۱۳۹۱ آبان ۷, یکشنبه

نامه به رییس قوه قضاییه: وضعیت نگران کننده است؛ پزشکان مستقل زندانیان سیاسی را معاینه کنند


انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران در نامه ای به رییس قوه قضاییه با برشمردن موارد متعدد کوتاهی دستگاه قضایی در رسیدگی به وضعیت جسمی زندانیان خصوصا زندانیان سیاسی، وظایف قانونی  این قوه  را به آملی لاریجانی گوشزد کرده و خواستار معاینه و رسیدگی پزشکی زندانیان سیاسی توسط پزشکان مستقل کشور شده اند.
به گزارش کلمه متن نامه انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران خطاب به آیت الله آملی لاریجانی به شرح زیر است:
بسمه تعالی
جناب آیت الله صادق لاریجانی
رئیس محترم قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران
“ولتکن منکم اُمّهٌ یدعون اِلی الخیر و یَأمرون بالمعروف و ینهون عن المنکر و اولئک هم المفلحون ” آیه۱۰۴ سوره آل عمران
سلامٌ علیکم؛
با توجه به مسئولیت جنابعالی در قوه قضائیه که از آن جمله اداره سازمان زندانها و نظارت بر عملکرد اولیاء امور در این حوزه می باشد و با در نظر گرفتن آنچه در سالهای اخیر در زندانها در رابطه با رسیدگی به وضعیت سلامت و درمان زندانیان و علی الخصوص زندانیان سیاسی می گذرد، انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران به موجب وظیفه دینی، اخلاقی، اجتماعی و صنفی خویش لازم می داند موارد ذیل را به اطلاع جنابعالی و مردم شریف ایران برساند:
الف: با توجه به اینکه تمام امور زندانیان و بخصوص تأمین نیازهای اولیه آنها زیر نظر و در اختیار قوه قضائیه و سازمان زندانها می باشد، مسئولیت هرگونه قصور و اختلال در ارائه خدمات پزشکی فوری و غیر فوری به آنان در صورتیکه منجر به فوت، نقص عضو یا از بین رفتن سلامتی آنان شود، شرعاً و قانوناً به عهده مسئولین مربوطه می باشد. بدیهی است تأخیر و بی توجهی در تشخیص بیماری و شروع درمان عامل اصلی شدت گرفتن بیماری و صعب العلاج شدن آن گشته و مشمول مسئولیت فوق الذکر می باشد.
ب: درگذشت روحانی روشنفکر و قرآن پژوه، مرحوم آقای احمد قابل و بی توجهی به شروع علائم بیماری ایشان در زندان و تشخیص دیرهنگام آن، بار دیگر پرونده قصورهاو تقصیرهای غیرقابل جبران در قبال زندانیان سیاسی را در مقابل دید همگان قرار داد. درگذشت مظلومانه مرحوم هدی صابر که بدلیل تأخیر در درمان سکته قلبی ایشان واقع شد نمونه دیگری از این بی توجهی های تأسف بار است.
ج: در مورد جناب آقای مهندس میرحسین موسوی که امروز بیش از ۶۰۰ روز از حصر خانگی ایشان می گذرد، حتماً اطلاع دارید که ایشان دچار بیماری قلبی شده و بر اساس مستندات موجود بعد از گذشت ۳ ماه از شروع بیماری و درد قلبی ایشان در شرایط امنیتی شدید به مرکز قلب تهران منتقل شده و آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی شده و روز بعد از این اقدامات مجدداً به محل حصر بازگردانده شده اند. بدیهی است در مورد جناب حجت الاسلام و المسلمین کروبی هم با توجه به شرایط سنی و سابقه پزشکی ایشان نگرانی بروز عوارض قلبی وجود دارد.
د: بر اساس اطلاعات موجود و مستندات پزشکی، بسیاری از زندانیان سیاسی دچار بیماریهایی هستند که گذشت زمان و تأخیر در درمان آنها عوارض جبران ناپذیری بدنبال خواهد داشت. جناب آقای مهندس بهزاد نبوی با سن بیش از ۷۰ سال، علاوه بر بیماری قلبی مبتلا به بیماری پیشرونده ستون فقرات بوده و نیازمند عمل جراحی و فیزیوتراپی می باشند. جناب آقای مصطفی تاجزاده مبتلا به بیماری چشمی و بیماری فقرات گردنی و پشتی هستند. آقایان رمضانزاده، امین زاده، میردامادی، عرب سرخی، سحرخیز، قدیانی و …. و بسیاری از زندانیان گمنام و نام آشنای دیگر که بدلیل شرایط زندان دچار بیماری شده اند نیازمند رسیدگی پزشکی و درمان فوری هستند.
ه: با توجه به موارد فوق الذکر اکیداً از جنابعالی درخواست می شود رسیدگی فوری و کامل به وضعیت سلامت و درمان زندانیان سیاسی در محیطی خارج از زندان را در دستور کار قرار داده و امکان معاینه و بررسی دوره ای و کامل پزشکی این زندانیان عزیز را که امروز صدق گفتار و پیش بینی ها و نگرانی های حاکی از بصیرت آنان از وضعیت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور بر همگان روشن گشته است توسط هیأتی از پزشکان مستقل این مرز و بوم فراهم آورید تا بیش از این شاهد خسارتهای تأسف بار و جبران ناپذیر نباشیم.
انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران
۶/۸/۹۱

یک هیئت پارلمانی از آلمان به ایران رفت



حسین شیخ الاسلام، مشاور امور بین‌الملل مجلس اسلامی ایران اعلام کرد یک هیئت پارلمانی از آلمان به ایران رفته است.

شیخ‌الاسلام در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری‌ ایسنا گفت هیئت پارلمانی آلمان شنبه شب (۶ آبان/ ۲۷ اکتبر) وارد تهران شده و سفر شش روزه این گروه تا روز جمعه (۱۲ آبان/۲ نوامبر) ادامه خواهد داشت.

مشاور امور بین‌الملل مجلس اسلامی ایران همچنین گفت هیئت پارلمانی از آلمان قرار است از جمله با جواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه، آخوندزاده معاون بین‌الملل، و خواجه، معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه، دیدار و گفت‌و‌گو کنند.
نمایندگان پارلمان اروپا روز شنبه (۲۷ اکتبر) برنامه سفر خود به ایران را به دلیل مخالفت جمهوری اسلامی با دیدار با نسرین ستوده و جعفر پناهی، دو زندانی سیاسی در ایران، لغو کرد.

ولایتی گفت‌وگوی رو در رو با آمریکایی‌ها را دروغ خواند


علی‌اکبر ولایتی در یک مصاحبه، اخبار مربوط به سفر پنهانی به آمریکا و مذاکره مستقیم با مقامات این کشور را رد کرده است. رئیس مجلس ایران نیز می‌گوید باید هرچه زودتر با آمریکایی‌ها تعیین تکلیف کنیم.
علی‌اکبر ولایتی، مشاور رهبر ایران در امور بین‌الملل در گفت‌وگوی مفصلی با سایت "مشرق" موضوع سفر به ایالات متحده و مذاکره مستقیم با آمریکا را رد کرده است. زمزمه این خبر از چندی پیش و پس از گزارش نشریه نیویورک تایمز بالا گرفت که نوشته بود ایران و آمریکا در مورد مذاکرات دوجانبه پیرامون پرونده هسته‌ای توافق کرده‌اند.
علی‌اکبر ولایتی که از وی به عنوان یکی از نامزد‌های احتمالی انتخابات دور یازدهم ریاست جمهوری ایران یاد می‌شود، در مصاحبه با سایت "مشرق" عنوان کرده که خبر گفت‌وگوی وی با مقامات آمریکایی از پایه و اساس دروغ است. او در مورد خبر مذاکره مستقیم ایران با آمریکا نیز گفته است: « تا آنجا که من از تصمیمات نظام اطلاع دارم چنین چیزی صحت ندارد.»
سایت مشرق، از رسانه‌های اصولگرا و نزدیک به محافل امنیتی ایران است.
ولایتی افزوده که ایران نیازی به محبت آمریکا ندارد و ایستادگی در مقابل این کشور، به خاطر اقتدار جمهوری اسلامی است. مشاور رهبر ایران گفته که کشورش از توقف داوطلبانه غنی‌سازی در یک دوره که به پیشنهاد غرب انجام شد، تجربه تلخی دارد: «آنها به وعده‌های خود عمل نکردند و روز به روز جلوتر آمدند.»
علی‌اکبر ولایتی خاطر نشان کرده که این تجربه تلخ، خاصیت بزرگی نیز داشت: «ثابت کرد اگر عقب‌نشینی کنیم آنها دست از ادعای خود بر نمی‌دارند.» او پرسیده که جمهوری اسلامی تا کی و تا کجا باید با ملایمت برخورد کند و چه تضمینی وجود دارد که غرب به وعده‌های خود وفادار بماند و این اقدام را حمل به ضعف و ترس جمهوری اسلامی نکند؟
بحث غنی‌سازی به تاکید ولایتی،  از زمان ریاست جمهوری خامنه‌ای شروع شده و تاکنون ادامه یافته است. وی گفته که این بحث در دولت نهم توسعه بیشتری پیدا کرد، اما شخصیت محوری آن همواره رهبر جمهوری اسلامی بود.
زمزمه مذاکرات و تکذیب مقامات

روزنامه نیویورک تایمز روز ۲۰ اکتبر ۲۰۱۲ به نقل از محافل نزدیک به دولت اوباما نوشته بود که ایران و آمریکا برای مذاکره رو در رو بر سر برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی توافق کرده‌اند.
ولایتی شانزده سال وزیر خارجه ایران بود و دردانشگاه جانز هاپکینز آمریکا در رشته طب اطفال تحصیل کرده است
علی‌اکبر صالحی، وزیر خارجه ایران در حاشیه نشست خبری با وزیر خارجه آفریقای جنوبی گفت ما چیزی به نام مذاکره با آمریکا نداریم. تامی ویتور سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا نیز این گزارش را تکذیب کرد.
خبر سفر ولایتی به آمریکا با همراهی  کسانی چون حسین طائب، از سوی برخی رسانه‌های نزدیک به مخالفان و منتقدان جمهوری اسلامی از جمله سایت "کلمه" منتشر شد.
پس از آن، روزنامه "لوموند" چاپ فرانسه نیز نوشت که دیپلمات‌های ایرانی و آمریکایی در سال‌های اخیر به ویژه درسوئیس با یکدیگر ملاقات کرده‌اند و رابرت اینرون، یکی از مقامات دولت آمریکا که در سال ۲۰۰۹ پیشنهاد مبادله اورانیوم غنی‌شده را به ایران داد، به طور مخفیانه با علی‌اکبر ولایتی مذاکره کرده است.
 سایت "بازتاب" در واکنش به این خبر، آن را شایعه خواند و نوشت که ولایتی چهره‌ای شناخته شده است و معمولا برای این‌گونه ماموریت‌ها، شخصیتی پشت پرده انتخاب می‌شود. علی‌اکبر ولایتی تا پیش از ریاست جمهوری محمد خاتمی، به مدت ۱۶ سال وزیر امور خارجه ایران بود.
«تعیین تکلیف با آمریکا»
هم‌زمان با سخنان ولایتی، رئیس مجلس ایران نیز اظهاراتی در مورد آمریکا کرده است. علی لاریجانی در جلسه شورای اداری استان اردبیل گفته است: «آمریکایی‌ها در دوره دوم می‌خواستند مدیریت یکپارچه جهانی درست کنند و اشغال عراق و افغانستان مقدماتی بود برای کارهای دیگرشان که ایران استراتژی آنها را عقیم گذاشت.»
علی لاریجانی مرحله کنونی را حساس خوانده و گفته که اگر آمریکایی‌ها مقداری جلو بروند کار سخت خواهد شد. او افزود: «ما باید در همین‌جا با آنها تعیین تکلیف کنیم تا آنها متوجه شوند دوران امپراتوری دروغین تمام شده و امیدواریم جمهوری اسلامی نیز در این وضعیت ظرفیت‌های داخلی خود را باور کند.»
لاریجانی نیز همانند ولایتی عنوان کرده که موضوع هسته‌ای ایران برای غربی‌ها و آمریکایی‌ها یک بهانه است. وی روشن نکرده که منظور از تعیین تکلیف با آمریکا چیست اما افزوده که در شرایط کنونی باید یک انسجام داخلی ایجاد کنیم تا بعد ببینیم با اینها چگونه رفتار کنیم.

برای دومین‌بار عراق یک هواپیمای ایرانی راجهت بازرسی وادار به توقف کرد.

در طی یک ماه گذشته عراق برای دومین بار یک هواپیمایی ایرانی را که راهی سوریه بود، جهت بازرسی وادار به توقف کرد. هواپیمای مزبور پس از بازرسی و مشخص شدن آنکه حامل سلاح نیست، اجازه ادامه پرواز یافت.
یک هواپیمای ایرانی برای دومین بار در طی یک ماه اخیر ناگزیر شد در فرودگاه بین‌المللی بغداد فرود آید تا محموله‌ی آن از سوی ماموران عراقی مورد بازرسی قرار گیرد و اطمینان حاصل شود که این هواپیما حامل سلاح برای ارتش سوریه نیست.
به گزارش خبرگزاری رویترز، معاون سازمان هوانوردی غیرنظامی عراق روز یکشنبه (۲۸ اکتبر / ۷ آبان) در این ارتباط اعلام کرد: «ما روز شنبه یک هواپیمای ایرباس ایران را که به مقصد سوریه در پرواز بوده، متوقف کردیم و پس از بازرسی مشخص شد که این هواپیما تنها حاوی کمک‌های بشردوستانه، چون چادر و دیگر کمک‌های اولیه بوده است.»وی افزود که هواپیمای مزبور همان روز شنبه اجازه‌یافت تا به پرواز خود به سوریه ادامه دهد.
بنا به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، ناصر بندر، مسئول امور هواپیمایی عراق نیز روز یکشنبه تصریح کرد که این کشور به بازرسی هواپیماهای مشکوک به حمل سلاح برای حکومت سوریه ادامه خواهد داد.
فشارها و نگرانی‌ها آمریکا
عراق در روز دوم اکتبر سال جاری نیز یک هواپیمای دیگر ایرانی را در فرودگاه بغداد مجبور به توقف کرد و پس از آنکه بازرسی‌های لازم در مورد محموله‌ی این هواپیما انجام گرفت، به آن اجازه پرواز مجدد به سوریه داده شد.
در آن زمان حسن جهاد امین، عضو کمیسیون امنیت و دفاع در پارلمان عراق در گفت‌وگو با خبرگزاری الجزیره تصریح کرده بود: «ما با استفاده از آسمان عراق برای ارسال اسلحه به نظام سوریه مخالف هستیم.»
بازرسی هواپیمای ایرانی در همان زمان اعتراض مقامات جمهوری اسلامی را برانگیخته بود. از جمله حسن دانایی‌فرد، سفیر ایران در عراق این اقدام را "خلاف عرف و توافق‌های سازمان‌های هواپیمایی دو کشور" دانسته بود.
اقدامات عراق به منظور بازرسی هواپیما‌های ایرانی حاصل فشارها و ابراز نگرانی مقام‌های آمریکایی در ماه‌های اخیر است که معتقدند، سپاه پاسداران از هواپیماهای غیرنظامی و از حریم هوایی عراق استفاده می‌کند تا سلاح و تجهزیات نظامی برای ارتش سوریه ارسال کند.

محمد توسلی در نامه به قوه قضائیه: نتیجه دادگاه از پیش معلوم بود


محمد توسلی، رئیس دفتر سیاسی نهضت آزادی ایران در نامه‌ای در مورد چگونگی وضعیت بازجویی خود در بند امنیتی زندان اوین، خطاب به رئیس قوه قضائیه نوشته است: "آن چه امنیت واقعی را در جامعه‌ای به خطر می‌اندازد، و نظام سیاسی هر کشوری را در موقعیت بحران قرار می‌دهد، قانون شکنی، قانون گریزی و در نهایت جدایی و دوری مسئولان از آحاد ملت است."
آقای توسلی در آبان‌ماه ۱۳۹۰ در تهران بازداشت و پس از گذراندن چند ماه در بند امنیتی زندان اوین به تحمل ۱۱ سال حبس تعزیری محکوم شد.عبدالرضا تاجیک، روزنامه‌نگار و از اعضای کانون مدافعان حقوق بشر در خصوص دلیل فشارهای حکومت ایران بر رئیس دفتر نهضت آزادی به بی‌بی‌سی فارسی گفت: "جایگاه فردی و نگاه ملی و مذهبی آقای توسلی و جریانی که او به آن متعلق است قطعا پایگاه و نفوذی در ایران دارد که فکر می کنم مسوولان امنیتی به آن واقف هستند و نگران‌اند که این جریان بتواند در حوادت آتی موثر باشد، یعنی به شکلی دارند اپوزیسیون واقعی در ایران را از بین می برند."

این عضو نهضت آزادی که "۱۹۴ روز در بازداشت بوده است"،در دوران بازداشتش گفته بود که اگر مسئولان دست از فشار برندارند، "بعضی مسائل" را مطرح می‌کند و نامه او که تاریخ ۲۵ تیرماه را دارد، پس از برگزاری دادگاه وی منتشر شده است.
رئیس دفتر سیاسی نهضت آزادی در بخشی از این نامه با اشاره به بازجویی‌های شبانه خود نوشته است: "آیا بازجویی در شب نقض آشکار مقررات لازم الاجرای مندرج در ماده ۱۲۱ قانون آئین دادرسی دادگاه‌های عموم و انقلاب در امور کیفری نبوده و از مصادیق بارز شکنجه و آزار روانی و جسمی متهم محسوب نمی‌شود؟"
به گفته آقای توسلی در پیگیری خانواده وی از مسئولان اجرای حکم اعلام شده که وی با دستور وزارت اطلاعات در بند ۲۰۹ نگهداری می شود و این مسئله "براساس مصلحت است و نه قانون".
او همچنین با توجه به حکم زندانش گفته با توجه به نحوه بازداشت و بازجویی‌هایش "نتیجه دادگاه از پیش معلوم بوده است."
مسئله نقض حقوق بشر و حقوق زندانیان در ایران بارها توسط نهادهای بین المللی حقوق بشر و سازمان ملل مطرح شده است، اما مقامات ایرانی هر بار این موضوع را تکذیب می‌کنند.
روز گذشته نیز سفر هیات پارلمانی اتحادیه اروپا که خواستار دیدار با نسرین ستوده (وکیل زندانی که به دلیل شرایط زندان در اعتصاب غذا به سر می‌برد) و جعفر پناهی (فیلمساز محروم از فعالیت و ممنوع الخروج) شده بودند، به دلیل مخالفت دولت ایران با این درخواست ها لغو شد.
آقای تاجیک در مورد فشارهای وارد شده بر ایران به دلیل نقض حقوق بشر گفت: "من فکر می‌کنم حمایت از فعالان سیاسی و کسانی که تلاش می‌کنند تا در ایران صدای همه شنیده شود، باید از سوی افکار عمومی جهان باشد و کشورهای جهان باید نظام سیاسی ایران را مجبور کنند به حقوق همه مردم احترام بگذارد و از راهکارهایی استفاده کند که ضرری برای عامه مردم نداشته باشد."
آقای توسلی در بخش دیگری از نامه خود به رئیس قوه قضائیه با اشاره به فشارهایی که بر زندانیان سیاسی وارد می‌شود، اعلام کرد: "در منظر و منطق ماموران امنیتی و ضابطان قوه قضائیه، چه دلیل و علتی بر متمایز دانستن متهمان عقیدتی و سیاسی با مرتکبان جرایم عمومی مانند قاتلان و کلاهبرادران و جاعلان و سارقان وجود دارد که با متهمان سیاسی باید با چنین شدت عملی برخورد شود."
این نخستین بار نیست که یکی زندانیان سیاسی به ویژه پس از انتخابات دهمین دور ریاست جمهوری ایران، نسبت به شرایط بازداشت، بازجویی و نگهداری در زندان اعتراض می‌کنند.
آقای تاجیک با اشاره به مثبت بودن تاثیر این نامه‌ها بر روند قضایی ایران گفت: "حاکمیت در ایران یک دست نیست و این نامه ها آن بخش از حاکمیت که به حداقلی از حقوق مردم اعتقاد دارد را به واکنش وا ‌می‌دارد. همچنین بیان این مسائل شفاف سازی می‌کند به خصوص که از سوی یک فرد موجه نوشته شده است و در عین حال مدرکی است برای مراکز معتبر که بر روی مسئله حقوق بشر در ایران کار می کنند."

نامه شاهرخ زمانی از زندان رجایی شهر: صدای دادخواهی من را بشنوید


شاهرخ زمانی عضو کمیته پیگیری برای ایجاد تشکلهای کارگری و سندیکای کارگران نقاش تهران از فعالین کارگری شناخته شده در شهر تبریز طی نامه ای از زندان رجایی شهر درخواست کرده است که صدای اعتراض او را به جهانیان برسانیم.
به گزارش ملی- مذهبی، شاهرخ زمانی محکوم به ۱۱ سال زندان است. لازم به ذکر است طی مدتی که شاهرخ در زندان بوده مورد شکنجه و آزار بسیاری قرار گرفته است و اکنون نیز وی را به زندان رجایی شهر تبعید کرده اند.
متن کامل این نامه به شرح زیر است:
خطاب به تمامی سندیکاها و نهادهای حقوق بشری و انسانهای آزادیخواه
صدای دادخواهی مرا بشنوید!
من شاهرخ زمانی عضو سندیکای کارگران نقاش تهران و کمیته پیگیری پس از سی سال اقامت در تهران در تاریخ چهارده خرداد ۱٣۹۰ در بدو ورود به شهر تبریز بخاطر دیدار با پدر و مادرم توسط اداره اطلاعات شهر به شکل کاملا غیر قانونی و بدون کوچکترین سند و مدرک دستگیر شدم. بعد از چهل روز شکنجه های روحی و جسمی به زندان مرکزی تبریز تحویل داده شدم. در تمامی این چهل روز بازداشت غیر قانونی ام در اعتراض به این اوضاع در اعتصاب غذا بودم. بطوری که ۲۷ کیلو وزن کم کرده ام و مطلقا بازجویی ندادم. با این اوصاف علیرغم اینکه کوچکترین سند و مدرکی از من وجود نداشته و یک سطر بازجویی نداد. اداره اطلاعات و لجاجت آن٬ شعبه یک دادگاه انقلاب تبریز با زدن اتهامات “تبلیغ علیه نظام و تشکیل دسته سوسیالیستی” مشمول مجازات در این موارد یعنی ۱۱ سال حبس برای من بریدند. در صورتیکه در حکم صادر شده نیز من از اول تا آخر منکر اتهامات بودم و این مسئله نشان دهنده جعلی و واهی بودن اتهامات و خود حکم بعدا بطوریکه قاضی پرونده در اثر اصرار من که بر اساس چه چیزی حکم صادر کرده است اعلام کرده و گفته شما فکر میکنید من کی هستم بنده در سلسله مراتب یک فرمانبرداری بیش نیستم.
زندان تبریز یکی از مخوف ترین زندانها با آدمکش ترین ماموران می باشد٬ برخورد غیر قانونی و غیر انسانی و جنایتکارانه آن زبانزد خاص و عام می باشد٬ زندانیان سیاسی بدون برخورداری از کوچکترین حقوق قانونی مانند مرخصی، آزادی موردی و مشروط و یا کتابخانه که فقط کتابهای تخصصی دارد تحت نظر اداره اطلاعات مرکزی به بدترین شکل ممکن مورد زندانیان را تحت شکنجه های روحی و جسمی فراوان قرار میدهد. بدترین رفتار انداختن زندانیان عادی به جان زندانیان سیاسی می باشد. به علت اینکه بندی مستقل وجود ندارد، این کار را بطور روزمر ه انجام میدهند و روزی نیست که یک درگیری کوچک و یا بزرگ در این اداره بوجود نیامده باشد.
در یک اطاق بیست متری بیست و یک تخت است که گاهی از چهل نفربه بالا در آنجا هستند همیشه هفت نفر از زندانیان عادی مخصوص که روحشان فاسد بوده و تحت ارعاب تن به جاسوسی و درگیری میدهند در میان زندانیان هستند.
زندانیان سیاسی با افراد مبتلا به بیماری ایدز و یا هپاتیت در تماس می باشند که با تحریک مسئولان به سوهان روح زندانیان سیاسی تبدیل میشوند. در سال ٩٠ مرا بعد از سه روز نگهداری در این اطاق که به نوعی بهشت حساب میشد به بند ١٢ اداره اطلاعات برای آزار و اذیت بیشتر، مرا به یک قرنطینه همراه با زندانیان خطرناک که فقط برای سه روز قابل تحمل است نگهداری کردند و بعدا بهمراه جمهور آزگوچ از پ ک ک به بند ۱۵متادون که پنجاه نفر مبتلا به ایدز و هپاتیت در آنجا بودند، انتقال دادند. در آنجا در اعتراض به این مسئله یک اعتصاب چند روزه با تمامی زندانیان انجام دادیم.
اداره اطلاعات در اردبیهشت ۹۱ بدون کوچکترین حکمی با جعل سازی سند و این که من تقاضای انتقال داده ام مرا به یزد انتقال داد. من از لطف این عده برخوردار شده و در آنجا با تهمت اینکه شما اخبار و اوضاع داخلی را به بیرون میدهید دوباره به تبریز برگردانده شدم به بند هشت کار درمانی تبریز. در آنجا ما زندانیان سیاسی تبریز نوشته ای کتبی در ١۴ ماده برای سازمان زندانها نوشته و موارد دیگری از آزار و اذیت ماموران را توضیح دادیم و خواهان رسیدگی فوری به حقوق قانونی مان مانند مرخصی ها٬ آزادی مشروط و امکانات باشگاهی، کلاسهای فنی و حرفه ای شدیم. … (چند ثانیه نامفهوم)
مامور انتظامات داخلی زندانیان عادی را وادار کرد علیه من و چند نفر دیگر شکایت کنند و گفتند که ما به رهبری توهین کرده، به زندانیان عادی فحش داده و زندانیان کارگر را تحریک به اعتصاب کرده ایم. این پرونده درشورای ١١ بازرسی تشکیل شد و بعد از این ماجرا ما را به زندان رجایی شهر کرج تبعید کردند. البته بعدا دو نفر از کسانی که شکایت کرده بودند پشیمان شدند.
جناب احمد شهید
علیرغم شکایت خانواده ام به نهادهای قانونی از جمله دفتر رهبری، دیوانعالی نهاد حقوق بشر و غیره با جوابهای سربالا و تهدید و ارعاب مواجه بوده ام. علیرغم این تهدید و ارعاب من قسمتهایی از حرفهای همین نهادها را که برای رفع تکلیف و بخاطر فشارهای خانواده ام به وکیلم گفته اند یاد آور میشوم. کارشناس دیوانعالی کشور گفته متاسفانه در حق ایشان اجحاف شده و کوچکترین ادله قانونی و محکمه پسندی که قاضی بتواند این حکم را بدهد در پرونده ایشان موجود نیست. یکی از افراد حقوق بشر اسلامی د ر تهران در مقابل پیگیری زیاد پرونده به همسر من گفته است خانم چیزی از اینجا عاید شما نخواهد شد تصمیم جای دیگری گرفته شده است. شما تنها به حقوق بشر جهانی میتوانید مراجعه کنید. گویا قاضی صادر کننده حکم در مقابل فشار بر روی سه مدرک، حکم را صادر کرده گفته من فکر میکنم که در سلسله مراتب پیچیده کنونی فرمانبرداری بیش نیستم. (چند ثانیه نامفهوم)
تنها امید ما زندانیان٬ احزاب و نهادهای جهانی علیه سیاستهای ضد بشری موجود هستند.
در پایان قابل تذکر میباشد که در اداره اطلاعات بصورت مستقیم و یا غیر مستقیم تهدید به مرگ شده ام از جمله مسمومیت٬ قرار دادن در کنار افراد عادی مبتلا به ایدز، وادار کردن افراد نامتعادل روانی٬ جانی و خطرناک به درگیری با من، قرار دادن افراد اطلاعاتی در پوشش زندانی در کنار من که مرا تشویق به فرار میکردند تا حین فرار با تیر کشته شوم که با شناسایی و افشای این افراد از آنها دور شده ام. مامورین مردمی و خوب زندان چندین بار در زندان در این مورد به من تذکر داده اند که با توجه به نمونه مهندس امانی، مبارزی که توسط مامورین از طریق فرار ساختگی از بین برده شد، مواظب خودم باشم. در مورد هرگونه عواقب از این قبیل من به همه هشدار میدهم. مرگ من در زندان بهر دلیل متوجه مسئولین می باشد.
با امید به آینده ای انسانی عاری از تبعیض و ظلم دست همه شما را به گرمی فشرده و قبلا از زحمات شما به گرمی نهایت تشکر را دارم.
شاهرخ زمانی زندانی رجایی شهر

مهمانپرست: مردم از قطع رابطه با انگلیس ناراضی نیستند


رامین مهمانپرست، سخنگوی وزارت خارجه ایران، در گفتگو با خبرگزاری فارس گفته مردم ایران از وضعیت فعلی حاکم بر روابط میان ایران و بریتانیا ناراضی نیستند.
آقای مهمانپرست گفته: "ملت ما خاطره خوبی از رفتار خصمانه دولت انگلیس ندارد" و همچنین افزوده: "آنها احساس می‌کنند رابطه با سایر کشورها موقعی مفید خواهد بود که در این رابطه رفتار خصمانه مشاهده نشود."
به گفته او دولت ایران برنامه‌ای برای تغییر وضعیت رابطه دیپلماتیک با بریتانیا ندارد.
آقای مهمانپرست همچنین گفته است که توافق مشخصی برای دور بعدی مذاکرات میان ایران و ۵+۱ نشده است.