۱۳۹۲ اردیبهشت ۷, شنبه

درگیری شدید مردم و نیروهای انتظامی در هرمزگان


تغییر تقسیمات کشوری در شهرستان بستک استان هرمزگان سبب درگیری شدید میان مردم و نیروهای انتظامی شد. در این درگیری‌های تعدادی از موتورهای دولتی به آتش کشیده شد. تجمع مردم جاده بستک - بندرلنگه را نیز بست.

به‌گزارش پایگاه اینترنتی تابناک که به محسن رضائی عضو "مجمع تشخیص مصلحت نظام" نزدیک است، بخش کوخرد شهرستان بستک در استان هرمزگان در روزهای اخیر صحنه درگیری‌های شدید میان مردم و  نیروهای انتظامی بوده است.

تابناک می‌نویسد: «مردم دو روستا و نیروی انتظامی با هم درگیر شده و بنا به ادعای منابع محلی متاسفانه چند دستگاه موتور و مغازه به آتش کشیده شد و تعدادی از اهالی و نیروی انتظامی هم مجروح شدند. چند دستگاه خودرو هم به شدت آسیب دیده و تنش‌ها کماکان ادامه دارد و ازدحام مردم ارتباط جاده‌ای دو شهرستان بستک و بندرلنگه را قطع نموده است.»
موتورهای نیروهای انتظامی به آتش کشیده شدندموتورهای نیروهای انتظامی به آتش کشیده شدند
این درگیری‌ها ظاهرا به خاطر تغییر در تقسیمات منطقه بوده است. تابناک گزارش می دهد که مردم مرکز بخش کوخرد در استان هرمزگان چندی پیش ضمن تجمع در برابر فرمانداری خواستار عدم اجرای مصوبه‌ای شده بودند که به موجب آن یک روستا به مرکز بخش کوخرد الحاق می‌شد. مسئولان نیز قول داده بودند که این مصوبه را فعلا اجرا نکنند. اما با معرفی بخشدار و تعیین محل احداث شهرداری برای شهر مورد مناقشه، اعتراضات تازه را تحریک کردند.

تصمیمات نسنجیده و شتابزده در مورد تقسیمات کشوری در سال‌های اخیر  بارها سبب درگیری‌های خونین میان مردم و نیروهای دولتی شده است.

اقدام برای تشکیل استان البرز به مرکزیت کرج یکی از تصمیمات دولت احمدی‌نژاد بود که سه سال پیش تنش زیادی ایجاد کرد. محمود احمدی‌نژاد در سفرهای استانی خود تاکنون چند بار وعده الحاق شهر یا روستائی را به منطقه‌ای دیگر داده و با این اقدام زمینه ساز اختلاف‌هائی میان مردم محلی شده است.

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، شنبه 7 اردیبهشت، 27 آپریل
























الیاس نادران: رییس جمهور آینده نه خروس جنگی باشد، نه دل کسی را با خروس قندی خوش کند


الیاس نادران از منتقدان جدی احمدی نژاد با اشاره به ویژگی‌هایی که برای رییس‌جمهور آینده مطرح می‌شود گفت: یک رییس‌جمهور نباید خروس جنگی باشد و دل مردم را با خروس قندی خوش کند.
وی که برای اولین بار پرونده محمدرضا رحیمی و تخلفاتش را تحت عنوان حلقه فاطمی مطرح کرد، طی سال های گذشته همواره منتقد سیاست های اقتصادی دولت احمدی نژاد بوده است.
الیاس نادران در سومین نشست از سلسله نشست‌های مشق حماسه که با عنوان «میزگرد تخصصی اقتصادی و آسیب‌شناسی اقتصاد کشور و ارائه برنامه‌های راهبردی جبهه حماسه‌سازان» با بیان این‌ اعتقاد که «اقتصاد ایران دارای یک بیماری است» ابراز عقیده کرد: بیماری که اقتصاد ایران از آن رنج می‌برد، تبدیل اقتصاد به یک نظام رانتی دولتی آلوده به فشار، است و باید برای برون‌رفت از این وضعیت به سمت یک اقتصاد کارآفرین، رقابتی، سالم و باثبات برنامه‌ها و راهکارهای عملی خاصی را دنبال کنیم.
وی افزود: به اعتقاد ما سیاست‌های کلی اصل ۴۴ مدلی از مدیریت اقتصادی کشور و ساختار اقتصادی کشور را طراحی می‌کند که اگر این سیاست‌ها به طور همه‌جانبه عملیاتی شوند می‌توان معضلات اقتصادی ایران را برطرف کرد. متاسفانه اجرای این سیاست‌ها امری است که مورد غفلت قرار گرفته و به دلیل انحراف از این سیاست‌ها شاهد شرایط بد اقتصادی هستیم. بخش اعظمی از این مشکلات ناشی از غفلت مسوولین از این سیاست‌هاست.
وی خاطرنشان کرد: سیاست‌های کلی اصل ۴۴ سیاستی است که سال‌ها برایش زحمت کشیده شده و نهادهای بسیاری درگیر تدوین و تصویب این سیاست بوده‌اند و بین کارشناسان اقتصادی نیز یک اجماع در این رابطه وجود داشته است. حال ما نقدمان بر این است که اگر سیاست‌های کلی اصل ۴۴ به صورت جامع عملیاتی می‌شد امروزه شاهد بسیاری از مشکلات اقتصادی نبودیم.
این نماینده مجلس هم‌چنین گفت: سیاست‌های کلی اصل ۴۴ هم ناظر به آزادسازی اقتصادی بود و هم ناظر به خصوصی‌سازی به معنای خاص ماهوی برخی از مالکیت‌های دولتی بود. این سیاست‌ها به مفهوم رقابتی کردن اقتصاد و همچنین به مفهوم ایجاد عدالت توزیعی در بین مردم و توانمندسازی اقشار مختلف جامعه بود که متاسفانه در دولت‌های نهم و دهم منحصرا به بحث واگذاری‌ها توجه شد و اکثر موارد ذکر شده نادیده گرفته شد. به طور مثال در حوزه عدالت توزیعی آن‌چه که مورد نظر سیاست‌ها بود عملی نشد.
وی با بیان این‌ اعتقاد که «اقتصاد ما در شرایطی است که دولت باید به مردم ماهی بدهد و برای آن‌ها‌ ماهیگیری کند»، ابراز عقیده کرد: دولت سیاست چاوز را در پیش گرفته است، دولت با این سیاست پیش می‌رود که طبقات پایین جامعه را حفظ و بقیه طبقات جامعه را به حال خود رها کند سپس همه مشکلات را به گردن آمریکا بیاندازد.