۱۳۹۲ مرداد ۲۹, سه‌شنبه

علم الهدی خطاب به بسیجیان: نگذارید آموزش و پرورش را لاییک ها مصادره کنند/ روحانی فقط ۵۰٫۷ درصد رای دارد

در حالی که تعداد زیادی از معلمان خواستار وزارت نجفی بودند، امام جمعه مشهد مدعی است: فرهنگیان بسیجی کشور نباید اجازه بدهند جریان های لائیک و موسسان فتنه ۸۸ تحولات سیاسی کشور را به نفع خودشان مصادره کنند و آموزش و پرورش را در اختیار بگیرند.
به گزارش مهر، احمد علم الهدی ظهر سه شنبه در مراسم اختتامیه نهمین همایش سراسری مدیران کانون ها و اعضای شورای سازمان بسیج فرهنگیان کشور در مشهد بیان کرد: شما امروز به برکت وجود امام رضا(ع) در مشهد حضور یافته اید و الان که قصد بازگشت به شهر و دیارتان را دارید باید به رسالتان در باره نظام و انقلاب عمل کنید.
وی خطاب به فرهنگیان بسیجی حاضر در همایش تاکید کرد: شما به عنوان یک بسیجی پای این انقلاب بایستید و برای ولایی باقی ماندن این نظام تلاش کنید و این مهمترین رسالت شما محسوب می شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری گفت: انتخاب رئیس جمهور محترم از این نظر اهمیت دارد که ایشان منصوب رهبری هستند و گرنه اگر بخواهیم به میزان رای ایشان توجه کنیم خواهیم دید ایشان فقط ۵۰٫۷ درصد آراء را بدست آورده اند و عده زیادی از مردم به رئیس جمهور منتخب رای نداده اند.
وی تصریح کرد: آن چیزی که دشمنان آن را هدف گرفته اند ستون خیمه انقلاب یعنی ولایت فقیه و رهبر مظعم انقلاب اسلامی است.
علم الهدی با اشاره به حوادث سال ۸۸ گفت: کسانی که در فتنه ۸۸ به خیابان آمده و اردو کشی خیابانی به راه انداختند مدعی بودند در انتخابات تقلب صورت پذیرفته است اما این ادعایشان فقط برای حمله کردن به رهبری بود و گرنه به جای شعار بر ضد ایشان شعار مرگ بر احمدی نژاد سر می دادند چون بر فرض هم که تقلبی صورت گرفته بود برنده انتخابات باید مورد هجمه واقع می شد نه ستون خیمه انقلاب، و همین مسئله نشان می دهد ادعای دروغین تقلب فقط برای ایجاد بهانه ا ی برای حمله کردن به رهبری و ولایت فقیه بوده است.
وی افزود: حالا با توجه به تحولات سیاسی که در کشور بوقوع پیوسته برخی از جریانات سیاسی فکر می کنند برای آنها فرصتی ایجاد شده تا بتوانند وارد حوزه های مهم اجتماعی و سیاسی نظام شوند و از آن طریق به نظام ضربه بزنند.
امام جمعه مشهد تاکید کرد: یکی از مهم ترین این حوزه ها و نهادهای کشور آموزش و پرورش است که یک سلسله جریان های سیاسی می خواهند وارد این حوزه شده و آن را به نفع خودشان مصادره کنند.
وی خطاب به فرهنگیان بسیجی اظهار کرد: شما نباید اجازه بدهید جریان های لائیک و موسسان فتنه ۸۸ تحولات سیاسی کشور را به نفع خودشان مصادره کنند و آموزش و پرورش را در اختیار خودشان بگیرند.
علم الهدی افزود: فرهنگیان بسیجی باید جریان های سیاسی را شناسایی کنند و اجازه ندهند اینگونه اتفاقات رخ بدهد.
وی گفت: ۳۴ سال است نظام ولایی ما سرپا ایستاده و از این پس هم دشمنان نخواهند توانست کاری را از پیش ببرد.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تفاوت عمده بین بیسجیان و افراد ارزشی با افراد غیر ارزشی ابراز کرد: غیر ارزشی ها فقط تا پای شکم و شهوتشان سر حرفشان می ایستند اما نیروهای ارزشی و بسیجی تا پای جانشان از عقیده شان دفاع می کنند.

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، چهارشنبه 30 مرداد، 21 آگوست


































'خامنه‌ای کیست؟' سوال شماره جدید مجله فارین افرز

بی بی سی : ماهنامه " فارین افرز" از قدیمی ترین نشریات سیاست خارجی آمریکا در نود و یکمین سالگرد انتشارش به زندگی سیاسی و اجتماعی آیت الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران پرداخته است.
این نخستین بار است که یک مجله معتبر آمریکایی تیتر اول و مطلب اصلیش را به مرور مواضع و جهت‌گیری‌های رهبر کنونی ایران اختصاص می‌دهد.

این شماره از مجله همچنین عکس آقای خامنه‌ای را بر روی جلدش چاپ کرده است.

این مقاله با عنوان "خامنه ای کیست؟" را ابتدا اکبر گنجی به زبان فارسی نوشته و سپس خلاصه‌ای از آن به انگلیسی ترجمه شده است. آقای گنجی تلاش کرده با استفاده از سخنان رهبر جمهوری اسلامی در مقاطع مختلف مخاطبان را با شخصیت‌ها و کتاب‌هایی که در نیم قرن گذشته بر شکل‌گیری نگاه آیت الله خامنه‌ای به غرب و به ویژه آمریکا تاثیر گذاشته اند، آشنا کند.
آقای گنجی می‌گوید در این مقاله سیر تحول دیدگاه‌های رهبر از جوانی تاکنون و ریشه‌های آن تعقیب شده است.
"در واقع آمریکایی‌ها با خواندن این مقاله در می‌یابند که خامنه‌ای چگونه درباره آنها فکر می‌کند و سیاست‌هایشان را چگونه ارزیابی می‌کند."
گدین روز، مدیر مسول این مجله هم به بی بی سی فارسی گفت علت اختصاص مطلب اصلی این شماره نشریه به آیت‌الله خامنه‌ای شناخت کم مخاطبان آمریکایی از رهبری است که "قدرت سیاسی بسیار دارد و تصمیماتش با پیامدهای مهم منطقه‌ای و بین المللی همراه است."
آقای روز معتقد است برخلاف روسای جمهوری ایران که تحلیل‌های بسیاری از آنها منتشر می شود، ناظران آمریکایی در مورد دیدگاه‌ها و پیشینه فکری آیت‌الله خامنه‌ای که تصمیم گیرنده اصلی در ایران است اطلاعات محدودی دارند.
او همچنبن گفت اکبرگنجی این مقاله را نه در جایگاه منتقد رهبری ایران بلکه در مقام یک روزنامه‌نگار و صرفنظر از دیدگاه‌های سیاسیش نوشته است.

آقای گنجی در انتهای این مقاله پس از برشمردن دلایل بدبینی عمیق آقای خامنه‌ای به غرب، رسیدن به یک راه حل دیپلماتیک با تهران را به ویژه با توجه به ادامه سیاست انزوا و تحریم ایران از سوی آمریکا بسیار مشکل ارزیابی کرده ولی در عین حال معتقد است اگرکاخ سفید به رهبری جمهوری اسلامی اطمینان دهد که سیاست تغییر رژیم را دنبال نمی‌کند و رهبری ایران هم نشان دهد که برنامه هسته‌ای کشورش صلح آمیز است،حل مسالمت آمیز این مناقشه غیر ممکن نیست.

ماجرای شنود از اتاق خواب وزیر جدید کشور

آینده آنلاین : با گذشت بیش از یک ماه از کشف وسایل شنود از دفتر علی مطهری، وزیر سابق اطلاعات سرانجام واپسین روزهای مسوولیت خود را به پایان رساند، اما توضیح مشخصی در این باره نداد و اکنون با توجه به مواضع روشن حجت الاسلام علوی و این که برخی وزرای کابینه جدید زخم خورده این گونه اقدامات غیرقانونی و حتی غیراخلاقی هستند، امید می رود علاوه بر روشنگری در جامعه، جلوی این گونه اقدامات در جامعه گرفته شود.
جلسات رای اعتماد مجلس فارغ از متن و حواشی مختلفش، صحنه ای بود که چشمه ای از انواع شنودها و پرونده سازی محافل خودسر، برای برخی چهره های کشور را به جامعه نشان داد و مشخص شد چگونه برخی با اهداف خاص، در سالهای گذشته به شنود و تصویربرداری و جمع آوری موارد مختلف اقدام کرده اند و در مقاطع حساس برای به کرسی نشاندن اهداف سیاسی خود از آنها بهره می گیرند.
اما ماجرای شنود از منزل عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر جدید کشور همزمان با دیگر فشارهای تیم احمدی نژاد بر وی نیز در جای خود شنیدنی است.
رحمانی فضلی که وزیر اصولگرای دولت روحانی است، پیش از این رئیس دیوان محاسبات بود که با مشاهده برخی تخلفات بودجه ای دولت احمدی نژاد، آنها را در جامعه بیان می کرد و از همین رو مغضوب دولت گذشته بود.
یکی از موارد خبرساز مربوط به رحمانی فضلی، اعلام نظر دیوان محاسبات درخصوص گم شدن هزار میلیار تومان پول در آستانه انتخابات 88 بود که در نهایت نیز با اعمال فشارهای فراوان دیوان محاسبات را مجبور به عقب نشینی کردند و قرار شد این مسئله نیز مانند بسیاری دیگر از مسائل، پشت درهای بسته بررسی شود.
اما ظاهرا فشارها بر رحمانی فضلی، فراتر از این بوده و به شنود خصوصی ترین بخشهای منزل وی نیز تسری یافته بوده است.

گفته می شود در همین فاصله، خانواده رحمانی که منزلشان را عوض کرده و در جریان اسباب کشی متوجه وجود مجموعه ای از دستگاه های شنود و استراق سمع در منزل و حتی قسمتهای بسیار خصوصی نظیر اتاق ... خانه می شوند. حتی نزدیکان رئیس سابق دیوان محاسبات و وزیر جدید کشور تعریف می کنند که بعد از نقل مکان به منزل جدید، وی هر زمان به منزل می آید و قصد تعویض لباسهایش را با لباس منزل دارد، سر بالا کرده و از دوستان خواهش می کند برای چند دقیقه چشمهایشان را ببندند تا وی بتواند لباسش را تعویض کند.

ردپای وزارت اطلاعات در رای عدم اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی علوم/ پاسخ منفی میلی منفرد به درخواست نمایندگان برای تبری جستن از خاتمی

ردپای وزارت اطلاعات و دیگر نهادهای امنیتی در بررسی صلاحیت وزرای کابینه روحانی، به گونه ای روشن بود که علی مطهری گفت: سخنان تعدادی از نمایندگان علیه وزرای پیشنهادی جز از طریق دسترسی به اسناد وزارت اطلاعات امکان‌پذیر نبوده است. او از قرار دادن کپی برگه بازجویی یکی از وزرای پیشنهادی در کازیه نمایندگان خبر داد.
به گزارش کلمه، اشاره مطهری به برگه بازجویی جعفر میلی منفرد وزیر پیشنهادی روحانی برای وزرات علوم بود.  که البته میلی منفرد می گوید برگه بازجویی در میان نبوده، بلکه برگه مذکور مربوط به بازداشت چند ساعته وی در سال ۸۸ در جریان نشست انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها بوده که تنها اسم و سایر مشخصات وی در آن درج شده است.
میلی منفرد در گفت و گو با روزنامه شرق، از درخواست تعدادی از نمایندگان مجلس از وی برای تبری جستن از سید محمد خاتمی در ازای دریافت رای اعتماد گفته است. درخواستی که با تحرکات وزارت اطلاعات در آستانه انتخابات هماهنگی داشته است. وزارت اطلاعات در هفته های منتهی به انتخابات با احضار فعالان سیاسی نزدیک به محمد خاتمی از آن ها می خواست که از وی تبری بجویند و حتی به دیدار نوروزی با خاتمی نروند. اما میلی منفرد با رد این درخواست گفته است که به تجربه و کارنامه کاری‌ام در دهه‌های گذشته افتخار می‌کنم و حاضر نیستم برای رفتارهای در چارچوب و اصول از فرد و نهادی تبری بجویم.
نقش چمران در عدم رای اعتماد مجلس به نجفی
از سوی دیگر روزنامه بهار امروز از نامه ای خبر داده که در ۲۰۰ نسخه منتشر شده و هنگام بررسی صلاحیت نجفی در دست نمایندگان رد و بدل شده است. نامه مهدی چمران به علی لاریجانی که دو محور دارد؛ اول دیدار نجفی با خانواده آسیب‌دیدگان حوادث پس از انتخابات، دوم مخالفت نجفی با نامگذاری میدانی به نام ۹ دی در شهر تهران یعنی دو محور اصلی مخالفت نمایندگان با وزارت نجفی.
بدین ترتیب تا کنون ردپای وزارت اطلاعات و همین طور مهدی چمران در عدم احراز صلاحیت دو وزیر کلیدی روحانی برای وزارت علوم و وزارت آموزش و پروزش روشن شده است.

فهرست کسانی که رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، در صدد جذب آنها به عنوان هیأت علمی است+سند

در حالی که در روزهای اخیر، مباحث مربوط به جذب اعضای هیأت علمی جدید در دانشگاه علامه طباطبایی جنجال آفرین شده و رئیس این دانشگاه نیز افراد مورد نظر را نخبگان علمی دانسته، عصرایران به فهرستی از کسانی که برای جذب در این دانشگاه مدنظر رئیس آن بوده اند دست یافته که انتشار آن، بدون هر گونه پیشداوری، گویای همه چیز است.
بر اساس این گزارش، طبق مصوبه وزارت علوم، جذب هیأت در مرتبه مربی در دانشگاه های تهران ممنوع است، مگر در شرایط خاص که البته دهها نفر از فهرست درخواستی، دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس اند.
نامه مذکور در ۱۵ تیر امسال، یعنی بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری نوشته شده است.
پیش از این در گزارش ها آمده بود که صدرالدین شریعتی (رئیس دانشگاه علامه طباطبایی) که در تعطیلات تابستان سال‌جاری بسیاری از اساتید را بازنشسته کرده است، در روزهای اخیر ۱۰۰ نفر از از دانشجویان دکتری، مدیران و کارکنان این دانشگاه را خارج از رویه‌های متعارف به عضویت هیئت علمی این دانشگاه درآورده است.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی تصمیمی غیرمتعارف در تعطیلات تابستان سال جاری بدون حضور اساتید و دانشجویان و کادر امور اداری این دانشگاه اتخاذ کرده است و تعداد زیادی از کارکنان و دانشجویان دکترای این دانشگاه را به عضویت هیئت علمی دانشگاه درآورده و برخی دیگر از اساتید ازجمله دکتر جواد کاشانی(استاد حقوق) را بازنشسته کرده است. دکتر کاشانی؛ کاندیدای بالقوه ریاست دانشگاه برای آینده است.

افشای تبانی 2.8 میلیارد دلاری در صنعت نفت

رئیس کمیسیون انرژی مجلس با تشریح دلایل صدور دستور توقف سوآپ نفت توسط وی در وزارت نفت جزئیات تبانی حدود 2.8 میلیارد دلار نفتی و احتمال همکاری شرکت نیکو را تشریح کرد و گفت: گزارش جمع بندی شده دیوان محاسبات و شرکت نفت، وزارت اطلاعات، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی هفته آینده اعلام خواهد شد.
به گزارش مهر، با گذشت حدود سه سال از صدور دستور توقف سوآپ نفت ایران، یکی از چهار شرکت سوآپ کننده نفت کشورهای حاشیه دریای خزر از مسیر ایران به دلیل فسخ یک جانبه قراردادهای سوآپ از شرکت ملی نفت ایران "نیکو" شکایت کرده است.
به گفته نماینده تهران در مجلس کسانی که در این شبه سوآپ بودند امروز نگران تحقیق و تفحص از  تخلف بزرگتری هستند که کمیسیون انرژی از آن تحقیق و تفحص می کند.
وی افزود: فردی به نام ب ـ ز که 2.8 میلیارد دلار میعانات و فرآورده نفتی ایران را احتمالا با تبانی شرکت نیکو و افرادی در داخل از کشور خارج کرده و پولش را برنگردانده است.
میرکاظمی یادآور شد: بررسی تحقیق و تفحص از خروج 2.8 میلیارد دلار فرآورده نفتی از کشورهفته آینده پس از دریافت گزارش وزارت نفت و پاسخ های وزیر دراین باره که این پول به کشور برگشته است یا خیر"به صحن ارسال می شود.
رییس کمیسیون انرژی مجلس افزود: همان افرادی که در شبه سوآپ بودند از این تحقیق ناراحتند اما ما با جدیت این مساله را دنبال می کنیم تا شفاف شود تا سیاه نمایی نشود
نماینده مردم در خانه ملت با بیان اینکه کمیسیون به این رسیده که تبانی فردی با یک شرکتی وجود دارد، تبیین کرد: کمیسیون گزارش‌های مختلفی از دیوان محاسبات و شرکت ملی نفت، وزارت اطلاعات، دیوان محاسبات و سازمان بازرسی گرفته است که هفته آینده جمع بندی و نتیجه آن اعلام می شود.
وی افزود: در مدت تحقیق و تفحص فشار بر این بود که پول برگردد که بر اساس اطلاعات غیر رسمی تاکنون برنگشته است که اگر این صحت داشته باشد پرونده تحقیق و تفحص به قوه قضاییه ارسال می شود.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس در پایان خاطرنشان کرد:‌ درباره توتال و کرسنت هم مصاحبه مطبوعاتی برگزار می کنم چراکه صحبت‌های انجام شده در صحن مجلس کامل نبود و با کم صداقتی مطرح شد.

زیباکلام به صداوسیما ممنوع الورود شد

صادق زیباکلام در صفحه فیس بوک خود نوشت:
شنبه شبِ 26 مرداد 1392 ساعت 9:30 آقای علیزاده از مسئولین شبکه جام جم تماس گرفتند و گفتند که به مناسبت سالروز کودتای 28 مرداد، شبکه جام جم برنامه زنده ای را تدارک دیده است. فرمودند جناب آقای دکتر محمود کاشانی دعوت را پذیرفته اند و تهیه کنندگان برنامه می خواهند که شما هم در برنامه حضور داشته باشید. برنامه به صورت زنده ساعت 8:45 شب 28 مرداد پخش می شود و آقای دکتر مرتضی حیدری هم مجری برنامه هستند.
بنده با کمال میل پذیرفتتم و آفیش آن هم در صفحه فیس بوک زده شد. اما دیشب حدود ساعت10 آقای علیزاده با صدایی گرفته تماس گرفتند و اظهار داشتند که حراست صدا و سیما اعلام کرده است که صادق زیباکلام به هیچ وجه حق ورود به هیچ قسمتی از سازمان را ندارد. ایشان اضافه کردند که در صورت اعتراض تهیه کنندگان برنامه، مسئولین حراست سازمان، آنها را معلق می نماید. این مجموعِ دو مکالمه من با آقای علیزاده بود. بنابراین و با کمال تأسف برنامه امشب لغو شده است.
اما در خصوص آنچه آقای علیزاده فرمودند که حراست سازمان بنده را ممنوع الورود به صدا و سیما کرده اند، بنده فقط می توانم بگویم که اروپا و آمریکا که جای خود دارند، حتی هند، برزیل، آرژانتین، ترکیه و ... هم جای خود دارند، یقین دارم مسئولین صدا و سیمای حبشه هم با یک استاد دانشگاهشان که بعضا نظرات متفاوتی از مسئولین حکومتی شان دارند، این گونه بر خورد نمی کنند.
ایام به کام باد
ارادتمند


صادق زیباکلام

اژه ای، دادستان کل کشور : مجلس حق احضار من را ندارد!

سخنگوی قوه قضاییه :مجلس من را احضار نکرده و حق احضار من را هم ندارد/ هنوز سازمان بازرسی رئیس ندارد
خبر آنلاین : سخنگوی قوه قضائیه از ادامه رسیدگی به پرونده‌های بیمه ایران و فساد 3 هزار میلیاردی در دیوان عالی کشور خبر داد .
به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری خود با اشاره به پرونده فساد بزرگ 3 هزار میلیاردی، گفت: هنوز حداقل 20 نفر از متهمان بانک صادرات و ملی در نوبت رسیدگی دادگاه هستند.
وی افزود: برای برخی از متهمان این پرونده امکان دارد 2 کیفرخواست صادر شده باشد. ممکن است شبیه کسانی که در رابطه با پرونده آریا دستگیر شده‌اند، این افراد نیز در دو پرونده نقش داشته باشند.
اژه‌ای از برخورد قاطع قوه قضائیه با مجرمان جرائم خشن نظیر تجاوز خبر داد و تاکید کرد: در مورد اینگونه افراد هیچگونه اغماضی صورت نمی‌گیرد و به شدت با آنها برخورد می‌شود.
دادستان کل کشور، در مورد انتخاب رئیس جدید سازمان بازرسی کل کشور نیز یادآور شد که گزینه انتخابی هنوز قطعی نشده است و به محض قطعی شدن، آن را به اطلاع می‌رسانیم، البته شاید تا پایان هفته رئیس جدید معرفی شود.
احضار دادستان
محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا با وجود احضار مجلس در جلسه کمیسیون قضایی برای بررسی وضعیت پرونده اختلاس سه هزار میلیاردی حاضر نشده‌اید، گفت: مجلس من را احضار نکرده و حق احضار من را هم ندارد.
سخنگوی قوه قضاییه افزود: ارتباط ما با مجلس خوب است و بسیاری از اوقات بدون دعوت به آن‌جا می‌رویم و در جلسات شرکت می‌کنیم، اما آن روزی که دعوت کرده بودند، من در جلسه دیگری(!) حضور داشتم.
حادثه قم
محسنی‌اژه‌ای در پاسخ به سوالی درباره وضعیت رسیدگی به پرونده حادثه قم که گفته می‌شود از مجلس به قوه قضاییه ارسال شده است، گفت: پرونده‌هایی که از ناحیه مجلس می‌آید، به دادسرای تهران ارجاع می‌شود و دادسرای تهران هم آن را به شعبه ذی‌ربط ارجاع می‌دهد.

وی گفت: امروز من شنیدم که این پرونده به قوه قضاییه واصل شده است.