۱۳۹۱ شهریور ۱, چهارشنبه

نایب رئیس مجلس تقلب در انتخابات را تلویحا تایید کرد


محمدرضا باهنر در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد می‌گوید در انتخابات مجلس نهم به او گفته‌اند نفر پنجم می‌شوی اما بعد به ردیف بیست و پنجم "هل" داده شده. او وجود تقلب در انتخابات ریاست جمهوری را نیز تایید می‌کند.
نایب رئیس مجلس نهم، محمدرضا باهنر در گفت‌وگویی که متن آن روز چهارشنبه اول شهریور در روزنامه‌ی اعتماد منتشر شد، بروز تقلب در دو انتخابات اخیر ریاست جمهوری و مجلس را تایید کرد، اما مدعی شد میزان آن به اندازه‌ای که منتقدان می‌گویند نیست. باهنر ادعا کرد میزان تقلب در انتخابات بین یک و نیم تا دو درصد بیشتر نیست. با این حال در تنها مثال مشخصی که از انتخابات مجلس نهم و آرای "دیده نشده" خود ‌آورد اختلاف به حدود ۴۵ درصد می‌رسد.


"دیده نشدن" ۴۵ درصد آرای باهنر

محمدرضا باهنر در دور نخست انتخابات مجلس نهم در جایگاه بیست و پنجم قرار گرفت و کارش به دور دوم انتخابات کشید. او به روزنامه اعتماد گفت:«در همین انتخابات مجلس اخیر تا روز انتخابات به من گفتند تو نفر پنجم هستی، رای‌گیری شد من بیست و پنجم شدم.» باهنر با اشاره به این که مقداری از آرای وی "دیده نشد" افزود: «من احتمالا می‌خواستم سیزدهم شوم، آن‌ها هل دادند بیست و پنجم شدم.»

باهنر که در دور اول اندکی بیش از ۳۲۵ هزار رای آورده بود در دور دوم با حدود ۴۰ هزار رای بیشتر در جایگاه دوازدهم قرار گرفت. او منکر تقلب گسترده و سازمان یافته در انتخابات است و می‌گوید: «دو درصد، یك و نیم درصد تقلب می‌شود و یا خطا رخ می‌دهد.»
نفر پنجم در دور اول انتخابات مسعود میرکاظمی بود که ۲۵۰ هزار رای بیش از جایگاهی که باهنر به آن "هل" داده شد کسب کرد. اختلاف این دو جایگاه چندین برابر یکی دو درصدی است که باهنر آن را میزان تقلب و خطا وانمود می‌کند.

سپاه پاسداران متهم به دخالت در انتخابات

علی مطهری یکی دیگر از نمایندگان اصول‌گرا در نخستین نطق خود در صحن علنی مجلس نهم سپاه پاسداران را متهم کرد که "تمام قد" وارد عرصه انتخابات شده و از برخی کاندیداهای مورد نظرش حمایت کرده است. او در پی واکنش سپاهیان به این سخنان، دوم خرداد ماه در گفت‌وگو با خبرگزاری ایسنا گفت، تعدادی از فرماندهان سپاه حرف او را تایید می‌کنند و در صورت لزوم نام آن‌ها را افشا خواهد کرد.
محمدرضا باهنر نایب‌رئیس مجلس نهم: یک و نیم تا دو درصد تقلب در انتخابات ممکن است.
محمدرضا باهنر نایب‌رئیس مجلس نهم: یک و نیم تا دو درصد تقلب در انتخابات ممکن است
دو روز پس از سخنان مطهری، قائم مقام حزب موتلفه اسلامی اسدالله بادامچیان نیز سپاه را متهم کرد که مانع ورود او به مجلس نهم شده است. بادامچیان چهارم مرداد در گفت‌وگو با روزنامه شرق نظامیان را عامل دخالت در انتخابات به نفع رقیب و کاهش ۳۰ هزارتایی آرای خود عنوان می‌کند. این میزان حدود ۱۳ درصد آرایی است که در مرحله دوم انتخابات به نام او ثبت شده است.

تایید ضمنی جابه‌جایی آرای کروبی؟

محمدرضا باهنر در بخشی دیگر از گفت‌وگو با روزنامه شرق به اعتراض‌های مهدی کروبی، نامزد دو انتخابات سال‌های ۸۴ و ۸۸، و میرحسین موسوی رقیب محمود احمدی‌نژاد در انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری می‌پردازد. باهنر ضمن تایید این که "آرا حتما درصد كمی كم و زیاد شده" اعتراض این دو نفر به نتایج اعلام شده انتخابات را توهم و "تهمت به نظام" می‌خواند.

باهنر می‌گوید ادعای کروبی در مورد جابه‌جا شدن آرایش در سال ۸۴ و راه یافتن احمدی‌نژاد به جای او به دور دوم انتخابات چنان غیرقابل باور است که گوینده را دیگر نمی‌توان "رجل سیاسی" دانست. اختلاف آرای محمود احمدی‌نژاد که در سال ۸۴ به عنوان نفر دوم به مرحله پایانی انتخابات ریاست جمهوری راه یافت، با آرای کروبی به عنوان نفر سوم، تقریبا همان دو درصدی بود که باهنر دستکاری آن را ممکن می‌داند.

«مجری انتخابات وزارت کشور نیست»

یک روز پیش از انتشار متن مصاحبه باهنر در روزنامه اعتماد، سخنگوی شورای نگهبان، عباسعلی کدخدایی به موضوع تغییر احتمالی مجری انتخابات پرداخت که در روزها و هفته‌های گذشته باعث اختلاف میان دولت و مجلس شده است.

شماری از نمایندگان معتقدند اجرای انتخابات توسط دولت هیچ مبنایی در قانون اساسی ندارد و می‌توان با تغییر قوانین انتخاباتی نهادی فراقوایی را مسئول این کار کرد. سایت خبرآنلاین، ۳۱ مرداد از قول کدخدایی نوشت: «طبق قانون مجری انتخابات مردم و هیات‌های اجرایی هستند و وزارت کشور به عنوان پشتیبانی کننده است.»

در قانون کنونی انتخابات، فرمانداری‌ها و استانداری‌ها که زیر مجموعه‌ی وزارت کشور هستند تشکیل دهندگان هیات‌های اجرای و مجری انتخابات ریاست جمهوری تعیین شده‌اند. کدخدایی حدود یک ماه پیش در سخنانی کاملا متفاوت گرفتن این مسئولیت از دولت را طرحی سیاسی خوانده بود که به گفته‌ی او قابلیت اجرا ندارد.

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، چهارشنبه 1 شهریور، 22 آگوست











هشدار در باره تاثیر مخرب پارازیت‌های مخابراتی در ایران


معصومه ابتکار، دبیر کمیته محیط زیست شورای شهر تهران می‌گوید ارسال پارازیت‌ها هیچ ضابطه‌ای ندارند و آن‌ها را می‌توان با توجه به افزایش بیماری‌های مختلف با منشاء ناشناخته،عامل اختلال در سیستم ایمنی افراد دانست.
معصومه ابتکار در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر از بیماری‌های ناشی از ارسال پارازیت و لزوم ساماندهی دکل‌های مخابراتی سخن گفته است.
دبیر کمیته محیط زیست شورای شهر تهران تاکید کرده که ارسال امواج پارازیت بر اساس هیچ ضابطه‌ای نیست اما به دلیل مشخص نبودن مسئولیت پخش آن‌ها نمی‌توان کسی را مورد پرسش قرار داد یا نظارتی بر موضوع داشت.
ابتکار افزوده که نه بخش دولتی حاضر به پذیرش این مسئولیت است و نه مدیریت شهری می‌تواند وارد این بحث شود. به گفته او، متخصصان مخابراتی نیز از ارسال پارازیت‌های بی منشا ابراز نگرانی می‌کنند.
بی‌اطلاعی شورای شهر
معصومه ابتکار گفته که اعضای شورای شهر تهران هیچ اطلاعی از فرستنده‌های پارازیت ندارند، اما می‌دانند که این امواج بر سلامتی انسان و سلول‌های بدن افراد تاثیر می‌گذارند: « من به عنوان یک متخصص ایمونولوژی و محقق می‌گویم که این امواج می‌توانند سرمنشا بسیاری از عوارض و بیماری‌ها باشند.»
وی آثار و نتایج بیمارکننده تشعشات را قطعی خوانده و اعلام متخصصان مبنی بر در راه بودن "سونامی سرطان" در ایران را بی ارتباط با تشعشعات، آلودگی هوا یا استرس ندانسته است.
شورای شهر تهران در سال ۱۳۸۹ مصوبه‌ای در خصوص ساماندهی دکل‌ها، آنتن‌ها، تاسیسات مخابراتی و ارتباطی به امضا رساند و کارگروه‌هایی نیز برای پی‌گیری این موارد و همکاری با نهادهای ذیربط تشکیل داد.
یکی از بندهای این مصوبه تعیین چگالی انرژی‌های منتشره از آنتن‌ها در حین راه‌اندازی و ثبت و نگهداری اطلاعات مربوط به آن‌ها بود.
هدف این مصوبه تامین حقوق شهروندی، سلامتی افراد و حفظ محیط زیست عنوان شده بود اما نهادهای مخاطب که وزارت ارتباطات در صدر آن‌ها قرار داشت، ورود شورای شهر به چنین موضوعی را غیرضروری و خارج از اختیارات نظارتی آن دانستند.
جمع‌آوری دکل‌های غیراستاندارد
معصومه ابتکار تاکید کرده که مصوبه شورای شهر تهران همه ابعاد امواج را در بر میگیرد و موضوع پارازیت‌ها از آن مستثنی نیست.
طبق داده‌های موجود، بیش از ۱۴ هزار آنتن و دکل مخابراتی در ایران به ویژه در کلان‌شهرها وجود دارند. این دکل‌ها به ویژه تهدیدی علیه سلامتی آن دسته افراد به شمار می‌روند که به طور مستقیم و طولانی در معرض امواج آن‌ها قرار دارند.
تضعیف سیستم دفاعی بدن، افزایش ناباروری در مردان، ابتلاء به آلزایمر و پارکینسون، اختلالات عصبی، سردرد و چشم درد از عوارض احتمالی امواج آنتن‌های مخابراتی و ارسال پارازیت به شمار می‌روند. در برخی موارد، دکل‌های مخابراتی در چند متری اتاق نشیمن و اتاق خواب شهروندان قرار گرفته‌اند.
معصومه ابتکار با اشاره به مصوبه شورای شهر در ساماندهی دکل‌های مخابراتی گفته که باید برای احداث هر دکل از شهرداری اخذ پروانه شود و قرار است بسیاری از این دکل‌های غیراستاندارد نیز به زودی جمع‌آوری شوند.
دبیر کمیته محیط زیست شورای شهر تهران در پایان یادآوری کرده که اگر این ضوابط در جامعه جدی گرفته نشوند، تشعشع‌های مضر در کنار آلودگی هوا از جمله دلایل بسیاری از بیماری‌ها خواهند بود.

خطر "سونامی سرطان" ناشی از پارازیت‌های "ناشناخته"



وزیر ارتباطات ایران با اشاره به نامشخص بودن منبع پارازیت‌های مخابراتی گفت که این اقدام آثار و عواقب بسیار سوء و متعددی دارد. پیش‌تر کارشناسان بهداشت نسبت به آثار مخرب این پارازیت‌ها هشدار داده بودند.
خبرگزاری مجلس شورای اسلامی ایران، خانه ملت، روز سه‌شنبه ۳۱ مرداد (۲۱ آگوست) به نقل از رضا تقی‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران نوشت، ارسال پارازیت‌های مخابراتی ربطی به این وزارتخانه ندارد.

وی تصریح کرد که "پارازیت‌های اخیر" از سوی وزارت ارتباطات ایجاد نشده و منشاء آن نیز مشخص نیست. به گفته تقی‌پور، این وزارتخانه در پی یافتن منشاء ارسال این پارازیت‌ها است.
به گزارش خانه ملت، تنها نهاد متولی مدیریت، نظارت و هماهنگ‌کننده فضای فرکانسی ایران، سازمان تنطیم مقررات و ارتباطات رادیویی است که زیر مجموعه‌ی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات محسوب می‌شود.
ارسال هر نوع فرکانس با هر میزان شدت، ارتفاع و مدت زمان باید زیر نظر و با هماهنگی این سازمان صورت بگیرد. اما بر پایه‌ی این گزارش مدیران این سازمان نیز از منشاء ارسال پارازیت‌ها اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند.
ایران در تلاش برای محدودکردن دسترسی شهروندانش به تلویزیون‌های ماهواره‌ای است
ایران در تلاش برای محدودکردن دسترسی شهروندانش به تلویزیون‌های ماهواره‌ای است
هشدار نسبت به "سونامی سرطان"

پیش از این معصومه ابتکار، دبیر کمیته محیط زیست شورای شهر تهران گفته بود که ارسال پارازیت‌ها هیچ ضابطه‌ای ندارند و آن‌ها را می‌توان با توجه به افزایش بیماری‌های مختلف با منشاء ناشناخته،عامل اختلال در سیستم ایمنی افراد دانست.

دبیر کمیته محیط زیست شورای شهر تهران تاکید کرده که ارسال امواج پارازیت بر اساس هیچ ضابطه‌ای نیست اما به دلیل مشخص نبودن مسئولیت پخش آن‌ها نمی‌توان کسی را مورد پرسش قرار داد یا نظارتی بر موضوع داشت.

خانم ابتکار افزوده که نه بخش دولتی حاضر به پذیرش این مسئولیت است و نه مدیریت شهری می‌تواند وارد این بحث شود. به گفته او، متخصصان مخابراتی نیز از ارسال پارازیت‌های بی‌منشاء ابراز نگرانی می‌کنند.
معصومه ابتکار گفته که اعضای شورای شهر تهران هیچ اطلاعی از فرستنده‌های پارازیت ندارند، اما می‌دانند که این امواج بر سلامتی انسان و سلول‌های بدن افراد تاثیر می‌گذارند. وی گفت: «من به عنوان یک متخصص ایمونولوژی و محقق می‌گویم که این امواج می‌توانند سرمنشاء بسیاری از عوارض و بیماری‌ها باشند.»

وی آثار و نتایج بیمارکننده تشعشات را قطعی خوانده و اعلام متخصصان مبنی بر در راه بودن "سونامی سرطان" در ایران را بی ارتباط با تشعشعات، آلودگی هوا یا استرس ندانسته است.