۱۳۹۲ شهریور ۲۴, یکشنبه

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها 25 شهریور، 16 سپتامبر






















گزارش فرانس ۲۴ از تصاویر ویدئویی در سوریه/ حضور فرماندهان ایرانی در ارتش بشار ثابت شده + فیلم

روز آنلاین : تصاویر ویدئویی که اخیراً در اینترنت منتشر شده نشان می دهد که مسؤولان نظامی جمهوری اسلامی سربازان سوری را در ارتش این کشور فرماندهی می کنند و به آنها مشاوره و آموزش های نظامی می دهند. این تصاویر مجدداً حضور فرماندهان نظامی ایران را در سوریه بر سر زبان ها انداخته، درحالی که جمهوری اسلامی اعزام هرگونه رزمنده به سوریه را تکذیب کرده بود.
این تصاویر اینترنتی روز ۹ سپتامبر توسط "بریگاد داوود"، گروهی شورشگر در نزدیکی عدلیب در شمال غربی سوریه، منتشر شدند. بریگاد داوود در کنار ارتش آزاد سوریه و جهادگران "جبهة النصرة" مبارزه می کند. یکی از سخنگویان این بریگاد به شبکه الجزیره گفت که این تصاویر از یک دوربین در جریان مبارزات جبهه حلب به دست آمده. در حدود پانزده سرباز حکومت دمشق در آن روز کشته شدند. مسؤولان ایرانی تأکید می کنند که این تصاویر جعلی است، ولی عناصر بسیاری در این ویدئوها وجود دارد که نشان می دهند این تصاویر واقعی است.
به عنوان مثال در اولین ویدئو، فیلمبردار از داخل یک ساختمان تحت عنوان "مقر سیده رقیه" فیلم می گیرد. فیلمبردار اعلانات روی دیوار را به زبان عربی می خواند و سپس آنها را به فارسی ترجمه می کند. در این ویدئو همچنین می توان اعلاناتی را به زبان فارسی و عربی مشاهده کرد که در آنها دستورالعمل های امنیتی ذکر شده.
در ویدئوی دیگری می توان یک نظامی را دید که به سربازان دستور می دهد. در پشت یونیفرم این شخص پرچم سوریه نقش بسته، ولی با فیلمبردار فارسی صحبت می کند. او سپس با سربازان سوری به زبان عربی و لهجه غلیظ فارسی صحبت می کند.
در پایان ویدئو [دقیقه ۳]، این فرد نظامی با سربازی که روی تانک ایستاده به زبان فارسی حرف می زند. این شخص به محسن حیدری، سرباز ایرانی ۲۹ ساله که دو هفته پیش در یک سایت خبری ایرانی اعلام شد "شهید" شده، شباهت بسیاری دارد.
محسن حیدری تنها ایرانی ای نیست که در این ویدئوها شناسایی شده. مردی که در ویدئوی دیگری روی صندلی نشسته اسماعیل حیدری است؛ مخالفان سوری اعلام کردند که وی را کشته اند.
در ویدئوی دیگری، به نظر می رسد که یک نظامی سوری از حضور دوربین ناراحت نیست. تصاویر برداشته شده توسط این دوربین از ثبات و کیفیت خوبی برخوردارند و با تلفن همراه برداشت نشده. در زمان مراسم تشییع جنازه دو نظامی ایرانی در ایران، یک سایت خبری از مرگ یک مستندساز به نام هادی باغبانی نوشت. احتمالاً تصاویر به دست آمده توسط بریگاد داوود در کنار پیکر او یافت شده است.

عناصر بسیاری نشان دهنده واقعی بودن این تصاویرند و ثابت می کنند که نظامیان ایرانی بر عملکرد سربازان سوری ارتش این کشور نظارت دارند. مخالفان سوری این فرضیه را از مدت ها پیش مطرح کرده بودند، ولی ثابت کردن آن مشکل به نظر می رسید. این تصاویر به خوبی نشان می دهند که فرماندهان جمهوری اسلامی نه تنها به عنوان مشاوران نظامی در سوریه فعالیت می کنند، بلکه در عملیات ها نیز مشارکت دارند.
منبع: فرانس ۲۴، ۱۳ سپتامبر 
مدت فیلم : 15 دقیقه


https://www.youtube.com/watch?v=P0Hage91cDo

دولت روحانی کمیته "بررسی غارت ملی" تشکیل دهد"

عصر ایران :  طی ماه ها و هفته های گذشته پس از انتخابات اخیر ریاست جمهوری و استقرار دولت جدید، مواردی از سوی مسؤولان دولت تدبیر و امید درباره پرونده های تخلفات و مفاسد اقتصادی در دولت قبلی مورد اشاره قرار گرفته است که یکی از تکان دهنده ترین آنها اظهارات اخیر وزیر نیروی دولت یازدهم درباره پروژه خط  آهن گرگان- بجنورد –مشهد است.

حمید چیت چیان وزیر جدید نیرو  اخیرا در یک برنامه تلویزیونی از فساد اقتصادی " 12 هزار میلیارد تومانی" در یکی از پروژه های دولت قبلی خبر داده که ظاهرا در صورت اثبات این مساله این رقم 4 برابر فساد مالی تاریخی 3 هزار میلیارد تومانی است و رکورد قبلی را می زند.

وزیر جدید نیرو گفته است:" وزارت راه در برنامه داشت تا خط راه آهن گرگان بجنورد ـ مشهد را با ۴ هزار میلیارد تومان هزینه توسط کنسرسیومی چینی ـ ایرانی اجرایی کند، به گونه‌ای که ۸۵ درصد منابع مالی پروژه از سوی چینی‌ها ‌‌فاینانس پرداخت ‌و برای ۱۵ درصد تأمین مالی بخش ایرانی، بخشی از نیروگاه‌ها و اموال بیت‌المال در وزارت نیرو به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان به پیمانکار واگذار شود؛ اما در حقیقت بخشی از بیت‌المال به ارزش ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برای واگذاری به پیمانکار این پروژه تخصیص پیدا کرده بود که ما در هیأت دولت، موضوع این تضییع بیت‌المال را مطرح کردیم و جلوی مصوبه دولت گذشته گرفته شد. می‌خواستند به جای ۱۵ درصد پروژه بیش از ۲۱ برابر پیش پرداخت و بیش از سه برابر ارزش کلی پروژه را از بیت‌المال پرداخت کنند، مشخص است وقتی جلوی این تضییع بیت‌المال گرفته شده، اعتراض آن‌ها را به دنبال دارد‌."
صرف نظر از قضاوت درباره اتهام مطرح شده، وقتی این قبیل اظهارات را در کنار اظهارات اخیر اکبر ترکان درباره اقدامات ماه ها و هفته های آخر دولت محمود احمدی نژاد قرار دهیم ، ضرورت تشکیل یک کمیته مستقل بین قوه ای برای بررسی موارد مشابه بیش از پیش احساس می شود زیرا آنچه در خبرها و شنیده های رسمی و غیر رسمی وجود دارد ، حکایت از سوء استفاده هایی در حد کلان است که می توان آن را غارتگری اموال ملی نامید.
ظاهرا موارد این چنینی از تعداد انگشتان یک دست گذشته است و متاسفانه دولتی که زمانی رئیس اش حتی خود را از سفره هایی با دو نوع غذا ناراحت نشان می داد و برای امام زمان صندلی خالی در جلسات شان می گذاشتند، چنین خبرهای متاثر کننده ای از وجود فساد در بدنه برخی مدیران آن افشا می شود.

البته قصد آن نیست که خدای ناکرده اتهام زنی بی مورد و بد گویی شود و همه مدیران دولت قبلی تحت اتهام فساد اقتصادی نواخته شوند که صد البته این چنین نبوده و نیست ، بلکه قصد آن است که به دلیل کثرت کشف برخی پرونده ها که حاکی از فساد های اقتصادی چند صد یا چند هزار میلیارد تومانی است ، این ضرورت احساس می شود که کمیته ای مستقل با کارویژه بررسی موضوع به طور خاص در همه حوزه های مدیریتی و وزارت خانه ها ایجاد شود تا اسناد و مدارک تخلفات و مفاسد اقتصادی مشابه کشف شده و عاملان مفاسد اقتصادی به مجازات برسند و اموال غارت شده مردم به آنها بازگردانده شود؛ که این مساله عین عدالت است ؛ عدالتی که در مقام گفتار سر دادن شعار آن راحت و آسان ولی در مقام عمل اجرا به آن بسیار سخت و دشوار است.

علی لاریجانی: دولت قبل عامدانه تخلف می کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در دولت قبل مواردی داشتیم که به صورت عامدانه تخلفاتی صورت گرفت و این تخلفات از بالاترین مقام بود در حالی که پایه اولیه عدالت اجرای قانون است نمی دانیم این چه عدالتی است که در آن قانون رعایت نمی شود.
به گزارش مهر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم تودیع و معارفه روسای سابق و جدید دیوان محاسبات کشور که عصر روز شنبه در ساختمان دیوان محاسبات برگزار شد، طی سخنانی گفت: دیوان محاسبات مرکز رسیدگی به حساب های دولتی و یک مرجع کلان است و همه باید بر روی این مرکز حساب کنند.
وی افزود: بنای کار دیوان محاسبات بر مچ گیری نیست بلکه دیوان محاسبات می خواهد فضایی بوجود آورد که تخلفات صورت نگیرد.
لاریجانی با تقدیر از زحمات دیوان محاسبات در ارائه گزارشات به موقع به مجلس از جمله گزارش تفریغ بودجه سالانه به مجلس ادامه داد: خوشبختانه دیوان محاسبات در چند سال اخیر گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس ارائه کرد و این باعث شد که نواقص کار بررسی شود در غیر این صورت نمی توانستیم در بودجه ریزی ملاحظات مربوطه را داشته باشیم.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: کار دیگری که از دوستان خود در دیوان محاسبات می خواستیم این بود که گزارشات دوره ای را با سرعت بیشتری به ما بدهند که بشود جلوی تخلفات مشابه را گرفت دوستان ما در دیوان محاسبات این کار را انجام داند و غالبا به صورت هفته ای و ماهانه گزاشاتی از دیوان محاسبات به ما می رسید.
لاریجانی گفت: از جمله این گزارشات گزارش مربوط به اجرای قانون هدفمندی یارانه ها بود که دولت قبل مطابق قانون عمل نکرد و دیوان محاسبات چند گزارش روشن در این باره ارائه کرد و این گزارشها پایه بحث در مراجع دیگر در خصوص اجرای این قانون بود. البته گاهی اوقات این گزارشات رسانه ای شد و طوفان سیاسی به پا کرد.
وی افزود: اگر این گزارشات به موقع اطلاع رسانی شود مانع تکرار اشتباهات خواهد شد . طبق گزارشاتی که به ما داده می شد مشهود بود برخی از تخلفات مربوط به ندانستن قوانین بود البته آموزشهایی داده شد و کمک کردیم ساختمان جدیدی ساخته شد .
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: افرادی که مسئولیت مالی دارند مطلع باشند که تخلفات و اشتباهات آنان زیر ذره بین دیوان محاسبات است، بنابراین مراقب باشند این تخلفات صورت نگیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سامانه سنا سامانه خوب و مفیدی است، گفت: این سامانه که کار نظارت الکترونیکی دستگاههای اجرایی را برعهده دارد باعث می شود که این حساب ها دقیق تر بررسی و از تخلفات جلوگیری شود انتظار این است که دولت جدید در این خصوص همکاری کند تا دستگاههای اجرایی به این سیستم متصل شوند و حسابرسی ها به روز باشد. این به نفع کشور است و می تواند جلوی بسیاری از ضررهایی را که ممکن است کشور را دچار آسیب کند بگیرد.
لاریجانی تصریح کرد: مواردی داشتیم که عامدانه تخلفاتی صورت می گرفت این رویه ای بود که ما در دولت قبل در برخی زمینه ها شاهد آن بودیم و گاهی می دیدیم که از طرف بالاترین مقام تخلفی صورت گرفته و وزیر مربوطه می گوید که به من دستور داده اند!
وی گفت: پایه اولیه عدالت اجرای قانون است. نمی دانیم این چه عدالتی است که در آن قانون رعایت نمی شود. تعریفی از عدالت ارائه شود که در آن اجرای قانون نباشد. این شدنی نیست. اجرای قانون یک رکن عدالت است.
لاریجانی ادامه داد: برخی مواد قانونی درست اجرا نشد و این تخلفات عامدانه بود. موضوع نقص در فهم قانون یا عدم رعایت به دلیل دانش کم نبود. این هم مواردی بود که باید پیگیری می شد. رئیس دیوان محاسبات هم شجاعت پیگیری داشت و آقای رحیمی دادستان دیوان هم گامهای شجاعانه و استواری داشتند و کار آنها را تحسین می کنم.
رئیس مجلس گفت: در کشورمان همه باید توجه داشته باشند که اگر پا روی قانون بگذارند به حسابشان خواهند رسید، دیر و زود دارد اما سوخت و سوز ندارد.
لاریجانی خطاب به رئیس جدید دیوان محاسبات افزود: بنای دیوان بر مچ گیری نباشد بلکه بر این باشد که راهنمایی کنند. اگر اشکالی از کم دانشی است توضیح دهند اما اگر تخلف عامدانه دیدند از آن به هیچ وجه نگذارند.
وی خطاب به رحیمی گفت شما یک وظیفه دو وجهی دارد هم باید تلاش کنید تا از از تخلف پیشگیری کنید و هم با متخلفات عمدی برخورد کنید.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: گاهی کار حسابرسی حرفه ای دیوان محاسبات باعث سر و صدای سیاسی می شد و آن را رسانه ای می کردند و به دیوان محاسبات تهمت می زدند. این کار ناصحیح است و نباید تکرار شود امیدواریم که دولت جدید که مستمرا بر اجرای قانون تبلیغ می کند و مفتخر به اجرای قانون است در این زمینه همکاری کند.
وی افزود: این سبک ها باید به کلی عوض شود بنای کار طوری باشد که همه مطیع قانون باشند اگر قانون اشکال دارد قانون را اصلاح کنند.
لاریجانی با اشاره به ارائه لایحه اصلاحیه بودجه ۹۲ از سوی دولت به مجلس گفت: این رویکرد درست است تصور دولت این است که بودجه ۹۲ باید اصلاح شود، البته در کیفیت کار، نمایندگان باید تصمیم بگیرند این نگاه پسندیده است که اگر قانون نقص دارد باید لایحه اصلاحیه بیاورند، نمی شود قانون را کنار گذاشت.
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در گذشته تصور این بود که رئیس دولت اگر قانونی را خلاف قانون اساسی می دانست می توانست آن را اجرا نکند در حالی که این فکر باطلی است اگر شورای نگهبان به قانون مصوبه مجلس صحه گذاشت کسی نمی تواند مانع اجرای آن شود، اگر کسی مانع اجرا شود تخلف بزرگی انجام داده است، اگر رئیس جمهور موردی دید که تصور کرد خلاف قانون اساسی است نظرش را باید به شورای نگهبان بگویند، ما بر این عهد ایستاده‌ایم و در این چارچوب با قوای دیگر همکاری خواهد شد.
لاریجانی در پایان سخنان خود با تشکر از زحمات رحمانی فضلی و دیوان محاسبات گفت: آقای رحمانی فضلی گام‌های نویی برای دیوان محاسبات برداشته اند و ذهن خلاقی دارند امیدواریم با انتخاب استانداران در وزارت کشور بسترهای توسعه را در مناطق مختلف فراهم کنند.
وی درباره رحیمی رئیس جدید دیوان محاسبات نیز گفت: آقای رحیمی از قضات باسابقه کشور است و در مجلس توفیق همکاری با ایشان را داشته ایم امیدوارم با تدبیر و استفاده از نیروهای خلاق از همه ظرفیت ها در کار خود استفاده کند.

"ظریف از واعظی بپرسد: هک صفحات فیسبوک وزرا کار کیست؟"

 همزمان با بروز نگرانی از رسمیت یافتن و عادی شدن استفاده از شبکه اجتماعی فیسبوک بعد از استفاده رسمی از آن توسط وزرای کابینه، امروز صفحه فیسبوک وزیر خارجه هک شد و البته بعد از مدتی وی توانست آن را بازیابی کند.

به گزارش خبرنگار "آینده"، وی بعد از انتشار یک مطلب خاص، ابتدا به خبرنگاران گفته بود، در حال حاضر فاقد دسترسی برای پایین آوردن این مطلب هستم و از کارشناسان درخواست کرده ام این مطلب را در اسرع وقت حذف کنند.

اما ظاهرا بعد از ساعتی رمز عبور وی بازیابی شد و نوشت:
دوستان سلام،
متاسفانه صفحه بنده با ورود غیر قانونی مورد سوء استفاده قرار گرفت. اگر این وضعیت ادامه پیدا کند ناگزیر خواهم شد علیرغم میل باطنی این ارتباط را قطع کنم.

 
اما چه کسانی پشت صحنه ربایش رمز عبور وی بودند؟

برخی معتقدند همین اعمال فشار برای پایان فعالیت صفحه فیسبوک که ظریف نیز به آن اشاره کرده، می تواند انگیزه مناسبی برای حمله به صفحه شخصی وزیر خارجه باشد تا با تعطیلی اجباری صفحه وی، مشکل رسمیت فیسبوک به واسطه حضور وزرا در آن، با پاک شدن صورت مساله حل شود.

با توجه به ربوده شدن رمز عبور این صفحه، برخی این احتمال را می دهند که این کار توسط برخی گروه ها که دارای نفوذ بر برخی سرویس دهندگان اینترنت در داخل کشور هستند، انجام شده باشد که در این زمینه باید وزیر خارجه از وزیر ارتباطات پیگیر موضوع شود.

در هفته های اخیر، حضور رسمی وزیر خارجه، معاون اول رئیس جمهور و برخی دیگر از اعضای کابینه، زمینه ساز رسمیت یافتن این شبکه اجتماعی فیلترشده در ایران شده بود و زمزمه ها و انتظاراتی را برای رفع فیلتر آن دامن زده بود؛ امری که طبعا باعث نگرانی مسوولان فیلترینگ شد. هرچند یکی از اعضای کمیته تعیین مصادیق از طرح هایی برای رفع فیلتر محدود فیسبوک سخن گفته، اما امروز عبدالصمد خرم آبادی، دبیر این کمیته، فیسبوک را شبکه صهیونیستی و جاسوسی خواند.

وی مدعی شد: در حال حاضر فیس بوک به نیابت از CIA وظیفه جمع آوری اطلاعات آشکار از شهروندان سراسر جهان را برعهده گرفته است و شهروندان با تصور اینکه حریم خصوصی آنها محفوظ است، به راحتی کلیه اطلاعات محرمانه و شخصی خود را در این سایت قرار می دهند.

 



شکل ظاهری تصاویر استفاده شده توسط هک کنندگان هم یادآور اقدامات قبلی آنهاست و اذهان را به سمت و سوی خاصی می برد.

حضور همه چهره های سیاسی و نظامی حکومت اسلامی در مراسم ختم مادر فرمانده سپاه قدس (شاخه برون‌مرزی سپاه پاسداران) + عکس مراسم ختم مادر فرمانده سپاه قدس به نوعی به قدردانی از فعالیعتهای برون مرزی وی تبدیل شد



یکی از فرزندان علی خامنه ای












همچنین علاوه بر مهمانان داخلی سفیران کشورهای سوریه، عراق و فلسطین و سفرای برخی کشورهای منطقه به همراه رئیس هیات علمای لبنان و نماینده اقلیم کردستان عراق ، رمضان عبدالله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در این مراسم حضور یافتند.
حضور چهره های اصلاح طلب و اصولگرا در مراسم ختم والده حاج قاسم، در خواست کمک مالی فردی از احمدی نژاد، حضور فرزندان علی خامنه ای در مراسم و تذکر وزیر اطلاعات به محافظینش از حاشیه های مراسم ختم والده سرلشگر سلیمانی است.
به گزارش خبرنگار مهر، مراسم ختم والده سرلشگر قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس (شاخه برون‌مرزی سپاه پاسداران) بعد از ظهر دیروز (شنبه)در حسینه ثارلله فرماندهی کل سپاه پاسداران با شرکت مقامات عالی رتبه لشگری و کشوری و همچنین مهمانان خارجی برگزار شد. این مراسم با حاشیه های جالبی همراه بود.
در این مراسم مقامات عالیرتبه حکومت اسلامی از جمله علی لاریجانی رئیس قوه مقننه، آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه، سرلشگر حسن فیروزآبادی رییس ستاد کل نیروهای مسلح، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، محمود احمدی نژاد رئیس جمهور پیشین، علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی ، محمد باقر قالیباف شهردار تهران، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه، سردار سیدیحیی صفوی مشاور ارشد رهبر انقلاب در امور نظامی، سردار باقری معاون ستادکل نیروهای مسلح، سردار علی فضلی جانشین فرمانده بسیج، سردار وحیدی وزیر سابق دفاع،  غلامحسین محسنی اژه ای دادستان کل کشور، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه و معاونان وی در وزارت خارجه، محمود علوی وزیر اطلاعات، محمد حسینی وزیر پیشین ارشاد، سردار غلامعلی رشید جانشین ستاد کل نیروهای مسلح، سعید جلیلی، محمدرضا عارف، مهدی چمران، محمد نبی حبیبی، حسین مظفر، سردار فدوی فرمانده نیروی دریایی سپاه، حجت الاسلام تقوی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، سردار احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی، فتاح وزیر نیروی دولت نهم، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده سپاه و محسن رضایی دبیر مجمع نشخیص مصلحت نظام نیز حضور داشتند.

درخواست ۲۵۰ روزنامه نگار و فعال سیاسی برای رسیدگی به وضعیت مبهم آرش صادقی



250  تن از روزنامه نگاران و فعالین سیاسی و مدنی طی نامه ای به وزیر اطلاعات، خواستار رسیدگی وی به وضعیت نگران کننده آرش صادقی شدند.
به گزارش سحام، امضاء کنندگان این نامه، با اشاره به سخنان محسنی اژه ای در خصوص وضعیت آرش صادقی طی سال ۹۱-۹۲ و اظهار بی اطلاعی نامبرده از وضعیت این زندانی سیاسی؛ از سید محمود علوی به عنوان وزیر اطلاعات دولت روحانی خواستند تا با اطلاع رسانی پیرامون محل نگهداری و وضعیت سلامت آرش صادقی، به گمانه زنی های افکار عمومی و نگرانی ها درباره وی، پایان دهد.
محسنی اژه ای، سخنگوی قوه قضائیه و دادستان کل کشور در آخرین کنفرانس خبری خود در پاسخ به سوالی درباره وضعیت آرش صادقی گفت:گفته شده که این فرد در زندان اوین اعتصاب غذا کرده است در حالی که در زندان اوین در سال ۹۱ و ۹۲ چنین فردی وجود نداشته است. البته در سال ۸۹ فردی با این نام دستگیر شده و به یک سال حبس محکوم شده است که بعد از سپری کردن محکومیت آزاد شده است، ولی اگر تشابه اسمی هم بوده است چنین فردی در سال ۹۱ و ۹۲ در زندان اوین وجود نداشته است.”
نگرانی ها پیرامون وضعیت مبهم آرش صادقی هر روز بیشتر از گذشته مطرح می شود.
متن کامل این نامه بدین شرح است:
جناب آقای سید محمود علوی,وزیر محترم اطلاعات
 با سلام

ما تنی چند از فعالان سیاسی-مدنی و روزنامه نگاران ایران زمین از وضعیت مبهم و بلاتکلیف آرش صادقی ابراز نگرانی کرده و خواستار اطلاع رسانی در مورد مکان نگهداری و وضعیت سلامتی ایشان هستیم. نگرانی ها از آنجا افزایش یافت که روز دوشنبه ۱۸ شهریور سال جاری آقای محسنی اژه ای از وضعیت آرش صادقی در سال ۹۱-۹۲ اظهار بی اطلاعی کرد.نامبرده در کمتر از یک ماه پس از آزادی در آذر ماه سال ۹۰ دستگیر شده و بر اساس تماس تلفنی ایشان با خانواده در بند ۲۰۹ زندان اوین بازداشت موقت بوده است.اولین ملاقات وی با پدرش در اردیبهشت ماه ۹۱ انجام می شود. در خرداد ۹۱ دومین ملاقات را با پدربزرگ خود انجام می دهد.بعد از آن نیز بارها پدر و پدربزرگ ایشان در خبرگزاری های مختلف خبر از ملاقات با او در طی مراحل تکمیل پرونده دادند.آخرین اطلاع رسانی در خرداد ماه سال جاری و چند روز قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری بود.این در حالی است که خانواده صادقی بارها به وضعیت نامساعد جسمی و روحی او اذعان داشته اند. ما امضا کنندگان این نامه از جنابعالی به عنوان وزیر اطلاعات دولت تدبیر و امید می خواهیم تا با اطلاع رسانی در مورد مکان نگهداری و وضعیت سلامت آرش صادقی به گمانه زنی های افکار عمومی پایان دهید تا همگان شاهد اعتدال و کارایی دولت باشند.