۱۳۹۲ مرداد ۷, دوشنبه

عکس/ صف طولانی برای آش
















اخبار زندانیان سیاسی

هشدار پزشکان بند ۳۵۰ در مورد وضعیت وخیم احمد دانشپورمقدم
پزشکان زندانی در بند ۳۵۰ زندان اوین، نسبت به وضعیت وخیم احمد دانشپورمقدم از بازداشت شدگان عاشورای ۸۸، هشدار دادند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، چند تن از پزشکان زندانی در نامه‌ای به مقامات بهداری زندان اوین، وضعیت سلامتی این زندانی سیاسی را به علت کاهش یک سوم از وزن و در پی خونریزی، وخیم توصیف کردند.
در نامه این پزشکان آمده است: آقای دانشپور از یک سال پیش دچار مثلنا توام با خونریزی شدید از ناحیه رکتوم است و تشخیص اولسراتیو و درمان دارویی در مورد نامبرده تاثیر نداشته است به طوریکه وی تاکنون ۳۰ کیلو از وزن ۹۰ کیلویی خود را تحت تاثیر خونریزی شدید از دست داده است.
پزشکان امضاء کننده این نامه با ذکر مسئولیت قانونی، اخلاقی و انسانی مقامات دادستانی به دستگاه قضایی و زندان خواستار اقدامات جدی و فوری در مورد این زندانی سیاسی شده‌اند.
وضعیت نامساعد محمدحسن یوسف‌پورسیفی در زندان اوین
محمدحسن یوسف‌پورسیفی، فعال حقوق بشر محبوس در بند ۳۵۰ زندان اوین نیاز به عمل جراحی فوری دارد.
به گزارش  کلمه، محمد حسن یوسف‌پور سیفی، فعال حقوق بشر و عضو جمعیت دفاع از کودکان کار که نزدیک به یک سال است مدت محکومیت خود را در بند ۳۵۰ زندان اوین سپری می‌کند، نیاز به عمل جراحی فوری دارد.
این زندانی سیاسی که سه مهره کمرش بر اثر ضربه جابجا شده، قرار بود برای اسکن‌ام آر آی به مرکز درمانی خارج از زندان اعزام شود که تاکنون دادستانی تهران و مسئولان زندان اوین با اعزام وی موافقت نکرده‌اند.
این فعال حقوق بشر همچنین از ناحیه شبکیه هر دو چشم نیز دچار اختلال شده و به ضعف بینایی مبتلا شده است که برای بهبود وضعیت بینایی نیز باید تحت عمل جراحی قرار بگیرد.
محمد حسن یوسف‌پور که از مجریان و تهیه کنندگان صدا و سیما بوده است، پس از حوادث انتخابات ۸۸ و به اتهام عضویت در گروه مجموعه فعالان حقوق بشر، به عنوان مسئول واحد جذب و معرفی، تبلیغ علیه نظام و اجتماع و تبانی توسط قاضی صلواتی در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ۵ سال و ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شده است.
آغاز روند اخراج از کار تعدادی از هواداران آقای کاظمینی بروجردی

بنا به گزارش های رسیده به «فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران» ، روند اخراج تعدادی از هواداران آقای بروجردی که قبل از انتخابات نمایشی رژیم آغاز شده است و در طی چند ماه اخیر، سه نفر از بانوان به نام های فاطمه سامنی، زهرا عبدالله وند و مریم عظیمی که در موسسه غیردولتی مشغول به کار بوده اند در یک اقدام غیرمنتظره و بدون اطلاع قبلی اخراج شده اند.

اخراج این سه نفر در حالی صورت گرفت که ایشان در محل کارشان بسیار توانمند و مسئولانه فعالیت می کردند و هرگز به آنها اخطار یا پیام عدم رضایتی از سوی کارفرمای مربوطه ابلاغ نشده بود.

یکی از این بانوان، متعجب و معترض از کارفرمای خود علت را جویا شده بود و رییس موسسه  در جواب گفته بود: من از کار شما نهایت رضایت را دارم، ولی مجبورم که شما را اخراج کنم ! او در مقابل سوال این بانو مبنی بر اینکه آیا وزارت اطلاعات شما را مجبور کرده است؟ سکوت کرده و سرش را به زیر انداخت! 

مخالفت خامنه ای با 4 وزیر کلیدی دولت حسن روحانی

سحام نیوز: خامنه ای با حضور ۴ تن در کابینه حسن روحانی مخالفت نموده است.
بنا به گزارش سحام، ابتدای هفته گذشته و پس از هفته ها رایزنی و گفتگو، حسن روحانی لیست نهایی وزرای دولت یازدهم را به رهبر جمهوری اسلامی معرفی می کند. در این دیدار آقای خامنه ای نسبت به حضور آقایان یونسی و احمد مسجد جامعی در کابینه واکنش نشان داده و خواهان حذف نام این افراد از لیست وزرا می شود.
پس از آن دیدار، چهارشنبه گذشته حسن روحانی مجددا برای اخد تایید نهایی رهبری نسبت به تغییرات لیست کابینه به دیدار ایشان می رود و این بار مجددا آقای خامنه ای نسبت به دو نام دیگر در کابینه واکنش نشان داده و خواهان حذف آقایان جعفر توفیقی و سردار علایی از وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری؛ و دفاع در کابینه می شوند که این دستور رهبری هم از سوی آقای روحانی پذیرفته می شود.

جعفر توفیقی در دولت اصلاحات نیز به عنوان وزیر علوم انتخاب شده بود. همچنین سردار حسین علایی از فرماندهان سپاه پدر طول دوران جنگ ۸ ساله بوده است. آقای علایی سابقه ریاست ستاد مشترک سپاه و قائم‌مقامی وزارت دفاع و ریاست سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع را نیز در کارنامه خود دارد.


همچنین لازم به توضیح است که قرار بوده آقای احمد مسجد جامعی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مجلس معرفی شود. وی در دولت سید محمد خاتمی، مسئولیت وزارت ارشاد را پس از عطاالله مهاجرانی بر عهده داشت.
علی یونسی نیز در دولت اصلاحات مسئولیت وزارت اطلاعات را بر عهده داشته است. اکنون مشخص نیست دلیل مخالفت آقای خامنه ای با وزارت یونسی از چه روی است. محمود احمدی نژاد نیز در دوره ریاست جمهوری اش بر سر مدیریت این وزارتخانه، تقابل جدی با رهبر جمهوری اسلامی پیدا نمود.

به این ترتیب ۴ وزارتخانه کلیدی دولت با نظر رهبری دچار تغییر و تحولات اساسی شدند تا دولت روحانی در آینده با چالش های بیشتری مواجه شود.

حسینیان : از حمله به سخنرانی برخی خوشحال می‌شدم

روزنامه شرق : «روح‌الله حسینیان» تاکید دارد که چهره صرفا امنیتی نیست و سابقه قضایی‌- امنیتی دارد و جانشین دادستان انقلاب اسلامی تهران در وزارت اطلاعات بوده. او پیرامون اینکه درباره حمله به سخنرانی هاشمی، سیدحسن خمینی و حجت‌الاسلام ناطق‌نوری چه احساسی داشتید، بی‌پرده می‌گوید: «از حمله به برخی خوشحال می‌شدم و از برخی ناراحت.» البته هیچ توضیحی نمی‌دهد که از کدام ناراحت شده و از کدام خوشحال.
حسینیان از سخنرانان «مسجد اهل بیت» در روزهای دهه فجر بوده و می‌پذیرد که سخنرانی‌های آن مسجد تا حدودی در تحریک مردم در روز 22 بهمن قم تاثیرگذار بوده اما گذشته از این معتقد است: «نقش روسای‌جمهوری و مجلس در ماجرای یکشنبه سیاه، زمینه‌های حمله به سخنرانی علی لاریجانی را فراهم کرد و اگر احمدی‌نژاد هم راهی قم می‌شد، همین برخورد با او صورت می‌گرفت.»
حسینیان که این روزها مدام تهدید می‌کند که با گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ پذیرای «جک استراو» در بهارستان خواهد بود، در بخشی از گزارش خود به احمدی‌نژاد انتقاد می‌کند، درست همان‌جایی که ماجرای پخش فیلم فاضل لاریجانی و سعید مرتضوی به میان می‌آید. او در یکشنبه سیاه پنج‌بار از احمدی‌نژاد تقاضا می‌کند که فیلم را پخش نکند اما عصبانیت کار دست رییس دولت دهم می‌دهد.

وی در مورد شرکت خاتمی در مراسم تحلیف روحانی میگوید : بگذارید من حرفم را بزنم. اینها برای دموکراسی ضرر دارند و دشمن دموکراسی هستند. نباید اینقدر آزاد باشند که دموکراسی را به خطر بیندازند. آنچه که من اطلاع پیدا کردم این است که مجلس از ایشان دعوت نکرده است. 

روزنامه جمهوری اسلامی : دولتمردان ضعف ها و نارسایی های خود را برطرف کند

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز خود با عنوان عدالت علوی نوشته است: اگر مسئولان نظام جمهوری اسلامی همت کنند و ضعف‌های موجود در بخش‌های مختلف عدالت را برطرف نمایند و عدالت علوی را محور اقدامات خود در تمام زمینه‌ها قرار دهند، گام بعدی آنان می‌تواند تلاش برای عمومیت بخشیدن به عدالت علوی در جهان اسلام باشد. ما با محور قرار دادن نهج البلاغه و سیره و روش امیرالمؤمنین قطعاً می‌توانیم مشکلات امروز جهان اسلام را برطرف کنیم و با استقرار عدالت علوی در میان مسلمانان به طرح تعمیم عدالت علوی در سرتاسر جهان بیاندیشیم.
در این یادداشت آمده است: جهان اسلام اکنون در یکی از پرالتهاب‌ترین شرایط تاریخ خود قرار دارد و به “عدالت” به عنوان گم شده خود بیش از هر زمان دیگری نیازمند است. این نیاز، به جهان اسلام اختصاص ندارد و شامل سرتاسر جهان امروز می‌شود. نقاط مختلف قاره‌های پنجگانه در تبعیض و ظلم می‌سوزند و مردم اکثر کشورها گرفتار انواع بی‌عدالتی هستند.
این روزها که به امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب علیه السلام مربوط است، جمله معروف بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی امام خمینی درباره اولین امام معصوم با توجه به شرایط ملتهب جهان به روشنی قابل درک است. امام خمینی می‌گفتند: اگر حضرت امیر علیه السلام مهلت پیدا می‌کرد، تعالیم اسلام را طوری در جهان محقق می‌ساخت که مشکلات امروز وجود نداشت و تمام انسان‌ها با سعادت و در سایه عدالت زندگی می‌کردند.
اگر نویسنده معروف لبنانی “جرج جرداق” در عین حال که مسیحی است، نام کتاب خود درباره حضرت علی علیه‌السلام را “صوت العدالة الانسانیه” می‌گذارد، به این دلیل است که در گفتار و رفتار آن حضرت، عدالت را متجلی دیده و به این درک واقعی رسیده است که انسان‌ها برای رسیدن به کرامت انسانی و تحقق مدینه فاضله به پیروی از حضرت علی علیه‌السلام نیازمند هستند. این نیاز، اکنون بیش از هر زمان دیگری احساس می‌شود آنهم نه فقط در محدوده جهان اسلام بلکه در سرتاسر جهان.
برای مسلمانان بیش از دیگران باید تأسف خورد که با در اختیار داشتن گنجینه‌های گرانبهائی همچون نهج‌البلاغه و مستندات مربوط به رفتار حضرت علی علیه السلام به ویژه در دوران کوتاه حکومت بر مسلمانان، اکنون با غفلت از این گنجینه‌ها دچار تبعیض و جنگ و خون ریزی و بی‌عدالتی هستند. نکته قابل تأمل اینست که تمام مسلمانان، اعم از شیعه و سنی، به حضرت علی به عنوان امیرالمؤمنین اعتقاد دارند و همگی ایشان را به تقوا و عدالت می‌شناسند و در عین حال از پیروی آن حضرت غافل هستند.
قطعاً رسالت دولتمردان نظام جمهوری اسلامی برای تحقق این هدف عالی، از سایر دولتمردان جهان اسلام بیشتر است. برای رسیدن به این مقصود، ابتدا باید ضعف‌های موجود در ایران برطرف شود. در ایران با اینکه نظام جمهوری اسلامی مستقر است، اما این واقعیت را باید پذیرفت که از نظر عدالت در بخش‌های مختلف، عقب‌ماندگی‌های چشمگیری وجود دارد. عدالت اقتصادی، با فاصله طبقاتی نگران کننده‌ای که وجود دارد دچار مشکل است. عدالت اخلاقی، با افراط‌هائی که از بعضی عناصر شبه سلفی مشاهده می‌شود همواره نقض می‌گردد. عدالت قضائی، با نارسائی‌هائی که در دستگاه قضائی وجود دارد گرفتار کمبود است. عدالت اجتماعی نیز با برخوردهای جانبدارانه‌ای که توسط برخی مسئولین نسبت بعضی افراد و گروه‌ها صورت می‌گیرد در چنبره‌ای از بلاتکلیفی قرار دارد. چنین وضعیتی، شایسته نظام جمهوری اسلامی نیست. این، نظامی است که براساس قرآن و نهج البلاغه تأسیس شده و باید مظهر عدالت در تمام زمینه‌ها باشد تا بتوان آن را به عنوان الگو به جهانیان معرفی نمود.
اگر مسئولان نظام جمهوری اسلامی همت کنند و ضعف‌های موجود در بخش‌های مختلف عدالت را برطرف نمایند و عدالت علوی را محور اقدامات خود در تمام زمینه‌ها قرار دهند، گام بعدی آنان می‌تواند تلاش برای عمومیت بخشیدن به عدالت علوی در جهان اسلام باشد. ما با محور قرار دادن نهج البلاغه و سیره و روش امیرالمؤمنین قطعاً می‌توانیم مشکلات امروز جهان اسلام را برطرف کنیم و با استقرار عدالت علوی در میان مسلمانان به طرح تعمیم عدالت علوی در سرتاسر جهان بیاندیشیم.
امروز، جهان تشنه عدالت است. ملت‌ها از ظلم و تبعیض و اختلاف و کشتار که عمدتاً محصول حکومت‌های استبدادی و سلطه استعمار است به ستوه آمده‌اند. منازعات و ناآرامی‌ها، جهان را پرآشوب ساخته و زندگی را بر ملت‌ها تلخ کرده است. استفاده نکردن از مکتب امیرالمؤمنین و مطرح نساختن عدالت علوی، ظلم دیگری است که در چنین شرایط سختی بر مردم می‌رود و مسئولیت مهجور ماندن عدالت علوی در جهان،‌ برعهده ما شیعیان است که به نام اسلام محمدی و علوی حکومت تشکیل داده‌ایم ولی هنوز نتوانسته‌ایم عدالت علوی را در پایگاه اصلی این حکومت مستقر کنیم تا نوبت به قدم‌های بعدی برسد. آیا اراده‌ای برای خارج ساختن عدالت علوی از این مهجوریت خواهیم داشت؟

اعتراض جمهوری اسلامی از تعیین احمدی نژاد برای سخنرانی روز قدس: ایشان حرفی برای گفتن ندارد

روزنامه جمهوری اسلامی با انتقاد از سخنرانی احمدی نژاد در مراسم روز قدس نوشته است: اصولاً آقای احمدی نژاد در زمینه روز قدس سخنی برای گفتن ندارد. ایشان در طول سال‌های گذشته شعارهای زیادی در زمینه فلسطین و روز قدس داد و هرگز حرف علمی و تحقیقی در سخنرانی‌های ایشان مشاهده نشد. اگر مسئولین ستاد برگزاری مراسم روز قدس می‌خواهند از عنوان ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد استفاده کنند تا اظهارات سخنرانشان تأثیری به نفع مسأله فلسطین داشته باشد، این نیز اکنون منتفی است، زیرا کسی که آخرین روزهای ریاست جمهوری خود را سپری می‌نماید کسی در جهان روی سخنان وی حسابی باز نمی‌کند.
در یادداشت روزنامه جمهوری اسلامی آمده است: در خبرها آمده است سخنران نماز جمعه روز قدس تهران، آقای احمدی نژاد است. این خبر از این نظر جلب توجه می‌کند که آقای احمدی نژاد اولاً قرار است اول هفته آینده ریاست جمهوری را به رئیس‌جمهور منتخب تحویل بدهد و به همین دلیل، وجهی برای سخنرانی وی در روز قدس وجود ندارد. ثانیاً در هفته‌های پایانی عمر ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد، وی بارها به سخنرانی و گفتگوی تلویزیونی (از جمله همین دیشب) پرداخته و در چندین مراسم تجلیل نیز سخنانی گفته است و بحمدالله با اینهمه تریبون چیزی کم ندارد که مسئولین ستاد روز قدس تهران هم می‌خواهند برای وی زمینه‌ای جهت سخنرانی فراهم نمایند.
علاوه بر اینها، اصولاً آقای احمدی نژاد در زمینه روز قدس سخنی برای گفتن ندارد. ایشان در طول سال‌های گذشته شعارهای زیادی در زمینه فلسطین و روز قدس داد و هرگز حرف علمی و تحقیقی در سخنرانی‌های ایشان مشاهده نشد. اگر مسئولین ستاد برگزاری مراسم روز قدس می‌خواهند از عنوان ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد استفاده کنند تا اظهارات سخنرانشان تأثیری به نفع مسأله فلسطین داشته باشد، این نیز اکنون منتفی است، زیرا کسی که آخرین روزهای ریاست جمهوری خود را سپری می‌نماید کسی در جهان روی سخنان وی حسابی باز نمی‌کند.
با توجه به این نکات، جای این سؤال باقی است که چرا مسئولین ستاد مراسم روز قدس در تهران از آقای روحانی رئیس‌جمهور منتخب برای سخنرانی روز قدس دعوت نکرده‌اند تا مردم ایران و جهانیان نقطه نظرات کسی که اکثریت مردم ایران به وی رأی داده‌اند تا از فردای روز قدس امسال با برگزاری مراسم تنفیذ و سپس تحلیف عهده‌دار ریاست جمهوری شود را درباره قدس و مسأله فلسطین بشنوند؟ آقای روحانی خطیب توانائی است که بر مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای نیز تسلط کامل دارد و به خوبی می‌تواند مسائل مربوط به فلسطین را تشریح نماید.
علاوه بر این، چرا از آقای ناطق نوری برای سخنرانی در مراسم روز قدس دعوت به عمل نیامد؟ کسی که سال‌های متمادی در روز قدس سخنران قبل از خطبه‌ها بود و مطالب قابل استفاده‌ای درباره قدس و مسأله فلسطین ارائه می‌کرد، فردی که سوابق زیادی در مبارزه با رژیم ستم شاهی دارد و خدمات زیادی به انقلاب کرده و سال‌ها بر کرسی ریاست قوه مقننه تکیه زده، چرا باید تریبون روز قدس از وجود او محروم باشد؟
به نظر می‌رسد مسئولین برگزاری مراسم روز قدس در تهران، از واقعیت‌های جامعه و انتظارات مردم غافلند. آیا وقت آن فرا نرسیده که حضرات، پیام مردم را که به روشن‌ترین شکل در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرده‌اند دریافت نمایند؟!

/ آقای روحانی! با شما هستند!

هیچ شرح و توضیحی لازم ندارد. فقط برای این‌که حسن روحانی بداند شمار زیادی از کسانی به او رأی داده‌اند و «حماسه»‌ آفریدند موضع‌شان در برابر حوادث سال ۸۸ چی‌ست و از او – که رییس جمهور منتخب‌شان است – چه انتظاری دارند، همین دو بند مختصر و مفید و معنادار را یادآوری می‌کنیم تا ایشان بداند که وقتی مراسم تحلیف و تنفیذ ایشان به خیر و خوشی پیش رفت، تازه ابتدای ایستادگی است. هر راهی، جز راه استیفای حقوق ملت، عاقبت‌اش پریشانی و پشیمانی خواهد بود. شیر را می‌توان به حبس و حصر کشاند ولی نمی‌توان از او انتظار داشت روباه باشد. خیر الکلام ما قل و دل.
۱. «در ایامی که گذشت شخصیت‌ها و گروه‌هایی به سراغ اینجانب آمدند و خواستار گذشت من از آنچه گذشت شدند. شاید توجه نمی‌شد که اینجانب از همان ابتدا از حق شخصی خود گذشته بودم، اما مسأله‌ی انتخابات مسأله‌ی شخصی من نبود و نیست. من نمی‌توانم بر سر حقوق و آرای پایمال‌شده‌ی مردم معامله یا مصالحه کنم. مسأله جمهوریت و حتی اسلامیت نظام ماست. اگر در این نقطه ایستادگی نکنیم، دیگر تضمینی نداریم که در آینده با حوادث تلخی نظیر آنچه در انتخابات کنونی گذشت روبرو نباشیم.»
میرحسین موسوی؛ بیانیه‌ی نهم؛ ۱۰ تیر ۱۳۸۸
۲. «من نه تنها از پاسخ‌گویی در برابر این اتهامات واهمه‌ای ندارم بلکه آمادگی دارم تا نشان دهم چگونه مجرمان انتخاباتی در کنار مسببان اصلی اغتشاشات اخیر قرار گرفتند و خون مردم را بر زمین ریختند و اکنون کوشش می‌کنند صحنه‌هایی را که صدها شاهد و ده‌ها تصویر آن را گواهی می‌دهند به گونه‌ای دیگر جلوه دهند؛ آماده‌ام تا نشان دهم چگونه کسانی که عمل‌شان در راستای ایجاد هرج و مرج در کشور؛ تضعیف نظام و منافع بیگانگان است تلاش نمودند به بهانه‌ی تخریب‌گری‌های عناصری نامعلوم، جنبش سبز شما را اغتشاشگری و وابسته به بیگانه معرفی کنند؛ ولی حاضر نیستم به خاطر مصالح شخصی و هراس از اینگونه تهدیدها از ایستادگی در سایه‌ی شجره‌ی سبز استیفای حقوق ملت ایران که امروز به خون به ناحق ریخته‌شده‌ی جوانان این کشور آبیاری شده است لحظه‌ای صرف‌نظر نمایم. از مجموع آرای ریخته شده در صندوق‌ها تنها یک رأی متعلق به من است و شما به خوبی می‌دانید که مشکل آنها با میلیون‌ها رأیی است که جوابی برای سرنوشت آنها ندارند.»
- میرحسین موسوی؛ ۴ تیر ۱۳۸۸؛ بیانیه‌ی شماره‌ی ۸

اولین های احمدی نژاد در مصاحبه تلویزیونی: تنها دولتی هستیم که از اول می دانستیم چه می خواهیم/ بیشترین پرواز با هلی کوپتر و هواپیما/ مطرح کردن نام امام زمان در دنیا / تعزیه و خطبه حضرت زهرا را ثبت ملی کردیم

عصر ایران : محمود احمدی نژاد یکشنبه شب گفتگوی خبری را با شبکه یک سیما انجام داد.

در این مصاحبه تلویزیونی، احمدی نژاد بخش دیگری از گزارش کاری هشت سال گذشته را مطرح کرد.

مهمترین بخش های این مصاحبه به این شرح است:

تعدادی کارهایی که برای اولین بار در این دولت انجام شده است، دهها هزار مورد هست.
- تنها دولتی هستیم که از اول می دانستیم چه می خواهیم بکنیم حتی قبل از حضور در ریاست جمهوری.
-نظام تصمیم گیری ما یکپارچه نیست. من مخالف این دیدگاه هستم که در رسیدن به توسعه، تعدای از مردم له شوند.
- صادرات و واردات تاکنون در کشور برابر شده است. کدام دولت در گذشته توانسته است صادرات غیرنفتی را گسترش دهد؟
-  دولت نهم و دهم با برنامه ترین دولت پس از جمهوری اسلامی ایران هستند.
- احمدی نژاد در پاسخ به این سؤال که برخی ها دولت نهم و دهم را به خاطر انحلال سازمان برنامه و بودجه و یکسری کارهای دیگر دولتی بی برنامه نام برده اند پاسخ شما چیست؟ گفت: امروز در این جلسه کارهایی را که به عنوان اولین بار اتفاق افتاده و در شرایط ملی  و بین المللی موثر واقع شده است را بیان می کنم و یک جلسه خداحافظی هم خواهم داشت.

-  ما از روز اول می دانستیم چه کار می خواهیم کنیم و این موضوع شاید فقط در این دولت رخ داد و از این بابت نیز ما اولین بودیم.

- ما حتی یک ساعت هم بی برنامه نبودیم که ندانیم چه کار می خواهیم بکنیم ؛ نه اینکه صد درصد زوایا را برنامه داشته باشیم اما برای جهت های کلی برنامه داشتیم. اینکه سازمان مدیریت عنوانش برداشته شده عوام فریبی است که بخواهیم بگوییم دولت می خواهد خلاف برنامه عمل کند.
- مدیریت و برنامه ریزی معاونت رئیس جمهور است و نهادی مستقل از ریاست جمهوری نیست و ما در جهت احیای قانون اساسی عمل کردیم. ما ساختار سازمان مدیریت و برنامه ریزی را بهم نریختیم بلکه عملکرد آن را هدفمندتر کردیم و در حال حاضر معاونت برنامه ریزی ، معاونت رئیس جمهور شده است و این عملکردم به اصل قانون اساسی است.

- من از پایین ترین سطوح مدیریتی یعنی فرمانداری و بخشداری کارم را شروع کرده ام  و همه رده ها را تجربه کرده ام و آخرین سمتم قبل از ریاست جمهوری شهرداری تهران بود به همین خاطر با همه زوایای کاری در سطوح اجرایی آشنا هستم و تصریح می کنم بدون قانون پایه ، نمی شود کاری کرد چرا که در غیر این صورت به سر و کله هم می زنیم.
-  قریب به اتفاق قوانین مادر البته غیر از بانکداری همه اش در دوره اخیر تهیه و تدوین شد.

- برای اولین بار با گذشت بیش از 25 سال از دعوای زرگری به این معنا که بالاخره اقتصاد سرمایه ای است یا سوسیالیستی یا شکل دیگر ، اصل 44 دعواها را تمام کرد و در اقتصاد کشور مفهوم ، رقابت ، مالکیت و بازار سرمایه تعریف و مشخص شد.

- تهیه لایحه مالیات بر ارزش افزوده بی تردید اقتصاد کشور را شفاف می کند و برای دولت درآمد ایجاد می کند اما در اجرای آن معلوم شد چه کسانی با آن مخالفت می کنند.  در این دوره تأمین مسکن مردم به طور ویژه در اولویت قرار گرفت و قانونی نیز در این زمینه به تصویب رسید.

- دولت نهم و دهم قانونمندترین دولت تاریخ ایران هستند.
 توجه به قانون مداری در این دوره یک اصل بود و باید دقت کرد که قانونمداری را نباید از دعوای سیاسی افراد درک کرد بلکه باید عمل یک دولت معیار قانونمداری باشد.

-  در دوره اخیر هیچگاه در بحث قانون از خط قرمز عبور نکردیم چرا که دولت خود را در این زمینه برای پاسداری از قانون مسئول می داند اگر چه مسئولان در سطوح مختلف از خطوط قرمز عبور کردند اما ما هیچ وقت حتی از خط ویژه به دلیل احترام به قانون عبور نکردیم.

- اینکه گاهی اوقات با مصوبه ای مخالفت می کردیم به این دلیل بود که آن مصوبه را خلاف قانون و حقوق ملت می دانستیم و اصولاً رییس جمهور به عنوان منتخب ملت وظیفه دارد تا از قانون اساسی و حقوق ملت صیانت کند که در این باره نمی شود گفت اعتراض به  یک مصوبه عدول از یک قانون است.
 
-  دولت مر قوانین را اجرا می کند. مر قوانین نه تنها محترم بلکه تا حدی مقدس است به همین خاطر ما اصرار داریم قانون باید درست نوشته و رعایت شود.  آنهایی که دولت را به قانون گریزی متهم می کنند می خواهند کارهای خود را بپوشانند.

-  آیا سیستم آمریکا و اروپا به گونه ای است که همه به حق خود می رسند و تبعیض و فاصله طبقاتی نیست و مشکلی پیدا نمی شود. اصلاً نظام تصمیم گیری آنها یکپارچه است یعنی شما نمی توانید یک ایده را درست به جلو ببرید و یک ایده در پیچ و خم ها هزار جور زخم بر می دارد.

- احمدی نژاد با اشاره به شب شهادت حضرت علی (ع) گفت که ایشان فرمودند که کارهای مهم شما را از کارهای جزئی مربوط به مردم منصرف نکند چون خیلی از مردم در این ساختارها دچار مشکل می شوند.

- دولت به بیش از 38 میلیون نامه جواب داده است و 
این به معنای بازماندن از کارهای زیربنایی نیست.

- در کشور در هر بخش چند برابر مدت مشابه در دولت های قبل کار شده است که از جمله آنها می توان به بخش های زیربنایی اشاره کرد.

- در دولت های نهم و دهم 119 هزار میلیارد تومان واگذاری داشتیم درحالیکه در 15 سال قبل از این دولت فقط 2700 میلیارد تومان واگذار شده ا ست. بخش مهمی از کارهای عمرانی دولت زیرساخت هاست اگر گاز ، انرژی، آب و حمل و نقل نباشد تولید چه معنای دارد؟

- اجرای اصل 44 قانون اساسی یکی از کارهای زیربنایی است و قانونی بسیار وسیع است که با اجرای آن 16 نهاد جدیدتاسیس شد.

- واگذاری ها در این دولت بسیار شفاف بود همچنان که بخشی از آن بابت مسکن یا سهام عدالت داده شد و بخشی در بورس واگذار شد که معلوم است ، بخشی نیز برای اجرای طرح ها و تهاتر با پیمانکاران واگذار شد. میزان واگذاری ها در این دولت چند برابر دولت های قبل از آن است 40 یا 50 برابر ؟ این اقدامی است زیربنایی ، همچنان که اجرای اصل 44 پایه های اقتصاد را متحول کرد.

-  اجرای قانون هدفمندی یارانه ها از دیگر کارهای زیربنایی دولت است. البته مرحله نخست طرح اجرا شد و ای کاش اجازه می دادند همه اش را اجرا می کردیم.

- اکنون 52 میلیارد دلار پول در این صندوق ذخیره شده که این کاری زیربنایی است.

-  از همان سال اول دولت اعلام کردیم گندم کاران که محصولشان را به دولت می دهند باید بلافاصله پول محصولشان را دریافت کنند این درحالیستکه در آن سال بدهی هایی از سال 72 به گندم کاران باقی مانده بود.

- مگر بنا نیست با اصلاح ساختاری بخش کشاورزی رشد کند بالاخره یک گام این اصلاح ساختاری تقویت کشاورزی است اکنون وضع کشاورزان چگونه است؟ نمی گویم مطلوب است، اصلاً اما فاصله خیلی کمتر شده که این حاصل نگاه زیربنایی است.

-  تحول در نظام مالیاتی، اجرای قانون هدفمندی و اصل 44 قانون اساسی بخشی از کارهای زیربنایی هستند. سراغ ندارم که در 24 یا 27 سال قبل از این دولت این مقدار کار زیربنایی در کشور شده باشد.

- ما بانک قرض الحسنه "صندوق مهر امام رضا (ع)" ایجاد کردیم و قرض الحسنه را به بدنه اجتماعی بردیم که این از کارهای زیربنایی است.

-  ایجاد ستاد کشاورزی را از دیگر اقدامات زیربنایی است. با ایجاد این ستاد مستقیم و استان به استان به مسائل کشاورزی رسیدگی کردیم نتیجه اش چه شد؟ با اجرای این کارهای زیربنایی برای نخستین بار در تاریخ کشور در 4 ماه اول امسال میزان صادرات غیرنفتی ما با واردات مساوی شد.

- برخی از این اتفاق به آسانی عبور می کنند درحالیکه یادمان نمی رود در گذشته 200 میلیون دلار صادرات غیرنفتی اضافه می شد چقدر در کشور جشن می گرفتند.

- وقتی دولت را تحویل گرفتیم میزان صادرات غیرنفتی 7 میلیارد دلار و میزان واردات 36 میلیارد دلار بود اما اکنون صادرات و واردات مساوی شده که این اتفاق بزرگی است.

- پشتوانه این اتفاق یعنی تولید اگر تولید نباشد چه صادر می شود؟ تولید نیز به متکی به کارهای زیربنایی است و اینها یکدیگر را تایید می کند صادرات غیرنفتی ما ناشی از حمایت از تولید و حمایت از تولید ثمره کارهای زیربنایی است و کارهای زیربنایی مبتنی بر قانون مداری ماست. کدام دولت توانسته است تا این میزان صادرات غیرنفتی را افزایش دهد.
 
-  ما برای حل مشکل صادرکنندگان دائماً با آنها جلسه داشتیم و بطور مستقیم در جریان مشکلات آنها و حل و فصل آنها بودیم. این نگاه برنامه ای بود و اتفاقی نبوده است که زمانی که ما دولت را تحویل گرفتیم قیمت خط تلفن همراه 2 میلیون تومان بود اما امروز یک خط اعتباری تلفن همراه به 2500 تومان رسیده است.

- در ادامه مجری این گفتگوی زنده تلویزیونی از رئیس جمهور درباره تغییر وزرا و مدیران ارشد در دولت های نهم و دهم از رئیس جمهور سوال کرد و این پرسش را مطرح کرد که آیا این تصمیم گیری ها هم با برنامه بوده است ؟ احمدی نژاد گفت: تغییر مهم نیست بلکه از نظر ما آنچه مهم بود هدف بود.

- در دولت ما هر فرد و یا مدیر ارشدی که با دولت هماهنگ بود دستش را می بوسیدیم و اگر هم هماهنگ نبود دستش را می بوسیدیم. هدف برای ما از همه چیز مهمتر بود نه اینکه آدم ها در این پست بمانند ؛ کسی برای پست خلق نشده است و این سمت ها حق کسی نیست بلکه حق ، خدمت به کشور است .

-  در اجرای عدالت دولت های نهم و دهم کارهای زیادی کرده است که از جمله آن سهام عدالت بود که کمتر دولتی موفق به انجام آن شده است. شناسایی 45 میلیون انسان و پرداخت سهام عدالت به این جمعیت عظیم کار آسان و ساده ای نبود.

- ( با اشاره به پرداخت سهام عدالت برای 45 میلیون نفر ) این بزرگترین کار اجرایی و نرم افزاری تاریخ ایران است که تا 49 میلیون نفر جلو می رود.
 
-  هدفمندی یارانه ها، یارانه مسکن مهر ، بنگاههای کوچک همه اینها نشان از این است که چندین بار ثروت را توزیع کرده ایم. حقوق بازنشستگان و کارمندان رده پایین افزایش یافت حتی به زندانیان توجه داشته ایم به زندانیانی که معسر و بدهکار شده و ناتوان در پرداخت بودند دولت 20 هزار نفر آنان را کمک کرد تا آزاد شدند.

- قرض الحسنه خرد را در کشور توسعه دادیم، ضریب جینی پایین آمد. ما در هدف و برنامه هستیم و نسبت به دهک پایین و بالا برای نخستین بار به 10 درصد رسیدیم یعنی بیشترین خرج کننده و کمترین خرج کننده به 10 درصد رسید و متوسط سالانه 9 تا 10 درصد رشد در مصرف داشته ایم در حالی که ضریب جینی کاهش پیدا کرده و این یعنی حرکت به سمت عدالت.

-  سطح سواد اعضای هیئت دولت از همه دولتهای گذشته بالاتر است و بیش از نیمی از اعضای دولت عضو هیئت علمی دانشگاهها هستند و 5 ـ 6 استاد تمام و دکترای واقعی که مدرکشان در دانشگاههای ایران و جهان معتبر است در دولت داریم. دستاوردهای علمی استمرار دارد و در این دولت دو برابر و سه برابر شده است.
 
-دو سه سال است که مقام اول را در سرعت پیشرفت علمی به خود اختصاص داده ایم.

-  وقتی موشک می فرستیم می گویند دولت کاره ای نیست ،چطور قیمت گوجه فرنگی بالا می رود مربوط به دولت است اما فرستادن موشک به فضا کار دولت نیست؟

- در زمینه هسته ای غنی سازی ادامه دارد و 12 هزار سانتریفیوژ می چرخد و 5 هزار سانتریفیوژ دیگر آماده وارد شدن به مدار است.

- مگر ما فضایی نشده ایم تمام لوازم و امکانات پرتاب موشک به غیر از سکوی پرتاب در این دولت ساخته شده است که وقتی اعلام کردیم، دیگران متعجب شدند. مگر موجود زنده به فضا نفرستادیم؟  برد پرتابگرهای ما چند هزار کیلومتر است؟

- صفحه و میله سوخت را خودمان ساخته ایم ،‌ بر دانش لیزر تسلط داریم ، رادیودارو می سازیم و بسیاری از داروهای نوترکیب را خودمان تولید می کنیم که الان رقم آن به 20 قلم رسیده است.
- هم اکنون جهش علمی در کشور اتفاق افتاده و کشورمان مقام اول را در سرعت افزایش علم داراست.
- نظام رتبه بندی معلمان نیز برای اولین در این دولت تصویب شد و معلمان براساس شایسته سالاری رتبه بندی می شوند.

-  قبلا در زمینه سوخت مصرفی بودیم به طوریکه در سال 85 مصرف بنزین در روز 75 میلیون لیتر بود و اگر با همان روند مصرف می شد امروز حدود 140 میلیون لیتر باید مصرف می کردیم و این یعنی همه تولیدات داخلی انرژی فقط برای مصرف استفاده می شد و حتی باید وارد هم می کردیم.
 
-  طراحی سیستم کارت سوخت بزرگترین عملیات نرم افزاری در خاورمیانه است. مدیریت سوخت و صدور کارت سوخت برای چند میلیون خودرو و صدها پمپ بنزین کار بزرگ دولت است و از نظر نرم افزاری هم مشکلی به وجود نیامد.
 
-  اگر در دولت های نهم و دهم هیچ کار دیگری نمی شد و فقط سهیه بندی بنزین اجرا شده است همین برای دولت کافی است چرا که با این کار سالی 15، 18، 20 میلیارد دلار صرفه جویی می شود و کدام فعالیت اقتصادی اینگونه صرفه جویی دارد.

- ما الان به صادرکننده سوخت تبدیل شده ایم و سهمیه بندی سوخت یک ریسک بود که دولت های قبلی نمی پذیرفتند و ممکن بود مشکل امنیتی به وجود بیاید اما ما پذیرفتیم و اتفاقی هم نیافتد و مردم هم همراهی کردند.

-  تعداد زیادی خودرو گازسوز شده که در ابتدا مخالفت می شد که قطعه و تجهیزات نداریم و از خارج هم به ما نمی دهند اما بررسی کردیم و تصمیم گیری شد و الان تبدیل به صادرکننده تجهیزات گازسوز شده ایم.

در دنیا 15 میلیون خودرو گازسوز است که از این تعداد 3 میلیون آن در ایران است که این هم اتفاق بزرگی است و ضمن اینکه یک میلیون و 350 هزار خودروی فرسوده را نیز از رده خارج کردیم و این هم برنامه بزرگی بود.

-  بعد از هدفمندی و مدیریت سوخت برای اولین بار در تاریخ کشور مصرف خانگی سوخت کاهش پیدا کرد و مصرف صنعت کشاورزی بالا رفت که این همان چیزی بود که می خواستیم.
 
-  تنها دولت متولی فرهنگ نیست، فرهنگ را ملت حفظ کردند، از این به بعد هم ملت حفظ می کنند، دولت باید موانع فرهنگ را بردارد و ما سعی کردیم این کار را بکنیم.
 
ما در حوزه کتاب در چند سال اخیر به اندازه 25 سال گذشته چاپ کتاب داشته ایم.
- از بین رفتن فرهنگ اشرافی گری و جایگزین شدن ساده زیستی در میان مسئولان اتفاق افتاده است. 

-  احمدی نژاد همچنین تعزیه و خطبه حضرت زهرا (س) ازجمله میراث معنوی دانست که در این دولت به ثبت رسیده است.

-  کاهش ساعت کار زنان سرپرست خانوار و مطرح کردن خطر اضمحلال نسل برای اولین بار ازجمله اقدامات دولت هستند. یک ملت همانند یک موجود زنده است و زمانی که به پیری رسید دیگر قدرت تولید و بازسازی نخواهد داشت و مصرف کننده صرف خواهد بود به همین خاطر باید جمعیت زایش داشته باشد و ما در دولت خود با تهیه منحنی های جمعیتی، خطر اضمحلال جمعیت را مطرح کردیم. من در زمینه وجود این خطر فریاد زدم، برغم اینکه خیلی ها اعتراض و ما را مسخره کردند.
-  ما فرهنگ امامت را مطرح کردیم، انسان کامل، اخلاق، فرهنگ، عزت، پیشرفت همه در سایه فرهنگ امامت است که حلقه اتصال به آسمان است. هر چه معنویت و کمال است، در سایه این فرهنگ است که در ایران پیش از اسلام هم سابقه دارد اما پس از اسلام مصداق پیدا کرد.
 
- این موضوع خود را در ورزش نشان داد به گونه ای که ما به عنوان اول گروه صعود کردیم، به جام جهانی والیبال و بستکتبال و در المپیک مقام آوردیم.

- درباره موضوع تردد خودروها و ترافیک، من فکر می کنم وضع خیلی خوب شده، سرمایه گذاری دولت در این زمینه در شهرها 9 برابر دولت های قبل بوده است.
- در سال 1384 تعداد کشته های جاده ای نزدیک به 28 هزار نفر و به نسبت 8 تا 10 برابر آن مجروح بود که هزینه های مادی و انسانی و نیز عوارض عاطفی طولانی داشت.

-  رشد کشته ها هر سال بین 10 تا 12 درصد که اگر همین رشد باقی می ماند، الان باید بالای 60 هزار کشته در جاده ها داشتیم.

- دولت از ماه اول و دوم با بیمه، نیروی انتظامی، راهداری و اورژانس جلسه گذاشت و با توجه به فعالیت های انجام شده با وجود 3 برابر شدن خودروها و بیش از 2 و نیم برابر شدن تردد، تعداد کشته های ما در سال 1391 به زیر 19 هزار نفر رسیده است. این یعنی بالاترین سرعت کاهش نرخ کشته ها در دنیا را  ایران کسب کرده است و هم اکنون میزان عادی کشته بر تردد ما  معادل بهترین های دنیاست، دو گام دیگر برویم جزو کشورهای پیشرفته قرار خواهیم گرفت.

- مجری در سؤالی مبنی بر اینکه در کتاب جغرافی که می خوانیم مساحت ایران یک میلیون و 648 هزار کیلومتر مربع آمده است اما عددی که شما چندین بار گفتید با این عدد همخوانی ندارد و نمی دانیم که چگونه محاسبه کرده اید و گفتید به هر خانواده ایرانی هزار تا 2 هزار مترمربع زمین می دهیم برداشت این شد که شما که وسعت ایران را بزرگ کردید تا بتوانید به هر ایرانی این مقدار زمین بدهید و این عدد را از کجا آورده اید؟

رییس جمهور گفت: ما اگر به هر خانواده هزار متر زمین بدهیم می شود 2 میلیون و یکصد هکتار اما وسعت ایران با همان رقم قبلی که شما گفتید 165 میلیون هکتار می باشد که زمین کم نمی آید.

- اما در این زمینه به سازمان جغرافیایی مأموریت دادیم تا یک نقشه برداری هوایی از طریق عکس های هوایی و کنترل زمینی با دستگاه های بسیار دقیق انجام دهد.

- اندازه گیری قبلی با استفاده از دستگاه های اندازه گیری قدیمی بوده و دقیق نبوده است الان اندازه گیری بسیار دقیق انجام شده و با نرم هایی که در جهان قابل قبول بود ، یک میلیون و 873 هزار هکتار وسعت ایران عزیز است که باید در کتاب های جغرافیایی آن را درست کنیم یعنی نزدیک به 225 هزار کیلومتر مربع وسعت ایران به لحاظ رسمی است که اگر سند آن درست نباشد بعداً‌ مسائل حقوقی درست می شود الان باید سند آن درست شود ما سند را درست کردیم و سند آن در جهان ثبت خواهد شد.

- رییس جمهور در پاسخ به سؤال مسائل عمرانی و زیرساخت ها و فعالیت هایی که در این زمینه انجام شده است گفت: کارهای بسیار زیادی در این زمینه انجام شده است مثلاً‌ ما همیشه در برق قطعی داشتیم در 10 سال قبل از این دولت تابستان ها قطعی برق برنامه ریزی شده داشتیم. الان شبکه پایدار است بطوری که برق را صادر می کنیم و جزء صادرکنندگان برق در منطقه هستیم و به همه همسایه ها برق صادر می کنیم از جمله به ترکیه ، عراق ، عمان ، پاکستان ، افغانستان ، آذربایجان برق صادر می کنیم.
 
-  از طریق عراق یعنی تا لبنان نیز برق صادر می کنیم گرچه به لبنان نمی رسد و این برق در وسط راه استفاده می شود.

-  کشوری که خودش خاموشی داشته در حال حاضر صادرکننده برق است بطوری که وزارت نیرو پارسال 2 میلیارد دلار درآمد از محل صادرات برق داشته است.

- پروژه انتقال آب از جنوب و شمال به دشت مرکزی ایران معلوم و پیمانکار آن نیز مشخص شده است و در آینده نزدیک انجام خواهد شد.
-  برای نخستین بار در کشور تعداد مسکن از تعداد خانوار پیشی گرفته است و این به معنای آن نیست که هر خانوار یک خانه دارد بلکه شاید بعضی ها دو یا سه خانه داشته باشند.

- حدود 115 مسافرت خارجی داشته ام
 که اولین و مهمترین کار ما گفتگوی دو جانبه با ملت ها بود.

-  در دولت نهم و دهم یک گفتمان بین المللی جدیدی به نام گفتمان مردمی در دنیا شکل گرفت. ما در سفرهایمان به کشورهای دنیا مستقیم با مردم حرف می زدیم و این گفتمان فصل مشترک مطالبات ملی ملت هاست و در آن ما از کرامت انسانی و نفی ظلم حرف می زدیم.

-  ما مشاهده کردیم این نظم موجود در دنیا که 400 سال هم سابقه دارد یک طرفه است و بررسی دقیق کردیم و دیدیم که حلقه اتصال آن نه خدا و دین بلکه حول محوریت صهیونیست است و تنها امر قدسی استعمار و سرمایه داری، صهیونیست ها هستند.

- ما اهل جنگ نیستیم و می خواهیم کارهایمان را بر اساس حرکت مردم انجام دهیم.  این امر منتج به طرح دو سؤال شد؛ نخست اینکه چرا نمی گذارند درباره هولوکاست تحقیق شود و دوم آنکه اگر هولوکاست اتفاق افتاده در کجا اتفاق افتاده بود؟

- هیچ یک از کشورهایی که صهیونیسم برای آنها امر مقدسی است نتوانستند جواب این سؤال ما را بدهند و صدای کسانی را هم که در صدد پاسخگویی بودند خفه کردند.

- متأسفانه در داخل نیز بعضی ها گفتند طرح موضوع هولوکاست به نفع صهیونیست ها شده و رابطه ما را با غرب چه و چه کرده است که خوب متوجه نیستند که چه می گویند.

- چرا صهیونیست ها گفتند باید کاری کنیم که احمدی نژاد نابود شود چون از طرح این موضوع عصبانی هستند و از بنیان خورده اند و برای اینکه بگویند به نفع ما  شده این حرفها را می زنند و باز هم متأسفانه در داخل بعضی ها اصرار می کنند.

-  نقش ایران در اصلاح معاهده ان پی تی مهم بود. از مجموع 11 پیشنهاد ایران در اجلاس اصلاح این معاهده در سازمان ملل، 10 پیشنهاد در متن اجلاس مورد موافقت قرار گرفت و تصویب شد.در پس پرده این اجلاس قصد داشتند هم پروتکل الحاقی را برای سایر کشورهای جهان غیر از آمریکا و دوستانشان اجباری کنند و ایران را نیز به تعلیق فعالیت های هسته ای وادارند.

 به دلیل حساسیت موضوع، تصمیم گرفتم خود سفری به اجلاس داشته باشم که با فعالیت های گسترده ایران در اجلاس، هم پیشنهادهای ایران مطرح شد و هم به جای تعطیلی فعالیت های هسته ایران، رژیم صهیونیستی ملزم شد تا فعالیت های خود را زیر نظر آژانس قرار دهد.

- در این دوره در مقابل نظام سلطه، طرح مدیریت مشترک جهانی مطرح شد که این طرح یک ایده عملیاتی، فعال و رو به جلو بود تا مدیریت مشترک جهانی بر پایه عدالت، پاکی و حضور صالحان به نفع ملت ها انجام پذیرد.

در همین دوره، اندیشه مهدویت در ادامه طرح مدیریت مشترک جهانی در مقابل نظام سرمایه داری مطرح شد و ما پیام همه انبیاء الهی را در مجامع جهانی مطرح کردیم که این ایده رو به جلو است و رفته رفته به عنوان یک ادبیات، نهادینه خواهد شد.

- برای اولین بار موضوع امام زمان  در دنیا در این دولت مطرح شد، البته امامی از جنس بهار، دوست داشتنی، زیبایی و با عشق به همه انسان ها و ارزش ها نه امامی که بعضی به غلط می گویند وقتی بیاید دو سوم انسان ها را نابود می کند.

-  امامی را مطرح کردیم که از جنس پاکی ها و مردم است و با مردم آشناست که این مباحث را حتی با روحانیون مسیحی و بوداییان مطرح کردیم که آثار خودش را خواهد گذاشت.
- این دولت برآمده از دعاهای مردم بود. احمدی نژاد نخستین رئیس جمهور ایران بود که برای انتخابات ریاست جمهوری بعدی، کاندیدایی نداشت.
اولین دولتی هستیم که راحت درون مردم می رویم و بدون هیچ دغدغه ای به محافل و خیابان می رویم مثل یک ماهی که به اقیانوس باز می گردد.
-  در این دولت مردم راحت حرفشان را می زنند و ارتباط برقرار می کنند. ما در این دولت به همه شهرستان ها سفر کردیم و این برای اولین بار در تاریخ ایران بود که رئیس جمهوری همه کشور را دیده است.

- دولت کوچک شده است زیرا بخش های مهمی از دولت در بورس، اصل 44 و اختیارات دولت واگذار شده است. بیش از 70 هزار نفر از دولت بیرون رفته اند و دولت به لحاظ حجمی و ساختار کوچک شده است.
 
- رئیس جمهور با بیان اینکه در این دولت حلقه بسته مدیریتی شکسته شد و نسل جدیدی از مدیران مردمی، متخصص و دلسوز معرفی شدند گفت: خیلی از آنها کاندیدای ریاست جمهوری شدند و چه بسا اگر ردصلاحیت نمی شدند رای می آوردند.
-  آمارها نشان می دهد که عملکرد این دولت اگر بهتر از دولت های قبلی نبوده بیشتر بوده است. در این دولت مدیرانی بدون هیچ مارک و عنوان و از اقوام مختلف برای اولین بار آمدند.

-  تمرکززدایی، کوچک کردن دولت و از همه مهم تر پاکی، ساده زیستی در هم شکستن اشرافیت دولتی، جلوگیری از ریخت و پاش ها و جلوگیری از کارهای اقتصادی شخصی از جمله اقدامات این دولت است.

-  دیدید که همه دستگاه ها بسیج شدند که بتوانند یک مورد سوءاستفاده از اعضای اصلی دولت بگیرند اما نتوانستند چون چیزی وجود نداشت.

- در این دولت الگوی جدیدی از مدیریت عرضه شد چون همه متعهد به مردم بودند.

رئیس جمهور دولت های نهم و دهم در مقایسه با همه دولت ها ، بیشترین پرواز با هواپیما و بالگرد را برای حضور در مناطق مختلف کشور داشته اند. ما در این پروازها برای هواخوری می رویم درحالیکه در ازای هر ساعت پرواز با هلیکوپتر همه سلول های و استخوان بندی بدن آسیب می بیند و معلوم می شود که خلبان ها چه زحمتی می کشند.

- مجری برنامه خطاب به رئیس جمهور گفت خیلی ها دوست داشتند بزرگراهی به نام شهید احمدی نژاد درست شود که رئیس جمهور در پاسخ گفت: درست می شود، شاید یکی از بزرگراه ها را به همین اسم نام گذاری کنند. براساس گزارش بخش های مسئول ، به اندازه ساعات موظف یک خلبان در 30 سال پرواز داشته ایم و باید چند گواهینامه پرواز بگیریم.

- بنده اولین رئیس جمهوری هستم که در کنار مرزهای رژیم اشغالگر قدس در 400 متری صهیونیست ها حضور یافتم درحالیکه 40 پرنده دشمن در پرواز بود و در آنجا از حقوق ملت فلسطین دفاع کردم و این بشارت را به جامعه بشری دادم که صهیونیست ها رفتنی هستند.
 
-  وقتی به بیروت رفتم تا سخنرانی کنم دیدم شیشه ای ضد گلوله قرار داده اند اما در کمتر از یک ثانیه در ذهنم تجزیه و تحلیل کردم و گفتم زشت است با وجود این همه حضار، پشت این شیشه قرار بگیرم. در آن موقعیت با خود گفتم 2 کیلومتر آن طرف تر، رژیم صهیونیستی اگر بخواهد آنجا را با موشک هدف قرار دهد این همه مردم از بین می روند زیرا با شلیک گلوله مستقیم که نمی توانست هدف قرار دهد بلکه باید موشک می زد، به فرض که با گلوله مستقیم نیز نتواند ما را هدف قرار دهد، مردم چه؟ در آن شرایط با خود گفتم ننگ آور است که رئیس جمهور ایران پشت شیشه ضدگلوله با مردم بنت جبیل سخن بگوید، به این علت پشت تریبون رفتم و مترجم پشت شیشه ضدگلوله ایستاد.

-  این نخستین بار بود که رئیس جمهوری این چنین کنار مرزهای رژیم صهیونیستی رفت و فکر نمی کنم پس از آن هم به بنت جبیل رفته باشد و با قدردانی از مردم بگوید رژیم صهیونیستی خانه عنکبوت است.
 

- این دولت نخستین دولتی است که نه به علت کارهای انجام نداده، ضعف ها و سستی ها بلکه بابت کارهای انجام داده، ابتکارات و فعالیت هایش مورد هجوم قرار گرفت که این نیز نخستین بار نه فقط در تاریخ پس از انقلاب که در تاریخ رقم خورده است.

 این دولت نخستین دولتی است که در انتخابات ریاست جمهوری از خودش نامزد نداشت و رقیب کسی نبود.
-  اولین رئیس دولت و جمعی از اعضای این دولت هستیم که نخستین بار بالگردمان با کابل برخورد کرد اما به خاطر دعای مردم، آن بزرگراه ( شهید احمدی نژاد ) درست نشد و بالگرد سالم بر زمین نشست. براساس گزارش کارشناسان، درباره این سانحه، این نخستین باری است که بالگردی با کابل برخورد می کند و سقوط نمی کند، ما نفهمیدیم چگونه عبور کردیم، البته این ناشی از دعای مردم و عنایت امام عصر  بود که از مردم و ساحت مقدس امام زمان (عج) تشکر می کنم.

- رئیس جمهور  در پاسخ به این پرسش که آقای احمدی نژاد از عصر شنبه آینده چکار خواهد کرد گفت: مهمترین کاری که باید انجام شود بحث توسعه علمی کشور است که اگر بتوانم کمکی در این بخش کنم دریغ نخواهم کرد.  آنچه از مدت ها قبل به آن فکر کرده ام این بوده که بخش اصلی فعالیت هایم را با راه اندازی یک دانشگاه بین المللی که دانشجوی داخلی و خارجی پذیرش کند ادامه دهم.

- رئیس جمهور همچنین در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا در آینده کار سیاسی خواهد کرد و یا حزب تاسیس خواهد کرد گفت: من اصلاً اهل حزب نیستم و پیش از این هم این کار را تجربه کرده ام. اما اینطور نیست که حرف سیاسی نزنیم چرا که حرف ها و بحث های سیاسی بخشی از زندگی من است.

- رئیس جمهور در پاسخ به سؤال مجری برنامه درباره اینکه آیا اگر شورای شهر تهران از شما بخواهند شهردار بشوید قبول می کنید یا نه؟ گفت: من خادم کوچک ملت ایران هستم و حاضرم جوی های خیابان را تمیز کنم، حاضرم عوارضم را به موقع پرداخت کنم گرچه عوارض شهرداری چند برابر شده است.
- دعا فرصت ساز است و این دولت به وسیله دعای مردم برآمده و بر دعاهای مردم ایستاده و استعدادها به واسطه دعای مردم شکوفا شده و افقها باز شده است.

اعتراض خانواده روح الامینی به رای دادگاه کهریزک

وکیل خانواده روح الامینی از اعتراض موکلش به رای دادگاه کهریزک خبر داد.
میرمجید طاهری در گفتگو با مهر، اظهار داشت: این پرونده برای موکلم سه بخش داشت. بخشت نخست مربوط به قسمتی بود که درباره اتهامات طرح شده در آن، متهمان محاکمه و حکم مجازاتشان صادر شد. در این پرونده حکم به نفع ما صادر شده اما به یکی از مجازات ها از نظر شکلی ایراد داشته و به حکم اعتراض کردیم.
وی افزود: بخش دوم پرونده مربوط به اتهامی است که قرار منع تعقیب برای آن صادر شده و ما به این قرار اعتراض کرده و پرونده در حال حاضر برای رسیدگی به اعتراض ما به دادگاه رفته است.
این وکیل دادگستری خاطر نشان کرد؛ مهمترین بخش این پرونده مربوط به اتهامی است که متوجه یکی از متهمان بوده و در دادسرا در حال رسیدگی است.
طاهری تاکید کرد، در صورتی که اولیای دم خانواده کامرانی به حکم اعتراض کنند پرونده به دیوان عالی کشور فرستاده می شود.

نوجوانان کشتی ایران در مغولستان گم شده‌اند!


عصر ایران :  تیم ملی کشتی نوجوانان ایران در اولان‌باتور مغولستان گم شده است!
کشتی گیران فرنگی‌کار نوجوان ایران پس از کسب عنوان سومی در مسابقات قهرمانی آسیا، به علت بی‌پولی قادر به بازگشت به ایران نشده‌اند و در کوچه‌پس‌کوچه‌های اولان باتور، سرگردان و بی‌پناه پرسه می‌زنند.
ماجرا از این قرار است که پس از پایان مسابقات قهرمانی نوجوان آسیا، تیم کشتی فرنگی ایران پول کافی برای تسویه حساب با هتل محل اقامت خود را نداشته و به همین دلیل، پاسپورت نوجوانان مدال‌آور ایران از سوی مسئولان هتل محل اقامت آنها، ضبط شده است. علاوه بر این، مغول‌ها اعضای تیم کشتی ایران را از هتل اخراج کرده‌اند و بازگرداندن پاسپورت آنها را منوط کرده‌اند به تسویه حساب مالی تیم کشتی ایران با هتل محل اقامت آنها. 
در این شرایط، نکته عجیب بازگشت سرپرست تیم کشتی نوجوانان به ایران و اظهار بی‌اطلاعی او از ماجرای مضحک و دردناک اولان‌باتور است. جالب اینکه، سرمربی تیم کشتی نوجوانان ایران گفته است: "خودم کمی پول دارم، یک جوری سر می‌کنیم!"
اینکه چرا کشتی‌گیران نوجوان و افتخارآفرین این ممکلت نفت‌خیز باید چنین شرایط تحقیرآمیزی را در کشوری بیگانه متحمل شوند، بحث دیگری ست که به اندازه کافی جای برسی دارد؛ ولی مگر جمهوری اسلامی ایران در مغولستان سفارتخانه ندارد؟ پس چرا مقامات سفارت ایران دستی از آستین وظیفه بیرون نمی‌آورند و نوجوانان مدال‌آور ایرانی را در کوچه‌پس‌کوچه‌های اولان باتور پیدا نمی‌کنند و با هتل محل اقامت آنها تسویه حساب نمی‌کنند. مگر نه اینکه سفارتخانه ایران در هر کشوری، مسئول حمایت از ایرانیان و منافع ملی این کشور است؟
تیم های ملی کشتی ایران، از دیرباز با بودجه اندک راهی سفرهای خارج از کشور می شدند و فدراسیون کشتی چشم امیدش به حمایت مالی ایرانیان خیّر خارج از کشور بود؛ چرا که پول بخور و نمیر فدراسیون جوابگوی هزینه‌های تیم های کشتی در سفرهای خارجی نبود.
اما این بار ظاهراً تیر فدراسیون به سنگ خورده است و ایرانی خیر و ثروتمندی در اولان باتور پیدا نشده است که دست در جیب کند و جور آقایان را بکشد!
ماجرای عجیب گم‌شدن نوجوانان قهرمان ایرانی در اولان‌باتور، ماجرایی مضحک و دردناک است که قطعاً در آینده هم تکرار خواهد شد و هیچ کسی هم پاسخگوی این کوتاهی‌ها و فقدان مدیریت خنده‌دار نخواهد بود. اما در حال حاضر، مهمترین کار برای مسئولان کشتی ایران و مقامات سفارت ایران در مغولستان، بازگرداندن کشتی‌گیران ایرانی به تهران است. برای این کار، کمی پول لازم است برای تسویه حساب با هتل محل اقامت آنها، و البته یک تیم جستجو برای پیدا کردن آنها در شهر شلوغ اولان‌باتور!
تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا، با کسب سه مدال طلا، دو نقره و سه برنز با 78 امتیاز، پس از قرقیزستان و قزاقستان به مقام سومی این قابت‌ها رسید.
مدال‌آوران نوجوان ایرانی در این رقابت‌ها عبارت بودند از:
بهنام عبدولی در 42 کیلو: برنز
میثم دلخانی در 50 کیلو: برنز
محمدحسین مرادالیاسی در 54 کیلو: برنز
حسین اسدی در 63 کیلو: نقره
کیوان رضایی در 69 کیلو: نقره
مهدی ابراهیمی در 76 کیلو: برنز
محمد بیرانوند در 85 کیلو: طلا
امیرحسین حسینی در 100 کیلو: طلا 

علی خامنه ای: مدعیان تقلب در انتخابات چرا عذرخواهی نمی‌کنند!

علی خامنه ای رهبر ایران در دیدار با گروهی از دانشجویان با اشاره به وقایع انتخابات ریاست جمهوری چهار سال پیش گفته "در جلسات خصوصی می گویند تقلبی رخ نداده بود، پس به چه علت کشور را دچار آن ضایعات کردید و به لبه پرتگاه بردید؟"
به گزارش بی بی سی، خامنه ای امروز یکشنبه ۶ مرداد (۲۸ ژوئیه) گفته که "بارها و بارها این سوال را نه در مجامع عمومی بلکه به شکلی که قابل پاسخ دادن باشد مطرح کرده ایم پس چرا جواب نمی دهند، چرا عذرخواهی نمی کنند؟"
دیکتاتور ایران با اشاره به "اوضاع پرآشوب و خونین برخی کشورهای منطقه" گفته که "می دانید اگر در فتنه ۸۸ خدا کمک نمی کرد و گروههای مردمی به جان هم می افتادند کشور به چه روز و روزگاری می افتاد؟"
فتنه اصطلاحی است که مسئولان حکومتی ایران برای اشاره به اعتراضات به نتایج انتخابات جنجال برانگیز ریاست جمهوری سال ۸۸ به کار می برند و هواداران آخامنه ای خواهان برخورد شدید با "سران فتنه" هستند.
به گفته وی ،"مسئله اصلی و عمده، قانون شکنی و رفتار غیر نجیبانه جماعتی است که در مقابل جریان قانون ایستادند و به ایران عزیز، لطمه و ضربه و خسارت وارد آوردند."
خامنه ای گفته که "چرا و به چه دلیل مدعیان تقلب در انتخابات ۸۸ برای مواجهه با مسئله، به خیابانها اردوکشی کردند؟"
میرحسین موسوی و مهدی کروبی، نامزدهای معترض به نتایج انتخابات ۸۸ بعد از دعوت مردم به تظاهرات خیابانی در حمایت از قیام های ضد استبدادی مردم مصر و تونس در ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ تحت بازداشت خانگی قرار گرفتند.
همزمان علی مطهری، نماینده مجلس ایران امروز در صحن علنی مجلس از رئیس قوه قضائیه این کشور خواسته است که بدون توجه به فشار "مقامات امنیتی"، آن دسته از زندانیان سیاسی که تنها انتقاد کرده‌اند را آزاد و تکلیف حبس خانگی رهبران مخالفان را روشن کند.
آقای مطهری گفت که "اکنون که با انتخابات اخیر آشتی ملی در جامعه تحقق یافته است، بجاست که آثار بحران سال ۸۸ محو گردد. زندانیان سیاسی که اکثر آنها جرمی جز انتقاد ندارند آزاد شوند و تکلیف آقایان موسوی و کروبی نیز روشن شود. اگر این دو نفر باید عذرخواهی و توبه کنند، آیا نیازی به عذرخواهی و توبه آقای احمدی نژاد که هیزم فتنه را با مناظره و رفتارهای بعدی خود فراهم آورد نیست؟"
به گفته آقای مطهری "حداقل این است که به آنها اجازه دفاع از خود داده شود. به هر حال مجازات و محروم شدن از حقوق اجتماعی بدون حکم دادگاه شرعا و عقلا پذیرفته نیست."

مقامات ایران می گویند که این وضعیت به دستور خامنه ای، رهبر ایران بر آنها تحمیل شده است.

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، دوشنبه 7 مرداد، 29 جولای