۱۳۹۱ آبان ۲, سه‌شنبه

دروغ نگویید؛ اسکناس های دلار دست دولت است، نه صادرکنندگان


کلمه- محمدامین هادوی:
ولاتقف ما لیس لک به علم
(اسرا ۳۶)
محمدرضا رحیمی معاون اول احمدی‌نژاد در مراسم روز ملی صادرات، اظهار داشت که صادرکنندگان نباید اجازه دهند دشمن از رفتار آن‌ها شاد شود. وی در حالی که به صادرکنندگان هشدار می‌داد که ارز خود را در چهار راه استانبول نفروشند، افزود؛ برخی از صادرکنندگان این درخواست دولت را نپذیرفته‌اند که باید خطاب به آن‌ها گفت: نوبت ما هم می‌رسد، البته این سخن از باب تهدید نیست.
اکنون پرسش اصلی این است چرا معاون رییس دولت که خود را بار‌ها نوکر و خدمتگذار مردم خوانده است، بیانی چنین تهدید با صادر کنندگان دارد، آن هم در روز ملی صادرات، یعنی روزی که طبعا باید با آنان خاضعانه و محترمانه سخن گفته شود و به خاطر تلاش های شبانه روزیشان از آن‌ها تقدیر و تشکر شود با آنهایی که سال هاست دولت نسبت به آنان بی‌توجه و نامهربان بوده است ولی آنان همواره در تلاش و فعالیت‌اند که در رقابت با بازارهای جهانی راهی برای ماندگاری و حضور پیدا کنند.
اگر چه دولت سال هاست که به تعهداتش در مورد کمک به صادرکنندگان و حمایت از آن‌ها به خوبی عمل ننموده و حتی جوایز ناچیز صادراتی را هم با سال‌ها تاخیر و بسیار سختگیرانه و با منت به آن‌ها پرداخت کرده است. صادرکنندگانی که برخورد دولت سیدمحمدخاتمی را به یاد دارند که با محبت و علاقه سعی بر حل مشکلات در جهت افزایش صادرات و گسترش آن در بازارهای جهانی داشت اکنون در این دولت شاهد خط و نشان‌های معاون رییس جمهور و تهدیدهای وی هستند که می‌خواهد آن‌ها را به اصطلاح به راه راست برگرداند. این در حالی است که طی سال های اخیر هم دلسوزان در مورد فروش ارزان و بیش از حد دلارهای نفتی در بازار و اینکه این امر باعث خروج سرمایه از کشور و افزایش بی‌رویه واردات کالاهای بنجل چینی به کشور و حیف و میل سرمایه‌های ارزی گردیده است هشدار داده‌اند.
چرا دولت کنونی در تمام سال های استقرار خود با ریختن روزانه میلیون‌ها دلار اسکناس به نرخ ارزان در بازار سعی در پایین نگهداشتن نرخ ارز در بازار ارز داشته و باعث وارد آمدن میلیارد‌ها دلار خسارت به تولید کنندگان و صادرکنندگان کشور گردیده است و با کمال تاسف، اکنون کار به جایی رسیده است که آمار‌ها و گزارشات نشان از واردات سنگ قبر -تسبیح- عروسک- شیرینی و میوه‌های لوکس و … که بازار کشور را اشباع کرده و در مجموع فهرست واردات برخی کالا‌ها باعث سرشکستگی تولیدکنندگان ایرانی گردیده است. در این چندساله که قیمت نفت در جهان بشدت افزایش یافته است تنها کشوری که اکثر درآمدهای خود را صرف واردات کالاهای غیر ضروری کرد تنها کشور ما بود وگرنه اکثر کشورهای نفت خیز طبق گزارشات در این چندساله صندوق های ذخایر ارزی عظیمی ایجاد کرده‌اند که تا سال‌ها می‌تواند پشتیبان وضع ارزی کشورشان باشد.
دولت قاعدتا باید بخوبی بداند که صادرکنندگان، ارز خود را فورا بصورت ارز یا کالا به کشور برمی گردانند زیرا برای ادامه حیات و فعالیت تولیدی و صادراتی، تهیه مواد اولیه و پرداخت هزینه‌های خود، نیاز مبرم به آن دارند ولی محمدرضا رحیمی به گونه‌ای سخن گفته است که گویا صادرکنندگان اساسا به پول های حاصل از صادرات خود نیازی ندارند و گویا آن‌ها مانند دولت و شرکت‌های دولتی و وابسته به شیر نفت متصل هستند و هرگونه که بخواهند عمل می‌کنند. معاون رییس دولت باید بداند که صادرکنندگان اگر بیشتر از ایشان دلسوز کشور نباشد یقینا کمتر هم نیستند و از قضا و ایشان و دیگر مسوولان باید صداقت، پرکاری و وطن پرستی را از آنان یاد بگیرند که با وجود همه گونه موانع در کشور از جمله تثبیت نرخ ارز که برخلاف برنامه‌های چهارم و پنجم توسعه است، و در رقابت‌های بسیار شدید جهانی توانسته‌اند صادرات بخش خصوصی را افزایش و توسعه دهند در حالی که اگر قادر به صادرات سود آور نبودند، واحدشان فورا به ورشکستگی و افلاس کشیده می‌شد. در مقابل صادرکنندگان دولتی موادی چون میعانات گازی، مواد پتروشیمی، سنگ آهن، مس، گوگرد و فولاد و غیره، حتی اگر با ضرر و پایین‌تر از قیمت تمام شده کالای خود را بفروشد به دلیل حمایت های دولتی و وصل بودن به شیر نفت هرگز آسیب نمی‌بینند.
با همه سختی‌های تولید و صادرات، اکنون کار به جایی رسیده است که صادرکنندگان در معرض تهدید و ارعاب قرار می‌گیرند. اما جناب رحیمی که با بیانی تهدید آمیز، صادرکنندگان را ازفروش ارز در چهارراه استانبول نهی می‌کند، نمی‌داند که صادرکنندگان اساسا نمی‌توانند ارز خود را در چهار راه استانبول بفرشد چون در هیچ کشوری، بانک‌ها میلیون‌ها دلار یا حتی ده‌ها هزاردلار پول نقد به کسی نمی‌دهند و اگر هم بدهند کشورهای جهان و حتی کشور خودمان اجازه ورود و خروج این همه وجه نقد به اشخاص را نمی‌دهند و تن‌ها دولت‌ها از این امر مستثنی هستند. اکنون در ایام مصادف با روز ملی صادرات، جا دارد این سوال را مطرح کنیم که آیا دولت در این سال‌ها با صادرکنندگان منصفانه برخورد کرده است که حال از آن‌ها می‌خواهد که آن‌ها منصف باشند؟ آنچه جراید به طور خلاصه از سخنان جناب رحیمی نقل کرده‌اند اگر صحیح باشد به قدری دور از واقعیت و خلاف حقیقت است که اگر بخواهد میزانی از پایبندی اخلاقی از خود نشان دهند باید از تمامی صادرکنندگان زحمتکش و پر تلاش کشور عذرخواهی کنند و بدانند که تاکنون هیچ مقام مسوولی اینگونه به صادرکنندگان هتک حرمت نکرده است. آیا پاداش زحمات خداپسندانه صادرکنندگان را اینگونه باید داد؟
هل جزاءاحسان الاحسان
محمد امین هادوی
بند ۳۵۰زندان اوین

احمدی​نژاد برای پاسخ به سوالات نمایندگان به صحن علنی میرود

به گزارش خبرآنلاين، پس از آنکه نماينده سوال کنندگان از پاسخ​هاي معاونين احمدی نژاد به سوال نمايندگان در کميسيون برنامه و بودجه قانع نشد، صبح امروز سوال کنندگان تشکيل جلسه دادند تا در اين باره به تصميم گيري بپردازند. قانع نشدن سوال کنندگان که مسجل شد، کميسيون برنامه و بودجه هم اين نتيجه را براي هيات رئيسه گزارش داد. اين خبري بود که غلامرضا کاتب سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه به فارس داد.
عبدالرضا مصری سخنگوی هیات رییسه مجلس هم ارجاع اين گزارش را تاييد کرد و به ايسنا گفت: طبق آیین‌نامه، رییس مجلس باید سوال را در صحن علنی قرائت کند و 48 ساعت فرصت دارد تا سوال را تکثیر و در اختیار نمایندگان قرار دهد و همچنین آن را به احمدی نژاد ارسال کند.
به گفته سخنگوی هیات رییسه مجلس، از زمان ارسال سوال به احمدی نژاد وی یک ماه فرصت دارد تا در صحن علنی به سوالات نمایندگان پاسخ دهد. مصری همچنین با بیان اینکه سوال از احمدی نژاد نصاب لازم را برای طرح در صحن علنی دارد، تاکید کرد که از زمان تسلیم سوال از احمدی نژاد به هیات رییسه،‌هیچ کس حق اضافه کردن و پس گرفتن امضا را ندارد.
 اين در حالي است که حجت​الاسلام ابوترابي​فرد نایب رییس مجلس به ايرنا گفته بود: نظر تعداد قابل توجهی از نمایندگان درباره طرح سوال از رییس احمدی نژاد تغییر کرده است
 

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، جهارشنبه 3 آبان، 24 اکتبر
























خمپاره منفجر شده در کرج 'از مانورهای نظامی به جا مانده بود'


در پی حادثه انفجار خمپاره در کرج که ۲ کشته به جا گذاشت، نماینده کرج در مجلس ایران امروز سه‌شنبه دوم آبان ماه اعلام کرد: "این انفجار به دلیل عمل کردن یکی از خمپاره‌های به جا مانده از مانورهای نظامی در منطقه حصارک بوده است."
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمدجواد کولیوند با اشاره به بررسی‌های انجام شده گفت که در بین وسایل دوره گردهایی که لوازم و ضایعات آهنی از منطقه حصارک جمع می کردند، یک خمپاره عمل نکرده وجود داشته که "بر اثر گرما یا تخلیه غیر اصولی" منفجر شده است.
به گفته این نماینده مجلس، مانورهای نظامی، مانورهای بسیج و دوره های آموزش نظامی در زمان های مختلف در منطقه حصارک برگزار می شود.
ناصر رجبی، معاون سیاسی-امنیتی استاندار البرز اعلام کرده بود که در اثر انفجار روز جمعه ۳۰ مهرماه دو نفر کشته و یک نفر زخمی شده است.
در جریان بررسی‌های پلیس مشخص شد که سه مرد جوان در حال جمع آوری ضایعات بودند که شیء در کنار آنها منفجر می‌شود.
خبرگزاری مهر به نقل از مجروح این حادثه نوشت: "من و دوستانم مثل هر روز در حال جمع آوری ضایعات بودیم. در یکی از سطل های زباله شیء شبیه یک پیک نیکی گاز پیدا کردیم و با آن شروع به خرد کردن ضایعات در گاری دستی کردیم. ناگهان آن شیء منفجر شد و دیگر متوجه هیچ چیزی نشدم."

نمایندگان مجلس قانع نشدند، سوال از احمدی‌نژاد قطعی شد


در پی جلسه امروز در مجلس ایران در مورد طرح سئوال از محمود احمدی‌نژاد، عبدالرضا مصری، سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که نمایندگان مجلس از پاسخ‌های نمایندگان رییس‌جمهور در جلسه کمیسیون برنامه و بودجه، قانع نشدند و طرح سوال به هیات رئیسه ارائه شده است.
به این ترتیب مطرح شدن سئوال قطعی است و آقای احمدی نژاد باید در صحن مجلس ایران به سئوالات مطرح شده پاسخ دهد.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آقای مصری گفته است: "از زمان تسلیم طرح سوال به هیات رییسه،‌ هیچ کس حق اضافه کردن و پس گرفتن امضا را ندارد."
نمایندگان مجلس در طرح سوال از آقای احمدی نژاد، خواستار پاسخگویی او در مورد عملکرد اقتصادی دولت و آشفتگی بازار ارز شده اند.
طبق قانون، برای سوال از رئیس جمهور در مجلس، یک چهارم نمایندگان (حداقل ۷۳ نفر) باید پای طرح سوال را امضا کرده باشند.
به گفته سخنگوی هیات رئیسه مجلس، از زمان ارسال سئوال به رئیس‌جمهور، وی یک ماه فرصت دارد تا در صحن علنی به سوالات نمایندگان پاسخ دهد.
در همین حال محمد دامادی، نماینده ساری در مجلس ایران و از طراحان سئوال از رئیس جمهوری با تاکید بر قانع نشدن نمایندگان مجلس از پاسخ نمایندگان رئیس جمهوری گفت که طراحان همچنان بر امضاهای خود برای سئوال از رئیس جمهور پایدار هستند.
خبرگزاری مهر در اواسط مهرماه نوشت یکی از دلایل افزایش تعداد امضاهای طرح سوال از رئیس دولت، اظهارات او در مورد بحران بازار ارز در نشست خبری اخیرش بوده است.
آقای احمدی نژاد در این نشست، با مقصر ندانستن دولت در مورد افزایش بی سابقه قیمت ارز در ایران، دستگاه های دیگر حکومتی را مقصر این وضعیت معرفی کرد.
او در اسفند ماه گذشته هم برای پاسخگویی به سوالات نمایندگان دوره هشتم مجلس احضار شد ولی شیوه پاسخگویی او اعتراض بسیاری از نمایندگان را برانگیخت.
نمایندگان معترض معتقد بودند که آقای احمدی نژاد از پاسخگویی جدی به سوالات آنها خودداری کرده و در اظهارات خود، به پرسش کنندگان توهین کرده است.
گروهی از نمایندگان مجلس پس از پایان سخنان آقای احمدی نژاد و خروج او از مجلس، با دادن تذکرهای آئین نامه ای و تذکر قانون اساسی به پاسخ ها و لحن سخنان او اعتراض کردند.
علی لاریجانی، رئیس مجلس ایران در پاسخ به اعتراضات نمایندگان گفته بود که "بعضی حرف ها نباید اینجا زده می شد" و "مجلس جای شوخی نیست".
پس از این ماجرا، موادی از آئین نامه داخلی مجلس اصلاح و تغییراتی در نحوه طرح سئوال از رئیس جمهور داده شد. بر اساس یکی از این تغییرات، پس از آنکه رئیس جمهور به سئوالات مطرح شده پاسخ می دهد، از نمایندگان مجلس در این مورد که آیا از پاسخ های او قانع شده اند یا نه رأی گیری می شود.

احمدی‌نژاد: پیشنهاد پرواز مستقیم بین تهران و نیویورک داده بودم


محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران گفته است که پیشنهاد برقراری ارتباط مستقیم هوایی بین تهران و نیویورک را مطرح کرده، اما افزوده که "برخی ها در داخل [ایران] با این چیزها مخالفت هستند و می‌دانم که چرا موافقت نکردند".
او که امروز سه شنبه دوم آبان در جمع انجمن‌های علمی ایران صحبت می‌کرد، با اشاره به صحبت‌های یکی از سفرای مقیم ایران در مراسم بزرگداشت حافظ گفت: "برخی از سیاست‌ها و سیاستمداران، فرهنگ و انسانیت ما را به گروگان گرفته اند و نمی گذارند ارتباطات برقرار شود".در گزارش های منتشر شده از سخنان رئیس جمهور ایران مشخص نیست که اشاره او به سخنان کدام سفیر است.
به گفته آقای احمدی نژاد، "کسانی که نمی گذارند ارتباطات انسانی برقرار شود، می‌دانند که با برقراری این ارتباطات، آنها جایگاهشان را از دست می‌دهند."
رئیس جمهور ایران در هفته های گذشته به دلیل مطرح کردن احتمال رابطه سیاسی ایران با آمریکا مورد انتقاد جناح های قدرتمندی در حکومت ایران قرار داشته است.
آقای احمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود گفت که ایران باید به سمت "خودباوری حقیقی برآمده از اندیشه توحیدی" برود، و تعریفی که فردوسی از ایران کرده است را به عنوان نمونه مورد نظر خود معرفی کرد.
رئیس جمهور ایران گفت: "فردوسی حکیم عظیمی بود که فشارها بر او زیاد بود. البته خوب است که تحت فشار بود، زیرا اگر در آن دوره از او تجلیل می‌کردند، کار او عبث بود و ارزشی نداشت. "
آقای احمدی نژاد افزود: "ملت ایران از پیش به استقبال تحولات بشری می‌رفته و از این تحولات استقبال می‌کرده ، اما در ۲۰۰-۳۰۰ سال اخیر یک فریب تاریخی ایجاد شده و کسانی به اسم جانشینی پیامبر، اقداماتی ظالمانه و جهانگشایی‌هایی را انجام دادند."
او همچنین با تأکید بر نقش فردوسی در احیای هویت تاریخی ایرانیان، گفت "کسانی که می‌گویند فردوسی با زنده کردن هویت ایران ضد اسلام است، کوته بینند."
در گذشته تأکیدهای آقای احمدی نژاد و نزدیکان او بر مفاهیمی چون "مکتب ایرانی" و تجلیل آنها از شخصیت هایی مانند کورش هخامنشی، توسط اصولگرایان حاکم بر ایران به تلاش برای "باستانگرایی" و کمرنگ کردن نقش دین اسلام در جامعه تعبیر شد و به شدت مورد انتقاد قرار گرفت.

برای تشویق جوانان به تشکیل خانواده سنفونی ازدواج ساخته می‌شود


نوشین نبئی، مدیر گروه برنامه‌ریزی ازدواج و نهاد خانواده در وزارت ورزش و جوانان ایران، از ساخت موسیقی ملی ازدواج خبر داد.

نوشین نبئی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری‌ ایسنا گفت: «اولویت این است که این طرح به صورت سنفونی اجرا شود».

نبئی هدف از این اقدام را "ایجاد اهمیت و ارزش‌گذاری به موضوع ازدواج" و تشویق جوانان به تشکیل خانواده خواند. مدیر گروه برنامه‌ریزی ازدواج و نهاد خانواده اجرای این موسیقی را در سال ۱۳۹۱ امکان‌ناپذیر دانست و گفت این اثر در سال ۱۳۹۲ اجرا خواهد شد.

آغاز و پایان اختلافات رهبر و رئیس جمهوری اسلامی کجاست؟


بعد از سپاه پاسداران و صدا و سیما و مجلس شورای اسلامی حالا نوبت به قوه قضائیه رسیده است. نوک پیکان انتقادات محمود احمدی‌نژاد این بار رأس قوه قضائیه را نشانه گرفت. اختلافات به کجا خواهد انجامید؟
«آیامی‌‌‏توان هم مدعی ولایتمداری بود هم اختلافات را رسانه‌ای کرد؟» این عنوان بیانیه بسیج دانشجویی هشت دانشگاه در تهران است که در واکنش به آخرین نامه محمود احمدی‌نژاد خطاب به رئیس قوه قضائیه جمهوری اسلامی منتشر شده است.

بیانیه بسیج دانشجویی در اصل انتشار علنی نامه احمدی‌نژاد در پاسخ به نامه محرمانه رئیس قوه قضائیه را زیر سوال برده و این همان موضوعی است که تعداد زیادی از اصول‌گرایان را خشمگین کرده است.

نماینده آیت‌الله خامنه‌ای در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صریحا گفته که احمدی‌نژاد "به نحو خیره‌کننده و اعجاب‌انگیزی" تغییر کرده است. علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، نیز با گفتن «گردنکشی مقابل رهبری عزت نیست» نسبت به نامه احمدی‌نژاد واکنش نشان داده است.

امیر محبیان، مدیر مسئول روزنامه "رسالت"، نیز گفته که «احمدی‌نژاد خواسته با انتشار این نامه برادر یکی از رقبای اصلی خود را کیش دهد». اشاره او به  احتمال نامزدی علی لاریجانی، برادر رئیس قوه قضائیه، در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ است.

او در گفت‌وگو با روزنامه "اعتماد" همچنین گفته است: «احمدی‌نژاد بازی بزرگ و ادامه‌داری را آغاز کرده است. بر این باورم او در پی مدیریت افکار عمومی از طریق خبرسازی و سوژه‌آفرینی است؛ روشی که در آن تخصص غریزی دارد. فکر می‌‌کنم بازی احمدی‌‌نژاد اگر در گام‌های اولیه خود موفق شود و تحت کنترل قرار نگیرد، قرار است افراد شناخته‌شده زیادی را به مرور در بر بگیرد».

علی مطهری، نماینده منتقد احمدی‌نژاد در مجلس، بازدید از زندان‌های ایران را حتی به صورت سرزده حق رئیس جمهوری اسلامی دانسته است. وی در عین حال اظهار داشته که «چون این امر با موضوع آقای جوانفکر گره خورده است، برخی آن را سیاسی می‌‌بینند، در حالی که ما نباید نیت‌خوانی کنیم».

اشاره مطهری به زندانی‌شدن علی اکبر جوانفکر، مشاور مطبوعاتی احمدی‌نژاد، به اتهام "توهین به رهبری" است.

این نماینده مجلس ادامه داده است: «نفس این کار برای یک رئیس جمهور امر پسندیده‌‌ای است و امیدوارم که ایشان از همه زندانیان اوین دیدن کنند، نه یک فرد خاص».

اختلافات از کجا علنی شد؟
علی مزروعی می‌گوید تاریخ مصرف احمدی‌نژاد تمام شده و او تنها به دنبال جلب افکار عمومی استعلی مزروعی می‌گوید تاریخ مصرف احمدی‌نژاد تمام شده و او تنها به دنبال جلب افکار عمومی است
خانه‌نشینی ۱۰ روزه محمود احمدی‌نژاد در اعتراض به ابقای وزیر اطلاعاتی که او برکنارش کرده بود؛ بهار ۱۳۹۰. این اولین مخالفت علنی محمود احمدی‌نژاد در برابر تصمیم آیت‌الله خامنه‌ای بود.

پس از آن انتقادات او از نهادهای تحت نظارت رهبر جمهوری اسلامی شروع شد؛ او از سپاه پاسداران به خاطر "دخالت در مسائل سیاسی"، و همچنین از عملکرد صدا و سیما انتقاد کرد. رئیس جمهوری اسلامی همچنین زمانی که (سپتامبر ۲۰۱۲) برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل در واشنگتن بود، موضوع اعلام آمادگی برای مذاکره مستقیم با آمریکا را پیش کشید.

علی اکبر موسوی خوئینی، نماینده مجلس ششم، معتقد است که قبل از مسئله وزیر اطلاعات نیز اختلاف بین احمدی‌نژاد و خامنه‌ای بر سر پست رحیم مشایی وجود داشت، اما خیلی علنی نبود.

این فعال سیاسی اختلافات رئیس و رهبر جمهوری اسلامی را بیش از آنکه اختلاف دو فرد بداند، ناشی از ساختار قانون اساسی جمهوری اسلامی می‌داند. به اعتقاد او، حتی مسئله تعیین وزیر اطلاعات که آغاز اختلافات احمدی‌نژاد و خامنه‌ای بود، نیز ناشی از "اشکالات قانون اساسی" است و اینکه محدوده اختیارات رهبر جمهوری اسلامی در این قانون مشخص نشده است.

احمدی‌نژاد به دنبال چیستپایگاه اینترنتی "مشرق" بعد از انتشار نامه احمدی‌نژاد به رئیس قوه قضائیه و انتقادات تندی که در این نامه از قوه قضائیه مطرح شده بود، بخشی از نخستین مصاحبه مطبوعاتی احمدی‌نژاد بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ را منتشر کرد.

احمدی‌نژاد در این مصاحبه در پاسخ به خبرنگاری که از وی درباره پرونده اکبر گنجی سوال کرده بود، گفت: «بهترین ژست دیپلماتیک، پایبندی به قانون است. در کشور ما دموکراسی واقعی حاکم است و قوا از هم تفکیک شده‌اند، دخالت قوه مجریه در کار قوه قضائیه کاری غیردمکراتیک و دیکتاتوری محسوب می‌‌شود».

همین فرد امروز علنا قوه قضا‌ئیه و عملکرد آن را زیر سوال برده و "نظارت بر اجرای عدالت توسط قوه قضائیه" را وظیفه قانونی رئیس جمهوری دانسته است. هدف احمدی‌نژاد از این انتقادات آشکار چیست؟

علی مزروعی، نماینده مجلس ششم، معتقد است که "تاریخ مصرف" محمود احمدی‌نژاد به سر رسیده و وی می‌داند که با اتمام دوره ریاست جمهوری‌اش از عرصه سیاسی کنار می‌رود؛ به همین دلیل قصد دارد در این ماه‌های آخر دست‌کم در میان افکار عمومی برای خود وجهه‌ای دست و پا کند.

موسوی خوئینی نیز همین نظر را دارد: «احمدی‌نژاد نگران آن است که بعد از اتمام دوره‌ی ریاست جمهوری با او و نزدیکانش برخورد تندی صورت گیرد. الان که هنوز دوره ایشان تمام نشده یکی از نزدیکان ایشان به زندان رفته است. بنابراین سعی می‌کند افکارعمومی را مورد خطاب قرار دهد و برای افزایش پشتوانه خود در این چند ماه مانده به اتمام دوره‌، از آن‌ها یارگیری کند».

خامنه‌ای تا کجا صبر خواهد کرد؟

اعتراضات و انتقادات احمدی‌نژاد نسبت به جناح نزدیک به رهبر جمهوری اسلامی، شیب تندی گرفته است. تا کنون علی خامنه‌ای تنها در چند مورد و با اظهاراتی بیشتر پندگونه و کلی، از "مسئولان نظام" خواسته تا وحدت خود را حفظ کنند. اما این روند تا کجا ادامه خواهد داشت؟

علی اکبر موسوی خوئینی معتقد است اگر آیت‌الله خامنه‌ای چراغ سبز نشان دهد، امکان طرح عدم کفایت رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی زیاد است و درست به همین دلیل خامنه‌ای این چراغ سبز را نشان نمی‌دهد؛ چرا که این کار برای رهبر جمهوری اسلامی هزینه زیادی خواهد داشت و شکستی بزرگ در افکار عمومی برای او خواهد بود.

موسوی خوئینی در عین حال تصریح می‌کند که این "تحمل" تا جایی ادامه خواهد داشت که انتقادات احمدی‌نژاد شخص رهبر جمهوری اسلامی را هدف قرار ندهند. در آن صورت وضعیت متفاوت خواهد شد و ممکن است خامنه‌ای منتظر پایان‌گرفتن دوره ریاست جمهوری احمدی‌نژاد نماند و برخورد شدیدتری با وی کند.

به اعتقاد علی مزروعی، «آقای خامنه‌ای الان سیاستش این است که احمدی‌نژاد را تحمل کند تا دوره‌اش تمام شود و به نظر من ایشان چون هزینه سنگینی را بابت روی کارآمدن احمدی‌نژاد داده، سیاستش بر این است که بتواند این دوران را بگذراند».
خرداد ماه ۱۳۹۲، یعنی هفت ماه دیگر، انتخابات ریاست جمهوری در ایران برگزار خواهد شد. باید دید آیا "صبر" رهبر جمهوری اسلامی در برابر انتقادات تند و تیز محمود احمدی‌نژاد تا آن زمان ادامه خواهد داشت؟؟

انتقاد گزارشگر ویژه سازمان ملل از افزایش اعدام در ایران


طبق گزارش سازمان ملل در سال جاری میلادی ۳۰۰ نفر در ایران اعدام شده‌اند. شرایط اقلیت‌های دینی و قومی، از جمله اقلیت بهایی و همچنین وضعیت حقوق‌بشری زنان و همجنس‌گراها در ایران نیز رو به وخامت گذاشته است.
احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر ایران روز دوشنبه (۲۲ اکتبر) در نیویورک اعلام کرد که در هشت ماه نخست سال جاری شمسی (۱۳۹۱) بیش از ۳۰۰ مورد اجرای حکم اعدام در ایران به ثبت رسیده، اما احتمال دارد که شمار اعدام‌شدگان از این رقم فراتر رود.به گفته‌ی وی در سال گذشته میلادی ۶۷۰ نفر در ایران اعدام شده‌اند که این رقم نسبت به جمعیت کشور، بالاترین میزان اعدام در جهان محسوب می‌شود.
احمد شهید قرار است روز چهارشنبه (۲۴ اکتبر) گزارش خود را در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران ارائه کند.
وی به خبرنگاران گفت، از اینکه جمهوری اسلامی علیرغم اعتراضات و فراخوان‌های بین‌المللی ۱۰ نفر را به جرم قاچاق مواد مخدر سحرگاه دوشنبه (۲۲ اکتبر) اعدام کرده، شوکه شده است. او افزود: «به نظرم نمی‌آید که میزان اعدام در ایران رو به کاهش گذارد.»
احمد شهیداحمد شهید
این گزارشگر سازمان ملل همچنین از این نکته انتقاد کرد که مجموعه قوانین جزایی جدید ایران که به مجلس این کشور نیز ارائه شده، به صراحت و قاطعیت در مورد منع بین‌المللی اعدام افراد زیر ۱۸ سال و همچنین اجرای حکم سنگسار موضع‌گیری نمی‌کند.
به گفته‌ی احمد شهید، هر قاضی‌ای می‌تواند به این ترتیب با ارجاع به قانون شریعت اسلامی حکم سنگسار را صادر کند.
وی همچنین تصریح کرد که شرایط اقلیت‌های دینی و قومی، وضعیت حقوق‌ زنان و همجنس‌گراها در ایران نیز بدتر شده است.

دولت با یک تیر، دو نشان می‌زند: هم نابودی تولید ملی، هم حراج سرمایه های کشور


کلمه – گروه اقتصادی: دولت با یک تیر دو نشان می زند؛ هم تولید ملی را نابود می کند و هم به سرمایه های جبران ناپذیر نفتی کشور چوب حراج می زند. می خواهند منابع نفتی را به هر قیمت بفروشند؛ حتی به بهای اینکه در عوض آن گندم وارد شود، ولو این گندم ها آلوده هم باشند، و حتی اگر این واردات به بهای هدر شدن زحمات و تولیدات کشاورزان تمام شود. ظاهرا همه چیز کشور قرار است به پای غرور حاکمان فنا شود.
به گزارش کلمه، توجه به این عدد و رقم ها، تمام واقعیت را بی پرده جلوی چشم همگان به نمایش می گذارد: تولید گندم کشور برای امسال به ۱۴ میلیون تن رسیده است؛ نیاز مصرفی کشور ۱۰ میلیون تن برآورد شده؛ با این حال دولت تصمیم گرفته ۶ میلیون تن گندم وارد کند؛ نیمی از این میزان یعنی ۳ میلیون تن گندم نیز قرار است از هند وارد شود، کشوری که یکی از معدود خریداران فعلی نفت ایران است.
این عددها را نه کارشناسان منتقد یا مخالفان حکومت، بلکه خبرگزاری سپاه اعلام کرده است. البته کلمه هم پیش از این گزارش داده بود که دولت با همت مضاعفی که امسال برای نابودی تولید ملی به خرج داده، می خواهد گندم کشاورزان هموطن را با قیمتی معادل کاه بخرد و همزمان از هند گندم آلوده وارد کند.
پیش تر از آن هم در کلمه گزارش شده بود که کار اقتصاد مقاومتی حاکمیت فعلی به اجرا خودخواسته سیاست نفت در برابر غذا رسیده و نیز از آمار تکان‌دهنده نابودی محصولات کشاورزی خبر داده بود.
اکنون بر اساس گزارشی که خبرگزاری فارس منتشر شده، ایران از سال ۱۹۹۶ به دلیل وجود نوعی قارچ موسوم به سیاهک در گندم تولیدی از این کشور گندم وارد نکرده؛ اما دولت احمدی نژاد قصد دارد این کار را انجام دهد.
بر اساس این گزارش، در روز دوم اکتبر (یعنی حدود سه هفته) یک هیئت ۵۰ نفره هندی برای مذاکره بر سر صادرات گندم  به کشورمان سفر کرده بود، چند ماه قبل از آن نیز یک هیئت ایرانی برای بازدید از سلامت گندم‌های هندی به آن کشور سفر کرده بود.
این در حالی است که موضوع سلامت گندم هندی همواره محل نگرانی دولتمردان ایرانی بوده است؛ اما سازمان دولتی حفظ نباتات ایران وعده می‌دهد: هیچ محموله گندمی قبل از مطابقت با استانداردهای داخلی وارد کشور نخواهد شد.
این گزارش با اشاره به اینکه میزان خرید تضمینی گندم امسال از کشاورزان حدود ۳٫۵ میلیون تن بوده است، می افزاید: کارشناسان معتقدند پایین بودن نرخ خرید تضمینی گندم در سال جاری باعث شده به رغم تولید گندم بیش از نیاز کشور گندم‌های تولیدی وارد سیلو‌ها نشود. آنها معتقدند بخشی از این تولید به صورت گندم‌ یا آرد به کشورهای همجوار صادر یا قاچاق شده است.
همچنین به گفته کارشناسان به دلیل پایین بودن نرخ خرید تضمینی میزان نگهداری در انبار کشاورزان نیز بیشتر شده و همه اینها باعث شده است گندم کمتری به دولت تحویل داده شود.
حال در شرایطی که تحریم های بین المللی ناشی از سیاست های حاکمیت باعث شده فروش نفت به شدت کاهش یابد و میزان قابل توجهی از همین فروش نیز در ازای دریافت کالا و نه پول انجام گیرد، اظهارات برخی نمایندگان و کارشناسان به این نگرانی دامن زده که دولت احمدی نژاد با در پیش گرفتن سیاست فروش نفت به هر قیمت و به صورت عجولانه به معدود خریداران باقی مانده از جمله چین و هند و پاکستان، در عوض پول نفت به شکلی به واردات محصولاتی همچون گندم و برنج از این کشورها بپردازد که استانداردهای سلامتی برای آنها تایید نشده است و احتمال آلودگی آنها می رود.

محمد خاتمی: دود تحریمها به چشم مردم می رود


محمد خاتمی، رئیس جمهور پیشین ایران، در دیدار با جمعی از معلمان به انتقاد از سیاست های دولت احمدی نژاد پرداخت. آقای خاتمی با مقایسه وضعیت اقتصاد کشور در زمان ریاست جمهوری اش و هفت سال اخیر گفت واردات و وابستگی به درآمد نفت سه برابر شده است.
به گزارش سایت رسمی رئیس جمهوری پیشین ایران، او با دعوت به مقایسه آمارهای دو دولت اضافه کرده: " در دوره اصلاحات روز به روز اتکای دولت به درآمدهای مالیاتی افزایش یافت و سهم درآمدهای نفتی در بودجه جاری کم تر شد. در عوض با درآمد نفت حساب ذخیره ارزی تأسیس شد و در پایان کار دولت تقدیم حضرات شد.
آقای خاتمی ضمن مخالفت شدید با تحریم ها، افزایش وابستگی دولت به درآمد نفت و واردات را از عوامل تاثیر گذاری آنها دانست و گفت:"آقایان متوجه نیستند که بیشترین دود تحریمها به چشم مردم می رود. اگر امروز ما آسیب پذیریم باید دید سیاست ها و مدیریت کشور چقدر در افزایش اثر مخرب این تهدیدها مؤثر بوده است."
محمد خاتمی همچنین با یادآوری تشکیل دولتش پس از پیروزی در انتخابات سال ۷۶ گفت: "چرا جامعه ما این طور است که هر دولتی سر کار می آید باید از صفر شروع کند؟" او این اشکال را به خود هم وارد دانست و گفت بهتر بود که پس از انتخابات با آقای ناطق نوری مشورت می کرد و از او می خواست با توجه به اینکه رای یک سوم مردم را کسب کرده بود، در مورد اعضای کابینه نظر بدهد.
سید محمد خاتمی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری پیش رو گفت "نمی گذارند" اصلاح طلبان در انتخابات شرکت کنند. او با بیان اینکه مردم در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ هزینه های زیادی دادند پرسید، "آیا با ادامه این روش های تنگ نظرانه، بخش قابل توجه جامعه که احساس می کند به آنها جفا شده، حاضر می شوند پای صندوق بیایند؟."
رئیس جمهور پیشین ایران با انتقاد از مدیریت سیاست خارجی در سالهای اخیر گفت: "در دوران مسؤولیت من منافقین (سازمان مجاهدین خلق) در دنیا محدود و مطرود شده بودند؛ آن ها اصلاحات را ”فتنه“ می دانستند، ولی امروز حتی آمریکا هم آن ها را از لیست تروریست ها بیرون می آورد. چه کسی پاسخگو است که چه مقدار از این هزینه متعلق به ما و مدیریت داخلی ماست و چقدر بدخواهی آنها؟."
محمد خاتمی در پایان این دیدار ضمن تاکید بر لزوم بازگشت به "مصلحت جامعه" و احیای حرمت مردم ، بر لزوم برگزاری انتخابات "مطابق با قانون اساسی" تاکید کرد.

بازگشت "خلیج‌فارس" به نقشه گوگل/ ذکر نام "خلیج عربی" در پرانتز



مهر : سرویس نقشه شرکت گوگل نام خلیج فارس را به نقشه خود بازگرداند، اما با بزرگنمایی این نقشه مشخص می شود که شیطنت گوگل تاحدی بوده که نام ساختگی خلیج عربی در زیر نام خلیج فارس به چشم می خورد.
به گزارش خبرگزاری مهر، گوگل پیش از این از دو نام خلیج فارس و خلیج عربی در نقشه خود استفاده می کرد اما در ماه می 2012 ، این شرکت هر دو نام را با ادعای بی طرفی برداشت.


ایرانیان در پی این اقدام اعتراضهای خود را به طرق مختلف ابراز کردند که در آن میان می توان به ستادهای اینترنتی در این رابطه اشاره کرد.
اخیرا سرویس نقشه گوگل هر دو نام را به نقشه خود بازگردانده است. در شرایطی که نقشه بزرگ نشده باشد، تنها نام خلیج فارس به چشم می خورد اما وقتی که مقیاس آن توسطه کاربر افزایش می یابد، نام ساختگی خلیج عربی نیز در زیر نام خلیج فارس در داخل پرانتز به چشم می خورد.
 به گزارش مهر، ‌هم اکنون نیز سرویس google earth متعلق به شرکت گوگل، همچون روند گذشته خود از عنوان ساختگی خلیج عربی در کنار خلیج فارس استفاده کرده است.
ماجرای حذف شدن نام خلیج فارس و قرار گرفتن عنوان ساختگی خلیج عربی نخستین بار نیست که تبدیل به یک مسئله ملی برای ایرانیها می شود.
در سال 2004 میلادی، مجله نشنال جغرافی نیز نام خلیج فارس را در نقشه های خود به خلیج عربی تغییر داد، این اقدام خشم تمامی ایرانیان را در نقاط مختلف دنیا به دنبال داشت و بازتاب آن در بسیاری از محافل سیاسی و مطبوعاتی منعکس شد.

چه کسی«جمشیدبسم‌الله» را می‌شناخت؟


اعتماد نوشت: زمستان سال 90 بود كه بازار ارز و طلاي كشور ركوردهاي تاريخي را ثبت كرد. به ‌دنبال دلار، بازار سكه حركت عجيب و غريب خود را به سمت اوج‌گيري قيمت آغاز كرد و طي 10 روز از 650 هزار تومان به بالاتر از يك ميليون تومان رسيد.

در همان روزها تلاش‌هاي بانك مركزي براي كنترل بازار پول بارها و بارها با ناكامي مواجه شدو آنچه از بررسي اقدامات بانك مركزي جهت تنظيم بازارهاي طلا و ارز برمي‌آمد و امروز نيز اينچنين است اين بود كه همه برنامه‌هاي بانك مركزي براي كنترل بازار اثر موقت داشته‌اند و همگي اقداماتي دفاعي بوده‌اند كه در پاسخ به آخرين حركت بازار صورت گرفته است؛ برنامه‌هايي كه اغلب بدون توجه به سازوكارهاي قيمت‌گذاري بازار اعمال شده‌اند و همگي عدم تعادل‌هاي بازار را تشديد كرده و در نهايت عموما به بروز رفتارهاي غيرقابل پيش‌بيني بازيگران بازار دامن زدند. حالا نيز، در آخرين اظهارات دولتي‌ها، معاون اول رييس‌جمهور از شخصي مجازي نام برده كه معلوم نيست از كجا و چگونه پيدا شده است.

اسمي ناشناس براي صرافان 
«جمشيد بسم‌الله» توسط نيروهاي امنيتي بازداشت شده است. اين خبري است كه روز گذشته محمدرضا رحيمي، معاون اول رييس‌جمهور اعلام كرد. روز شنبه هم معاون اول رييس‌جمهور از فردي به نام «جمشيد بسم‌الله» سخن گفت كه به تنهايي قيمت ارز را در بازار تعيين مي‌كند.

معاون اول رييس‌جمهور ديروز از دستگيري «جمشيد بسم‌الله» كه از وي به عنوان عامل اختلال در بازار ارز ياد شده، خبر داد. رحيمي با بيان اينكه جمشيد بسم‌الله توسط نيروهاي اطلاعاتي و امنيتي بازداشت شده است، گفت: همچنين روزهاي گذشته 20 نفر ازاخلالگران ارزي دستگير شدند اما بنده اسامي آنها را ندارم و بايد از وزير اطلاعات سوال كرد.

خبرنگار «اعتماد» با محمد كشتي آراي رييس اتحاديه كشوري طلا و جواهر تماس گرفت و از او درباره جمشيد بسم‌الله پرسيد.

مي‌خواستم درباره خبري كه آقاي رحيمي دادند از شما سوال كنم چه خبري؟

جمشيد بسم‌الله. شما ايشان را مي‌شناسيد؟ نه. اصلا ايشان را نمي‌شناسم. اسمش را هم نشنيده‌ام. من اصلا تهران نيستم، از جريان هم خبر ندارم.

خبرنگار« اعتماد» با يكي از صرافان معروف تهران تماس مي‌گيرد.

شما جمشيد بسم‌الله را مي‌شناسيد؟ 
نه. من فقط جمشيد... را مي‌شناسم. تا به حال اسم جمشيد بسم‌الله به گوشم نخورده.

شايد جمشيد بسم‌الله نام شناخته شده‌يي نباشد اما بدون شك از روز شنبه او شخصيت معروفي شده است. چون نام او بر زبان يكي از مسوولان درجه اول مملكتي رفته است. 

اعضای باند مجتبی خامنه ای کیانند و طائب کیست که هاشمی رفسنجانی می گوید کشور در دست امثال او است و می ترسد که کودتا کنند؟:


مجتبی باندی را رهبری می کند به نام رهپویان انقلاب اسلامی که اسامی یکچند از اعضای آن عبارتند ازمهدی طائب – برادر حسین طائب و عضو قرارگاه عماریون و مسئول گروه سبز علوی و زاکانی مسئول وب سایت جهان نیوز و از سرداران سپاه و مسئول اسبق بسیج دانشجویی تهران بزرگ و نماینده مجلس و... وحید جلیلی، سردار سپاه و برادر سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملیسعید جلیلی هم در برخی جلسات این گروه حضور می یابد و پرویز سروری نماینده سابق و سردار سپاه در لبنان، همین پرویز سروری، چند روز پیش گفته بود که هاشمی نباید به صحنه وارد شود.
 اما طائب کیست که هاشمی رفسنجانی از این که کشور به دست امثال او افتاده است، می نالد؟ طائب رئیس کنونی اطلاعات سپاه و کسی است که مهدی هاشمی، در زندان انفرادی، در اختیار او استو او از شاگردان «درس» سید علی خامنه ای بوده استسوابق وی در جوانی بسیار روشن استاو از عوامل شکنجه زندانیان سیاسی و مبارزان بوده و در کار جنایت آنقدر پیش رفت که به قول واواکی ها، به فرمان هاشمی رفسنجانی، از سوی فلاحیان از واواک اخراج گشت و به مقاماتی در بیت رسیداو با سید مجتبی بسیار هماهنگ است.چرا که سید مجتبی از افرادی که دست به هر جنایتی برای حفظ قدرت پدر او بزنند و دستیارش شوند، خوشش می آیدسعید امامی جنایتکار نیز از این گروه بودشخصی بسیار بدبین استاو زن خود را متهم به داشتن رابطه با یکی از نزدیکانش کرده و او را آنقدر کتک زده بود که به قول مخملباف به نقل از زنان بیت "رهبریبدنش کبود شده بود.
در جریان سرکوب مردم، در روزهای بعد از انتخابات قلابی سال 88، به عنوان رئیس بسیج، او بسیار فعال بودگفته می شود دستور تجاوز به بازداشت شدگان را او داده بودبعد از تصدی جنایتهای بعد از «انتخابات»، از سوی خامنه ای، رئیس اطلاعات سپاه شد.
• در ماجرای قتل بس شنیع ترانه موسوی که گفته می شود از سوی وی مورد تجاوز قرار گرفته بود -، او به همراه فامیلش سناریوئی را آماده و از تلویزیون پخش کردندو در آن سناریو، از باجناق و افراد فامیل طائب برای تحریف افکار عمومی استفاده کردندماجرا افشا شد.
• در ماجرای سعیده آقایی نیز همین باند به اضافه بخش سیاسی صدا و سیما و افراد واواک سناریو تهیه و پخش کردندهدف آنها این بود که گزارشها و اخبار جنبش را بی اعتبار کنندهمین روش را در سوریه نیز دارند بکار می برندالبته از سرنوشت آن دختر و مادر که در صدا و سیما آورده شدند خبری در دست نیستدر تحریف گزارش در مورد گورهای دست جمعی و گمنام، او با واواک و صدا و سیما کاملا هماهنگ، عمل کرد.
• طائب، مسئول اسبق سپاه قم و خراسان، معاون ضد جاسوسی اسبق واواک در زمان ریاست جمهوری رفسنجانی و وزارت علی فلاحیان، معاون سابق فرهنگی ستاد مشترك و فرمانده سابق دانشكده فرهنگی دانشگاه امام حسین، معاون سابق هماهنگ ‌كننده دفتر مقام رهبری، فرمانده سابق نیروی مقاومت بسیج و معاون کنونی اطلاعات کل سپاه پاسداران است.
او داماد حجت الاسلام حسینی معروف به "حسینی اخلاق در خانوادهو باجناق سيد حسين شاهمرادي (رئيس سابق ستاد بقاع متبركه و بناهاي مذهبي و مشاور رئيس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگری-گفته می شود وی همان میثم بازجوی شکنجه گر دوران ریشهری و فلاحیان است که از وزارت اطلاعات اخراج گردیدبازجوی سید مهدی هاشمی در دوران ریشهری بودسیدمهدی هاشمی برادر داماد آیت الله منتظری بود که اعدام شد.)
• در 19 مهر 91، هاشمی رفسنجانی با نشریه آرمان مصاحبه کرده و از جمله گفته استبه من گفته بودند از مهدی در فرودگاه مدتی بازجوئی می کنند و می فرستند منزلاما او در زندان سپاه و در انفرادی استمادرش نیز می گوید اجازه ملاقات با فرزندش را به او نداده اند.

آقای علم الهدی! دنیای مردم را که نابود کردید؛ لااقل به دینشان رحم کنید


روز جمعه علم الهدی امام جمعه مشهد بار دیگر سخنانی را بر زبان آورد که حد نهایت استفاده ابزاری و غیر اخلاقی از علائق دینی مردم به نفع قدرت بود. به نوشته رجانیوز، او اظهار داشت: “آبروی امام حسین و امام زمان(عج)در روی کره زمین به این نظام وابسته است حالا خوب یا بد! با پیروزی این انقلاب، فرهنگ اهل بیت(علیهم‎السلام) ۳۳ سال در دنیا توسعه پیدا کرده است و امروز آبروی اهل‎بیت(علیهم‎السلام) به آبروی نظام گره خورده است.”
این عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این‎که امروز اسلام در شرایط دیگری غیر از شرایط گذشته قرار دارد، بیان داشت: سخن بنده مسأله شعار و احساسات انقلابی نیست، مسأله یک واقعیت است؛ آبروی امام حسین و امام زمان‎(عج) در روی کره زمین به این نظام وابسته است، حالا خوب یا بد! با پیروزی این انقلاب، فرهنگ اهل بیت علیهم‌السلام ۳۳ سال در دنیا توسعه پیدا کرده است و امروز آبروی اهل‎بیت علیهم‌السلام به آبروی نظام گره خورده است، از این جهت توسعه این نظام به توسعه فرهنگ اهل بیت علیهم‌السلام تبدیل شده است.”
امام جمعه مشهد در حالی این سخنان را بیان می کند که این روزها کمترین تشابهی می توان بین حکومت اسلامی و آنچه که سیره امامان خصوصا امام حسین(ع) بود، دید. در واقع می توان به جرات گفت این سخنان وهن امامان معصوم و راه حقی است که انتخاب کرده بودند. گره زدن امامی که برای اصلاح قیام کرد و آزادگی را انتخاب کرد کجا و دولت مردانی که هر روز یک فساد تازه اقتصادی و سیاسی آنها عیان می شود کجا؟
حیف که تریبون ها همه در دست آنها است که دین و مذهب را پوستین وارونه ای برای قدرت طلبی خود می خواهند. کاش کسی پیدا شود و به آقای علم الهدی بگوید: بس است! دست از سر امام حسین و کربلا بردارید. اینقدر از کیسه اسلام و مسلمانی و ائمه خرج نکنید و بیش از این تیشه به ریشه دین نزنید.
آقای علم الهدی! بهتر است شما همان قدرتتان را بچسبید و به فکر جمع آوری مال و ثروت باشید. شما و دوستان همفکرتان که جمهوریت نظام را از بین برده اید و از اسلامیتش هم اسمی به یادگار گذاشته اید و تا توانسته اید باورها و اعتقادات مردم را به بازی گرفته اید، حداقل دست از آنچه که مردم هنوز بهش باور دارند، بردارید و بیش از این باورهای تاریخی مردم و جوانان را سست نکنید.
هزار سال است که نام امام حسین(ع) و مرامش در تاریخ زنده است و هیچ نظام و حکومتی نتوانسته آن را از مردم بگیرد، که قیام حسین قیام آزادی خواهی بود و برپایی عدالت و از جنس مردم، پس آن را با پیوند زدن با آنچه که می تواند اشتباه کند و آلوده به فساد شود، گره نزنید.
امام جمعه مشهد خود را نوکر امام حسین می داند و می گوید: “امروز نوکر امام حسین علیه‎السلام نمی‎تواند ببیند که آبروی امام حسین علیه‎السلام دارد از بین می‎رود و خودش را کنار بکشد، اگر انسان یک طرفه به ساحت اهل‎بیت علیهم‌السلام نگاه کند، اهل‎بیت علیهم‌السلام او را رها می‎کنند، زیرا اهل‎بیت علیهم‌السلام کسی را می‎خواهند که تا آخر پای نوکری بایستد و به درد آنان بخورد.”
اما به خدا قسم نوکری امام حسین با عربده کشی و گوساله خواندن منتقدین و مخالفین و شیعیان این امام همخوانی ندارد. چطور می توان از اهل بیت گفت و از سیره آنان پیروی نکرد، که آنان با مخالفینی که حتی بهشان دشنام می دادند به نرمی رفتار می کردند و صدای منتقدین را می شنیدند. چطور می توان از حسین (ع) گفت که در مقابل لشکری ایستاد و گفت: اگر دین ندارید آزاده باشید؛ و نه برای خلافت و قدرت که برای اصلاح دین و حکومت قیام کرد.
البته این تنها جفای این امام جمعه منصوب رهبری که همزمان عضو مجلس ناظر بر ایشان است، به امام حسین و نام و مرام او نیست. او سال گذشته نیز در ارتباط با اعتراضات مردم گفته بود: “کاری که در فتنه شد در کربلا نشد و آن کشتار و شهادتی بود که برای اهل بیت رخ داد. اگر ۹دی شکل نمی گرفت اتفاقاتی بدتر از آنچه اتفاق افتاد بر سر رهبری و انقلاب می آمد و مردم شاهد شنایعی بدتر از کربلا می شدند.”
آری، آقای علم الهدی! کاری که با مردم عزادار حسینی در عاشورای حسین شد، درست شبیه همان رفتاری بود که با خانواده امام معصوم شد، و با همراهان و رهروان آنان شد. ماشین نیروی انتظامی که از روی بدن جوانان این سرزمین رد شد، مردمی که از بالای پل به خیابان پرت شدند، گلوله هایی که شلیک شد و ….
آقای امام جمعه! لااقل از فرزند آن امام که مجاور او هستید، شرم کنید و دست از این شبیه سازی ها و سوء استفاده های تاریخی بردارید و قدرت طلبی خود و همفکرانتان را به امامان نچسبانید؛ که اگر قرار به شبیه سازی باشد مردم مظلوم ایران که این روزها نه مرغ دارند و نه پیاز برای اشکنه ی مورد توصیه شما، گفتنی های بیشتری خواهند داشت.
دنیای مردم را که نابود کردید؛ لااقل به دینشان رحم کنید. بگذارید همین اندک اعتقادی که مانده و باورهایی که هنوز در قلب و ذهن مردم این سرزمین است از بین نرود که آنها مدتهاست بین ارادت شما و ارادت خودشان به خدا و پیامبر و ائمه تفاوت قائل شده اند.

لاریجانی: گردنکشی مقابل رهبری عزت نیست


علی لاریجانی، رییس مجلس ایران، در جلسه‌ پرسش و پاسخی که امروز، ۱ آبان(۲۲ اکتبر) با دانشجویان دانشگاه علم و صنعت تهران داشت، گفت سابقه داشته که بعضی مقامات حکومتی با آیت‌الله علی خامنه‌ای مخالفت کنند، اما افزود که این کار غلط است.
آقای لاریجانی در پاسخ به دانشجویی که از او پرسیده بود چرا در عمر ۳۳ ساله جمهوری اسلامی هیچ مسئولی در مقابل رهبر نایستاده است، گفت: "البته این مورد را داشته‌ایم، اما کار غلطی است" و افزود: "این که کسی بخواهد مقابل رهبری گردنکشی کند عزت نیست."
او همچنین اظهار کرده که رهبر ایران در پی تحمیل اراده خود به نهادهای حکومتی نیست و گفته: "مگر رهبری چه می‌خواهند؟ خود ایشان هم یک بار گفتند تا جایی که صدمه‌ای به مسیر انقلاب وارد نشود دخالت نمی‌کنم."
عملکرد ابوالحسن بنی‌صدر، نخستین رییس‌جمهور ایران، از جمله مواردی است که آقای لاریجانی به عنوان نمونه مخالفت مسئولان جمهوری اسلامی با رهبر حکومت به آن اشاره کرده است.
او همچنین با نادرست خواندن مشی پیشین دولت ایران در مناقشه هسته‌ای، تلویحا گفته است که رهبر ایران با سیاست‌های هسته‌ای دولت محمد خاتمی مخالف بوده اما به گفته آقای لاریجانی "به نظر جمع احترام می‌گذاشته است."
محافظه‌کاران دولت آقای خاتمی را به سازشکاری در مناقشه هسته‌ای متهم می‌کنند.
علی لاریجانی در پاسخ به سوالی دیگر گفت که "نباید اختلاف قوا به رسانه‌ها کشیده شود." او همچنین افزوده که "به دلیل شرایط کشور" به گفته‌های اخیر محمود احمدی‌نژاد، رییس‌جمهور، پاسخ نداده است.
محمود احمدی‌نژاد در نشست خبری حدود سه هفته پیش خود در واکنش به کم‌اثر دانستن تحریم‌‌ها در وضعیت اقتصادی ایران توسط آقای لاریجانی، به او طعنه زده بود: "لابد تصمیم‌های ایشان تاثیر دارد و نه تحریم‌ها."
او همچنین در نامه‌ای که امروز به صادق لاریجانی نوشته از قوه قضاییه انتقاد کرده و خواستار بازدید از زندان اوین شده است. این در حالی است که پیشتر رهبر ایران مقامات حکومتی را به آرامش فراخوانده بود.

'به موسوی تبریک نگفتم'

آقای لاریجانی همچنین در پاسخ به سوالی درباره انتخابات مناقشه‌برانگیز ریاست‌جمهوری در سال ۱۳۸۸ این گفته را که به میرحسین موسوی تبریک گفته است تکذیب کرد.
او گفته "اگر مختصر عقلی هم داشتم می‌دانستم که در چنین وضعیتی به کسی وعده ندهم."
رییس مجلس ایران با اشاره به سابقه امنیتی خود از عملکردش در مقطع انتخابات دفاع کرده است.
آقای لاریجانی همچنین درباره سفرش به مصر و دیدار با حسنی مبارک، رییس‌جمهور سابق مصر، توضیح داده است. او گفته در سیاست خارجی لزوما با "نماز شب‌خوان‌ها" روبرو نیستیم، بلکه برخی از دیپلمات‌ها و مقامات کشورهای دیگر "عرق‌خور و هم‌جنس‌باز" هستند.
او افزوده که با این حال جمهوری اسلامی باید روابط خارجی خود را حفظ کرده و از موضع خودش دفاع کند.