۱۳۹۲ آبان ۲, پنجشنبه

سیلی به صورت دختران میر حسین موسوی توسط نیروهای امنیتی



کلمه : دیدار عیدانه فرزندان میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، با رفتار توهین آمیز زندانبان ها و هتک حرمت بی سابقه دختران ایشان و زدن سیلی به گوش آنها، به تنش و وضعیتی بسیار تلخ در منظر پدر و مادر ایشان تبدیل شد.
به گزارش کلمه، در حالی که امروز قرار بود دختران میرحسین و رهنورد که محرومیت های بسیار زیادی را در سالهای گذشته برای دیدار با پدرومادر خود تحمل کرده بودند برای اولین بار نه در ساختمان کنار منزل میرحسین که ساعاتی را در خانه پدری با وی ملاقات کنند رفتار زننده ماموران امنیتی و خواستهای بی شرمانه آنان از دختران نخست وزیر امام عید را به کام مردم و آنام تلخ کرد.
فرزندان میرحسین موسوی و زهرا رهنورد امروز و پس از دیدار دو ساعت و نیمه با پدر و مادر خود که برای اولین بار در خانه برگزار شد برای تفتیش به خانه امن اطلاعات کنار منزل پدر و مادرشان در پاستور برده می‌شوند.

این اقدام همراه با خواست خارج از شان و شرع و غیر متعارفی از سوی زندانبان مواجه می شود که به دلیل شرم آور بودن آن امکان بیان آن وجود ندارد.
در پی ممانعت فرزندان رهبران در حصر جنبش سبز از این خواسته، ماموران امنیتی به آنها حمله ورشده و سیلی محکمی به گوش دو دختر میر حسین موسوی “زهرا سادات و نرگس سادات” موسوی می زنند.
نرگس موسوی در صفحه شخصی خود دراینباره نوشته است در تلاش برای گرفتن دست زندان بانان جهت جلوگیری از حمله های بیشتر، با رفتار غیر انسانی آنها روبرو شده که تمام مچ دست نرگس موسوی توسط یکی از زنان زندان بان گاز گرفته می شود و پس از آن زنان زندان بان پیاپی به دختران میرحسین موسوی و زهرا رهنورد حمله می‌کنند. نهایتا فروغی رئیس زندان بان ها متوجه ماجرا شده و از دختران میرحسین موسوی عذر خواهی می کند اما هیچ پاسخی بابت این رفتار غیر اخلاقی خود نمی دهند.
متاسفانه به گفته دختر میرحسین در تمام لحظات درگیری میرحسین موسوی از پشت میله های آشپزخانه خانه که مشرف به خانه امن اطلاعات است صداهای این برخورد مامور امنیتی را میشنیده و زهرا رهنورد نیز شاهد برخورد خشن ماموران امنیتی بود.
در بیشتر ملاقات های صورت گرفته معمولا دو مامور زن با نام های مستعار مریم و سارا که یکی از این ماموران زن پیش از این در مدتی که میرحسین موسوی در بیمارستان بود با با وی درگیر شده و هتاکی کرده بود نیز حضور دارند.
نرگس موسوی گفته است: زهرا رهنورد همیشه رفتارش با این ماموران زن مادرانه بوده ودر تمام اعیاد به ایشان عیدی می داده است.

اخبار تکمیلی و جزییات این واقعه تا ساعتی دیگر به اطلاع مخاطبان خواهد رسید

نوری زاد به رهبر: نفت مال شما، مابقی را به قانون واگذارید!

علاوه برمجلس ودولت ودستگاه قضا وارتش وسپاه وصداوسیما که باید مطلق درمطلق خود را با منویات بیت مکرم هماهنگ وهمسوکنند، بنگاههای اقتصادی فراوانی تحت نظرشخص رهبربه ترویج فساد مشغولند که ازآن میان من تنها ازامپراتوری پرآوازه ای چون آستان قدس رضوی، وملقمه ی سیری ناپذیری چون بنیاد تعاون سپاه، و ویران کننده ای چون بنیاد مستضعفان، و ام الفسادی چون ستاد اجرایی فرمان امام اسم می برم. این دستگاهها وصدها دستگاه اقتصادی دیگرکه ریزو درشت هرکدامشان مستقیماً به اراده ی شخص رهبربند است، هرگزشامل بازرسی های رسمی وقانونی نمی شوند و درپس پرده ای که برشاکله ی مکرمشان آویخته است، به هزارهزاررفتارقانونگریزِپنهان وآشکاردرحوزه ی قاچاق ارزوکالا، وساخت وسازهای قلچماقانه، وسرمایه گزاری های حریصانه، و فعالیت های اقتصادی داخلی وخارجی- والبته همگی خارج ازچارچوبهای قانونی- مشغولند وثانیه به ثانیه چیزی به اسم “ترویج فساد” را به بدنه ی مردنیِ اقتصاد کشور پمپاژ می کنند.  
 من قبول دارم که رهبرفرزانه ی ما هزاردغدغه ی جهان اسلامی دارند ولاجرم باید دستشان برای تقویت اسلام واینجور چیزها گشوده باشد. این را ما قبول می کنیم وناگزیرومفلوکانه بدان ارج می نهیم. با اینهمه اما برای برون رفت ازهزاربلیه ی اقتصادی که ما را احاطه کرده اند وهرکدامشان برای گریزاز چارچوبهای قانونی یک کارت شناسایی از بیت مکرم بالا گرفته اند، می شود به رویه های درست تری دست یازید و ازخراشیدن شأن رهبری جلوگیری کرد. مثلاً ام الفسادی مثل “ستاد اجرایی فرمان امام” که اساسش یکساله طراحی شده بود واکنون به یکی ازگردنکشان اقتصاد داخلی ومافیای خارجی بدل شده است، چرا باید دریک قلم بخش وسیعی ازسهام مخابرات کشوررا بالا بکشد، وبی واهمه از دستگاههای نظارتی درهزارفعالیت پنهان وآشکاراقتصادی فروشود ویک ریال نیز مالیات نپردازد؟ وقتی این ستاد وسایروابستگان اقتصادی، اکسیژن خود را ازبیت مکرم می گیرند، خواه ناخواه پای شخص رهبررا به هزارتوی مفسده ها می کشانند و بخت واقبال کشوررا به قمارهای تند وتیز و ویرانگربند می کنند.
 من می گویم: حالا که اشتهای بیت مکرم به پول، وگشادگیِ دست رهبربه بذل وبخششهای خارج ازحساب داخلی وخارجی قابل احصا نیست، بیاییم ودریک اقدام کاملاً قانونی، شش دانگ نفت کشور را – ازکشف واستخراج و پالایش ونگهداری وصادرات – به اسم شخص رهبرسند بزنیم ودرمقابل ازایشان بخواهیم دست ازسایردستگاهها بکشند تا چرخهای فرسوده وزنگ زده ی اقتصاد کشور یک جیرجیرکی بکند و بحرکت درآید. سرعتش مهم نیست. همین که ریلهای این چرخ نگون بخت مشخص و زیرسازی ها درست شوند، می شود به واگشایی درهای بسته ورونق اقتصادی امید بست.
 به همه ی مقدسات سوگند این پیشنهاد، هم به نفع رهبروحساسیت های اسلام گستری ایشان است وهم به نفع مردم بی نوا. چرا که وقتی همه ی حیثیت نفت کشوررا به بیت مکرم وانهیم، خود رهبربرای بحرانهای بغرنجی به اسم تحریم و محدودیت های صادرات نفت یک فکری می کنند. وای بسا همین دارایی وسیع، موجب شود که ایشان درگفتارها وموضع گیری های داخلی وبین المللی یک رعایت هایی را مراعات کنند تا به یمن این کیاستِ دم دست، برکات نیم بندی ازآسمان عقلانیت برسرمردم ببارد.
محمد نوری زاد

احمد خاتمی : اگر مسئله هسته ای را حل کنیم فردا خواهند گفت چرا مرد حق دارد 4 زن بگیرد و زن نمیتواند 4 مرد بگیرد/ روزنامه ها بجای آنکه بنویسند سخنان شرمن غلط ترجمه شده تو دهنش بزنند/ اعتدال یعنی رهبری/ میخوا هند مرگ بر آمریکا را از ما بگیرند

یک عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قمبا بیان این‌که «تا شیطنت آمریکا هست شعار مرگ بر آمریکا نیز پابرجاست» گفت: امروز وادادگان سیاسی در کشور از داخل و خارج قصد دارند نفرت از آمریکا را از مردم ما بگیرند.
به گزارش ایسنا، آخوند سیداحمد خاتمی در اختتامیه همایش بین‌المللی غدیرشناسی در جهرم گفت : بیدار باشید امروز خطی در جریان است که سر خط در خارج، میانه و وسط آن داخل کشور است این خط می‌خواهد نفرت از آمریکا و استکبار را از جان مردم بگیرند که این‌ها وادادگان سیاسی هستند.
وی اظهار کرد: اوباما با کمال وقاحت می‌گوید همه گزینه‌ها حتی گزینه نظامی روی میز است. این وادادگی است، شرمن طرف آمریکایی مذاکرات گفته فریب و نیرنگ در خون ایرانی‌ها هست  (این در حالی است که آمریکا آنرا تکذیب کرده و خبرگزاری نیمه دولتی مهر  نوشت که سخنان شرمن غلط ترجمه شده. )  ما  از وزارت خارجه می‌خواهیم توی دهن این‌ها بزند. برخی به جای آن‌که در روزنامه‌ها بگویند سخن این آمریکایی بد ترجمه شده باید تو دهنش بزنند و از نمایندگان ملت می‌خواهیم به آمریکایی‌ها پیام بدهند روز به روز نفرت مردم ایران افزوده می‌شود.
این عضو جامعه مدرسین تاکید کرد: تا شیطنت آمریکا هست شعار مرگ برآمریکا هم پابرجاست و ما در صحنه جهاد حضور داریم.
وی هشدار داد: مراقب باشید، مساله هسته‌یی موضوع اصلی نیست؛ اگر این مساله نیز حل شد، فردا مشکل حقوق بشری راه می‌اندازند که یکی از مفاد کنوانسیون آن تاکید دارد همانطور که مرد حق دارد 4 زن بگیرد، باید زن نیز حق داشته باشد 4 مرد برای خود اختیار کند.
وی تصریح کرد: امروز محور اعتدال در کشور تنها رهبری هستند و همه باید از ایشان تبعیت کنند. جای خوشحالی دارد در هنگام رای اعتماد همه وزرای پیشنهادی تاکید بر اصل حمایت از رهبری داشتند.

خاتمی خاطرنشان کرد: مسوولین ما همه قصد خدمت دارند و اساس هم همین است اما خطا و اشتباه غیر از این می‌باشد زیر فریبکاری در ذات آمریکایی‌ها همیشه بوده و خواهد بود.

بدهی ۵۴ هزار میلیارد تومانی؛ میراث دولت احمدی‌نژاد برای صندوق کارگران

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از ۵۴ هزار میلیارد تومان بدهی بر جای گذاشته دولت قبل برای تامین اجتماعی خبر داد.
به گزارش ایلنا، «سید تقی نوربخش» با بیان اینکه در سال جاری سازمان مجبور است حدود پنج هزار میلیارد تومان از ذخایرش را برداشت کرده و در هزینه‌های جاری‌اش استفاده کند، تصریح کرد: دولت قبل حدود ۵۴ هزار میلیارد تومان برای صندوق تامین اجتماعی بدهی بر جای گذاشته است و با توجه به وضعیت موجود اقتصادی کشور طبیعتا دریافت منابع وصولی سازمان تحت تاثیر قرار می‌گیرد.
وی در مورد میزان ذخایر سازمان تامین اجتماعی گفت: منظور از ذخایر‌‌‌ همان منابعی است که بیمه‌شدگان پرداخت می‌کنند و در سنوات گذشته برای اینکه بتوانیم مستمری‌هایمان را پرداخت کنیم آن را به صورت انباشته در شرکت‌های سرمایه‌گذاری جمع کرده‌ایم تا بتوانیم به تعهداتمان عمل کنیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به میزان بدهی‌های دولت به این سازمان تصریح کرد: دولت قبلی دویونات زیادی را برای دولت فعلی به جای گذاشته است که در مورد سازمان تامین اجتماعی این رقم به ۵۴ هزار میلیارد تومان می‌رسد که چیزی حدود یک سوم تا یک چهارم کل بدهی‌های دولت به کل سازمان‌های کشور است.
به گفته نوربخش، در سال ۹۲ نیز حدود ۱۵ هزار میلیارد تومان بدهی جدید از طرف دولت به سازمان تامین اجتماعی ایجاد می‌شود که امیدواریم در بودجه‌های سنواتی لحاظ و به سازمان‌های تامین اجتماعی پرداخت شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه این سازمان بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان تعهد سنوات دارد، اظهار کرد: کل دارایی‌های تامین اجتماعی اگر قابل به نقد شدن باشند حدود ۱۲۰ هزار میلیارد تومان است و این رقم به این معناست که تعهدات سازمان بیشتر است.
به گفته نوربخش، در همه جای دنیا دولت‌ها یک مشارکت تضامنی با شرکت‌های بیمه‌ای دارند به این معنی که مقداری از حق بیمه بیمه‌شدگان را پرداخت می‌کنند به طور مثال نیز در کشور ما هم اکنون ۲۰ درصد حق بیمه را در بیمه‌های اجباری کارفرمایان، هفت درصد را کارگران و سه درصد را دولت پرداخت می‌کند.
وی افزود: تامین اجتماعی یک سازمان بین نسلی است که یک مشارکت تضامنی را ایجاد می‌کند و باید خاطرنشان کرد که این نقش تضامنی توسط کارگر و کارفرما در صندوق‌های بیمه‌ای ایجاد نمی‌شود، بلکه تنها دولت است که می‌تواند این کار را انجام دهد.
نوربخش با اشاره به اینکه تامین اجتماعی یک سازمان «تعهدی» است نه سازمانی «حمایتی» خاطرنشان کرد: این سازمان مبالغی را دریافت می‌کند که در آینده باید آن‌ها را پرداخت کند و طبیعتا برای این پرداخت‌ها باید سرمایه‌گذاری‌های لازم را انجام دهد چرا که اگر امروز مبلغی را به عنوان حق بیمه دریافت می‌کند در ۳۰ سال آینده و بر حسب قانون باید متناسب با نرخ تورم باید مستمری پرداخت کند.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: بنابراین این شرکت سرمایه‌گذاری یکی از مکان‌هایی است که حفظ ذخایر سازمان در آن انجام و ارزش افزوده ایجاد می‌شود.
وی در مورد شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) نیز خاطرنشان کرد: ترکیب ذخایر شستا متشکل از رد دین دولت (بابت سه درصد حق بیمه و نیز حق کارفرمایی در مورد بعضی از صنوف) و نیز مبالغی است که بابت وصولمان در آن سرمایه‌گذاری می‌کنیم.
نوربخش در مورد سودده یا زیان ده بودن این شرکت‌های سرمایه‌گذاری نیز عنوان کرد: مبالغی که دولت‌ها در سنوات گذشته به سازمان تامین اجتماعی داده‌اند به صورت پکیج‌هایی است که ممکن است در آن شرکت‌هایی که خیلی هم سودده نبوده وجود داشته باشند اما هنر یک شرکت سرمایه‌گذاری در هر جای دنیا برای یک سازمان بیمه اجتماعی این است که یک ترکیب ذخایر مناسب ایجاد کند که شرکت‌های کم سودده را سودده و در شرکت‌های سودده ارزش افزوده ایجاد کند.
وی افزود: طبق قانون برنامه پنجم توسعه شرکت‌های بیمه‌گر موظف شده‌اند به جای بنگاه‌داری به سمت بازار سرمایه حرکت کنند چرا که این بازار نقد پذیر بوده و از شفافیت بیشتری برخوردار است و ریسک کمتری ایجاد می‌کند و سازمان تامین اجتماعی نیز در حال حرکت به همین جهت است.
تأکید بر تناسب افزایش دستمزد و تورم
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه میزان افزایش دستمزد باید متناسب با نرخ تورم باشد، گفت: طبیعتا افزایش میزان حقوق و دستمزد متناسب با نرخ تورم نیست و باید در بودجه‌های سنواتی به سمت این تناسب حرکت کنیم چرا که به طور خاص در یکی دو سال اخیر میزان افزایش دستمزد هیچ تناسبی با افزایش نرخ تورم نداشته است.
نوربخش در ادامه با اشاره به اینکه در سال ۵۷ به ازای هر ۲۹ نفری که حق بیمه پرداخت می‌کردند یک نفر مستمری دریافت می‌کرد، اظهار کرد: هم‌اکنون به ازای هر ۵/۷ نفر پرداخت‌کننده حق بیمه یک نفر مستمری دریافت می‌کند.
وی با تاکید بر اینکه حدود ۶۰ سال است از طول عمر سازمان تامین اجتماعی می‌گذرد، خاطرنشان کرد: مبنای تامین منابع سازمان یک مبنای بیمه‌ای است و با توجه به طول عمری که از سازمان سپری می‌شود از دید بیمه‌ای تامین اجتماعی رو به پیری می‌رود.
۱۰۰ هزار کارگران ساختمانی بیمه شده‌اند
نوربخش در ادامه با تاکید بر به روز شدن پرداخت بدهی‌های سازمان تامین اجتماعی به داروخانه اظهار کرد: همواره پرداختی‌های سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها با معوقاتی همراه بود، اما هم اکنون ۶۰ درصد اسناد بلافاصله و قبل از رسیدگی پرداخت می‌شود و سه ماه نیز سازمان فرصت دارد کل اسناد را پرداخت کند، بنابراین در مورد دارو‌ها موضوع کاملا بر طرف شده و امیدواریم در مورد بیمارستان‌ها نیز این اتفاق بیفتد.
نوربخش با بیان اینکه حدود ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار بیمه شده اصلی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی است، گفت: این افراد با خانواده‌هایشان به ۳۵ میلیون نفر می‌رسند و این در حالی است که تامین اجتماعی هم اکنون ۹۷۰ هزار مستمری بگیر دارد که با تعداد خانواده‌شان حدود سه میلیون نفر می‌شوند.
وی همچنین به بحث کارگران ساختمانی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و افزود: بنا بر قانون سازمان تامین اجتماعی برای واحدهای ساختمانی بر حسب متراژ و با فرمول خاصی حق بیمه دریافت می‌کرد و قانونگذاران سازمان را موظف کرده که در سال ۹۲ از محل مالیات بر ارزش افزوده این منابع را تامین کند که مبلغش حدود ۹۰۰ میلیارد تومان در قانون پیش‌بینی شده است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه قرار بود ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه کارگران ساختمانی درآیند و سهمیه‌های برای استان‌ها اختصاص یابد، گفت: با توجه به وضع موجود تنها ۱۰۰ هزار نفر تحت پوشش این بیمه برآمدند چرا که اعتبار مربوط به این بیمه به طور کامل دریافت نشد.
وی ادامه داد: قصد داریم با تامین منابع و تزریق آن در یک یا دو ماه آینده این ظرفیت را افزایش دهیم تا تعداد کارگران بیمه شده به مقداری که پیش‌بینی شده بود، درآید.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در مورد اولویت‌های این سازمان عنوان کرد: مهم‌ترین اولویت تامین اجتماعی رفتن به سمت آی تی است، چرا که با توجه به حجم داده‌ها و ورودی‌های سازمان باید به این سمت حرکت کنیم.
وی با اعلام اینکه ۲۰ درصد شعب سازمان تامین اجتماعی از اول آبان ماه سال جاری لیست بیمه شدگان را به صورت اینترنتی ارائه خواهند کرد گفت: ابتدا قرار است این طرح در ۶۰ شعبه به صورت آزمایشی اجرا شود و کارفرمایان به تدریج نیاز به مراجعه حضور نخواهد داشت، اما قصد داریم این طرح را تا پایان سال به صورت سراسری اجرا کنیم.
شرایط بخشودگی جرائم بیمه‌ای کارفرمایان
نوربخش در مورد چگونگی بخشودگی جرایم کارفرمایان خاطرنشان کرد: حدود ۱۸۰۰ میلیارد تومان جرایم داریم که در صورت مراجعه کارفرمایان آمادگی داریم تمام مبلغ مذکور بخشوده شود.
وی ادامه داد: حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان نیز میزان مطالبه سازمان تامین اجتماعی از کارفرمایان است و سازمان این سیاست تشویقی را در نظر گرفته که در راستای برخورداری کارفرمایان از این مزیت و نیز کمک شدن به سازمان تامین اجتماعی اقدام کند.
نوربخش با اعلام اینکه کارفرمایان فرصت دارند تا ۱۹ دی ماه سال جاری تکلیف حق بیمه‌شان را مشخص کنند، گفت: این موضوع شامل کارفرمایان واحدهای صنعتی، کشاورزی و صنفی است و حتی سیاستهای تشویقی برای آن‌ها در نظر گرفته شده که در صورت اقدام تا ۱۹ دی ماه سال جاری کل جرایمشان بخشوده و اصل بدهی‌هایشان هم تقسیط شود.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی افزود: تاکنون این اتفاق هفت بار در قوانین بودجه رخ داده، به این معنا که افراد به دلیل عدم پرداخت حق بیمه‌شان بنا بر قانون مشمول جرایم شدند، چرا که میزان جرایم ممکن است با توجه به سنواتی که بنابر دلایل مختلف پرداخته نشده به مبلغ بالایی تبدیل شود.

آخرین وضعیت بازگشت دانشجویان ستاره‌دار و اساتید بازنشسته به نقل از توفیقی

سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: حدود ۴۰۰ دانشجوی بازمانده از تحصیل از سال‌های ۹۰، ۹۱ و ۹۲ بار دیگر تحصیلات خود را در دانشگاه آغاز کردند.
به گزارش ایسنا، جعفر توفیقی در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به این سوال که چرا از سوی رییس‌جمهور به عنوان وزیر پیشنهادی این وزارتخانه به مجلس شورای اسلامی معرفی نشد، گفت: معرفی وزرای پیشنهادی از اختیارات رییس‌جمهور است و تشخیص نهایی با وی است و به مصلحت دیدند این اتفاق نیفتد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا در قسمت دیگری از دولت مشغول به فعالیت خواهید شد و آیا پیشنهادی در این زمینه داشته‌اید، گفت: فعلا بحثی در این زمینه مطرح نیست و من عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس هستم و در دانشگاه مشغول به کار خواهم شد.
توفیقی همچنین در پاسخ به این سوال که اگر وزیر پیشنهادی رییس‌جمهور رای نیاورد آیا شما باز سرپرست خواهید بود، گفت: باید در این زمینه به قانون مراجعه کنیم و ببینیم نظر قانون چیست؟
وی همچنین در مورد فرجی دانا گزینه پیشنهادی رییس‌جمهور برای وزارت علوم به مجلس شورای اسلامی، گفت: آقای فرجی دانا فردی شایسته و دارای سوابق مدیریتی و علمی و اخلاقی هستند و فردی مناسب برای این مسئولیت هستند.
وی گفت: آقای فرجی دانا یکی از منتخبین کارگروه ما در ستاد آقای روحانی بود. من در آن زمان مسئولیت کارگروه را داشتم و باید پنج نفر را برای این وزارتخانه پیشنهاد و معرفی می‌کردیم که یکی از آن پنج نفر آقای فرجی دانا بود.
سرپرست وزارت علوم در پاسخ به این سوال که نظرش در مورد کاری که در این مدت سرپرست وزارتخانه بوده، انجام داده چیست؟ گفت: برای بنده بازگشت فضای شور و نشاط به دانشگاه و دانشجویان در درجه اولویت بوده و در این راستا در این مدت فعالیت‌هایی انجام شد و این فعالیت‌ها منجر به این شد که فضای خوش‌بینی به آینده، اعتماد به کشور و امید و شور و نشاط تا حدودی در دانشگاه‌ها ایجاد شود.
وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه تاکنون به پرونده چند تن از دانشجویان ستاره‌دار رسیدگی شده و آنها توانسته‌اند به دانشگاه بازگردند، گفت: به پرونده دانشجویان مربوط به سال ۹۰، ۹۱ و ۹۲ کاملا رسیدگی شد و بخش اعظمی از آنها توانستند تحصیلاتشان را از سربگیرند که آمار ما حدود ۴۰۰ نفر می‌باشد.
سرپرست وزارت علوم همچنین در مورد وضعیت اعضای هیات علمی که به اجبار بازنشسته شده‌اند، گفت: در مورد اعضای هیات علمی همین مقدار درخواست داشتیم، اما البته مراحل رسیدگی به درخواست‌های آنها پیچیده‌تر است و این درخواست‌ها در حال بررسی است.
وی همچنین گفت: دوستان ما در وزارت علوم به پرونده‌های دانشجویان ماقبل سال ۹۰ نیز در حال رسیدگی و بررسی هستند.
امروز آخرین جلسه هیات دولت بود که توفیقی به عنوان سرپرست وزارت علوم و تحقیقات در آن حضور داشت. چرا که روحانی رییس‌جمهور فرجی دانا را به عنوان وزیر پیشنهادی این وزارتخانه به مجلس معرفی کرد.

اعدامی زنده‌شده از کما خارج شد/ او می تواند صحبت کند

 وضعیت جسمانی و هوشیاری مجرم بجنوردی که چندی پیش در زندان بجنورد اعدام شد اما زنده ماند، خوب است.

 یک منبع مطلع با بیان این مطلب به روزنامه خراسان گفت: حال این مجرم که در بخش ICU بیمارستان امام علی بجنورد بستری

است، خوب و از هوشیاری کامل برخوردار است. دستگاه‌های اکسیژن‌رسان از او جدا شده است و بیمار به حالت طبیعی نفس

می‌کشد.
وی افزود: این مجرم از روز گذشته قدرت تکلم خود را به دست آورده است و به راحتی صحبت می‌کند.
وی ادامه داد: کارهای مربوط به ترخیص این بیمار از سوی متخصصان مغز و اعصاب بیمارستان امام علی  در حال انجام است.

این منبع آگاه تصریح کرد: با توجه به اینکه وضعیت چنین بیمارانی بسیار بد است، احتمال دارد پس از ترخیص از بیمارستان امام علی  در بخش اعصاب و روان بیمارستان امام رضا بستری شود.