۱۳۹۲ تیر ۲۷, پنجشنبه

خروج گندم ایرانی از چرخه تأمین نان

علی ایرانپور، ر در گفت‌و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، با بیان این مطلب که ادامه روند بی‌عدالتی در تعیین نرخ خرید تضمینی گندم رغبت فروش این محصول را از کشاورزان گرفته‌ است، افزود: یکی از عمده دلایل مؤثر در واردات بی رویه گندم به کشور نوع سیاست‌گذاری‌هایی است که در زمینه خرید تضمینی این محصول صورت گرفته است.
نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه بالا رفتن هزینه‌های تولید و برداشت گندم توقع کشاورزان را برای فروش محصولاتشان با قیمت بالاتر بیشتر کرده، تصریح کرد: خواسته کشاورزان در خصوص تجدیدنظر در قیمت گندم و افزایش آن با توجه به هزینه‌های تولید منطقی است.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، با بیان اینکه برداشت ۹ میلیون تن گندم و پر شدن سیلو‌های دولت با حدود ۴ میلیون تن از این محصول نشان از امتناع کشاورزان به تحویل ثمره کار خود به دولت است، گفت: ادامه روند کنونی و عدم تجدیدنظر در قیمت خرید تضمینی گندم، کشور را برای تأمین نان نیز به واردات این محصول نیازمند می‌کند.
این نماینده  مجلس نهم، با بیان این مطلب که نتیجه عملکرد دولت در خصوص خرید تضمینی محصولات کشاورزان، خروج گندم توسط دلالان از کشور، تبدیل شدن این محصول به خوراک دام و یا نگه‌داری آن در انبار‌های غیراستاندارد است، افزود: بی‌عدالتی دولت محصول کشاورزان را که یک سال زراعی برای تولید آن تلاش کرده بودند را به نابودی کشاند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس، تأکید کرد: دولت برای ممانعت از ورود گندم آلوده به کشور و رفتن آن بر سر سفره مردم باید تدابیر مناسبی در خصوص خرید تضمینی این محصول از کشاورزان ایرانی اقدام کند. 

محمد کیانوش راد در جمع اصلاح طلبان عرب خوزستان: نگاه امنیتی از مناطق قومی برچیده شود

گردهمایی اصلاح طلبان خوزستان با استقبال  تمامی اقوام و اقشار اصلاح طلب در شهر اهواز برگزار شد.
به گزارش کلمه، محمد کیانوش راد عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت در این گردهمایی، با یاد کردن از زندانیان سیاسی – خصوصا تجلیل از مسعود لدنی – زندانی ملی مذهبی و آرزوی استخلاص وی، خواستار رعایت قوانین موجود از جمله رسیدگی به وضعیت بیماری و مرخصی متداول زندانیان در مورد وی شد.
کیانوش راد همچنین با یاد کردن از میرحسین موسوی و زهرا رهنورد و مهدی کروبی خواستار رفع حصر و حبس آنان شد که با استقبال و حمایت و تشویق پیاپی حاضران مواجه شد.
وی حضور این جمعیت را دلیلی بر زنده و با نشاط بودن راه اصلاح طلبی و خسته نشدن مردم از پی گیری مطالبات آنان دانست و پیروزی حسن روحانی را مرهون مقاومت ها و ایستادگی مردم و فعالان اطلاح طلب بر سر اهدافشان خواند.
پس از پایان مراسم با تقاضای فعالان عرب اصلاح طلب، محمد کیانوش راد در جمع آنان حضور یافت.
کیانوش راد نماینده اصلاح طلب خوزستان در مجلس ششم با اشاره به ضرورت تداوم این نشست ها گفت: متاسفانه این تنها عرب ها یا کردها نیستند که برای دستیابی به حقوق و مطالباتشان دچار مشکل هستند، این مشکل برای تمامی فعالان مدنی و سیاسی و اجتماعی وجود دارد و دراین دوره هشت ساله بوجود آورده شد. اما همیشه در مورد برخی اقوام از جمله فعالان عرب از وضعیت بغرنج تری برخودار بوده است. متاسفانه امکان تجمع بچه های عرب –خصوصا در مورد مسایل سیاسی – یا وجود ندارد یا بسیار کم است. گاهی هم آنها بدلیل نگرانی از بد فهمی و اتهامات بی اساس ترجیح می دهند از فعالیت های سیاسی و حتا فرهنگی نیز چشم پوشی کنند. این کناره گیری نه تنها برای بچه های عرب، بلکه برای غیر عرب ها هم مفید نیست. در میان تحصیل کردگان و روشنفکران عرب، نیروهای بسیارارزشمندی وجود دارد که بدلیل همین ارتباطات کم شناخته شده نیستند و بچه های فارس نیز ضرر می بینند، زیرا از این طراز از اندیشگی بی بهره می شوند.
وی افزود: حاکمیت، دولت، و ما به عنوان فعالان سیاسی اجتماعی حتما باید با همین نشست ها نیروهای مفید و ارزشمند را یافته و به جامعه معرفی کنیم. فعالان عرب اصلاح طلب، از پختگی بالایی برخوردارهستند. و همیشه سعی کرده اند از احساس گرایی دوری کنندو با بهره گیری از تجربیات گذشته، راه دستیاب برای تحقق حقوق و مطالباتشان مردم عرب خوزستان را دنبال کنند. ما اصلاح طلبان اعم از فارس و عرب، کرد و بلوچ، لر و ترک، آذری و ترکمن، همه بدنبال بهتر شدن وضعیت کشور هستیم. ما به دنبال نزاع و ستیز نیستیم.
کیانوش راد با بیان این که اصلاح طلبان عرب نه بدنبال تخریب و ستیز و براندازی هستند و نه بدنبال تند کردن فضای پی گیری مطالباتشان، تصریح کرد: اما به رغم همه برخوردها و بی توجهی ها، سکوت و انفعال هم نداشته اند و هر جا توانسته اند و امکان داشته است حرفهای منطقی خود را به گوش مسئولان رسانده اند. آنچه ما و شما دنبالش هستیم ادامه گفتگو های سازنده و البته انتقادی با صاحبان قدرت است. حالا هر که در قدرت بود ، فرقی ندارد هاشمی، خاتمی، احمدی نژاد و حالا هم دکتر روحانی. البته شرائط هم بهتر شده است و امید داریم دایره اتهام زنی ها کمتر بشود. راهی جز این نیست که حکومت مطالبات مردم را شنیده و در صدد پاسخگوئی به آنها باشد. برای اصلاح طلبان همیشه مساله قومیت ها و اقلیت ها، مهم و از اهمیت بالائی برخوردار بوده است. باید نگاه امنیتی از خوزستان و مناطق قومی برچیده شود. فعالان سیاسی عرب از این نگاه خسته و دل آزرده اند و دولت روحانی در ادامه نگاه خاتمی باید قدم هائی بلندتر در این زمینه بردارد.
این عضو جبهه مشارکت ادامه داد: این انتخابات نشان داد که اصلاحات زنده و پویا است، اصلاح طلبان قدرت گفتمان سازی دارند و با خلق گفتمان های نو، در صدد پاسخگوئی به نیاز های زمانه هستند. همچنین آنها با انسجام درونی و وحدت راه را برحاکمیت مجدد جریان اقتدارگرا سد نمودند و با واقع بینی و درس گیری از تجربیات گذشته در تحقق گام به گام خواسته هایشان پیش می روند.
وی با اشاره به ضرورت توجه به شعاری که در سال ۸۴ نیز مطرح گردیده بود، گفت: حقوق بشر و دموکراسی امروزه یک خواسته جهانی و منطقه ای شده است . ما و شما فقط دموکراسی نمی خواهیم ، رعایت حقوق بشر را هم می خواهیم . دموکراسی بدون حقوق بشر، می تواند تبدیل به دیکتاتوری اکثریت شود. دموکراسی که حقوق اقلیت ها را به بهانه حاکمیت اکثریت نادیده می گیرد ، با نیازها و خواسته های انسانی ونیز با خواسته های اقوام همخوانی ندارد. حاکمیت رای اکثریت فقط یکی از حقوق ماست ، نه همه حقوق ما.
کیانوش راد در ادامه با تاکید بر مطالبات هم وطنان عرب گفت:  مگر فعالان عرب ها چه می خواهند. آنان هم مثل بقیه خواستار حل معضل بیکاری و فقر و رفع بی عدالتی های اجتماعی و فرهنگی هستند ، اگر یک فارس این را بگوید کسی اشکالی نمی گیرد، اما اگر همین خواسته های برحق و منطقی را جمعی از بچه های عرب بگویند، گاهی با بدفهمی و سوء ظن با آنها برخورد می شود. به نظر من مردم عرب باید با دلسوزی و سماجت و جسارت خواسته های خود را به گوش مسئولان برسانند. نباید در مسائل اجتماعی خسته شد، همانگونه که تا به حال این جمعی را که می شناسم چنین بوده اند. حضور پررنگ تر فعالان عرب درمیان غیر عرب ها ، برای بالا بردن غنا ، کیفیت وبالندگی بیشتر احزاب و تشکل های سیاسی و اجتماعی غیر عرب هم مفید و سازنده است و سطح اندیشگی را افزون خواهد کرد. بدون شک ، در مسیر همراهی و همکاری ، همدلی ها هم بیشتر خواهد شد و این به نفع همه مردم استان و همه فعالان سیاسی عرب و غیر عرب خواهد بود.
بر اساس این گزارش در این نشست که بیش از پنجاه تن از روشنفکران و فعالان عرب خوزستانی حضور داشتند عبدالله سلامی از پیشکسوت ترین فعالان عرب وعضوشورای مرکزی حزب مشارکت در منطقه خوزستان ، با اشاره به حضور چشمگیر عرب ها درمشارکت های اجتماعی وانتخابات ، به ضرورت توجه بیشتر به مشکلات جامعه عرب خوزستان اشاره کرد. وی با ارایه تحلیلی از توزیع نابرابر قدرت ، ثروت و منزلت در مناطق حاشیه ای کشور و نیز گسترش فقر در استان خوزستان وافت قابل توجه قدرت اقتصادی مردم عرب ، به نسبت قبل از انقلاب یاد کرد. وبسیاری از مشکلات را ناشی از تبعیض های موجود دانست وبا طرح گلایه های فعالان سیاسی عرب خواستار رسیدگی آنها توسط دولت دکتر روحانی گردید.
دراین نشست همچنین تعداد دیگری از حاضرین به ارایه دیدگاه های خود پرداخته و نسبت به کمبود فضای لازم از نظر سیاسی و اجتماعی برای فعالان عرب اشاره کردند و خواستار نگاه مثبت تر دولت دکتر روحانی و نیز گروه های سیاسی به مطالبات مردم عرب خوزستان شدند.

برگزاری چهارمین سالگرد سهراب اعرابی، شهید جنبش سبز

مراسم چهارمین سالگرد سهراب اعرابی از شهدای جنبش سبز در منزل این شهید برگزار شد.
به گزارش خبرنگار کلمه، در مراسم چهارمین سالگرد سهراب اعرابی خانواده های شهدای سبز پس از انتخابات ۸۸ از جمله آقا سلطان، سهرابی، حسن پور، جوادی فر، مختاری، خسروی، کامرانی، کریم بیگی، زینالی، محمد کامرنی و تعدادی از خانواده های دهه ۶۰، خانواده زندانیان سیسی و تعدادی از همراهان جنبش سبز حضور داشتند.
این مراسم ابتدا با ذکر فاتحه و یک دقیقه سکوت برای مرحوم شهلا فرجاد و شهدا آغاز شد که با قرائت دلنوشته مادر سهراب اعرابی برای فرزندش همراه بود. خانم فهیمی در دلنوشته اش خوستار آزادی زندانیان سیاسی و رفع حصر رهبران جنبش سبز و خانم زهرا رهنورد شده و به شرح سختی ها و مشکلاتی که برخانواده های شهدا، زندانیان سیاسی، محصورین و دیگر شهروندان کشور طی چهار سال گذشته رفته است، پرداخت.
مراسم با خواندن سرود مرغ سحر توسط یکی از مادران، اشعاری مرتبط با شهدای سبز و سرود سراومد زمستون ادامه یافت و سپس دو کلیپ تازه از سهراب اعرابی و هم چنین کلیپی به یاد تمام شهدا و جانباختگان راه آزادی با نام از خون جوانان وطن که توسط سهیل اعرابی برادر سهراب تهیه شده است، ادامه یافت. که حاضران با هم نوای مرغ سحر ناله سر کن را همسرایی کرده و تنی چند از حاضرین هم به قرائت اشعاری به یاد شهدای راه سبز پرداختند.
حاضرین در مراسم چهارمین سالگرد شهید سبز سهراب اعرابی سپس با پخش ربنای شجریان و دعا برای همه شهدا، زندانیان سیاسی و مهندس میرحسین موسوی، کروبی و زهرا رهنورد افطار کردند.
سهراب اعرابی جوان نوزده ساله روز ۲۵ خرداد سال ۸۸ روز راه پیمایی سکوت از میدان امام حسین تا آزادی از مادرش جدا شد و شب به خانه بازنگشت. خانواده در بیمارستان‌ها، کلانتری‌ها، زندان اوین و دادگاه انقلاب جستجو کردند اما نام سهراب در هیچ فهرستی، نه در فهرست اسامی اعلام شده در زندان اوین و نه در فهرست نصب شده بر دیوار دادگاه انقلاب نبود. در تاریخ ۲۰ تیر مادر سهراب اعرابی را به اداره تشخیص هویت ارجاع می‌دهند تا آلبوم‌های کشته‌شدگان را نگاه کند و مشخص می‌شود او کشته شده است.
سال گذشته مراسم سومین سالگرد کشته شدن سهراب اعرابی با فشارماموران امنیتی لغو شد. مسئولان امنیتی برگزاری مراسم را به حضورعلنی ماموران زن ومرد در داخل مراسم و صحبت نشدن درباره جنبش سبز مشروط کرده بودند که مادر سهراب اعرابی نپذیرفت.
همچنین در خبری دیگر مادر و خانواده ستار بهشتی همزمان با چهارمین سالگرد سهراب اعرابی به دیدار مادر این شهید رفتند.
ستار بهشتی کارگر وبلاگ نویس اهل رباط‌کریم بود که نهم آبان ۱۳۹۱ به دلیل انتشار مطالب انتقادی بازداشت و به زندان اوین تهران منتقل شد، اما چهار روز بعد در حالی که به بازداشتگاه پلیس منتقل شده بود، در آنجا درگذشت.
خانواده ستار، هنگام دفن جسد وی آثار کبودی را در بخش هایی از بدن او مشاهده کرده بودند و محسنی اژه ای در اولین اظهار نظر خود وجود ضربه و کبودی بر بدن ستار بهشتی را تایید کرد و پس از آن بود که خبر از مرگ ستار بهشتی در اثر ایست قلبی داده شد.

اسماعیل گرامی مقدم: سخنگوی منصوب دبیرکل هستم و به کار خود ادامه می دهم

سخنگوی حزب اعتماد ملی و مشاور مهدی کروبی با رد ادعای یکی از اعضای این حزب در نفی سمت سخنگویی وی در این حزب، گفت: سخنگوی حزب طبق اساسنامه، منصوب دبیرکل حزب است و با توجه به اینکه تاکنون هیچ جلسه شورای مرکزی حزب در ۴ سال گذشته نداشته ایم و آقای کروبی هم در حصر هستند، بنده کماکان این سمت را به عهده دارم.
اسماعیل گرامی مقدم که این اظهارات را در پاسخ به اظهارات رحیم ابوالحسنی، رئیس دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی در مصاحبه با خبرگزاری تسنیم مطرح کرد، در گفتگو با “کلمه” افزود: هنوز هم باورم نمی شود یک چنین اظهاراتی را آقای ابوالحسنی در مصاحبه  با یک خبرگزاری که وابستگی آن به محافل ضد اصلاح طلبی مشهود است و هدفی جز اختلاف افکنی ندارند، مطرح کرده باشند. اما به هر حال چون مسئله رسانه ای شده ضمن احترامی که برای ایشان قائل هستم ناگزیرم به آن پاسخ دهم.
وی گفت: پیش از طرح دلایلم در رد ادعای آقای ابوالحسنی، ذکر این نکته را ضروری تر می دانم که به نظر نمی رسد اینگونه اظهار نظرها گره ای از گره های حزب اعتماد ملی نظیر آزادی دبیر کل حزب را باز کند و بیش از اینکه به فعالیت مجدد حزب کمک کند، موجب تخریب حزب توسط رقبا در جریان مخالف خواهد شد.
وی همچنین به سکوت ابوالحسنی در طول دوران مسئولیت خود به عنوان رئیس دفتر سیاسی حزب اعتماد ملی اشاره کرد و گفت: بعد از شش سال که ایشان مسئولیت دفترسیاسی حزب را دارند، اینکه برای اولین بار با این عنوان وارد مصاحبه مطبوعاتی شده اند را به فال نیک می گیرم و امیدوارم ایشان این رویه را ادامه دهند و از آزادی دبیر کل حزب اعتماد ملی ، آقای موسوی و خانم زهرا رهنورد و دهها زندانی سیاسی سخن بگویند.
گرامی مقدم در ادامه با اشاره به اساسنامه حزب به عنوان معیار عمل تشکیلاتی، تصریح کرد: متاسفانه به دلیل تعطیلی حزب، برخی از اعضاء فرصت مطالعه اساسنامه و مرامنامه و آئین نامه داخلی حزب را از دست می دهند و از آن غفلت می کنند. فکر می کنم جناب آقای ابوالحسنی هم قبل از اینکه این مصاحبه را انجام دهند اگر نگاهی به مواد اساسنامه داشتند، بعید می دانم که این مصاحبه را انجام می دادند. براساس اساسنامه و مرامنامه حزب اعتماد ملی انتصاب سخنگوی حزب بر عهده دبیر کل حزب است و دبیر کل با انتخاب یکی از اعضای شورای مرکزی بعنوان سخنگو، وی را منصوب می کند.
وی تاکید کرد که بر این اساس، عزل و نصب سخنگو صرفا بر عهده دبیرکل حزب است، بنابراین با حکم مهدی کروبی بعنوان دبیر کل حزب، همچنان سخنگوی حزب اعتماد ملی است.
مشاور مهدی کروبی در بیان دیگر ایراد وارده به موضع ابوالحسنی، به موضوع عدم تشکیل جلسه شورای مرکزی در دوره حصر دبیرکل این حزب پرداخت و اظهارداشت: پس از تعطیلی حزب اعتماد ملی و در ادامه حصر آقای کروبی، حزب حتی یک جلسه رسمی هم نداشته است و صرفا بعد از انتخابات یک جلسه محدود خانگی در منزل آقای رسول منتجب نیا قائم مقام محترم حزب اعتماد ملی برگزار شده و هدف آن دیدار اعضا و گزارش گیری از استانها بوده است و پس از مصاحبه آقای حق شناس قائم مقام حزب، سریعا تشکیل جلسه رسمی را تکذیب کرده اند و گفتند که همه اعضای حزب اعتماد ملی آغاز به فعالیت حزب اعتماد ملی را منوط به آزادی دبیر کل حزب می دانند. بنابراین هیچگونه جلسه شورای مرکزی بطور رسمی تشکیل نشده است که در آن در خصوص جایگاه مقامات آن بحثی شده باشد.
وی با اشاره به گفته ابوالحسنی مبنی بر اینکه گرامی مقدم به دلیل عدم حضور در جلسات و در دسترس نبودن، نمی تواند سخنگو باشد، خاطرنشان کرد: همان طور که عرض کردم جلسه ای وجود نداشته است که من شرکت کرده باشم یا نکرده باشم. فرض محال جلسه ای هم بوده باشد، به طریق اولی آقای کروبی هم به دلیل حصر در جلسه شرکت نکرده است آیا می شود گفت دیگر آقای کروبی دبیر کل حزب نیست؟
 گرامی مقدم با بیان اینکه در چهار سال گذشته پس از تعطیلی حزب اعتماد ملی، بیشتر مواضع آقای کروبی را باعنوان مشاور وی بیان کرده است، ادامه داد: در حالی که بعنوان سخنگوی حزب باید مواضع دبیر کل را تبیین کنم، به ندرت از موضع سخنگوی حزب اعلام مواضع کرده ام و علت آن هم این بوده است که حزب جلسه ای نداشته است و این تفکیک را همیشه قائل بوده ام و صرفا در مواقعی از موضع سخنگوی حزب اظهار نظری کرده ام که موضوع تعطیلی حزب اعتمادملی، ادامه فعالیت حزب ودفاع از حملات جناح مقابل و همچنین دفاع از اساسنامه و مرامنامه حزب این ضرورت را ایجاد می کرده است.
وی در پایان تاکید کرد: بر این اساس، تا مادامی که با حکم آقای کروبی سخنگو هستم، همین رویه را انشا الله ادامه خواهم داد.

لاف ساخت پهپاد از ایران ولی فروش پهپاد پیشرفته توسط امارات روسیه از امارات پهپاد می خرد!



به گزارش "ایران دیپلماتیک" به نقل از ریانووستی، روسیه گفته است که این هواپیماهای بدون سرنشین را در اختیار ارتش این کشور قرار خواهد داد. یک منبع آگاه در موسسه صنایع نظامی روسیه به خبرگزاری روسی ریانووستی گفت: وزارت دفاع روسیه برای خرید هواپیماهای بدون سرنشین یونایتد40 از نوع بلوک 5 تولید شرکت ادکوم سیستم امارات برنامه ریزی می کند.


"دینیس فیدوتینوف"  کارشناس نظامی در روسیه درباره این خبر گفت: در صورتی که وزارت دفاع روسیه، برنامه خود را عملی کند؛ روسیه نخستین کشوری است که هواپیماهای یونایتد40 را می خرد.
وی افزود: هنوز هیچ کشوری اقدام به خرید هواپیماهای یونایتد40 نکرده است. هواپیماهای یونایتد 40 برای نخستین بار در نمایشگاه ایدکس 2013 در فوریه گذشته در شهر ابوظبی به نمایش درآمد.
ادکوم سیستم شامل 20 شرکت بزرگ اماراتی است که در زمینه های متنوعی از جمله تولید هواپیماهای بدون سرنشین و سامانه های راداری و سیستم های پیشرفته مخابراتی فعالیت می کند.
ادکوم سیستم 20 سال پیش تاسیس شد و دفتر مرکزی آن در شهر ابوظبی پایتخت امارات قرار دارد.
روسیه قبل از این برای مذاکراتی را برای خرید هواپیماهای بدون سرنشین از اسرائیل نیز داشت.
مرکز بررسی های بازرگانی تسلیحاتی روسیه نیز اعلام کرده بود این کشور تاکنون 12 فروند هواپیمای بدون سرنشین از اسرائیل وارد کرده است.

هواپیمای یونایتد 40 ، یک هواپیمای بدون سرنشین دارای کاربرد شناسایی است که در ارتفاع پایین پرواز می کند.
 

محمد هاشمی: آیت الله هاشمی رفسنجانی از بازگشت به نمازجمعه استقبال می کند

محمد هاشمی می گوید کسانی که تصمیم به رد صلحیت آیت الله هاشمی رفسنجانی گرفتند، تصور می کردند که هاشمی جایگاهی در جامعه ندارد و گمان می‌کردند به واسطه تخریب‌ها و تهمت های وارده، مردم از او روی گردان شده‌اند. اما وقتی (هاشمی) با حضور در ساختمان فاطمی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند به یکباره شوری در فضای انتخاباتی کشور به وجود آمد و نظرسنجی‌ها نشان می‌داد که مشارکت تا بالای ۹۰ درصد هم افزایش یافت. به همین دلیل بود که احراز صلاحیت نشد.  بعد از این اتفاق دوباره نوعی رخوت در جامعه به وجود آمد تا اینکه هاشمی از روحانی اعلام حمایت کرد که تغییرات ادامه یابند و مردم خود را آماده مشارکتی پرشور در انتخابات کنند که اینطور هم شد تا حتی بتوانیم اینطور بگوییم که هاشمی را باید برنده انتخابات دانست.
وی همچنین در مورد بازگشت آیت الله هاشمی رفسنجانی به نماز جمعه می گوید : اگر شرایط مناسبی وجود داشته باشد و جامعه به این نتیجه برسد که حضورش مفید است، حتما ایشان از بازگشت به نمازجمعه استقبال خواهد کرد.
گفت و گوی محمد هاشمی با سایت عصر ایران در پی می آید:
*تخریب هاشمی رفسنجانی در سال های اخیر به عنوان یکی از رفتارهای پررنگ در فضای سیاسی نمود دارد. ریشه این مساله کجاست؟
بسم الله الرحمن الرحیم. آقای هاشمی یکی از چهره های مطرح نهضت و انقلاب است که هم در زمان پیش از انقلاب و هم بعد از انقلاب زحمات زیادی را متحمل شده است. مشکل اینجاست که ایشان به اعتدال تاکید دارد و جمهوریت و اسلامیت را به طور مساوی لازم توجه می‌داند. به همین دلیل افراطیونی که اسلامیت را به جمهوریت ترجیح می‌دهند یا بالعکس، هاشمی را بر نمی‌تابند و به همین دلیل تخریبش را در دستور کار خود قرار می‌دهند. البته شما عنوان کردید که تخریب در سال های اخیر مشاهده می‌شد که من اصلاح می‌کنم. هاشمی از همان سال های اول با هجمه هایی مواجه می‌شد چون بر نظریه امام که تاکید داشتند «جمهوری اسلامی؛ نه یک کلمه بیشتر نه یک کلمه کمتر» وفادار بودند. در حالی که برخی حکومت دموکراتیک و گروهی حکومت اسلامی را هدف قرار داده بودند که باید گفت با این رویکرد از خط اعتدال خارج شده بودند. به همین دلیل هم در زمان دولت های اصلاحات و هم در زمان روی کار بودن اصولگرایان تلاش های زیادی شد تا او را زیر سؤال ببرند.
*رد صلاحیت اخیر نشان داد که هاشمی در درون ساختار نظام هم منتقدان یا مخالفانی دارد.
تصور تصمیم گیران این بود که هاشمی جایگاهی در جامعه ندارد و گمان می‌کردند به واسطه تخریب‌ها و تهمت های وارده، مردم از او روی گردان شده‌اند. اما وقتی (هاشمی) با حضور در ساختمان فاطمی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کردند به یکباره شوری در فضای انتخاباتی کشور به وجود آمد و نظرسنجی‌ها نشان می‌داد که مشارکت تا بالای ۹۰ درصد هم افزایش یافت. به همین دلیل بود که احراز صلاحیت نشد. بعد از این اتفاق دوباره نوعی رخوت در جامعه به وجود آمد تا اینکه هاشمی از روحانی اعلام حمایت کرد که تغییرات ادامه یابند و مردم خود را آماده مشارکتی پرشور در انتخابات کنند که اینطور هم شد تا حتی بتوانیم اینطور بگوییم که هاشمی را باید برنده انتخابات دانست.
*رد صلاحیت هاشمی را باید یکی از غیرمنتظره ترین اتفاقای سیاسی در این چند سال اخیر دانست. در لحظه باخبر شدن از این قضیه چه حس و حالی پیدا کردید؟
طبیعی است که برای من هم به مانند همه ردصلاحیت شدن هاشمی غیرقابل باور بود و به یاد شعری معروف از ابوعلی سینا افتادم. بوعلی در حالی که سرآمد زمان خودش بود متهم به کافر بودن شد و این شعر را زمزمه کرد:
کفر چو منی، گزاف و آسان نبود.
محمکتر از ایمان من، ایمان نبود.
در دهر یکی چو من، آن هم کافر؟
پس در همه در یک مسلمان نبود.
واقعا چطور تشخیص دادند که صلاحیت هاشمی رفسنجانی صلاحیت لازم را برای خدمت به انقلاب و مدیریت کشور ندارد. موقع شنیدن خبر به خودم گفتم که اگر هاشمی صلاحیت ندارد که رییس جمهور بشود، پس هیچ کس نمی‌تواند خود را شایسته قرار گرفتن در چنین موقعیتی ببیند.
*آیت الله چه واکنشی داشتند؟
ایشان سکوت اختیار کردند و در کمال صبوری همه را به صبر دعوت کردند. ایشان در این موقعیت حب قدرت نداشتند و به همین دلیل هیچ اعتراضی نداشتند و برای عمل به تکلیف وارد صحنه شدند و در شرایطی که همه انتظار داشتند واکنش نشان بدهد، به تصمیم شورای نگهبان تمکین کردند.
*شایعه ای پیچیده بود که هاشمی با آگاهی بر رد صلاحیت شدن وارد صحنه شد تا نظام برای رد صلاحیت مشایی هزینه نپردازد.
اصلا، این نوع رفتارها با شخصیت هاشمی همخوانی ندارد. ایشان از همان اول هم قصد کاندیداتوری نداشتند و بعد از اینکه اصرار بیش از حد مردم را دیدند؛ احساس وظیفه کردند. در روزهای منتهی به پایان مهلت ثبت نام، مردم و اقشار مختلف از ایشان درخواست شرکت داشتند و به همین دلیل او در حالی که تمایلی نداشت نتوانست به انتظار مردم «نه» بگوید و به همین دلیل در دقایق پایانی عازم ساختمان وزارت کشور شد.
*رای به احمدی نژاد در سوم تیر ۸۴ «نه» به هاشمی تلقی می شد. چه اتفاقی در این هشت سال افتاد که اذهان عمومی به سمت آیت الله چرخید؟

دو علت را می‌توان برای این تغییر رویه مردم آورد. اول اینکه عملکرد بد دولت مستقر که هزینه های گزافی را به کشور و مردم تحمیل کرد.  کشور در شرایطی قرار دارد که مردم را گرفتار محدودیت های متعددی کرده و به همین دلیل نارضایتی به اوج رسیده است و این حس در لایه های مختلف مردم به وجود آمد که باید با رای خود دنبال «تغییر» باشند و اینطور شد که کاندیدای مورد حمایت هاشمی رفسنجانی با رای بالایی به عنوان رییس جمهور از مردم رای گرفت.دومین دلیل هم این بود که عموم اگر به این نتیجه برسند که کسی توسط بقیه به طور ناجوانمردانه ای تخریب می‌شود واکنش نشان می‌دهند. هاشمی همه تخریب‌ها را تحمل کرد و هیچ نگفت تا به نظام ضربه نخورد. به همین دلیل مردم به این نتیجه رسیدند که هاشمی خود را وقف انقلاب کرده است. شرایط امروز هاشمی و اینکه تا به این حد مورد توجه مردم قرار گرفته است، تقسیر این وعده اللهی است که «ان الله مع الصابرین».
*نسبت داده شدن به هاشمی، چه تبعاتی برای دولت یازدهم خواهد داشت؟
بالاخره آقای هاشمی نه تنها در داخل کشور، بلکه در جغرافیای سیاسی جهان هم شخصیتی قابل توجه است و شناخت دنیا از او با سایر چهره های ایرانی متفاوت است. هاشمی مشهور به این است که تعامل سازنده با دنیا را مطلوب می‌داند و به همین دلیل کشورهای دیگر نگاه خود به دولت جمهوری اسلامی ایران را تغییر خواهند داد و این وضعیت، این فرصت را برای دولت آقای روحانی به وجود خواهد آورد تا با استفاده از ظرفیت های موجود و همچنین استفاده از تجارب این چند سال و البته مشورت و حمایت هاشمی بتواند مشکلات را کاهش بدهد و به خوبی از طرف مردم قضاوت شود.
* این روزها سالگرد آخرین خطبه هاشمی در نماز جمعه است. غیبت آیت الله را در این اتفاق عبادی سیاسی چطور تحلیل می‌کنید؟
بالاخره نماز جمعه یک تریبون خیلی مهم است که بسیار از مسایل مهم کشور در آن طرح می‌شود و به همین دلیل فرصتی تلقی می‌شود برای ایجاد رابطه بین مردم و نظام. آقای هاشمی در گذشته که خطیب جمعه بودند، نشان دادند که خواسته های مردم برایشان اهمیت داشت و همچنین خطبه‌هایشان عالمانه بود. به طوری که راه کار ارایه می‌کردند و سخنانشان همیشه تاثیرگذار بود. اینکه ایشان به تریبون نماز جمعه بازگردند یا نه، سؤالی است که پاسخش مشخص است. تقویت نماز جمعه اولویتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد و اگر تشخیص این شد که حضور هاشمی باعث تقویت نماز جمعه و مشارکت بیشتر مردم می‌شود، باید گفت که شرایط باید فراهم شود. اگر هم تشخیص تصمیم گیران این باشد که حضور هاشمی ضروری نیست، این دیگر بحثی متفاوات است که جای تبادل نظر دارد.
*آقای هاشمی چه نظری در این رابطه دارد؟
اگر شرایط مناسبی وجود داشته باشد و جامعه به این نتیجه برسد که حضورش مفید است، حتما ایشان از بازگشت به نمازجمعه استقبال خواهد کرد.
*تاسیس دانشگاه آزاد، تلاش برای پایان دادن به جنگ، نامه به رهبری در سال ۸۸، بازگشت مهدی هاشمی به کشور، شرکت در انتخابات … کدام یک را می‌توان مهم‌ترین تصمیم آیت الله هاشمی دانست؟
هر کدام از این مواردی که شما عنوان کردید، در بستر زمانی خود نتیجه لازم را داشته و قابل تحلیل و بررسی است و به همین دلیل تشخیص مهم‌ترین دشوار است. به عنوان مثال مساله پایان دادن جنگ در مقطی بود که باید از آن به عنوان یک برکت نام برد.  به هر حال امکانات کشور از دست رفته بود و خسارت های سنگینی تحمیل شد تا آقای هاشمی با این تحلیل که در ادامه جنگ خیری نیست در محضر امام بحث پایان آن را مطرح کنند.  درباره نامه ای که به رهبری نوشته شد هم باید گفت که اتفاقات امروز و مسایلی که کشور با آن‌ها مواجه شد، نشان داد که آقای هاشمی به خوبی بحران‌های به وجود آمده را پیش بینی کرده بود.
*البته درباره این نامه برخی اینطور می‌گویند که هاشمی در بحران‌ها نقش داشت و به همین دلیل به راحتی وضعیت امروز را ۴ سال پیش، پیش بینی کرده بود.
این نوع اظهارنظر درباره هاشمی رفسنجانی برای خیلی‌ها عادت و اصل است. اینکه یک نفر قدرت تحلیل دارد نشان می‌دهد که با واقعیت های روز آشنایی کاملی دارد. در مورد بازگشت مهدی هم باید گفت که فضایی که درست کرده بودند و اتهام‌هایی را متوجه او و خانواده هاشمی می‌کردند. مهدی به کشور برگشت تا همه بدانند که واقعا خطایی را مرتکب شده است یا نه، الان هم پرونده مفتوح است و دادگاه در باره او رای خواهد داد.
*دانشگاه آزاد چطور؟ ظاهرا این دانشگاه برای هاشمی از اهمیت بالایی برخوردار است.
دانشگاه آزاد تاسیس شد تا جوانان فرصت بیشتری برای ادامه تحصیل داشته باشند. این تصمیم در شرایطی گرفته شد که آنهایی که نمی‌توانستند در کنکور سراسری قبول شوند برای ادامه تحصیل به خارح می‌رفتند که به لحاظ اقتصادی هزینه ساز بود. دانشگاه آزاد در زمان خودش یکی از بهترین تصمیم‌ها بود و الان هم از برکاتش کل جامعه برخوردار شدند.
*به عنوان برادر آقای هاشمی تا حالا ایشان را چهره مظلوم تلقی کرده‌اید؟
با تعریف مظلوم می‌توانیم به این نتیجه برسیم که هاشمی رفسنجانی بارها و بارها مورد ظلم قرار گرفته است. موارد بسیار زیادی بوده که کسانی آمدند و اتهام‌هایی را وارد کردند، اما هاشمی به دلیل حفظ تظام و هزینه وارد نشدن به کشور و مردم، ترجیح را در این دیدند تا سکوت کنند به نفع نظام از حق خود و خانواده گذشتند. هاشمی صمیمانه از کنار حوادث گذشت و مردم را تحت هر شرایطی اولویت قرار داد.

ابراز نگرانی مدیرعامل برکنار شده ایسنا از تغییرات این خبرگزاری

کلمه- گروه خبر: طی روزهای گذشته و پس از آنکه اخباری از دیدار عبدالله نوری با دختران میرحسین موسوی در ایسنا منتشر شد، مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) تغییر کرد و مدیرعامل سابق از این تغییر ابراز نگرانی کرد.
طی هفته های گذشته و گفت و گوها و اخباری که در ایسنا منتشر شد که تعجب اهالی رسانه را در بر داشت.
به گزارش کلمه، روز گذشته رسانه ها به نقل از یک منیع آگاه خبر از تغییر مدیرعامل ایسنا دادند، خبری که به تایید خبرگزاری ایسنا نرسید. اما امروز خبرگزاری مهر با تایید این خبر، گزارش داد که به زودی مصاحبه مهر با مدیرعامل برکنارشده خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منتشر می‌شود.
محمدحسین یادگاری رئیس جهاد دانشگاهی طی حکمی علیرضا زجاجی معاون فرهنگی این سازمان را به عنوان سرپرست جدید خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منصوب کرد.
والی‌زاده در گفتگویی با خبرنگار مهر، ضمن تائید این تغییر، برای «آینده ایسنا» ابراز نگرانی کرد و با این حال گفت که در مراسم تودیع خود – در صورتی که برگزار شود – شرکت خواهد کرد.
این خبرگزاری توسط ابوالفضل فاتح چهارده سال پیش پایه‌گذاری شد. اما با روی کار آمدن احمدی نژاد وی از این سمت کناره گیری کرد. پس از آن بارها مدیریت این رسانه تغییر کرد.
علیرضا زجاجی دو سال پیش سرپرست این خبرگزاری شد و پس از آن ساسان والی زاده که پیشتر مسئولیت‌های مدیر کلی دفتر امور رسانه‌های ریاست‌جمهوری و معاونت ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر معاون اول ریاست جمهوری را عهده دار بود به سرپرستی ایسنا رسید.

برای ایسنا نگرانم
ساسان والی‌زاده مدیرعامل برکنارشده خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان اینکه «مدیریت جهاد دانشگاهی قدر ایسنا را ندانست» گفت که برای آینده این خبرگزاری نگران است.
ساسان والی‌زاده مدیرعامل پیشین خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن تائید خبر برکناری خود و انتصاب علیرضا زجاجی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی به عنوان سرپرست جدید این خبرگزاری، ارزیابی خود را از این تغییر اینگونه بیان کرد: خود من از تغییر نگرانی ندارم و ما مدام از یک رسانه به رساننه دیگر کوچ می‌کنیم.
وی گفت: حرفه ما و تخصص ما رسانه است و بنابراین بنده نگرانی از این بابت ندارم و معروف است که میزها همه امانت هستند و اعتباری و در یک دوره‌ای این امانت دست یکی است و باید آرزو کند این امانت را با سربلندی تحویل دهد.
والی‌زاده اضافه کرد: الحمدلله ایسنا هم در مدار توفیق بوده و هست. بالاخره بچه‌های ایسنا در بحث انتخابات، رویکرد مخاطبان و افزایش بازدیدکنندگان و در همه سطوح، درخشیده‌اند و بنابراین من از جانب خودم هیچ مشکلی ندارم و خدا را هم شکر می‌کنم که با عزت این دوره طی شده است اما برای ایسنا نگرانم.
مدیرعامل برکنارشده خبرگزاری ایسنا در توضیح بیشتر نکته اخیر گفت: مدیریت فعلی جهاد دانشگاهی به پایان دوره خودش نزدیک شده و به زودی دوره خود مدیریت فعلی جهاد دانشگاهی تمام می‌شود و نباید سرنوشت یک رسانه بزرگ به بازی گرفته شود.
وی ادامه داد: من امیدوارم طی این یکی دو هفته، آقایان با سرمایه ایسنا بازی نکنند چون واقعیت این است که آنها هرگز قدر ایسنا را ندانستند ولی امیدوارم در این مدت باقی مانده قدر بچه‌های ایسنا را بدانند و بدانند که ایسنا یک رسانه فراگیر، موثر و سالم است و انشاءالله آنرا به صاحبان اصلی‌اش که بچه‌های ایسنا هستند، تحویل دهند.
والی‌زاده در پاسخ به این سوال که «خودتان عامل یا اتفاق خاصی را که در ماه‌های اخیر رخ داده باشد، در این تغییر، دخیل نمی‌دانید؟» گفت: چرا. آنها عملکرد سالم ایسنا را باور نداشتند.
مدیرعامل برکنار شده خبرگزاری دانشجویان ایران در توضیح بیشتر این نکته تاکید کرد: لابد آقایان توقع داشتند ما در انتخابات به سمت یک یا دو تا از کاندیداها بچرخیم ولی ما معتقد بودیم که همه کاندیداها محترم و مورد تائید شورای نگهبان هستند و ما هم رسانه‌ایم و ارگان هچ حزبی نیستیم و خیلی سالم، نسبت به همه اطلاع‌رسانی کردیم و به سمت هیچ کاندیدایی گرایش حزبی و جناحی خاص نداشتیم.
والی‌زاده که هم‌اکنون به عنوان مشاور معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد هم فعالیت می‌کند، درباره آینده کاری خود گفت: بنده رسانه‌ای هستم و هر مسئولیتی هم داشته باشم، لابد به رسانه ختم می‌شود و بنابراین خودم نگرانی ندارم ولی باید از عملکرد بچه‌های ایسنا دفاع کنم؛ در دو، سه سالی که بنده در ایسنا مسئولیت داشته‌ام، به لطف خد،ا ایسنا درخشیده است ولی واقعیت این است که مدیریت جهاد دانشگاهی قدر این رسانه و بچه‌های آن را ندانسته است.
مدیرعامل برکنارشده ایسنا ادامه داد: رئیس جهاد دانشگاهی در فردای انتخابات از یک رسانه بازدید کرد و از عملکرد آن در انتخابات قدردانی کرد و فردای انتخابات هم از عملکرد رسانه دیگر قدردانی کرد اما تا این لحظه حتی یک تماس هم با ایسنا نداشته است. معلوم است که دوستان دو، سه سالی است آدرس خبرگزاری ایسنا را از یاد برده بودند.
وی همچنین درباره خداحافظی خود با کارکنان ایسنا هم گفت: من حتماً در آئین تودیع خودم در صورتی که برگزار شود، شرکت می‌کنم. به هرحال این مسئولیت یک امانت بوده است در دست من و من با طیب خاطر آن را به برادر عزیزی که از این پس مسئولیت را بر عهده دارد، تحویل خواهم داد.

سینماگران تجمع کننده در برابر خانه سینما: به شمقدری اعتماد نداریم، با مقام بالاتر مذاکره می کنیم

کلمه- گروه خبر: همزمان با تجمع سینماگران در مقابل ساختمان شماره یک این تشکل صنفی، پرویز پرستویی که برای مذاکره با جواد شمقدری به وزارت ارشاد رفته بود نتوانست با او دیدار کند. در همین حال قرار شد پلمب خانه سینما برداشته شود و تا یکشنبه نیروی انتظامی صیانت از این نهاد صنفی را به عهده بگیرد.
هر چند شمقدری وعده داده که خانه سینما باز می شود، اما سینماگران گفته اند که به وی اعتماد ندارند.
مدیر عامل خانه سینما در تجمع اعتراضی مقابل ساختمان شماره یک این نهاد صنفی، گفت: «این‌‌طور که مشخص است نمی توانیم با مجموعه وزارت ارشاد وارد مذاکره شویم و بعید می‌دانم کار به این شکل جلو برود.»
محمدمهدی عسگرپور با اشاره مصاحبه امروز رئیس سازمان سینمایی گفت: «آقای شمقدری در صحبت‌هایش تاکید کرده که هیات مدیره دیگری هم هست و روی همان موارد قبلی تاکید کرد که این نشان می‌دهد شرایط تغییر نکرده است.»
عسگرپور از حاضران در این تجمع که از صبح امروز پنجشنبه مقابل ساختمان خانه سینما در خیابان بهار، کوچه سمنان برپا شده، خواست با آرامش در محل بمانند. او گفت سینماگران تنها با مقامی مافوق وزارت ارشاد مذاکره می‌کنند.
اصالت پلمب بررسی شود
محمدمهدی عسکرپور مدیر عامل خانه‌ی سینما دقایقی قبل به نمایندگی از سینماگران خطاب ماموران نیروی انتظامی حاضر در محل گفت: ما آمده‌ایم وارد خانه‌مان شویم اما با برچسبی مواجه شدیم که نامش را پلمپ گذاشته‌اند.
وی ادامه داد: ما بابت خانه‌مان سند به اندازه‌ی کافی از مراجع ذیربط داریم همچنین سند مالکیت ساختمان نیز در اختیارمان است. در موارد مشابه چه اتفاقی می‌افتد؟
عسکرپور سپس تأکید کرد: درخواست ما از ماموران نیروی انتظامی و قوه‌ قضاییه این است که بازپرس کشیک قوه قضاییه در محل حضور یافته و درباره‌ی اصالت پلمپ اظهار نظر کند.
این سینماگر همچنین در بخش دیگر صحبت‌هایش در جمع سینماگران گفت: همه صنوف دوست دارند قانونی شوند اما کسی که دستانش آلوده است نمی‌تواند با دستان آلوده شیشه را تمیز کند. کسی که رفتارش غیرقانونی است نمی‌تواند کار قانونی انجام دهد. تمام این ۳ سال گذشته بهانه آنها این بود که اصناف را به انجمن فرهنگی تبدیل کنند و خانه سینما را به چیز دیگری مانند خانه کارآفرین.
وی افزود: ما به آن کسی که اینجا را بست و با خنده هیستریک خود اعلام کرد که ما خانه کارآفرینان را جایگزین این خانه می‌کنیم اعلام می‌کنیم که این خانه کجاست. همان کسی که اعلام کرد این خانه غیرقانونی است مجمع عمومی تشکیل داد و امروز هم می‌گوید که خانه سینما باید باز شود.
مدیرعامل خانه سینما همچنین اشاره کرد: این ساختمان متعلق به خانه سینما نیست و سرقفلی‌اش برای خانه سینماست و خانه برای کسی است که ما هر ماه به مالک آن اجاره می‌دهیم. این پلمپ برای ساختمان‌های وزارت ارشاد است. یعنی وزارت ارشاد فقط می‌تواند ساختمان‌های خود را پلمپ کند. باید مطلع باشیم که همان شب چیزهایی از این ساختمان خارج کردند و ممکن است چیزهایی را نیز وارد کرده باشند و این مطلب قابل پیگیری است.
در ادامه صحبت‌های عسگرپور حسن برزیده اعتراض شدید خود را به مسایل پیش آمده اعلام کرد و گفت: من به صحبت‌هایی که از سوی شمقدری می شود اعتماد ندارم. آقای احمدی نژاد که رئیس دولت است تاکید کرده که خانه سینما باید باز شود.
عسگرپور همچنین در بخش دیگر صحبت‌هایش تاکید کرد: ما از بازپرس کشیک خواسته‌ایم که برای تایید اصالت برچسب چسبانده شده به در ساختمان به اینجا بیاید و تا مشخص شدن این امر همین‌جا می‌مانیم. اگر این برگه اصالت داشت محل را ترک می‌کنیم و در غیراین صورت وارد خانه می شویم. ما از پلیس می خواهیم که در صورت امکان بازپرس کشیک را به اینجا بیاورد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پس از پلمپ ساختمان شماره یک خانه سینما، تعدادی از سینماگران ایرانی مقابل این ساختمان جمع شدند و اعلام کردند که ‍۴۸ ساعت به وزارت ارشاد برای حل این مشکل وقت می دهند.

پرستویی به وزارت ارشاد رفت اما با کسی دیدار نکرد
با پایان یافتن مهلت اعلام شده سینماگران ایران از صبج امروز در مقابل این ساختمان تجمع کرده‌اند. محمد مهدی عسگرپور مدیرعامل خانه سینما در این تجمع از حاضران خواست تا آرامش خود را حفظ کنند. او گفت که پرویز پرستویی و فرهاد توحیدی به وزارت ارشاد رفته‌اند تا با جواد شمقدری ریس سازمان سینمایی دولت دهم مذاکره کنند.
صبح امروز، جواد شمقدری رئیس سازمان سینمایی گفت: «قرار شد پلمب در ساختمان خانه‌ سینما باز شود، اما بسته بودن در همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند.» او تأکید کرد: «تا زمان تفاهم بین دو گروه در خانه‌ی سینما بسته خواهد ماند و هیچ طرفی وارد ساختمان نخواهد شد.»
جواد شمقدری نیز روز سه شنبه پس از پلمپ این تشکل صنفی گفت که این ساختمان به اصنافی تعلق دارد که مجمع عمومی خود را برگزار کرده‌اند. او ۴۸ ساعت به اهالی خانه سینما فرصت داد و اعلام کرد پس از گذشت این زمان طبق قانون ساختمان خانه سینما به اصناف قانونی شده واگذار می‌شود.
از سوی دیگر، جواد شمقدری گفت: قرار شد پلمپ خانه‌ی سینما باز شود، اما تا زمان تفاهم بین دو گروه، ساختمان این تشکل بسته خواهد ماند.
رییس سازمان سینمایی کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: قرار شد پلمپ در ساختمان خانه‌ی سینما باز شود، اما بسته بودن در همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند.
او تأکید کرد: تا زمان تفاهم بین دو گروه در خانه‌ی سینما بسته خواهد ماند و هیچ طرفی وارد ساختمان نخواهد شد.
سال گذشته و پس از تشدید اختلاف سازمان سینمایی با خانه سینما، مسئولان سازمان سینمایی زمینه‌ای را برای شکل‌گیری اصناف جدید فراهم کردند. آنها به دنبال این بودند که اصناف ساخته شده را جایگزین خانه سینما کنند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پرستویی پس از بازگشت در جمع سینماگران حاضر شد و گفت که به دلیل بسته بودن وزارت ارشاد موفق به دیدار با شمقدری نشدیم.
او افزود: «تلفنی با آقای شمقدری صحبت کردیم. قرار شد خانه سینما تحویل اصناف دیگر نشود و مجمع عمومی در ساختمان شماره ۲ برگزار شود.»
اما سینماگران حاضر با اشاره به بدقولی‌های شمقدری طی سه سال گذشته گفتند تا شقمدری به صورت رسمی و در گفت‌وگو با خبرگزاری‌ها این سخنان را اعلام نکند، از مقابل این ساختمان به جای دیگری نخواهند رفت.
پس از دقایقی سینماگران خواستند که به جای مذاکره با شمقدری مذاکرات با محمود احمدی‌نژاد ادامه پیدا کند. توحیدی هم گفت که در حال رایزنی با آقای منتظرالمهدی معاون اجتماعی ناجا هستیم تا ببینیم که می‌توانیم خانه سینما را باز کنیم یا خیر؟
در همین حال، رییس پلیس امنیت تهران بزرگ گفت: هر گونه تجمع سینماگران در مقابل خانه سینما تنها با مجوز وزارت کشور یا شورای تامین استان است.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی: صیانت از خانه‌ سینما تا یکشنبه با ناجاست
سردار منتظرالمهدی معاون اجتماعی نیروی انتظامی در پی تجمع جمعی از سینماگران مقابل خانه سینما گفت: «بنا به درخواست جمعی از سینماگران از نیروی انتظامی و با عنایت به اتفاق شب گذشته مبنی بر امضای اساسنامه و همچنین با تشکر از همکاری و همراهی ریاست سازمان سینمایی، صیانت از خانه‌ سینما تا برگزاری جلسات هماهنگی بین عزیزان تا روز یکشنبه ۳۰ تیر ماه در اختیار نیروی انتظامی قرار می‌گیرد.»
به گزارش ایسنا، وی تأکید کرد: «بر این باورم که سینماگران ما اندیشمندانی متعهد و اقدام‌کنندگانی پایبند به اصول و ارزش‌ها هستند که دغدغه‌ فرهنگی دارند.»
معاون اجتماعی نیروی انتظامی خطاب به سینماگران نیز بیان کرد: «توصیه می‌کنم عزیزان کما فی سابق بر مدار قانون حرکت کنند و به دنبال نقاط مشترک باشند و با هم‌نوایی و هم‌آوایی بیشتر در راستای شکل‌دهی رفتاری اندیشمندانه، مهرورزانه و نزدیک‌تر شدن هرچه بیشتر ادبیات و کردار مترادف و فرایندی که انجام و فرجامش منجر به ایجاد فضای تعاملی می‌شود، گام بردارند.»

ترکان: حسین شریعتمداری سمبل افراط است

اکبر ترکان در خصوص موضع گیری حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در برابر رییس جمهور منتخب را طبیعی خواند و اظهار داشت:آقای شریعتمداری سمبل افراط است ایشان نمی تواند به یکباره اعتدالی شود.آقای شریعتمداری بهتر است مسیر خودشان را ادامه بدهند چون از اول مسیرشان همین بوده است اما آقای روحانی معتدل است لذا اینکه آقای شریعتمداری بر اساس فکر خودش اعلام نظر کند اشکالی ندارد.
علی اکبر ترکان از چهره های نزدیک به رییس جمهور منتخب گفت:آقای روحانی فرد اعتدالگرایی است که فکر خودش را دنبال می کند .ایشان فکری منسجم و شکل یافته دارد.
وی که با خبرگزاری آریا گفت و گو می کرد، افزود:افکار آقای روحانی امروز به مردم معرفی نشده است .ایشان از زمانی که در مجلس و در جاهای دیگر مسئولیتهایی را داشتند فکر و مشی اعتدالی داشته اند و بر این رویه خود استوار است.
آقای روحانی فرد پر ظرفیتی است حرف همه را می شنود اما تصمیم خودش را می گیرد بنابراین اشکال ندارد که همه اشخاص با هر فکری نظراتشان را به ایشان می گویند به هر حال هر کس تصمیم خودش را می گیرد.
ترکان اظهار داشت:فراموش نکنیم که هنوز مدت زیادی نگذشته است که جامعه ایران انتخاب خودش را ارائه کرد و اعلام کرد اگر اعتدالگرایی را قبول دارد البته دیگر افکار موجود در جامعه نیز محترم هستند اما باید بدانند مردم ایران کردند اعتدالگرایی را انتخاب کردند.
این فعال سیاسی درباره چینش کابینه روحانی اظهار بی اطلاعی کرد و ادامه داد:کسانی که برای رایزنی با دکتر روحانی ملاقات می کنند نظرشان را بیان می کنند ایشان هم در حالی که لبخند می زند به حرفهای همه گوش می دهند اما واقعا ما از تصمیم گیری رییس جمهور منتخب اطلاعی نداریم.
وی درباره حضور عارف در کابینه دولت یازدهم گفت:بنده از حضور آقای عارف در کابینه خبر ندارم اما می دانم که دکتر روحانی علاقمند است از وجود آقای عارف در کابینه استفاده کند اما همانطور که گفتم نمی دانم در چه سمتی می خواهند از ایشان استفاده کنند.
این چهره نزدیک به روحانی موضع گیری حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در برابر رییس جمهور منتخب را طبیعی خواند و اظهار داشت:آقای شریعتمداری سمبل افراط است ایشان نمی تواند به یکباره اعتدالی شود.آقای شریعتمداری بهتر است مسیر خودشان را ادامه بدهند چون از اول مسیرشان همین بوده است اما آقای روحانی معتدل است لذا اینکه آقای شریعتمداری بر اساس فکر خودش اعلام نظر کند اشکالی ندارد.
وی در خصوص تاثیر گذاری موضع گیری افراطی ها در نظر و رای روحانی افزود:نمی دانم این رفتارها بر نظر دکتر روحانی تاثیرگذار است یانه در واقع ایشان خودشان باید بگویند از حرفهای افراطی ها حساب می برند یا خیر؟و آیا مسیر اعتدالی را رها می کنند.
ترکان اظهار داشت:به نظر بنده دکتر روحانی در اعتدالگرایی استوار هستند البته گفتن نظرات اشکالی ندارد اما ایشان در مسیر اعتدال خود حرکت می کنند.

احتمال تعطیلی تهران به دلیل گرمای طاقت فرسای هوا * موج جدید کاهش قیمت‌ها دربازارسکه و ارز

تب هوای تهران به ۴۲ درجه رسید. حضور در شهر در ساعات میانی روز طاقت فرسا شده است که شهروندان هر چقدر هم که شیشه ماشین را پایین بکشند و با سرعت زیاد برانند، باز هم از شدت گرما کم نشده و کولر ماشین هم افاقه نمی‌کند. این حکایت این روزهای مردم تهران است، مردمی‌که هنوز مرداد نیامده دارند گرم ترین روزهای سال را تجربه می‌کنند.
به گزارش روزنامه قانون، کافی است در ساعات میانی روز فقط برای خریدن همین روزنامه ای که در دست دارید از خانه بیرون بروید تا متوجه شدت سنگینی و گرمای هوا بشوید. سازمان هواشناسی برای این روزهای تهران دمایی بین ۴۰ تا ۴۳ درجه را به عنوان گرم‌ترین روزهای سال پیش بینی می‌کند، حالا باید دید با این اوضاع آیا مثل چند سال گذشته شاهد تعطیلی خواهیم بود یا نه؟
طبق مصوبه دولت، هنگامی‌که دمای هوا به بیش از ۴۵ درجه (در پایتخت) برسد، بررسی تعطیلی ادارات در دستور کار قرار می‌گیرد و اکنون نیز در روزهای اوج گرمای پایتخت، بار دیگر بحث تعطیلی بر سر زبان ها افتاده است.
موج جدید کاهش قیمت‌ها دربازارسکه و ارز

همشهری : چهارشنبه 26 تیر بازار طلا و ارز بار دیگر وارد مدار نزولی شد. دلار حدود 50تومان ارزان شد تا با نرخ 3هزار و 225تومان معامله شود و سکه تمام بهار آزادی نیز نزول 16هزار تومانی را تجربه کرد.

هرچند که همچنان نرخ‌ها چسبندگی خود را حفظ کرده‌اند و این کاهش قیمت با سرعت اندکی در حال شکل‌گیری است، کارشناسان معتقدند اگر بانک مرکزی بتواند نیاز ارزی کشور را با دلار 2هزار و 500تومانی تأمین کند، نرخ بازار آزاد به نزدیکی این نرخ خواهد رسید.

هر اونس طلا در بازارهای جهانی نیز روز چهارشنبه 26 تیر 5دلار و 50سنت ارزان شد تا به یک هزار و 284دلار برسد.

 

قاضی " سراج: ایرادات پرونده مهدی هاشمی سنگین است * سرپرست ایسنا عوض شد

" قاضی " سراج: ایرادات پرونده مهدی هاشمی سنگین است
سراج گفت: رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی زمان می‌برد؛ زیرا ایرادات پرونده سنگین است.
به گزارش ایسنا ، قاضی ناصر سراج در حاشیه مراسم جشن حمایت از خانواده‌های زندانیان نیازمند در جمع خبرنگاران در مورد آخرین جزییات پرونده مهدی هاشمی اظهار کرد: ممکن است روند رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی بیشتر از این حرف‌ها طول بکشد.
وی ادامه داد: دلیل طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی ایرادهایی است که نسبت به پرونده گرفته شده که البته این ایرادات سنگین بوده و رسیدگی به آن زمان می‌برد.
سرپرست ایسنا عوض شد
در حالی که حدود 10 روز تا پایان عمر دولت دهم باقی مانده، سرپرست جهاد دانشگاهی در حکمی سرپرست ایسنا را تغییر داد.
به گزارش عصرخبر، با کنار گذاشتن والی زاده از مدیرعاملی ایسنا، زجاجی بعنوان سرپرست این خبرگزاری مهم کشور منصوب شد.
پیش تر نیز رئیس جهاد دانشگاهی سعی در تغییر مدیرعامل ایسنا داشت که نتوانسته بود موفق شود.

زجاجی در فروردین 90 به مدت یک ماه سرپرست ایسنا بوده است. 

ایران به روایت عدد و رقم از 300 سفر خارجی مشایی تا سوء تغذیه 20 درصد کودکان سیستان

رادیو فردا  : اعداد و ارقام بعضی اوقات حامل واقعیاتی شگفتی‌آفرین هستند. رادیوفردا نگاهی دارد به آمار و ارقامی که در روزهای اخیر در ایران بر سر زبان‌ها بوده‌اند:
مشایی «۳۰۰ سفر خارجی» داشته است

مهر، ۲۳ تیر: علیرضا سلیمی، نماینده محلات و دلیجان، با اشاره به اسفندیار رحیم‌مشایی، از چهره‌های نزدیک به محمد احمدی‌نژاد گفت: «مشایی بیش از ۳۰۰ سفر خارجی داشته است و وزیر امور خارجه باید توضیح دهد که این سفرها با چه مسئولیت و در چه راستایی صورت گرفته است.»

وی تأکید کرد: «باید معلوم شود مشایی چه نقش و مسئولیتی داشته است وحتی اگر هم بگویند که رئیس جنبش عدم تعهد بوده است باز این سئوال مطرح است که آیا این تعداد سفر نیاز بوده است و چرا در گذشته دیگر مسئولان چنین سفرهایی را نداشته‌اند.»

۸۰ درصد کارگران از سبد کالا و کاهش ساعات کاری محرومند

ایلنا، ۲۴ تیر: اصغر برشان، دبیر اجرایی خانه کارگر اصفهان، خبر داد که به جز کارگرانی که در بخش‌های دولتی، ادرات و سازمان‌ها مشغول به کار هستند و بخشنامه‌های دولت شامل حال آن‌ها هم می‌شود، بقیه یعنی حدود ۸۰ درصد کارگران از تسهیلاتی مانند سبد کالای عید و ماه رمضان و کاهش ساعات کاری در ماه رمضان محروم‌اند.

۲۰ درصد کودکان سیستان و بلوچستان دچار سوء تغذیه هستند

ایلنا، ۲۶ تیر: مهدی طباطبایی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، گفت: «بالای ۲۰ درصد کودکان استان دچار سوء تغذیه هستند که این آمار دو برابر میانگین کشوری است.»

وی هم‌چنین اظهار کرد که: «طبق پژوهش وزارت بهداشت، امنیت غذایی ایران در محدوده پرخطر است.»

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان میزان کم‌خونی بانوان استان را نیز دو برابر میانگین کشوری دانست و تصریح کرد: «کم‌خونی بیشتر در کودکان کم سن و سال و زنان باردار دیده می‌شود و متاسفانه لاغری، کم‌وزنی و کوتاه قدی از مهم‌ترین عارضه‌های سوء تغذیه است که در استان دچار آن هستیم.»

۹۹۲ قاچاقچی دستگیر شدند

مهر، ۲۵ تیر: فتح‌الله زمانیان، رئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی از اجرای دومین طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبر داد و گفت: «در این طرح ۹۹۲ قاچاقچی شناسایی و دستگیر شدند.»

وجود ۲۵۰ زندانی به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در کشور

فارس، ۲۶ تیر: حمیدرضا حیدری، مدیرکل زندان‌های استان بوشهر گفت: «در کل کشور به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر به طور میانگین بین ۲۵۰ تا ۲۷۰ نفر زندانی در زندان‌ها داریم.»

مدیرکل زندان‌های استان بوشهر در پاسخ به سوالی در مورد زندانیان سیاسی در بوشهر گفت: در بوشهر نیز زندانی سیاسی داریم که در دیگر استان‌ها حکم صادر و دوره محکومیت خود را در بوشهر می‌گذرانند.

این گفته حمیدرضا حیدری در حالی بیان می‌شود که غلامحسین اسماعیلی، رئیس سازمان زندان‌های ایران روز سوم تیرماه به خبرگزاری مهر گفت که «در ایران اصلاً زندانی سیاسی نداریم بلکه این زندانیان، امنیتی هستند.»

کشف ۳۵۲ کارت پایان خدمت جعلی

مهر، ۲۵ تیر: حمید صدرالسادات، رئیس سازمان وظیفه عمومی، خبر داد که «طی سال گذشته ۵ باند که از طریق دسیسه و تقلب در جعل کارت نقش داشتند، شناسایی که در این راستا ۱۰ نفر نیز دستگیر و ۳۵۲ کارت جعلی باطل شدند.»

۱۰۴ قطعه شیء باستانی در کرمان از قاچاقچیان بازپس گرفته شد

فارس، ۲۶ تیر: حسین شمس‌الدینی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان خبر داد که «از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۰۴ قطعه شی باستانی در استان کرمان کشف و ضبط شده است» که بیشتر مربوط به شهرستان‌های جنوبی استان ازجمله کهنوج هستند.

بستن زاینده‌رود به ۳۰۰ هزار اصفهانی ضرر زد

مهر، ۲۵ تیر: اسفندیار امینی، رئیس کانون خبرگان کشاورزی اصفهان، گفت: «به دلیل بسته شدن رودخانه زاینده رود در روزهای اخیر و اینکه کشاورزان به مهلت ۲۰ روزه دیگر برای ادامه کشت خود نیاز داشتند حدود ۳۰۰ هزار نفر از مردم شرق اصفهان دچار ضرر شدند.»

وی هم‌چنین با ذکر این‌که «از میان ۴۰ مصوبه استانداری تنها یک مصوبه در حق کشاورزان اصفهانی اجرا شد» از «بی‌خبری وزارت نیرو از نصف آبی که در زاینده‌رود مصرف می‌شود» خبر داد.

تصرف ۳۴۶ هکتار از اراضی ملی در ۳ ماهه نخست سال

ایلنا، ۲۵ تیر: رحیم اسکندری، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، گفت: «در ۳ ماهه نخست سال ۵۲ فقره پرونده تصرف ۳۴۶ هکتاری اراضی ملی تشکیل شده است.»

به گفته وی، چرای خارج از موعد و آتش‌سوزی از عوامل اصلی این تخریب و تصرف بوده است و در این مدت ۱۱ نفر در این رابطه بازداشت شده‌اند و ۳۲ دستگاه وسایل نقلیه که اقدام به تخریب اراضی ملی می‌کردند، توقیف شده است.

۶ هزار هکتار از باغات چای کشور از بین رفته است

ایلنا، ۲۶ تیر: نصرت رمضانی، دبیر اتحادیه چای‌کاران کشور، گفت: «عدم رسیدگی و هرس به موقع باغات چای باعث از بین رفتن حدود ۶ هزار هکتار از باغات چای کشور شده است.»

در همین روز، به گزارش ایلنا، محمدمهدی رهبری، عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، با ذکر این‌که «در استان گیلان که محور توسعه‌اش کشاورزی است، کشاورزی در حوزه‌های چای، برنج و مرکبات به شدت آسیب دیده است» گفت: «واردات ۴۰ میلیون دلاری، چایکاران را به خاک سیاه نشاند.»

از گرمای ۵۰ درجه در جنوب تا گرمای ۴۲ درجه در استان زنجان

فارس، ۲۶ تیر: احد یاغموری، رئیس اداره آمار اداره کل هواشناسی استان زنجان، از ثبت دمای ۴۲ درجه در ماه‌نشان خبر داده و با اشاره به بالا بودن دما نسبت به میانگین سال‌های گذشته در زنجان گفت: «حاکمیت دمای بالا در زنجان ادامه می‌یابد.»

خبرگزاری فارس در همین روز گرمای ۵۰ درجه و بی‌آبی در آبپخش و شبانکاره استان بوشهر خبر داد و نوشت که «از هفته‌های قبل مشکل افت فشار آب را در مناطق مختلف استان بوشهر شاهد بوده‌ایم و این مشکل از روزهای قبل در مناطق شهری و روستایی دو بخش آبپخش و شبانکاره اعتراض عمومی شهروندان و اهالی روستاها را به دنبال داشته است.»

بیش از ۱۷ هزار تاکسی فرسوده در پایتخت

ایسنا، ۲۶ تیر: میثم مظفر، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه از مجموع ۸۰ هزار تاکسی پایتخت بیش از ۱۷ هزار دستگاه فرسوده هستند گفت: «متاسفانه طی دو سال گذشته درخصوص نوسازی تاکسی‌ها اقدامی از سوی ستاد مدیریت حمل ونقل و سوخت کشور صورت نگرفته است.»

توسعه فاز ۱۱ پارس‌جنوبی ۱۴ ساله شد

مهر، ۲۵ تیر: مذاکرات توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی در حالی وارد چهاردهمین سال خود می‌شود که پس از وقت‌کشی توتال فرانسه و سی‌ان‌پی‌سی چین حالا نوبت شرکت ملی نفت ایران شده تا با تغییر مکرر پیمانکاران تاخیرات جدیدی را به توسعه این فاز مشترک گازی تحمیل کند.

۹ سال انتظار برای افتتاح کارخانه پتروشیمی مهاباد

مهر، ۲۵ تیر: کلنگ احداث کارخانه پتروشیمی مهاباد در سال ۱۳۸۳ زده شده بود و قرار بود تا سال ۸۶ به بهره‌برداری برسد، اما امروز بعد از گذشت ۹ سال از کلنگ‌زنی از ۷۱ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بوده و منتظر ترخیص تجهیزات و ماشین‌آلات از گمرک است. 

زمزمه روحانی برای پایان حصر موسوی و کروبی شکاف های موجود اجتماعی در دولت من باید از بین برود!

حسن روحانی رئیس جمهور منتخب در جمع پیشکسوت های جهاد و شهادت حضور یافته و طی سخنانیکه از آن بوی مقدمه آزادی از حصر موسوی و کروبی می آمد، خطاب به آنها گفت:

تمام پیام انتخابات این بود که افراطی‌گری و شکاف و اختلاف ما را به جایی نمی‌رساند، بلکه تعقل و وحدت ما را به پیروزی و هدف نهایی می‌رساند. چرا اشتباه یک نفر، دو نفر و یا یک گروه را کش می‌دهیم؟ گاهی شاهدیم که وقتی فردی می‌گوید طرفدار نظام و ولایت فقیه است عده‌ای به زور می‌ گویند که تو این‌طور نیستی. در حالی که باید زمینه را برای اتحاد و وحدت آماده کنیم. آنها که آماده بازگشت هستند راهشان را تسهیل کنیم .
امام می‌فرمود از دشمن خارجی نمی‌ترسم اما از اختلاف شما نگرانم. پس باید از اختلافات عبور کنیم و مشکل را افزون نکنیم. یعنی آنها که آماده بازگشت هستند راهشان را تسهیل کنیم.
پیام انتخابات وحدت و همدلی و تعامل در داخل و تعامل با جهان البته با حفظ منافعمان بود. پیام این انتخابات سیاست خارجی پویا و فعال با جهان همراه با احترام، منافع و حفظ حقوق متقابل است. یک ایرانی‌ را پیدا نمی‌کنیم که بگوید از منفعت، امنیت و حقوق ملی می‌گذرم. پس می‌توانیم با دنیا تعامل منطقی داشته باشیم و قدم به قدم جلو برویم. مبنای دولت استفاده از تمام گروه‌های تخصصی است. در اقتصاد زمینه را برای فعالیت مردم آماده می‌کنیم و مصمم هستیم که شکاف‌های اجتماعی را از بین ببریم و سرمایه ملی را افزایش دهیم. همه باید دست به دست هم دهیم تا قدرت ملی را بسازیم. تا قدرت ملی ساخته نشود دشمن در برابر ما سر فرود نمی‌آورد. قدرت ملی یعنی اقتصاد قوی، وحدت داخلی و سیاست خارجی فعال و پویا، ایمان قوی، انگیزه‌ قوی، فرهنگ قوی و اتحاد همه قوا. این قدرت ملی است.
هیچ‌کس در عرصه‌ دفاع مقدس نباید تاکید داشته باشد که فقط ما بوده‌ایم و دیگران حضور نداشته‌اند. من در تابستان 62 وقتی برای عملیات به جبهه آمدم در جبهه‌های جنوب، فرزند آیت‌الله خامنه‌ای که آن روزها رئیس‌جمهور بودند، فرزند آیت‌الله موسوی اردبیلی که آن زمان رییس قوه قضاییه بودند و فرزند آیت‌الله هاشمی رفسنجانی که رییس مجلس بودند و از طرف امام (ره) به عنوان فرمانده جنگ انتخاب شده بودند، حضور داشتند.
همه شهید دادند از جمله شیرودی و کشوری در هوانیروز، بابایی و ستاری در نیروی هوایی، صیاد شیرازی، باکری، همت، جهان‌آرا، علم‌الهدی، زین‌الدین و همه‌ سرداران و بزرگان.

وحشت سرکوبگران از گشایش فضای سیاسی ایران

فضای سیاسی ایران نمی تواند بسته بماند، حتی تحمل آغاز ریاست جمهوری دکتر حسن روحانی را هم ندارد. این را هم فعالان سیاسی داخل و خارج کشور متوجه شده اند و هم مخالفان گشوده شدن فضای سیاسی در ایران. به همین دلیل در روزهای اخیر از هر سو شاهد اخبار و گزارش های مستقیم و غیر مستقیم هستیم. از جمله گفته می شود برخی مذهبیون اصلاح طلب که در جریان کودتای انتخابات 88 از ایران خارج شده اند، خود را آماده بازگشت به ایران می کنند. برخی از این افراد در امریکا و برخی در اروپا مستقرند. در داخل کشور نیز دید و بازدید های خصوصی بتدریج تبدیل به دیدارهای جدی سیاسی برای آغاز دوباره فعالیت تبدیل شده است. مصاحبه قائم مقام حزب اعتماد ملی "حجت الاسلام منتجب نیا" که خلاصه آن در شماره روز گذشته پیک نت منتشر شد و همچنان در صفحه اول امروز نیز قابل دسترسی است، از جمله این تکاپوهای جدید است. او دراین مصاحبه گفت که حزب اعتماد ملی منتظر آزادی بنیانگذار آن "شیخ مهدی کروبی" از حصر نمی ماند و فعالیت خود را بصورت غیر رسمی آغاز کرده و جلسات و دیدارهای گسترده رهبری این حزب با اعضا و هوادارانش انجام شده است. حزب اعتدال و توسعه که خود را نزدیک ترین حزب به روحانی میداند، با پروبال تازه ای وارد صحنه شده، حزب کارگزاران سازندگی فعلا در حد مصاحبه های مشروح و جدی غلامحسین کرباسچی فعال شده است. چند روزنامه که نیمه جان در دوران احمدی نژاد فعالیت می کردند، پرقدرت وارد صحنه شده اند. از جمله "بهار"، "قانون" و .... سایت های خبری تازه ای وارد عرصه فعالیت شده اند و تقریبا همه آنها – جز سایت های مخرب که با هدف جنگ روانی توسط محافل امنیتی از زیر زمین روزنامه کیهان هدایت می شوند- خود را آماده یاری رسانی به دولت و از آن مهم تر، طرفداری از اعتدال و پرهیز از تندرویهای دوران خاتمی اعلام کرده اند. روز به روز بر شمار فعالان سیاسی و گروه های سیاسی که انتخابات را تحریم کرده بودند و اکنون هریک به نوعی بر اشتباه بودن تحلیل خود اعتراف می کنند افزوده می شود. وعده انتخاباتی حسن روحانی لغو فیلترینگ، دگرگونی در صدا و سیما و تبدیل آن به یک رسانه واقعا ملی و پایان پارازیت روی شبکه ماهواره بوده است و این خود یعنی هموار شدن راه اطلاع رسانی و دسترسی آسان تر مردم به اخبار و اطلاعات. سانسور و محرومیت نمی توان ادامه یابد. انتخابات اخیر به آشکارترین شکل ممکن این را به نمایش گذاشت و حاکمیت و طرفداران فضای بسته سیاسی باید خیلی "کودن" باشند که این را نفهمیده باشد و یا خود را به نفهمی زده و همچنان خواهان مقابله با آن باشند. حتی در تبریز، مدیریت محلی صدا و سیما تاب نیآورده و تسلیم خواست مردم برای پخش "ربنا" با صدای شجریان است.
از شمار آن "کودن" هائی که مانند حسین شریعتمداری نفهمیده اند ورق برگشته است، یکی هم دفتر سیاسی سپاه است که چند خبرگزاری را راه می برد. از جمله خبرگزاری فارس و باشگاه خبرنگاران جوان و...
همین ها وحشت زده از واقعیاتی که دربالا اشاره شد هنوز در پی اجرای برنامه نخ نمای دوران خاتمی و حتی قبل از آن برای مقابله با فعالان سیاسی و رسانه ای اند و پیش از همه نگران بازگشت به ایران آنها که در دوران احمدی نژاد و بویژه پس از کودتای 88 از ایران خارج شدند.
گزارش‌ اخیر باشگاه خبرنگاران جوان با عنوان «ريشه‌ها و روند انحراف و خيانت فتنه‌گران» نمونه همان بازیهای کهنه شریعتمداری با عنوان "نیمه پنهان" است که به قتل های زنجیره ای ختم شد. شک نیست که نفسی برای ادامه این بازی ها ندارند و اوضاع اقتصادی و سیاسی کشور چنان وخیم است که اجازه به این جنگ و گریزهای سیاسی نمی دهد. باز دوباره داستان کهنه عبد‌الکریم سروش٬ محسن کدیور و عطاء‌الله مهاجرانی و تهدید به این که از آنها فیلم هائی دارند و باز هم تکرار "بگم بگم" های مشمئز کننده احمدی نژاد . یکی از سایت های اقماری جنگ روانی (وابسته به دفتر سیاسی سپاه و وزارت اطلاعات) با نام «ایران هسته‌ای» به یکباره و با تشدید خبرها درباره بازگشت بسیاری از مهاجرین اصلاح طلب به ایران پس از شروع کار حسن روحانی کشف کرده « قرار است پس از بازگشت فعالان سیاسی و رسانه‌ای به ایران۱۰ روزنامه و ۱۰۰ سایت اینترنتی راه‌اندازی شود. و این پروژه آتش غرب است برای درگیر کردن حسن روحانی با نظام (بخوانید رهبر) است!»

تصرف عدوانی « خانه سینما»

سیدجمال خندان‌کوچکی وکیل خانه سینما، می گوید که طبق قانون شکستن قفل در ورودی ساختمان و ورود به آن حتی از اختیارات مستقیم دادگاه‌ها نبوده و صرفا با حضور دادستان و نماینده آن ممکن است، بنابر این اقدام وزارت ارشاد کاملا غیر قانونی بوده است. او همچنین یادآور میشود که طبق اساسنامه خانه سینما تنها در صورتی اموال این نهاد در اختیار وزارت ارشاد قرار می گیرد که منحل شده باشد، در حالی که خانه سینما منحل نشده است.
یادداشت سیدجمال خندان‌کوچکی در روزنامه شرق با عنوان تصرف عدوانی « خانه سینما» در پی می آید:
در مورد ورود غیرقانونی و پلمب خانه سینما توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ذکر دو نکته بسیار ضروری است.
۱- شکستن قفل در ورودی ساختمان و ورود به آن حتی از اختیارات مستقیم دادگاه‌ها نبوده و صرفا با حضور دادستان و نماینده آن ممکن است. حتی دادستان‌ها نیز جهت صدور ورود به عنف در ساختمان و بررسی اشخاص و شهروندان و احیانا نقل و انتقال آنها مطابق قانون با حضور صاحبخانه یا شهود آنها این را انجام می‌دهند. جلوگیری از ورود صاحبخانه به خانه خودش و پلمب ساختمان صرفا باید از طریق نیروی انتظامی یا نماینده دادستان صورت گیرد و اداره حراست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که صرفا به امور داخلی وزارتخانه نظارت می‌کند؛ چنین کاری را نمی‌تواند انجام دهد. بنابراین اقدام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در شکستن قفل در ورودی خانه سینما و بررسی اموال و اسناد شخصی کارکنان این موسسه و پلمب آن از مصادیق بارز تصرف عدوانی و ممانعت از حق و مستوجب تعقیب کیفری مرتکبین آن است. گمان می‌کنم این اولین بار در ایران است که وزارت ارشاد خودش را جای دادگاه و نیروی انتظامی گذاشته و به این صورت وارد حریم اشخاص و موسسات غیردولتی شده است.
۲- مطابق اساسنامه‌های پیشین خانه سینما صرفا در صورت انحلال خانه سینما، اموال آن در اختیار وزارت ارشاد قرار می‌گیرد. مطابق اساسنامه قانونی و کنونی نیز در صورت انحلال و تسویه حقوقی خانه سینما، کلیه اموال و دارایی‌ها پس از تصویب مجمع عمومی فوق‌العاده در اختیار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار می‌گیرد. درحالی‌که خانه سینما به هیچ‌وجه منحل نشده و حکم پیشین انحلال خانه سینما نیز از سوی دیوان عدالت اداری نقض شده است. هرچند بعد از آن وزارت ارشاد حکم به تعطیلی خانه‌سینما داده اما تعطیلی غیرانحلال شخصیت حقوقی است و این بر حقوقدانان پوشیده نیست پس خانه سینما منحل نشده است تا اموال آن در اختیار وزارت ارشاد قرار گیرد. وزارت ارشاد و تمامی دست‌اندرکاران این وزارتخانه جهت اقدامات غیرقانونی اخیر باید در مقابل دادگاه پاسخگو باشند.

آشوبگران حادثه قم به روایت گزارش مجلس: برخی از نهادهای انقلابی و طلاب موسسه مصباح یزدی/ مبادله ۳۵ هزار پیامک در دو ساعت

کلمه- گروه خبر: با مشخص شدن نام طلاب موسسه تحت مدیریت مصباح یزدی و برخی از مقامات امنیتی گزارش حادثه قم ابعاد تازه تری به خود گرفته و سردار جواد کریمی قدوسی از اعضای جبهه پایداری انتشار آن را خلاف وحدت جامعه خوانده است.
جواد کریمی قدوسی از اعضای جبهه پایداری و عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، در زمان مطرح شدن پرونده مرگ ستار بهشتی، در اظهارنظری که مورد انتقاد برخی دیگر از نمایندگان قرار گرفت، گفته بود که احتمال دارد زندانیان سیاسی بند ۳۵۰ اوین در کشته شدن این وبلاگ‌نویس نقش داشته باشند.
اینک که کمیسیون تحقیق و تفحص به این نتیجه رسیده که این برنامه کاملا سازماندهی شده بود و دواتگری گفته است که تمام اسامی مشخص است، عضو جبهه افراطی پایداری،  با انتقاد از گزارش مجلس از حادثه قم این گزارش را غیر مستند و دارای ایرادات متعدد خوانده و ادعا دارد  که انتشار این گزارش به ضرر وحدت جامعه است. کسی از وحدت جامعه سخن می گوید که طی سالهای گذشته رد پای اظهار نظرها و عملکرد گروه متبوعش در اکثر حملات تخریبی به مسئولان، علما و مراجع بوده است.
از آنجا که در این گزارش نام برخی از نهادهای انقلابی و گروه پرتو وابسته به مصباح یزدی آمده است، کریمی قدوسی مدعی شده که این گزارش مستند نیست. وی گفته است: اعضای کمیته مدعی هستند با ۹ مرجع تقلید دیدار کردند و به نقل از آنها می گویند اگر گروه پرتو که وابسته به موسسه امام خمینی در قم است، ریشه کن نشود،قم آرامش نمی یابد. آقای آشتیانی نماینده مردم قم این موضوع را بررسی کرده و گفتند این ادعا از سوی مراجع تقلید درباره گروه پرتو کاملا خلاف است و مراجع تقلید هرگز چنین کلماتی به کار نبردند.
اما حسینی نقوی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفته است: برای ما محرز است بعضی از اعضای پرتو در شکل‌گیری این فتنه نقش داشته‌اند. این موضوع را در گزارش به صورت مستند ثابت کرده‌ایم، اما هرگز نمی‌خواستیم که کل حلقه پرتو را به ایفای نقش در این زمینه متهم کنیم. تنها تاکید کرده‌ایم که بعضی از اعضای حلقه پرتو در به هم‌خوردن سخنرانی رییس مجلس در قم نقش داشته‌اند.
عضو کمیته بررسی حوادث قم به روزنامه بهار گفته است: ما تنها در یک روز با ۹ نفر از مراجع و علما دیدار داشتیم؛ دیدار‌هایی که تفصیل بیانات، عکس و فیلم آن‌ها موجود است. همه مراجع به اتفاق از این حادثه ناراحت بودند. آقایان به ما گفتند اگر نتوانیم ریشه این حوادث را بخشکانیم باز هم باید شاهد چنین اتفاقاتی در قم باشیم. ما در کمیته بررسی حوادث، تمام سخنرانی‌های چند هفته قبل از این حادثه را جمع‌آوری و تحلیل کردیم تا دریابیم چه کسانی ادبیات خشونت را در قم ترویج کردند. بازجویی تمام کسانی را که شاهد آن اتفاق بودند یا نقشی در آن داشتند، مطالعه کردیم. با تمامی مسئولان امنیتی انتظامی و قضایی قم ملاقات کردیم. با رییس و معاون اول قوه‌قضاییه، وزیر اطلاعات، مسئولان سیاسی انتظامی و نظامی، مسئولان نمازجمعه قم ده‌ها دیدار و نشست داشتیم. تنها ۳۵‌هزار پیام کوتاه را که در دوساعت در قم رد‌‌و‌بدل شده بود، تحلیل کردیم. تحقیقات ما کامل و قابل دفاع بود.
پیش از این نیز برخی از علما نسبت به افراطی گرایی های گروه مصباح هشدار داده بودند. بعد از انتخابات نیز حتی محمد یزدی، رییس مجمع مدرسین قم مصباح یزدی را به اختلاف افکنی در میان روحانیون متهم کرده بود.
در جریان حمله به رییس مجلس فیلمی از جلسات حامیان دولت در قم منتشر شد که اعضای جبهه پایداری چون حسینیان، حمید رسایی و کوچک زاده از سخنرانان اصلی آن بودند. شرکت کنندگان در آن جلسات از برهم زنندگان جلسه علی لاریجانی در قم بودند.
به گزارش کلمه، بیست و دو بهمن ماه سال گذشته، عده ای حدود ۱۰۰ نفر از حامیان محمود احمدی نژاد که برخی از آن ها کفن پوش بودند، بلافاصله پس از آن که علی لاریجانی پشت تریبون قرار گرفت، شروع به سردادن شعارهایی از جمله “لاریجانی، بصیرت، بصیرت”، “خواص بی بصیرت، مایه ننگ ملت” و… کرده و با پرتاب مهر مانع از ادامه سخنرانی وی شدند. اقدام این گروه بازتاب بسیاری گسترده ای در میان محافل سیاسی و مذهبی داشت به طوری که برای بررسی دقیق آن پرونده ای در مجلس شورای اسلامی تشکیل شد.
این اتفاق در حالی رخ داد که احمدی نژاد در جلسه جنجالی استیضاح وزیر کار اتهاماتی را به خانواده علی لاریجانی کرد و رییس مجلس به درشتی با وی برخورد کرد.
شبستان امام خمینی حرم حضرت معصومه در تاریخ ۱۵ خرداد ۱۳۸۵ نیز شاهد بی حرمتی عده ای از شاگردان مصباح یزدی به آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بود، یعنی درست یک سال بعد از تهمت‌هایی که محمود احمدی نژاد نسبت به آیت الله هاشمی رفسنجانی زد،
“مسعود شفیعی‌کیا” که مدتی با نام حجت الاسلام “ش” معروف شده بود، از نزدیکان به موسسه پژوهشی امام خمینی و جبهه پایداری، عامل اصلی اخلال در سخنرانی ۱۵ خرداد ۱۳۸۵ هاشمی رفسنجانی و سخنرانی علی لاریجانی در قم، اخلال در جلسات مراجع تقلید و حمله به بیوت علما، اخلال در سخنرانی سید حسن خمینی است که چندی پیش در سخنرانی اسفندیار رحیم مشایی با وی عکس یادگاری گرفت.
با پایان یافتن دو هزار ساعت تحقیق در مورد حادثه قم حتی در این گزارش نام برخی نمایندگان مجلس و شخصیت‌های متنفذ هم آمده است.
دواتگری نماینده مجلس بر این باور است که که این دلیل نمی‌شود و مصونیتی برای افراد به وجود نمی‏آورد. اینکه برخی بخواهند در لوای هر پوشش و لباسی کارهایی خلاف شأن و جایگاهشان انجام دهند. آنهایی که ماجرای قم را مدیریت کردند، بزرگ‌ترین خیانت را تحت لوای اسلام به کشور روا داشتند. اما سردار کریمی قدوسی نظر دیگری دارد و می خواهد که مانع از انتشار این گزارش شود.
به گزارش مهر، جواد کریمی قدوسی در حاشیه جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس در جمع خبرنگاران با اشاره به حادثه ۲۲ بهمن قم از از طولانی شدن بررسی این موضوع به مدت ۶ ماه انتقاد کرد و گفت : حادثه قم پیرو حادثه ای بودکه در صحن مجلس با حضور آقای احمدی نژاد به وجود آورد و رهبری در فرمایشات صریح خود از حادثه مجلس ابراز ناراحتی کردند و فرمودند قلب من به درد آمد؛ مردم از این قضیه ناراحت شدند.
نماینده مردم مشهد با بیان اینکه جلسه استیضاح آثار خود را در حادثه قم نشان داد، گفت: اعتراض مردم به جناب آقای لاریجانی به عنوان رئیس مجلس و کسی که مدیریت جلسه استیضاح را به عهده داشت، واکنشی به جلسه استیضاح بود؛ تمام کسانی که در آن حادثه قم حضور داشتند متفق القول هستند که فضای مراسم و بیرون آن جو اعتراض نسبت به اتفاق مجلس بود.
وی یاد آور شد: رهبری خطاب به کسانی که اعتراض شان را به آن روش انجام داده بودند، فرمودند که اگر شما حزب الهی هستید این کار را نکنید و سپس فرمودند احساسات و خشم خود را باید کنترل و نگه دارید برای جاهای دیگر. این نگاه مقام معظم رهبری به آن افرادی بود که به آقای لاریجانی معترض شده بودند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: پیرو ماجرای حادثه قم، در کمیسیون امنیت ملی بدون حضور اعضا و با حضور هیئت رئیسه جلسه ای تشکیل می شود و دعوت می کند و مسئولین امنیتی استان قم و از آنها گزارش می خواهند؛ بعد از این گزارش، شخص آقای بروجردی اقدام به انتخاب فردی به عنوان مسئول کمیته که آقای حقیقت پور بود، می کند و خود آقای حقیقت پور اعلام می کند که او را آقای بروجردی انتخاب کرده است نه اعضای کمیسیون امنیت ملی.
وی با بیان اینکه حقیقت پور در مصاحبه های خود اعلام کردند که افراد هم سلیقه با خودش را برای عضویت در کمیته انتخاب کرده است. ما در کمیسیون امنیت ملی به این نحو تشکیل کمیته اعتراض کردیم چرا که تشکیل کمیته با این روش خلاف آئین نامه و قانون است.
نماینده مردم مشهد با بیان اینکه کار تخصصی کمیسیون امنیت ملی، کار امنیتی است، اظهار داشت: در کمیسیون امنیت ملی کمیته ای ثابت و دائم به نام کمیته امنیت وجود دارد که وظیفه دارد هر اتفاق امنیتی که در کشور به وجود می آید را در این کمیته بررسی کند.
کریمی قدوسی با بیان اینکه در تشکیل کمیته بررسی حادثه قم آئین نامه رعایت نمی شود، اظهار داشت: چرا باید آقای بروجردی به عنوان یک فرد، فرد دیگری را به عنوان رئیس کمیته حادثه قم انتخاب کند و به جای اینکه این موضوع در کمیته امنیت بررسی شود، در کمیته ای بررسی می شود که اساس آن قانونی نیست.
وی با بیان اینکه گزارش خروجی کمیته بررسی حادثه قم قانونی و معتبر نیست، اظهار داشت: به قول خودشان اعضای کمیته تحقیق کردند و در جلسه یکشنبه این هفته آمدند تا گزارشی به کمیسیون امنیت ملی ارائه کنند و بدون اینکه ما مطلع باشیم صبح زود جلسه تشکیل می دهند و تصمیم می گیرند درباره گزارش چه برخوردی داشته باشند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: اعضای کمیسیون مدعی بودند که گزارش آنها ۶۰۰ صفحه است اما این گزارش را به ما نشان ندادند. آنطور که برخی از اعضای هیئت رئیسه می گویند ۲۰۰ صفحه از این ۶۰۰ صفحه به عکس اعضای کمیته با مسئولان، استاندار و برخی از علما اختصاص دارد.
کریمی قدوسی با بیان اینکه روح گزارش کمیته بررسی حادثه قم به دنبال متهم کردن نهادهای انقلابی است، افزود: نهادهای انقلابی را که تمامی عمرشان را برای امنیت و پاسداری از انقلاب صرف کرده و در همه جا و در وسط میدان بودند به عنوان پشتوانه آشوبگران معرفی می کنند.
وی گفت: اعضای کمیته مدعی هستند با ۹ مرجع تقلید دیدار کردند و به نقل از آنها می گویند اگر گروه پرتو که وابسته به موسسه امام خمینی در قم است، ریشه کن نشود،قم آرامش نمی یابد. آقای آشتیانی نماینده مردم قم این موضوع را بررسی کرده و گفتند این ادعا از سوی مراجع تقلید درباره گروه پرتو کاملا خلاف است و مراجع تقلید هرگز چنین کلماتی به کار نبردند.
وی با بیان اینکه کمیته بررسی حادثه قم با گزارش خود به دنبال نوعی اختلاف بین علما، مراجع تقلید و نیروهای ارزشی با بصیرت و انقلابی کشور است، تاکید کرد: ما این گزارش را به نفع آرامش فعلی کشور نمی دانیم و حتی این گزارش را به نفع آقای لاریجانی نمی دانیم. به آنها گفتیم اگر این گزارش منتشر شود به ضرر آقای لاریجانی به عنوان رئیس قوه است.
وی افزود: کسانی که به آقای لاریجانی معترض شده بودند بعد از بیانات رهبری به دادستانی قم مراجعه کرده و با ابراز ندامت خواسته بودند که آنها را محاکمه کنند. آنها گفته بودند چون آقا از دست ما ناراحت است برای ما حکم زندان بنویسید تا برویم زندان و آرام شویم.
عضو کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه بهتر بود بعد از بیانات رهبری بحث حادثه قم دنبال نمی شد، افزود: فعلا قرار شده است که گزارش شان را منتشر نکنند اما قبل از اینکه گزارش منتشر شود، آقایان مصاحبه کردند و درباره محتوای گزارش مطالبی گفتند که ما آنها را درست نمی دانیم؛ چرا که اگر قرار باشد این گزارش منتشر شود افراد دیگری هم هستند که حرف های مهمتری برای گفتن دارند.
کریمی قدوسی با بیان اینکه بخش اعظمی از گزارش کمیته حادثه قم غیرمستند و متکی به برخی پیامک های رد و بدل شده بود، ادعا کرد: حقوقدانان و افرادی که در این حوزه آگاهی دارند می گویند که صرف رد و بدل شدن پیامک نمی تواند مستند باشد.
وی با بیان اینکه دلایل مطرح شده در گزارش کمیته بررسی حادثه قم مبتنی بر دلایلی چون ترک جلسه توسط گروه سرود است، افزود: امروز ناراحتی شدیدی بین اعضای کمیسیون امنیت ملی بود چرا که حق نماینده است که درباره گزارشی که درباره او منتشر می شود از محتوایش مطلع باشد.
وی از واکنش نمایندگان مجلس به گزارش کمیته بررسی حادثه قم اشاره کرد و افزود: نمایندگان در حال تنظیم نامه ای هستند و خطابش احتمالا به جایی است که گزارش ها به آنجا ارجاع می شود تا درباره ماهیت واقعی موضوع حادثه قم مطالبی منتشر شود.
کریمی قدوسی افزود: اینکه برخی به دنبال این هستند که ثابت کنند حادثه قم سازماندهی شده بوده درست نیست.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه در گزارش حادثه قم برخی نهادها متهم شده اند، گفت: این آقایان بدون اینکه با مسئولان این نهادها گفت وگو کنند و حرف آنها را بشنوند به صرف برخی پیامک های رد و بدل شده، آنها را زیر سؤال برده اند که این جفای بزرگی به انقلاب است.