۱۳۹۱ اسفند ۲۷, یکشنبه

نامه ۹۱ چهره اصلاح طلب به خاتمی: برای برون رفت از این وضع بیایید

مطهری: کمیته فیلترینگ حق مسدود کردن سایت‌های خبری را ندارد

نامه ۹۱ چهره اصلاح طلب به خاتمی: برای برون رفت از این وضع بیایید
 جرس: نود و یک  نفر از وزیران سابق، نمایندگان ادوار مجلس و فعالان سیاسی و فرهنگی دوره اصلاحات در نامه ای به سیدمحمد خاتمی،  خواستار حضور او در انتخابات برای برای برون رفت از وضع کنونی شدند. 
این در حالی است که سیدمحمد خاتمی پیش از این تصریح کرده بود که بدون در نظر گرفتن کسانی که در حصر و حبس هستند، نمی توان درباره انتخابات تصمیم گرفت.


مطهری: کمیته فیلترینگ حق مسدود کردن سایت‌های خبری را ندارد
علی مطهری در گفت‌وگو با خانه ملت، فیلتر کردن سایت خبری که مبادرت به انتشار فیلمی کرده بود که در آن چهره برخی از شرکت‌کنندگان در جلسه بصیرت پایداری را با چهره اخلال‌گران حادثه ۲۲ بهمن قم تطبیق داده شده بود غیر قانونی خواند.
نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بعد از تصویب اصلاحیه قانون مطبوعات  که در سال۸۸ از سوی مجلس انجام شد،‌ نشریات الکترونیک و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی تحت شمول قانون مطبوعات قرار گرفتند و هیات نظارت بر مطبوعات نظارت بر نشریات الکترونیک و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی را عهده‌دار شد.
مطهری‌ افزود: پس از ابلاغ آیین نامه این قانون از سوی دولت به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که حدود ۹-۸ ماه پیش انجام شد، هر گونه تذکر، فیلتر کردن یا لغو امتیاز نشریات الکترونیک و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی در انحصار هیات نظارت بر مطبوعات است و کمیته فیلترینگ حق ورود به این عرصه را ندارد.

مادر ستار بهشتی : این سه تا بچه هایم را هم بکشند برایم مهم نیست من پی گیری را ادامه می دهم تا ستارکُشی تمام شود!

سایت نوروز ، فخرالسادات محتشمی پور : جاده شلوغ است. کسانی که دیروز نتوانسته اند به زیارت اهل قبور بروند، سعی می کنند امروز را از دست ندهند. مادر ستار می گوید: تهدیدمان کرده بودند که نرویم امام زاده سر مزار پسرم اما قرار نیست کسی برای ما تعیین تکلیف کند! می گوید: تعداد مأمورها چندین برابر مابود!

صبح جمعه، رباط کریم:
جمعه ها تعطیل است اما جمعه آخر سال که نباید تعطیل باشد. مردم هزار کارناکرده و ناتمام دارند. ما دنبال مغازه ای می گردیم که باز باشد. فروشنده های مغازه های این محل بیشتر زن هستند! سبزه می خریم و ماهی قرمز در تنگ بلور به یاد هدایای نوروزی آقا هدی صابر برای خانواده های زندانیان سیاسی و یک کله قند که شیرین کند کام خانواده ستار بهشتی را و ... این بن بست اختصاصی است و سر در خانه تابلوی بزرگی از تصویر آشنای آقاستار مشاهده می شود!
گوهر خانوم می آید استقبال. سحر هم همراه اوست و بنیامین به دنبال سحر. آقا مصطفی داماد خانواده بعد از تصادف عجیبش زمین گیر شده! سحر می گوید: بعد از مصطفی من پرونده برادرم را دنبال می کنم.
گوهر خانوم می گوید: این سه تا بچه هایم را هم بکشند برایم مهم نیست من پی گیری را ادامه می دهم تا ستارکُشی تمام شود! گوهر خانم می خواهد با تن نحیف خود نقطه پایان بگذارد بر این قصه تلخ. می گوید: آقاستار همه کس من بود. یار و هم دم و پرستار تمام وقتم. مادر بیمار است و نیازمند مراقبت دائمی. سحرش باید از راهی دور به کمک مادر بیاید با این پسرک پرشرو شورِ بی قرار که ستار می خواست از او یک مرد درست و حسابی بسازد و حالا تصویرش در سراسر دیوارهای خانه کوچک مادربزرگ هر آن در مردمک چشمان پسرک می نشیند: دایی ستار ورد زبان این کودک نوپاست. پدرش را تهدید کرده بودند که همسرش را هم احضار و بازداشت می کنند. بنیامین با واژه مردانگی در این خانه کوچک که بوی دایی ستارش را می دهد آشنا می شود.
مادر می گوید: آقاستار می دانست که رفتنی است. محبت ها و رسیدگی هایش به من بیشتر شده بود در روزهای آخر و گاهی چیزهایی می گفت که برایم عجیب بود. می گوید: آقاستار خانه را که بادست خودش ساخته بود سروسامان داد و این نقش گچی با گل های قرمز را برایم به یادگار گذاشت روی سقف اتاق که یادش در یادم ابدی شود با هر نگاه به آن!
سحر به برادرش و به راه و مرام عدالت خواهانه اش افتخار می کند  و می گوید: من هیچ ترسی ندارم از پی گیری پرونده ستار هرچند هیچ احساس امنیتی ندارم از بس تهدیدمان کرده اند. داماد خانواده از همسرش حمایت می کند و مانع حق خواهی او نمی شود. نامش مصطفی است. می گویم: چه اسم قشنگی! گوهر خانوم می خندد و می گوید: مصطفی ها همه خوش قلب و مهربان و همراهند! من تأیید می کنم. گوهر خانم یک پارچه سیاه انداخته روی تلویزیون و می گوید این تلویزیون چیزی برای تماشا ندارد. ما از دروغ خسته شده ایم. می گوید: صبح از عکس آقاستار روی یخچال شروع می کنم و نگاهش می کنم در تمام این اتاق. خانه کوچک تر از آن است که بشود با اسباب و اثاثیه پرش کرد اما با وجود این عکس های زنده از مرد خانه که مهاجر فی سبیل الله شده و بهشتی شده، خانه به قدر یک ایران بزرگ شده است و ایرانی ها به این جا و به امام زاده مجاور  برای  زیارت می آیند و  حاجت می گیرند.
دلمان نمی آید خداحافظی کنیم. می گویم: مادرجان التماس دعا. با این دل شکسته و رنجور ما را دعا کنید. می گوید: موقع سال تحویل بیایید امام زاده می گوید: بیشتر بیایید پیش ما خوشحالمان می کنید. می گوید شماها که می آیید این جا آقا ستار را زنده تر می بینم. گوهر خانم می گوید: دوستان ستار یک وانت گلدان شب بو برایمان هدیه آورده اند در آستانه بهار. یادگار ببرید به خانه هایتان. شب ها بوی آقاستار می پیچد در خانه! مادر می گوید آقاستار امانت خدا بوده که خودش بازگرفته اما من از خونش نمی گذرم تا ستار بهشتی دیگری درست نشود زیر دست بازجوهای خدانشناس پیراهن صورتی که با پوزخند سر خاک بچه های مردم حاضر شوند بی عذرخواهی از گناه کبیره ای که مرتکب شده اند! گوهر خانم از رنگ صورتی بدش آمده از وقتی که بازجوی صورتی پوش آقا ستارش را برده و او از همان روز سیاه پوش شده است تا وقتی خبر مرگ بچه اش را شنیده و تا همین امروز! من در تمام طول مسیر بازگشت به شکوفه های صورتی فکر می کنم. مبادا گوهر خانوم این شکوفه ها را هم دوست نداشته باشد. مبادا مبادا...
دلمان نمی آید خداحافظی کنیم و بنیامین دلش می خواهد دنبال ما بیاید. ماهی قرمز تنگ بلور او را صدا می زند و شاید هم دایی ستارش. خدا می داند...
 

لاریجانی دو مصوبه دولت را غیرقانونی اعلام کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی طی نامه‌‌هایی به احمدی نژاد اصلاحیه مصوبه مهرآفرین و «انتقال صندوق بازنشستگی کارکنان صنایع فولاد به وزارت تعاون»، را مغایر با قانون اعلام کرد.

به گزارش مهر، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به محمود احمدی‌نژاد ، اصلاحیه مصوبه مهر آفرین و «انتقال صندوق بازنشستگی کارکنان صنایع فولاد به وزارت تعاون»،را مغایر با قانون اعلام و در عین حال تصویب‌نامه‌های هیأت وزیران را تائید کرد.
بنا بر  مصوبه مهرآفرین قرار بود دولت 500 هزار کارمند برای ادارات دولتی استخدام نماید.
منتقدان به اين مصوبه معتقدند اجراي اين طرح در سال پاياني دولت تحول بزرگي در نظام‌هاي اداري و مالي كشور و قواعد و مقررات حاكم بر آن به وجود خواهد آورد و اين تحولات بدون شك مي‌تواند آثار و تبعات بعضاً غيرقابل پيش‌بيني و غير قابل جبراني را به همراه داشته باشد.

دستگیری و فرار تعدادی از مسئولان بنیاد شهید

عضو هیات رئیسه فراکسیون ایثارگران مجلس، مهم‌ترین دغدغه ایثارگران را حل مشکلات دارو و درمان آنان خواند وگفت: بی توجهی بنیاد شهید به امور ایثارگران باعث شده تا با پیگیری تحقیق وتفحص از بنیاد شهید در پی رفع مشکلات در این نهاد متولی امور ایثارگران و جانبازان باشیم.

 امیر خجسته  در مصاحبه با خبرگزاری خانه ملت در رابطه با تحقیق مجلس در مورد بنیاد شهید گفت: نکته دیگر تحقیق وتفحص بحث مسائل اقتصادی کوثر و بانک دی است (وابسته به بنیاد شهید)، گزارش‌های کاملی به مجلس می‌رسد، حکم جلب تعدادی صادر شده، تعدادی نیز به خارج از کشور سفر کرده و تعدادی دستگیر شدند .
 امیر خجسته  در مورد محورهای تحقیق و تفحص مجلس در چه زمینه است، گفت:
عملکرد بنیاد در بخش‌های مختلف بهداشت و درمان، مسائل اجتماعی و مسائل فرهنگی و حمایتی، اقدامات و تصمیمات خلاف قانون و خارج از اختیار از سوی ریاست بنیاد مانند انسداد پرونده ایثارگران، برداشت خلاف قانون از حساب‌های ایثارگران و سپس عودت آن پس از چند ماه به حساب‌ها ، افزایش میزان شکایات در مراجع قضایی از بنیاد شهید از سوی ایثارگران، بی‌عدالتی در نظام پرداخت ایثارگران، عدم تکریم خانواده‌های شهدا و جانبازان، نارضایتی اغلب جامعه هدف از بنیاد شهید و عدم ارائه آمار شفاف و قابل دفاع از جمله محورهای پیشنهادی برای انجام تحقیق و تفحص است.
موضوع اصلی، مدیران ناکارآمد و بدون تخصص است. اگر معاون مالی بنیاد تخصص نداشته باشد بودجه مالی بنیاد قفل می شود، به دلیل نبود مدیر کارآمد معوقات انباشته شده است در صورتیکه پرداخت آن باید سریعتر انجام شود. خانوده شهدا برای رسیدگی به شکایت خود به چه کسی باید مراجعه کنند؟

آتشفشان بی ادبی


جناب سید حسن خمینی در سخنان اخیر خود فرموده اند: فضای وب در ایران، فضای بی ادبانه ای است. من ضمن احترام به ایشان و تأیید سخنشان می گویم: فرزندان یک خانواده، ادب را در مرتبه ی نخست از پدر و مادر خود فرا می گیرند. آنهم در کوران عمل، و نه در شعار و لفظ.
ایشان را ارجاع می دهم به مطالعه در چند و چونِ آتشفشان هایی که در این سالهای پس از انقلاب، مرتباً از دهانه ی خود اشکال مختلفی از بی ادبی را بالا داده اند و همچنان نیز فعال اند و ابراز بی ادبی می کنند. آتشفشان هایی که ملات بی ادبی اشان را از دهان و رفتار و امضای بزرگان و مسئولان و مدیران انقلاب دریافت کرده و می کنند. حالا انتظار ادب ورزی از مردمی که سالها زیر بارش این آتشفشان ها زیسته اند و به ملات و مواد بی ادبانه ی آنها آلوده شده اند، انتظار منصفانه ای نیست.
یکی از آتشفشان های بی ادبی را در جامعه ی اسلامی ما باید به اسم روحانیان سند زد. روحانیانی که آمده بودند به جهانیان بگویند: آهای مردمان جهان، اگر به لمسِ روح ادب دست نیافته اید، باشید و تماشا کنید که ما با ظهور انقلاب اسلامی در ایران به برآوردنِ همین مهم اراده کرده ایم. با اطمینان می گویم: جد بزرگوار آقا سید حسن خمینی اگر داخل سیاست نمی شد، می توانست یکی از قطب های تاریخیِ ادب در این مرز و بوم بحساب آید. دخول در سیاست، به روح های بزرگ محتاج است. روح هایی که از هزار توی صافی های درونی و بیرونی عبور کرده و به معنای واقعی زلال شده باشند.
جناب سید حسن خمینی را به مطالعه در زندگی گاندی و نلسون ماندلا و همین پاپ جدیدی که واتیکان انتخابش کرده دعوت می کنم تا بدانند بزرگیِ مردان بزرگ آنجا تماشایی می شود که “قدرت” در مشت آنان مهار شده باشد. و نه آنان در مشت قدرت. تا بدانند: این مردان بزرگ اند که اراده ی سرکشی های قدرت را در دست می گیرند و نه این که قدرتِ سرکش اراده ی آنان را در دست خودبگیرد و به هرکجا بکشاندشان.
به این سخن جد گرامی آقا سید حسن توجه کنید: “….آنهائی که دم از اقتصاد می زنند و زیر بنای همه چیز را اقتصاد می دانند‚ آنها از باب اینکه انسان را نمی دانند یعنی چه‚ خیال می کنند که انسان هم یک حیوانی است که همان خورد و خوراک است منتها خورد و خوراک این حیوان با حیوانات دیگر یک فرقی دارد‚ این چلوکباب می خورد‚ او کاه می خورد‚ اما هر دو حیوانند. اینهائی که زیر بنای همه چیز را اقتصاد می دانند اینها انسان را حیوان می دانند‚ حیوان هم همه چیزش فدای اقتصادش است‚ زیر بنای همه چیزش است. اینها انسان را نشناختند اصلا که چه هست. الاغ هم زیر بنای همه چیزش اقتصادش است…. “
خوب وقتی یک رهبر دینی می گوید: الاغ هم زیر بنای همه چیزش اقتصادش است، منِ مستمع انتظار دارم پشت بند این تحلیل شریف، به معنای کامل “انسان” در کلام و راه او پی ببرم. و بدانم اگر سخن او درباره ی انسان این است، نوع رفتار او چگونه است.
باید بگویم: من سخن و عمل یک فرد را توآمان می سنجم و ارزیابی می کنم. با این رویه می شود معنای واقعی انسان را در تیغی که بلافاصله پس از پیروزی در میان انسانها نهاده شد تفسیر کرد. این من، که در عمل برای انسان حقی قائل نشده ام و انسان و انسانیت را تنها در اطرافیان فکری خود خلاصه کرده ام نمی توانم از مستمعین خود چیزی فراتر از روح جاری سخن و رفتار خود انتظار داشته باشم. با شرمندگی می گویم: حاکمیت در این سالها با عمل، و نه تنها با حرف و سخن، به برآوردنِ بی ادبی های بزرگی توفیق یافته است که نظیرآن را حتی در کل تاریخ بشریت نمیتوان مشاهده کرد. چرا که در اینجا ما به اسم ادب، پوست از تنِ ادب دریده ایم.
بی ادبی هایی چون: کشتار مردم، غارت مردم، فراری دادن مردم، تحقیر مردم، بازداشتن مردم از رشد و نشاط و زندگی، و دعوت مردم به پذیرش و پرورش دروغ و ریا و چاپلوسی، لاجرم به تربیتی منجر می شود که اسم دیگرش: بی تربیتیِ ملی است. در یک قلم پیشنهاد می کنم از پلیدی ها و غارتهای کلان متداول و جاریِ جمهوری اسلامی گذر کنیم و از میان همه ی تریبون های نماز جمعه، پای سخنان دو سید جلیل القدر: علم الهدی و خاتمی بنشینیم. که پیوسته از دهان مبارک این دو سید، آبشاری از ادب و نزاکت بر سر مستمعین داخلی و خارجی فرو می بارد و آنان را مستِ اخلاق نبوی می کند.
در پایان از جناب سید حسن خمینی دعوت می کنم به مفهوم ادب در این فیلم دقت کنند تا بدانند معنای پوستین وارونه ای به اسم اسلام یعنی چه:
                                                                       محمد نوری زاد
                                                       بیست و پنجم اسفندماه سال نود و یک

رییس کمیته آموزش نهضت آزادی ایران بازداشت شد

میزان: مهدی معتمدی مهر روز شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ بازداشت شد. 

به گزارش میزان خبر، رییس کمیته آموزش و عضو دفتر سیاسی نهضت آزادی ایران امروز پس از بازرسی منزل توسط نیزوهای امنیتی بازداشت شد.
این فعال سیاسی در پی محاکمه در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب و با اتهامهایی نظیر «عضویت در نهضت آزادی ایران، شرکت در تجمع روز عاشورا و نوشتن مقالات انتقادی» به پنج سال حبس محکوم شده بود، که این حکم عینا در دادگاه تجدید نظر نیز تایید شد.
عضو کمیته «انتخابات آزاد، سالم و عادلانه»، نخستین بار در فروردین ۸۸ به بهانه‌ نقش داشتن در تنظیم و انتشار بیانیه درخواست نظارت بین‌المللی در انتخابات دهم ریاست جمهوری بازداشت و پس از ۴۵ روز حبس انفرادی به قید کفالت آزاد شد و بار دوم، پس از وقایع عاشورای ۸۸ به اتهام شرکت در این تجمع، بازداشت و پس از حدود دو ماه در دهم اسفند‌‌ همان سال آزاد شد.
این حقوق‌دان پیش از این در نامه‌ای سرگشاده به وزیر اطلاعات و با اشاره صریح به ضرب و شتم در دوران بازداشت، نسبت به رفتارهای غیر قانونی ماموران این وزراتخانه افشاگری کرده و از وزیر اطلاعات درخواست کرد که از ادامه این رفتارهای غیر قانونی جلوگیری کند.

عکس: صفحه اول امروز روزنامه ها، یکشنبه 27 اسفند 17 مارس