۱۳۹۱ شهریور ۲, پنجشنبه

جایگاه باورنکردنی ایران در سرعت اینترنت!

بهار : به استناد آخرین نمودار منتشر شده توسط وب سایت معتبر "نت‌ایندکس" در خصوص متوسط سرعت دانلود اینترنت خانگی در کشورهای مختلف دنیا، ایران در میان ۱۷۶ کشور جهان در جایگاه ۱۶۴ ام قرار گرفت.

این رتبه بندی بر اساس میلیون‌ها تستی که برای بررسی متوسط سرعت دانلود اینترنت در کشورهای مختلف جهان توسط وب سایت Speedtest.net انجام می‌شود در بازه‌های زمانی ۳۰ روزه مورد بازبینی قرار می‌گیرد.
بر اساس جدولی که سرعت اینترنت در کشورهای مختلف جهان را از ۲۰ فوریه ۲۰۱۰ تا ۲۱ آگوست ۲۰۱۲ مورد ارزیابی قرار داده است، ایران با سرعت اینترنت Mbps ۱.۴۳ و سقوط دیگربار در این جدول در جایگاه ۱۶۴ ام قرار گرفته است. گفتنی است؛ بازبینی رتبه‎ی ایران در این جدول طی ماه‎های اخیر نشان از سقوط ایران در میان کشورهای مختلف دنیا دارد.
به عنوان مثال پیش از این و بر اساس جدولی که ۲۳ فوریه ۲۰۱۲ منتشر شده بود، ایران با سرعت اینترنت Mbps ۱.۳۷ توانسته بود رتبه‎ی ۱۵۵ ام را کسب کند.

در این جدول کشورهای هنگ کنگ با سرعت دانلود Mbps ۴۲.۸۴، لوکزامبورگ با Mbps ۳۳.۹۴، لیتوانی با Mbps ۳۳.۱۴، کره جنوبی با Mbps ۳۲.۹۹، تایوان با Mbps ۳۱.۴۲، سنگاپور با Mbps ۳۰.۹۹، ژاپن با Mbps ۲۹.۱۵، هلند با Mbps ۲۷.۵۱، لتونی با Mbps۲۷.۴۷، سوئد با Mbps ۲۷.۴۴ در جایگاه اول تا دهم دنیا قرار دارند.
با بررسی و نگاهی اجمالی به این جدول و جایگاه ایران در میان کشورهای مختلف دنیا می‎توان به آمارهای ارائه شده از سوی مسوولان وزارت ارتباطات و سازمان فناوری اطلاعات در مورد وضعیت اینترنت در ایران در مقایسه با سایر کشورهای دنیا با تردید نگریست.
 

میرحسین موسوی به سی‌سی‌یو منتقل شد



جـــرس: بر اساس اخبار دریافتی از ایران، میرحسین موسوی که در دوران حصرخانگی به سر می برد، دچار عارضه قلبی شدید شده است.

بنا به گزارش های رسیده به جرس، صبح روز پنجشنبه، دوم شهریور ماه 1391 مهندس موسوی در میان تدابیر شدید امنیتی، در کنار همسرش زهرا رهنورد به بخش سی‌سی‌یو یکی از مراکز تخصصی قلب تهران منتقل شده است.
گفته شده است که مهندس موسوی به‌دلیل انسداد عروق‌قلبی تحت عمل آنژیوگرافی قرار گرفته که سه‌ساعت به‌طول انجامیده و ممکن است اقامت وی در بیمارستان، طولانی‌تر شود.
گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است، در صورتی که زمان بستری شدن مهندس موسوی در بیمارستان طولانی شود، وی را به‌صورت ایزوله در یک بخش مجزا نگهداری کنند.
گفته می‌شود ماموران امنیتی از شب پیش از انتقال موسوی به بیمارستان در آنجا حضور یافته و در بخش‌های مختلف بیمارستان، دوربین‌های مداربسته کار گذاشته‌اند.
بر اساس گزارش های دریافتی، تعداد زیادی مامور نیروی‌انتظامی و لباس‌شخصی مراقبت از ایشان و خانم رهنورد را به‌عهده دارند و کارکنان بخشی که وی در آنجا بستری شده تا این ساعت حق ترک محل کار خود را نداشته‌اند و موسوی به‌طورکل ممنوع‌الملاقات است.
بر اساس اخبار منتشر شده، دبیرکل سازمان ملل هفته آینده برای شرکت در اجلاس سران جنبش عدم تعهد عازم تهران است.
در همین خصوص فعالان سیاسی از این مقام بین المللی و دیگر سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد خواسته اند تا با نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری پیشین ایران دیدار کند.
میرحسین موسوی، همسرش زهرا رهنورد و همچنین مهدی کروبی، از راهبران جنبش سبز مردم ایران، از حدود هجده ماه پیش در حبس خانگی به سر می برند.

 

آمریکا یک ناو هواپیمابر اتمی را پیش از موعد راهی خاورمیانه می‌کند.


مقابله آمریکا با برنامه اتمی ایران: دیپلماسی همراه با اعزام ناو جنگی

از نظر مقام‌های آمریکا، دیپلماسی هنوز می‌تواند در حل بحران برنامه مناقشه‌انگیز اتمی ایران مؤثر افتد. ازسوی دیگر وزارت دفاع آمریکا یک ناو هواپیمابر اتمی را پیش از موعد راهی خاورمیانه می‌کند.
طی روزهای اخیر تهدید‌های متقابل میان جمهوری اسلامی ایران و اسرائیل اوج گرفته‌اند. اسرائیل با اعلام این‌که خود را از سوی برنامه اتمی ایران در خطر می‌بیند، بارها تهدید به حمله نظامی پیشگیرانه علیه تأسیسات هسته‌ای ایران کرده است.

ویکتوریا نولند، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا، در رابطه با حل مناقشه بین‌المللی بر سر برنامه اتمی و احتمالا نظامی ایران گفت: «ما معتقدیم هنوز فرصت برای دیپلماسی باقی است، ولی ما نیاز داریم که ایران تلاش کند تا به نگرانی‌‌های ما پاسخ دهد.»

مقام‌های آمریکا طی هفته‌‌های اخیر کوشیده‌اند اسرائیل را از یک حمله یکجانبه نظامی علیه تأسیسات اتمی ایران بازدارند.

خانم نولند افزود: «ما بر روی سیاست دوسویه‌ی خود مبنی بر دیپلماسی توأم با فشار متمرکز هستیم و همچنان بر آن تأکید می‌کنیم.»

جمهوری اسلامی ایران در وضعیت کنونی از یک سو در رابطه با برنامه اتمی خود با جامعه بین‌الملل رویاروی است، و از سوی دیگر متهم است به اینکه با ارسال سلاح از رژیم بشار اسد حمایت می‌کند.

آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، و محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور، در سخنان خود به مناسبت "روز قدس" بار دیگر از کشور اسرائیل به ‌عنوان "غده سرطانی" نام بردند. آنها گفتند که اسرائیل بزرگترین معضلی است که کشورهای مسلمان با آن روبه‌رو هستند.
ویکتوریا نولند، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا: ما معتقدیم هنوز فرصت برای دیپلماسی باقی است، ولی نیاز داریم که ایران تلاش کند تا به نگرانی‌‌های ما پاسخ دهد
ویکتوریا نولند، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا:
ما معتقدیم هنوز فرصت برای دیپلماسی باقی است، ولی نیاز داریم که ایران تلاش کند تا به نگرانی‌‌های ما پاسخ دهد

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با تاکید بر این‌که سیاست دولت آمریکا بر گزینه "دیپلماسی و فشار" متمرکز است گفت: «ما می‌کوشیم تا ایران در پای میز مذاکره با جدیت بیشتر عمل کند.» وی افزود: «ما در مشورت‌های مبسوط خود با اسرائیل تصویری را که خود از این مسئله داریم توضیح می‌دهیم.»

خانم نولند در مورد گفت‌وگوهای آمریکا با اسرائیل گفت: «برای آنها با صراحت روشن می‌سازیم که از نظر ما هنوز جا برای دیپلماسی وجود دارد.»
این نماینده وزارت امور خارجه آمریکا تأکید ورزید که برای دولت آمریکا امنیت اسرائیل از "اولویت" تمام برخوردار بوده است.
عزیمت پیش‌از موعد ناو هواپیمابر آمریکا به سوی خاورمیانه

به گفته ‌وزیر دفاع آمریکا، به منظور آمادگی برای مقابله با "تهدیدهایی" که از سوی ایران و سوریه صورت می‌گیرد، یک ناو هواپیمابر آمریکا پیش از موعد به سوی منطقه خاورمیانه عزیمت خواهد کرد.

ناو هواپیمابر "جان استنیس" و نیروهای رزمی آن چهار ماه پیش از موعد مقرر راهی خاورمیانه خواهند شد تا خلاء کمبود ناوهای هواپیمابر در این منطقه را پر کنند که به یک فروند رسیده است.

لئون پانه‌تا، وزیر دفاع آمریکا که از یک ناو هواپیمابر اتمی در ایالت واشنگتن واقع در سواحل غرب آمریکا دیدن می‌کرد گفت که تسریع آماده‌‌باش این ناو برای عزیمت به منطقه، به دلیل "تهدیدهایی است که هم‌‌اکنون در خاورمیانه در جریان است".

به گزارش خبرگزاری فرانسه، پانه‌تا افزود: « معلوم است که ایران یکی از این تهدیدهاست و ما باید اطمینان یابیم که آمادگی مقابله با تمامی خطرات احتمالی را داریم.»

وزیر دفاع آمریکا همچنین به احتمال مسدود کردن تنگه هرمز از سوی جمهوری اسلامی و تقویت نیروی نظامی آمریکا برای مقابله با آن اشاره کرد.

حمله ماموران امنیتی به کمپ نیروهای مردمی در مناطق زلزله زده و بازداشت امدادگران


بنا بر اخبار رسیده از مناطق زلزله زده شمال غرب کشور، نیروهای امنیتی روز چهارشنبه با حمله به کمپ های کمک رسانی مردمی، اقدام به تهدید و بازداشت امدادگران کرده اند.
بنا بر گزارش های رسیده، وضعیت کمپِ سرند به کلی تغییر کرده است. از ابتدای امروز دو ماشین پیکان پلیس با حکم قضایی مخدوش تلاش داشتند کمپ کمک های مردمی را پلمب کنند که با ممانعت نیروهای مردمی و حاضران مواجه شدند. اما ساعتی بعد، نیروهای پلیس کمپ را محاصره کردند و از امدادگران خواستند که محل را تخلیه کنند.
این گزارش حاکی است، کلیه امدادگران حاضر در کمپ تا لحظه تنظیم این گزارش دستگیر شده و در بازداشت به سر می برند.
مقامات محلی (فرماندار اهر، نمایندگان اهر و تبریز و دادستان هریس و تبریز) نیز با نیروهای امنیتی همراهی کرده اند.
بنا بر این گزارش در این منطقه حدود سی نفر از نیروهای مدنی از جمله دانشجویان که به قصد کمک به منطقه رفته اند حضور داشتند.
روز گذشته نیز نیروهای امنیتی به کمپ ها حمله کرده بودند و خواستار جمع آوری فوری آنها شدند که با مقاومت مردم و در خواست حکم قضایی مواجه شدند. 
آخرین خبر ها حاکی از این است که سیداحمد رونقی ملکی، پدر حسین رونقی، برخی فعالان مدنی از جمله نويد خانجاني، واحد خلوصي، شايان وحدتي، شيما قوشه، ميثاق افشار، حسن رونقي، وحيد روحاني، مازيار اسماعيل بور، مرتضي اسماعيل پور، حمید رضا مصیبیان، علی محمدی، محسن صائمی، مسعود وفابخش، هومن طاهری، دانیال حسینی، نفیسه شهید فر، بهرام شجاعی، محمد ارجمندی راد، اسماییل سلمانپور، باغبان باشی، نرگس خیراللهی، مهدی صالحی، بهروز علوی، میلاد پناهی پور، سپهرداد صاحبان، اسماعیل رفعتی، امیر رونقی، زهرا فیاض، جعفر غلامی، کیانا کریمپور، فرناض احمد زاده، آرتمیس ورزنده، مهرناز احمدزاده، امین رونقی، ریحانه حسامی و تنی چند از دیگر فعالان مدنی در منطقه و این کمپ حضور داشته اند اما گزارش تایید شده ای از نام بازداشت شدگان وجود ندارد.

22 دختر و پسر جوان به خاطر شرکت در پارتی دستگیر شدند


شهرزادنیوز: مزاحمت نیروهای انتظامی جمهوری اسلامی علیه جوانان همچنان ادامه دارد و این بار خبر دستگیری 22 دختر و پسر جوان به خاطر شرکت در یک پارتی شبانه در چالوس، جزو «اخبار داغ» رسانه‌ها شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی حسین حسین نژاد، فرمانده انتظامی چالوس، ضمن تأیید خبر دستگیری این جوانان، گفت که در پی گزارشات واصله مبنی بر «برگزاری جشن مختلط و مبتذل و ایجاد آلودگی صوتی» در یکی از مناطق ویلایی شهر هچیرود، موضوع در دستور کار پلیس اطلاعات و امنیت عمومی قرار گرفت. وی افزود که پس از انجام «شگردهای تخصصی و محرز شدن اعمال منافی عفت عمومی» با هماهنگی مقام قضایی «ویلای مورد نظر مورد محاصره» قرار گرفت و در یک عملیات غافگیرانه تمامی شرکت کنندگان در پارتی دستگیر شده و پس از طی مراحل بازجویی به همراه پرونده تنظیمی تحویل دادگستری شهرستان شدند.

مزاحمت پلیس تنها گریبانگیرجوانان شرکت کننده در پارتی های مختلط نیست، بلکه تورهای کوهنوردی مختلط آنان با وجود راهنما نیز از تعرضات پلیس اخلاقی در امان نمی مانند. چندماه پیش روزنامه خراسان از دستگیری 45 دختر و پسر توسط مأموران "پلیس امنیت اخلاقی خراسان رضوی" خبر داد که در قالب تور مختلط کوهنوردی قصد سفر به ارتفاعات اطراف مشهد را داشتند.

سازمان ملل: تداوم ارسال سلاح از ایران به سوریه


سازمان ملل اعلام کرده که حمایت مالی ایران از رژیم بشار اسد و ارسال تسلیحات برای آنها همچنان ادامه دارد. 
این اقدام جمهوری اسلامی نقض قطعنامه ۱۷۴۷ شورای امنیت است که بر اساس آن انتقال تسلیحات ممنوع شده است.
سازمان ملل روز چهارشنبه (۱ شهریور٬ ۲۲ اوت) اعلام کرد که روند ارسال تسلیحات نظامی از ایران به سوریه همچنان ادامه دارد. کشورهای غربی همواره هشدار داده‌اند که ایران٬ از مهم‌ترین حامیان رژیم متزلزل بشار اسد٬ نقش چشمگیری در تامین سلاح و نیز سرکوب مخالفان سوری دارد و حالا اطلاعات سازمان ملل موید این ادعاها است.

به گزارش خبرگزاری رویترز٬ اتهامات سازمان ملل علیه ایران٬ حمایت مالی از حکومت سوریه و کمک اطلاعاتی به بشار اسد برای پیش‌برد روند سرکوب و کشتار مخالفان را هم در بر می‌گیرد. مبارزان مسلح سوریه می‌گویند ایران علاوه بر این‌ها برخی از اعضای شاخه برون‌مرزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیز شبه‌نظامیان حزب‌الله را راهی این کشور کرده است.
جفری فلتمن٬ مدیر امور سیاسی سازمان ملل٬ در این‌باره خطاب به شورای امنیت گفت: «دبیرکل [سازمان ملل] همواره نسبت به جریان انتقال تسلیحات به هر دو طرف درگیر در بحران سوریه ابراز نگرانی کرده است. انتقال این تسلیحات از موارد نقض قطعنامه ۱۷۴۷ شورای امنیت است.»

آقای فلتمن در سخنان خود تاکید کرد که بر اساس فصل ۷ منشور سازمان ملل٬ قطعنامه ۱۷۴۷ شورای امنیت صادرات تسلیحات از ایران را مطلقا ممنوع اعلام می‌کند و به این ترتیب شورای امنیت می‌تواند با طیفی از واکنش‌ها – از تحریم دیپلماتیک و اقتصادی گرفته تا حتی مداخله نظامی – به این اقدام جمهوری اسلامی پاسخ دهد.

پنلی از متخصصان شورای امنیت سازمان ملل که مسئولیت نظارت بر نحوه اعمال تحریم‌ها علیه ایران را بر عهده دارند٬ مثال‌هایی از ارسال تسلیحات از ایران برای دولت سوریه ارائه کرده‌اند. حکومت سوریه هم در مقابل٬ قطر و عربستان سعودی را به حمایت تسلیحاتی از مخالفان سوری و حامیان براندازی بشار اسد متهم می‌کند.

این اطلاعات در حالی اعلام شده که هفته آینده بان کی‌مون٬ دبیرکل سازمان ملل٬ قرار است در اجلاس غیرمتعهدها در تهران شرکت کند. گفته شده که او در این سفر٬ با مقام‌های بلندپایه ایرانی از جمله آیت‌الله خامنه‌ای و محمود احمدی‌نژاد نیز دیدار خواهد کرد.

کاستن از تنش‌های میان ایران و اسرائیل از اهداف او از این گفت‌وگوها اعلام شده است. بان کی‌مون قبلا اعلام کرده بود که در اعتراض به سخنان ضد اسرائیلی رهبر و رئیس‌جمهور ایران٬ از این سفر خودداری کرده٬ اما اکنون تصمیم‌ها تغییر کرده است. به گفته برخی از کارشناسان٬ هدف اصلی او تلاش برای ممانعت از وقوع جنگی دیگر در منطقه خاورمیانه است.

جفری فلتمن همچنین نسبت به قاچاق تسلیحات میان لبنان و سوریه ابراز نگرانی کرده است. آقای فلتمن در این‌باره به شورای امنیت گفت: «هم دولت و هم مخالفان در سوریه و لبنان بر عملیات نظامی و بهره‌گیری از زور متمرکز شده‌اند و حتی دو دولت گاهی از تسلیحات سنگین برای مناطق مسکونی استفاده می‌کنند.»

به اعتقاد او مردم سوریه بیشترین آسیب را از تقویت نظامی‌گری در درگیری‌های این کشور خواهند دید. در درگیری‌های سوریه که از ۱۷ ماه پیش آغاز شده٬ بر اساس آمار سازمان ملل تا کنون بیش از ۱۸ هزار نفر کشته و ۱۷۰ هزار نفر آواره شده‌اند. سازمان ملل همچنین اعلام کرده که ۵/ ۲ میلیون نفر در خاک سوریه نیازمند کمک‌های انسان‌دوستانه‌ جامعه جهانی‌اند.

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، پنجشنبه 2 شهریور، 23 آگوست