۱۳۹۲ مرداد ۱۳, یکشنبه

طرح سبز/ ۹۰۰ روز از حصر گذشت


حسن روحانی اسامی پیشنهادی كابینه را به مجلس داد

حسن روحانی اسامی وزرا پیشنهادی خود را به همراه زندگینامه، خط مشی و عملکرد آنها جهت اخذ رای به رییس مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علی لاریجانی با تشکر از رییس‌جمهور گفت: آقای روحانی دو هفته فرصت داشتند تا وزرای پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کند اما امروز این کار را کردند و ما باید این كار ایشان را به فال نیک بگیرم و امیدواریم کارهای دولت با همین سرعت ادامه پیدا کند.
وی ادامه داد: من از ایشان تشکر می کنم و اسامی وزراء و مشخصات آنها تکثیر و در اختیار نمایندگان قرار می‌گیرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، این اسامی به این شرح است:

بیژن زنگنه(وزارت نفت)
عبدالرضا رحمانی فضلی(وزارت کشور)
علی طیب‌نیا(وزارت اقتصاد)
سیدمحمود علوی(وزارت اطلاعات)
حمید چیت‌چیان(وزارت نیرو)
حسین دهقان(وزارت دفاع)
محمدرضا نعمت‌زاده(وزارت صنعت، معدن، تجارت)
محمود حجتی(وزارت کشاورزی)
علی ربیعی(وزارت کار، تعاون و رفاه)
عباس آخوندی (وزارت راه و شهرسازی)
محمدعلی نجفی(وزارت آموزش و پرورش)
سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی(وزارت بهداشت)
مسعود سلطانی‌فر(وزارت ورزش و جوانان)
محمدجواد ظریف(وزارت خارجه)
حجت‌الاسلام پورمحمدی(وزارت دادگستری)
علی جنتی(وزارت ارشاد)
محمود واعظی(وزارت ارتباطات)
جعفر میلی منفرد(وزارت علوم)

کاخ سفید: ریاست جمهوری روحانی فرصتی برای حل نگرانی‌ها است

رادیو فردا : جی کارنی، سخنگوی کاخ سفيد، روز يکشنبه، سیزدهم مرداد، در بيانيه‌ای ابراز اميدواری کرده است که حسن روحانی، رييس جمهوری جديد ايران با توجه به خواست رای دهندگان، تصميماتی اتخاذ کند که زندگی بهتری را برای ايرانیان فراهم کند.

سخنگوی کاخ سفيد در اين بيانيه بار ديگر به مردم ايران به خاطر اين که توانستند در جريان انتخابات رياست جمهوری، صدای خود را به گوش همگان برسانند، تبريک گفته است.

آقای کارنی در اين بيانيه تصريح کرده است: حسن روحانی، رييس جمهوری ايران، «واقف است که انتخاب وی نتيجه خواست مردم ايران برای تغيير بود و ما اميدواريم دولت ايران با اتخاذ تصميم هايی که زمينه زندگی بهتر را برای ايرانی ها فراهم می کند، به خواست رای دهندگان توجه کند.»

سخنگوی کاخ سفيد گفته است:مراسم تحليف حسن روحانی به عنوان رييس جمهوری ايران اين فرصت را برای ايران فراهم می‌کند تا نگرانی‌های عميق جامعه بين‌المللی را در خصوص برنامه هسته‌ايش برطرف کند.

جی کارنی در بيانيه خود تصريح کرده است: بهتر است دولت جديد ايران با تعامل جدی و اساسی تعهدات بين‌المللی خود را انجام داده و راه حلی مسالمت آميز برای موضوع هسته‌ای جستجو کند، در اين صورت ايالات متحده را شريکی مشتاق خواهد يافت.

به دنبال روی کار آمدن دولت محمود احمدی نژاد در سال ۱۳۸۴ سياست‌های هسته‌ای ايران تغيير کرد و پرونده اتمی ايران از آژانس بين‌المللی انرژی اتمی به شورای امنيت سازمان ملل رفت.

شورای امنيت سازمان ملل طی اين مدت در چهار قعطنامه تحريمی از ايران خواسته است تا فعاليت‌های مربوط به غنی‌سازی اورانيوم را متوقف کند. اما ايران با سرپيچی از اين خواست شورای امنيت، برنامه هسته‌ای خود را توسعه داده است.

رويکرد هسته ای ايران طی اين سال ها باعث شده است تا اتحاديه اروپا و آمريکا نيز به طور يکجانبه تحريم هايی را عليه ايران اعمال کنند.

حسن روحانی در جريان مبارزات انتخاباتی خود از سياست های هسته ای کشور انتقاد کرده و خواستار کاهش تنش در روابط خارجی و رفع تحریم ها شده بود.

آقای روحانی که در دوران رياست جمهوری محمد خاتمی دبیری شورای عالی امنيت ملی را بر عهده داشت، در خردادماه سال جاری گفته بود که دولت محمود احمدی‌نژاد «به نام سياست خارجی دست به اقدامات بی‌هدفی در سطح بين‌المللی زده که بيشتر به بحران آفرينی شباهت دارد... مجموعه‌ای از اقدامات ناهماهنگ، نامتجانس و بعضا متضاد که حتی اطلاق عنوان سياست خارجی بر آنها دشوار به نظر می‌رسد.»

وی همچنين با انتقاد از عملکرد  تيم مذاکره کنندگان هسته‌ای ايران گفته بود که در گذشته، طرف مذاکره ايران وزيران امور خارجه و روسای جمهوری بوده اند. 

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، دوشنبه 14 مرداد، 5 آگوست


















روزنامه جمهوری اسلامی : دولت احمدی نژاد در باره مافیاهای ادعائی تا مافیاهای واقعی توضیح دهد

 روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود با عنوان «از مافیاهای ادعائی تا مافیاهای واقعی» نوشت:
تکرار شعارهای ضدفساد مالی در قالب مبارزه با مافیاهای رنگارنگ و مجهول‌المصداق در طول سال‌های اخیر همواره با اهداف و نیاتی زیرپوستی و در قالب راهبردهای تبلیغاتی انجام گرفته است. نشانه صدق این ادعا نیز این است که اکنون درحالی عمر فعالیت دولت‌های نهم و دهم به پایان ‌رسیده که هیچ یک از آن وعده‌های افشا و معرفی، تأکید می‌شود هیچ یک از آن‌ها، محقق نشده است. به عبارت دیگر، رئیس جمهوری که وعده ارائه فهرست‌های بلند بالای مافیاها و مفسدان را می‌داد، درحالی با ریاست جمهوری خداحافظی می‌کند که هنوز حتی یکی از فهرست‌های مفسدان کلان اقتصادی و بدهکاران دانه درشت بانکی و اعضای مافیای نفتی را از جیب خود خارج نکرده است!
از سوی دیگر افکار عمومی درحالی به پوچ بودن این وعده‌ها پی برده است که فهرستی بلند بالا و پرتعداد از ابهامات و اسناد مالی مربوط به این 8 سال نزد همگان مطرح است و حداقل انتظار مردم از رئیس‌جمهور 8 سال اخیر کشورشان ارائه توضیح در مورد آنهاست؛ مخارج بدون سند شهرداری تهران در دوران شهردار بودن احمدی نژاد، چرایی وقوع تخلف بی‌سابقه سه هزار میلیارد تومانی، انحرافات چشمگیر دولت‌های نهم و دهم از بودجه‌های سنواتی به گزارش دیوان محاسبات، پرونده‌های فساد مالی بعضی از دولتمردان نهم و دهم... تنها نمونه‌هایی از مواردی هستند که افکار عمومی را به خود مشغول کرده‌اند.

اکنون سؤال اصلی مردم این است که کدامیک را باید مافیا نامید؛ مافیاهای ادعائی رئیس دولت‌های نهم و دهم که ادعا کننده تا امروز هیچ دلیل و سند و مدرکی از آن ارائه نکرده است یا مافیاهای مفاسد اقتصادی بی‌سابقه و بی‌نظیر و پول‌های کلان گم شده در بخش‌های مختلف و جا به جا شده در نفت و ارز و بانک‌ها در 8 سال اخیر؟ پاسخ دادن به این سؤال چندان مشکل نیست، البته به اندکی فرصت نیاز است.

مصباح یزدی: نباید دنبال خواسته اکثریت بود/ استناد به میزان رای ملت است، درست نیست

مصباح یزدی در ادامه تئوری حکومت اسلامی اش که سهمی برای مردم در آن قائل نیست، گفته است: سخن اکثریت حق و باطل را مشخص نمی کند، بلکه ملاک برای تشخیص حق و باطل، رضایت الهی است.
مصباح یزدی با اشاره به رفتار برخی افراد در انتخابات گفت: برخی افراد در دوران انتخابات تنها توجه شان به خواسته‌های مردم است، اما مهمترین مسئله جلب رضایت خداوند باید باشد و در فرهنگ سکولار امور دینی تنها در نماز و روزه منحصر می‌شود و یک امر فردی تلقی می‌شود.
وی اضافه کرد: نمی‌توان عبادات را تنها امر فردی دانست و توجهی به بیت المال و هزینه‌ها و این که بیت المال دست چه کسانی می‌افتد، نداشته باشیم و گفتن سخنی همچون میزان رای ملت است، سوء استفاده از این جمله است.
مصباح یزدی که سخنران ماه رمضان دفتر رهبری در قم است با اشاره به ملاک تشخیص حق و باطل اظهارکرد: سخن اکثریت حق و باطل را مشخص نمی کند، بلکه ملاک برای تشخیص حق و باطل، رضایت الهی است و برای تشخیص رضایت الهی باید به عقل و شرع توجه کرد.
وی همچنین در خصوص تقیه گفته است: فردی برای مصالح جامعه تقیه می‌کند واین مورد را تقیه مداراتی می‌نامند که همان صبر بر طاعت است و انسان برای به سامان رسیدن کارش در این جا تقیه می‌کند.
مصباح یزدی ادعا کرد: اکثریت مردم تمایلات نفسانی دارند و رفتارهایی را انجام می‌دهند که مورد پسند شرع نیست، البته به اسلام بی علاقگی نشان نمی دهند، اما انسان برای زندگی کردن در چنین محیطی باید برخلاف جریان آب شنا کند.
مصباح یزدی زخم زبان شنیدن را چیز جدیدی ندانست و افزود: همه پیامبران زخم زبان شنیدند، ولی بر آن صبر کردند و نمی توان انتظار در امان بودن از زخم زبان دیگران را داشت و پیامبر نیز از زبان دیگران در امان نبود.
وی می گوید: انسان نباید به دلیل کسب رضایت دیگران وظایف دینی خود را عمل نکند که سرانجام این کار تباهی خواهد بود و کسب رضایت همه افراد تنها یک خیال خوش خیالی است.

ادامه اقدامات غیرقانونی احمدی نژاد؛ انتقال مطالب سایت ریاست جمهوری به سایت شخصی!

روز گذشته ، سایت ریاست جمهوری بناگاه دچار تغییر شد و همه اخبار ، عکس ها و فیلم های مربوط به رئیس دولت سابق ، بی هیچ توضیحی از آن حذف شد.
امروز اما معاونت ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر ریاست جمهوری احمدی نژاد در این باره گفت که اطلاعات سایت اینترنتی ریاست جمهوری (www.president.ir) را به سایت جدیدی به نام ahmadinejad.ir انتقال داده شده است.
در این باره سایت عصر ایران نوشته است:
۱ – سایت ریاست جمهوری (www.president.ir) یک سایت دولتی است و سایت احمدی نژاد(ahmadinejad.ir) یک سایت شخصی.
۲ – مطالب سایت ریاست جمهوری، توسط کارکنان نهاد ریاست جمهوری و با هزینه و بودجه بیت المال تهیه ، بارگذاری و منتشر شده اند و متعلق به عموم هستند.
۳ – آنچه در سایت ریاست جمهوری، راجع به رئیس دولت سابق وجود دارد ، مانند اخبار سفرها ، مصوبات ، نوشته ها ، سخنرانی ها ، عکس ها و فیلم ها ، بخشی از تاریخ معاصر است که طبیعتاً محل مراجعه پژوهشگران و عموم مردم خواهد بود.
با توجه به نکات فوق الذکر ، می توان چنین گفت که انتقال مطالب سایت رسمی ریاست جمهوری به سایت شخصی ، چیزی جز دست بردن به اموال عمومی و سوء استفاده از موقعیت نیست.
این کار مانند آن است که وسایل موجود در نهاد ریاست جمهوری را به منزل شخصی مسؤول سابق ببرند!
بدتر از این، اقدام فوق، حذف بخشی از حافظه تاریخی کشورمان در۸ سال اخیر است. انتقال این اطلاعات به یک سایت شخصی، می تواند دست مالک آن سایت را در دستکاری شخصی در اطلاعات باز بگذارد.
مسوولان دولت احمدی نژاد ، چنین اقدامی را یک بار هم در ابتدای دولت نهم انجام دادند و بلافاصله بعد از روی کار آمدن احمدی نژاد و تحویل گرفتن سایت ریاست جمهوری ، تمام اطلاعات و تصاویر مربوط به سید محمد خاتمی را به طور کامل از آرشیو سایت حذف کردند!
انتظار می رود مدعی العموم در قبال این اقدام که هم جنبه مادی دارد و هم دارای ابعاد معنوی و تاریخی است، واکنش مناسب قانونی انجام دهد.

عضو هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی: فروش سرمایه بانک رفاه کارگران غیر قانونی است

عضو هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان تهران اقدام اخیر دولت در خصوص فروش ۶/۱۵ درصد از سرمایه بانک رفاه کارگران به سازمان تامین اجتماعی را غیر قانونی خواند.
«علیرضا فردهای» با اعلام این مطلب به ایلنا گفت: برابر رأیی که در تاریخ ۱۳ آبان ماه سال ۸۶ توسط هیت عمومی دیوان عدالت اداری صادر شد، سازمان تامین اجتماعی به عنوان مالک سرمایه‌های بانک رفاه تامین اجتماعی قلمداد شد.
وی با یادآوری اینکه پیش‌تر در سال ۸۲، رئیس وقت دیوان عدالت اداری بدون توجه به سوابق قانونی تمامی سرمایه‌های این بانک را به نفع دولت مصادره کرد، افزود: پس از این اقدام شکایت‌های متعددی در اعتراض به این موضوع از سوی نمایندگان بیمه شدگان شاغل و بازنشسته مطرح شد.
به گفته این فعال صنفی بازنشستگان با وجود آنکه سرانجام هیات عمومی دیوان عدالت اداری رای قبلی را نقض کرد و مالکیت تمامی سرمایه بانک رفاه کارگران را به سازمان تامین اجتماعی بازگرداند اما به تازگی مسئولان سازمان تامین اجتماعی بابت واگذاری و خرید ماکیت ۶/۱۵ درصد از سهام این بانک به دولت پول پردخت کرده‌اند.
فرهادی افزود: این اقدام درحالی است که در رای هیت عمومی دیوان عدالت اداری به دولتی بودن بخشی از سهام این سازمان هیچ اشاره‌ای نشده است.
عضو هیات رئیسه کانون بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان تهران با یادآوری اینکه از زمان تاسیس بانک رفاه کارگران در سال ۱۳۳۸ مالکیت تمامی سهام این بانک متعلق به سازمان تامین اجتماعی بوده است، گفت: اقدام اخیر مقامات دولتی و مسئولان سازمان تامین اجتماعی در خصوص خرید و فروش مالکیت سرمایه‌های سازمان تامین اجتماعی یک عمل غیر قانونی است.
فرهادی در پایان با بیان اینکه کارگران شاغل و بازنشسته بیمه شده سازمان تامین اجتماعی مالکان اصلی سرمایه‌های بانک رفاه کارگران هستند، خواهان ابطال هرچه زود‌تر این معامله غیر قانونی شد.

حسن روحانی: تنش‌زدایی و تعامل سازنده مسیر حرکت ما را روشن می کند

حسن روحانی بعدازظهر امروز در مراسم تحلیف خود در مجلس شورای اسلامی سوگند یاد کرد و رسما ریاست قوه مجریه را بر عهده گرفت، تا در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب مشروطه حضور ۸ ساله محمود احمدی نژاد در راس دولت ایران به پایان رسد، ۸ سالی که مردم ایران امیدوارند خاطره تلخ آن را در دولت روحانی به فراموشی سپارند. حسن روحانی در این مراسم خط مشی دولت خود را در عرصه های مختلف از جمله سیاست خارجی اعلام کرد. وی گفت که تنش‌زدایی، ایجاد اعتماد متقابل و تعامل سازنده مسیر حرکت ما را روشن خواهد کرد. « با صراحت تاکید می‌کنم که ایران هیچ‌گاه سرجنگ با دنیا نداشته است و ما تمامی تلاش‌های خود را معطوف به مهار جنگ‌طلبان و جنگ‌افروزان خواهیم کرد.» « در تعاملات بین‌المللی، دولت تلاش خواهد نمود تا با ایجاد اعتماد متقابل بهتر و بیشتر، بین ایران و کشورهای منطقه و جهان امنیت ملی و پیرامونی خود را گسترش دهد.» روحانی همچنین در سخنانش تاکید کرد که مردم در این انتخابات به وضوح مشخص کردند که به کدام مشی و اندیشه پای می‌فشارند و آن را ادامه راستین آرمان‌های انقلاب می‌دانند. وی با بیان این که نماینده همه مردم ایران است، گفت : مردم تغییر و تحول و تعالی می‌خواهند، مردم می‌خواهند از فقر و تبعیض به دور باشند، مردم می‌خواهند کرامت داشته باشند و در فضای آزاد،‌ معنوی و عقلانی زندگی کنند.
وزاری پیشنهادی روحانی
روحانی در این مراسم وزاری پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کرد که عبارتند از : بیژن زنگنه(وزارت نفت) عبدالرضا رحمانی فضلی(وزارت کشور) علی طیب‌نیا(وزارت اقتصاد) سیدمحمود علوی(وزارت اطلاعات) حمید چیت‌چیان(وزارت نیرو) حسین دهقان(وزارت دفاع) محمدرضا نعمت‌زاده(وزارت صنعت، معدن، تجارت) محمود حجتی(وزارت کشاورزی) علی ربیعی(وزارت کار، تعاون و رفاه) عباس آخوندی (وزارت راه و شهرسازی) محمدعلی نجفی(وزارت آموزش و پرورش) سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی(وزارت بهداشت) مسعود سلطانی‌فر(وزارت ورزش و جوانان) محمدجواد ظریف(وزارت خارجه) حجت‌الاسلام پورمحمدی(وزارت دادگستری) علی جنتی(وزارت ارشاد) محمود واعظی(وزارت ارتباطات) جعفر میلی منفرد(وزارت علوم)
حسن روحانی در سخنانش در این مراسم گفت:  با سوگندی که در این مجلس باشکوه ادا نمودم اکنون رسما مسئولیت خطیر قوه مجریه و پاسداری از قانون اساسی و پاسخگویی به خواسته‌های بحق ملت شریف ایران را پذیرفتم.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: باور دارم تشکیل دولت راستگویان، امانتداران، اخلاق‌مداران و مردمداران نزدیک‌ترین مسیر برای پیروی از پیامبر رحمت است.
رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: آغاز مسئولیت دولت جدید در ماه مبارک رمضان و در عین حال همزمان با چهارده مرداد ماه یعنی پیروزی مردم در نهضت مشروطه و سرآغاز قانونگرایی در تاریخ جنبش‌های آزادیخواهی ملت ایران است ، این تقارن را به فال نیک می‌گیرم و از خداوند متعال مسالت می‌نمایم که در این مسیر دشوار درهای رحمت خویش را بر روی مردم بزرگوار ایران و این خادم ملت بگشایند و تقدیری نیکو و شایسته برای مردم و کشور رقم زند.
مردم مشخص کردند که به کدام مشی و اندیشه پای می‌فشارند
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: مردم ایران در انتخابات ۲۴ خرداد حماسه‌ای بس بزرگ آفریدند. ملت بزرگی که فراز و نشیب‌های فراوانی را تجربه و سختی‌های زیادی را تحمل کرده است با روحی سرشار از امید، نشاط و تعهد به کشور و آینده آن مردم‌سالاری نظام را بار دیگر به نمایش گذاشتند.
وی خاطرنشان کرد: در این انتخابات مردم با لبخند به زندگی و مشارکت موثر و کم‌نظیر خواسته‌های خود را از طریق صندوق رای به کرسی نشاندند.
روحانی در ادامه با اشاره به اهمیتی که امام راحل به رای مردم می‌دادند گفت: رهبر فقید انقلاب اسلامی و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران میزان را رای مردم اعلام کردند و امروز به اعتبار رای مردم و امضای آن از سوی مقام معظم رهبری متعهد به انجام وظایفی می‌شوم که فراتر از توان و ظرفیت هر شخص حقیقی است.
رییس‌جمهور اضافه کرد: در هفته‌های گذشته در مورد پیام‌های صندوق رای بسیار تامل کردم؛ مردم در این انتخابات به وضوح مشخص کردند که به کدام مشی و اندیشه پای می‌فشارند و آن را ادامه راستین آرمان‌های انقلاب می‌دانند.
نماینده همه مردم ایران هستم
وی همچنین گفت: همه آنهایی که به اینجانب رای دادند و دیگرانی که به دیگران رای دادند یا حتی کسانی که پای صندوق‌های رای نیامدند، همه شهروندان ایرانی هستند و از حقوق برابر شهروندی برخوردارند. دولت تدبیر و امید خود را مکلف می‌داند که خواسته‌های قانونی همه آنها را مدنظر قرار دهد.
رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه “من نماینده همه مردم ایران هستم”، اظهار کرد: سرمایه این دولت در مسیر پیش رو اتکا به خداوند، اعتماد به مردم گرانقدر ایران و بهره‌گیری از تمام سرمایه‌های طبیعی و انسانی این مرز و بوم است.
روحانی افزود: مردم ایران به اعتدال‌گرایی و دوری از افراط و تفریط رای مثبت داده‌اند؛ بنابراین کانون فکری و اجرایی دولت نیز بر محور اعتدال و عقلانیت خواهد بود.
وی در ادامه به تعریف اعتدال‌گرایی پرداخت و تصریح کرد: اعتدال‌گرایی به معنای توازن میان آرمان‌ها و واقعیت‌هاست، ترجیح منافع ملی بر منافع حزبی و جناحی است. اعتدال‌گرایی بر اجماع ملی، قانونگرایی و بردباری در تعاملات سیاسی تاکید دارد و بنیان این موضوع را فاصله گرفتن از تخیل، توهم، تمرکز و تفکر، برنامه، شفافیت و استفاده از تخصص‌ها می‌داند.
رییس‌جمهور اضافه کرد: دولت تدبیر و امید نهایت اهتمام خود را به کار می‌برد که بر مبنای اهداف و روش‌های عقلایی متناسب با واقعیت‌های موجود اعتدال را شالوده عملکرد و مدیریت کشور قرار دهد، تهدیدها را کاهش و فرصت‌ها را افزایش دهد. اعتدال‌گرایی بر موضوع رعایت اخلاق و مدارا اصرار می‌کند و از طریق گفت‌وگو، تفاهم و تدوین برنامه‌های کوتاه‌مدت و میان‌مدت سعی می‌کند که شکاف‌های اقتصادی و اجتماعی را به حداقل ممکن برساند. دولت تدبیر و امید بر حاکمیت قانون، رعایت حقوق و آزادی‌های همه شهروندان، پاسخگویی به جامعه تاکید دارد.
مردم می‌خواهند کرامت داشته باشند و در فضای آزاد،‌ معنوی و عقلانی زندگی کنند
وی در ادامه سخنان خود گفت: مردم تغییر و تحول و تعالی می‌خواهند، مردم می‌خواهند از فقر و تبعیض به دور باشند، مردم می‌خواهند کرامت داشته باشند و در فضای آزاد،‌ معنوی و عقلانی زندگی کنند.
رییس‌جمهور اضافه کرد: پدران و مادران جامعه ما در پی آینده‌ای مطمئن برای فرزندان خود هستند و جوانان ما فرصت شکوفایی، کار و ابتکار می‌خواهند. مردم ما می‌خواهند بهتر زندگی کنند و عزت و زندگی باثباتی داشته باشند و جایگاه شایسته خود را در میان ملت‌ها باز یابند.
دولت تدبیر و امید به دنبال استیفای حقوق زنان و ایجاد فرصت‌های برابر برای زنان است
روحانی با بیان این‌که زنان از اول انقلاب بر مبنای اندیشه امام خمینی دوشادوش مردان در جهت توسعه کشور حضوری همه‌جانبه داشته‌اند، خاطرنشان کرد: انتخابات ۲۴ خرداد جلوه‌گاه دیگری از این شگفتی‌آفرین بود. دولت تدبیر و امید به دنبال استیفای حقوق زنان و ایجاد فرصت‌های برابر برای زنان است.
وی با اشاره به این که یکی از اهداف کلیدی دولت، مبارزه با فساد و تبعیض خواهد بود، خاطرنشان کرد: همه مسئولان دستگاه‌ها باید دست به دست هم دهند تا با فساد مبارزه شود. اگر با فساد مبارزه کنیم فعالیت اقتصادی مردم معنا پیدا می‌کند، از منابع ملی به درستی استفاده می‌شود، شایسته‌سالاری گسترش می‌یابد و عدالت و شکوفایی اقتصادی به ارمغان آورده می‌شود، در چنین شرایطی فقر و تبعیض از جامعه رخت می‌بندد.
رییس‌جمهور همچنین اظهار کرد: یکی از رویکردهای دولت تدبیر و امید، زمینه‌سازی برای مشارکت گسترده مردم است. در این رویکرد کارآمدی، شفافیت، فراهم کردن زمینه کسب و کار مناسب، ترویج فرهنگ کارآفرینی، تقویت سرمایه اجتماعی، دستیابی فزآینده به علوم و فنون و تامین رفاه عمومی اساس سیاستگذاری‌ها خواهد بود.
روحانی در ادامه با بیان این که دولت به دنبال کاستن رنج‌ها و افزودن شادی‌های مردم است، خاطرنشان کرد: برای تحقق چنین هدفی، قدرت و ثروت ملی را باید افزایش دهیم و خرد جمعی را مبنای تصمیم‌گیری قرار دهیم. باید به بخش‌های غیردولتی اعتماد کرده و تصدی‌گری دولت را کاهش دهیم. ما باید به مردم اعتماد کنیم و با آنها صادق باشیم و شرایطی را فراهم آوریم که خود مردم مسئولیت را بپذیرند. چنین چارچوبی موجب افزایش اخلاق عمومی می‌شود. دولت باید ساختارها را اصلاح کند تا مردم بتوانند رشد کنند و توسعه ملی را فراهم آورند.
وی همچنین با بیان این که یکی از سرمایه‌های کشور وجود اقلیم‌های مختلف فرهنگی است، افزود: ایرانیان آموخته‌اند که دوشادوش هم با افتخار زندگی کنند. در زمینه توسعه نقاط مختلف کشور اقدامات زیادی انجام شده، اما هنوز هم کاستی‌ها و نارسایی‌هایی وجود دارد. دولت تدبیر و امید بر این مبناست که زمینه استیفای حقوق افراد این مناطق را فراهم آورد و ارتقای کرامت و خلاقیت‌های فرهنگی و اجتماعی همه هموطنان را در سرلوحه کار خود قرار دهد.
رییس‌جمهور افزود: امروز مردم نسبت به مشکلات کشور هم آگاهی و هم دغدغه دارند، اما همین مردم با حضور پرشور در انتخابات ۲۴ خرداد برای کشور امید آفریدند.
جمهوری اسلامی ایران در پی صلح و ثبات منطقه است
روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با مورد توجه قرار دادن مسائل مربوط به حوزه سیاست خارجی اظهار کرد: من با قاطعیت تمام و به عنوان منتخب مردم اعلام می‌دارم، جمهوری اسلامی ایران در پی صلح و ثبات منطقه است.
وی با تاکید بر این‌که ایران لنگرگاه ثبات در این منطقه پرآشوب قلمداد می‌شود، افزود: ما در پی تغییر مرزها و دولت‌ها نیستیم. نظام سیاسی هر کشور به خواست و اراده عمومی مردم آن کشور بستگی دارد و ما با هرگونه دگرگونی در نظام‌های سیاسی از طریق مداخلات خارجی مخالفیم و به کارگیری زور را نقطه مقابل مردم سالاری و حق تعیین سرنوشت ملت‌ها می‌دانیم.
رییس‌جمهور همچنین با تاکید بر این‌که مخالفت و ستیز با هرگونه زورگویی، سلطه و تجاوز مخصوصا تعرض نظامی جزیی از فرهنگ اسلامی، انقلابی و ایرانی ماست، خاطرنشان کرد: آرامش و ثبات در همه مناطق پیرامونی ما نه فقط یک آرزوی خاص، بلکه نیاز و ضرورتی همه جانبه برای جمهوری اسلامی ایران است.
تلاش می کنیم  با ایجاد اعتماد متقابل با جهان منیت ملی و پیرامونی خود را گسترش دهیم
روحانی اظهار کرد: تلاش همه جانبه برای پایان دادن به ناآرامی‌ها، برادرکشی‌ها، خشونت‌های فرقه‌ای و قبیله‌ای و بی‌عدالتی‌ها در هر نقطه‌ای از جهان خواست قطعی همه ملت‌ها در جامعه جهانی امروز است. در جهان به هم پیوسته کنونی، هیچ قدرتی نمی‌تواند امنیت خود را از طریق ایجاد وحشت و ناامن کردن دیگران به دست بیاورد.
رییس‌جمهور ضمن این‌که رفاه، امنیت و توسعه را کالاهای جهانی و غیرقابل انحصار دانست، گفت: در تعاملات بین‌المللی، دولت تلاش خواهد نمود تا با ایجاد اعتماد متقابل بهتر و بیشتر، بین ایران و کشورهای منطقه و جهان امنیت ملی و پیرامونی خود را گسترش دهد.
وی با بیان این‌که شفافیت، کلید گشودن باب اعتماد است، افزود: شفافیتی که از آن سخن می‌گوییم نمی‌تواند یک طرفه و بدون ساز وکارهای اجتماعی و عملی در روابط در روابط دوجانبه و چند جانبه باشد.
تنش‌زدایی، ایجاد اعتماد متقابل و تعامل سازنده مسیر حرکت ما را روشن خواهد کرد
روحانی همچنین با بیان این‌که تنش‌زدایی، ایجاد اعتماد متقابل و تعامل سازنده مسیر حرکت ما را روشن خواهد کرد، گفت: با صراحت تاکید می‌کنم که ایران هیچ‌گاه سرجنگ با دنیا نداشته است و ما تمامی تلاش‌های خود را معطوف به مهار جنگ‌طلبان و جنگ‌افروزان خواهیم کرد.
وی با بیان این‌که ایران بهای سنگینی برای استقلال خود پرداخت کرده است و همچنان برای عزت و سربلندی خود ارزش فراوانی قائل است، افزود: اگرچه تحریم‌ها فشار اقتصادی زیادی به مردم وارد کرده است، اما مشارکت فعال مردم در این انتخابات نشان داد که آنها در حراست از حقوق منافع ملی خود جدی و هوشیار هستند.
رییس‌جمهور گفت: ملتی را که با برخورداری از انسجام ملی و با مشارکت گسترده و در کمال آرامش و امنیت در انتخابات شرکت می‌کند نمی‌توان با تحریم به تسلیم واداشت و یا به جنگ تهدید کرد.
روحانی در ادامه سخنانش در جمع مهمانان شرکت‌کننده در مراسم تحلیف خود در ادامه تشریح اصول سیاست خارجی دولت یازدهم، گفت: تنها راه تعامل با ایران، گفت‌وگو از جایگاه برابر و اعتمادسازی متقابل و احترام دوجانبه و کاستن از خصومت‌هاست.
وی در ادامه افزود: تعامل سازنده بر اساس احترام متقابل و از موضع برابر مبنای روابط ما با سایر کشورها را تشکیل می‌دهد و متناسب با رفتار و برخورد طرف‌های مقابل در جهت بهبود و ارتقای روابط حرکت می‌کنیم.
رییس‌جمهور تاکید کرد: ‌به صراحت می‌گویم اگر پاسخ مناسبی می‌خواهید، نه با زبان تحریم بلکه با زبان تکریم با ایران سخن بگویید.
وی با بیان اینکه “در خاتمه سخنان خود دست همکاری را به سمت تمام نهادها و دستگاه‌های مسئول در کشور دراز می‌کنم”، گفت: دولت تدبیر و امید برای تحقق اهداف عالی کشور و افزایش شوکت ایران و کرامت ایرانیان به همفکری، همراهی و هم‌اندیشی همه مردم و مسئولان نیازمند است.
روحانی با اشاره به اهمیت دفاع از منافع ملی و پاسخگویی به خواسته‌های ملت ایران و تلاش در جهت ساختن آینده‌ای بهتر تصریح کرد: همگی باید قدر این فرصت را بدانیم و نکند که سرگرم حاشیه‌ها شویم و هدف را گم کنیم.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: خداوند متعال به این دولت و اعضای آن توفیق دهد که با پیشبرد اهداف، خدمات ارزنده‌ای را به ملت ایران ارائه کنند. از ملت ایران و نمایندگان محترم مجلس می‌خواهم که با مشورت و با توصیه به عدل مرا در این امر بزرگ یاری دهند.
روحانی در پایان اعلام کرد: با انجام بررسی‌های لازم، ارزیابی‌های لازم و هم‌اندیشی و مشورت با صاحب‌نظران و تشکل‌های علمی و تخصصی و در راستای اجرای اصل ۱۳۳ قانون اساسی در همین جلسه اسامی وزرا به همراه زندگینامه آنها، برنامه‌هایشان و همچنین خط و مشی و اصول کلی دولت را در جهت اخذ رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌کنم.

توکلی : معاون وزارت اطلاعات با استفاده از مسایل امنیتی کاسبی میکرد / نظامیان را دیگر نمی شود به راحتی از اقتصاد خارج کرد

هفته نامه اقتصادی تجارت فردا در گفت و گویی با احمد توکلی به واکاوی ایده های اقتصادی او پرداخته است.
به گزارش آینده، خلاصه گفت و گو با احمد توکلی، نماینده مجلس و وزیر اسبق کار در ادامه آمده است:
* امروز، زمانی است که حاکمیت باید در مورد حضور نظامیان و امنیتی ها در اقتصاد تصمیم قاطعانه بگیرد. 

* وقتی پذیرفتیم نظامیان سد بسازند، باید بپذیریم که سرمایه گذاری هم داشته باشند. 
* نیروهای نظامی در حال حاضر رقبای بخش خصوصی هستند و با این روش، بخش خصوصی در ایران جان نمی گیرد.
* نظامیان ما با سلام و صلوات وارد بازارها شده اند و دیگر نمی شود آنها را به راحتی خارج کرد.

* نحوه حضور نظامیان در اقتصاد باید بازتعریف شود. آنها را از فعالیت در بازار مالی منع کنیم و اگر به آنها پروژه داده می شود، به عنوان پیمانکار به آنها نگاه نشود.

* به خاطر اعتراض هایی که داشتم، معاون آقای حسن روحانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، آقای علی ربیعی از من شکایت کرد. قاضی پرونده هم سعید مرتضوی بود.
* به خامنه ای نامه نوشتم که در همه جای دنیا تجارت، پوشش کار اطلاعاتی است اما متاسفانه وزارت اطلاعات، امنیت را وسیله کار تجارت قرار می دهد و ایشان نوشتند که در مورد این کار چاره شود و دستور دادند تا معاون را عزل کردند.
* اگر مجبور شوم بین علم اقتصاد، وطنم، مردمم و دینم، یکی را انتخاب کنم، به علم اقتصاد خیانت می کنم.
* علم اقتصاد که وحی نیست که نپذیرفتن بخشی از آن خیانت باشد.
* من اقتصاد اسلامی را قبول دارم. آن را قابل تحقق می دانم. قابل مدل سازی می دانم. اما خودم هنوز مدل جامع ندارم.
* اگر مجبور شوم انتخاب کنم، نهادگرایان را انتخاب می کنم.
* من طرح کوپن سهام را در انتخابات ریاست جمهوری 80 مطرح کردم. بسیار طرح خوبی بود اما احمدی نژاد با سهام عدالت خرابش کرد.
* از بعضی ها بیشتر مدافع مستضعفان هستم. تعارف ندارم. بعضی از اقتصاد دانان به فکر فقرا نیستند.
* رهبری می گویند پیشرفت و عدالت. فردی که موافق این نظر نیست نباید وارد مناسبات قدرت شود.
* معتقدم عملکرد احمدی نژاد در حوزه اقتصاد از همه دولت های گذشته بدتر بود.
* انباشت سرمایه امروز در اقتصاد ایران از محل رانت های اطلاعاتی و امتیازهای دولتی به افراد خاص است.

* من از اقتصاد اسلامی دفاع می کنم و آن را قابل تحقق می دانم. ثابت می کنم که اقتصاد اسلامی قابل تحقق است ولی در حال حاضر چیزی در دست ندارم. 

آرشیو سایت ریاست جمهوری حذف شد

عصر ایران: همزمان با پایان دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد ، مسوولان سایت ریاست جمهوری، آرشیو بخش های مختلف خبر و عکس پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری را حذف و از دسترس خارج کردند!

هنوز معلوم نیست این اقدام با چه هدفی انجام شده است و آیا این آرشیو احیا خواهد شد یا خیر؟
این سایت هنوز توسط نیروهای احمدی نژاد اداره می شود.

حداد عادل : نمایندگان به برخی وزرا رای ندهند

به اصطلاح نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه گروهی سعی دارند کسانی را که به روحانی رای ندادند "افراطی" جلوه دهند، گفت: افراطی کسانی هستند که ۱۸ تیر ۷۸ و فتنه ۸۸ را رقم زدند!
به گزارش خبرگزاری مهر، غلامعلی حدادعادل در مراسم ضیافت افطار رسانه های اصولگرا  با اشاره به ارزش و اهمیت استفاده از ماه رمضان در رشد معنوی انسان گفت: باید تلاش کنیم از این فرصت برای رشد درجات تقوا و نزدیکی به خداوند متعال استفاده کنیم.
رئیس فراکسیون اصولگرایان در قسمت دیگر سخنان خود در جمع رسانه های اصولگرا با اشاره به پیش رو بودن معرفی وزرای دولت یازدهم خاطرنشان ساخت: نمایندگان مردم نباید به گزینه هایی که می خواهند مملکت را به ۱۸ تیر ۷۸ بکشانند رای بدهند.
وی با اشاره به این که گروهی در مجلس و بیرون از مجلس سعی دارند ۴۹.۷ درصد از مردم را که به دکتر روحانی رای نداده اند «افراطی» جلوه دهند، تصریح کرد: هرکس به دکتر روحانی رای نداده افراطی نیست.

حدادعادل افزود: افراطی کسانی هستند که ۱۸ تیر ۷۸ و فتنه ۸۸ را رقم زدند.

دعاگو: آنان که با دروغ و بداخلاقی از دین و ولایت دفاع می کنند از مردم عذرخواهی کنند

این روزها که افراطیون به جای احترام به رای مردم باز هم در رسانه های خود حمله به انقلابیون اصیل و دلسوزان نظام را سرلوحه کار خود قرار داده و سخن از توبه و عذرخواهی می گویند، امام جمعه شمیرانات با انتقاد از اقدامات آنان که با خشونت و تهمت و دروغگویی ادعای حمایت از خدا و دین و ولایت را دارند، از آنان خواسته است که توبه کنند.
محسن دعاگو در خطبه های این هفته نماز جمعه شمیرانات گفته است که هر کس با ناسزا گویی، بد اخلاقی،دروغ سازی، دروغ پردازی، توهین، تهمت، غیبت، گستاخی، آبروریزی و حریم و حرمت شکنی ادعای دفاع از دین داری و ولایت مداری می کند در هر لباس و جایگاهی که باشد، یک ریاکار خائن و یک گناهکار منافق است.
به گزارش آینده، ناطق جمعه شمیرانات با بیان این مطلب، اعتدال گرایی را ارزشی ترین ساختار مدنی و خدایی در امت اسلامی برای نجات جامعه ی جهانی نامیده گفت: رسالت نجات جامعه ی جهانی و مجموعه های انسانی از انحراف، فساد و تباهی با مجموعه ای است که امت اسلامی را می سازند و به آیین مدنی و ارزش های الهی آراسته هستند. باید به اعتدال گرایی آراسته شوند و در قامت امت معتدل بدرخشند تا بتوانند کجی ها، کاستی ها و انحراف ها را در جامعه ی جهانی بشناسند، به عنوان امتی الگو راهنما و راه گشای همه ی امت ها باشند و با جامعه شناسی، انسان شناسی، آسیب شناسی، حق شناسی و تدبیر و مدیریت قوی و راهبرد های شایسته و راه گشا و کار گشا به اصلاح جامعه ی جهانی بپردازند و رشد و تکامل جامعه ی جهانی را بر مبنای آیین مدنی و ارزش های دینی و انسانی بسازند.
حجت الاسلام والمسلمین دعاگو اعتدال گری را حقیقت مسلمانی و تند روی را منش شیطانی و راهبرد فساد و افساد آفرینی در جوامع انسانی نامیده اظهار داشت: اعتدال گرایان، مسلمانان حقیقی ای هستند که در جایگاه و منزلت اعتدال گرایی، قوت ها، ضعف ها، سستی ها، کاستی ها، هنجار ها، نا هنجارها، زیبایی ها و زشتی ها را می بینند و در نجات جامعه ی انسانی و آفرینش و گسترش رشد و شکوفایی ایفای سهم و نقش می کنند و رهبری دینی با هوشمندی و نظارت و مراقبت مستمر و قوی نقش آفرینی امت اسلامی در رشد و شکوفایی جامعه ی جهانی را تدبیر، مدیریت و سازمان دهی می کنند.
خطیب جمعه ی شمیرانات مسئولیت امت اسلامی را نجات جامعه ی بشری از سیاهی،تباهی و خسران گرایی توصیف نموده گفت: حرکت عمومی جامعه ی انسانی در جهت خسارت پذیری و خسران یابی است، در بین مجموعه ی انسانی یک گروه با برخورداری از شاخصه های خداباوری، خداگرایی “ایمان”، شایسته گرایی، شایسته گزینی و شایسته کاری “عمل صالح”، فراخوانی متقابل به حق شناسی، حق گرایی و حق معیاری “توصیه به حق” و فراخوانی متقابل به پایداری بر ایمان، عمل صالح و حق گرایی و حق مداری ” توصیه به صبر” باید مسئولیت نجات انسان ها را بر عهده گیرند و با شایستگی بهترین امت در صحنه ی عمل بدرخشند.
دعاگو تاکید کرد: امت اسلامی با برخورداری از قدرت اصلاح پذیری، اصلاح گرایی و اصلاح گری امت آمر به معروف و ناهی از منکر می شود و در جایگاه بهترین امت نقش آفرین در رشد و تکامل جامعه ی جهانی می درخشد. (کُنْتُمْ خَیْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ تَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ تُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ- آل‏عمران : ۱۱۰). امتی که از شاخصه های ایمان، عمل صالح، توصیه به حق و توصیه به صبر برخوردار است جایگاه بهترین امت را به خود اختصاص داده است، در اندیشه ی نجات جامعه ی انسانی و رشد و تکامل جامعه ی جهانی است، شاهد اسوه برای هدایت، تکامل و مدنیت جوامع بشری است و همیشه بهره مند از راهنمایی ها، حمایت ها و عنایت های خدایی رهبری دینی است.
امام جمعه شهرستان شمیرانات اعتدال گرایی را ساختار اطاعت از اوامر و نواهی خدا و تند روی و کند روی را فرمان بری دقیق از شیطان ها نامیده گفت: هر کس با ناسزا گویی، بد اخلاقی،دروغ سازی، دروغ پردازی، توهین، تهمت، غیبت، گستاخی، آبروریزی و حریم و حرمت شکنی ادعای دفاع از دین داری و ولایت مداری می کند در هر لباس و جایگاهی که باشد، یک ریاکار خائن و یک گناهکار منافق است. نظام دینی به مسلمان حقیقی یعنی معتدل خردگرای انقلابی نیاز دارد، با بی خردی، سیاه کاری، تباه کاری، اعتماد سوزی و نفرت آفرینی هیچ امر مقدس و محترمی را در هیچ شرایطی نمی خواهد و هرگز با گناه کاری، خدامداری و ارزش گرایی را آرزو و جستجو نمی کند، باید منحرفان مسیر عذر خواهی و توبه پذیری را انتخاب کنند و از آسیب رسانی به چهره ی دین، دین داری و ولایت مداری با هوشمندی فاصله بگیرند و خشم و نفرت و نفرین مردم را برای خود سازمان دهی و برنامه ریزی نکنند.

احضار دوباره سعید مرتضوی به اتهام معاونت در قتل

سعید مرتضوی، دادستان سابق تهران و متهم ردیف نخست پرونده کهریزک که به تازگی از باب اتهاماتی همچون بازداشت غیرقانونی، معاونت در تنظیم گزارش خلاف واقع و قتل محاکمه شده و به حکم قابل تجدید خواهی، محکوم شده است، طی روزهای آینده بار دیگر به دادسرا احضار خواهد شد تا پرونده وی از باب اتهام معاونت در قتل به جریان بیافتد.
یک مقام آگاه با تایید این خبر به «تابناک» گفت: پیش از ظهر امروز دستور احضار سعید مرتضوی، دادستان سابق تهران از باب قسمتی از پرونده کهریزک که هنوز مفتوح است -اتهام «معاونت در قتل» وارد شده توسط اولیای دم یکی از جان باختگان این بازداشتگاه غیرقانونی- صادر شده و به نظر می‌رسد طی روزهای آینده این احضار صورت گیرد.
وی افزود: صدور این دستور با هماهنگی با دادستان بوده ولی احتمالا زمان احضار متهم به بعد از برگزاری مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب موکول خواهد شد و روند به این گونه خواهد بود که با تفهیم اتهام به وی، قرار قانونی لازم برای وی صادر خواهد شد تا در ادامه، پرونده به یکی از شعبات دادگاه های کیفری استان ارجاع شده و روند محاکمه وی با تعیین زمان، پیگیری شود.
این در حالی است که به تازگی و با حکم قابل تجدید شعبه ۷۶ دادگاه کیفری استان تهران، سعید مرتضوی از اتهام معاونت در قتل در رابطه با شکایت خانواده مرحوم محمد کامرانی تبرئه شده است که البته این حکم با اعتراض این شاکیان مواجه شده است.
علی‌اکبر حیدری فر، دادیار سابق و متهم ردیف دوم پرونده کهریزک هم به رغم محاکمه شدن در شعبه ۷۶ کیفری، هنوز با اتهاماتی جدی در رابطه با جنایت کهریزک مواجه است که احتمال قرار گرفتن وی در جایگاه متهمان در مجاورت مرتضوی را پر رنگ خواهد کرد.

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، یکشنبه 13 مرداد، 4 آگوست