشت، درباره طرح موضوع بازگشت چاوز همراه با  مسیح  و امام زمان به زمین گفت: احمدی نژاد خودش می داند که این پیام در حوزه های دینی عکس العمل دارد.

به گزارش مهر، سید احمد خاتمی در حاشیه اختتامیه سیزدهمین اجلاس خبرگان رهبری در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در خصوص طرح موضوع بازگشت چاوز همراه با  مسیح و امام زمان در پیام تسلیت احمدی نژاد به مناسبت درگذشت رئیس جمهور ونزوئلا گفت: من به صراحت نظرم را اعلام می کنم آنچه که ایشان دراین پیام گفت زیاده روی بود.
وی اظهار داشت: می شد یک پیام دیپلماتیک داد و وارد حوزه های اعتقادی نشد . همتای یک رئیس جمهور در یک کشور دیگر از دنیا رفته است و طبیعی است که احمدی نژاد نیز باید پیام تسلیت بدهد، اما بنده ورود در مباحث اعتقادی در این پیام را  درست نمی‌دانم.
عضو شورای مرکزی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه رئیس جمهور خودش می داند که این پیام در حوزه های دینی عکس المعمل دارد، گفت: از ایشان تقاضا می کنیم از مواضع چالش زا و تنش زا پرهیز کند.
خاتمی بار دیگر تاکید کرد: احمدی نژاد حق دارد تسلیت بگوید، اما ورود در مباحثی که مورد اعتراض است مشکل زا خواهد بود.

عکس/ صفحه اول امروز روزنامه ها، پنجشنبه 17 اسفند 7 مارس






























وزارت بهداشت:تا زمانی که ارز کافی تأمین نشود، داروها در گمرک می‌ماند

سرپرست وزارت بهداشت در پی اظهارنظر روز گذشته رئیس سندیکای تولیدکنندگان دارو مبنی بر اینکه ۱۴۰ میلیون دلار دارو در گمرک خاک می‌خورد، گفته است: بانک مرکزی به تنهایی نمی‌تواند ترخیص داروها را از گمرک تضمین کند و تا زمانی که ارز کافی تأمین نشود، داروها در گمرک می‌ماند.
به گزارش کلمه، محمد حسن طریقت منفرد ضمن آنکه گفته اطلاعی از مبلغ داروهایی که در گمرک مانده ندارد، اعلام کرده حجم داروهای مانده در گمرک ۱۴۰ میلیون دلار نیست.
رئیس سندیکای تولیدکنندگان دارو روز گذشته گفته بود در حوزه تولید دارو شرایط مناسبی نداریم و اگر به موقع تخصیص ارز نداشته باشیم ممکن است با بحران مواجه شویم.
نجفی که کمبود ارز در حوزه دارو را مشکل صنعت داروسازی دانسته، افزوده  در ۴ یا ۵ ماه گذشته ما از ذخایر موجود برای ساخت دارو استفاده کردیم و واردات مواد اولیه به انتها رسید و نتوانستیم جایگزین کنیم.
با این حال سرپرست وزارت بهداشت می گوید: به دنبال آن هستیم تا داروها از گمرک ترخیص شود ولی ابتدا باید ارز آن مشخص شود چرا که واردکننده نمی‌تواند جنس خود را قبل از اینکه ارز دارویی تعیین شود ترخیص کند.
او با اشاره به تلاش‌های بانک مرکزی برای سرعت بخشیدن در ترخیص داروها از گمرک اضافه کرد: این موضوع مربوط به چند نهاد است و بانک مرکزی به تنهایی نمی‌تواند ترخیص داروها از گمرک را تضمین کند.
چندی قبل قرار شد کمیته‌ای متشکل از تولیدکنندگان دارو، وزارت بهداشت، کمیسیون بهداشت و بانک مرکزی برای بررسی مشکلات ارزی دارو در مجلس تشکیل شود که از نشست ها و یا نتایج آن خبری منتشر نشده است.
سرپرست وزارت بهداشت هم چنین در مورد نحوه اجرای برنامه پزشک خانواده در سال آینده و میزان اعتبار اختصاص یافته به این برنامه گفت: در سال ۹۱ ، ۲۲۰ میلیارد تومان به این برنامه اختصاص یافته بود که تاکنون ۱۲۰ میلیارد تومان آن محقق شده و برای اجرای برنامه پزشک خانواده در سال ۹۲ دو هزار میلیارد تومان در نظر گرفته‌ایم.
وی همچنین در مورد تعیین و میزان افزایش تعرفه‌های درمانی گفت: امیدواریم برای نخستین بار تعرفه‌های درمانی را قبل از سال تعیین کنیم در این راستا شورای عالی بیمه تشکیل می‌شود تا تعرفه به صورت کارشناسی بررسی و تصویب شود و متناسب با افزایش بودجه افزایش تعرفه خواهیم داشت.