۱۳۹۲ دی ۱۳, جمعه

جنتی : اوباما نام موسوی را چندین بار در سخنرانی‌هایش مطرح و اعلام کرد که از او حمایت می‌کند!/ جرم سران فتنه سنگین‌تر از تجاوز به عنف است / فتنه گران در روز عاشورا رقصیدند

دبیر شورای نگهبان با بیان اینکه موسوی ریگی در کفش داشت و به آمریکا خط می‌داد، گفت: اوباما نام موسوی را چندین بار در سخنرانی‌هایش مطرح و اعلام کرد که از او حمایت می‌کند.
به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، احمد جنتی عصر امروز در جمع ناظران شورای نگهبان این شهر با بیان اینکه گاهی شیطان به صورت انسان در می‌آید، اظهار کرد: شیطان همیشه دشمن انسان‌های با ایمان است.
وی با اشاره به اینکه آمریکا شیطان بزرگ است، افزود: در زمان ما نیز شیطان وجود دارد و خداوند در رستاخیز درباره شیطان به انسان می‌فرماید ای مردم این ابلیس دشمن شماست چرا حرف مرا نشنیده‌اید.
عضو ‌فقهای شورای نگهبان گفت: خدا فرمود ای آدم حواست جمع باشد اما انسان توجه نکرد و فریب شیطان را خورد و با استفاده از میوه ممنوعه، از بهشت رانده شد.
جنتی به حوادث انتخابات 88 اشاره کرد و ادامه داد: کسی که در انقلاب سابقه دارد به حرف امام  توجه نکرد و به آمریکا خط نشان داد.
وی یادآور شد: مدعیان تقلب انتخابات 88 هیچ مدرکی در این زمینه ارائه ندادند و با وجود اینکه گفته شده بود به شکایت اعتراض‌ها رسیدگی می‌شود؛ اما آنها مدارکی ارائه نکردند.
عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه برای بیان اعتراض راه قانونی وجود دارد، یادآور شد: در سال 88 انتخاباتی برگزار شد که بی‌سابقه بود و اگر مدعیان تقلب شکایت می‌کردند رسیدگی می‌شد، اما از راه قانونی وارد نشدند و فقط گفتند تقلب شده است و اینکه چه کسی تخلف و یا تقلب کرده بود را مشخص نکردند.
وی با اشاره به حمایت اوباما از موسوی خاطرنشان کرد: اوباما نام موسوی را چندین بار در سخنرانی‌هایش مطرح و اعلام کرد که از او حمایت می‌کند بنابراین حتماً موسوی ریگی در کفش داشت و باید از چنین رفتاری خجالت بکشد.
جنتی فتنه 88 را موجب زیر سئوال بردن نظام دانست و متذکر شد: در این فتنه ناحق تمامی گروه‌های معاند نظام از جمله کمونیست و بهایی و ... بودند و شعار جمهوری ایرانی به جای جمهوری اسلامی سر دادند.
وی شورای نگهبان را تشکیلات برای خدمت به نظام اسلامی دانست و تصریح کرد: باید در شرایطی که از هر طرف به ما حمله می‌کنند، یکدلی در کشور حاکم شود.
دبیر شورای نگهبان به زمزمه آزادی زندانیان فتنه اشاره کرد و گفت: جرم سران فتنه هزاران بار از سارقان مسلح و متجاوزان به عنف سنگین‌تر است.
احمد جنتی عصر امروز در جمع ناظران شورای نگهبان گیلان اظهار کرد: مردم ایران بیش از 30 سال شعار «مرگ بر آمریکا» سر می‌دهند و این شعار شامل افرادی که وصل به آمریکا هستند، می‌شود.
جنتی ناظران شورای نگهبان را از بدنه مردم دانست و تصریح کرد: تمام کاندیداها در کنار صندوق آرا نمایندگانی داشتند و آنها نیز بر روند برگزاری انتخابات نظارت کردند.
دبیر شورای نگهبان با تاکید براینکه هیچ انسان عاقلی تقلب در انتخابات را قبول نمی‌کند، خاطرنشان کرد: سران فتنه مردم را به خیابان‌ها کشیدند و با افراد ضد نظام مانند بهائیان، کمونیست‌ها، سوسیالیست‌ها و ... که اسلام را قبول نداشتند همراه شدند.
وی به روزه‌خواری علنی فتنه‌گران در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: شعار نه غزه، نه لبنان نشانه دوستی با تلاویو است و آمریکا و رژیم صهیونیستی از فتنه‌گران حمایت کردند.
جنتی با قدردانی از صدا و سیما در مستندسازی رفتار فتنه‌گران، بیان کرد: فتنه‌گران در روز عاشورا در خیابان‌ها ‌رقصیدند.
دبیر شورای نگهبان با اشاره به زمزمه رفع حصر سران فتنه‌گر، اظهار کرد: جرم سران فتنه‌گر از هزاران بار از سارقان مسلح و متجاوزان به عنف بیشتر است و این امر شبهه ندارد.
جنتی ناظران شورای نگهبان را مدافعان نظام و اسلام خواند و تصریح کرد: ناظران شورای نگهبان باید مسائل را بدانند و شبهه‌زدایی کنند.
وی با بیان اینکه امام  آمریکا را شیطان بزرگ نامید، تصریح کرد: سخن امام هنوز برای بعضی از افراد جا نیفتاده است.

جنتی با اشاره به درخواست شیطان برای مذاکره، گفت: بعضی از افراد بی‌بصیرت هستند و دوست و دشمن را اشتباه گرفتند.

بانک ملی تاجیکستان: گواهی بابک زنجانی جعلی است

بانک ملی تاجیکستان گواهی مربوط به پرداخت ۲ میلیارد دلار بدهی زنجانی از طریق این بانک به وزارت نفت ایران را رد کرد. زنجانی رابطه دوستانه‌ای با رهبر تاجیکستان دارد و شرکت‌های متعددی در این کشور تاسیس کرده است.بابک زنجانی در ارتباط با جرایم اقتصادی ‌در ۹ دی ۱۳۹۲ بازداشت شد. او از جمله متهم به عدم پرداخت ۲ میلیارد دلار پول نفت ایران به حساب دولت است.. نام زنجانی به‌ویژه پس از رسوایی فساد مالی در ترکیه بیشتر رسانه‌ای شد.بنابه نوشته رسانه‌های ایرانی، زنجانی هفته گذشته سندی را به مجلس شورای اسلامی ارائه داده که نشان می‌داد بدهی نفتی خود را از طریق بانک ملی تاجیکستان به حساب شرکت ملی نفت ایران واریز کرده است.عبدالغفور کوربونف٬ سخنگوی بانک ملی تاجیکستان، مدارک زنجانی مبنی بر همکاری با بانک مرکزی تاجیکستان را جعلی خواند و همکاری این بانک با بابک زنجانی برای انتقال پول به ایران را رد کرد.بابک زنجانی در طول ۱۰ سال گذشته به یکی از سرمایه‌گذارن مطرح در تاجیکستان تبدیل شد و شرکت‌هایی چون "کنت گروپ تاجیکستان، ایشن اکسپرس ایرلاین، ایشن اکسپرس ترمینال، کنت تامینات، کنت توریست و کنت ساختمان" را در این کشور تاسیس کرد.پیش از دستگیری بابک زنجانی ابهاماتی نیز درباره مقدار بدهی نفتی و پرداخت آن به وزارت نفت وجود داشت. محمدعلی پورمختار رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در ۲۳ آذر ۱۳۹۲ از پرداخت بدهی ۲ میلیارد و ۶۰میلیون یورویی بابک زنجانی به وزارت نفت خبر داده بود.


نام بابک زنجانی با بازداشت رضا ضراب، تاجر ایرانی در ترکیه گره خورده است.
فارس به نقل از رئیس کمیسیون اصل ۹۰ نوشت: «آقای زنجانی بدهی‌اش به وزارت نفت را به یکی از حساب‌های این وزارتخانه واریز کرد که این مسئله به تائید بانک مرکزی هم رسیده است.»
خبرگزاری ایرنا نیز در گزارش دیگری از قول مصطفی افضلی فرد سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گزارش داد: «این پول براساس گفته‌های مسئولان رده دوم و سوم بانک مرکزی به حساب این بانک بازگشته است اما با تماسی که روز پنج‌شنبه با رییس کل بانک مرکزی داشتم، وی اعلام کرد که هیچ پولی از طرف بابک زنجانی به حساب این بانک واریز نشده است.»
"حتی یک ریال هم به حساب دولت ایران واریز نشد"
بانک مرکزی ایران ۸ دی ۱۳۹۲ رسما اعلام کرد هیچ وجهی بابت بدهی زنجانی به این بانک واریز نشده و سند ارائه شده از سوی وی در خصوص بدهی نفتی‌اش "جعلی" است. بدنبال آن برخی از رسانه‌های کشور از "تبانی بابک ‌زنجانی و رئیس‌جمهور تاجیکستان" نوشتند
.
خبرگزاری تسنیم و ایرنا از قول امیرعباس سلطانی، عضو "کمیته تحقیق و تفحص از پرونده بابک زنجانی" در ۹ دی ۱۳۹۲ خبر دادند: «با پیگیری‌های مجلس مشخص شد حتی یک ریال هم به حساب دولت ایران واریز نشده و گواهی صادره نیز با پرداخت یک میلیون دلار از سوی آقای بابک زنجانی صادر شده که حالا اسم این پول را می‌خواهند رشوه بگذارند یا هر چیز دیگر، اما این گواهی جعلی است.» این نماینده مجلس می‌گوید زنجانی، مسئولان و ملت ایران را به تمسخر گرفته است و همه را بازی می‌دهد.
زنجانی در تاجیکستان چه می‌کرد؟
کارشناس تاجیک در گفت‌وگو با دویچه وله می‌گوید، زنجانی در جریان دور زدن تحریم‌ها با تاجیکستان وارد همکاری شده بود. به گفته میرزانبی خالق‌زاد، تحلیل‌گر سیاسی مقیم دوشنبه، رسانه‌های تاجیکستان به دقت موضوع بابک زنجانی را دنبال می‌کنند.

در سال‌های اخیر تعداد فروشگاه‌های ایرانی در دوشنبه افزایش یافته است.
وی اضافه می‌کند: «این موضوع در کشور ما بسیار پر سر و صدا و جدی شده است. نام زنجانی زمانی در تاجیکستان بر سر زبان‌ها افتاد که ترمینال شهر دوشنبه بازسازی شد و زنجانی فردی بود که در آن مراسم دوشادوش رئیس جمهور رحمان و حتی در لحظه قیچی زدن نیز حضور داشت. در سایت‌های اینترنتی نوارهای ویدیوئی رحمان و زنجانی می‌چرخند.»
بابک زنجانی بنا به گفته این کارشناس ارتباط خوبی با رحمان داشته است. میرزانبی تاکید می‌کند در ۳ سال اخیر همکاری با بابک زنجانی در تاجیکستان رشد کرد و مقامات تاجیک و افکار عمومی این کشور درباره سرمایه‌گذاری‌های بابک زنجانی نظر بسیار مثبتی دارند.

فعالیت زنجانی با موافقت رهبران ایران
فرهاد میلاد روزنامه‌نگار مقیم دوشنبه که در خصوص فعالیت‌های بابک زنجانی در کشورش تحقیق می‌کند به دویچه‌وله می‌گوید دلایل غیر قابل انکاری وجود دارند که میان رحمان و زنجانی رابطه خوبی وجود داشت.
به نظر فرهاد میلاد، فعالیت‌های زنجانی در تاجیکستان به نفع جمهوری اسلامی ایران بوده است. وی در این رابطه چنین توضیح می‌دهد: «زنجانی موفق شد با دور زدن تحریم‌ها در تاجیکستان شرکت‌های زیادی تاسیس کند. فعالیت‌های زنجانی به اقتصاد ضعیف تاجیکستان بسیار کمک کرد و مردم تاجیک و مقامات این کشور هنوز هم نسبت به این تاجر ایرانی نظر بسیار مثبتی دارند.»
فرهاد میلاد بر این باور است: «دولت ایران در فعالیت‌های زنجانی دست دارد و قبلا تحت نظر احمدی نژاد عمل می‌کرد. امروز گروه‌هایی در ایران می‌خواهند تجارتی که به بابک زنجانی تعلق دارد تحت نظارت کسی باشد که به دولت جدید روحانی نزدیک است.»
هشدار آمریکائی‌ها به تاجیکستان
پس از آنکه نام بابک زنجانی در لیست افراد تحریمی آمریکا قرار گرفت، این کشور بابک زنجانی را تحریم کرد و تمام شرکت‌های وابسته به وی نیز تحریم شدند. به رغم این تحریم‌ها، شرکت‌های متعلق به زنجانی در تاجیکستان به فعالیت خود ادامه دادند.

دختران تاجیک در مرکز فرهنگی ایران
فرهاد میلاد در این زمینه می‌گوید: «در ماه مه ۲۰۱۳ مقامات آمریکائی به تاجیکستان درباره همکاری‌های بانکی این کشور با ایران هشدار داده بودند. بانک ملی تاجیکستان دیگر بانک‌های کشور را فراخواند که با کنت اینوستمنت بانک که به بابک زنجانی تعلق دارد همکاری نکنند.»

فرهاد میلاد اضافه می‌کند که در آئین‌نامه این بانک تحریم شده، رسما ۱۰۰ میلیون دلار سرمایه وجود دارد و به رغم هشدار آمریکائی‌ها شرکت‌های زنجانی به صورت قانونی در تاجیکستان فعالیت دارند.


این کارشناس ادامه می‌دهد: «در تاجیکستان فکر نمی‌کنند که پول و سرمایه زنجانی از طریق قاچاق اسلحه و یا تجارت مواد مخدر جمع‌آوری شده بلکه ایران مجبور شده به دلیل دور زدن تحریم‌ها این پول را خارج کند. از سوی دیگر فعالیت‌ها زنجانی باعث اشتغال‌زائی هزاران نفر در تاجیک شده و آقای زنجانی هیچ بدی در حق مردم تاجیک نکرده است.»
هر دو کارشناس تاجیک که با دویچه‌وله صحبت کردند متفق‌القولند مقامات تاجیک نگاه مثبتی به فعالیت‌های آقای زنجانی دارند و حالا هم برای هرگونه اظهارنظر، منتظر می‌مانند تا وضعیت حقوقی وی مشخص شود.

اعتراض زیباکلام به اظهارات حسن روحانی درباره ۹ دی

صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده به روحانی از سخنان او در باره ۹ دی انتقاد کرد. به گفته او، اظهارات روحانی درباره ۹ دی هر چقدر برای اصولگرایان "دلنواز و دلخواه" بود، بسیاری از افرادی را که به او رای داده‌اند، دلسرد کرد.
با این‌که سالگرد نهم دی ماه، روز تجمع حامیان رهبر جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۸۸ به پایان رسید، هنوز واکنش‌ها و اظهارات برخی مقامات در محکومیت اعتراضات حامیان جنبش سبز و ادامه حصر موسوی، کروبی و رهنورد ادامه دارد.

محمدعلی جعفری، فرمانده‌ کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم یادواره‌ ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید استان مازنداران، "فتنه ۸۸" را خطری بزرگ برای انقلاب دانست که با "حماسه‌ ۹ دی" خنثی شد.

این مقام نظامی با اشاره به میرحسین موسوی و مهدی کروبی، مدعی شد که این افراد "ادعای پیرو خط امام بودن" دارند، اما در واقع عامل دشمنان کشور هستند. جعفری همچنین ادعا کرد که بعد از ۹ دی "بیداری اسلامی" در جهان توسعه یافت.

"مگر مجرم طلبکار می‌شود؟"

احمد خاتمی، نماینده‌ مردم کرمان در مجلس خبرگان رهبری نیز در اظهاراتی شدیداللحن گفت "فتنه‌گران" تا قیامت هم نمی‌توانند ننگ اعمال خود را حتی با آب زمزم تطهیر کنند.
خاتمی که پیش از این نیز بارها در صحبت‌های خود به حامیان جنبش سبز و رهبران در حصر این جنبش تاخته است، مدعی شد که معترضان به نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۸۸، در حق ملت "خیانت" کردند. او افزود:« حالا آن‌ها طلبکارند که ما از طلب خود دست برداشتیم. در حالی که آن‌ها مجرم‌اند و مگر مجرم هم طلبکار می‌شود؟»

نماینده‌ کرمان در مجلس خبرگان رهبری، حضور ۸۶ درصدی واجدان شرایط در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۹۲ را پیام روشنی دانست که نشان می‌دهد اکثر مردم از ولایت و نظام اسلامی دفاع می‌کنند.

احمد خاتمی همچنین معترضان به انتخابات ۸۸ را عده‌ای "فرصت‌طلب" دانست که در کمین انقلاب و به دنبال تصرف پست‌های کلیدی و مهم مملکت‌اند.

در اظهاراتی دیگر حیدر مصلحی، وزیر سابق اطلاعات در دولت دهم نیز اعتراضات سال ۸۸ را تلاش برای "کودتایی بین‌المللی" در ایران دانست و مدعی شد که تمامی قدرت‌های آشکار و پنهان جهان در این تلاش برای براندازی دخیل بودند.

وزیر سابق اطلاعات اضافه کرد:«برای آشوب سال ۸۸ تمامی منابع مالی دولت‌های مخالف حاشیه‌ی خلیج فارس به همراه کشورهای اروپایی و آمریکایی بسیج شدند.»
مصلحی همچنین تاکید کرد که همان عوامل و کشورها حالا در سوریه بسیج شدند تا حکومت بشار اسد را سرنگون سازند.

انتقاد زیباکلام از روحانی

در حالی که اظهارنظر مقامات کشور در ستایش نهم دی ماه ادامه دارد، صادق زیباکلام، استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران که یکی از حامیان کمپین انتخاباتی حسن روحانی نیز بود، در نامه‌ سرگشاده‌ای به رئیس‌جمهور از سخنرانی او در مراسم ۹ دی انتقاد کرد و سوالاتی را مطرح ساخت.
زیباکلام در نامه خود به روحانی گفت که اظهارات او در نهم دی ماه هرچقدر برای رسانه‌های اصولگرا "دلنواز و دلخواه" بود، بسیاری از افرادی را که به او رای داده‌اند، دلسرد کرد.

این استاد علوم سیاسی در نامه‌ خود نوشت:«اصولگرایان که همه‌ تریبون‌های رسمی کشور را در اختیار دارند، چهارسال و نیم است که شبانه‌روز و لاینقطع هر اتهام و جرم و تهمت و افترایی را که متصور بودند به معترضان انتخابات سال ۸۸ نسبت داده‌اند. خودشان بریدند، خودشان دوختند، خودشان قواره کردند، دریغ از آن‌که یک‌بار هم به معترضان اجازه دهند روایت خود را بازگو کنند.»

زیباکلام، حسن روحانی را خطاب قرار داده و از او خواسته تا به عنوان "یک حقوقدان" نظرش را درباره‌ ۳ سال حصر غیرقانونی زهرا رهنورد، میرحسین موسوی و مهدی کروبی بگوید. او از روحانی که در صحبت‌های انتخاباتی خود بر حقوقدان بودنش تاکید داشت پرسید:«مفسد و محارب و یاغی و دیگر اتهاماتی که به سهلی نوشیدن آب به آن‌ها نسبت داده شد نزد کدام مرجع صالح و بی‌طرف و بالاتر از همه مستقلی به اثبات رسیده است؟»

صادق زیباکلام در این نامه تاکید کرده که "ناگزیری" روحانی از هم‌نوازی با سمفونی "فتنه" در سالگرد ۹ دی ماه قابل درک است، اما از او انتظار می‌رود که عزم و ارده‌ای را که به نظر می‌رسید برای پیگیری وضعیت آزادی زندانیان سیاسی دارد، دنبال کند.

او در انتهای نامه‌ خود از رئیس‌جمهور پرسید:«به نظر شما اگر مردم این طوفان تبلیغاتی ۴ ساله علیه فتنه ‌و فتنه‌گران را باور کرده بودند، هفت ماه قبل سعید جلیلی ۴ میلیون و حسن روحانی ۱۹ میلیون رای می‌آورد؟»