۱۳۹۲ مرداد ۶, یکشنبه

پلیس از پلمپ ۶۷کافی‌نت در تهران خبر داد

در ادامه ایجاد محدودیت های بیشتر برای مردم در استفاده از اینترنت، رئیس پلیس تهران بزرگ با اشاره به اجرای طرح محله محور و طرح نظارت بر عملکرد کافی‌نت‌های شهر تهران در سال ۹۲ از برخورد با واحدهای صنفی متخلف و پلمپ آنها خبر داد.
سردار حسین ساجدی‌نیا در گفتگو باایسنا، مدعی است: در پی تخلفات متعدد و مکرر این واحدهای صنفی متخلف و همچنین تشکیل پرونده‌های گوناگون در پلیس فتای تهران بزرگ و همچنین گزارش‌های مردمی در مورد سوء استفاده این متخلفان در کافی‌نت‌های غیرمجاز پلیس تهران بزرگ ضمن اجرای طرح برخورد با کافی‌نت‌های غیرمجاز و متخلف از این صنوف بازدید کرد.
وی گفت: در این طرح مالکان کافی‌نت‌هایی که خلاف مقررات صنفی و هنجارهای اجتماعی فعالیت داشته باشند، به عنوان متخلف شناخته و واحد صنفی آنها پلمپ می‌شود.
ساجدی‌نیا تصریح کرد: در این طرح که در طول هفته گذشته اجرا شده است ماموران نظارت بر اماکن عمومی پلیس تهران بزرگ از ۳۵۲ کافی‌نت بازدید کرده‌اند که در نتیجه ۶۷ کافی‌نت به خاطر تخلفات مالکان آن پلمپ شد و تعدادی نیز اخطاریه پلمپ دریافت کرد.
وی گفت: به صاحبان تعدادی از واحدهای صنفی بازدید شده نیز تذکرات لازم داده شد.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادعا کرد: طرح برخورد با کافی‌نت‌های متخلف شهر تهران در اجرای طرح امنیت محله محور و بنا به درخواست خانواده‌ها در دستور کار پلیس تهران بزرگ قرار گرفته است.
ساجدی‌نیا با این ادعا که در این طرح با کسانی که سعی در انجام اعمال خلاف قانون و اخلاق دارند، بدون اغماض برخورد خواهد شد به ایسنا گفت: کافی‌نت‌های متخلف با ارائه خدمات غیرقانونی در راه آسیب‌ رساندن به جوانان و به تبع آن خانواده‌ها حرکت می‌کنند و وظیفه پلیس است که با این متخلفان برخورد کند.

حضور سیدحسن خمینی در منزل خانواده شهدای رحمانی و پدرهمسر دکتر امیرارجمند/ مراسم ختم،فردا مسجد قائم چیذر

در پی درگذشت مرحوم سید ابوطالب هاشمی علیا، داماد حجت الاسلام والمسلمین رحمانی (پدر شهیدان علیرضا، حمیدرضا و غلامعلی رحمانی) و پدر همسر دکتر امیرارجمند، حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی به همراه آیت الله موسوی بجنوردی و حجج اسلام سید یاسر خمینی و شیخ اکبر آشتیانی از اعضای بیت و دفتر حفظ و نشر آثار امام خمینی (ره)، با حضور در منزل آن مرحوم، به خانواده داغدار هاشمی تسلیت گفتند.
به گزارش کلمه، در این دیدار، حجت الاسلام والمسلمین رحمانی، از حضور یادگار گرامی امام (ره) و همراهان تشکر کرد.
مرحوم سید ابوطالب هاشمی، پدر همسر مشاور میرحسین موسوی شنبه گذشته به دلیل بیماری دار فانی را وداع گفت. در مراسم ختم آن مرحوم تعداد کثیری از مردم، خانواده شهدا، ایثارگران و فعالان سیاسی اصلاح طلب شرکت کردند.
مراسم شب هفت زنده یاد هاشمی نیز فردا دوشنبه، از ساعت ۶ و نیم تا ۸ عصر در مسجد قائم چیذر برگزار می شود.
“کلمه”، درگذشت مرحوم هاشمی علیا را به خانواده شهدای هاشمی و رحمانی و آقای امیرارجمند تسلیت عرض می‌کند.

علی مطهری : تکلیف موسوی و کروبی مشخص شود/ فرقه مذهبی در قم سال‌هاست جلسات را بر هم میزند

علی مطهری اظهار داشت: مجلس باید به انتخاب مردم احترام بگذارد و سعی نکند با بهانه‌های واهی مانند ارتباط با فتنه‌گران، وزرای کابینه را به رییس‌جمهور منتخب تحمیل کند.
به گزارش ایسنا، نماینده تهران، در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز(یکشنبه) مجلس با بیان این‌که گفتمان اعتدال در انتخابات ریاست جمهوری اخیر پیام‌ها و عبرت‌های زیادی برای کسانی داشت که در هشت سال اخیر راه افراط و حذف نیروهای اصیل انقلاب را پیمودند، ابراز عقیده کرد: این‌که چهار سال تمام آقایان هاشمی رفسنجانی و خاتمی به وسیله رسانه‌ها مختلف تخریب شوند و حتی یک دقیقه فرصت دفاع به آن‌ها داده نشود و آنگاه کاندیدای مورد نظر این دو پیروز شوند بسیار پرمعنی و حاکی از رشد اجتماعی و سیاسی مردم ماست.
وی از روحانی خواست به شعارهای خود از جمله دفاع از حقوق ملت و اجرای قانون اساسی پایبند باشد و ادامه داد: اکنون که با انتخابات اخیر آشتی ملی تحقق یافته است باید آثار بحران سال 88 محو گردد. زندانیان سیاسی که اکثر آن‌ها جرمی جز انتقاد ندارند آزاد شوند و تکلیف آقایان موسوی و کروبی نیز مشخص شود. اگر این دو نفر باید عذرخواهی کنند آیا نیازی به عذرخواهی آقای احمدی‌نژاد که هیزم فتنه را با مناظره و رفتارهای بعدی خود مطرح کرد نیست؟ حداقل این است که به آن‌ها اجازه دفاع از خود داده شود.
نماینده مردم تهران در مجلس در بخش دیگری از نطق خود گفت:‌ دولت فعلی در آخرین روزهای حیات خود تعهداتی را برای دولت جدید از طریق استخدام‌ها و واگذاری‌ها در مناطق آزاد و به صداوسیما ایجاد کرده است. از رییس‌جمهور منتخب می‌خواهم که به این روند پایان داده شود.

مطهری بخش پایانی سخنان خود را به قرائت گزارش فتنه 22 بهمن قم در مجلس شورای اسلامی اختصاص داد و ابراز عقیده کرد: قرائت گزارش این فتنه برکاتی خواهد داشت از جمله شناسایی یک فرقه مذهبی (جریان وابسته به مصباح یزدی) مستقر در قم که سال‌هاست در حمله به بیوت مراجع تقلید و علمای آزاده و حر و برهم زدن جلسات مذهبی از طریق تحریک جوانان مذهبی و انقلابی فعال است. به تعبیر شهید مطهری شعارهای خوارج مرده است اما روح خوارجی‌گری در برخی از ما حلول کرده است امام علی فرمود فتنه خوارج مانند بیماری هاری در حال سرایت کردن به جامعه مسلمین بود و من بودم که چشم فتنه را درآوردم و جز من احدی جرات آن را نداشت. امروز نیز باید چشم این فتنه را درآوریم.

معاون توسعه حمل‌ونقل ستاد مدیریت سوخت: ساخت واگن‌های مترو برای تسویه پول نفت به چینی‌ها واگذار شد!

خبرگزاری تسنیم: معاون توسعه حمل‌ونقل ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت با بیان این‌که درگاه ملی بار در مراحل ابتدایی قرار دارد، گفت: ساخت ۳۱۵ واگن مترو شهرهای اصفهان، شیراز و تبریز به دلیل طلب‌های ناشی از فروش نفت ایران به چینی‌ها واگذار شد.
امیر جعفرپور، معاون توسعه حمل‌ونقل ستاد مدیریت حمل‌ونقل و سوخت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم، با اشاره به وضعیت حمل‌ونقل و زیرساخت‌های آن و مروری بر گذشته این بخش، چشم‌اندازها و نیازهای حمل‌ونقل را تشریح کرد.

وی در بخشی از این مصاحبه گفت : واقعیت این است که پول خیلی زیادی از فروش نفت به چینی‌ها داشتیم و چینی ها واگذاری این پول به صورت نقدی را ممکن نمی‌دانستند. آنها پرداخت این پول را به خرید تجهیزات حتی به قیمت‌های ببیش از قیمت‌های منطقه‌ای منوط کرده بودند. بنابراین یکی از دلایل اصلی خرید 315 واگن بتوانیم پولمان را برگردانیم چون آنجا بلوکه شده است و سود آن را هم چینی‌ها مصرف می‌کنند. از قبل فروش نفت نتوانستیم درآمد را تامین کنیم. کشور از این فرصت باید استفاده می‌کرد. چینی‌ها حتی پیشنهاد ساخت 5 هزار کیلومتر شبکه ریلی درون‌شهری را داشتند که چون قیمت‌ها نسبتا بالا بود با آن موافقت نشد. استفاده از منابع مالی که در چین بلوکه شده و قابل استفاده در کشور نیست، ناقص توان داخلی نیست.

ناصر قوامی: افراطیون تاکنون هزینه‌های بسیاری برای خانه‌نشین کردن یاران امام پرداخت کرده اند

نماینده اصلاح طلب مجلس ششم گفت: ‌روحانی در گرفتن رای اعتماد وزرای خود از ابتدا تا انتها با مشکلات اساسی روبرو خواهد بود.
سیدناصر قوامی در گفتگو با ایلنا، با اشاره به معرفی کابینه دولت یازدهم عنوان کرد:‌ روحانی در گرفتن رای اعتماد وزرای خود از ابتدا تا انتها با مشکلات اساسی روبرو خواهد بود که باید با شجاعت در مقابل افراطیون بایستد و وزرای خود را معرفی کند. نباید فراموش کرد در مجلس نیز عقلایی همچون لاریجانی وجود دارند که مشکلات و مطالبات مردم را درک می‌کنند.
وی با بیان اینکه کابینه دولت یازدهم باید به توسعه سیاسی اقتصادی، رفاه مردم و تامین آزادی‌های مربوطه معتقد باشد، گفت: البته داشتن تخصص نیز در زمینه وزارتخانه‌های مربوطه امر مهمی است. ما در دوره گذشته شاهد این بودیم که حتی یک معلم ساده نیز می‌توانست وزیر شود اما امیدوارم شعار شایسته سالاری و اعتدال روحانی هرچه زودتر در معرفی کابینه محقق شود.
حجت الاسلام قوامی همچنین درخصوص بازگشت یاران امام(ره) به عرصه مدیریتی کشور گفت: این فرایند ساز و کارهایی دارد و باید تغییراتی در برخی ساختارها ایجاد شود که درحال حاضر این امر میسر نشده است ضمن اینکه این احتمال بسیار ضعیف است که اصولگرایان کانون‌های قدرتی که به دست آورده‌اند را به همین راحتی از دست بدهند.
وی افزود: افراطیون اصولگرا تاکنون هزینه‌های بسیاری برای خانه‌نشین کردن یاران امام پرداخت کردند بنابراین به همین راحتی از کنار این مساله عبور نخواهند کرد اما آنچه ضرورت دارد تغییر روندهایی است که کشور را به چنین وضعیتی رسانده است، یکی از مقدمات بازگشت یاران امام به عرصه مدیریتی کشور برطرف شدن موانع است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب با تاکید براینکه مبارزه با فساد سیاسی و اداری باید در راس فعالیت‌های دولت آینده قرار گیرد، گفت: در انتخابات اخیر آنگونه که من اطلاع داده‌اند در مرکز استان قزوین برای انتخابات شورای شهر ۷۰۰ و یا ۸۰۰ میلیون تومان خرج کرده‌اند که این مساله قابل بررسی است.
وی همچنین درخصوص برگزاری علنی جلسات شورای نگهبان یادآور شد: ما در مجلس ششم نیز متقاضی علنی بودن مجالس شورای نگهبان و خبرگان رهبری بودیم و بارها نیز این مساله مطرح شد امیدوارم با طرح دوباره این پیشنهاد این امر عملیاتی شود چراکه مردم در جریان بسیاری از مسائل قرار خواهند گرفت و می‌توانند وزن هریک از اعضای شورای نگهبان را مورد بررسی قرار دهند.

برخوردهای بی‌سابقه و تنش زای احمدی‌نژاد با مجلس

سال ۸۴ محمود احمدی نژاد اگر در دیدار با غلامعلی حداد عادل به وی قول داده بود دولت در ریلی حرکت کند که مجلس گذارده است اما در هشت سال دولتش چنان با مجلس تا کرد که می توان از آن به پرتنش ترین سال های تعامل قوای اجرایی و قانونگذاری یاد کرد.
هفته اخیر آخرین هفته کاری دو دولت احمدی نژاد با مجلس است. در طول هشت سال گذشته اتفاقاتی در روابط دو قوه رخ داد که در تاریخ انقلاب بی سابقه بود.
پرده اول مجلس ریل گذاری کند
به نوشته مهر، سال ۸۴ محمود احمدی نژاد وقتی پیروز انتخابات ریاست جمهوری شد در دیداری که با غلامعلی حداد عادل رئیس مجلس هفتم داشت، دولت اصولگرا را همراه مجلس اصولگرا دانست و قول داد که در ریلی که مجلس گذاشته حرکت کند و بازوی اجرایی مجلس باشد، او در مراسم تحلیف سخنانی مشابه را تکرار کرد و گفت که «بر این باورم که نمایندگان محترم مجلس شوراى اسلامى نیز که برخاسته از اراده چنین ملتى هستند، بهترین یاوران دولت در تحقق آرمانها و اهداف محسوب مى شوند. اگر مجلس شوراى اسلامى و دولت و سایر قوا همراه هم و در یک مسیر گام بردارند، لوازم تحقق آرمانها و برنامه‌ها فراهم مى شود و مى توان در فرصت هاى کوتاهى که دراختیار ما و شماست، کارهاى بزرگى انجام داد».
پرده دوم نامه معروف احمدی نژاد به مجلس
چند سال بعد و در آخرین جلسات مجلس هفتم،غلامعلی حدادعادل از نامه ای رونمایی کرد که محمود احمدی نژاد به مجلس نوشته بود و رئیس مجلس هفتم آن را به بیت رهبری ارجاع داده بود. سه روز قبل از ارسال این نامه، دولت نامه ای سه صفحه ای و محرمانه را به مجلس می نویسد و استدلال می کند که برخی قوانین تصویب شده توسط مجلس را اجرا نمی کند. هیئت رئیسه مجلس هفتم تصمیم می گیرد در اقدامی دور از تنش نامه را با ذکر اصول قانونی پاسخ دهد. سه روز بعد اما احمدی نژاد در نامه ای به مجلس می نویسد که «به دلیل مشکلاتی که در قانون مصوب مجلس درباره ۹۵۰ میلیون دلار گاز است آن را اجرا نمی کند» غلامعلی حداد عادل آن نامه دولت را به رهبری ارائه می دهدد و ایشان هم در پاسخ خطاب به دولت و رئیس دولت می فرمایند که مصوبات مجلس که توسط شورای نگهبان بررسی شده است لازم الاجراست.

پرده سوم احمدی نژاد در اصل ۹۰

ماجرای آن نامه اما در مجلس هشتم هم ادامه پیدا کرد تا ابراهیم نکونام رئیس وقت کمیسیون اصل ۹۰ از احمدی نژاد دعوت کرد با حضور در این کمیسیون مشکلات را بین دو قوه حل کنند. احمدی نژاد در عین حال که توضیحاتی در این کمیسیون درباره اجرا نکردن برخی مصوبات مجلس ارائه کرد رای ۲۴ میلیونی خود را به رخ نمایندگان کشید تا چنین اقدامی باعث جوابیه تند نکونام شود و در پاسخ بنویسد که مجلس از توضیحات رئیس دولت قانع نشد و «یادآوری رأی ۲۴ میلیونی در مقابل رأی مثلاً ۶ هزار نفری یک نماینده که طبق قانون اساسی از اختیار سوال یا استیضاح رئیس دولت و وزراء برخوردار است در اصطلاح منطقیون «خطابه‏ای سفسطه‏ گونه» به قصد اقناع مخاطب عامی! و فرار از مسئولیتهای قانونی برای عدم پاسخگویی نسبت به وظایف محوله است».

پرده چهارم حضور سرزده

آبان ۸۸ مجلس احمدی نژاد دولت دهم را چند ماهی بود که تحویل گرفته بود و مجلس هشتم مشغول بررسی لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها بود. قرار بود نمایندگان درباره تاسیس صندوقی برای واریز درآمدهای حاصل از هدفمندی یارانه ها تصمیم بگیرند که رئیس دولت سرزده وارد صحن شد. بعد از کش وقوسی بین هیات رئیسه و نمایندگان دولت برای اختصاص وقت سخنرانی به احمدی نژاد، بالاخره رئیس دولت پشت تریبون رفت و گفت که اگر لایحه هدفمندی یارانه به بودجه سالانه وصل شود، دولت زیر بار این مسوولیت نمی رود. در ادامه بحث استرداد لایحه هدفمندی یارانه را هم پیش کشید و تهدید کرد که اگر نظر دولت برآورده نشود لایحه هدفمندی را پس خواهد گرفت.

پرده پنجم استیضاح ها

محمود احمدی نژاد در جریان دو استیضاح به مجلس نرفت. وقتی که مجلس مرحوم کردان وزیر کشور سابق را استیضاح می کرد به نشانه اعتراض برای دفاع از وزیرش در مجلس حاضر نشد و بار دوم در ۱۲ بهمن سال ۸۹ که مجلس حمیدرضا بهبهانی وزیر راه و ترابری دولت را برای استیضاح به بهارستان خوانده بود. او بار دوم نه تنها خود به مجلس نرفت بلکه به وزیر راهش هم دستور داد تا در صحن علنی حضور پیدا نکند. احمد توکلی نماینده مردم تهران در آن جلسه گفت که دستور رئیس جمهور به بهبهانی بدترین اهانت به مجلس است. در هر دو مورد مجلس به استیضاح رای داد و کردان و بهبهانی را برکنار کرد.

پرده ششم سوال از احمدی نژاد

بالاخره کار به سوال از رئیس دولت کشید. طرح که از تیرماه یک سال تا اسفندماه طول کشید و بالاخره احمدی نژاد برای اجرا نکردن برخی مصوبات مجلس و اقداماتی که در دولت انجام داده بود به صحن آمد تا برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی موضوع سوال از رئیس دولت در دستور کار مجلس قرار بگیرد. محمود احمدی نژاد در آخرین روزهای سال ۹۰ به صحن علنی رفت و در پاسخ به سوالات نمایندگان همه چیز را به شوخی گرفت و شوخی شوخی مجلس را از کوره به در کرد. طوری که به زعم برخی نمایندگان نحوه پاسخ گویی او موجب وهن مجلس شد. او به جای پاسخگویی در ادبیاتی که بیت الغزلش «دم عید است بگذارید یک شوخی بکنیم» بود از مجلس سوالاتی را پرسید و نهایتا هم گفت انصافا کمتر از ۲۰ به من نباید بدهید. او گفت که سوالاتتان سخت نبود و اگر به سراغ خودم می آمدید سوالات بهتری می دادم.

پرده هفتم یکشنبه سیاه استیضاح

بهمن ماه سال گذشته اتفاقی در روابط دولت و مجلس رخ داد که مثل بمب صدا داد. بمبی به مراتب قوی تر از ماجرای سوال از رئیس جمهور در اسفندماه سال ۹۰٫ محمود احمدی نژاد که برای حضور در جلسه دفاع عبدالرضا شیخ الاسلامی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در صحن علنی حضور پیدا کرده بود فیلمی منقطع و بدون کیفیت از نشست پنهانی فاضل لاریجانی – برادر کوچک تر علی- با سعید مرتضوی – رئیس سازمان تامین اجتماعی که شیخ الاسلامی به خاطر انتصاب وی در حال استیضاح بود- پخش کرد تا نشان دهد پشت پرده این استیضاح زدو بندهای اقتصادی در جریان است. علی لاریجانی رئیس مجلس به پاسخ برآمد که به فرض برادرش اگر خلافی کرده به او ربطی ندارد و نهایتا هم خطاب به احمدی نژاد گفت که اتفاقا خوب شد این ماجرا را گفتید تا بگم بگم هایی که راه انداختید مشخص شود چیست و ملت با شما بیشتر آشنا شوند. یک هفته بعد از این ماجرا سخنرانی علی لاریجانی در قم بهم خورد و پس از آن رهبر معظم انقلاب از ماجرای پخش فیلم و بهم زدن سخنرانی لاریجانی در حرم حضرت معصومه گلایه کردند.
حالا عمر روابط دولت و مجلس به پایان رسیده است. حسن روحانی رئیس جمهوری که سابقه حضور ۲۰ ساله در مجلس را دارد روی کار آمده و از همان ابتدای امر خواستار تعامل مجلس و دولت شده است و گفته که اتفاقاتی که در روابط این دوقوه رخ داد دیگر تکرار نمی شود.

پارادوکس خبری؛ جلوگیری از برگزاری مراسم احیا در دارالزهرا و سکوت رسانه ای

یکی از شاهدان عینی در خصوص جلوگیری از برگزاری مراسم شب احیای دارالزهرا نوشته است: چگونه می توان به این پارادوکس پاسخ گفت که کوچکترین حادثه در کشورهای دیگر در صدر اخبار رسانه ملی قرار گیرد و ائمه جمعه در خطبه های خود به اعتراض سخن بگویند و در همان زمان در کشوری که افتخارش در پیروی از زهرای مرضیه(س) است، از ورود مردم به دارالزهرا ممانعت شود.
شب گذشته کلمه گزارش داد که برگزاری مراسم شب احیاء در اولین شب قدر در حسینیه دارالزهراء (س)، با حضور تعداد زیادی از نیروهای لباس شخصی و پلیس، به تعطیلی کشیده شد.
این حسینیه واقع در ولنجک تهران که با مدیریت حجت الاسلام و المسلمین سید علی اکبر محتشمی پور اداره می شود، امشب قرار بود با سخنرانی حجت الاسلام محمدعلی خسروی، از اعضای دفتر حفظ و نشر آثار امام (ره) و عضو مجمع روحانیون مبارز میزبان مردم مومن علاقمند به بهره گیری از فضیلت اولین شب قدر محتمل در ماه رمضان امسال باشد.
جاوید قربان اوغلی که از شرکت کنندگان در این مراسم بوده است در یادداشتی در سایت آینده نوشته است:
یا معین من لا معین له
شب گذشته هر کس برای مراسم احیاء شب نوزدهم ماه رمضان به “دارالزهرا” رفته بود با ممانعت انبوه نیروهای پلیس و گارد ویژه روبرو شد که کلیه راههای منتهی به آنجا را مسدود کرده و از مردم می خواستند که برگردند. پس از حوادث محرم ۸۸ و حمله نیروهای لباس شخصی مسلح به انواع سلاح سرد به عزاداران حسینی ، سید محتشمی پس از گزارش وقایع به مسوولین عالی رتبه نظام ، فعالیتهای دارالزهرا را به حالت تعلیق در آورده بود.
بیش از دو دهه است که “دارالزهرا”ی سید علی اکبر محتشمی پور پایگاهی برای خالص ترین نیروهای انقلاب برای برگزاری مراسم مذهبی است. مرحوم سید احمد خمینی تا زمانی که در قید حیات بود، التزام داشت که حداقل در یکی از شب های فاطمیه به دارالزهرا بیاید. سید محتشمی از نزدیکترین یاران رهبر فقید انقلاب و از معتمدین خاص ایشان بود. سید محمود دعایی و سید اکبر محتشمی با حکم امام به سفارت عراق و سوریه منصوب شدند. محتشمی پور جانباز انقلاب و آرمانهای متعالی آن است و دست قطع شده او، گواهی بر استقامت و پایداری او در راه آرمانهای انقلاب است.
چگونه می توان به این پارادوکس پاسخ گفت که کوچکترین حادثه در کشورهای دیگر در صدر اخبار رسانه ملی قرار گیرد و ائمه جمعه در خطبه های خود به اعتراض سخن بگویند و در همان زمان در کشوری که افتخارش در پیروی از زهرای مرضیه(س) است، از ورود مردم به دارالزهرا ممانعت شود.
پس از تحقق حماسه سیاسی و مشارکت گسترده مردم در انتخابات ماه گذشته، همه بر این گمان بودند کشور دوران حاکمیت امنیتی را پشت سر گذاشته و فضای سیاسی کشور به سوی آرامش پیش می رود. ولی ظاهرا تغییر در کشور هنوز به بخش هایی از نظام نرسیده و یا آنان نمی خواهند آن را بپذیرند.
شب گذشته نیروهای انتظامی ابتدا خواستند درب ورودی دارالزهرا را ببندند، ولی سید محتشمی در مقابل آنان سینه سپر کرد و گفت که تا من زنده ام و اینجا هستم، این درب بسته نخواهد شد و اگر شما دستور دارید، می توانید مرا بازداشت کرده و با خود ببرید.
آنان نیز که اوضاع را چنین دیدند با دستور مقامات مافوق راه های منتهی به دارالزهرا را بستند تا مراسم احیاء و شب ضربت خوردن شهید عدالت، در غربتی به مظلومیت آن امام همام با حضور اندکی در دارالزهرا برگزار شود.
زمانی که با مشقت با عبور از چندین مانع به داخل دارالزهرا رسیدم، این بند از دعای جوشن کبیر در حال قرائت بود:
یا حرز من لا حرز له ، یا غیاث من لا غیاث له ،یا فخر من لا فخر له ، یا عز من لا عز له، یا معین من لا معین له، یا امان من لا امان له
جاوید قربان اوغلی
نوزدهم ماه مبارک رمضان

ناطق نوری: تهمت می زنید و هتک حرمت می کنید باز می گویید مسلمانیم

پس از چهار سال وقفه در برگزاری مراسم شبهای احیا در مرقد امام خمینی، ناطق نوری سخنران شب نوزدهم به بیان ویژگی های یک مسلمان پرداخت و تأکید کرد: شما اگر دیدید کسی بی حیاست و به همه فحش می دهد، حتماً بدانید او دین ندارد و گرنه حرمت انسان ها را حفظ می کند و شعارش حفظ حیاء است.
وی در ادامه گفت: حیثیت انسان ها و آبروی یک انسان کرامت دارد؛ انسان منزلت دارد چه برسد که مسلمان هم باشد. ما چطور حیثیت انسان ها و مسلمان ها را ببریم و بگویم مسلمان هستیم؟! توهین کنیم تحقیر کنیم، با -زبانمان با عملمان- بعد هم بگوییم مسلمانیم! مسلمان که هیچی! بگوییم مومن هستیم! مومن تهمت میزند؟ دروغ میگوید؟ مومن توهین به شخصیت -نه حالا یه شخصیت سیاسی- همه انسان ها با شخصیت، با کرامت و عزیز هستند. اینکه ما مردم را ذلیل کنیم، به آنها نسبت ناروا بدهیم و بعد بگوییم مسلمانیم؟! این تازه برای مسلمانی است، من به شأن یک مومن نرسیده ام. مسئولیت مومن بودن خیلی بالاتر از مسلمان هست.
به گزارش جماران، حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر ناطق نوری در مراسم شب احیاء نوزدهم ما مبارک رمضان در حرم امام خمینی که با حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی و اقشار مختلف مردم و جمعی از شخصیتهای سیاسی و روجانی برگزار شد، اظهار داشت: خداوند منان را شاکرم که بعد از یک دوره فترت، باز این توفیق نصیب من شد و عمری عنایت کرد که بتوانم در شب ۱۹ ماه مبارک رمضان در کنار مرقد مطهر امام بزرگوار در جمع شما مراسم احیاء و قرآن به سرگیری را داشته باشم.
وی با قرائت آیه شریفه «قالت الأعراب آمنا قل لم تؤمنوا ولکن قولوا أسلمنا ولما یدخل الإیمان فی قلوبکم» افزود: موضوع آیه ای که تلاوت کردن این است که از دیدگاه فرق مسلمان و مومن چیست؟ من برای تبیین این مسأله باید عرض کنم که مسلمان بودن مراحلی دارد و خود مسلمان بودن مسئولیت هایی را بر دوش شخص مسلمان و یا جامعه اسلامی می گذارد. مسلمان بودن در عین حال با مومن بودن تفاوت بسیار فاحشی دارد؛ یعنی رسالت مومن بودن از مسئولیت مسلمان بودن بالاتر و سنگین تر است. گرچه گاهی مسئولیت هایی که برای شخص مومن شمرده می شود همان مسئولیت هایی است که برای مسلمان شمرده می شود. یک مرحله مسلمان بودن این است که فرد با اعتقاد می گوید اشهداً ان لا اله الله و اشهداً محمد رسول الله که به تعریف مشهور شهادتین را بر زبان جاری می کند. این سخن یک سری آثار دارد و فرد فقط این دو عبارت را می گوید و مسلمان می شود. از جمله آثار آن این است که فرد در مسجد مسلمانان می تواند بیاید، به عنوان یک مسلمان می تواند از او دختر گرفت و دختر داد و… .
ناطق نوری یادآور شد: بعضی ها این اندازه مسلمان هستند. یعنی گویندگان لا اله الا الله هستند و به نبوت رسول خدا هم ایمان دارند. خب حالا فردی نماز هم نمی خواند، روزه هم نمی گیرد و خودش تشخیص می دهد من قلبم با خداست؛ حرام خدا، حلال خدا، اصلا کاری به خدا ندارم. این یک جور مسلمانی است. آن فرد را داخل مسجد می توان راه داد و شرایط یک مسلمان را دارد. یک مرحله از این بالاتر، بعضی ها هستند که این شهادتین را می گویند، احکام را هم نصفه و نیمه انجام می دهند، گاهی نماز می خوانند، گاهی نمی خوانند، شبهای احیاء نماز می خوانند، در ماه رمضان کارهای حرام را تعطیل می کند، عاشورا نماز می خوانند و در سینه زنی هم شرکت می کنند، مقید به احکام و بایدها و نبایدهای عبادی هم نیستند؛ خب اینها وضعشان خوب نیست! اینکه ما بگوییم همین اندازه هم خوبه! خدا می دونه قلب ما پاکه! خب اگر این بود که لازم نبود انبیاء بیایند و روایات برای ما بیان و تبیین کنند و رنج ببرند، زیرا یک لا اله الا الله گفتن که کاری ندارد.
وی در ادامه گفت: قرآن می گوید: فویل للمصلین، فویل للمطففین و… در بعضی از تفاسیر آمده که چاهی در جهنم به نام «ویل» هست که بقیه جاهای جهنم ملایم تر از آن است. چاه ویل چاهی است که همه از آن وحشت دارند؛ این ویل برای نماز خوان هاست؛ برای تارکین نماز و احکام خدا که در پایین ترین درجه هستند. اینها نماز را سبک می گیرند؛ حالا مثلا اگر مهمانی بود، جلسه گل انداخته است میگویند و می خندند و می گویند خب حالا ولش کن نماز رو !جلسه را عشقه! دنبال یه کاری هستم، دنبال یه پولی هستم، حالا نماز نشد، ولش کن. آنها نماز را سبک می شمارند و همه چیز را مقدم بر نماز می دانند. اینها هم وضعشان خراب است! بعضی ها سالم هستند و از شدت سرخ و سفیدی از لپشان خون می چکد، اما هتاکانه سیگار را پشت فرمان می کشند، افتخار هم می کند که دارند روزه می خورند؛ اعلام جنگ با خدا و فرمان خدا! تو چه مسلمانی هستی؟! فرق من مسلمان با کسی که لا اله الا الله نگفته چیست؟
ناطق نوری گفت: اما بعضی ها مقداری بالاتر هستند؛ نماز را می خوانند، روزه هم می گیرند چه بسا نماز جماعت هم شرکت می کنند و مقید هم هستند که شرکت کنند، ولی وقتی مربوط حقوق مردم و حق الناس می شود بی باک است، ربا که پیش می آید بی باک است! آدم گاهی شرمش می آید وقتی می خواهیم جنس صادر کنیم به یک کشور دیگر که دل به ما بسته است، بعد می بینیم محتویات روی جعبه با زیر جعبه متفاوت است! این زشت نیست؟! بد نیست؟! تقلب در معامله، سر یک بیچاره را کلاه گذاشتن، مال مردم را خوردن، این قرآن که به سر می گیریم و می گوییم ما را به این قرآن ببخش! برای ما قرآن محترم است که خدا را قسم می دهیم.
ناطق نوری با اشاره به این آیه شریف که می فرماید «فمن یعمل مثقال ذره خیر یره ومن یعمل متقال ذره شر یره»، گفت: قرآن مثقال ذره را تشبیه می کند؛ وقتی آفتاب از یک روزنه می تابد موجودات زیادی را می بینید، ولی چشمان ما نمی بیند؛ قرآن می گوید اگر به اندازه همان ذره ها عمل خیر انجام دهید خداوند ثواب آن را می دهد و اگر به همان اندازه کار شر کنید نتیجه آن را می بینید.
وی تصریح کرد: حیثیت انسان ها و آبروی یک انسان کرامت دارد؛ انسان منزلت دارد چه برسد که مسلمان هم باشد. ما چطور حیثیت انسان ها و مسلمان ها را ببریم و بگویم مسلمان هستیم؟! توهین کنیم تحقیر کنیم، با -زبانمان با عملمان- بعد هم بگوییم مسلمانیم! مسلمان که هیچی! بگوییم مومن هستیم! مومن تهمت میزند؟ دروغ میگوید؟ مومن توهین به شخصیت -نه حالا یه شخصیت سیاسی- همه انسان ها با شخصیت، با کرامت و عزیز هستند. اینکه ما مردم را ذلیل کنیم، به آنها نسبت ناروا بدهیم و بعد بگوییم مسلمانیم؟! این تازه برای مسلمانی است، من به شأن یک مومن نرسیده ام. مسئولیت مومن بودن خیلی بالاتر از مسلمان هست.
ناطق نوری یادآور شد: ما روایت داریم مسلمان کسی است که مردم از دست و زبان او در امان باشند. اما چند نفر پیدا می کنید که مردم از دستش و زبانش در امان باشند؟! بی باک! کسی خدمت پیامبر آمد و عرض کرد یا رسول الله سه تا گناه می کنم و می خواهم توبه کنم اما راستش را بخواهی هر سه گناه را نمی توانم با هم ترک کنم؛ می خواهم یکی را ترک کنم. رسول خدا فرمود چیست گناهانت؟ او گفت یا رسول الله من نماز نمی خوانم، دروغ هم می گویم، اهل زنا هم هستم. رسول الله فرمود: تو می خواهی یکی را می خواهی بذاری کنار و قول می دهی که این کار را بکنی؛ دروغ نگو! یعنی رسول الله نمی گویند اول نماز بخوان، می گویند دروغ نگو!
وی با اشاره به اینکه اولین علامت متقین این است که تهمت نمی زنند، توهین نمی کنند و فحش نمی دهند، ادامه داد: البته این برای مسلمان هاست مومن بودن شرایط سنگین تری دارد.
وی با اشاره به آیه ابتدای سخن، افزود:عده ای از عربها خدمت پیغمبر آمدند و گفتند ما ایمان آورده ایم ما مومنیم. پیغمبر فرمود شماها ایمان نیاورده اید؛ بگویید مسلمان شده ایم، نه مومن. زیرا فرق است بین مسلمان و مومن.
ناطق نوری با ذکر روایت دیگری گفت: در مورد فرق بین مومن و مسلمان ابو بصیر از حضرت سوال می کند که ایمان چیست؟ رسول الله فرمود: ایمان به خدا این است که علیه فرمان خدا عصیان نشود و معصیت نشود. پرسیدند یا رسول الله معنی اسلام چیست؟
وی یادآور شد: ایمان آن چیزی است که در قلب ما قرار می گیرد، قلب یقین پیدا می کند به خدا و اعمال او اینها را تصدیق می کند. ایمان درختی است که ریشه آن یقین به خداست؛ یقین به قیامت، یقین به جهنم و بهشت است. اگر ما یقین داریم که وقتی از دنیا برویم مو را از ماست بیرون می کشند، آیا گناه می کنیم؟ خیانت می کنیم؟
ناطق نوری گفت: من واقعاً خیلی راحت خدمت خواهران و برادران بگویم شرمنده هستم که گاهی آشناها و دوستان می گویند در فلان کشور غیر مسلمان از طریق اینترنت جنسی را سفارش دادم و برایم پست کردند؛ در که آنجا زندگی می کنم آن وسیله به خاطر سفر من چند روز پشت در خانه بوده و ما از سفر آمدیم و دیدیم آن وسیله هنوز پشت در است؛ آن را برداشتیم. در آن کشورها خانه ها شیشه های قدی دارند که یک حفاظ هم ندارد. اما ما شیشه را که حفاظ می زنیم روی حفاظ، حفاظ دیگر هم میزنیم. پس چه چیزی در ما میخواهد الگو شود؟! گذشت نسبت به هم، احترام به هم، اعتماد به هم، مراعات کردن، فرهنگمان، اخلاقمان چه می شود؟ ما اگر یقین واقعی داشتیم اینگونه نبودیم و این کارها را نمی کردیم. کسی به کشورهای بیگانه رفته بود، می گفت اعتماد آنجاست، مسلمان آنجاست ولی اسلام اینجاست.
وی در ادامه سخنان خود گفت: پیغمبر(ص) یکبار دیدند کسی بعد از نماز چرت می زند؛ ایشان دلیل را پرسید و آن فرد جواب عجیبی به پیغمبر داد؛ گفت یا رسول الله من دیشب را صبح کردم در حالی که یقین داشتم به قیامت و عذاب؛ صدای جهنم را می شنیدم ، صفای بهشت را می دیدم و نتوانستم بخوابم؛ یقین داشتم. رسول الله دید ادعا خیلی زیاد است. گفت تو دلیلت چیست که یقین داری؟ او گفت من صدای جهنم را می شنیدم، اهل بهشت را دیشب می دیدم. خوابم نمی برد. رسول الله دعا بکن که در این راه شهید بشوم.
ناطق نوری با توصیه به خواندن وصیت نامه شهدا، افزود: رسول رو کرد به آن مرد و گفت، خدا قلب او را روشن کرده به ایمان.
وی تأکید کرد: آدم مومن با حیاء است شما اگر دیدید کسی بی حیا است و به همه فحش می دهد، حتماً بدانید او دین ندارد و گرنه حرمت انسان ها را حفظ می کند و شعارش حفظ حیاء است. رسول الله فرمودند ایمان به ادعا که نیست و ایمان در کنار عمل کامل است. پیامبر می فرمایند مومن بهتان نمیزند، تهمت نمی زند و اسرار مردم را فاش نمی کند. ایشان می گویند کسی که بهتان بزند، تهمت بزند، روز قیامت او را روی تپه ای از آتش نگه می دارند تا اینکه روی آنن تپه آتش اعتراف کند که به چه کسی تهمت زده است. لذاً تا موقعی که چیزی در محکمه ای ثابت نشده است نباید حرفی علیه کسی زد.
ناطق نوری در پایان سخنان خود به ذکر مصیبت پرداخت و سپس مراسم قرآن به سرگیری توسط وی و با حضور مردم برگزار شد.
وی در میان سخنان خود با گلایه از شیوه پخش سخنرانی خود گفت: من در سالهای قبل گاهی بعد از اتمام سخنرانی و رفتن به منزل، پای سخنان خودم در تلویزیون نشسته ام! زیرا سیمای سراسری این سخنرانی را با تأخیر پخش می کند و خیلی ها از من سوال می کردند که چرا تا موقع سحر مردم را نگه داشتید؟!
در این مراسم علاوه بر حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی ، جمعی از اعضای بیت امام و شخصیتهای سیاسی از جمله حجج اسلام سید یاسر خمینی، سید علی خمینی، مسیج برورجردی، آیت الله موسوی بجنوردی، آیت الله سید محمد هاشمی، آیت الله مقتدایی، محمدعلی ابطحی، محمدعلی انصاری، مجید انصاری، قدرت الله علیخانی، سراج الدین موسوی، محمدعلی رحمانی و همچنین علی اشراقی، حمید انصاری، مهدی هاشمی رفسنجانی، محمدعلی سبحانی، جواد امام و… حضور داشتند.

نماینده مجلس: مردم باید خودسرها را بشناسند/ با اقدامات خودسرانه نمی توان مملکت اداره کرد



کلمه- گروه خبر: در آستانه قرائت گزارش حادثه قم و در حالی که نام چند تن از فرماندهان سپاه و نمایندگان مجلس و دفتر مصباح یزدی در آن گزارش دیده می شود، عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به قرائت گزارش ۲۲ بهمن قم در صحن علنی مجلس گفت: قرائت اسامی خاطیان حادثه ۲۲ بهمن قم، به اقدامات خودسرانه پایان می دهد.
در همین حال، نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی با تاکید بر اینکه به طور حتم انجمن حجتیه از شیوه گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم راضی نخواهد بود، بیان کرد: قطعاً در آینده نزدیک با عوامل بروز این حادثه برخورد جدی خواهد شد.
هفته گذشته با مشخص شدن نام طلاب موسسه تحت مدیریت مصباح یزدی و برخی از مقامات امنیتی و دو نماینده مجلس گزارش حادثه قم ابعاد تازه تری به خود گرفته و سردار جواد کریمی قدوسی از اعضای جبهه پایداری انتشار آن را خلاف وحدت جامعه خواند و پس از آن با نوشتن نامه به رهبری این گروه در تلاش است تا مانع از خواندن گزارش تحقیق و تفحص در مجلس شود.
در جریان حمله به رییس مجلس فیلمی از جلسات حامیان دولت در قم منتشر شد که اعضای جبهه پایداری چون حسینیان، حمید رسایی و کوچک زاده از سخنرانان اصلی آن بودند. شرکت کنندگان در آن جلسات از برهم زنندگان جلسه علی لاریجانی در قم بوده اند.
حسین سبحانی نیا در گفت‌وگو با خانه ملت، با بیان اینکه حادثه ۲۲ بهمن قم در شان نظام نبود گفت: پس از آن اتفاق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس را مامور به پیگیری این شد و کمیسیون نیز با تشکیل یک کمیته و انتخاب ۴ نفر توسط کل اعضای کمیسیون به بررسی این حادثه پرداخت.
نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در کمیته بررسی حادثه ۲۲ بهمن قم کار بسیار پخته و عملیاتی انجام شد، افزود: اعضای این کمیته از دیدارها و مسائل مختلف مرتبط با این مساله گزارش خوبی تهیه کردند که گزارش آن در صحن علنی مجلس قرائت می شود.
وی با بیان اینکه اینگونه اقدامات خودسرانه و احساساتی به نفع نظام نبوده و پرونده آن باید بسته شود، با تاکید بر اینکه خاطیان باید ازطریق سازو کار قانونی به سزای عمل خود برسند، ادامه داد: با اقدامات خودسرانه چند نفر که خود را دایه مهربانتر از مادر دانسته و اقدامات آنها موجب وهن نظام می شود، نمی توان مملکت داری کرد.
این نماینده مردم در مجلس نهم با تاکید بر لزوم انتشار اسامی خاطیان حادثه ۲۲ بهمن قم، گفت: مردم باید بدانند که چه کسانی در این اقدامات خودسرانه دخالت داشته اند و باید این رفتارها به نوعی پیگیری شود تا پرونده به خوبی بسته شود.
سبحانی نیا با تاکید بر برخورد با همه جریانات دخیل در حادثه ۲۲ بهمن قم، تصریح کرد: نباید اجازه داد کسی با اسم دین دست به اقداماتی افراطی گرایانه و خودسرانه زند.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید دست این خوارج را در ام القرای اسلامی کوتاه کرد، افزود: در صورت محافظه کاری در این موضوع، خاطیان جرات پیدا می کنند تا به اقدامات افراط گرایانه و خودسرانه خودهمراه با جنجال ادامه دهند.

فردا گزارش حادثه قم قرائت می شود
نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اعلام اینکه گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم فردا در صحن علنی مجلس قرائت می شود، گفت: این گزارش در دو نسخه ۵۰ صفحه ای و ۷ صفحه ای تهیه شده که نسخه ۷صفحه ای فردا قرائت می شود.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، منصور حقیقت پور در حاشیه نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران با اشاره به تدوین گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم گفت: متاسفانه یک گروه خودسر در قم وجود دارد که برای اقدامات خود اجتهاد داده و براساس آن عمل می کند.
نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم براساس طبقه بندی های انجام شده در صحن علنی خوانده می شود، تصریح کرد: به طور حتم قرائت این گزارش براساس طبقه بندی های انجام شده براساس قانون بوده و از بروز تنش جلوگیری می کند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بعد از قرائت گزارش آیا برای متهمان و تخلفان حادثه ۲۲ بهمن قم حقی برای دفاع در نظر گرفته می شود، افزود: بله، این حرف ایجاد شده و افراد می توانند برای پاسخگویی در مجلس حاضر شوند. از طرف دیگر مجلس تاکنون در این رابطه سعی کرده که بر پایه قانون عمل کند.
این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه هم اکنون یک گزارش خیلی محرمانه تدوین شده و در اختیار تمام نمایندگان قرار داده شده است، تصریح کرد: خوشبختانه مجلس در این رابطه بهترین اقدام را اتخاذ کرده است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر نحوه برخورد قضایی با نمایندگان مجلس در صورت دخالت در حادثه ۲۲ بهمن قم، افزود: براساس قانون برخورد قضایی جزو وظایف مجلس نیست از این رو دستگاه قضا باید به این مسئله رسیدگی کند.
حقیقت پور با اعلام اینکه گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم فردا دوشنبه ۷ مرداد بین ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح در صحن علنی مجلس قرائت می شود، گفت: این گزارش در دو نسخه ۵۰ صفحه ای و ۷ صفحه ای تهیه شده که براساس برنامه ریزی های انجام شده نسخه کمتر در صحن علنی قرائت می شود.
وی با تاکید بر اینکه به طور حتم انجمن حجتیه از شیوه گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم راضی نخواهد بود، بیان کرد: قطعاً در آینده نزدیک با عوامل بروز این حادثه برخورد جدی خواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه در گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم تمام قصورات دستگاه ها شناسایی شده است، تصریح کرد: براساس برنامه ریزی های انجام شده بخشی از تخلفات هر دستگاه در نشست علنی فردای مجلس گفته می شود.
عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه متاسفانه یکسری مسئولان ارشد اجرایی کشور وارد صحنه شده و نمایندگان مرتبط با گزارش حادثه ۲۲ بهمن قم را تهدید کرده اند، گفت: متاسفانه در چند روز اخیر آقای بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی مورد تهدید این افراد قرار گرفته است، از این رو فردا در صحن علنی فیلم حادثه قم به طور کامل پخش می شود.
به گزارش کلمه، بیست و دو بهمن ماه سال گذشته، عده ای حدود ۱۰۰ نفر از حامیان محمود احمدی نژاد که برخی از آن ها کفن پوش بودند، بلافاصله پس از آن که علی لاریجانی پشت تریبون قرار گرفت، شروع به سردادن شعارهایی از جمله “لاریجانی، بصیرت، بصیرت”، “خواص بی بصیرت، مایه ننگ ملت” و… کرده و با پرتاب مهر مانع از ادامه سخنرانی وی شدند. اقدام این گروه بازتاب بسیاری گسترده ای در میان محافل سیاسی و مذهبی داشت به طوری که برای بررسی دقیق آن پرونده ای در مجلس شورای اسلامی تشکیل شد.
این اتفاق در حالی رخ داد که احمدی نژاد در جلسه جنجالی استیضاح وزیر کار اتهاماتی را به خانواده علی لاریجانی کرد و رییس مجلس به درشتی با وی برخورد کرد.
شبستان امام خمینی حرم حضرت معصومه در تاریخ ۱۵ خرداد ۱۳۸۵ نیز شاهد بی حرمتی عده ای از شاگردان مصباح یزدی به آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بود، یعنی درست یک سال بعد از تهمت‌هایی که محمود احمدی نژاد نسبت به آیت الله هاشمی رفسنجانی زد،
“مسعود شفیعی‌کیا” که مدتی با نام حجت الاسلام “ش” معروف شده بود، از نزدیکان به موسسه پژوهشی امام خمینی و جبهه پایداری، عامل اصلی اخلال در سخنرانی ۱۵ خرداد ۱۳۸۵ هاشمی رفسنجانی و سخنرانی علی لاریجانی در قم، اخلال در جلسات مراجع تقلید و حمله به بیوت علما، اخلال در سخنرانی سید حسن خمینی است که چندی پیش در سخنرانی اسفندیار رحیم مشایی با وی عکس یادگاری گرفت.