۱۳۹۲ آذر ۱۸, دوشنبه

اخبار تازه ترین اعدام ها و وضعیت زندانیان سیاسی

اعدام ۱۵ زندانی در زندان کرمانشاه و ایلام
سپیده دم روز پنج‌شنبه هفته گذشته ۱۵ نفر در زندان دیزل آباد کرمانشاه و زندان مرکزی ایلام اعدام شدند.
بنا به گزارش گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سحرگاه روز پنج‌شنبه ۱۴ آذر ماه ۷ زندانی با اتهام‌های مرتبط با مواد مخدر در زندان دیزل آباد کرمانشاه از طریق چوبه دار اعدام شدند، از هویت این زندانیان اطلاعی در دست نیست.
هم‌چنین در همین روز ۸ زندانی در زندان مرکزی ایلام از طریق حلق آویز اعدام شدند. از اتهام و هویت ایشان اطلاعی کسب نشده است.
هیچ کدام از رسانه‌های رسمی ایران تاکنون خبر اعدام‌های روز پنج‌شنبه را اعلان نکرده‌اند.
بی خبری مطلق از علی اصغر غروی در زندان اوین
پس از گذشت یک ماه از بازداشت سیدعلی اصغر غروی، وی هنوز با خانواده خود تماسی نداشته است.
به گزارش خبرنگار کلمه، خانواده ی علی اصغر غروی که ۱۹ آبان ماه سال جاری در پی انتشار مقاله ای در بهار بازداشت شد، همچنان در بی خبری از وی به سر می برند. این زندانی سیاسی در این مدت هیچ تماس و ملاقاتی با خانواده ی خود نداشته است که وضعیت نامساعد جسمی او پیش از بازداشت بر نگرانی ها از بابت شرایط وی نگرانی ها را افزایش داده است.
به دنبال توقیف روزنامۀ بهار در پی انتشار مقاله «امام؛ پیشوای سیاسی یا الگوی ایمانی؟» سیدعلی اصغر غروی، نویسندۀ مقاله روز یکشنبه، مورخ۱۹ /۸/ ۹۲ بازداشت شد. پس از آن از اصفهان به دادسرای فرهنگ و رسانه در تهران منتقل شد و روز سه شنبه به مدت دو ساعت در دادگاه به اتهامات وارده پاسخ داد.
سید علی اصغر غروی، عضو شورای مرکزی حزب نهضت آزادی ایران از سال ۱۳۸۰ اقدام به برگزاری کلاسهایی با عنوان تفسیر ترتیبی و تفسیر موضوعی قرآن مبین کرد که این کلاس‌ها توسط اداره اطلاعات اصفهان تعطیل شد.
پدر حسین رونقی: وضعیت فرزندم مناسب نیست
پدر حسین رونقی با ابراز نگرانی نسبت به وضعیت حسین رونقی فرزند زندانی‌اش، خواستار آزادی این زندانی و پیگیری درمان وی در بیرون از زندان شد.
احمد رونقی در گفت و گو با بی‌بی‌سی فارسی، با اشاره به اینکه بر پیامگیر تلفنی حسن روحانی و رئیس قوه قضائیه پیام گذاشته و وضعیت کامل حسین رونقی را توضیح داده است، گفت: “من به تمام مسئولان نظام نامه فرستاده‌ام و خواهات آزادی حسین هستم، اما تنها آقای دولت آبادی، دادستان تهران در این خصوص کمک‌هایی به ما کرده است.”
آقای رونقی با اعلام اینکه درحال حاضر حسین در زندان دچار مشکل گوارش، کلیوی، غلظت خون و بزرگ شدن طحال است، گفت: “من فرزندم را سالم تحویل دادم،حال با این همه مشکل روبرو است. چند وقت پیش به زندان مراجعه کردم تا دارو و صابون برای فرزندم ببرم، هیچ کس حاضر نمی شد آن را دریافت کند، تلفن‌های زندان هم قطع است، من نمی‌توانم از وضعیت فرزندن مطلع باشم.”

حسین رونقی پس از انتخابات بحث برانگیز سال ۱۳۸۸ بازداشت و در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به اتهام تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبر و رییس جمهور، به ۱۵ سال حبس محکوم شد.

عکس/ صفحه اول امروز روزنامه ها، سه شنبه 19 آذر، 10 نوامبر




















آیا فقط فیس بوک، و جشن های 2500 ساله حرام است؟

سایت الف : در حالی که اخیرا کمیته تحقیق و تفحص از سازمان تامین اجتماعی با انتشار گزارش ۸۳ صفحه​ای به تشریح تخلفات سازمان تامین اجتماعی در واگذاری ۱۳۸ شرکت انحصاری به ارزش ۴ میلیارد یورو به بابک زنجانی و همچنین پرداخت کارت هدیه​های میلیاردی به ۳۷ نفر از نمایندگان مجلس و برخی مقامات دولتی از جمله معاون اول سابق رئیس جمهور پرداخته است.
اما در حالی که انتظار می‌رود مسئولین دستگاه قضا با اتخاذ رویه‌ای بجا ضمن برخورد با غارتگران بیت المال اعتماد عمومی از دست رفته را به جامعه برگردانند و مراجع دینی نیز نسبت به این تاراج بی سابقه بیت المال موضع گیری شفاف و مشخصی نمایند اما گویی گرد سکوت بر جای جای کشور پاشیده شده است.
گویی فقط فیس بوک حرام است و فقط جشن های ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی نشانه فساد و طاغوت.
پرسشی که مطرح است این است که مسئولین خاطی در سازمان تامین اجتماعی و سایر نهادهایی که طی دولت های نهم و دهم دست به اختلاس های نجومی زده اند به چه حق و با چه فتوایی و از حقوق کدام زنان بی سرپرست، کودکان کار، کارتن خواب ها و خانواده های زیر خط فقر اقدام به بذل و بخشش نموده اند.
آقایان دستگاه قضا در برابر این مفاسد عظیم و بی‌سابقه چه توضیحی دارند؟
مراجع اعظام تقلید ما و حوزویان ما که چندی پیش در دوران توسعه سیاسی دولت اصلاحات کوچکترین انحراف ها را متذکر می‌شدند امروز در مقابل این فساد دولتی دست به چه اقدامی خواهند زد؟
لذا درحالی که همه روزه شاهد تاراج بیت المال و غارت حقوق مردم هستیم آیا روحیه ای برای تولید، کسب روزی حلال، و سایر اقدامات پیش برنده جامعه خواهیم بود؟
سیاست های بگم به گم رئیس دولت قبل که به ترویج تجسس، تخریب و فحاشی انجامید و مفاسد فرهنگی و بورسیه‌های آقازادگان فرهنگی و کسب مدارک دکترای تقلبی که هیچ انگیزه ای برای جوانان دانشجو به منظور تحصیل علم و دانش از مسیر صحیح و قانونی آن به جای نگذاشته است.

و نهایتا مفاسد اقتصادی که روحیه چپاول را ترویج و نهادینه نموده است. لذا همه مسئولینی که در نهادینه شدن این علف حرز نقش داشته اند در دادگاه ملت ایران گناه کار و محکومند هرچند اگر بنا به مصالح دنیوی دادگاه‌های ظاهری اقدام به دادخواهی ملت ایران ننمایند.