۱۳۹۲ شهریور ۸, جمعه

اعتراض وکیل ستار بهشتی به قرار مجرمیت «قتل شبه‌عمد»: نظر ما ارتکاب قتل عمد است

کلمه- گروه خبر: بعد از نزدیک به یکسال از قتل ستار بهشتی در زندان بر اثر شکنجه، امروز قرار مجرمیت متهم پرونده ستار بهشتی با عنوان اتهامی «قتل شبه‌عمد» صادر شد.
مادر ستار بهشتی مرداد ماه پس از ماه ها تلاش برای ارسال پرونده فرزندش به دادگاه گفته بود که فرزندم زیر شکنجه کشته شد وبازجو گفته بود ترا خواهم کشت. این مادر دردمند بارها از مسئولان درخواست کرده بود که به شکایتش دریک دادگاه صالح رسیدگی کنند.
هر چند همه شواهد و مدارک حاکی از کشته شدن ستار بهشتی در اثر شکنجه در زندان فتاست، اما تلاش های خانواده و وکیل این قربانی هنوز به نتیجه نرسیده است و در آخرین اقدام برای قاتل که شخصا از خانواده ستار بهشتی طلب حلالیت کرده بود قرار مجرمیت برای قتل غیر عمد صادر شده است.
به گزارش کلمه، آبان ماه سال گذشته بعد از مرگ ستار بهشتی در زندان ۴۱ زندانی سیاسی سبز محبوس در بند ۳۵۰ اوین شهادت دادند که در ساعاتی که ستار بهشتی در این بند بوده آثار شکنجه ها و ضرب و شتم را بر بدن وی دیده اند.
این زندانیان سیاسی در شهادت نامه ی خود تصریح کردند: وی در حضور افرادی در بند ۳۵۰ اظهار داشته که در مقر پلیس امنیت از سقف آویزان شده و درهمان حال مورد ضرب و شتم قرار گرفته است سپس پلیس دست و پاهای وی را به صندلی بسته و مجددا وی را مورد ضرب و شتم قرار داده است. درمواقعی دست های وی را با دستبند بصورت قپانی بسته و کتک می زدند و در مواقعی دیگر وی را بر روی زمین انداخته و با پوتین ضربه های شدیدی به سر و گردن وی وارد می کردند در ضمن این شکنجه ها، زشت ترین فحش های رکیک ناموسی نیز نثار وی می شده است و مکررأ تهدید میکردند که وی را می کشند. زمانی که ستار به بند ۳۵۰ آورده شد آثار شکنجه در تمام قسمت های مختلف بدنش مشهود بود و وی در شرایط کاملا دردناک و مجروحی قرار داشت. صورت وی زخمی، سر او متورم، مچ دست های او کبود شده بود و آثار آویزان شدنش از سقف روی مچ های او به چشم می خورد. در بخش هایی از بدن وی از جمله دور گردن، شکم و کمر وی آثار ضربه و کبودی دیده می شد.
چندی پیش به رغمی که بارها اظهارات ضد و نقیض از سوی پزشکی قانونی عنوان شده بود و حتی محسنی اژه ای وجود کبودی در بدن این قربانی را تایید کرده بود، پزشکی قانونی مدعی شد که ستار بهشتی در اثر ضربه و شکنجه کشته نشده است.
ستار بهشتی کارگر وبلاگ نویس اهل رباط‌کریم بود که به دلیل انتشار مطالب انتقادی علیه حکومت توسط پلیس فتا دستگیر شد. وی نهم آبان ۱۳۹۱ دستگیر و به زندان اوین تهران منتقل گردید، لیکن چهار روز بعد در حالی که به بازداشتگاه پلیس منتقل شده بود، در آنجا درگذشت.
خانواده ستار، هنگام دفن جسد وی آثار کبودی را در بخش هایی از بدن او مشاهده کرده بودند و محسنی اژه ای در اولین اظهار نظر خود وجود ضربه و کبودی بر بدن ستار بهشتی را تایید کرد و پس از آن بود که خبر از مرگ ستار بهشتی در اثر ایست قلبی داده شد.
گیتی پورفاضل وکیل خانواده ستار بهشتی، وبلاگ نویس مقتول در بازداشتگاه امنیتی، در گفت‌وگو با تسنیم درباره آخرین وضعیت این پرونده اظهار داشت: در هفته گذشته به دادسرای امور جنایی تهران مراجعه کردم و متوجه شدم که قرار مجرمیت متهم با اتهام «قتل شبه‌عمد» از سوی بازپرس صادر شده است.
وی با بیان اینکه هفته آینده به این موضوع اعتراض خواهم کرد، درباره دلیل اعتراض به این قرار صادره، گفت: نظر ما ارتکاب قتل عمد است و قطعا به این موضوع اعتراض می‌کنیم.
پورفاضل با اشاره به بروز اختلاف نظر بین دادستانی و بازپرس پرونده درخصوص ماهیت اعلام رضایت خانواده ستار بهشتی و اینکه آنها همچنان می‌توانند پیگیر شکایت خود باشند یا خیر، خاطرنشان کرد: به دنبال بروز این اختلاف، فعلا کیفرخواست پرونده صادر نمی‌شود تا این اختلاف حل شود.
وکیل خانواده ستار بهشتی ادامه داد: پرونده به دادگاه ارسال می‌شود تا هم به اختلاف بین بازپرس و دادستانی و هم به اعتراض بنده نسبت به قرار مجرمیت با اتهام «قتل شبه‌عمد» رسیدگی شود. بعد از آن پرونده به دادسرا برمی‌گردد تا کیفرخواست صادر شود که در نهایت بعد از صدور کیفرخواست و ارسال پرونده به دادگاه، باید منتظر برگزاری جلسه دادگاه بود.

پیشنهاداتی برای وزارت اطلاعات

یکی از مطالبات اولیه رای دهندگان به رئیس جمهور “حسن روحانی” تغییر فضای امنیتی است. مطالبه ای که تاکنون در شعارها وبرنامه های روحانی و نزدیکانش تا حد قابل قبول و مدبرانه ای مورد توجه قرار گرفته و وزیر اطلاعات وی، سید محمود علوی نیز برنامه هایی که در حد موضع گیری بیان کرده، رد پای این نگاه را تا حدی بروز می دهد. اما آن سوی ماجرا، یعنی پدیدآورندگان فضای امنیتی نیز قطعا بدون برنامه ننشسته و برای حفظ این فضا و توجیه تداوم حضور خود، برنامه دارند.
یکی از برنامه هایی که اخبار آن کمابیش به گوش می رسد، تقویت بخش اطلاعات موازی همانند دوره اصلاحات در اطلاعات سپاه و احتمالا حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی است و از سوی دیگر نفوذ دادن تعداد زیادی از نیروهای تندرو به داخل وزارت اطلاعات در روزهای واپسین وزارت حیدر مصلحی به منظور حفظ این نهاد تا حد امکان است. به این معنا که در صورت تصفیه تعدادی از عناصر تندروی وزارت اطلاعات، آنقدر نیروی مشابه در این وزارتخانه باشد که به اصطلاح از دستشان در نرفته باشد..
یکی دیگر از مواردی که مناسب است مورد توجه آقای علوی و همه کسانی قرار بگیرد که در پی اصلاح این حوزه اند، دقت در بازی های امنیتی است که طبع نیروهای این حوزه است. برخی افرادی که بعضا خبر می رسد با نیروهای اطلاعاتی-امنیتی نزدیک به آقای روحانی تلاش بر ارتباط دارند و سعی می کنند تا مشورت های بعضا ظاهرالصلاحی را ارائه داده و خود را به عنوان نیروی معتدل، منتقد تندوری های سال های اخیر و حامی شخصیت هایی همچون آیت الله هاشمی رفسنجانی نشان دهند، کسانی هستند که رد آنها در تندروی های سال های اخیر دیده می شود. در حالت خوشبینانه آنها بنا بر قاعده عقلانیت امنیتی نباید تا اثبات برادری شان، نان زرنگی شان را بخورند و درتیم امنیتی دولت جدید نفوذ کنند. آقای روحانی، آقای یونسی و افراد دیگری که پیرامون ایشان از قدیم بوده اند، به قدر کفایت افراد آشنا به مسائل امنیتی  که برادری شان از قبل ثابت شده باشد را در کنار خود دارند. آنها حتما با توجه به تجربه بالای خود به این مساله بدیهی توجه دارند که در این حلقه ها، هر کسی را به راحتی راه ندهند!
و بالاخره اینکه به آقای علوی، وزیر محترم اطلاعات پیشنهاد می کنیم که در ابتدای فعالیت خود تعدادی از متهمان و محکومان سال های اخیر که حتما در بین آنها تعداد قابل توجهی را به صداقت و تعهد به نظام و حمایت از دولت روحانی می شناسند، ملاقات کند و شخصا در جریان برخی موارد که در وزارت اطلاعات در این سال ها جاری بوده قرار گیرد. این موضوع نه فقط در تهران که در ادارات استانی وزارت اطلاعات نیز ضرورت دارد، تا شناخت لازم برای مدیریت این حوزه ایجاد شود. طبق شواهد متعدد، برخی از قانون شکنی ها و مظالمی که در وزارت اطلاعات در سال های اخیر اتفاق افتاده حاصل تصمیم های شخصی برخی بازجوها و کارشناسانی بوده که مبسوط الید هرچه خواسته اند، انجام داده اند. این افراد با استفاده از اختیارات فراوان خود نه تنها در حق متهمان سیاسی که به تبع آن، در حق نظام جمهوری اسلامی و خون شهدای زیادی که سرمایه معنوی آن هستند ظلم کرده اند. شناسایی این افراد با ردگیری تیم های درون وزارت اطلاعات به راحتی میسر نیست، چون اغلب این افراد بنا بر شواهد بسیار، عقده های شخصی و یا ضعف های روحی و روانی خود را بر سر متهمان بی پناه خالی کرده اند. راه شناسایی این افراد که خطری برای وزارت اطلاعات دولت آقای روحانی هستند، گرفتن اطلاعات از تعدادی از متهمان سال های اخیر است که آنها را امین خود می دانند.
و بالاخره اینکه تقویت شورای عالی امنیت ملی به نحوی که ایجاد هراس در بخش های معتدل تر اصولگرا نکند اما عملکرد نهادهای متعدد امنیتی و انتظامی را تحت نظارت و کنترل در آورد، از برنامه های ضروری در بخش امنیتی-سیاسی برای تحقق برنامه های رئیس جمهور محترم است. رویکردی که فراتر از حوزه وزارت اطلاعات با توجه به تجربه بلند مدت آقای روحانی در دبیری این شورا، قابل انتظار است.
همه می دانند که یکی از سخت ترین اقدامات دولت روحانی، کنترل نیروهای ضد امنیت در دستگاه های امنیتی و اصلاح وزارت اطلاعاتی است که در سال های اخیر همه را به یاد فعالیت های جنایت بار این وزارتخانه در دوره قتل های زنجیره ای انداخته بود. برخی از مقامات ارشد این وزارتخانه که هنوز بر سر کارند، در روزهای تبلیغات انتخاباتی، برخی فعالان ستادهای انتخاباتی حسن روحانی و محمدرضا عارف را احضار کرده و با صراحت آنها را از فعالیت به سود این کاندیداها پرهیز داده بودند. این مقامات امنیتی که بعضا در مقامات بالایی در این وزارتخانه حضور داشته اند، با توهین به این کاندیداهای محترم، هرگونه شانس ریاست جمهوری را برای آنها غیر ممکن دانسته و وعده برخورد با فعالان ستادی آنها پس از برگزاری انتخابات را داده بودند. انگیزه ای که آن زمان در این افراد برای مخالفت با ریاست جمهوری آقای روحانی دیده می شد، یقینا پس از ۲۴ خرداد هم زنده است و هر جایی که بتوانند ضربه خود را به این دولت خواهند زد. عقل حکم می کند که تا جای ممکن جلوی گرفتن ضربه از درون را گرفت و بی هیاهو نسبت به پالایش آگاهانه و فوری این وزارتخانه افدام کرد تا این وزارتخانه به نهادی برای تضمین آرامش و صیانت از شهروندان در برابر تهدیدهای امنیتی بدل شود، نه اینکه همچون سال های اخیر به عنوان کانون قانون شکنی، پرونده سازی، شکنجه و اقدامات مختلف ضد دینی و ضد اخلاقی دیگر عمل کند.

از حساب ۱۶ میلیارد تومانی فقط احمدی نژاد و بقایی اجازه برداشت دارند

در حالی که حمید بقایی با کمال اعتماد به نفس موضوع برداشت ۱۶ میلیارد تومان از حساب ریاست جمهوری که سندش در سایت منتشر شد را پذیرفته، اما آن را قانونی! دانسته، خبرنگار «آینده» به اطلاعات جدیدی در این خصوص دست یافت که پرسشهایی را از جناب بقایی ایجاد می کند.
بنابر این گزارش، حساب مذکور که در تاریخ ۱۰ مرداد ماه افتتاح شده، طبق سندی که در این خبر آمده است «شخصی» بوده و فقط محمود احمدی نژاد و حمید بقایی امکان برداشت و بستن آن را دارند.
همچنین سهم الشرکه هر کدام از این دو نفر، پنجاه درصد موجودی و حساب، جهت «تأمین سرمایه دانشگاه غیر دولتی غیرانتقاعی جامع بین المللی ایرانیان» ذکر شده است.
جالب آن که جناب بقایی گفته: «هیچ گونه کار خلاف مقررات و جابجایی مالی اداری و اقلامی، بدون مجوز قانونی در نهاد ریاست جمهوری اتفاق نیفتاده است و تا زمان خداحافظی از این نهاد در سیزدهم مرداد امسال، هیچگونه اقدامی خلاف قانون صورت نگرفته است و تمام انتقالات بر اساس ضوابط قانونی بوده است.»
بر اساس گزارش رسیده، روز گذشته بقایی چند بار به بانک ملت شعبه فلسطین شمالی مراجعه می کند تا ۱۶ میلیارد تومان را از حساب مذکور خارج کند، اما رئیس شعبه بنا به توصیه شفاهی برخی نهادهای مسئول، خواستار بررسی بیشتر می شود.
در پی این مساله، حمید بقایی با مسئول پرونده ۱۶ میلیارد در نهادهای مسوول تماس گرفته و با لحن خاصی می خواهد تا از بانک بخواهند حساب را باز کند.
در همین حال، گفته می شود مسوولان پرونده به عباس جعفری دولت آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران نامه نوشته و از وی درخواست کرده اند حساب متعلق به احمدی نژاد و بقایی بسته شود.
در صورتی که این حساب با حکم دادستانی بسته نشود، ممکن است صاحبان حساب ذکر شده بتوانند پول واریزشده از نهاد ریاست جمهوری را منتقل کنند.

هاشمی رفسنجانی: آنان که یاران امام را تار و مار کردند ظلم کردند/ برخی نمی‌خواهند عصر امام تکرار شود

آیت الله «اکبر هاشمی رفسنجانی» عصر پنج شنبه در دیدار با شرکت کنندگان همایش میثاق با حضرت امام ( ره) که در حسینیه امام خمینی (ره) در جماران برگزار شد به حماسه ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری ۲۴خرداد اشاره کرد و اظهارداشت: این حماسه کار ملت ایران بود.
وی با بیان این که مردم ایران حماسه آفریدند ولی حفظ آن سخت است، افزود: حفظ انقلاب اسلامی نیز بسیار سخت بود، در طول سال های بعد از انقلاب، اتفاقات زیادی رخ داد، افراد بسیاری قربانی ترورها، انفجارها و جنگ تحمیلی شدند و تمام این ها برای حفظ انقلاب بود.
هاشمی رفسنجانی در ادامه به دیدار خود با دانشجویان پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری اشاره و خاطرنشان کرد: در آن دیدارعده ای دانشجویان اظهارناراحتی می کردند از این رو من به آنان گفتم «من که نگفتم نمی آیم، چرا ناراحتی می کنید» این جمله من جریان های افراطی را وارد عمل کرد.
وی ادامه داد: این خواست مردم بود که من برای انتخابات ثبت نام کردم و این مردم بودند که حماسه ای خلق کردند، در این حماسه مردم از روستاها و شهرها و حتی ایرانیان خارج کشور حضور یافتند.
به گزارش ایرنا، عضو مجلس خبرگان رهبری یادآور شد: قدرت های غرب و شرق در آن زمان نمی خواستند ما انقلاب را حفظ کنیم و در ادامه نیز شاهد اتفاقاتی بودیم، اخیرا نیز شاهدیم کسانی که بسیار به این انقلاب خدمت کردند دچار مشکلات شدند و باید به تدریج این مشکلات حل شود.
هاشمی رفسنجانی اضافه کرد: انتخابات ۲۴ خرداد ماه اتفاق بزرگی بود که بسیاری از آنها که نمی خواستند این اتفاق بیافتد را غافلگیر کرد. آنها تا چند روز قبل از برگزاری انتخابات آمارهایی رااعلام می کردند که تنها برای خودشان اغوا کننده بود، آنان آمار از مردم می گرفتند و آمار دیگری را به مردم اعلام می کردند ولی ما شاهد بودیم که خداوند چگونه آنان را غافلگیر کرد.
وی ادامه داد: خداوند متعال دل های میلیون ها نفر از مردم ایران را متوجه نقطه ای کرد و از آن نقطه آرامش بار دیگر به ملت بازگردانده شد.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: در این راه ممکن است افرادی با کسان دیگری باشند ولی ما نباید آنان را محکوم کنیم؛ اگر می خواهیم اسلامی و شرعی عمل کنیم باید این حق را به دیگران بدهیم که حرف خود را بزنند.
هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: کسانی که اختلاف سلیقه دارند باید از منطق، عدل و عدالت و آرامش استفاده کنند تا ما بتوانیم الگوی بزرگی برای دنیا باشیم.
وی با یادآوری این که این لطف خداوند بود که ملت ایران آرام بگیرد، خطاب به شرکت کنندگان در همایش میثاق با امام (ره) گفت: اگر شما احساس کنید، موفق شدید و همان کارهایی را که عده ای انجام دادند و تند و تیز و انحصارگرایانه عمل کردند را انجام دهید، همانند خود آنان خواهید بود، از این رو نباید این گونه رفتار کنید.
وی افزود: با منطق عدالت و اعتدال باید در جامعه جلو برویم ، امروز اطلاعات و آگاهی به روی هیچ کس بسته نیست دیوارهای بتونی میان مردم فرو ریخته است و ملت ایران با این اطلاع و آگاهی به حماسه ۲۴ خرداد رسیدند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این که ملت ایران آگاه است، اظهارداشت: ممکن است امروز حرف هایی زده شود ودر رسانه ملی پخش نشود ولی رسانه های دیگر آن را منتشر می کنند یا ممکن است برخی رسانه ها مطالبی را منتشر نکنند ولی رسانه های دیگر آن را منتشر می کنند.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سخنان رهبری در مورد حق الناس بودن رای مردم افزود: اگر کسانی چند روز پیش از انتخابات مانع حضور برخی در انتخابات شدند حق الناس کردند و اگر کسانی نگذاشتند رای های داده شده، خوانده شود حق الناس کردند. اگر به گونه ای عمل کنیم که در راه اسلام باشد، می توانیم نمونه خوبی برای دیگر مسلمانان باشیم.
هاشمی رفسنجانی یادآور شد: جهانیان حماسه پرشور مردم ایران در انتخابات ۲۴ خرداد را مشاهده کردند ودیدند که چه قدر مردم ایران باشعور هستند.
وی در ادامه سخنان خود به اوضاع منطقه اشاره کرد و گفت: هم اکنون اگر به شرایط کشورهایی همچون پاکستان، افغانستان، یمن، بحرین، عراق، سوریه، لبنان، مصر و تونس بنگریم، ایران آرام ترین کشور است.
وی افزود: ایران بعد از برگزاری انتخابات آرامش زیادی به دست آورد و انتخابات بدون هیچ آسیبی برگزار شد، این مساله نمونه منطق دموکراسی است.
وی با یادآوری حوادث در مصر تصریح کرد: مردم مصر دو سال و نیم است که مبارزه می کنند در این مدت گاهی گفته می شود بیداری اسلامی و گاهی گفته می شد بهارعربی، ولی هم اکنون شاهد پایمال شدن حقوق مردم این کشورهستیم و استبداد در حال بازگشت به خانه های آنها است و مبارزین بار دیگر به زندان ها باز می گردند.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: این اتفاقات عجیب و غریب در مصر درس خوبی برای همگان خواهد بود، کسانی که در مصر پیروز شدند ۲۵ درصد آرای این کشور را داشتند ولی بعد از پیروزی به جان مردم افتادند یک روز شیعیان را کشتند و روز دیگر کلیسا ها را به آتش کشیدند.
هاشمی رفسنجانی اضافه کرد: مردم مصر در مقابل استبداد و افراط قرار گرفته اند یک روز از استبداد سوختند و یک روز قربانی افراط گری در این کشور شدند و ما شاهدیم که کشور تونس هم دوباره به روزهای قبل خود در حال برگشتن است.
وی، شرایط کنونی در سوریه را بسیار جدی توصیف کرد و گفت: در این کشور مردم را بمباران شیمیایی می کنند ، همانند بمباران های شیمیایی در ایران که در زمان جنگ تحمیلی انجام شد و افراد زیادی کشته شدند.
وی با بیان این که تنها مردم سوریه از این اتفاقات آسیب می بینند، افزود: به عراق نگاه کنید بعد از ۱۰ سال هنوز دهها بمب در این کشور منفجر می شود.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: مردم سوریه دو سال است که شاهد قربانی شدن عزیزانشان، تخریب خانه هایشان و آوارگی هستند، ما باید راهی به دنیا نشان دهیم که در سایه آرامش و اعتدال و عقلانیت باشد.
هاشمی رفسنجانی یادآور شد: برای همگان ثابت شده است که زور، ترساندن، ارعاب مردم و امنیتی کردن هیچ فایده ای ندارد و این امنیت، امنیت گورستان خواهد بود ، ولی امنیت برای زنده ها نیست و ما برای زنده ها امنیت نیاز داریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که امروز عصر امام خمینی (ره) دوباره می درخشد، خاطرنشان کرد: کسانی هستند که نمی خواهند آن عصر دوباره تکرار شود و امام راحل سرلوحه کار ما قرار گیرد.
هاشمی رفسنجانی افزود: امروز همه ما در این مکان مهمان امام خمینی (ره) هستیم، هنوز بعد از گذشت سا ل ها زمانی که به این مکان می آیم حالت حزن و اندوهی که روزهای رحلت ایشان برایم تجدید می شود.امام راحل در دوران حیاتشان جان ما را تسخیر کردند، ایشان آرام سخن می گفتند، اما کلمات آرام ایشان جوانان آنان را بیدار می کرد.
وی یادآور شد: امام (ره) اسلام ، تشیع و ایران را زنده کردند ، سال ها بود که تلاش می شد امام را در بین مردم کمرنگ کنند ولی این تلاش اشتباه بود. ما تنها در سایه امام می توانیم رشد کنیم ، امام شخصیتی معمولی نبود.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: کسانی که تلاش کردند امام راحل را کمرنگ کنند، ظلم کردند، آنان یاران امام را تار و مار کردند؛ ولی خداوند نمی خواهد آنان موفق شوند.

ترکان: عملکرد ۴۵ روز آخر دولت دهم نمونه بارز عملکرد آنان در این سالهاست/ چه دارایی هایی را بخشیدند؟ چه اموالی جابه جا شد؟

مهندس اکبر ترکان مشاور عالی رئیس جمهور، در گفتگویی با شماره ۱۱۱ مجله همشهری ماه در پاسخ به سوالی، سخنانی قابل تامل در خصوص پشت صحنه روزهای انتقال دولت از احمدی نژاد به روحانی روایت کرده است.
وی عنوان کرده است شما حرفهای افراطیون را به یاد دارید؟ چه حرفهایی زدند؟ مگر سالها نگفتند در صنعت نفت مافیا داریم؟ مگر دست در جیب کت خود نکردند و گفتند که لیست مافیا را در جیب دارند؟ آن مافیا کجاست؟ کدام یک از این بچه هایی که همکار آقای زنگنه بودند، مافیا بودند؟ اینها افراطی گری نبود؟ آیا پیروز شدند؟ آیا ادعاهای خلاف خود را ثابت کردند؟ یکی از حرفهایی که می زدند را ثابت کردند؟ خیر. اما ما حرفهایمان را ثابت کردیم. الان هم ثابت می کنیم. ما وقتی میگوییم اینها در دسترسی به بیت المال صالح نبودند، برایش سند داریم. من ۴۵ روز اخیر را برایتان مثال بزنم. فاصله میان ۲۴ خرداد ماه تا ۱۲ مرداد ماه، برای خود یک تاریخ است. من امیدوارم که جناب آقای جهانگیری به عنوان معاون اول دستور بدهند تاریخ این ۴۵ روز را بنویسند.
ترکان در ادامه با اشاره به تصمیمات ضرب العجلی روزهای آخر دولت گفته است: در این دوره ۴۵ روزه با بیت المال چه کردند؟ چه دارایی هایی را بخشیدند؟ چه اموالی جابه جا شد؟ چه مصوباتی در دولت برای اموال دولتی تصویب شد؟ برخی از کاغذهای آن را من دارم. تنها جلوی برخی از این اقدامات را ما توانستیم بگیریم. چقدر استخدام نابجا انجام شد؟ چقدر نقل و انتقال نابجا انجام شد؟ چقدر حکم جدید زدند در این ۴۵ روز؟ به نظر من تاریخ این ۴۵ روز را با همین عنوان باید همراه با مستنداتش نوشته و منتشر کرد تا همه ببینند.
همه این حکم هایی که در این ۴۵ روز زدند را همه ببینند. چه حکم انتصاب فرماندار و بخشدار، چه حکم انتصاب عضویت هیات مدیره در شرکت شستا، چه حکم انتصاب در مقامات بالا و پایین، چه حکم عزل و نصب مسئولان و مدیران…
تحقیق کنید ببینید در این ۴۵ روز چه کردند؟! به نظر من این ۴۵ روز نمونه کاملی است از آنچه دولت نهم و دهم، در طول این سالها انجام داده است. امیدوارم جناب آقای مهندس جهانگیری این مجموعه ۴۵ روزه را منتشر کنند.
ترکان پیش از این نیز گفته بود: گزارش هایی به دستم رسیده که خوب نیست، گزارش رسیده است که مدیرکل نصب می‌کنند، رئیس سازمان نصب می‌کنند، رئیس شورای ایرانیان را عوض و بدل می‌کنند، اموال وزارت‌خانه‌ها را جابجا می‌کنند و تند تند قراردادهایی می‌بندند که بار مالی به دوش دولت گذاشته می‌شود. مطمئنا با اطلاعات دقیق‌تر تمام این موارد سنجیده می‌شود و گزارش آن را به مردم ارائه خواهیم داد.