۱۳۹۲ شهریور ۶, چهارشنبه

اشتباه محاسباتی در مسیر آزادراه تهران-شمال

نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس با اشاره به اشتباه محاسباتی در تعیین مسیر آزادراه تهران-شمال گفت:‌ مسیر اتصال آزادراه تهران به شمال به اشتباه از سمت غرب کشیده شد که این موضوع یکی از دلایل تاخیر طولانی در بهره برداری این آزادراه بوده است.
ایرج ندیمی در گفت‌وگو با خانه ملت با اشاره به اینکه علت عدم بهره برداری آزادراه تهران-شمال کمبود اعتبارات مالی است، گفت: وقتی منابع کافی برای بهره برداری از آزادراه تهران-شمال وجود ندارد، مطمئنا تکمیل و اجرایی شدن آن نیز به تاخیر خواهد افتاد.
نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی افزود: متاسفانه در مورد آزادراه تهران-شمال مسئولین مرتبط دچار اشتباه شدند چراکه به یکباره افتتاح این بزرگراه، امر معقولی به نظر نمی‌رسد.
وی با بیان اینکه منابع مالی مورد استفاده در آزادراه تهران-شمال تعریف مشخصی ندارد، تصریح کرد:‌ در مورد آزادراه تهران-شمال ابتدا باید منابع مالی مورد نیاز تعریف گردد سپس عملیات عمرانی آغاز شود.
ندیمی با اشاره به اینکه مسیر بهره برداری از آزادراه تهران-شمال باید از سمت شرق کشیده می‌شد به خانه ملت گفت: مسیر اتصال آزادراه تهران به شمال به اشتباه از سمت غرب کشیده شد که این موضوع یکی از دلایل تاخیر طولانی در بهره برداری این آزادراه بوده است.
این نماینده مردم در مجلس نهم عنوان کرد: با افزایش بودجه عمرانی کشور و تخصیص ۵ درصد از سهم هدفمندی یارانه‌ها می‌توان به افتتاح آزادراه تهران-شمال امیدوار بود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس خاطرنشان کرد: دولت می‌تواند با ایجاد راهکارهای جدید و تامین منابع مالی مورد نیاز راه اندازی بزرگراه تهران-شمال را تسریع بخشد.

«شهادت می دهم میرحسین موسوی در زمان نخست وزیری خون به دل آقا می کرد»

محمد رضا اعتمادیان در گفتگو با نشریه شما-ارگان موتلفه اسلامی- به طرح مسایلی که به ادعای او اختلافات رئیس جمهور و نخست وزیر دهه شصت است پرداخته و اظهار داشته: “شهادت می دهم میرحسین موسوی در زمان نخست وزیری خون به دل آقا می کرد. ”
این اولین بار نیست که اعضای منتسب به موتلفه علیه نخست وزیر دفاع مقدس اینگونه موضع گیری می کنند. پیش از این نیز بارها بادامچیان سخنانی در انتقاد از عملکرد میرحسین موسوی در زمان نخست وزیری گفته بود.
میرحسین موسوی که از نظر این مشاور امور اصناف و بازرگانان نزدیک به موتلفه خون به دل آقا کرده، همان کسی است که امام خمینی در طول هشت سال نخست وزیری نه تنها عملکرد او را بارها مورد تقدیر و ستایش قرار داد، بلکه صراحتا به ایشان گفته بود: جناب آقای موسوی! آنان که در مقابل شما ایستاده اند توانایی اداره یک نانوایی را هم ندارند.
اینگونه سخنان علیه میرحسین موسوی در حالی مطرح می شود که امام در مقاطع مختلف از خدمات و عملکرد میرحسین در طول جنگ تقدیر و ستایش کرده بود و حتی بعد از اتمام جنگ و قبول قطعنامه نیز بنیانگذار جمهوری اسلامی خطاب به میرحسین نوشته بود: من همچون گذشته شما را فردی لایق و دلسوز برای انقلاب اسلامی می دانم و زحمات شمارا در دوران جنگ و تجهیز سپاهیان اسلام فراموش نمی کنم و الان نیز شما را تایید وحمایت می کنم.
اما اختلاف حزب موتلفه با میرحسین موسوی ریشه در زمانی دارد که این نخست وزیر محبوب و مردمی در زمان جنگ اجازه نمی داد اقتصاد کشور به دست عده ای حجره دار بیفتد و معیشت مردم با مشکل رو به رو شود. این گروه که طی هشت سال گذشته با حمایت های بی دریغ و کور خود از احمدی نژاد اقتصاد کشور را به بحران کشانده و همه زیر ساختهای صنعت و تولید را تخریب کرده اند و بالاترین آمار را در اختلاس و فساد مالی در تاریخ کشور به جا گذاشته اند،
اینک نیز در حالی که نزدیک به هزار روز از حصر خانگی میرحسین موسوی می گذرد، اعتمادیان در گفت و گو با نشریه موتلفه ادعا کرده است: موقعی که آیت‌الله مهدوی کنی نخست‌وزیر بودند، من معاون ایشان هم بودم. معاون آقای میرحسین موسوی بودم. آن موقعی که من معاون ایشان بودم، نخست‌وزیر رهبری بود و چه خونی که به دل آقا نکرد و خدا می‌داند چه به سر آقا که نیاورد و آقا چقدر او را تحمل کردند. من شهادت می‌دهم و فردای قیامت هم حاضرم شهادت بدهم که حضرت آقا چهار سال سوختند و با او کار کردند. گوش به حرف که نمی‌کرد هیچ، اذیتشان هم می‌کرد. آقا را واقعاً آزار می‌داد و ایشان واقعاً تحملش می‌کردند. به دلیل آن که امام فرموده بودند فعلاً باشد آقا هم تحمل می‌کردند. من معاونش بودم، و می دیدم کارهایی را برای مانع‌تراشی می‌کرد.
وی افزود: در اوقاف که بودم، ضرورتی که پیش می‌آمد مستقیماً خدمت خود امام می‌رفتم و از ایشان راهنمایی می‌گرفتم.اوهم خیلی کاری به کارهای اجرایی من نداشت، اما در کارهای اداری خیلی ناهماهنگ بود.
اعتمادیان افزود: در مورد مسائل اقتصادی و قضیه کوپن مشکل داشتیم. ایشان می‌گفت باید همه مایحتاج با کوپن تهیه شود و ما با او مبارزه می‌کردیم. بارها نامه‌های چند صفحه‌ای برایش نوشتم که این کاری که کردید، این مشکلات را دارد، اینجای کار با اسلام مخالف است، اسلام اینها را می‌گوید، ولی فایده نکرد. در مورد گرفتن مالیات از بعضی از اقشار بارها به او تذکر دادم.

جزئیات‌ انتقال هدایا از موزه ریاست‌جمهوری در آخرين ساعات قبل از تنفيذ!

یک مقام آگاه در نهاد ریاست جمهوری جزییات تازه ای از خروج هدایای رییس جمهور از ساختمان این موزه در مجموعه سعدآباد را فاش کرد.

به گزارش انتخاب؛ سه هفته پیش برخی وب سایت ها و رسانه ها ، با انتشار خبری اعلام کردند که هدایای خارجی روسای جمهور و مقامات عالی کشور - که در یادمان‌ ریاست جمهوری و موزه هدایا  در ساختمان 240 سعدآباد نگهداری می‌شود- ، در ساعات پایانی جمعه شب (11 مرداد ) چند ساعت پیش از آغاز مراسم تنفیذ ریاست جمهوری ، با چندین دستگاه کامیون به مکانی نامعلوم منتقل شد.

پیگیری‌رسانه ها در این زمینه در هاله‌ای از ابهام باقی‌ماند؛ چرا که کارمندان روابط عمومی ریاست جمهوری و مسئول روابط عمومی کاخ موزه سعدآباد در این زمینه اظهار بی‌اطلاعی ‌کردند و جواد پاسپانیان مدیرکل تشریفات ریاست جمهوری ترجیح داد سکوت کند و پاسخگوی تماس های خبرنگاران نباشد.

این مقام آگاه در تشریح جزئیات این اقدام به خبرنگار «انتخاب» گفت: اوایل تیرماه امسال نامه ای از سوی سید حسین موسوی رییس دفتر رییس جمهور به معاونش مهدی آشتیانی (معاون وقت تشریفات دفتر رییس جمهور) - که مدیریت ساختمان موزه هدایا واقع در سعدآباد، بر عهده آن معاونت است- نوشت و در آن از عزم رییس جمهور مبنی بر بسته بندی و فهرست برداری هدایای دوران هشت ساله ریاست جمهوری اش خبر داد ، بر اساس دستور رییس دفتر رییس جمهور کار بسته بندی هدایا اوایل تابستان آغاز شد .

وی افزود: سرانجام در نیمه شب جمعه یازدهم مرداد ماه از ساعت یازده شب تا دو و سی دقیقه بامداد شنبه دوازدهم مردادماه 2283 قلم هدیه رییس جمهور که همگی دارای برچسب اموال نهاد ریاست جمهوری بود و اطلاعات آن در سیستم اموال موزه هدایا ثبت و ضبط شده است، در 4 کامیون جاسازی و با 5 ماشین زرهی اسکورت شد و به ساختمان لادن در میدان ونک منتقل گردید . پیش از خروج این هدایا از سعدآباد، علیرضا نجاتی معاون اداره کل تشریفات دفتر رییس جمهور ذیل فهرست 2283 هدیه ، رسیدی را امضا کرده و نوشته ؛ خروج هدایا و انتقال اموال نهاد ریاست جمهوری با دستور تشریفات ریاست جمهوری بوده است .

احمدی نژاد در ساختمان لادن

این مقام آگاه تصریح کرد: آنچه در این میان اهمیت دارد این است که از سوی برخی افراد به کارکنان موزه هدایا از طرف مسئولان دفتر رییس جمهور سابق دستور داده شده تا همه اطلاعات مربوط به هدایا شامل پرونده ها ، فهرست و عکس هدایا منهدم شود و از بین برود.

وی در ادامه ادعا کرد: متاسفانه هفته گذشته بازماندگان تیم رییس جمهور سابق در تشریفات ریاست جمهوری پرونده ها و اسناد مربوط به هدایای ریاست جمهوری را از محل موزه خارج کرده اند تا در دسترس نباشد.

وی ادامه داد: محلی که برای استقرار هدایای احمدی نژاد در نظر گرفته شده ساختمان هفت طبقه "لادن" است که متاسفانه هدایا بدون حضور و نظارت کارشناسان موزه داری و اسناد ملی ، با عجله ، بدون رعایت استانداردها و به صورت فله ای در طبقات این ساختمان جا داده شده که متاسفانه برخی از هدایا دچار آسیب شده است . همچنین از لحظه انتقال هدایا به ساختمان لادن ، هر شب شیفت حفاظتی (توسط تیم نیروهای "ستاد راهیان نور" که طی چند سال گذشته در سعدآباد و تشریفات ریاست جمهوری مستقر بوده اند) برقرار شده است .

این در حالیست که ساختمان لادن کاربری اداری دارد و متاسفانه فاقد مخازن نگهداری هدایا و تجهیرات امنیتی و حفاظتی مورد نیاز موزه هاست . براساس مصوبه دولت احمدی نژاد، دفتر رییس جمهور دوره نهم و دهم در ساختمانی معروف به لادن در حوالی میدان ونک تهران، تشکیل و تجهیز شده است.

این مقام آگاه به جزئیات دیگری اشاره کرد و گفت: در دوره ای که اسفندیار رحیم مشایی رییس دفتر رییس جمهور بود در اقدامی غیرقانونی و سلیقه ای، سازمان اسناد و کتابخانه ملی را از مسئولیت موزه هدایای ریاست جمهوری سید محمد خاتمی خلع ید کرد و عملا مدیریت موزه هدایای رییس جمهور به معاونت تشریفات دفتر رییس جمهور واگذار شد.

در این دوره به جز مصادره هدایای دو دوره ریاست جمهوری محمد خاتمی، اتفاق ناگوار دیگری نیز رخ داد که متاسفانه در سکوت خبری پیگیری نشد ؛ سرقت یازده قلم هدایای نفیس و منحصر به فرد سران کشورهای خارجی به رییس جمهوری اسلامی ایران سید محمد خاتمی از جمله مدال زرین شهروندی عربستان و قطر اهدایی پادشاهان عربستان و قطر به آقای خاتمی و.... ) ! ،

هر چند این خبر با تکذیب کارکنان معاونت تشریفات ریاست جمهوری مستقر در سعدآباد روبرو شد اما اطلاعات موجود حاکی از این است که تحقیقاتی توسط اداره آگاهی نیروی انتظامی و حراست ریاست جمهوری بعمل آمد ولی بی نتیجه مشخص پرونده این سرقت به بایگانی سپرده شد.

وی با ابراز خشنودی بخاطر انتصاب مبینی در سمت سرپرست معاونت تشریفات دفتر رییس جمهور تاکید کرد: از رییس دفتر رییس جمهور و سرپرست جدید معاونت تشریفات ریاست جمهوری انتظار می رود تا بدون فوت وقت بررسی های جامع درباره خروج غیرقانونی هدایای رییس جمهور  و سرقت تعدادی از هدایای ارزشمند دوره ریاست جمهوری سید محمد خاتمی در سالهای اخیر را انجام دهند و به تصمیمات سلیقه ای و غیرقانونی گذشته پایان داده و تصمیم قانونی و منطقی را در این زمینه اتخاذ کنند .