۱۳۹۱ آبان ۱۰, چهارشنبه

دستگیری مهدی خزعلی و قاسم شعله سعدی در جلسه سرای اهل قلم



۷۰ نفر از شرکت کنندگان در جلسه سرای اهل قلم بازداشت و ساعاتی بعد ۵۰ نفر از آنان آزاد شدند. مهدی خزعلی، قاسم شعله سعدی و دوتن از زنان شرکت کننده در این نشست همچنان در بازداشت هستند.
شانزدهمین جلسه سرای اهل قلم روز سه‌شنبه نهم آبان، ۳۰ اکتبر با حمله نیروهای امنیتی و دستگیری شرکت‌کنندگان نیمه تمام ماند. نیروهای لباس شخصی در میانه سخنرانی قاسم شعله سعدی، حقوقدان وارد محل برگزاری این نشست شده و شرکت‌کنندگان را بازداشت کردند.

این جلسه به مناسبت سالگرد حمله به سفارت آمریکا در تهران برگزار شد و قرار بود اشغال سفارت آمریکا از نظر حقوق بین‌الملل و پیامدهای سیاسی، نظامی و اقتصادی آن بررسی شود.  به نوشته‌ی سایت بازتاب ۵۰ نفر از بازداشت‌شدگان آزاد شدند اما حدود بیست نفر دیگر از جمله مهدی خزعلی و قاسم شعله شعدی همچنان در زندان به سر می‌برند.

مهدیه گلرو که به تازگی از زندان آزاد شده نیز جزو دستگیرشدگان دیشب بوده اما هنوز اطلاعی از آزادی او در دست نیست.

به گزارش سایت کلمه، مهدی خزعلی پس از دستگیری به بند اطلاعات زندان اوین منتقل شده و از همان آغاز دستگیری اعلام اعتصاب غذای خشک کرده است.

ساعاتی قبل از حمله به سرای اهل قلم، مهدی خزعلی در وب سایت رسمی خود از شروع دوباره تهدیدها نوشته و تاکید کرده که اگر دوباره دستگیر شود، دست به اعتصاب غذای خشک خواهد زد.

وی در این یادداشت همچنین تصریح کرده که چون آزادی‌اش با دستور مستقیم رهبر جمهوری اسلامی بوده، بازداشت مجددش هم با دستور وی خواهد بود.

جلسه سرای اهل قلم با مجوز برگزار شده بود اما به نوشته‌ی سایت کلمه، ماموران لباس شخصی گفته‌اند همان کسانی که مجوز دادند، ما را فرستادند تا اجازه ندهیم این جلسه برگزار شود.

هشدار دوباره خامنه‌ای به احمدی‌نژاد و لاریجانی‌ها


رهبر جمهوری اسلامی، علی خامنه‌ای به سران قوا هشدار داد "مسائل جزیی را مایه جنجال و خوراک تبلیغاتی رسانه‌های بیگانه نکنند." اشاره‌ی او به نامه‌های تند و کم‌سابقه محمود احمدی‌نژاد و رئیس قوه قضاییه به همدیگر است.
رهبر جمهوری اسلامی صبح چهارشنبه، دهم آبان‌ماه در دیدار با جمعی از دانش‌آموزان و دانشجویان به بررسی تاریخی اختلاف میان ایران و آمریکا پرداخت که به زعم او از ۶۰ سال پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر رهبر جمهوری اسلامی، خامنه‌ای در این دیدار "چالش ملت ایران با آمریكا را ادامه‌دار" خواند و گفت: «آمریكا در این مبارزه طولانی، در برابر ملتِ مصمم، سرافراز و مقتدر ایران شكست خورده است.»

«اختلاف‌ها را علنی نکنید»

خامنه‌ای گرچه آمریکا را شکست‌خورده عنوان می‌کند در بخش دیگری از اظهاراتش می‌گوید، مبارزه با آمریکا همچنان ادامه دارد و در وضعیت کنونی یکی از شرط‌های موفقیت در این چالش وحدت و اتحاد به ویژه در میان مسئولان است. او می‌افزاید: «یكی از موارد مضر، اختلاف میان مسئولان و بدتر از آن كشاندن اختلاف به میان مردم است.»

رهبر جمهوری اسلامی هشدار می‌دهد: «مسئولان بویژه سران سه قوه باید با وظیفه‌شناسی و درك شرایط حساس كنونی، از هرگونه كشاندن اختلاف‌ها به میان مردم خودداری كنند.»

ظاهرا اشاره‌ی خامنه‌ای بیشتر متوجه محمود احمدی‌نژاد است که اخیرا در یک نامه‌ی سرگشاده بخش‌هایی از یک نامه‌ی "خیلی محرمانه" رئیس قوه‌ی قضاییه، صادق لاریجانی را علنی کرد. لاریجانی در واکنش به این اقدام نامه‌ی دیگری برای احمدی‌نژاد فرستاد که متن آن در سایت رسمی قوه قضاییه منتشر شد.

«آشکار کردن اختلاف‌ها خیانت قطعی به کشور است»

خامنه‌ای می‌گوید: «نامه‌نگاری‌های اخیر و مطالب آن به هیچ وجه موضوع مهمی نیست اما این اختلاف نظرها نباید به میان مردم كشانده و دست مایه‌ای برای جنجال و هیاهوی رسانه‌های بیگانه و دشمنان شود.»

برخلاف این گفته، نامه‌‌های یاد شده در ظاهرا به بهانه قصد احمدی‌نژاد برای بازدید از زندان اوین و مخالفت قوه قضاییه نوشته شده، اما اختلاف‌های مطرح شده در آنها بسیار عمیق‌تر و جدی‌تر است.
از سوی دیگر علنی کردن نامه‌ی محرمانه‌ی لاریجانی یک هفته پس از آن انجام شد که خامنه‌ای به مسئولان تذکر داده بود "آرامش سیاسی کشور را حفظ کنند تا فضای سیاسی کشور جنجالی نشود."

رهبر جمهوری اسلامی ۲۴ مهر در جریان سفر به استان خراسان شمالی گفته بود: «ما در چند ماه بعد مساله انتخابات را داریم و باید همت مسئولان این باشد که آرامش سیاسی را حفظ کنند و نگذارند فضای سیاسی متشنج و ناآرام شود.»

خامنه‌ای در سخنان دهم آبان خود نیز به انتخابات سال آینده اشاره می‌کند و می‌گوید: «از امروز تا روز انتخابات، هركسی كه بخواهد اختلاف‌ها را به میان مردم بكشاند و از احساسات آنها در جهت اختلافات استفاده كند،‌ قطعاً به كشور خیانت كرده است.»

دومین هشدار خامنه‌ای طی دو هفته

پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر رهبری اظهارات خامنه‌ای را "سخنان مهم"ی توصیف کرده و بخش‌هایی را که در آن به سران قوا هشدار داده شده از طریق سامانه‌ی پیامکی خود منتشر کرده است.خامنه‌ای گفته است: «اختلاف نظر طبیعی است اما این اختلاف نظر نباید به اختلاف در عمل و گریبانگیری و مچ‌گیری در مقابل مردم، تبدیل شود.» او تاکید می‌کند: «یكی از روش‌های موذیانه و موریانه‌وار دشمن در این شرایط، ایجاد اختلاف از راه‌های نفوذ است كه همه باید مراقب باشند و اختلاف‌ها را به حداقل برسانند.»

دومین هشدار علنی رهبر جمهوری اسلامی به مسئولان عالی‌رتبه کشور در طول دو هفته‌ی گذشته، در حالی صورت گرفته که اختلاف میان دولت محمود احمدی‌نژاد با مجلس و قوه قضاییه به شدیدترین و آشکارترین حد خود در هفت سال گذشته رسیده است.

تهدید احمدی‌نژاد به افشاگری

از بهار سال گذشته که اختلاف میان خامنه‌ای و احمدی‌نژاد بر سر برکناری و ابقای وزیر اطلاعات آشکار شد فشار بر نزدیکان رئیس دولت نیز افزایش یافته است. علی‌اکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتی احمدی‌نژاد از شهریور ماه زندانی است و احتمال می‌رود دومین طرح سوال از رئیس دولت دهم در روزهای آینده در مجلس به جریان بیفتد.

برخی از ناظران معتقدند چنین برخوردهایی بدون اطلاع و موافقت رهبر جمهوری اسلامی امکان‌پذیر نبوده است.

محمود احمدی‌نژاد یازدهم مهر ماه در یک کنفرانس خبری صریحا و تلویحا قوه قضاییه، نظامیان، مجلس، رادیو و تلویزیون و بسیاری از رسانه‌ها را به تخریب دولت و بحران آفرینی متهم کرد. ظاهرا احمدی‌نژاد تهدید کرده در صورت احضار به مجلس دست به افشاگری می‌زند.

به گزارش خبرگزاری مهر حسین علی حاجی دلیگانی، عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان هشتم مهرماه با اشاره به دیدار اعضای این شورا با رئیس دولت دهم گفت: «احمدی‌نژاد به هیچ عنوان از طرح سئوال از رئیس جمهور در صحن علنی نگران و ناراحت نبود و اعلام کرد که من سئوال از رئیس جمهور را فرصت می‌دانم که حرفهای نگفته را در مجلس بیان کنم.»

حمله برادران لاریجانی به جوایز حقوق بشری


در پی لغو سفر هیئت پارلمانی اتحادیه اروپا به ایران پس از درخواست ملاقات آنان با نسرین ستوده و نیز اعطای جایزه حقوق بشر اتحادیه اروپا به خانم ستوده، انتقادات سران جمهوری اسلامی از جوایز حقوق بشری شدت گرفته است.
یک برادر، جایزه‌های حقوق بشری را سیاسی و مغرضانه می‌خواند و برادر دیگر می‌گوید اصلا چه معنی دارد که به یک متهم جایزه بدهند؟

صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی روز چهارشنبه ۱۰ آبان، برابر ۳۱ اکتبر، در دیدار با مسئولان عالی قضایی، اعطای جایزه به افرادی که از سوی دستگاه قضایی ایران محکوم شده‌اند را "دخالت بی‌جا و آشکار" علیه یک کشور مستقل دانست.
نسرین ستوده، برنده جایزه ساخاروف محکوم به شش سال زندان، ۲۰ سال محرومیت از وکالت و ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور استنسرین ستوده، برنده جایزه ساخاروف محکوم به شش سال زندان، ۲۰ سال محرومیت از وکالت و ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور است
وی همچنین گفت: «پارلمان اروپا چطور به خود اجازه داده است که برای سفر به کشور ما پیش‌شرط بازدید از زندان‌های ایران را بگذارد؟»

صادق لاریجانی با اشاره به زندان گوانتانامو و مقایسه زندا‌ن‌های ایران با این زندان آمریکایی گفت: «کشورهای غربی در حالی علیه ایران موضع‌گیری می‌کنند که بر خلاف ادعای رئیس جمهور آمریکا هنوز هم بعد از چهار سال زندان گوانتانامو فعال است و کسی نمی‌داند در این زندان چه می‌گذرد و حتی اسامی زندانیان این زندان در فهرست زندانیان آمریکا نیست».

رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی، رسیدگی به جرائم در ایران را بر اساس عدالت دانست و تاکید کرد که بازدیدها و جایزه‌ها تاثیری بر روند قضایی ایران نخواهد داشت.

«جایزه‌ها سیاسی است»

محمد جواد لاریجانی، برادر بزرگتر صادق لاریجانی که ریاست ستاد حقوق بشر قوه قضائیه را بر عهده دارد، در دیدار با هیئت پنج نفره پارلمان آلمان گفت: «موضوع جایزه فی نفسه خیلی مهم نیست. ما خوشحال می‌شویم همه ایرانی‌ها در سراسر جهان جایزه بگیرند. اما مقاصد سیاسی و خصمانه‌ای که در پشت این اقدامات قرار دارد تأسف‌بار است».دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ادامه داد: «به محض اینکه در اینجا چند نفر از قوانین تخطی کنند و با آنها برخورد قضایی و قانونی شود ناگهان حملات رسانه‌ای و سیاسی آغاز می‌شود و جالب این است که همه آنها ناگهان مدافع حقوق بشر می‌شوند و حتی جایزه هم می‌گیرند. بنابراین منطقی است که ما فکر کنیم حقوق بشر تنها بهانه‌ای برای این مواضع خصمانه نسبت به ایران باشد و هدف آنها چیز دیگری است».

جواد لاریجانی همچنین به انتقاد از "تهاجم رسانه‌ای" غرب علیه جمهوری اسلامی پرداخت و بسیاری از اخبار رسانه‌های غربی درباره ایران را نتیجه این دید تهاجمی دانست. او رسانه‌های غربی را متهم کرد که "پیشرفت‌های ایران" را پوشش نمی‌دهند.

مطلبی که صدای "بازتاب" را هم در آورد

باشگاه خبرنگاران جوان وابسته به صدا و سیمای جمهوری اسلامی روز نهم آبان ماه گزارشی منتشر کرده با عنوان: «پشت پرده قصد هیأت اروپا برای دیدار با نسرین ستوده چه بود؟»

در این مطلب، اتهامات اخلاقی و نیز حمایت از تروریسم به نسرین ستوده وارد شده و اقدامات شغلی و حقوقی او در دفاع از متهمان به عنوان سوء پیشینه قضایی مطرح شده است.

نویسنده این مطلب اهدای جایزه حقوق بشر ساخاروف به نسرین ستوده را نشانی از همکاری او با سرویس‌های اطلاعاتی اروپا و امریکا خوانده و نیز پیام تبریک هیلاری کلینتون به ستوده را برای دریافت این جایزه، شاهدی بر مدعای خود دانسته است.

سایت بازتاب امروز که از منتقدان دولت کنونی است، نسبت به مطلب باشگاه خبرنگاران جوان واکنش نشان داده و از محمد ضرغامی، مدیر صدا و سیما خواسته است تا جلوی انتشار چنین مطالبی را بگیرد.

نویسنده این مطلب از ضرغامی پرسیده که آیا زدن اتهام اخلاقی به یک زن مسلمان حد شرعی ندارد؟
در این مطلب همچنین به فساد مالی و اخلاقی بعضی از مدیران صدا و سیما بدون ذکر نام آنها اشاره شده و در آخر چنین آمده است: «اگر ذره‌ای از غیرتی که در امام اول شیعیان بود که از شنیدن خبر خلخال کشیدن از پای زنی یهودی تا حد مرگ ناراحت می‌شد، در مسئولان صداوسیما بود، باید از این که ظلمی نفرت انگیز توسط مجموعه تحت مدیریتشان به زن و مردی مسلمان روا شده، از شرم می‌مردند».

عبادی و شش سازمان حقوق بشری: به بدرفتاری با نسرین ستوده خاتمه دهید


شیرین عبادی، وکیل سرشناس و شش سازمان حقوق بشری در بیانیه‌ای خواستار پایان دادن به بدرفتاری با نسرین ستوده، وکیل زندانی شدند. آنها مراقبت‌های پزشکی و حق ملاقات با خانواده را برای تمام زندانیان خواستار شده‌اند.
در بیانیه مشترک شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل و ۶ سازمان حقوق بشری منتشره در روز چهارشنبه (۱۰ آبان برابر ۳۱ اکتبر) از قوه قضائیه و مسئولان زندان‌های ایران خواسته شده است به بدرفتاری با نسرین ستوده، وکیل و فعال حقوق بشر در ایران پایان دهند.
در این بیانیه همچنین از مقام‌های ایران خواسته شد که اجازه دهند تمام زندانیان طبق هنجارهای بین‌المللی حقوق بشر از مراقبت‌های پزشکی و ملاقات با خانواده برخوردار باشند.
سازمان دیده‌‌بان حقوق بشر، سازمان عفو بین‌الملل، کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران، سازمان گزارشگران بدون مرز، فدراسیون بین‌المللی جامعه‌های حقوق بشر و جامعه دفاع از حقوق بشر در ایران همراه با شیرین عبادی از جمهوری اسلامی ایران خواستند که احکام "فعالان مسالمت‌جو" را لغو کند و این گونه زندانیان را بدون قید و شرط آزاد کند.
عبادی گفت: «هیچ یک از روزنامه‌‌نگاران، وکلای حقوق بشری و مدافعان حقوق بشر که تنها برای فعالیت مسالمت‌آمیزشان بازداشت شده‌اند نباید در زندان باشند.»
او افزود: «زور گفتن به فرزند یک زندانی و محروم کردن وی از دیدار با خانواده‌اش و همچنین محروم کردن او از دسترسی به مراقبت پزشکی تنها باعث بدتر جلوه کردن ایران در چشم جهانیان می شود».
اعتصاب غذا در اعتراض به محرومیت از حق ملاقات
به گفته رضا خندان، همسر نسرین ستوده، این خانم وکیل فعالان حقوق بشر از تاریخ ۲۶ مهر برابر با ۱۷ اکتبر در اعتراض به "آزار و اذیت خانواده‌اش توسط مقامات و محدود کردن حق ملاقات وی" دست به اعتصاب غذا زده است.
رضا خندان گفت که ستوده اعتصاب غذای خود را پس از شنیدن این که "مقامات قوه قضائیه دختر ۱۲ ساله او را احضار کرده‌اند تا به وی تفهیم کنند که اجازه سفر به خارج از ایران را ندارد آغاز کرد."
رضا خندان اعلام کرده است: «ظرف سه ماه گذشته، مقامات زندان اوین از ملاقات حضوری فرزندان ستوده با وی جلوگیری کرده‌اند و به شدت امکان ارتباط تلفنی او از زندان را محدود کرده‌اند. آنها تقریبا یک سال است که از ملاقات نسرین ستوده با مادر و برادرش جلوگیری می‌کنند.»
در بیانیه مشترک خانم عبادی و ۶ سازمان یادشده آمده است: «از زمان دستگیری نسرین ستوده در سال ۱۳۸۹ مقامات، این وکیل حقوق بشری ۴۷ ساله و مادر دو فرزند خردسال را بارها در حبس انفرادی نگه داشته‌اند و از ملاقات منظم و صحبت با خانواده‌اش محروم کرده‌اند.»
آنها همچنین به محرومیت "دیگر زندانیان سیاسی از ملاقات‌های منظم با نزدیکان و دسترسی مناسب به درمان پزشکی" اعتراض کرده‌اند.
رضا خندان: مسئولان استقبال می‌کنند که حال نسرین بد شود
رضا خندان در آخرین اظهارات خود ضمن اینکه گفت، حال همسرش "وخیم" است ابراز نظر کرد: «تصور من این است که مسئولان نه تنها تلاشی برای شکستن اعتصاب غذای نسرین نمی‌کنند بلکه بدشان هم نمی‌آید که او کارش به جای خطرناک بکشد و همچنان به اعتصاب خود ادامه دهد.»
نسرین ستوده و جعفر پناهی، کارگردان سینمای ایراننسرین ستوده و جعفر پناهی، کارگردان سینمای ایران
به گزارش کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران خندان همچنین گفت که از ملاقات حضوری نسرین ستوده با فرزندانش در روز یکشنبه (۷ آبان) خودداری شده است. وی همچنین افزود که "بیش از سه ماه" است که ستوده از حق ملاقات حضوری محروم است.
شیرین عبادی و ۶ سازمان حقوق بشری در بیانیه مشترک خود با اشاره به شرایط نسرین ستوده ابراز نگرانی جدی کرده و بر "مسئولیت دولت‌مردان ایران" تأکید کرده‌اند.
نسرین ستوده و جعفر پناهی برنده جایزه ساخاروف
اتحادیه اروپا در تاریخ ۵ آبان (۲۶ اکتبر) جایزه حقوق بشر ساخاروف در سال ۲۰۱۲ را به نسرین ستوده و جعفر پناهی، کارگردان سینمای ایران اهدا و از فعالیت‌های مدنی و حقوق بشری آنها تجلیل کرد.
خانم ستوده که دفاع از پرونده بسیاری از فعالان حقوق بشری را در کارنامه خود دارد، در شهریور ماه ۱۳۸۹ بازداشت و سپس به اتهام "اقدام علیه امنیت ملی" و "تبلیغ علیه نظام" به ۱۱ سال حبس تغزیری و ۲۰ سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شد. این حکم سپس در دادگاه تجدید نظر تغییر یافت و به ۶ سال حبس و ۱۰ سال محکومیت از وکالت تبدیل شد.
در بیانیه مشترک شیرین عبادی و ۶ سازمان یاد شده ‌آمده است که "هم قوانین ایران و هم حقوق بین‌المللی، مقامات زندان را ملزم به ارائه امکانات حداقلی به کلیه زندانیان و دادن اجازه ملاقات منظم به آنان، شامل ملاقات‌های شخصی با اعضای خانواده و رفتار با عزت و احترام با آنان می‌دانند.»
در بیانیه با اشاره به تعهد ایران به "میثاق بین‌المللی حقوق مدنی و سیاسی" از این کشور خواسته شده که جمهوری اسلامی به "رفتار یا مجازات‌های غیر انسانی یا تحقیرآمیز" با زندانیان پایان دهد.

هشدار قوه قضائیه به "اخلالگران در امنیت اجتماعی"


ابراهیم رئیس معاون اول قوه قضائیه می‌گوید: «عملکرد قوه قضائیه در برخورد با جرایم به ویژه جرایم سازمان‌یافته و جرایمی که مخل امنیت اجتماعی است بسیار قاطع خواهد بود و هرگز به کسانی که باعث اخلال در امنیت اجتماعی می‌شوند رحم نخواهد شد.»

به گزارش خبرگزاری داشنجویان ایران (ایسنا) رئیس صبح چهارشنبه، ۱۰ آبان در همایش ملی امنیت گفت: «مهم‌ترین مولفه در قدرت و امنیت ملی در کشور ما این است که مردم متدین ما همیشه در صحنه حضور دارند و احساس مسئولیت می‌کنند. همچنین در حوزه‌های مختلف هر چه بیشتر با مردم سخن گفته شود یقین داریم که در آن حوزه می‌توانیم موفقیت بیشتری کسب کنیم.»
معاون قوه قضائیه معتقد است "مدیران هر چه بیشتر بتوانند با مردم صحبت کنند و اعتماد آنها را جلب کنند بهتر است." او می‌افزاید با توجه به این که "امروزه دشمن در اطراف کشور ما خیمه زده و هر روز نیز توطئه و فتنه‌هایی را سامان می‌دهد" مسئولان باید برای برقراری امنیت اعتماد و مشارکت مردم را جلب کنند.
 

انتقال مهدی خزعلی به بند اطلاعات زندان اوین/ آغاز اعتصاب غذای خشک


مهدی خزعلی که شب گذشته در جلسه سرای اهل قلم به همراه ده ها تن از شرکت کنندگان برای ششمین بار بازداشت شده بود، به بند اطلاعات زندان اوین منتقل شد و اعتصاب غذای خشک خود را آغاز کرد.
به گزارش رسیده به کلمه، بیشتر بازداشت شدگان جلسه سرای اهل قلم با دادن تعهد آزاد شدند و اینک تعدادی از فعالان سیاسی و مدنی در بازداشت می باشند.
قاسم شعله سعدی نیز در میان بازداشت شدگان بوده است ولی تاکنون اطلاعی از وی در دست نیست و احتمال انتقال وی به اوین وجود دارد.
صبح امروز بعد از آنکه مهدی خزعلی بازداشت شده بود، آخرین نوشته وی در سایت شخصی اش با عنوان به سرورم حسین اقتدا می کنم! منتشر شد.
در این نوشته وی با اشاره به تماس های اخیر ماموران اطلاعات تاکید کرد که باز دست به اعتصاب غذای خشک خواهد زد.
کلمه: مهدی خزعلی تاکنون شش بار بازداشت شده است. آخرین بار وی پس از ۷۰ روز اعتصاب غذا با قرار کفالت مادرش آزاد شد.
این فعال سیاسی در این مدت بر اثر اعتصاب غذا بیش از سی کیلو وزن کم کرده و شدت ضعف بدنی او به حدی بود که این اواخر دیگر رمق راه رفتن نداشته و برای راه رفتن به ناچار از عصا استفاده می کرده است.
این نویسنده ی منتقد و رزمنده دوران دفاع مقدس از روز اول بازداشت خود و در اعتراض به خشونت مامورین امنیتی هنگام بازداشت دست به اعتصاب غذا زده بود.
خشونت مامورین وزارت اطلاعات در هنگام بازداشت به حدی بود که موجب شکستگی دست و آسیب دیدگی دندان و پایش شده بود که پس از بازداشت به مدت سه هفته دست ایشان در گچ بود.
درمدت بازداشت بارها حال جسمی وی وخیم شد تا آنجا که یک بار بر اثر حمله قلبی منجر به بستری شدن در بخش سی سی یو بیمارستان طالقانی شد و در آنجا نیز نیمه شب توسط مامورین امنیتی به بیمارستان دیگری منتقل شد تا تحت نظر مامورین امنیتی باشد.
به سرورم حسین اقتدا می کنم!
متن این نوشته به این شرح است: چند روزی است که باز هم تهدیدها شروع شده است،باز هم توهم توطئه، اما من این بیدادگاه ها را به رسمیت نشناخته و نخواهم شناخت و در اعتراض به این روند دادرسی، به اعتصاب خشک دست خواهم زد، لب از آب و غذا فرو می بندم، می خواهم که چون سرورم حسین علیه السلام با لب تشنه به دیدار یار روم و از دست ساقی کوثر بنوشم. امید که با اهدای جان خویش یزیدیان را رسواتر از پیش سازم.
من بر این باورم که همه زندانیان سیاسی باید با اعتصاب غذای فراگیر، به این ظلم خاتمه دهند و این بیدادگاهها را از بیخ و بن برکنند.
من اعتصاب غذا را در راستای تلاش و مبارزه مدنی می دانم و اعتصاب غذا و ایثار جان را آخرین سلاح مظلوم در دنیایی می دانم که صدایی به جایی نمی رسد.
البته آزادی من با دستور شخص رهبری بوده است و بازداشت و نقض امان فقط با دستور ایشان میسر است!
در اسلام که هیچ در جاهلیت نیز هرگز امان خویش را نمیشکستند!
من از روز نخست اعتصاب غذای خشک خواهم کرد،از همه عزیزان و دوستان صمیمانه حلالیت می طلبم.

این ۵۰ قلم کالا ممنوع الخروج شدند


در تازه ترین واکنش نسبت به تحریم ها، دولت صادرات ۵۰ قلم کالا را ممنوع کرده است.
بر اساس گزارش ها، دولت به تازگی با تصویب مصوبات جدید ارزی، صادرات ۵۰ قلم کالا را که به نوعی از ارز مرجع یا اتاق مبادلاتی استفاده می‌کنند، ممنوع اعلام کرده است.
در این فهرست، اقلامی از کالاهای اساسی و تجهیزات و ماشین آلات صنعتی دیده می شود و بعدازظهر امروز، ساعتی پس از انتشار خبر، تصویر نامه معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در این باره نیز در خبرگزاری مهر منتشر شد.
معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران هم به ایسنا گفته است که دلیل ممنوعیت صادرات برخی از کالاها، جلوگیری از احتمال کمبود آن‌ها در بازار بوده است.
این مقام دولتی گفته است: نوسانات اخیر نرخ ارز این دغدغه را به وجود آورده که اگر به منظور کمسب سود، همه تولیدات کشور صادر شود، از نظر معیشتی و رفاه مردم، ممکن است با کمبود مواجه شویم!
گندم، آرد، شکر، قند، روغن نباتی، گوسفند زنده، گوشت قرمز، کاتد مس، مفتول مسی، پوست خام، انواع لاستیک خودرو، انواع محصولات پلیمری، ماشین‌آلات صنعتی و راهسازی وارداتی، قطعات خودروی وارداتی، انواع کاغذ، جو، ذرت دامی، کنجاله سویا، دانه سویا، شمس آلومینیوم، شمش فولاد، قراضه آهن، ضایعات پت، آخال کاغذ، سولفور مولیبدن، انواع چوب، چای وارداتی، جوش شیرین، وت بلو(گاوی و گوسفندی)، استایرن مونومر، انواع برنج وارداتی، پلی اتیلن pe، انواع علوفه، پلی پروپیلین pp، انواع شیرخشک، پلی اتیلن ترفتالات pet، انواع کره حیوانی، پی وی سی pvc، انواع محصولات فولادی، پلی استایرن ps، دوده کربن، دی اکتیل فتالات dop، سولفات سدیم، اکریلونیتریل بوتادین استایرن abs، کربنات سدیم، کریستال ملامین، سود کاستیک، اسید سولفوریک، LAB ، بنزن، تخم مرغ نطفه و تخم مرغ خوراکی کالاهایی هستند که صادرات آنها ممنوع شده است.


عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها،چهار شنبه 10 آبان، 31 اکتبر