۱۳۹۲ اردیبهشت ۲۵, چهارشنبه

حداد عادل: مقام معظم رهبری حصر خانگی را برای موسوی و کروبی در نظر گرفتند


کلمه- گروه خبر: غلامعلی حداد عادل در جمع دانشجویان با این ادعا که حصر خانگی حداقل کاری بود که نظام باید برای موسوی و کروبی انجام می‌داد اذعان کرد: مقام معظم رهبری به دلیل اینکه کشور و مردم آرام باشند حصر خانگی را برای آن‌ها در نظر گرفتند.
غلامعلی حداد عادل کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری در نشستی که در دانشکده فنی دانشگاه آزاد واحد تهران برگزار شد در جمع دانشجویان در پاسخ به سوالی درخصوص سابقه آیت‌الله هاشمی و اینکه چرا او را جزو فتنه می‌داند اظهار عقیده کرد: در شرایط فعلی باید دید چه کسانی آقای هاشمی را حمایت می‌کنند و چه کسانی خواهان حضور او در انتخابات هستند، نباید موضع‌گیری فرزندان ایشان و عملکرد آنها را از سال ۸۸ تاکنون نادیده گرفت و باید دید چه مواضعی داشته‌اند؛ جایگاه آقای هاشمی طوری است که اصلاح‌طلبان ۸۸ پشت ایشان اجماع کردند و واقعیت این است که همه کسانی که پشت میرحسین موسوی بودند، در حال حاضر پشت ایشان هستند.
همه کسانی که پشت میرحسین موسوی بودند، امروز پشت هاشمی هستند
این نماینده مجلس درخصوص ارتباط پایین آمدن نرخ ارز و ثبت نام هاشمی رفسنجانی برای ریاست جمهوری افزود: من هم این را شنیده‌ام اما باید دید دل‌شان برای مردم سوخته یا دلیل دیگری وجود دارد، اتفاقا باید از خودمان سوال کنیم چرا این اتفاق افتاد.
وی در اظهارنظری درخصوص حصر خانگی آقایان موسوی و کروبی با بیان اینکه حصر خانگی حداقل کاری بود که نظام باید برای آنها انجام می‌داد مدعی شد که این به نفع خودشان و به سود کشور بوده است.
حداد عادل در پاسخ به اظهار نظر یکی از دانشجویان درباره اینکه حداد حداقل مجازات برای موسوی و کروبی را حبس دانسته، کجای فقه شیعه این طور بیان می‌شود، گفت: اگر قرار بود آن آقایان را محاکمه می‌کردند اولین جرم‌شان ایستادگی در مقابل رهبری بود، چرا که حضرت آقا گفتند من با اردوکشی و قشون‌کشی خیابانی به سوی ابطال انتخابات پیش نمی‌روم و تکلیف تقلب در انتخابات این طور مشخص نمی‌شود.
وی بدون اشاره به اینکه در هیچ رسانه و محکمه ای اجازه ارایه مطالب و اسناد داده نشده است ادامه داد: آن‌ها به نظام تهمت تقلب زدند و من خودم کسی بودم که چهارشنبه بعد از انتخابات در تلویزیون حاضر شدم و سوال من از آقای موسوی این بود که چرا قبل از اعلام نتایج اعلام کرده رییس جمهور است، او طبق قانون عمل نکرده است.
حداد عادل که خود رایش با اعمال نظر شورای نگهبان در مجلس ششم به حد نصاب حضور در مجلس رسانده شد با بیان اینکه من خود به عنوان عضو ناظر بر کار شورای نگهبان انتخاب شدم مدعی شد: خدا را شاهد می‌گیرم که پس از بررسی‌هایی که انجام دادیم هیچ تقلبی انجام نگرفته بود.
نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه گفت: احمدی نژاد برای شهرستان‌ها کار کرده بود و آن‌ها واقعا از او رضایت داشتند به همین دلیل بود که در سال ۸۸ به او رای دادند و همه می‌دانند که تقلب در انتخابات در کشور ما ممکن نیست، اما نتیجه کار موسوی و کروبی این بود که نظام ما را در دنیا بدنام کردند و من تهمت تقلب را گناه بسیار بزرگی می‌دانم.
حداد عادل همچنین اذعان کرد که مسوولیت حصر غیر قانونی و غیر شرعی موسوی و کروبی و رهنورد با رهبری است و گفت: مقام معظم رهبری به دلیل اینکه کشور و مردم آرام باشند و به دلیل خدمات آن آقایان حصر خانگی را برای آن‌ها در نظر گرفتند چرا که گناه آن‌ها بیشتر از آن است که شما بتوانید تصور کنید.
احمدی نژاد اول قانون شکن نبود بعدا قانون شکن شد
همچنین حداد عادل در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که چرا حاکمیت در برخورد با بی‌قانونی احمدی نژاد و موسوی و کروبی با عدالت رفتار نکرده گفت: ما مدت‌هاست در مجلس به بی‌قانونی رییس جمهور اعتراض داریم و آن را مطرح می‌کنیم اما احمدی نژاد از روز اول این طور نبوده و حتی احمدی نژاد امروز با احمدی نژاد ۸۸ فرق می‌کند، بنابراین باید برای هر برهه‌ی زمانی حساب جداگانه‌ای باز کرد.
این اظهارات در حالی صورت میگیرد که مهمترین مسئله ی مورد اشاره ی میرحسین موسوی در سال ۸۸ بی قانونی ها در کشور بود و بارها به آن هشدار داد و طیف وابسته به قدرت از احمدی نژاد بدون توجه به قانون شکنی ها حمایت کردند و تنها پس از خانه نشینی ۱۱ روزه احمدی نژاد بود که متوجه رفتار های خلاف قانون وی شدند.
حداد عادل همچنین گفته است: اگر رییس جمهور شوم جر نمی‌زنم.

دفاع قالیباف از خود در پایگاه بسیج: مجوز حضور نظامی و تیراندازی در کوی دانشگاه را من گرفتم


پس از آنکه محمدباقر قالیباف در دیدار روز دوشنبه هفته گذشته در دانشگاه شریف مدعی شد که «دولت اصلاحات مجوز حمله به کوی دانشگاه تهران را در سال ۱۳۸۲ به ناجا داده بود و وی از آن جلوگیری کرده است»، گزارشی در اختیار کلمه قرار گرفته است که نشان می‌دهد متاسفانه آقای قالیباف نیز همچون احمدی نژاد راه خلاف واقع گویی را در پیش گرفته و مجوز “حمله و تیراندازی” به کوی دانشگاه بر اساس پیشنهاد شخص آقای قالیباف و تاکید ایشان بوده است.
به گزارش کلمه، محمد باقر قالیباف در دیداری با گروهی از منتقدان جوان خود و اعضای منتسب به بسیج به شبهات مطرح شده در مورد حوادث سال ۸۸ و عملکرد شهرداری تهران پاسخ داده است. از این جلسه که به صورت خصوصی برگزار شد طی هفته های گذشته خبرهایی به صورت کاملا گزینشی منتشر شد، از جمله اینکه او در سال ۸۸ بر اساس نظر آیت الله خامنه ای، به احمدی نژاد رای داده است.
اما مشروح سخنان اقای قالیباف که تا کنون منتشر نشده بود حاکی از حقایقی درباره شیوه و عملکرد وی می باشد که با اظهارات وادعاهایی که اخیرا طرح می‌شود ناسازگار است.
قالیباف در این دیدار (با اعضای منتقد قالیباف و منتسب به بسیج) برای اثبات قاطعیت برخورد خود با اصلاح طلبان می گوید که در سال ۸۲ و بعد از به آتش کشیده شدن کوی دانشگاه و حادثه طرشت، در جلسه شورای امنیت کشور حاضر می شود و با صحبت های تند خود اعضای جلسه را تهدید می کند که هرکس بخواهد بیاید توی کوی و این کارها را انجام بدهد، او به عنوان فرمانده ناجا، آنها را “له” خواهد کرد.
قالیباف در سخنان خود از مخالفت آقایان معین و ظریفیان با پیشنهاد او در آن جلسه خبر می دهد و تاکید می کند که با برخورد تند وی، موفق می شود مجوز حضور نظامی و تیراندازی برای ناجا را در کوی دانشگاه از شورای امنیت کشور بگیرد.
او همچنین با افتخار می گوید که در سال ۱۳۷۸ و در پی حوادث کوی دانشگاه، سوار بر موتور ۱۰۰۰، مردم را با چوب می زده است. در عین حال برای اولین بار اعتراف می کند که نامه توهین آمیز و تهدید آمیز فرماندهان سپاه به آقای خاتمی را او به همراه یکی دیگر از سرداران سپاه نوشته است.
قالیباف در پاسخ به سئوالی، رابطه خوب خود را با اصلاح طلبان انکار کرده و می گوید که تعریف کردن اصلاح طلب ها از وی به خاطر این است که آنها، حزب اللهی ها را سر کار گذاشته اند و سیاسیون حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب با او بیشتر از هر کس دیگری عناد دارند.
شهردار تهران سخنانی نیز در مورد تلاش برای تغییر مدیران و بدنه سازمان همشهری مطرح می کند تا به قول او بدنه سازمان همشهری هم انقلابی شود. سخنانی که این سوال را در اذهان تداعی می کند که اگر وی ریاست دولت را بر عهده بگیرد، آیا قصد دارد بدنه دولت – یعنی تمام کارمندان – را هم به صورت کامل و انقلابی تغییر دهد یا خیر.
از دیگر صحبت های شهردار تهران می توان به این نکته اشاره کرد که به اعتقاد وی، مصلای تهران از آهن و مفتول ساخته شده است و معنویت ندارد. او برای انتقاد از سیاست های اقتصادی آقای هاشمی تلویحاً می گوید که مصلی تهران با مال حرام ساخته شده است.
قالیباف در این دیدار در شرایطی بارها از اخلاص و عمل صالح و نیت پاک می گوید که صحبت های خودش در یک جلسه خصوصی با منتقدانش و یک جلسه عمومی در دانشگاه شریف، کاملا متناقض است.
محمدباقر قالیباف در این صحبت ها سعی دارد که خودش را فردی منضبط، قدرتمند و مخالف با اصلاح طلبان معرفی کند که در حوادث مختلف کوتاه نمی آید و حتی مجوز تیراندازی در کوی دانشگاه را هم می گیرد. اما آنچه که در دانشگاه شریف توسط وی مطرح شد، سیاستمداری را نشان می دهد که در دو روز متفاوت و به مقتضای جلسه ای که در آن قرار دارد، حرف هایش را تحریف شده به اطلاع مخاطب می رساند.
محمدباقر قالیباف از سویی قصد دارد خودش را یک مدیر مدرن و تکنوکرات نشان داد و از سوی دیگر نمی خواهد برچسب “ساکتین فتنه” که توسط گروه های رادیکال متوجه وی می شود بی جواب بماند. به همین دلیل گاهی اوقات مجبور است صحبت هایی را مطرح کند که به آنها اعتقاد هم ندارد. صحبت های انتقادی وی نسبت به آقای هاشمی، در مصاحبه هفته گذشته با خبرگزاری فارس هم بر همین اساس قابل تحلیل است.
بخش هایی از سخنان آقای قالیباف در جمع بسیجیان منتقد وی که در اختیار کلمه قرار گرفته است در ادامه بخوانید:
من فردی امنیتی هستم؛ سران فتنه بی عقل، بی دین و بی سیاست بودند
در مورد فتنه، من از اول اسم فتنه را به کار بردم. چون به هر حال بنده کار امنیتی و اطلاعاتی کردم و تشخیص می دهم و کارشناس این کار هستم. من در یک جلسه با سطح طبقه بندی بالا گفته ام که شاید بیشترین حرکت را برای جلوگیری از حادثه از شنبه تا ۵ شنبه [بعد از انتخابات] من و سردار سلیمانی با هم انجام دادیم.
همان موقع هم گفتم که جریانات فتنه (سران فتنه اسم مستعار نظام برای آقایان موسوی، کروبی و خاتمی است)، هم ما در عقل آنها، هم در دین و هم در اینکه آدم هایی سیاسی باشند شک داریم. من در مرداد ماه این را گفتم که رفتار اینها نه عقلانی است، نه دینی و نه سیاسی. آقای میرحسین اعتراض داری؟ تو که نخست وزیر این کشور بودی، شما که دم از قانون می زنی. باید از طریق قانون اعتراض کنی. البته ما هم باید به آنها مجوز تجمع می دادیم و فرصت را از فرصت طلبان می گرفتیم. در حالی که اینها می خواهند اوضاع را بهم بزنند.
در مورد شهرداری هم باید بدانید که شهرداری یک نهاد عمومی غیر دولتی است. ولی بر اساس ارزیابی عملکرد دستگاه های متعدد بعد از فتنه، شهرداری تهران در میان ۵ دستگاه امنیتی که کار در این مور کار می کردند، رتبه سوم را دارد. این نشان می دهد که شهرداری کارش را در طراز نهادهای امنیتی انجام می داده است.
من در سال ۷۸ پشت موتور ۱۰۰۰ جزو چوب‌زن ها بودم/ نامه فرماندهان به سپاه را من نوشتم
حادثه سال ۷۸ که در کوی دانشگاه اتفاق افتاد، آن نامه ای را که نوشته شد من نوشتم (منظور نامه توهین آمیز فرماندهان سپاه به رئیس جمهوری محمد خاتمی بود). بنده و آقای سلیمانی. وقتی در کف خیابان به سمت بیت رهبری راه افتادند، بنده فرمانده نیروی هوایی سپاه بودم. عکس من الان روی موتور ۱۰۰۰ با “چوب” هست. با حسین خالقی. ایستادم کف خیابان که کف خیابان را جمع کنم. آن جایی که لازم باشد بیاییم کف خیابان و چوب بزنیم، جزو چوب زن ها هستیم. افتخار هم می کنیم. نگاه نکردم که من، سردار و فرمانده نیروی هوایی هستم و تو را چه به کف خیابان؟
مجوز حمله به کوی دانشگاه و تیراندازی را با برخورد قاطعانه از شورای امنیت کشور گرفتم
سال ۸۲، بیست و پنج روز در کف خیابان درگیری بود. اینهایی که می گویند همه شان با فتنه مبارزه کرده اند و قالیباف مبارزه نکرده است، آن ۲۵ روز یک نفرشاان موضع گیری نکرد. ۱۰ تا وزیر استعفا دادند و نامه استعفای نفر یازدهم هم آماده بود که جلوی او را گرفتند. ۱۸ تا استاندار و ۱۲۰ تا فرماندار استعفا کردند. مجلس هم در اعتصاب بود که انتخابات دور هفتم را برگزار نکنند.
در سال ۸۲ بعد از به آتش کشیده شدن کوی دانشگاه و حادثه طرشت، من در جلسه شورای امنیت کشور محکم دعوا کردم و حرف های بسیار تندی زدم و شان جلسه را رعایت نکردم و گفتم که امشب هرکس بخواهد بیاید تو کوی و بخواهد این کارها را انجام بدهد، من به عنوان فرمانده ناجا، له شون می کنم و جمعشان می کنم. این عزیز جعفری شاهد است. حرف بقیه این بود که اگر نیروی انتظامی می خواهد وارد کوی دانشگاه شود باید مجوز شورای امنیت کشور را داشته باشد و مدیران دانشگاه این اجازه را بدهند. آقای معین و ظریفیان در آن جلسه بودند و با من مخالف بودند. من در آن جلسه با برخوردی که انجام دادم مجوز حضور نظامی و تیراندازی برای ناجا را در کوی دانشگاه از شورای امنیت کشور گرفتم.
بعد رفتم به همکارانم گفتند که بروند استراحت کنند، چون قرار نیست اتفاقی بیفتد و توضیح دادم همین هایی که تو جلسه شورای امنیت کشور هستند باعث فتنه و شلوغی دانشگاه ها می شوند.
وقتی به مجلس ششم رفتم تا [درباره این اتفاقات توضیح بدهم]، بهزاد نبوی گفت که چه کسی تو را دعوت کرده است؟ گفتم اقلیت مجلس و آقای حداد، دعوت کرده اند. گفت اشتباه کردند تو را دعوت کردند. این چهار نفر، آقایان معین، لاری، یونسی و روحانی یک جوری حرف زدند که نفهمیدیم چه گفتند. بنده هم خیلی شفاف و روشن حرف هایم را مطرح کردم. وقتی من داشتم صحبت می کردم، خانم حقیقت جو بلند شد و گفت که آقای قالیباف، شما منظورت من هستم؟ گفتم که من چنین جسارتی نکردم. ولی همان ضرب المثل معروف هست که می گوید وقتی چوب رو برداری، گربه دزد فکر خودش را می کند، شاید از این باب بود. به خاطر این که من می دانستم اینها ۵ نفر هستند تو کوی می نشینند و بچه ها را [تحریک می کنند] و یکی ش هم این خانم بود.
قالیباف در صحبت هایی متناقض در حالی که پیش از این مدعی شده بود دوم خردادی ها دنبال شلوغ بازی بودند از تلاش خود برای اجازه مجوز تجمع به گروه های دانشجویی خبر می دهد و می گوید: در جلسه شورای امنیت کشور آقایان معین، ظریفیان، موسوی لاری، حسن روحانی و یونسی گفتند که اجازه تجمع و مجوز برای سالگرد کوی دانشگاه به دفتر تحکیم ندهید. فرمانده سپاه هم مخالف بود. تنها کسی که می گفت به آنها اجازه بدهیم من بودم. آنها که خودشان هم موافق دفنر تحکیم بودند می گفتند که آقای قالیباف، اینها می آیند شلوغ بازی در می آورند. اما من گفتم که امنیت را تامین می کنم. از آقا هم مجوز گرفتم و رئیس اینها را خواستم که بیاید و گفتم که شما مظلومیت ۱۸ تیر را دارید و نظام می خواهد به شما مجوز بدهد. اما در نهایت خودشان با بزرگ ترهایشان صحبت کردند و منصرف شدند.
به آنها می گویی کارنامه ات چیست؟ می گویند دو تا فحش دادیم
اینهایی که می گویند ما ساکت فتنه هستیم، سال ۸۲ که ۲۵ روز کف خیابان درگیری داشتیم کجا بودند؟ ۱۸ تیر کجا بودند؟ کسی نمی تواند بگوید ۸۸ مهم است و ما بودیم اما ۸۲ مهم نیست و ما نبودیم. چون رفته بودیم کاسبی کنیم. یا می گویند حادثه سال ۷۸ لازم نبوده یا حادثه سال ۷۶ [انتخاب محمد خاتمی به ریاست جمهوری] لازم نبوده یا جنگ و حادثه بنی صدر لازم نبوده است. برخی افراد که در [حوادث سال ۸۸] ظاهراً ادعای انقلابی گری داشتند، دوست داشتند بر بام این درگیری در کف خیابون به اسم انقلاب بدمند.
در جلسه شورای عالی امنیت ملی، آقای جلیلی در مورد مترو از من سئوال داشت که اینها به ضرر حزب الله و به نفع سبزها عمل می کنند. گفتم چه کسی این کار را می کند؟ جواب داد محسن هاشمی. گفتم محسن هاشمی مسئول ساخت متروست. یعنی تونل را می کند و مترو می سازد و تحویل می دهد. این قسمتی که کار برنامه ریزی قطارها در آن انجام می شود توسط یک شرکتی به نام بهره برداری مترو مدیریت می شود و فلانی مدیرعامل آن است. اصلاً بستن و بازکردن مترو ربطی به محسن هاشمی ندارد. دروغ به این بزرگی که تو حتی تشکیلات را هم نمی شناسی. بابا من کف خیابان خودم ایستادم و کار انجام می دهم. شما می آی این حرف را می زنی؟ بعد به من می گویند ساکت فتنه. اما به او می گویی کارنامه خودت را بده. می گوید من دو تا فحش دادم. خب دو تا فحش که موضوع نشد.
من در سال ۸۸ بنا بر نظر آیت الله خامنه ای به احمدی نژاد رای دادم
من در مورد رای خودم در سال ۸۸ می توانم اسم ببرم. آقای کاشانی و آقای بیادی شاهد هستند. آقای بیادی دنبال سردار رضایی بود. آمد پیش من. گفتم به نظر من خلاف نظر آقا داری عمل می کنی. گفت برای چه؟ گفتم چون آقا می گوید باید به احمدی نژاد رای داد. گفت تو این حرف را می زنی؟ گفتم آره. انتقاد من به احمدی نژاد، دلیل اینکه به احمدی نژاد رای ندهیم نیست.
 من واعظ مهدوی را به  ستاد میرحسین فرستادم
در مورد واعظ مهدوی توصیه ای به من شد و معلوم است که از کجا به من توصیه می شود (احتمالن منظور دفتر رهبری است). وقتی آمدن میرحسین موسوی قطعی شد و شورای نگهبان تایید کرد، افرادی بنا شد برای موسوی کار کنند. توصیه شد به من که افرادی دارند می روند در ستاد مهندس موسوی؛ خوب است که بچه هایی بروند در ستاد آقای موسوی که غیر از اینکه آقای موسوی آنها را قبول دارد، آنها هم بچه های متدین و انقلابی و سالمی باشند. یکی از آنها واعظ مهدوی بود که آقای میرحسین ایشان را قبول داشت. آقای واعظ هم متدین، حزب اللهی و متخصص است، اما گرایشش چپ است. کافر که نیست. وقتی که این توصیه به من شد، من آقای مهدوی را صدا زدم و توصیه کردم برو به میرحسین کمک کن. دلیلش هم این بود که بچه های متدین و حزب اللهی بروند و آدم های اصلاح طلب تند عقبه مجاهدین انقلاب و مشارکت نریزند دور میرحسین موسوی. واعظ مهدوی گفت که من خودم نمی خواهم بروم و حتی اگر بخواهم کمی کمک کنم، معنی اش این است که از وقت شهرداری بزنم و آنجا بروم. یعنی حقوق شهرداری را بگیرم اما جای دیگری کار کنم و راضی نیستم. یک هفته ای گذشت. ما دیدیم آدم هایی دارند جمع می شوند که نباید جمع شوند. دومرتبه از آقای واعظ خواستم برود به ستاد میرحسین کمک کند. او هم گفت که اگر نظر شما این است که من بروم اجازه بدهید ۲ ماه مرخصی بدون حقوق بگیرم. من هم موافقت کردم.
می خواهم حتی بدنه سازمان همشهری را هم تغییر دهم تا انقلابی شوند
اساس و بنیاد موسسه همشهری ۲۰ سال قبل پایه گذاری شده است. حتمن آن پایه گذاری بر مدار انقلاب نبوده است. حداقل با باورهایی که ما داریم نبوده است. ۱۷ سال شهرداری بر این مدار چرخیده است. تا روزی که من آمدم شهرداری. در دوره آقای دکتر احمدی نژاد هم هیچ تغییری در سازمان همشهری داده نشده است. حداکثر این بوده که فقط یک رئیس تغییر کرده است. اما بدنه همان هستند. خیلی ها اصلن کارمند رسمی هستند و شما نمی توانید آنها را بیرون کنید. باید بروید دادگاه و اداره کار و دیوان عدالت اداری و … تا ۳ سال از مدیریت من هم همینطور بوده است. ولی الان بیشتر از ۲ سال است به این موضوع محکم پرداختیم تا بتوانیم تا بدنه پایین را تغییر دهیم. و تا حدی بچه های آنجا و مدیریت آنجا را به سمت بچه های ارزشی و انقلابی برده ایم.
اصلاح طلب ها ما حزب اللهی ها را گذاشته اند سر کار
شما می گویید اصلاح طلب ها از قالیباف تعریف می کنند یا قالیباف هر روز در دوران اصلاح طلب ها با آقای خاتمی فالوده می خورد. هیچ وقت آن جایی که احساس کردم اساس نظام و فرهنگ انقلاب در خطر است، پیش هیچ مسئولی کوتاه نیامدم. اینها، ما حزب اللهی ها را گذاشته اند سر کار. به خدا ما سر کار رفتیم. من با اطمینان می گویم دوستان، این قدر که سیاسیون مشارکت و مجاهدین انقلاب اسلامی با بنده عناد دارند عملاً و حتماً با دیگران در این زمینه ندارند. ای کاش من می توانستم بعضی از موضوعات را اینجا به شما بگویم. چند روز قبل فیس بوک آقای ابطحی را دیدید سر تونل چی نوشته بود؟ (یک نفر می گوید شما که گفتید وقت ندارید فیس بوک را ببینید. قالیباف جواب داد که من در خبر دیدم). از تونل رد شده بود. اما گفته بود که این تونل خوب است اما من گله مندی دارم از قالیباف و نمی خواهم بنویسم. من ابحطی را از قبل از انقلاب می شناسم. بچه مشهد است. بعد از انقلاب هم او رای می شناسم. اما وقتی احساس کردم که به عنوان بچه انقلاب باید بایستم که رئیس دفتر رئیس جمهور نشود ایستادم و نگذاشتم بشود. تا حالا هم نگفتم. حالا شما اینجا دیدید که یک رئیس دفتر قرار شد معاون شود، چه اتفاقی افتاد؟ (احتمالاً منظورش مشائی است)
پیمانکاران آقای هاشمی اقتصاد اسلامی بلد نبودند
در سال ۷۳ که برخی از همین آقایان که الان به آقای هاشمی فحش می دهند، آن روز دست آقای هاشمی را می بوسیدند، من با هاشمی در همین محل ریاست جمهوری صحبتی کردم که همان روز گریه کرد. گفتم ما به شما معترضیم. به این سبکی که در فرهنگ ساخت و ساز دارد انجام می شود معترضیم. ما این را قبول نداریم.
من به ایشان گفتم حاج آقا ما با شما در جنگ بودیم. حداقل ۶ سال از ۸ سال جنگ را شما فرمانده مستقیم جنگ بودید. من از شما سئوالم این است که وقتی در خراسان لشکر ۷۷ وجود داشت، چرا لشکر ۵ نصر امام رضا را درست کردید؟ گفت نمی شد. گفتم به همین دلیل و با این پیمانکارهایی که شما دارید، از آن اقتصاد اسلامی در نمی آید.
مصلی تهران از آهن و مفتول و مال حرام ساخته شده است
وقتی توی مصلای تهران می روید، چرا حس معنوی ندارد؟ اساسش مال این است که آنها را با آهن و مفتول و جراثقیل و افرادی ساخته اند که به هیچ عنوان باطن آنها، با اینجا انس برقرار نکرده است. وقتی خدا روح خودش را بر انسان دمید به او انسانیت و آزادگی داد، این انسانیت و آزادگی فقط در یک شرایط حفظ می شود که بر بستر اسلامیت و یک هدایت قدسی اتفاق بیفتد. اگر ما در مسجد “لرزاده” می رویم و حس معنوی پیدا می کنیم به خاطر این است که آن معماری که آنجا را ساخته است یا مسجد گوهرشاد را ساخته است، ۴۰ روز روزه می گرفته و بی وضو سر کارش نمی رفته است. مال حرام هم نخورده است. بعد می رود این ساختمان را می سازد. آدم از کنارش که رد می شود، معنویت او را می گیرد. اما ما مصلی درست می کنیم از آن فرار می کنیم. دو بار نماز جمعه برگزار کردیم و دیگر برگزار نکردیم. شما ۱۰۰۰ تا آیه قرآن هم بگذارید نمی توانید توی آن معنویت پیدا کنید.
من را نباید بر اساس پل و اتوبان ارزیابی کنید
ارزیابی مدیران در جمهوری اسلامی غلط است. باید اینطوری ارزیابی شود که چقدر قالیباف در شهرداری تهران کار کرده که مردم عبادت کنند. نه اینکه چه قدر پل و اتوبان ساخته است.

مصباح یزدی: بینی وبین الله شهادت می دهم که روی زمین و زیر این آسمان کسی اصلح از آقای لنکرانی نمی شناسم


کلمه – گروه خبر: در حالی که برخی از سایت های اصولگرا از احتمال رد صلاحیت باقری لنکرانی خبر می دهند، مصباح یزدی بار دیگر با تقدس گرایی و مطلق انگاری وی را اصلح موجودات زمین و زمان خواند و ادعا کرد که این شهادت برگ زرینی درنامه ۸۰ ساله اش باشد.
مصباح یزدی هشت سال پیش نیز با وارد کردن شخصیت ناشناخته ای با عالم سیاست و مدیریت و سپردن دولت امام زمان به وی، زمینه بحران های جاری کشور را ایجاد کرد. این بار نیز هر چند مدعی است که فقط نقش رهبر معنوی جبهه پایداری را به عهده دارد، اما با مبالغه گویی فراوان مدعی شده است که من در پیشگاه الهی شهادت می دهم در بین کسانی که در یازدهمین دوره ریاست جمهوری کاندیدا شده اند جناب اقای دکتر لنکرانی ‏اصلح هستند و امیدوارم که این شهادت برگ زرینی درنامه ۸۰ ساله من باشد.
مصباح یزدی که ورودش به عرصه سیاست دیرهنگام است همچنین اظهار نظر کرده است که برخی از افرادی که کاندیدا شدند من به آنها ارادت دارم و آنها نور چشم من محسوب می شوند اما برای این کار مناسب نیستند ولی ‏بینی وبین الله شهادت می دهم که روی زمین و زیر این آسمان کسی اصلح از آقای لنکرانی نمی شناسم.
باقری لنکرانی نیز چون مصباح و سایر پیروان جبهه پایداری نه سابقه ای در انقلاب دارد و نه در تشکیل جمهوری اسلامی. اما اینک مدعی گفتمان انقلاب شده است. همان گفتمانی که هشت سال پیش احمدی نژاد ادعای آن را داشت. با روی کار آمدن دولت محمود احمدی نژاد، برای اولین بار بود که نام باقری لنکرانی مطرح شد. کسی که احمدی نژاد در تعریف او گفت ” مثل هلو می ماند ، آدم می خواهد او را بخورد.”
در همین حال رییس ستاد لنکرانی کاندیدای منتخب جبهه پایداری گفته است: اگر جلیلی عاقلانه فکر و عمل کند، باید به نفع لنکرانی کنار رود.
جبهه پایداری با نزدیک شدن به زمان انتخابات حملات خود را بار دیگر به اصحاب انقلاب و مسئولان کشور آغاز کرده است.
نامه جعلی علیه هاشمی رفسنجانی، تلاش نافرجام خسرو حسینیان است که در دوره قبل برای فرستادن احمدی نژاد به پاستور امضا جمع می کرد.
مصباح یزدی و حامیان و مریدانش هنوز برای حمایت تمام قد از احمدی نژاد در دو دوره قبل از مردم عذر خواهی نکرده و مسئولیت تخریب های او را به عهده نگرفته اند.

احمدی نژاد خطاب به اصولگرایان: این بیچاره‌ها نمی‌دانند چه سرنوشتی در انتظار کشور است


محمد جعفر بهداد معاون سیاسی دفتر احمدی نژاد طی یادداشتی در روزنامه دولتی ایران به نقل از رییس دولت نوشته است: این بیچاره‌ها نمی‌دانند چه سرنوشتی در انتظار کشور است.
بهداد که پیش از این خبرنگار پارلمانی کیهان بود، طی سال های گذشته به یکی از حامیان سرسخت احمدی نژاد تبدیل شده و چندی پیش خبر از انتشار صدها سندی داد که احمدی نژاد در اختیار دارد.
به گزارش کلمه از یادداشت امروز معاون سیاسی دفتر احمدی نژاد، بهداد با انتقاد شدید از اصولگرایان نوشته است آنها بخت خود را برای کسب کرسی ریاست جمهوری یازدهم گشوده دیده و … چون تنها مانع را پدیده‌ای به نام «ادامه احمدی‌نژاد» می‌دانستند، لذا با تمام توان و انگیزه برای تخریب و اثبات منحرف شدن وی از آرمان‌های دینی و انقلابی کوشیدند، غافل از این‌که با مسدود کردن مسیر «ادامه احمدی‌نژاد» نه‌تنها لقمه دندان‌گیری نصیب شان نمی‌شود، بلکه دچار وضعیتی می‌شوند که روزی هزار بار آرزوی مرگ کنند.
وی با اشاره به سر در گمی اصولگرایان به ستایش از احمدی نژاد پرداخته و نوشته است: از دو سال پیش دکتر احمدی‌نژاد با قاطعیت اظهار می‌کرد آقای هاشمی رفسنجانی برای انتخابات ریاست جمهوری نامزد خواهد شد و زیر فشار «اگر» و «اما»هایی که در نقض این پیش‌بینی مطرح می‌شد، کمترین نرمش و انفعالی نشان نمی‌داد. ایشان در اوج بداخلاقی‌های گسترده و همه جانبه مدعیان وفاداری به ولایت فقیه، همواره تاکید می‌کرد «این بیچاره‌ها نمی‌دانند چه سرنوشتی در انتظار کشور است» یا می‌گفت «همین ماها که متهم به مخالفت با رهبری هستیم، آخرش باید از ولایت و رهبری دفاع کنیم».
بهداد در خاتمه اظهار کرده است که ای کاش به جای آنکه آقای هاشمی رفسنجانی کشور را به شرایط سال ۸۴ بازگرداند، اصولگراها غیرت و درایت به خرج دهند و خطای چهار سال گذشته خود را در همین فرصت کوتاه جبران کنند. در غیر این صورت همه نگاه‌ها به نیروی فداکار انقلاب اسلامی یعنی محمود احمدی‌نژاد دوخته خواهد شد تا در این پیچ تاریخی، نقش ماندگاری را – به فضل الهی – ایفا کند. چنین باد.

۳۰ اردیبهشت، آخرین دفاعیات متهمان کهریزک/ رضایت اولیای دم از روند برگزاری دادگاه


قاضی پرونده کهریزک گفت: دوشنبه هفته آینده آخرین جلسه دادگاه کهریزک برگزار می‌شود و در این جلسه متهمان باید حرف‌های تازه داشته باشند.
به گزارش مهر، نهمین جلسه دادگاه در حالی برگزار شد که طی این مدت سعید مرتضوی بازی موش و گربه را با خبرنگاران و عکاسان در دستور کار قرار داده است. تیم حفاظتی او برای سردرگم کردن عکاسان و خبرنگاران خودروهای وی را در مقابل سه در دادگاه کیفری قرار می دهند و دادستان سابق از در که عکاسان در مقابل آن نیستند خارج می شود.

وکیل یکی از قربانیان کهریزک: حیدری فر خودمختار است
وکیل خانواده یکی از قربانیان کهریزک گفت: ۳۰ اردیبهشت با اخذ آخرین دفاعیات متهمان کهریزک دادگاه رسیدگی به پرونده قضات تعلیق شده پایان می یابد.
صالح نیکبخت اظهار داشت: امروز آقایان روح الامینی و جوادی فر شکایت خود را مطرح و آخرین صحبت ها را بیان کردند.
براساس ماده ۱۹۴ آیین دادرسی در جلسه بعد متهمان فقط می توانند آخرین دفاعیات خود را مطرح کنند.
وی افزود: متهمان نمی توانند مسایل قبلی را مطرح کرده و اگر حرف جدیدی داشته باشند به آن خواهد پرداخت.
نیکبخت صالح در خصوص عددم حضور حیدری فر نیز گفت: آقای حیدری فر خودمختار بوده و هر وقت دلش بخواهد در جلسه دادگاه حاضر می شود. البته این موضوع منع قانونی ندارد و وی می تواند در جلسات دادگاه حضور نیابد.
وی همچنین در خصوص عکس های مطرح شده از سوی حیدری فر نیز گفت: تا کنون عکسی در این زمینه به دادگاه ارایه نشده است.
توصیه قاضی به متهمان
قاضی پرونده کهریزک اعلام کرد: روز دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه به احتمال قوی آخرین جلسه دادگاه است و آخرین دفاعیات از متهمان گرفته می شود.
بعد ازپایان جلسه رسیدگی به پرونده متهمان کهریزک قاضی سیامک مدیرخراسانی در جمع خبرنگاران گفت: تلاش می کنیم جلسه بعد آخرین جلسه دادگاه باشد. در این جلسه آخرین دفاعیات از متهمان اخذ شده و به متهمان توصیه می شود اسناد و دفاعیات جدید اعلام کنند و از تکرار حرفهای قبلی که قبلا ثبت شده پرهیز کنند.
وی همچنین در مورد مصاحبه خبری آقای حیدری فر هم گفت: به دلیل برخی اظهارات این متهم پرونده ای برای وی تشکیل شد و در روند دادرسی قرار دارد.
حکم دادگاه ۱۰ روز پس از آخرین دفاع صادر می شود
پدر یکی از قربانیان کهریزک گفت: دستور رهبری برای برخورد با مسببان مرگ پسرم با محاکمه قضات اجرا شد.
پدر مرحوم کامرانی یکی از قربانیان کهریزک پس از دفاع از شکایات خود در دادگاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دوشنبه آخرین دفاعیات متهمان اخذ می شود و دادگاه ظرف یک هفته تا ده روز حکم این پرونده را صادر خواهد کرد.
وی افزود: در دادگاه هر چی که در دلمان بود گفتیم و هیچ محدودیتی برای صحبت هایمان وجود نداشت از رسانه ها نیز تشکر می کنیم که در این مدت مطالب ما را منعکس کردند.
کامرانی ادامه داد: ساعت ۲:۴۵ دقیقه ۲۵ تیر ماه سال ۸۸ فوت عزیز دلمان اتفاق افتاد که من ۲۷ تیر ماه سال ۸۸ در نامه ای به مقام معظم رهبری موضوع را اعلام کردم. عصر همان روز رهبر انقلاب در زیر برگه من دستور دادند با تمام کسانی که در مرگ محمد کامرانی دست داشتند برخورد و آنها به اشد مجازات برسند. حال با برگزاری این دادگاه دستورات مقام معظم رهبری اجرا شد.
وی خاطرنشان کرد: تا پشیمانی را در چهره متهمان نبینیم یک گام به عقب نمی رویم و تا آخر پای درخواست خود خواهیم ایستاد.
عبدالحسین روح الامینی پدر یکی دیگر از قربانیان کهریزک می گفت با پیگیریهایی که در این مدت انجام دادیم رو سفید فرزندان خود خواهیم بود. در این مسیر هیچ کوتاهی انجام نداده و در دادگاه کیفری تمام حرف های خود را زدیم.
وی افزود: دادگاه صلاح ندانست که شاهدان مورد اشاره ما در جلسه محاکمه حاضر شوند اما ما هیچ کم و کسری را ندیدیم. پ
در مرحوم جوادی فر نیز در جمع خبرنگاران گفت: امروز تمام دفاعیات خود از شکایتمان را مطرح کردیم و تا کنون عکس های مورد اشاره آقای حیدری فر را در پرونده ندیده ایم.
وی افزود: روند دادگاه راضی کننده بود و ما شفافیت کامل را در این پرونده دیدیم.

عزل مسئول به خاطر شنیدن ندای آسمانی و خواب دیدن/ اداره کشور با رمل و اسطرلاب


با گذشت چهار سال از هشدارهای میرحسین موسوی نسبت به رواج خرافات در دولت احمدی نژاد، معاون سابق احمدی نژاد معترف است که این افراد می‌خواستند با رمل و اسطرلاب کشور را اداره‌ کنند؛ حتی یک بار گفتند از آسمان خبر رسیده که فلان مسئول از نوادگان قاتلان سیدالشهدا(ع) در کربلا بوده و بعد آن مسئول را عزل کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، استاندار سابق فارس افزود: در این دولت برخی‌ها می‌خواستند با رمل و اسطرلاب کشور را اداره ‌کنند و همین امر انحراف است. انحراف از همین نقطه آغاز می‌شود که برخی‌‌ها خواب می‌بینند و بعد می‌گویند خواب‌ ما حجت است. برفرض خواب شما برای شما حجت باشد. برای من که نیست. چه کسی گفته با خواب و جادو می‌توانید کشور را اداره کنید و انحراف همین است.
احمد‌زاده ادعا کرد: هر دفعه می‌گویند از آسمان برای ما خبر رسید. حتی یک بار گفتند از آسمان خبر رسیده که فلان مسئول از نوادگان قاتلان سیدالشهدا (ع) در کربلا بوده و بعد آن مسئول را عزل کردند. اینگونه کشور را اداره می‌کنند! اگر شما کشف شهودی داری، برای خودت است و حق نداری این نظر را در اداره کشور دخالت دهی. خواب و کشف شهودهای شما که برای ما حجت نیست. اگر بیان این مطالب حجت تکفیر شما نباشد، حتماً حجتی برای رد صلاحیت‌ شما هست.
این کاندیدای احتمالی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتقاد از هاشمی رفسنجانی اظهار نظر کرد: امروز آقایی با ۸۰ سال سن آمده و کاندیدا شده است. یادشان رفته در گذشته چه کارهایی کردند. امروز میانگین سنی کشور جوان بوده و حدود ۳۵ سال است. اما این آقایی که ۴۵ سال از میانگین سنی کشور بزرگ‌تر است، می‌خواهد رئیس‌جمهور شود
استاندار سابق فارس ادعا کرد: امروز می‌خواهند دولت احمدی‌نژاد را با دولت هاشمی مقایسه کنند. به خدا دولت احمدی‌نژاد با تمام انتقادهایش بهتر از دولت شما بود. یادتان رفته می‌گفتید ما حال نداریم از تهران خارج شویم؟ شما فقط می‌خواهید رئیس‌جمهور تهرانی‌ها و آنهم پولدارها باشید. پولدارهایی که صبح بتهون گوش می‌کنند و شب پیتزا می‌خورند و می‌روند کنسرت. پس بقیه مردم چی؟ یکی از نقاط مثبت دولت رفتن به استان‌ها و روستاهای کشور است.

رئیس هیئت مرکزی نظارت: فقط ۳۰۰۰ نفر در شوراها رد صلاحیت شدند، ۹۴ درصد اعتراض کردند


رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهابدون اشاره به رد صلاحیت گسترده اصلاح طلبان در انتخابات شوراها به بهانه های واهی گفت: از مجموع ۳۰۰ هزار و ۱۶۵ داوطلب شوراها، حدود ۳ هزار نفر رد صلاحیت و بیش از ۹۰ درصد آنان نیز تأیید شده‌اند.
محمدجواد کولیوند درباره آخرین آمار مربوط به داوطلبان انتخابات چهارمین دوره شوراهای شهر و روستا اظهار داشت: از این تعداد ۵۴ هزار و ۲۹ نفر برای شورای شهر و ۲۴۶ هزار و ۱۳۶ نفر برای شورای روستا ثبت‌نام کردند که سهم شهرها از این مجموع ۷ هزار و ۱۹۳ عضو اصلی و ۲ هزار و ۹۹۱ عضو علی‌البدل است.
به گزارش فارس، کولیوند ادامه داد: در روستاها نیز ۱۱۸ هزار و ۹۶ نفر به عنوان عضو اصلی و ۷۸ هزار و ۴۳۳ نفر عضو علی‌البدل هستند که جمعا در سراسر کشور باید ۲۰۷ هزار نفر از مجموع داوطلبان را برای تصدی امور شوراها انتخاب کنیم.
رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها درباره آمار رد صلاحیت شدگان نیز اظهار داشت: از مجموع داوطلبان شوراها حدود ۳ هزار نفر رد صلاحیت شدند که تا روز گذشته ۲ هزار و ۸۱۰ نفر آنها اعتراض کردند که نسبت به مجموع کاندیداها، رقمی کمتر از یک درصد را شامل می‌شود.
کولیوند افزود: بر این اساس بیش از ۹۰ درصد نامزدها تایید صلاحیت شدند و از بین کسانیکه صلاحیت آنها احراز نشده نیز حدود ۹۴ درصد اعتراض کردند و ۵ درصد نیز اعتراض نکردند.
وی همچنین اعلام کرد که بیش از ۶۵ درصد رد صلاحیت‌شدگان مربوط به شهرها هستند و حدود ۳۵ درصد نیز مربوط به انتخابات شوراهای روستا می‌شوند.
کولیوند درباره علت اعلام اسامی برخی رد صلاحیت شدگان تصریح کرد: طبق ماده ۵۰ قانون شوراها دلیل رد صلاحیت افراد در هیئت اجرایی به صورت محرمانه به آنها اعلام می‌شود و برخی از آنها خودشان مصاحبه و اعلام کردند که رد صلاحیت شدند.

توصیه صادق لاریجانی به کاندیداها: بگم بگم ممنوع!


پس از آنکه سکوت مسئولان در برابر بگم بگم های چهار سال احمدی نژاد کشور را در بن بست سیاسی قرار داد، رئیس قوه قضائیه می گوید که نامزدهای انتخاباتی باید توانایی‌های خود را معرفی کنند و دیگران را تخریب نکنند و از «بگم بگم‌هایی»‌ که به عنوان حربه‌ای برای تخریب رقبا برسر زبان‌ها افتاده و البته خلاف اخلاق، قانون و شرع است، پرهیز کنند.
اداره کل روابط عمومی و تشریفات قوه قضائیه گزارش داد که صادق آملی لاریجانی صبح چهارشنبه در جلسه مسئولان عالی قضایی با تاکید بر این‌که مهم‌ترین وظیفه تمام مردم و مسئولان در انتخابات حضور و مشارکت حداکثری است، افزود: در آستانه انتخابات ریاست جمهوری باردیگر شاهد شیطنت برخی رسانه‌ها و دولت‌های غربی و متاسفانه اذناب داخلی آنان هستیم که تلاش می‌کنند موضوع تقلب در انتخابات را در جامعه منتشر کنند؛ با این هدف که اگر نامزد خاص و مدنظر آنان رای نیاورد، ذهن‌ها را به سمت تقلب سوق دهند.
رئیس قوه قضاییه مطرح کردن موضوع تقلب در انتخابات را «شگرد و توطئه برملاشده و لورفته» غربی‌ها در انتخابات کشورهای مستقل دانست و با تاکید بر این‌که این شگرد در بسیاری کشورها از جمله در انتخابات سال ۸۸ ایران به کار گرفته شد، تصریح کرد:‌ دشمنان ما باید بدانند که مردم و مسئولان ایران اسلامی آگاه هستند و اگر کسی در مسیر فتنه جدید حرکت کند با برخورد قاطع و قانونی مواجه خواهد شد.
آملی لاریجانی افزود: دستگاه‌های نظارتی نیز که وظایفی در انتخابات دارند باید با دقت کامل عمل کنند تا بهانه به دست کسی ندهند.
رئیس قوه قضاییه رعایت اخلاق انتخاباتی را بسیار ضروری خواند و تاکید کرد: بعید نیست رعایت اخلاق انتخاباتی در شرایط فعلی جامعه و کشور یک واجب شرعی باشد. نامزدهای انتخاباتی نظام جمهوری اسلامی ایران با نامزدهای انتخاباتی کشورهای دیگر کاملا تفاوت دارند.
آملی لاریجانی افزود: در جمهوری اسلامی ایران رسیدن به قدرت اصل نیست بلکه انجام مسئولیت و وظیفه و خدمت به مردم اصل است و براین اساس نامزدهای انتخاباتی باید توانایی‌های خود را معرفی کنند و دیگران را تخریب نکنند و از «بگم بگم‌هایی»‌ که به عنوان حربه‌ای برای تخریب رقبا برسر زبان‌ها افتاده و البته خلاف اخلاق، قانون و شرع است، پرهیز کنند.
رئیس قوه قضاییه احراز صلاحیت کاندیداها در انتخابات، توسط شورای محترم نگهبان را در مسیر انجام وظیفه نظارتی این نهاد وظیفه‌ای تاریخی برشمرد و اظهار کرد: برحسب قانون اساسی شرایطی برای کاندیداهای ریاست جمهوری لازم است که از جمله آن مدیر و مدبر و رجال سیاسی و مذهبی بودن است و بدیهی است که این چند ویژگی مهم باید در سطح ملی باشد چرا که میان مدیریت اجرایی یک کشور با مدیریت یک اداره‌کل یا حتی یک وزارتخانه تفاوت وجود دارد و نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری باید در چارچوب ملی و کشوری، مدیر و مدبر باشند.
رئیس دستگاه قضا در ادامه افزود: شورای نگهبان وظیفه دارد که واجدان اوصاف مندرج در قانون برای نامزدهای انتخاباتی را احراز کند و برخی ردصلاحیت‌ها لزوما به معنای دارا نبودن این اوصاف از سوی کاندیداها نیست بلکه معنی آن این است که شورای نگهبان شرایط آنها را احراز نکرده است.
آملی لاریجانی گفت: این وظیفه نامزدهای انتخاباتی است که شرایط و ویژگی‌های خود را به شورای نگهبان عرضه کنند و اگر کسی نتوانست در این مسیر خود را بخوبی به شورای نگهبان عرضه کند، صلاحیت‌ او برای شورای نگهبان احراز نخواهد شد.

رادان: نیروی انتظامی از کارناوال های انتخاباتی جلوگیری می کند


جانشین فرمانده نیروی انتظامی از غیرقانونی بودن کارناوال های انتخاباتی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سردار احمدرضا رادان گفت: برپایی هرگونه کارناوال انتخاباتی در سطح شهر و معابر ممنوع است.
او گفت: نیروی انتظامی از برپایی هرگونه کارناوال غیرقانونی جلوگیری می کند.
رادان با تاکید بر اینکه هیچ یک از نامزدهای انتخاباتی اقدام به برپایی کارناوال‌های انتخاباتی نکنند گفت: از تمامی نامزدها درخواست می‌شود که در چارچوب قانون عمل کنند.
گفتنی است پیش از این رادان گفته بود که تاکنون راه‌اندازی چنین کارناوال‌هایی حتی بعد از تایید شورای نگهبان هم ممنوع بوده است و کاندیداها نمی‌توانند چنین کاری را انجام دهند.

محسن غرویان: «قم» با هاشمی است؛ از مراجع تا مردم کوچه و بازار


محسن غرویان می گوید کاندیداتوری هاشمی در انتخابات ریاست جمهوری، با استقبال مراجع تقلید و روحانیان و طلاب مواجه شده و شوق و شادی را به میان مردم کوچه و بازار شهر قم آورده است.
وی با اشاره به فشارهای اقتصادی می گوید: ابتدا باید به این نکته اشاره کنم که روحانیان هم دیدگاههای مختلفی دارند. از طرفی روحانیان در بین مردم هستند و آن طور که از زبان مردم می شنوند، می دانند که مردم از فشارهای اقتصادی و تورم و گرانی، به ستوه آمده اند و دنبال یک منجی می گردند که بتواند وضعیت اقتصادی جامعه را سامان بدهد.
غرویان می افزاید: روحانیان معتقدند این منجی باید وزنه سیاسی سنگین و قدرتمندی باشد که با استفاده از تجربیات و نفوذ کلامش بتواند این مشکل را حل کند. آنها در شرایط کنونی، آقای هاشمی را مصداق چنین شخصی می دانند و معتقدند کسان دیگر، فاقد این توانایی و قدرت اند. این تحلیل الان در میان بخشی از روحانیان ما وجود دارد.
به گزارش کلمه از گفت و گوی غرویان با عصر ایران، وی می افزاید: برخی از مراجع با کاندیداتوری آقای هاشمی موافقند و از ریاست جمهوری ایشان حمایت می کنند و این موضوع در بحث های درون حوزه علمیه قم، مطرح است. این هم نکته مهمی برای طلاب و روحانیان جوان است زیرا آنها به بزرگان خودشان در حوزه نگاه می کنند.
وی نامی از مراجع نمی برد و می گوید که برداشت برخی از روحانیان این است که بخشی از مراجع حامی ریاست جمهوری آقای هاشمی اند و با او همدلی دارند.
غرویان بر این باور است که الان شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی ما به گونه ای است که مردم مشتاقانه منتظر ریاست جمهوری آقای هاشمی اند و از آمدن ایشان به صحنه انتخابات، خوشحال اند. ما نمونه های این اشتیاق و شادی مردم را آشکارا در کوچه و خیابان شهر قم می بینیم. این وضع نشانه تفاوت شرایط امروز با شرایط سال ۸۴ است. اما باید ببینیم که در روزهای آینده، قدرت تخریب ها چقدر است. بر روی این تخریب ها باید حساب باز کرد.
وی می گوید: این روزها رابطه دولت آقای احمدی نژاد با حوزه و مرجعیت به صفر و حتی زیر صفر رسیده است. حتی آن روحانیانی که از احمدی نژاد حمایت می کردند، الان صریحاً او را تخطئه می کنند. در واقع می توان گفت که این روزها رابطه دولت با مرجعیت و روحانیت، منفی است و کار به تخاصم و نزاع و کشمکش رسیده است.
غرویان با انتقاد از احمدی نژاد می گوید: مقاومت هایی که احمدی نژاد در جریان معاون اولی مشایی در برابر مقام معظم رهبری نشان داد و مشایی را با نوعی دهن کجی به فرمایش رهبری، به عنوان ئیس دفترش منصوب کرد، به خوبی دال بر این بود که آقای احمدی نژاد اعتقادی به حقیقت ولایت فقیه ندارد.

واکنش ‌احمدی‌نژاد به ‌احتمال ‌رد صلاحیت ‌مشایی : ‌امروز چقدر هوا خوب است

فارس: احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤالی نسبت به رد صلاحیت اسفندیار رحیم مشایی واکنش نشان داد.

محمود احمدی‌نژاد در پایان جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره اینکه توصیه شما به شورای نگهبان چیست، گفت: همه سلایق در انتخابات حضور داشته باشند تا ملت بتوانند انتخاب خود را انجام دهند.

وی همچنین درباره حماسه سیاسی در سال جاری گفت: به نظر من انتخابات یک فرصت همگانی برای هم‌افزایی حرکت ملت است. انتخابات می‌تواند زمینه‌ای برای یک حماسه سیاسی بزرگ در کشور باشد.

احمدی‌نژاد  در باره اینکه صدا و سیما حرکت وسیعی را برای تخریب دولت آغاز کرده است، گفت: بالاخره رابطه ملت و دولت رابطه‌ای مشخص و شفاف است و هیچ کس نمی‌تواند آن را تخریب کند.

همچنین احمدی‌نژاد در پاسخ به این سؤال که واکنش شما در صورت رد صلاحیت مشایی از سوی شورای نگهبان چیست گفت: ‌امروز چقدر هوا خوب است و به نظرم یکی از بهترین روزهای بهاری است.