۱۳۹۲ مهر ۱۶, سه‌شنبه

مهدی طائب: هرگز مقبولیت امام به اندازه رهبری نبود/ میرحسین رسما در مقابل امام ایستادگی می کرد

مهدی طائب که سخنانش در مورد خوزستان چندی پیش مساله ساز شد، این بار نه تنها ادعا کرده که مقبولیت رهبری از امام خمینی بیشتر است بلکه گفته است که میرحسین موسوی در مقابل امام ایستادگی می
رییس قرارگاه عمار که طی سالهای اخیر در عرصه سیاسی فعال شده و از غائبان دهه اول انقلاب است، بی توجه به نقش کاریزماتیک امام خمینی در ایجاد جمهوری اسلامی ادعا کرد: که هرگز امام خمینی (ره) در حد مقبولیتی که مقام معظم رهبری، نبود!
مهدی طائب با کمک تیمی از نیروهای امنیتی سالهاست در تلاش است تا بتواند گفتمان خط امام را کمرنگ کند و از جمله افرادی است که در سال ۸۸ بیشترین آسیب را به انقلابیون اصیل و خادمان کشور وارد کرد.
این مقام امنیتی که در جریان حوادث سال ۸۸ نقش برجسته ای در امام زدایی و فراهم کردن خوراک برای حمله به میرحسین موسوی نخست وزیر دوران دفاع مقدس در رسانه های افراطی و تندرو داشت، اینک با قلب واقعیت و تاریخ معاصر مدعی شده است: بازرگان نخست وزیر و بنی صدر رئیس جمهور و میرحسین موسوی وزیر اجرایی این کشور بودند که هرسه نفر رسما جلوی دستور امام ایستادگی کردند.
این ادعا در حالی مطرح می شود که امام خمینی در توصیف میرحسین موسوی گفته بود: آقاى مهندس موسوى را شخص متدین و متعهد، و در وضع بسیار پیچیده کشور، دولت ایشان را موفق مى دانم.
بر خلاف ادعای مهدی طائب و تیم سعید امامی، میرحسین موسوی همان کسی است که امام خمینی در طول هشت سال نخست وزیری نه تنها عملکرد او را بارها مورد تقدیر و ستایش قرار داد، بلکه صراحتا به ایشان گفته بود: جناب آقای موسوی! آنان که در مقابل شما ایستاده اند توانایی اداره یک نانوایی را هم ندارند.
طائب بدون اشاره به مسایل فیمابین رهبری و روسای جمهور ادعا کرده است: الان مسئولان مقام معظم رهبری را منطقی قبول دارند.
این مقام امنیتی با تحریف اتفاقاتی که منجر به حذف قانون مطبوعات از مجلس شد، مدعی شد: در مجلس ششم که بیشتر اصلاحاتی بودند، قانونی برای مطبوعات تصویب شد، مقام معظم رهبری یک خط نوشت که به صلاح جامعه نیست؛ این قانون را کنار گذاشتند.
وی با تکرار سناریوهای تیم سعید امامی ادعا کرده است که آقای بهزاد نبوی به خاطر همین همه نمایندگان برای علیه مقام معظم رهبری بسیج میکرد و این پندار را داشت که همه از مقام معظم رهبری برگشتند، در سالگرد مجلس همه به دیدن مقام معظم رهبری رفتند همه نمایندگان مطالب آقا را مینوشتند. وقتی بهزاد نبوی روبه رو شدند؛ گفتند ایشان حرفهای عاقلانه و منطقی میزند.
مهدی طائب که طی سالهای گذشته در صدد از بین بردن گفتمان خط امام و تهمت زنی به افرادی است که در دهه اول انقلاب نقش های کلیدی داشتند، رییس قرارگاه عمار است.
عماریون شاگردان مصباح یزدی هستند که بعد از انتخابات مهندسی شده ریاست جمهوری دورهم آمدند تا بتوانند برای انتخابات مجلس و ریاست جمهوری دورآتی با آمادگی بیشتری میداندار شوند. این گروه که پیش از این در قالب انصار حزب الله در مناسبتهای مختلف مسئولیت حمله به بیت علما، فحاشی و هتک حرمت به مسئولان و شخصیتهای سیاسی، آتش زدن کتابفروشی ها …. را بعهده داشتند، برای انجام فعالیتهای منسجم تر در قالب گروه “عماریون” اعلام موجودیت کردند.
علیرضا پناهیان، مهدی طائب، سعید قاسمی، محمدمهدی ماندگاری، مهدی کوچک‌زاده، حمید رسایی، نادر طالب‌‌زاده اردوبادی، حسین یکتا، حسن عباسی، علی ثمری، سعید حدادیان، حسین‌الله کرم، قاسم روانبخش وحید جلیلی و حسین روشن اعضای شورای مرکزی این تشکل اطلاعاتی امنیتی هستند. همانها که در گرماگرم انتخابات و رویدادهای پس از آن از هیچ تلاشی برای دامن زدن به بحران کوتاهی نکردند.

۶ سال حبس برای مهدی خزعلی

رأی دادگاه بدوی برای مهدی خزعلی به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و همچنین اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور صادر شد.
به گزارش فارس، دادگاه انقلاب تهران رای بدوی خود را درباره پرونده مهدی خزعلی که به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و همچنین اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور بازداشت شده و برایش پرونده تشکیل شده بود را صادر کرد.
بر اساس این حکم مهدی خزعلی به جرم اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور به ۵ سال حبس و به جرم فعالیت تبلیغی علیه نظام به ۱ سال حبس محکوم شد.
به گفته مصطفی ترک همدانی یکی از وکلای مدافع مهدی خزعلی این حکم امروز به وکلای متهم ابلاغ شده و قرار است در مهلت قانونی به این حکم اعتراض شود.

انتقاد وزیر ارشاد از ممیزی کتاب: از نظر اینها کلمات قران هم با عفت عمومی در تناقض است

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش هایی از سخنانش در مراسم تودیع و معارفه معاونین قدیم و جدید این وزارتخانه نسبت به اعمال ممیزی های غلط که طی سال های اخیر از سوی اداره کتاب نسبت به کتاب های ارائه شده از سوی ناشران اعمال شده است، بر التزام پایبندی به قوانین موجود در این حوزه تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علی جنتی با انتقاد به شیوه های ممیزی پیشین اظهار داشت: متاسفانه در بررسی برخی از کتابهایی که اداره کتاب به آن ها مجوز نشر نداده بود، دریافتم بسیاری از ایرادهای وارد شده بر حسب سلیقه بوده است. مثلا رای بر جایگزین کردن کلمه ای با کلمه ای دیگر.
وی ضمن بیان این مطلب که باید به قانون تکیه کنیم، گفت: من فکر می کنم اگر قران وحی منزل نبود آن را به ممیزان اداره کتاب می سپردیم مجوز انتشار برای آن صادر نمی کردند و می گفتند برخی از کلمات با عفت عمومی در تناقض است.
علی جنتی همچنین اظهار داشت: کتاب ها می بایست براساس متخصصان و اهالی فن مورد بررسی قرار گیرند نه کسانی که در حوزه های مختلف تخصصی ندارند. اگر ارشاد مشکل مالی دارد و ممیزی کتاب را به عهده چند دانشجو می گذارد، ما باید مشکلات مالی مان را حل کنیم و به جای دانشجو از اساتید مجرب بخواهیم تا در مورد کتابهای مختلف اظهارنظر کنند.
وزیر ارشاد همچنین برخوردهای ناشایست با برخی ناشران را در دوره های قبلی زیر سوال برد و گفت: نوع برخورد با ناشران در دوره های قبلی درست نبوده است. ناشری که کتاب هایش در اداره کتاب ممنوع الانتشار اعلام شده چرا باید با او برخورد شود. اینکه چاپ غیرقانونی نکرده، اگر از قوانین تخلف می کرد، و کتابش را بدون اجازه وزارت ارشاد منتشر می کرد متخلف بود. حالا چه تعداد کتابهای مجوز نگرفته اش ۱۰ عنوان باشد چه ۲۰ عنوان.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی کتابی که ۱۰۰ درصد مورد تایید نظام و جمهوری اسلامی ایران است از سوی همان ناشر برای اخذ مجوز نشر به ارشاد سپرده می شود و مجوز نمی گیرد. آیا این سهم ماست؟
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین به نامه سرگشاده ای که چندی قبل تعدادی نویسندگان و اهالی قلم به او نوشته بودند و در آن تقاضای حذف مطلق سانسور و ممیزی را کرده بودند، اظهار داشت: ما نمی توانیم به طور کلی ممیزی را برداریم زیرا موظف به اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی هستیم. ازاین ها گذشته چطور می شود اجازه داد برخی از کتابهای مشکل دار ذهن مخاطبان را در جامعه مسموم کند.

سعید مرتضوی با شکایت فاضل لاریجانی به دادسرا می رود

هرچند پیش از این گفته شد با توجه به تغییر آدرس سعید مرتضوی، متهم جنایت کهریزک احضاریه ها به دست او نرسیده، اما وکیل “سعید مرتضوی” از احضار موکلش به یکی از شعبات دادسرای کارکنان دولت خبرداد.
“محمد اصلانی” در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، در مورد آخرین وضعیت پرونده “سعید مرتضوی” اظهارداشت: مرتضوی امروز به یکی از شعبات دادسرای کارکنان دولت احضار شد.
وکیل مرتضوی ادامه داد: موکلم بر اساس شکایت فاضل لاریجانی به دادسرا احضار شده است.
اصلانی خاطرنشان کرد: مرتضوی اوایل هفته آینده در دادسرا حضور پیدا خواهد کرد.
سال گذشته بدنبال پخش فیلمی از ملاقات فاضل لاریجانی و سعید مرتضوی در مجلس، متهم جنایت کهریزک بازداشت و به اوین منتقل شد. اما این بازداشت تنها چند ساعت به طول انجامید و او نیمه شب آزاد و به منزلش رفت.

محدودیت سفر ایرانیان به ۵ کشور دیگر

گرجستان، عمان، اندونزی، مصر و اینک مالزی. این پنج کشور در سه ماه و اندی گذشته روندی منفی در روابط گردشگری خود با ایران پیش گرفته اند.
به گزارش دیپلماسی ایرانی، گرجستان، عمان، اندونزی، مصر و اینک مالزی. این پنج کشور در سه ماه و اندی گذشته روندی منفی در روابط گردشگری خود با ایران پیش گرفته اند. یعنی از همان زمانی که حسن روحانی با شعار اعتدال و بهبود روابط با جامعه بین المللی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۴ خرداد پیروز شد. در ۱۲ تیرماه، در همان روزهایی که رئیس جمهور جدید ایران در سخنرانی های خود، از تعامل سخن می گفت، دولت گرجستان اعلام کرد به صورت یکجانبه، اقدام به لغو قراردادی کرده که سه سال پیش برای سفر اتباع دو کشور بدون نیاز به ویزا، میان تهران و تفلیس به امضا رسیده بود.
گرجستان اعلام کرد به واسطه نگرانی از اینکه ممکن است تهران از روابط تجاری با این کشور جهت دور زدن تحریم های غرب علیه خود استفاده کند، اقدام به بازنگری در قرارداد سفر بدون نیاز به ویزا میان دو کشور کرده است. یک ماه بعد نیز عمان صدور ویزای توریستی را برای ایرانی ها متوقف کرد.
به طور همزمان دولت اندونزی گفت که دیگر به اتباع ایرانی در فرودگاه هایش ویزا نمی دهد. یک ماه پس از انتخاب رئیس جمهور جدید ایران دولت اندونزی اعلام کرد، مقررات صدور روادید در بدو ورود به کشور را برای شهروندان ایرانی، لغو و صدور روادید به این صورت را متوقف می کند.
بنا بر ادعای دولت این کشور، دلیل این کار، قاچاق فزاینده مواد مخدر از سوی اتباع ایرانی و همچنین استفاده این افراد از خاک اندونزی به عنوان محلی برای گرفتن پناهندگی در استرالیا بوده است. به نوشته آسوشیتدپرس، ماریوتو هادی، سخنگوی دفتر مهاجرت اندونزی گفت: بسیاری از ایرانی ها برای گردشگری به اندونزی نمی آیند و فعالیت های آن ها برای دولت دردسر درست کرده است.
هرچند این تصمیم پیش از روی کار آمدن دولت روحانی اتخاذ شد، اما پس از اینکه روحانی و تیم اش در کابینه مستقر شدند، اجرایی شد.روزنامه گاردین چندی قبل در این زمینه نوشت: این کار در پی درخواست کوین راد، نخست وزیر استرالیا انجام گرفت که از اندونزی خواسته بود، مسیر ورود پناه جویان ایرانی به استرالیا را سخت تر کند.
مدت کوتاهی پس از اجرای این تصمیم از سوی اندونزی، در شرایطی که دولت جدید از تلاش برای تقویت صنعت گردشگری ایران با اقداماتی نظیر حذف روادید سخن می گفت، مصر رسما اعلام کرد که تمامی روابط گردشگری خود را با ایران به حال تعلیق در می آورد. قاهره تاکید کرد قطع روابط شامل توقف پروازهای مستقیم نیز می شود که تنها ۶ ماه از آغاز فعالیت آن گذشته بود.
فارغ از روابط متشنج ایران و مصر در ۳ دهه گذشته و تلاش های ناکامی که از جانب تهران برای برقراری روابط مجدد در یک سال اخیر انجام شد، آنچه در مورد اعلام این تصمیم از سوی مصر بیش از همه جلب توجه می کند، زمان اعلام آن است. قاهره تنها سه روز پس از مکالمه تاریخی روسای جمهور ایران و آمریکا، اعلام کرد که تمامی روابط گردشگری خود را با ایران متوقف می کند.
در همان روزهایی که تحلیلگران و کارشناسان در شوک ناشی از این تماس تلفنی به سر می بردند و تحلیل های اولیه، نوید بخش آینده ای بهتر در روابط ایران با جامعه بین المللی از جمله آمریکا بود. پرسش اینجاست که چگونه کشوری مانند مالزی که همواره روابط خوبی با ایران داشته، در زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، دست به چنین اقدامی می زند
از سوی دیگر این خبر همزمان با انتشار خبر بررسی پرواز مستقیم بین ایران و آمریکا منتشر شد که تابستان ۹۱ را در ذهن تداعی می کند. زمانی که تهران از روی کار آمدن دولت محمد مرسی در مصر خشنود بود و تلاش های زیادی برای بهبود روابط انجام داد. سرانجام نیز مرسی برای شرکت در اجلاس سران عدم تعهد برای چند ساعت به تهران سفر کرد تا اینکه شش ماه بعد گروهی از گردشگران ایرانی بتوانند برای نخستین بار به مصر سفر کنند. اما این اولین و به نظر می رسد آخرین باری بود که دست کم برای آینده ای نزدیک گردشگران ایرانی رهسپار مصر شدند. چرا که با توجه به افزایش نیافتن سطح روابط دیپلماتیک، شکست حرکت تک بعدی در زمینه گردشگری، قابل پیش بینی بود.
به هر ترتیب در حالی که موضوع برقراری پروازهای مستقیم بین ایران و آمریکا با چالش های بسیاری از جمله لغو تحریم ها مواجه است ، این موضوع بیش از لغو ویزای بدو ورود برای ایرانیان در فرودگاه های اندونزی، توقف کامل پروازها و روابط گردشگری مصر با ایران و اخیرا کاهش زمان ویزا برای ایرانیانی که به مالزی سفر می کنند، مورد توجه رسانه ها قرار دارد.
از هفته گذشته، ایرانیانی که به مالزی سفر کرده بودند، در بدو ورود متوجه شدند به جای ۹۰ روز، ۱۴ روز ویزا دریافت می کنند و این درحالی است که به گفته سفارت ایران در مالزی، هنوز وزارت خارجه این کشور این تصمیم را به طور رسمی به ایران ابلاغ نکرده است. گزارش ها حاکی از آن است که این اقدام ناگهانی مالزی، مشکلات زیادی را برای ایرانیان مقیم یا مسافر این کشور ایجاد کرده است. حدود دو ماه پیش رسانه های مالزی به نقل از احمد زاهد حمیدی، وزیر کشور مالزی از تصمیم دولت برای کاهش مدت ویزای توریستی برای کشورهایی خبر داده بود که شهروندانشان از مالزی به عنوان گذرگاهی برای ورود غیر قانونی به استرالیا استفاده می کنند.
حمیدی نامی از این کشورها نبرده بود، اما گفته بود که این تصمیم به درخواست دولت استرالیا گرفته شده است. حالا مرتضی جاویدان، کنسول ایران در کوالالامپور می گوید پیگیر این موضوع است و می خواهد بداند چرا اصلا در این زمینه اطلاع رسانی نشده بود. محدودیت ویزا البته نخستین اقدام دولت مالزی در رابطه با ایران نیست و پیش از این مقامات این کشور به تدریج، به ویژه در زمینه افتتاح حساب های بانکی و انجام معاملات تجاری، محدودیت هایی علیه ایرانیان اعمال کرده بودند. توقف پرواز هواپیمایی ایرآسیا از مالزی به ایران نیز یکی دیگر از این اقدامات بود که دلیل آن مشکلات ناشی از تحریم ها عنوان شد.
این درحالی است که جمعی از ایرانیان ساکن مالزی در آستانه روی کار آمدن دولت روحانی در نامه ای خطاب به وی با اشاره به این مشکلات، خواستار رسیدگی رئیس جمهور به آن و بهبود وضعیت خود شده بودند. اکنون پرسش اینجاست که چگونه کشوری مانند مالزی که همواره روابط خوبی با ایران داشته، در زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، دست به چنین اقدامی می زند و ماهاتیر محمد، نخست وزیر اسبق این کشور ادعا می کند ایرانیان نباید مزاحم مالزی شوند! از سوی دیگر چگونه است که سلطان قابوس، پادشاه عمان،در قالب میانجی ایران و آمریکا به تهران می آید و با رئیس جمهور جدید مذاکره می کند، در حالی که وزارت خارجه عمان همزمان صدور ویزای توریستی برای اتباع ایرانی را برای مدتی نامعلوم متوقف می کند و برخی ادعا می کنند اقدام به گدایی در عمان دلیل توقف صدور ویزا برای ایرانیان بوده است.
اکنون تمرکز تیم سیاست خارجی که بنا بر اذعان بسیاری از کارشناسان داخلی و خارجی؛ بهترین تیم ممکن در شرایط حاضر است، بر رابطه با آمریکا و مساله هسته ای است. در این بین سیر نزولی روابط در عرصه گردشگری می تواند دغدغه ای جدی باشد که به مانورهای دیپلماتیک نیاز دارد.

درد شدید کلیه عبدالله مومنی در زندان و ادامه بی‌توجهی مسوولان

درد شدید کلیه و روده عبدالله مومنى، سخنگوى دربند سازمان ادوار تحکیم را نیمه شب راهى بهدارى اوین کرد.
فاطمه آدینه وند، همسر عبدالله مومنى با اعلام این خبر به کلمه افزود: “بر اثر همین وضع نامناسب جسمى آقاى مومنى امروز دوشنبه درحالیکه اعضاى خانواده براى ملاقات به زندان مراجعه کرده بودند نتوانست به سالن ملاقات بیاید و با خانواده خود دیدار کند”.
آدینه وند با ابراز نگرانى از وضعیت سلامتى همسرش گفت: “درپى بى توجهى و مانع تراشى مقامات دادستانى تهران نسبت به وضعیت جسمى و درمان آقاى مومنى که منجر به تشدید بیمارى سنگ کلیه وى شده است، شب گذشته درد شدید موجب اعزام اورژانسى ایشان به بهدارى زندان اوین شد که تنها اقدام صورت گرفته تزریق چندین مسکن بوده است”.
همسر عبدالله مومنى همچنین گفت: “تزریق مسکن به گفته مسئولان بهدارى  زندان باتوجه به عدم مجوز خروج این زندانى سیاسى از اوین جهت طى مراحل تشخیص و درمان به طور مرتب بایستى ادامه یابد تا دستکم درد شدید را قابل تحمل سازد”.
خانم آدینه وند همچنین اظهار داشته است سال گذشته پزشکان معتمد دادستانى تایید کرده بودند که عبدالله مومنى از سنگ کلیه و نیز ناراحتى روده رنج مى برد اما تاکنون مقامات دادستانى با مجوز درمان وى مخالفت کرده اند.
این زندانى سیاسى همچنین از بیمارى پوستى نیز رنج مى برد.
به گفته خانواده مومنى این مشکلات جسمى همگى ناشى از دوره چهارونیم ساله حبس بوده و پىش از آن سابقه اى نداشته است.
عبدالله مومنى که از ٣٠خرداد ٨٨ بازداشت شده بیش از سه سال و نیم است که از حق مرخصى حتى به منظور درمان نیز محروم بوده است.

مدیر مسوول سایت انتخاب بازداشت شد

مصطفی فقیهی، مدیر مسئول سایت انتخاب ، صبح امروز دوشنبه ۱۵ مهر ماه  بازداشت شد.
به گزارش خبرنگار کلمه به وی نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی تفهیم اتهام شده است.
آقای فقیهی هم اکنون به  بند ۳۵۰ زندان  اوین منتقل شده است.  سایت انتخاب  یکی از سایتهای اصلی حامی دکتر حسن روحانی  است و از آن به عنوان  تریبون غیر رسمی دولت  جدید یاد می شود.