۱۳۹۲ تیر ۱۱, سه‌شنبه

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ، سه شنبه 11 تیر، 2 جولای
































حمله حسین شریعتمداری ، نماینده خامنه ای به روحانی: چرا از خاتمی تشکر کردی؟ نکند عارف را معاون اول کنی!

بخشهایی از سرمقاله حسین شریعتمداری، نماینده خامنه ای در کیهان:
"انتظار آن بود که آقای روحانی حساب خود را از سران و عوامل فتنه آمریکایی-اسرائیلی 88 جدا کند و این انتظار در اعلام مواضع ایشان بعد از انتخاب به ریاست جمهوری اسلامی ایران به وضوح دیده می شود، ولی تشکر رئیس جمهور منتخب از آقای خاتمی با توجه به نقش ویرانگری که وی در فتنه 88 داشته است، به این نگرانی دامن می زند که مبادا دکتر روحانی از خطری که سران و عوامل فتنه 88 می توانند برای دولت ایشان پدید آورند، غفلت کند.
  آقای خاتمی در فتنه یاد شده از طرح مشترک کودتای مخملی مثلث آمریکا و اسرائیل و انگلیس پیروی کرد و در مقابل ده ها جنایت آشکار فتنه گران نظیر اهانت به ساحت مقدس عاشورا، شعار به نفع آمریکا و اسرائیل، پاره کردن تصویر امام ، ایجاد بلوا و آشوب در کشور، دمیدن در ادعای دروغ تقلب در انتخابات و... نه فقط سکوت کرده بود بلکه اقدامی حمایت گرانه داشت.
بنابراین حتی تصور پیوند احتمالی آقای خاتمی با رئیس جمهور منتخب می تواند، بدبینی مردمی را در پی داشته باشد که در حماسه چند ده میلیونی 9 دی، نفرت و انزجار خود را از فتنه گران فریاد زده اند."
 "اکنون نوبت به بند پایانی این وجیزه و خوابی که مدعیان اصلاحات برای بهره گیری از آقای روحانی دیده اند، رسیده است. اصحاب فتنه از همخوانی مواضع رئیس جمهور منتخب با جبهه اصلاحات به طور کامل قطع امید کرده اند ولی از سوی دیگر، برای آنها القای این توهم که در سبد رأی روحانی سهم عمده ای داشته اند ضرورتی حیاتی دارد.
  "از این روی تمام توان خود را به کار گرفته اند که حداقل دو یا سه تن از اعضای شناسنامه دار و شناخته شده جبهه اصلاحات را در پست های کلیدی کابینه آقای روحانی جای دهند و بیشتر از همه به جایگاه معاون اولی رئیس جمهور منتخب چشم دوخته اند."
 " اصحاب فتنه می دانند که روحانی با فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 سر همراهی و پیوند ندارد، بنابراین هرگز حاضر نخواهد بود در کابینه خود کسانی را بپذیرد که داغ ننگ حضور در فتنه 88 را بر پیشانی دارند و دقیقا به همین علت کسانی را پیشنهاد می کنند که از یکسو به عنوان یکی از اعضای شناسنامه دار جبهه اصلاحات شناخته شده باشند و از سوی دیگر، سابقه ای از حضور در فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 نداشته باشند. آنچه تاکنون از شواهد و قرائن موجود برمی آید، این که جبهه اصلاحات آقای دکتر عارف را برای این منظور نشان کرده است."
 " دکتر عارف شخصیتی متین و قابل قبول دارد و به دلسوزی برای اسلام و نظام شناخته می شود، اگرچه به نظر می رسد که هنوز به ابعاد جنایت بزرگی که اصحاب فتنه مرتکب شده اند آنگونه که انتظار می رفت و می رود، پی نبرده است."
"بنابراین در صورتی که آقای روحانی قصد استفاده از ایشان و یا هر یک از اعضای شناخته شده جبهه اصلاحات را داشته باشند، لازم است به این نکته توجه کنند که افراد مورد نظر اولا؛ سابقه حضور در فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 و یا دفاع و حمایت از فتنه گران را نداشته باشند و ثانیا؛ از آنجا که هنوز مدعیان اصلاحات مرزبندی مشخص و تعریف شده ای با اصحاب فتنه نکرده اند، حضور آنها در کابینه می تواند به مفهوم حضور فتنه گران تلقی شود."

 " بنابراین در صورت تصمیم آقای روحانی به استفاده از آنها در ترکیب کابینه خود، لازم است از آنان بخواهد به گونه ای آشکار و علنی- و نه درگوشی و خصوصی- از فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 اعلام برائت کنند. بدیهی است که اعلام برائت از مثلث آمریکا و اسرائیل و انگلیس و حامیان داخلی آنها نه فقط نباید دشوار باشد! که نیست، بلکه باعث افتخار نیز هست."

خداحافظی رسمی دولت با ارز مرجع؛ دارو گرانتر می شود

دولت در بخشنامه ای اعلام کرد از این پس ارز مرجع به کالاهای اساسی و دارو تعلق نخواهد گرفت.
دولت در جدیدترین بخشنامه اعلام کرد از این پس ارز مرجع به کالاهای اساسی و دارو تعلق نخواهد گرفت و بر این اساس قیمت ارز همان قیمتی خواهد بود که در لایحه بودجه سال ۹۲ تعیین شده است.
رحیم ممبینی معاون بودجه معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس دولت نیز پیش از این در خصوص پیش بینی نرخ ارز در سال جاری اعلام کرده بود: در سال ۹۲ برنامه درباره قیمت ارز آن طور که در لایحه بودجه ۹۲ پیش بینی شده، نظام شناور مدیریت شده است.
وی افزود: در لایحه بودجه ۹۲ حداقل در جاهایی که دولت حضور دارد، برنامه این است که یک نرخ داشته باشیم و نرخ‌هایی با عنوان مرجع و مرکز مبادلات وجود نداشته باشد.
با توجه به حذف ارز مرجع پیش بینی می شود قیمت اقلام اساسی و داروئی افزایش یابد. پیش از این احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با توجه به افزایش قیمت ارز و کاهش ارزش پول ملی پیشنهاد داده بود تا برای تامین کالاهای اساسی مردم به برخی اقلام اساسی در سبد خانوار یارانه تعلق گیرد تا اقلام اساسی مورد نیاز مردم به شکل کوپنی تامین شود چرا که با این وضع مردم فقیر با حقوق ثابت در تامین اولیات زندگی خود دچار مشکل می شوند.
این پیشنهاد توکلی در خصوص اینکه دولت کالاهای اساسی مردم مانند برنج، گوشت و شیر، روغن به صورت کوپنی تامین کند،در مجلس شورای اسلامی رای نیاورد و به تصویب نرسید.

رییس جمهور منتخب: رسانه ها بر کار دولت نظارت کامل داشته باشند

حسن روحانی در نشست هم اندیشی مدیران رسانه های داخلی، اظهار کرد: رسانه ها در طول انتخابات زمینه را برای انتخاباتی سزاوار و متناسب با شان ملت بزرگ ایران فراهم کردند و بعد از انتخابات نیز رسالت خود را ایفا می کنند.
وی با تشکر از حضور مدیران رسانه های داخلی در این نشست و با عذرخواهی از وقت کمی که برای حضور در جمع این مدیران دارد، گفت: فرصت دیگری را برای جلسه با اصحاب رسانه اختصاص خواهیم داد، زیرا نشست های این چنینی را لازم و آن را فرصت می دانیم.
رئیس جمهور منتخب افزود: در دولت آینده بنای ما بر این است که ارتباط دولت و رسانه ها ارتباطی دوسویه باشد یعنی رسانه​ها برای پیشبرد اهداف مدنظر مردم، نظام و دولت به دولت کمک کنند و از طرفی دیدگاه ها و انتظارات مردم را به دولت منعکس کنند.
به گزارش مهر، روحانی گفت: انتظار دولت این نیست که رسانه یکسویه عمل کند بلکه رسانه باید آنچه را که انتظار مردم است بیان کند و البته در شرایط فعلی که اهداف ما آنچنان فعال نیستند بخشی از بار احزاب بر دوش رسانه​هاست.
وی افزود: مردم انتظارات بر حق و نظرات قابل ملاحظه ای دارند که انعکاس انتظارات و مشکلات مردم و همچنین نقد دلسوزانه از وظایف رسانه هاست.
روحانی با اشاره به اینکه دولت هم بی نقص نیست، گفت: در واقع رسانه ها نوعی نظارت دائمی بر کار حکومت و دستگاه های اجرایی دارند و این نقد برای دولت و کشور حتما مفید خواهد بود و در دستیابی به اهداف عالی مدنظر نظام و مردم و همچنین تحقق مطالبات مطرح شده در انتخابات کمک خواهد کرد. ارتباط خوبی میان دولت و رسانه ها در دولت یازدهم خواهد بود البته ارتباط ما دوسویه خواهد بود.
نشست هم اندیشی مدیران رسانه های داخلی با همت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد و در آن تعدادی از مدیران مسئول خبرگزاری ها و روزنامه های داخلی دیدگاه های خود را مطرح و انتظارات خود را از دولت یازدهم بیان کردند.

برادر رهبری: برسرمیراث با هم نجنگیم

کلمه- گروه خبر: برادر رهبری که کمتر حضور رسانه ای دارد با حضور در خبرگزاری فارس مدعی شده است اصلاح‌طلبی که یک زمان از سوی عده‌ای مطرح شد ترجمه رفرم است به معنای تغییر تدریجی ولی نهاد حکومت یعنی باید اساس سیاست و حکومت را که بر پایه ولایت فقیه است، تغییر دهیم این رفرم اول در اروپا مطرح شد و خود مذهب پروتستان بیش از دویست رفرم داشت.
تنها یک ماه پیش از برگزاری انتخابات در زمانی که موج مردمی برای دعوت از هاشمی شکل گرفته بود، سیدمحمد خامنه ای، برادر رهبری با ادعای وجود سناریویی پیچیده از سوی دشمنان انقلاب برای ایجاد فتنه جدید در انتخابات ریاست جمهوری ۹۲ ،آن را حول محور نامزدی آیت الله هاشمی رفسنجانی دانست و مدعی شد که آنها شخصی را مطرح می کنند که امکان بیشتری برای شرکت و گردآوری رأی داشته باشد و از منظر فکری نزدیکی بیشتری با آن ها داشته باشد. آن طور که از شواهد برمی آید،احتمالاً آقای هاشمی رفسنجانی بهترین فرد برای این برنامه است و فرقی نمی‌کند که وی از عمق این توطئه آگاه باشد یا نباشد.
سید محمد خامنه ای در یادداشتی که در فارس منتشر شد درخواست برگزاری انتخابات آزاد را آغاز حمله تبلیغاتی و جوسازی علیه حکومت و نظام و در حکم شیپور جنگ دانسته و گفت: متأسفانه شبیه این عبارت (یعنی لزوم سلامت انتخابات) هم پیش از انتخابات سال ۸۸ به وسیله کسانی که هنوز هم در صف مقامات نظام می‌ایستند، اظهار شده است.
هر چند برادر رهبری حضور رسانه ای زیادی ندارد، اما طی این مدت برای دومین بار است که فارس میزبان سخنان اوست. وی که به مناسبت نیمه شعبان از این خبرگزاری نزدیک به نیروهای امنیتی دیدار می کرد، خطاب به کارکنان خبرگزاری گفته است: شما نقش مهمی دارید و باید قدر خود را بدانید، ارزش‌های اجتماعی هر کس در نقش‌هایی است که پذیرفته‌اند و اهمیت کار شما بسیار قیمتی و پر‌ارزش است.
وی که گویی از شهرت خبرگزاری فارس در انتشار اخبار غیرموثق و نادرست اطلاعی ندارد، در ادامه افزود: این خبرگزاری همانگونه که بیان کردند با همت، صداقت، ایمان و اراده، نسبت به تعهدات الهی و ملّی شکل گرفته و کوشش کرده تا جایگاه رفیع در جامعه و بین‌الملل پیدا کند و توانسته اطمینان نظر مردم را جلب کند و دنیا هم به او اطمینان کرده است.
رئیس بنیاد حکمت اسلامی صدرا با اشاره به نقش رسانه های در میان افکار عمومی ادعا کرد: البته نه فقط جوانان گول می‌خورند بلکه حتی عده‌ای نیز از مردم دیگر هستند که تفکراتشان نیازمند اصلاح است و حتی برای اصلاح اینها باید زمان بیشتری صرف کرد.
وی در ادامه با اشاره به حضور پرشکوه مردم در انتخابات اخیر یادآور شد: خوشبختانه تحولاتی که در این دوره انتخابات اتفاق افتاد و رسانه‌ای شد، از عظمت و شکوه مردم ایران در این دوره چهر‌ه‌ای در مجامع بین‌المللی نشان داد که دیگران را حیر‌ت‌زده کرد، البته خودمان شاید متوجه عمق موضوع نباشیم.
خامنه‌ای بدون اشاره به سخنان انتخاباتی خود در خصوص هاشمی رفسنجانی و عامل دشمن خواندن آن، گفت: خوشبختانه انتخابات خوبی بود و هر کسی نامزد مورد نظر خود را انتخاب کرد ولی گردش کار نشان می‌دهد که مصلحت چه بوده و هر چه مقدر باشد، همان می‌شود؛ انتخاب یک شخص روحانی با وجود اینکه خیلی‌ها اعتقاد داشتند کار روحانیت دیگر تمام شده، نشان ‌می‌دهد که مردم به روحانیت اعتماد دارند.
برادر رهبری که طی هشت سال گذشته از حامیان دولت نهم و دهم بود و سخنی از مشارکت سایر گروه ها نکرده بود، حال از رییس جمهوری منتخب خواسته است با همه جناح‌ها یکسان همکاری کند.
خامنه‌ای ادامه داد: متاسفانه‌ تا کنون آنگونه که باید، مسئولان کشوری از ابتدای انقلاب با یکدیگر هماهنگی لازم را نداشته‌اند، اقتصاد معلول شده و آموزش ناقص است و نهادهای دیگر نیز در حوزه قوای سه‌گانه با یکدیگر وحدت ندارند و دارای نقایصی هستند؛ باید بدانیم که کشور همچون یک خانواده است که نباید بر سر میراث با یکدیگر جنگ کنند، بلکه باید همیشه حامی یکدیگر باشند و اختلافات را به حداقل برسانند.
وی با تاکید بر اینکه در جمع عقلا اختلاف رخ نمی‌دهد، گفت: این اختلافات سیاسی یا سلیقه‌ای در میان ملت انشعاب ایجاد می‌کند در صورتی که باید یک خط درست اندیشه‌ای را معیار قرار داد و بر اساس آن جریانات و نقشه راه مشخص شود، حیف است که در این ملت تفرقه بیفتد چون استقلال کشور در خطر می‌افتد.
خامنه‌ای مدعی شد: آسیبی که امروز در کشور مشاهده می‌شود نود درصد آسیب‌های فرهنگی است، دفاع از آن هم با کار فرهنگی و فلسفی و مؤسسات فلسفی است. می‌گویند که در این موسسات فرهنگی و فلسفی نشسته چکار می‌کنند؟ این فلسفه آب و نان برای مردم نمی‌شود. اما باید به اینها گفت که امروز دشمن با فلسفه به جنگ آمده، باید بتوانیم با فلسفه سالم جلوی این فلسفه بافی‌ها و انحرافها را بگیریم پس ما نیاز به فلسفه داریم.
رئیس بنیاد حکمت اسلامی صدرا ادامه داد: باید مسئولان جریان‌شناس باشند و از اصول اولیه یک رسانه نیز جریان‌شناسی یا به تعبیر دیگر دشمن‌شناسی است قرآن به اندازه‌ای که بر دشمن‌شناسی تاکید کرده و شیطان را نخستین دشمن انسان دانسته بر هیچ چیزی تاکید نکرده است و پس از آن نیز به دشمنی یهود اشاره دارد که امروزه ما هنوز هم گرفتار صهیونیسم یهود هستیم منتها این عناوین متعدد است و در قالب کشورهای مختلف غربی.
وی در ادامه افزود: خطری که من امروز در کشور احساس می کنم خطر فرهنگی است و روش‌های تهاجم فرهنگی با سرعت تغییر می‌کند در همین مقطع اخیر چقدر روش‌ها تغییر کرده بود ما نباید همیشه نگاهمان به یک سمت و سو باشد بنابراین آسیب‌شناسی عمده ما باید آسیب‌شناسی فرهنگی باشد و من نگران هستم و کار هم یک کار سازمانی و جمعی است و با یک واحد فرهنگی هدف حاصل نمی‌شود بلکه باید دولت و مسؤلین با یکدیگر کار کنند نهادهایی چون شورای عالی انقلاب فرهنگی، سازمان تبلیغات و وزارتهای مربوط فرهنگی و حتی صدا و سیما موثر هستند.