۱۳۹۲ مهر ۱۵, دوشنبه

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها ، سه شنبه 16 مهر، 8 اکتبر
















عکس / زندگی در روستای کلگاه از توابع ممسنی در استان فارس




























درخواست ۱۹ پزشک از وزیر اطلاعات و رییس قوه قضاییه: تاج زاده را به بیمارستان انتقال دهید

نوزده پزشک در نامه ای به آملی لاریجانی، رییس قوه قضاییه، با اشاره به وضعیت پزشکی و درمانی سیدمصطفی تاج زاده، خواستار دستور انتقال وی به یک مرکز درمانی مجهز و آغاز درمان تحت نظر پزشکان متخصص شده اند.
به گزارش انصاف نیوز، در این نامه خطاب به آیت الله آملی لاریجانی، آمده است: «به نام خالق مهربانی سلامت. سلام علیکم. با احترام همانگونه که مستحضرید تعداد قابل توجهی از خواهران و برادرانی که پس از اعتراضات مردمی سال ۸۸ در دادگاههای زیر نظر آن قوه محترم به زندان محکوم شده اند، بیمار بوده و بخشی از آنان نیز به علل مختلف که نیازی به اشاره به آنها در این مرقومه نمی باشد، به بیماری های جدید مبتلا و یا بیماری های قبلی آنان تشدید شده است.
در این میان به حکم وظیفه ی انسانی و الزامات حرفه ای خود، توجه جنابعالی را به وضعیت نگران کننده آقای مصطفی تاجزاده جلب می نماییم. ایشان قبل از زندان مبتلا به دیسکوپاتی شدید و جابجایى دیسک گردنى بوده و برای پرهیز از جراحی، مدت های زیادی به فیزیوتراپی، استفاده از گردن بندهای طبی، دارو درمانی و … مبادرت می کرد. پس از بازداشت و حبس، به علل مختلف که خود بهتر می دانید، بیماری دیسک ایشان به گونه ای تشدید شد که چاره ای جز اقدام به عمل جراحی باقی نماند.
پس از جراحی دیسک گردن که عملی سخت بوده و نیاز به استراحت طولانی دارد، متأسفانه حتی قبل از طی دوران نقاهت، ایشان به زندان منتقل شد. چندین ماه پیش و به صورت اتفاقی، یکی از همکاران پزشک عمومی در درمانگاه زندان متوجه هایپرتانسیون شدید (پرفشاری خون) ایشان که معادل ۱۸۰/۱۲۰ mmHg بوده شدند و این وضعیت که از نظر پزشکی جزو اورژانس های فشار خون بوده و نیاز به درمان بلافاصله دارد، به هیچ وجه مورد توجه مسئولان زندان قرار نگرفت. لازم به ذکر است که این وضعیت می تواند منجر به آسیب حاد و جدی به ارگانهای حیاتی شود که سکته ی قلبی، خونریزی مغزی، عوارض عدیده ی کلیوی و چشمی از آن جمله است، کما اینکه گذشته از سایر تظاهرات بالینی، هم اکنون عوارض حاد چشمی در ایشان بروز پیدا کرده است.
این در حالیست که نامبرده سراسر چهار سال گذشته را در روزه به سر برده و فقدان تغذیه ی مناسب، کاهش نگران کننده ی وزن و مختل شدن برنامه ی دارو درمانی منظم به علت روزه داری طولانی و مداوم، وضعیت سلامتی ایشان را وخیم تر کرده است. بنا به مطالب پیش گفته، ما پزشکانی که قبل از حبس جناب آقای تاجزاده به صورت مستقیم و در حین ایام حبس به صورت غیرمستقیم در جریان روند درمانی ایشان بوده ایم، بنا به وظیفه ی انسانی و شغلی و سوگند حرفه ای خود، نسبت به وضعیت سلامتی ایشان قویا” نگرانیم و تقاضا داریم که با دستور مساعد جنابعالى، نسبت به انتقال سریع ایشان به یک مرکز درمانی مجهز و آغاز درمان وی تحت نظر پزشکان متخصص اقدام لازم معمول گردد. این چنین اقدامی بی شک بیش تر از عدم موافقت با آن، نشانگر حکومت علوی بوده و رافت اسلامی را به رخ جهانیان خواهد کشید. پیشاپیش از بذل توجه و دستور مساعدى که صادر خواهید فرمود، سپاسگزاریم.
اسامی امضا کنندگان این نامه که به علوی، وزیر اطلاعات «جهت استحضار و صدور دستور پیگیری» نیز رونوشت شده، به این شرح است: دکتر یاسین بنی طرفى، دکتر سیدامیر پاکزاد، دکتر محمدحسین حاتمی، دکتر مهرعلی رحیمی، دکتر سیدرضا رییس کرمی، دکتر علی زمانی، دکتر محمدرضا سعیدى، دکتر غلامرضا شریعتی، دکتر وحید ضیایی، دکتر محمدرضا عباسی، دکتر محمدجعفر قائم پناه، دکتر على قاسمى ماژین، دکتر محمد قره تپه، دکتر حسین کرمانپور، دکتر محمد مرادحاصلى، دکتر مجید محمودى، دکتر سراج الدین وحیدى مهرجردى، دکتر شاهرخ ویسى، دکتر غلامحسین ویسى.

رادان: مردم هیچگاه نقش یگان ویژه در سال ۸۸ را فراموش نمی کنند

با گذشت بیش از چهار سال از اعتراضات مردم به نتایج انتخابات ۸۸ ، این مساله هنوز شاه بیت سخنان مسئولان امنیتی و انتظامی کشور است. امروز بار دیگر رادان در سخنانی با یادآوری حوادث سال ۸۸ مدعی شده است: نیروی انتظامی با آحاد جامعه و دوستداران انقلاب رئوف و مهربان است.
سردار احمدرضا رادان روز دوشنبه در مراسم صبحگاه یگان ویژه مدعی شد: نیروهای یگان ویژه احتیاج کلی در حوادث مختلف هستند و زحمات این یگان در فتنه فراموش نمی شود. ضمن اینکه دو گروه هیچگاه یگان ویژه را فراموش نخواهند کرد؛ گروه اول قانون شکنان و متجاوزان به حریم قانون هستند و گروه دوم نیز مردم متدین و دوستدار انقلاب هستند که نیروهای یگان ویژه را در ایام فتنه در کنار خودشان دیدند.
وی گفته است: بعد از فتنه ۸۸ نیاز به برخی تجهیزات برای حفظ فاصله میان یگان عمل کننده و اغتشاشگران وجود داشت که توسط مخترعان داخلی تولید شده و به زودی به بهره برداری می رسد.
رادان در این سخنان به نقش پلیس در تخریب اموال عمومی، حمله و هتاکی به شهروندان، رد شدن ماشین نیروی انتظامی از روی شهروندان و استفاده از خشونت عریان در برابر معترضان اشاره ای نکرد.
جانشین رئیس پلیس کشور با بیان اینکه امروز یگان ویژه قادر است ظرف ۴۸ ساعت در زمان بحران نیروهایش را سه برابر افزایش دهد گفت: یگان ویژه با قانون شکنان و متجاوزین به انقلاب سخت و کوبنده برخورد می کند و با سایر آحاد جامعه و دوستداران انقلاب رئوف و مهربان است.
وی ادامه داد: یگان ویژه در زمان فتنه با آهنگی هماهنگ با ولایت یادگاری به جا گذاشته که هیچگاه فراموش نمی شود. در آن زمان کسانی فکر کردند می توانند با هجمه به ولایت و ولی امر روزگاری را در منصب جعلی قرار گیرند اما یگان ویژه در آن زمان جانانه و وفادارانه در مقابل فتنه گران ایستاد، چنین امت وفاداری ستودنی است.
رادان با اعلام اینکه از طرف رئیس پلیس کشور و نیروهای پلیس اعلام می کنم که پرسنل یگان ویژه و یگان امداد برای ما عزیز، قابل احترام، قابل اعتماد هستند افزود: این یگان همواره دژی مستحکم در برابر نافرمانی ها بوده و امروز یگان ویژه با سرپنجه تدبیر نیروهایش کارآمد، مقتدر، قوی، باهوش و دارای مراتب اجتماعی و توان علمی بالایی است. امروز اگرچه یگان ویژه بسیار قدرتمند است اما این یگان اجتماعی است و می تواند قانون شکنان و متجاوزان را از سایر افراد جامعه تمیز دهد.
رادان تصریح کرد: پلیس افتخاری از کارویژه های نیروی انتظامی است و مردمی که دل به همکاری به پلیس برای حفظ انقلاب داده اند در قالب پلیس افتخاری ساماندهی شده اند. امروز سیل عظیم مردم خواستار همکاری در قالب پلیس افتخاری هستند.

بازجویی اعضای خانواده گزارشگرصدای آمریکا درایران و تهدید به مصادره اموال آنها

آرش سیگارچی، روزنامه نگار و وبلاگ نویس که هم اکنون خبرنگار  تلویزیون صدای‌ آمریکا است در خصوص احضار و تهدید خانواده اش از سوی ماموران اداره اطلاعات گیلان به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت: «روز دوشنبه ۱۸ شهریور ماه به مادرم از سوی اداره اطلاعات گیلان تماس گرفتند و خواستند که به همراه پدرم روز سه شنبه ۱۹ شهریور ماه بروند. مادرم به آنها گفته که پدرم بیمار است و نمی تواند اما آنها گفته اند که اگر او نیاید آنها خودشان پیش او می روند. از سوی دیگر والدین همسرم را نیز احضار کردند. احضار آنها به ستاد خبری اداره اطلاعات گیلان با عنوان «برای پاره ای از توضیحات» بوده است.»
آرش سیگارچی در مورد صحبت های که در زمان بازجویی شده است به کمپین گفت:« بازجویان اول تک تک از آنها بازجویی کردند و بعد از مادر من مثلا به همراه پدر همسرم و برعکس بازجویی کرده اند. بازجویان چند موضوع را مطرح کردند که حتی آنها را در کاغذی تحویل خانواده ها داده اند که در چند بند خلاصه شده است مانند اینکه خواسته اند من از صدای آمریکا استعفا دهم و در ضمن به رسانه دیگر نروم و شغل آبرومندی برای خودم بیام. خانواده ام را هم تهدید کرده اند که در صورت ادامه کارهای من، اموال آنها مصادره، ممنوع الخروج و حتی زندانی خواهند شد. همچنین از پدر همسرم پرسیده اند چرا به یک ضد انقلاب دختر دادی؟ یعنی بعد از ۶ سال ازدواج یادشان افتاده که این سوال را بپرسند. همچنین به مادرم گفته بودند که اگر آرش حواسش را جمع نکند ما می توانیم در آنجا به او آسیب فیزیکی بزنیم.»
این روزنامه نگار ادامه داد:« بازجویان به خانواده ها گفته اند که اگر من به درخواست های آنها گوش نکنم آنها افراد دیگر فامیل را احضار می کنند. چند سال پیش همین اتفاق افتاده بود و حراست محل کار دختر عمه و پسرعمه هایم آنها را صدا کرده و تهدید کرده بودند که ارتباط شان را با من ضد انقلاب قطع کنند و آنها هم از ترس پذیرفته بودند.»
آقای سیگارچی همچنین با اشاره به اینکه قبلا نیز مادرش به اداره اطلاعات گیلان احضار شده، گفت:« تقریبا سالی یکبار مادرم احضار می شد و طی صحبت های که می شد او را تهدید می کردند که از من بخواهد شغلم را در صدای آمریکا رها کنم اما مادرم می گفته که او زندگی خودش را دارد و ما زندگی خودمان را. اما این بار تهدید ها شدیدتر بوده و پدر و والدین همسرم نیز احضار شدند.»
آرش سیگارچی دلیل حساسیت داشتن به او را نسبت به بقیه خبرنگاران صدای‌ آمریکا اینطور توضیح داد:« دلیل اصلیش این است که من ماجرای دادگاه و زندانم در شهرستان بود و خودم بچه شهرستان بودم و الان هم خانواده ام هنوز آنجا زندگی می کنند. به نظرم در تهران قانون گرایی بیشتر وجود دارد که در شهرستان شبیه آن وجود ندارد.»

آرش سیگارچی درباره علت نوشتن نامه به حسن روحانی پس از احضار خانواده اش گفت:« من این نامه را به آقای روحانی نوشتم چون رییس جمهوری است که حقوق خوانده است و مدعی رعایت حقوق شهروندی است. رفتاری که با خانواده من و خانواده همسرم شده است دقیقا مغایر با حقوق شهروندی و حقوق اسلامی است. این رفتار حتی اخلاقی هم نبود. من در نامه ام نوشتم که اشتیاقی به آمدن به ایران ندارم و تصمیم ندارم که از صدای آمریکا یا رسانه دیگر جدا شوم اما این رفتارها کاملا غیرقانونی و غیر اخلاقی است و از او که مدعی رعایت حقوق شهروندی است توقع رسیدگی دارم.»

نماینده خامنه ای در سپاه : اینکه همه مشکلات به تحریم برمی‌گردد بیشتر یک ادعا است/ ما به آمریکا اطمینان نداریم

آخوند علی سعیدی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم حل مجموعه مشکلات با تکیه بر درون و حل مجموعه مشکلات با تکیه بر بیرون را دو نظریه موجود و مطرح عنوان کرد و افزود: دلایل کسانی که می‌گویند حل مشکلات با تکیه بر بیرون قابل حل است این است که اولاً همه مشکلات به تحریم برمی‌گردد که البته این بیشتر یک ادعا است.
نماینده ولی فقیه در سپاه خاطرنشان کرد: خستگی مردم از تحریم و علاقه برای برقراری ارتباط با کشور مادر تحریم‌کننده یعنی آمریکا از دلایل معتقدان رویکرد بیرونی برای حل مشکلات داخلی است که اینها همان افرادی هستند که گفته می‌شد روزی نزد امام می‌رفتند و می‌گفتند: ما از رفتن به جبهه خسته شدیم.
سعیدی با بیان اینکه معتقدان به رویکرد بیرونی بر برقراری ارتباط با آمریکا تأکید دارند و آن را نقطه مطلوب خود می‌دانند، افزود: اینها نظریه کسانی است که می‌گویند ما باید با نگاه به بیرون مسائل کشور را حل کنیم و عمدتاً نمی‌توانیم با تکیه بر داخل و توانمندی‌های داخلی از عهده مشکلات برآییم.
سعیدی با بیان "امروز دشمن به‌خاطر همین رویکرد ما تمایل به عقب‌نشینی دارد"، روحیه تجاوزگری آمریکا و تهاجم به کشورهای ضعیف را از دیگر دلایل عدم اعتماد به بیرون از منظر رویکرد تولید قدرت در داخل دانست و افزود: آمریکا برای مهار قدرت ایران به‌دنبال حضور در ششمین جنگ خود در خاورمیانه است، اما ظاهراً این نکته را دریافت کرده است که قدرت نفوذ ایران در منطقه فراتر از آنی است که آمریکا بتواند با یک حمله نظامی آن را از بین ببرد.
نماینده ولی فقیه در سپاه با اظهار "تاریخ نشان می‌دهد که اختلاف ما با آمریکا هم مبنایی و هم گسترده است" یادآور شد: ما به آمریکا اطمینان نداریم و معتقدیم که امکان اینکه ما پای میز مذاکره برویم و همه مسائل را حل کنیم، وجود ندارد.
سعیدی در بخش دیگری از گفت‌و‌گوی خود با تسنیم درباره اینکه چرا خامنه ای بر واژه نرمش قهرمانانه تأکید دارند، تصریح کرد: دلیل اول آن این است آن دسته از افرادی که رویکرد بیرونی دارند متوجه شوند که این تئوری و نظریه چندان قابل قبول و درست نیست و به‌نفع ما نخواهد بود.
وی توجیه مسئولین را دلیل دوم استفاده از این تعبیر از سوی رهبر انقلاب عنوان کرد و ادامه داد: قطعاً مسئولین با تأمل در بیانات حضرت آقا به این نتیجه می‌رسند که مسیر مذاکره مسیر قطعی قابل اعتماد نیست.

نماینده ولی فقیه در سپاه روشن شدن افکار عمومی دنیا را دلیل سوم از دیدگاه خود دانست و اظهار داشت: دنیا خواهد فهمید که ایران همه راه‌ها را برای نشان دادن حقانیت خود رفته است و جهت و سمت ما صلح‌آمیز است و نیاز به چرخه سوخت هسته‌ای فقط برای رفع نیازهای پزشکی و سایر لوازم موردنیاز بشریت است نه ضدبشریت.

اخبار زندانیان سیاسی

محکومیت سنگین دانشجوی وبلاگ نویس زندانی مرتضی وفایی
بنابه گزارشات رسیده به «فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران» وبلاگ نویس زندانی مرتضی وفایی و یکی از هموطنان اهل تسنن پس از ۷ ماه بازداشت در بازداشتگاه های اداره اطلاعات مشهد و جزیره قشم به بند زندانیان سیاسی بندرعباس منتقل شد.
روز یکشنبه ۱۴ مهرماه وبلاگ نویس زندانی مرتضی وفایی ۲۷ ساله دانشجوی ادبیات عرب دانشگاه آزاد قم و از شهروندان مشهد از بند قرنطینه زندان بندرعباس به بند زندانیان سیاسی این زندان  منتقل شد.
دانشجوی وبلاگ نویس در دادگاه انقلاب به اتهام واهی تبلیغ علیه نظام  به ۲۱ ماه زندان محکوم شده است.
همچنین دوست این وبلاگ نویس زندانی به نام ایوب آراسته که از شهروندان جزیره قشم  واز هموطنان اهل سنت می باشد و بیش از ۷ ماه است که در زندان اداره اطلاعات جزیره قشم بسر می برد همچنان در بازداشت بازجویان وزارت اطلاعات می باشد.
سیدعلیرضا بهشتی شیرازی به زندان اوین بازگشت
با تمدید نشدن مرخصی، سیدعلیرضا بهشتی شیرازی به بند ۳۵۰ زندان اوین بازگشت.
به گزارش کلمه، سیدعلیرضا بهشتی شیرازی، دبیرهیات دولت دوران دفاع مقدس و مشاور ارشد میرحسین موسوی که در دادگاه انقلاب به پنج سال حبس محکوم شده است، پس از دو هفته مرخصی به همراهان خود در زندان اوین پیوست.

روزهای آخر تابستان تعدادی از زندانیان سیاسی از بند ۳۵۰ و بند زنان زندان اوین آزاد شدند و وعده ی آزادی های بیشتر از سوی مسئولان در حالی به طور چشمگیری خانواده ها را چشم انتظار گذاشته است که همچنان زندانیان سیاسی زیادی با حکم های ناعادلانه در زندان های کشور دوران حبس خود را می گذرانند.