۱۳۹۱ آذر ۵, یکشنبه

مراسم مرگ ماهواره توسط سپاه برگزار شد


سایت بسیج هرمزگان : مراسمی تحت عنوان جشن مرگ ماهواره، همزمان با روز عاشورای حسینی با هدف دوری جستن و اعلام بیزاری از ماهواره برای اولین در ایران در شهرستان بشاگرد برگزار شد.
جمعی از جوانان  شهرگوهران شهرستان بشاگرد در یک اقدامی نمادین در ظهر عاشورا و در ششمن روز از هفته بسیج جشن مرگ ماهواره را برگزار کردند.

جوانان شهر گوهران شهرستان بشاگرد تمامی ماهواره های خود را جمع آوری کردند و با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و لبیک یا حسین ماهواره های خود را آتش زدند.

دشمنان انقلاب اسلامی ایران با صرف هزینه های هنگفت و راه اندازی شبکه های فارسی زبان سعی در تغییر فرهنگ ایرانی، خشکاندن ریشه های انقلابی و اخلال در امنیت و آرامش کشور دارند. یکی از نمونه های بارز آن انتخابات سال 88 بود که دشمن با استفاده از شبکه های خبری فارسی زبان سعی در اختشاش و نا امن کردن فضای کشور داشت.

فرمانده ناحیه مقاومت سپاه شهرستان بشاگرد در این آیین ضمن تسلیت شهادت سومین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت امام حسین (ع)گفت: مسئولان شهرستان بشاگرد در ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان در کنار برنامه ها و نشست های که هئیت های مذهبی برای عزاداری امام حسین داشتند طرح صالحین با هدف آشنایی جوانان با جنگ نرم دشمن و فرهنگهای غلطی که در حال ترویج است برگزار کردند.

سرگرد علی پهلوانی، فرمانده ناحیه مقاومت سپاه شهرستان بشاگرد در این مراسم گفت: کانال های ماهواره ای و اینترنتی به دنبال ترویج فرهنگ غربی،انواع مد، لباس و نفی حجاب هستند تا جوانان و نوجوانان را از راه اصلی شان که راه سیدالشهدا است بیراه کند.

تهدید احمدی نژاد؛ و پیام به اصلاح طلبان خوش خیال


سحام نیوز، سید مجتبی واحدی : سخنان چهار شنبه گذشته سید علی خامنه ای و دستور او برای توقف روند سؤال از رئیس دولت ـ که بر خلاف نص صریح قانون اساسی جمهوری اسلامی است ـ برای افراد آشنا با ساختار دیکتاتوری جمهوری اسلامی، عجیب نبود. این دستور از یکسو نشان داد نهادهای حکومتی تنها در حد گماشتگان رهبر عمل می کنند و از سوی دیگر این واقعیت را آشکار ساخت که اگر چه هنوز رهبر، قدرتمندترین فرد در ساختار جمهوری اسلامی است اما دستورات او در بسیاری از موارد، واکنش به تصمیمات و اظهارات احمدی نژاد می باشد.
 رهبر جمهوری اسلامی روز دهم آبان ماه جاری ضمن بی اهمیت دانستن اختلافات میان سران قوا اظهار داشت: “از امروز تا روز انتخابات هر کسی احساسات مردم را درجهت ایجاد اختلاف به کار گیرد قطعاً به کشور خیانت کرده”. پس از این اظهارات، برادران لاریجانی دو نامه برای رهبر نوشتند و تمکین کامل خود را اعلام نمودند . اما نامه احمدی نژاد حال و هوای دیگری داشت و هیچ اشاره ای از اطاعت پذیری در آن به چشم نمی خورد. سه هفته بعد از آن هشدار شدید اللحن و نامه نگاری سران سه قوه، سید علی خامنه ای در جمع بسیجیان از پاسخ مثبت سران سه قوه به دعوت خود برای کنترل اختلافات تشکر کرده و در عین حال با اشاره به تلاش اعضای مجلس برای احضار احمدی نژاد اظهار داشته است : “ادامه این کار همان چیزی است که دشمن می خواهد”. البته این بخش از سخنان سید علی خامنه ای نشان می دهد تشکر او از سران سه قوه به خاطر پاسخ مثبت به دعوت سه هفته پیش رهبر، تعارفی بیش نبوده است و او مطمئن است حضور احمدی نژاد در مجلس موجب افشاگری های خواهد شد که بر رسوایی های رهبر و رئیس جمهور دست ساز او خواهد افزود.

اما کدام سخن احمدی نژاد یا رقبای حکومتی او، رهبر را نگران ساخته و او را وادار کرده با جلوگیری از احضار رئیس دولت به مجلس، بدنامی دیگری برای خود ثبت نماید. پاسخ این پرسش را باید در اظهاراتی یافت که احمدی نژاد در دیدار دو روز قبل خود با نمایندگان مجلس بیان داشته است:” من در جلسه سؤال از رئیس جمهور صحبت هایی برای روشنگری مردم خواهم زد اما این روشنگری در چارچوب منافع نظام و انقلاب خواهد بود و حرفی که به ضرر انقلاب، نظام ومصالح مردم باشد نخواهم زد”. رهبر وعوامل او می دانند احمدی نژاد برای تشخیص منافع نظام و مصالح مردم، معیار های خود را به رسمیت می شناسد. او در نامه نگاری با صادق لاریجانی، افشاگری در مورد نقض مکرر قانون اساسی توسط قوه قضائیه را در راستای منافع مردم دانست و تهدید کرد گزارش بازدید خود از اوین را در اختیار مردم خواهد گذاشت. در مورد منافع نظام هم، احمدی نژاد مدعی است که بیش از دیگران، منافع نظام را تشخیص می دهد. سخنان مکرر او در سالهای گذشته حاکی از این بوده که دودهه مدیریت کشور، گفتمان انقلاب را نادیده گرفته است . پس وقتی او در دیدار با نمایندگان مجلس، ” سؤال از رئیس جمهور” رافرصتی برای “روشنگری در راستای منافع مردم و دفاع از نظام و انقلاب” می نامد در واقع پیام روشنی مخابره می کند که اگر او را به مجلس احضار کنند دستور رهبر برای ” مخفی نگهداشتن اختلافات” نمی تواند مانع روشنگری هایی شود که از دیدگاه رئیس دولت، در راستای منافع مردم و نظام است.

ظاهراً همین تهدید کافی بوده تا رهبر به بهانه هفته بسیج سخنرانی کند و بخشی از سخنرانی را به صدور دستور رسمی برای توقف سؤال از احمدی نژاد اختصاص دهد. ظاهراً او آنقدر در ایراد این سخنرانی دستپاچه بوده که نتوانسته از کمک فکری مشاوران نزدیک خود بهره بگیرد. نامه ذلیلانه علی لاریجانی و اعلام چندباره بی ارداگی گماشتگان مجلس در برابر رهبر، نشان می دهد که پس از ایراد سخنرانی، توجیهاتی برای “دستور همراه با وحشت زدگی رهبر” یافته اند: “سخنان امروز حضرتعالی به ویژه در شرایط حساس حمله نظامی رژیم صهیونیستی به ملت مظلوم و شجاع فلسطین، حکیمانه و برای امت اسلامی راهگشا می باشد …. حضرتعالی در مورد سؤال از رئیس جمهور ضمن اعلام درستی اقدام سؤال کنندگان، امر فرمودید که این اقدام همین جا متوقف گردد. قطعاً نظر ولی امر مسلمین که اشراف بر همه مصالح مسلمین دارند برای جامعه اسلامی، قرین سعادت بوده و اطاعت از اوامر حضرتعالی فریضه و مایه افتخار اینجانب و نمایندگان مجلس می باشد”. در واقع علی لاریجانی به یاری رهبر شتافته تا با بر قراری ارتباطی نامربوط میان جدید ترین دستور ” کش ندهید ” رهبر با درگیری های فلسطین، به خیال خود،بخشی از وحشت و حقارت رهبر را مخفی نماید.

سخنرانی رهبر همانقدر که وحشت و استیصال او در برابر “ورژن سال ۹۱ احمدی نژاد” را نشان می داد به همان میزان هشدار به برخی اصلاح طلبان بود که همچنان خود را به خواب زده اند و از حضور در انتخابات برای اثر گذاری بر تحولات کشور سخن می گویند. حکم حکومتی امروز و پاسخ علی لاریجانی بار دیگر این پیام را برای مردم و فعالان سیاسی مخابره کرد که تا مقوله ای به نام ولایت فقیه وجود دارد همه نهادهای حکومتی، گماشتگانی برای رهبر هستند که یک روز باید همه قانون شکنی ها و بی کفایتی های احمدی نژاد را نادیده بگیرند زیرا او محبوب رهبر است و دیدگاههای او از دیگران به خامنه ای نزدیک تر است و روز دیگر باید روند سؤال از همین رئیس دولت را متوقف نمایند زیرا رهبر از افشاگری های او می ترسد. نکته جالب در این میان که مدعای این یادداشت در مورد علت صدور حکم حکومتی رهبر را اشکار می سازد آنست که چند شب قبل و در پایان مناظره علی مطهری با زارعی – نماینده حامی دولت ـ صدا وسیمای رهبر، اعلام کرده بود بنا بر نظر سنجی آن دستگاه، ۷۹ درصد مردم با طرح سؤال از احمدی نژاد موافقند و اکنون رهبر، طرح سؤال را خواسته دشمن می داند.

نام زندانی شجاع ابوالفضل قدیانی بلند که علیرغم گرفتاری در چنگال دژخیم فریاد زد: “سلطان مطلق العنان، بی پروا به سلطنت مطلقه مشغول است …اصلاحاتی که جایگاه و نقشی برای ولایت فقیه در سیاست کلان خود قائل است دروغی بیش نیست “

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، دوشنبه 26 نوامبر، 6 آذر




























بازداشتگاه‌های ایران در آینه قانون

مرگ پرسش‌برانگیز ستار بهشتی در بازداشتگاه ناجا، موضوع حقوق متهمان و وضعیت زندان‌ها و بازداشتگاه‌ها در ایران را برجسته کرده است. سایت "عصر ایران" در گزارشی به مرور آیین‌نامه اجرایی بازداشتگاه‌ها پرداخته است.
دلیل مرگ ستار بهشتی، وبلاگ نویس ۳۵ ساله در فاصله پنج روز پس از بازداشت، هم‌چنان ناروشن است. با وجود ورود دستگاه قضایی، مجلس، پزشکی قانونی و نیروی انتظامی به مراحل پیگیری این پرونده، نقاط کور این ماجرا هنوز باز نشده و اظهارنظرها نیز عموما ناقض دیگری هستند.
سایت "عصر ایران" با اتکاء به مواردی از این دست، گزارشی در بررسی شرایط بازداشتگاه‌ها و مرور آیین‌نامه اجرایی آنها تهیه کرده و به معرفی حقوق متهم و قوانین متضمن این حقوق پرداخته است.
آیین‌نامه اجرایی بازداشتگاه‌های موقت ایران در ۳۰ آبان ۱۳۸۵ در ۱۹ ماده و ۱۰ تبصره به تصویب رسیده و ابلاغ شده است. در ماده ۹ این آیین‌نامه آمده که رییس بازداشتگاه باید به محض ورود متهمان، آنها را از ضوابط و مقررات مرکز و حقوق خود مطلع کند و با بازدید روزانه بر اجرای مقررات نظارت داشته باشد.
در ماه ۱۰ این آیین‌نامه، بر حق متهم در ملاقات با وکیل مدافع، بستگان و سایر افراد مورد درخواست به طور حضوری و روزانه تاکید شده است. در ادامه آمده که اگر تشخیص داده شود که ملاقات متهم با فردی غیر از وکیل، مخل انتظامات عمومی و حسن جریان محاکمه باشد یا منعی در قرار صادره باشد، هر نوع ملاقات با متهم تنها با اجازه کتبی مرجع صادرکننده قرار امکان‌پذیر خواهد بود.
ماده ۱۱ اجازه خرید و استفاده از نشریه و کتاب و وسایل ارتباط جمعی به طور تمام وقت را به متهم می‌دهد مگر «اموری که استفاده از آنها شرعا و قانونا ممنوع است». در تبصره این ماده قید شده که متهمان می‌توانند از وسایل شخصی خود مانند تلفن همراه و کامپیوتر نیز استفاده کنند.
در ماده ۱۲ تاکید شده که احداث برج‌های دیده‌بانی و استفاده از سیم خاردار در محیط پیرامون بازداشتگاه ممنوع است. ماده ۱۳ بر حق نگاهداری متهم در اتاق‌هایی با امکانات مناسب، دارای هواخوری کافی و در قالب مجتمع‌های مسکونی اشاره کرده است. حداقل فضای مسقف برای هر متهم را نیز ۷ متر مربع تعیین شده است.
تبصره یک ماده ۱۴ مقرر می‌کند که هر ۵۰ متهم به یک مددکار اجتماعی و یک کارشناس حقوقی دسترسی داشته باشد. تبصره ۲ این ماده لزوم حضور حداقل یک روانشناس در هر بازداشتگاه را گوشزد می‌کند.
سایت "عصر ایران" در گزارش خود عنوان کرده که بازداشتگاه استاندارد در جمهوری اسلامی از فضای فیزیکی مناسب تا ارتباطات متعارف اجتماعی و حمایت‌های حقوقی و روانشناختی را پیش‌بینی کرده است.
طبق قانون اساسی هرگونه شکنجه چه در بازداشتگاه و چه خارج از آن ممنوع است. سایت عصر ایران افزوده که فرد بازداشت شده و محاکمه نشده را نباید مجرم پنداشت: «بازداشتگاه نه محل عذاب دادن افراد بلکه محلی موقت برای سکونت شهروندانی است که در مظان اتهام قرار دارند.»
قانون به همین دلیل در توصیف بازداشتگاه از عنوان "مجتمع‌های مسکونی" استفاده کرده که باید فضا و مساحت مشخص و خدمات اجتماعی داشته باشند «نه این‌که یک چهاردیواری درست کنند و دری آهنی بر آن بزنند و نامش را بازداشتگاه بگذارند.»
گزارش عصر ایران پرسشی است در مورد قانونمند بودن بازداشتگاه‌های ایران. این پرسشی است از جمله در مورد بازداشتگاه بسیج همدان که زهرا بنی یعقوب، پزشک ۲۷ ساله در فاصله چند ساعت پس از دستگیری در آن جان باخت و تحقیق در باره علت مرگش هرگز به نتیجه نرسید.‌‌