۱۳۹۲ آذر ۱۱, دوشنبه

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، سه شنبه 12 آذر، 3 دسامبر
















"تلاش ناکام یک نماینده برای بلیعدن لقمه 120 میلیارد تومانی در دولت اعتدال

تلاشهای یک نماینده مجلس در آستانه دریافت وام 120 میلیارد تومانی از بانک توسعه تعاون، با هوشیاری مسئولان وزارت کار، رفاه و تعاون اجتماعی ناکام ماند.
به گزارش سایت «آینده»، ماه گذشته تنها چند ساعت قبل از دریافت وام 30 میلیون یورویی از سوی شرکت منسوب به یکی از نمایندگان مجلس، مسئولان وزارت کار، رفاه و تعاون از این موضوع مطلع شده و توانستند مانع پرداخت وام شوند.
این نماینده مجلس با پیگیری های خود ظرف شش ماه گذشته، توانسته بود موافقت مسئولان این بانک را که از دولت قبل در سمتهای خود باقی مانده بودند، جلب کند و در حالی که شرکت منسوب به وی، تنها گردش مالی 20 میلیون تومانی داشته است، در آستانه دریافت وام 120 میلیارد تومانی، یعنی 6 هزار برابر گردش مالی شرکت قرار گیرد.
جناب نماینده البته توضیح نداده بود در شرایط تحریم و مشکلات شدید اقتصادی مردم، 120 میلیارد تومان را چگونه می خواسته است در شرکت چیپس سازی مرتبطین خود هزینه کند، اما طبیعتا عواقب پرداخت نکردن چنین پولی موجب خواهد شد فشارهای فراوانی به دولت وارد شود.
در حالی که مافیای رسانه ای افراطیون و تعداد زیادی از چهره های سیاسی این جریان، دولت را متهم به استفاده از بولدوزر وداس برای قلع و قمع مدیران شایسته! و پاک دست!! دولت قبل می کنند، این مدیران در حال تاراج باقی مانده بیت المال به سود افراطیون هستند.

سرانجام با کشف موضوع وام مذکور، مدیر عامل بانک توسعه تعاون برکنار می گردد، اما نماینده مذکور که از استانهای شمالی کشور وارد مجلس شده است، با استفاده از مصونیت قانونی، همچنان به انجام وظیفه ! و خدمت به خلق! مشغول است.

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، دوشنبه 11 آذر، 2 دسامبر


































نماینده مجلس: "ویچت" باعث روابط نامناسب دختر و پسر می شود

 نماینده مجلس با بیان اینکه ممکن است برخی از مطالب چت توسط نرم‌افزار " ویچت" و " تانگو" شنود شود، گفت: لازم است که دولت در زمینه آگاهی خانواده‌ها اقدام کند تا امنیت اجتماعی و اخلاقی برای خانواده‌ها ایجاد شود. 

زهره طبیب‌زاده در گفت‌وگو با تسنیم، در خصوص شبکه‌های اجتماعی جدید مانند" ویچت" و " تانگو" اظهار داشت: یکی از عوارض و آثار منفی فضای مجازی، روابط نامناسب اخلاقی بین دختر و پسر است که این شبکه و نرم‌افزار‌های جدید مانند " ویچت" و " تانگو" آسیب‌های جبران‌ناپذیری برای نوجوانان و جوانان به همراه دارد.


نماینده مجلس با اشاره به اینکه دختر و پسر در فضای مجازی حرمت‌ها را شکسته و مسائل خصوصی خود و خانواده‌شان را برای دیگران به اشتراک و در معرض نمایش می‌گذارند، افزود: گاهی اوقاف به دلیل اینکه عکس دختران در این شبکه به نمایش گذاشته می‌شود برخی افراد سوء استفاده کرده و برای اخاذی از فرد از آن به عنوان ابزار استفاده می‌کنند، بنابراین این شبکه‌ها آثار منفی بسیاری را به دنبال دارد.

طبیب‌زاده با تاکید بر اینکه متاسفانه فضای چنین نرم افزار که به دلیل همه‌گیر بودن به شبکه تبدیل شده است، آسیب‌های جدی برای روابط نامشروع دختران و پسران دارد و همچنین والدین هیچ کنترلی به فرزندان ندارند که این امر ناشی از عدم آگاهی انها با چنین فضای مجازی است، گفت: باید آموزش و پرورش در خصوص آسیب برخی از شبکه‌های جدید هشدار داده و والدین نیز باید آموزش دیده و آگاهی لازم را در این زمینه داشته باشند.

وی با بیان اینکه اخیراً وزیر ارشاد مطرح کرد و دیگران را تشویق کرد که با فیلتر وارد فضای مجازی مانند " فیس‌بوک" شوید، این امر خود نگران‌کننده است چراکه نباید توسط مسئولان این موضوع که جزء قوانین است، مطرح و جوانان را ترغیب به این کار کنند، اظهار داشت: ممکن است از طریق فضای مجازی " فیس‌بوک" بتوانیم عزاداری گوش داده و حتی زیارت مجازی داشته باشیم ولی این برای افرادی است که با فضای مجازی آشنایی کامل داشته و راه استفاده درست آن را آموخته‌اند نه نوجوانانی که وارد فضای مجازی شده و نمی‌دانند که چه آسیب‌هایی دارد. 

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، یکشنبه 10 آذر، 1 دسامبر




































نام امامزاده بیژن عوض شد

بی بی سی : نام "امامزاده بیژن" در در روستای "کُپ سفلی" از توابع استان مازندران به "امامزاده بی جِن" تغییر یافت.

عبدالله ولی‌نژاد، سرپرست اداره‌ اوقاف و امور خیریه‌ شهرستان نور، شهریوماه امسال، درباره وجود امامزاده‌ای معروف به "سید بیژن" گفته بود: "شاید تا چند سال پیش، کمتر کسی نام امامزاده سید بیژن را شنیده بود؛ اما از دو سال پیش که ضریح‌گردانی در برخی شهرستان‌های استان مازندران انجام شد، این نام نیز بر سر زبان‌ها افتاد. خیلی‌ها به این امامزاده اعتقاد دارند و با توجه به بررسی‌ها و تحقیقات ما، امامزاده بیژن صاحب کرامت است."
انتشار عکس تابلوی امامزاده بیژن در ماه های گذشته در اینترنت اسباب شگفتی و گاه شوخی کاربران شده بود و در سایت ها و شبکه های اجتماعی بازنشر می شد.
در تصویری که سایت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منتشر کرده، نام "امامزاده بیژن" به "امامزداده بی جن" تغییر کرده است.
امامزاده‌های ایران در سال ۱۳۵۷، حدود ۱۵۰۰ بقعه برآورد شده بود، اما با گذشت بیش از سی سال، تعداد این امامزاده‌ها به نزدیک ۱۱ هزار بقعه رسیده‌ و این به آن معنا است که به طور متوسط، سالانه بیش از ۳۰۰ امامزاده در ایران شناسایی می‌شود.
سال ۹۱ خبرگزاری کار ایران (ایلنا) در گزارشی نوشت که تنها دو هزار امامزاده سند و شجره نامه دارند.

امیر هاشمی‌مقدم، پژوهشگر حوزه‌ مردم‌شناسی و ایران‌شناسی، در گفت‌وگو با ایسنا گفته است: "به باور اهالی، امامزاده بیژن، سید یا درویشی بوده که در گذشته‌ای نه‌چندان دور، روبه‌روی اتاق گلی‌اش می‌نشست و مردم او را باور داشتند. او بین اهالی به 'امامزاده بی‌جن' معروف است، 'بی‌جن' یعنی امامزاده‌ای که جن ندارد. او با بیان این‌که هیچ سند و مدرکی مبنی بر امامزاده بودن این شخص وجود ندارد، ادامه داد: در هیچ نسب‌نامه و تذکره‌ای به او اشاره نشده و جالب این است که به‌تازگی برایش شجره‌نامه‌ای درست کرده‌اند و او را بدون هیچ سند و مدرکی به امام سجاد رسانده‌اند."