۱۳۹۲ دی ۳۰, دوشنبه

نشان دادن ساز در تلویزیون اشتباه من بود"

تهیه‌کننده برنامه تلویزیونی «صبح به‌خیر ایران» گفت: اینکه برای چند ثانیه سازهای گروه موسیقی «آوای پارسیان» در تلویزیون به نمایش درآمد، اشتباه من بود و هیچ ربطی به مسئولان صداسیما ندارد.
 «غلامرضا بختیاری» در گفت‌وگو با فارس، گفت: ما در برنامه صبح بخیر ایران به مناسبت روز میلاد پیامبر (ص) اقدام از گروه موسیقی «آْوای باران» دعوت کردیم تا برای اجرای موسیقی به برنامه «صبح‌بخیر ایران» بیایند.
وی ادامه داد: در حین اجرای برنامه، اشتباهی از سوی ما سازندگان برنامه روی داد و به مدت 10 ثانیه تصویری از گروه موسیقی به همراه سازهایشان نشان داده شد که بلافاصله با واکنش شبکه‌های خارجی و البته رسانه‌های هم‌سو با آنها در داخل ایران همراه شد.
بختیاری تصریح کرد: تصویری که از سازها روی آنتن تلویزیون رفت، ربطی به تغییر و تحول در نگاه و یا عملکرد سازمان صداوسیما ندارد و فقط اشتباه سهوی بود که از سوی ما روی داد و البته من پای پیامد این اشتباه هم می‌ایستم.

وی ادامه داد: آنچه در این میان برای من خیلی جالب بود، این نکته بود که تعدادی از رسانه‌های داخلی کاملا هم سو با رسانه‌های بیگانه عمل می‌کنند و در این مسیر حتی یک واو از خبر و مطلبشان را هم عوض نمی‌کنند. اگر واقعا برخی از این روزنامه‌ها و سایت‌های خبری به سوژه برای رسانه‌هایشان نیاز دارند تا بتوانند فروش کنند، به ما خبر بدهند تا برایشان سوژه فراهم کنیم.

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، دوشنبه 30 دی، 20 ژانویه




























محمد مطهری: این چه بساطی است که وزیر اطلاعات هم آزادی بیان ندارد

ایسنا : محمد مطهری با اشاره به نطق اخیر برادرش علی مطهری و واکنش‌ها به آن، نوشتاری را منتشر و در آن ضمن طرح انتقاداتی به برخی مواضع برادرش تاکید کرد که خاموش شدن صدای علی مطهری به عنوان یک منتقد، خواست دو گروه متضاد است؛ یکی برخی دوستان نظام که به دنبال سکوت قبرستانی در جمهوری اسلامی هستند و دیگر دشمنان نظام که می‌خواهند بگویند که تحمل نظام از حداقل هم کمتر است.
بخشهایی از نوشته محمد مطهری به نقل از ایسنا:
* همچنانکه قبلا گفته ام تا گروه اندک هتاکان طرفدار نظام کنترل نشوند و اخلاق دفاع از نظام اسلامی نیاموزند بسیاری از خواص به سخن نمی آیند، خواصی که در موضعی عادلانه، در نهایت، بالاترین حمایت ها را از رهبری و نظام خواهند کرد. فتنه 88 به معنای خطری جدی برای نظام به لطف الهی دفع شد و خاتمه یافت اما متأسفانه «نگاه یک طرفه به فتنه 88» خود بلایی دیگر است که همچنان با آن دست به گریبانیم. اینکه دو کاندیدای معترض با اینکه بالعیان دیدند که در جنجالهای پس از انتخابات، اصل نظام اسلامی به خطر افتاده و در عین حال در راه خود بی محابا همچنان پیش رفتند، ظلم و گناهی بود بس بزرگ، اما اجازه دهیم صداهای گوناگون درباره ابعاد مختلف ماجرا شنیده شود که در نهایت به نفع نظام و کشور است. البته اگر بناست مخاطبان رسانه ملی در حد فعلی باقی بمانند و همچنان بی بی سی و صدای آمریکا تغذیه فکری بخشی از جامعه را در دست داشته باشند راه دقیقا همان است که اکنون می رویم.
*  اینکه آقای علی مطهری مورد توجه رسانه های بیگانه است نه به این دلیل است که به قول آن خانم نماینده خوش انصاف، سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه در او نفوذ کرده اند بلکه یک دلیل عمده آن این است که منتقدان دیگر، سختی اظهار نظر را به جان نمی خرند و علی مطهری که فرزند یک شخصیت بزرگ است از معدود کسانی است که جرأت اظهار تمام آنچه را که در قلبش می گذرد دارد. اگر فضای انتقاد در کشور بازتر باشد صدای علی آقا در میان سایر صداهای منتقد، دیگر چنین مورد توجه نخواهد بود.

آخر این چه بساطی است که وقتی وزیر اطلاعات می گوید کسانی که در حوادث سال 88 جرمی مرتکب «نشده اند» می توانند به کشور برگردند مورد حمله افراطیون قرار می گیرد که در مسائل تخصصی ورود نکن؟! نمی دانم این افراد چه تصوری از «آزادی بیان» در نظام اسلامی دارند که به وزیر اطلاعات هم برای بیان یک موضع بدیهی، انسانی، اخلاقی و اسلامی مجال نمی دهند؟ آیا تندروها وقتی این افراد نسل در نسل در خارج بمانند و معلوم نیست چه بر سر دینشان و نگاهشان به نظام اسلامی بیاید پاسخی در محضر الهی دارند؟ آیا این کار ناخواسته نوعی تربیت سرباز علیه انقلاب، نظام و رهبری نیست؟ وزیرمحترم اطلاعات، دیگر این خواست مشروع را شاید برای آنکه نامش در اصحاب فتنه ثبت نشود پیگیری نکرد.