۱۳۹۱ آذر ۳, جمعه

سردار اسدی: بدبختند کسانی که فکر می‌کنند از ولایت‌فقیه بهتر می‌فهمند

یکی از فرماندهان دوران دفاع‌مقدس گفت: یکی از درس‌های نهضت حسینی این است که نباید از امامت و ولایت جلوتر برویم.

به گزارش خبرنگار ایسنا- منطقه خراسان- سردار سرتیپ پاسدار محمد‌جعفر اسدی که در نیشابور سخن می‌گفت،افزود: باید پشت سر امام حرکت کرد اما متاسفانه همین امروز در جامعه ما کسانی هستند که می‌گویند اگر «آقا» این کار را بکند،بهتر است.

وی ادامه داد: بیچاره و بدبخت کسانی هستند که فکر می‌کنند از ولایت‌فقیه بهتر می‌فهمند و در تلویزیون در مقابل چشم مردم مسأله مذاکره با آمریکا را طرح می‌کنند. ما باید در برابر هجمه‌های صورت گرفته به ولایت فقیه سینه سپر کنیم.

سردار اسدی با اشاره به روشنگری‌های علامه شهید مطهری درباره ماهیت نهضت عاشورا،خاطرنشان کرد: این استاد شهید فریاد می‌زدند که «بروید یزید زمان خود را بشناسید».
 

لاریجانی: از دموکراسی در سوریه حمایت می‌کنیم

علی لاریجانی، رییس مجلس ایران، در دمشق، پایتخت سوریه، با بشار اسد، رییس‌جمهور سوریه دیدار و گفتگو کرده است.رییس مجلس ایران با اشاره به تنش‌های سیاسی و درگیری‌‎های خشونت‌بار سوریه گفته است: "کشورهای فاقد دموکراسی نمی‌توانند اصلاحات سیاسی در سوریه ایجاد کنند."او در آستانه سفرش و در فرودگاه مهرآباد هم گفته بود: "ما از دموکراسی و اصلاحات در سوریه حمایت می‌کنیم."
البته آقای لاریجانی تاکید کرده که ایران با "اقدامات ماجراجویانه" در سوریه مخالف است و "ارسال سلاح به این کشور توسط برخی از دول عربی را یک اقدام خصمانه تلقی" می‌کند.
سفر رییس مجلس ایران به سوریه پس از توافق آتش‌بس میان اسرائیل و حماس صورت می‌گیرد. حماس و کشورهای منتقد اسرائیل، چون ایران، می‌گویند طرف فلسطینی پیروز این درگیری بوده است.
رییس مجلس ایران در محل سفارت ایران با نمایندگان برخی گروه‌های فلسطینی مستقر در دمشق دیدار کرده است.

کمرنگ کردن اختلافات؟

آقای لاریجانی گفته است نفوذ راکت‌ها و موشک‌های شلیک‌شده از غزه نشان‌دهنده ضعف "گنبد آهنین"، سیستم دفاع ضدموشکی اسرائیل، است.
در پاسخ به حملات هوایی به غزه چند موشک فجر۵ به سمت اسرائیل، و از جمله به تل‌آویو شلیک شد که شش کشته بر جای گذاشت. محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران گفته ایران فناوری ساخت این موشک‌ها را در اختیار گروه‌های فلسطینی قرار داده است.
این در حالی است که پیشتر علاالدین بروجردی، رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، گفته بود ایران "ادعای" اسرائیل بر ایرانی بودن موشک‌های فجر۵ شلیک‌شده را تکذیب می‌کند.
علی لاریجانی در دمشق همچنین به ستایش از حزب‌الله لبنان پرداخته است.
ایران و حزب‌الله لبنان، که پیش از این متحد نزدیک حماس محسوب می‌شدند، بر سر بحران سوریه با این گروه اختلاف نظر پیدا کرده‌اند. سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان، در آغاز حملات اسرائیل به غزه گفته بود این گروه به دلیل شرایط سوریه توانایی رساندن کمک به غزه را ندارد.
به نظر می‌رسد آقای لاریجانی با این سفر، دیدار با برخی گروه‌های فلسطینی و اعلام حمایت از آنان قصد دارد که اختلاف نظرهای موجود بر سر بحران سوریه را کمرنگ کند.
خالد مشعل، رییس دفتر سیاسی حماس هم پیشتر گفته بود هر چند این گروه با ایران درباره سوریه مخالف است، کمک‌های پیشینش به فلسطینیان را فراموش نمی‌کند.
رییس مجلس ایران پس از سوریه به لبنان و ترکیه نیز سفر خواهد کرد.
احمد جبریل، دبیر کل جبهه خلق برای آزادی فلسطین - فرماندهی کل، در دیدار با آقای لاریجانی با اشاره به گفته مشهور آیت‌الله خمینی، رهبر پیشین جمهوری اسلامی، مبنی بر نابودی اسرائیل گفته است که فلسطینی‌ها همچنان از این موضع دفاع می‌کنند.
پیشتر در این خبر این گفته آقای جبریل به اشتباه به علی لاریجانی، رییس مجلس ایران نسبت داده شده بود.

مصطفی بادکوبه‌ای، شاعر منتقد دولت جهت اجرای حکم خود را به زندان اوین معرفی کرد


دکتر مصطفی بادکوبه‌ای جهت اجرای حکم ۱۸ ماه حبس، خود را به زندان اوین معرفی نمود.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز ۱ آذر ماه سال جاری ساعت ۱۰ صبح دکتر مصطفی باد کوبه‌ای برای اجراء حکم ۱۸ ماه حبس به زندان اوین رفت.
پیش‌تر باد کوبه‌ای در حوادث پس از انتخابات بازداشت و نزدیک به ۲ ماه در بازداشت انفرادی بود.
وی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به ۳ سال حبس تعزیری محکوم گردیده بود که حکم او در دادگاه تجدید نظر به ۱۸ ماه حبس تعزیری و پنج سال محرومیت از شعر خوانی در انجمنهای ادبی و ۳ میلیون ریال جزای نقدی تبدیل گردید.
مصطفی بادکوبه‌ای پس از انتخابات ۱۳۸۸ به سرودن اشعار در انتقاد از دولت احمدی‌نژاد و حمایت از کسانی که او در شعر‌هایش از آنان به عنوان «فتنه گران» یاد کرده‌است پرداخت.

درخواست رسمی ایران از فیفا: داور عرب نمی‌خواهیم!


فدراسیون فوتبال ایران با ارسال نامه‌ای به فدراسیون جهانی، از فیفا خواسته برای ادامه بازیهای ایران از داوران "بی‌طرف" استفاده کند. ایران ضمن شکایت رسمی از داور اماراتی این بازی، موارد اعتراض خود را نیز برشمرده است.
سوءظن فوتبال ایران به داوران کشورهای عربی، پس از بازی ایران و ازبکستان وارد دور تازه‌ای شده است. اتفاقی که پیش از این هم در فوتبال ایران سابقه داشته است.

فدراسیون فوتبال ایران با ارسال نامه‌ای به فدراسیون جهانی، از فیفا خواسته برای ادامه بازیهای ایران از داوران "بی‌طرف" استفاده کند. مهدی محمدنبی دبیرکل فدراسیون فوتبال ایران با ارسال نامه‌ای به جروم والکه دبیرکل فدراسیون جهانی، ضمن شکایت رسمی از داور اماراتی این بازی، موارد اعتراض ایران را نیز برشمرده است.

در این نامه آمده است: «ما معتقدیم که چنین داورانی باید در تورنمنت‌های سطح پایین‌تر امتحان شوند، نه در بازی‌های مهم و تصمیم‌گیرنده مثل مسابقات مقدماتی جام جهانی».

در دهه ۹۰ میلادی زمانی که فاروق بوزو از سوریه دبیرکل کمیته داوران کنفدراسیون فوتبال آسیا بود، ایران در رقابت‌های مختلف نسبت به نحوه قضاوت داوران کشورهای عربی به کنفدراسیون آسیا معترض بود. خصوصاً جمال‌الشریف داور سوریه‌ای که نام او با گوشه‌ای از تاریخ تیم ملی فوتبال ایران گره خورده است.

اگر در آن مقطع ایران رسماً از کنفدراسیون آسیا خواست که از داوران عرب برای قضاوت بازی‌های این کشور استفاده نکند، حالا مجدداً تاریخ تکرار شده و فدراسیون فوتبال ایران به فیفا نوشته است: «ایران از فیفا درخواست می‌کند که برای مسابقات آینده داوران غیرعربی را انتخاب کند.»فدراسیون فوتبال ایران در ادامه نیز توضیح داده که با توجه به حضور دو تیم از کشورهای عربی در گروه A ، "انتخاب داوران با ملیت عرب مسائل بحث برانگیزی را برای تماشاگران ایران به‌وجود آورده است".

علی خسروی از کارشناسان داوری با اشتباه دانستن ارسال این نامه به فیفا، به خبرگزاری مهر گفته: «چنین نامه‌هایی انعکاس خوبی ندارد و فیفا از این کار خوشش نمی‌آید. در این شرایط آدم‌هایی که مدعی آشنایی با اصول بین‌المللی هستند و خود را به روز می‌دانند، باید جلوی ارسال این نامه را می‌گرفتند».

علی خسروی اما مانند محمد فنایی کمک داور فینال جام جهانی ۱۹۹۴ و هوشنگ نصیرزاده از کارشناسان داوری، معتقد است که داوران بازی ایران و ازبکستان، قضاوت خوبی نداشتند و گل صحیح ایران را مردود اعلام کردند.

خسروی می‌گوید: «کمک داور اول این بازی به اشتباه پرچم زد. معتقدم خلعتبری در آن صحنه دخالتی در بازی حریف نداشت و کمک داور با اشتباه خود گل صحیح ایران را مردود اعلام کرد».

شکایت ایران از داور اماراتی

«متاسفیم که تصمیمات داوری در طول مسابقه تردیدهایی را بوجود آورده است و نفوذ مستقیمی در نتیجه مسابقه داشته.» این جمله نیز در نامه ارسالی ایران به فیفا درج شده. مواردی که از نگاه ایران، تخلف تیم داوری مسابقه به حساب می‌آید در ادامه آمده است.

۱. در نیمه اول، داور گل درست ایران را آفساید اعلام کرد.
ذیل این بند، به تفصیل درباره قانون آفساید توضیح داده شده و اعلام آفساید به خاطر مسدود شدن دید دروازه‌بان نیز با ذکر مستندات رد شده است.

۲. در دقیقه ۷۰ مسابقه، داور به بازیکن شماره ۱۷ ازبکستان کارت زرد داد اما رای دستیار خود که پرتاب اوت به نفع ازبکستان بود را رد کرد که منجر به گل پیروزی مسابقه شد.
در نامه ارسالی ضمن تشریح کامل آن صحنه، آمده است: «در این لحظه داور باید یا خطا برای ایران یا اوت برای ازبکستان اعلام میکرد. ضمناً بازیکن ازبکستان با بی‌انضباطی عمدی‌اش باید اخراج می‌شد».

۳. در دقیقه ۸۸ مدافع ازبکستان، با دست مانع رفتن توپ به سمت گل شد که پنالتی بود.

۴. وقتی که سوت پایان به صدا درآمد، بازیکن شماره ۷ ازبکستان به سمت داور دوید و شروع به پریدن جلوی او کرد که کاملا تکان دهنده بود، از این جهت که چرا باید بازیکنان تیم برنده، پیروزی‌اش را با داور جشن بگیرد.

در بین چهار نکته‌ای که فدراسیون ایران در شکواییه خود به فیفا اعلام کرده، نکته شماره چهار چندان معتبر به نظر نمی‌رسد. در مسابقات مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ نیز زمانی که ساندور پل داور مجارستانی در سوت خود به نشانه پایان بازی ایران و استرالیا دمید، علی دایی از فرط شادمانی او را در آغوش گرفت و بوسید. وقوع چنین اتفاقی به خودی خود نمی‌تواند دال بر تخلف داور باشد.

فدراسیون فوتبال ایران در پایان نامه خود تاکید کرده که توقع تغییر نتیجه بازی ایران و ازبکستان را ندارد اما "با قدرت" منتظر پاسخ دقیق فیفا و برخورد لازم با داوران عرب بازی ایران و ازبکستان است.

وزارت ارشاد یک روزنامه دیگر را توقیف میکند: شکایت وزارت ارشاد از روزنامه مغرب بخاطر انتشار یک کاریکاتور


مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد از شکایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از روزنامه مغرب خبر داد.

پدارم‌ پاک‌آیین در گفت و گو با فارس اظهار داشت: روزنامه مغرب تا کنون تخلفات زیادی داشته که یکی از آنها درج کاریکاتور امروز در صفحه نخست این روزنامه است.

وی گفت: کاریکاتور و تیتر یک صفحه نخست امروز این روزنامه از جمله تخلفات یاد شده و موضوع شکایت وزارت ارشاد از این روزنامه است.
مدیرکل مطبوعات داخلی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد تصریح کرد:در جلسه هیئت نظارت بر مطبوعات که بلافاصله بعد از تعطیلات محرم برگزار می‌شود به تخلفات این روزنامه رسیدگی و با استفاده از ظرفیت های قانونی برخورد قاطع صورت می‌گیرد.
پاک‌آیین با اشاره به این مطلب که رعایت حدود قانونی از تکالیف مطبوعات است ادامه داد: کاریکاتور صفحه نخست امروز روزنامه مغرب متضمن تخلف آشکار از ماده 6 قانون مطبوعات است و درج چنین کاریکاتوری در شرایطی که خامنه ای به وحدت و انسجام بین قوای سه گانه کشور تاکید کردند باعث تاسف و حاکی از بی توجهی به منافع ملی و تکالیف قانونی است که با شناختی که بنده از هیئت نظارت بر مطبوعات دارم مطمئن هستم که از این تخلف چشم پوشی نشده و با آن برخورد قاطع می‌شود. ( این کپی شیوه ای است که اخیرا وزارت ارشاد روزنامه شرق را به توقیف کشاند)
وی تصریح کرد: همچنین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دلیل تخلف زیاد این روزنامه از حدود قانونی مطبوعات و مصوبه شورای عالی امنیت ملی از آن شکایت کرده و انتظار داریم قوه قضاییه هرچه زودتر در این زمینه تصمیم گیری کند.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی وزارت ارشاد افزود: ماده 6 قانون مطبوعات بخش عمده ای از حدود قانونی مطبوعات را بیان می‌‎کند که هم تخلف امروز و هم سایر تخلف‌های این روزنامه عدول از این ماده است.
وی اضافه کرد: تاکنون تذکراتی به این روزنامه داده شده بود که این روزنامه به آن توجه نکرده و شاهد استمرار تخلفات این روزنامه طی ماه ها و هفته‌های اخیر بودیم.

 

عکس / کاریکاتوری که وزارت ارشاد به بهانه آن میخواهد انتشار روزنامه مغرب را متوقف کند



آخوند علیرضا پناهیان : مگر ما حیوانیم که در دانشگاه، مختلط باشیم/ کت و شلوار باید از همان اول حرام اعلام می‌شد


علیرضا پناهیان٬ عضو قرارگاه «عمار» گفته اسلام برای «در» و «دیوار» هم برنامه دارد٬ ارتباط انسان با «خاک» برای اسلام مهم است و کت و شلوار باید در ایران «حرام» اعلام می‌شد.

به گزارش دیگربان٬ آقای پناهیان این مطالب را طی سخنانی در پنجمین روز از ماه محرم در دانشگاه تهران بیان کرده است.

مهمترین گزاره‌های این سخنرانی این روحانی برای دانشجویان بدین شرح است:

● اسلامی که حتی برای خانه، دیوارهای خانه و سقف خانه‌ها نیز حرف دارد، برایش سبک زندگی مهم است.

● من نمی‌دانم چرا هر چه طبقات بالا‌تر می‌رود، خانه گران‌تر می‌شود؟ در روایات وارد شده است که شب‌ها هرچه می‌توانید به زمین نزدیک‌تر شوید. ارتباط انسان با خاک برای اسلام مهم است.

● چقدر احمق هستند آنهایی که برداشت نظام‌مند به قواعد اسلامی ندارند. آن افرادی که قواعد اسلام را نظام‌مند می‌بینند، یک حکم اسلامی را می‌گیرند و فضای شهر را با‌‌ همان تغییر می‌دهند.

● می‌گویند جوان‌ها در دانشگاه باید مختلط باشند؛ در حالی که در خود آمریکا بین دانشجویان دختر و پسر در اتوبوس پرده می‌کشند و می‌گویند مگر ما حیوانیم که مختلط زندگی کنیم؟

● خدا سعی کرده غیرت دینی را با حلال و حرام حفظ کند؛ مثلا حرام است شکل ظاهری و چهره شبیه به کفار شود. شباهت به کفار معنا پیدا می‌کند آن زمانی که کت و شلوار در ایران باب شد. علمایی قوی نداشتیم وگرنه در آن زمان کت و شلوار حرام قطعی بود.

● روایت داریم همسایه برای معامله اولی است؛ طبق روایت، خرید از سوپر محله مستحب است؛ ولی خرید از سوپر محلات دیگر هیچ ثواب خاصی ندارد.

● روایت داریم که زیاد خوابیدن از زیاد نوشیدن تولید می‌شود، همچنین زیاد نوشیدن نیز نتیجه زیاد خوردن است. این امور نفس شما را سنگین می‌کند؛ بنابراین نمی‌توانید عبادت کنید. قساوت قلب شما نیز بیشتر می‌شود؛ بنابراین، قدرت تفکر را از شما می‌گیرد.

● از آقای بهجت پرسیدند، چه کنیم که کم بخوابیم؟ گفتند: نشسته بخوابید. پسر آقای بهجت یک صندلی را به من نشان داد که صندلی خواب ایشان بود.

● در روایات وارد شده که هر‌گاه خواستید خدا را ملاقات کنید، گرسنه باشید.