۱۳۹۲ مهر ۲۰, شنبه

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، یکشنبه 21 مهز، 13 اکتبر


















روزنامه سپاه پاسداران: حصر موسوی و کروبی از اوجب واجبات است

پس از اظهارات مصطفی پورمحمدی وزیر دادگستری درباره «بررسی پرونده حصر در شورای عالی امنیت ملی» و بازتاب گسترده این اظهارات در یک هفته اخیر، روزنامه جوان نزدیک به سپاه پاسداران طی یادداشت در شماره شنبه «حصر» رهبران اعتراضات انتخابات سال ۸۸ را از  «اوجب واجبات» عنوان کرده است.

به گزارش رادیو فردا، این روزنامه در شماره بیستم مهر ماه نوشته است: «این روزها فضای ملتهب برخی رسانه‌های جیره‌خوار استکبار و تابلودار در عرصه اپوزیسیونی نظام جمهوری اسلامی، با همکاری پیاده‌نظام‌های خود در داخل در جهت شکستن حصر سران فتنه در تلاطمی عجیب به اجرای راهبردهای متفاوت دست زده‌اند.»

روزنامه جوان همچنین اخبار منتشر شده درباره وضعیت موسوی، کروبی و رهنورد در روزنامه و رسانه‌ها را «سودجویی از ظرفیت به وجود آمده» توصیف کرده و نوشته است: «هر چند انتخابات ۹۲ مهر ابطال بر همه یاوه‌گویی‌های سران فتنه زد و تأییدی بود بر محکومیت سران فتنه ولی در کمال سودجویی و استفاده از ظرفیت به وجود آمده، زبان‌های آلوده به دشمنی با نظام و حامیان بی‌بصیرت و بعضاً کینه‌توز سران فتنه، بر کوس آزادی آنها می‌کوبند، بی‌آنکه هزینه‌های ایجاد شده در سال ۸۸ را به حساب خود نویسند یا درصدد جبران خسارات باشند و زبان عذرخواهی را پیشه کنند.»

این روزنامه نزدیک به سپاه پاسداران همچنین با اشاره به افزایش مطالبات برای شسکتن حصر مروبی، رهنود و موسوی، نوشته است: «بعد از آزادسازی اخیر تعدادی از زندانیان سیاسی، این موج، قوت زیادی یافت تا با اهرم فشار جدید، در پی رسیدن به مقصود خود باشد.»

روزنامه جوان نوشته است: «اگر امروز حصری سران فتنه را در برگرفته است، جزء عنایات نظام می‌باشد و ماندن آنها در این حصر را می‌توان جزء اوجب واجبات دانست» چرا که «هویت، امنیت و مصلحت نظام اولی‌تر از همه چیز است و اگر قرار است خدشه‌ای از سوی کسی بر این سه اصل وارد آید، اغماض و بخشش بر آن، ظلم بر ملت مقاوم و انقلاب‌کرده ایران است.»

این روزنامه با تاکید براینکه «در این اثنای ملتهب که هر مریض‌دلی را شوق سوء‌استفاده از ظرفیت‌های ایجاد شده، گرفته است»، بخش‌هایی از سخنان علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی در سال‌های ۸۸ و ۸۹  را تکرار کرده و نوشته است: «سران فتنه باعث شد نظام تا پرتگاه به‌هم‌ریختگی و هرج و مرج پیش رود» و  اکنون «آیا می‌شود آنها را آزاد و رها کرد که در بطن نظام به فعالیت مشغول باشند؟»

رانت خواری آقازاده های رئیس سابق دانشگاه علامه طباطبایی + سند


انتخاب : در حالیکه جریان افراطیون در حال تخریب دولت اعتدال به دلیل عزل روسای متخلف دانشگاهها علامه می باشند اطلاعات ومدارک انتخاب نشان می دهد که دادن رانتها وامتیازات ویژه به آقازاده ها ونورچشمی ها از سوی مدیران منصوب دولت قبل علت این حمایتها بوده است.
به گزارش خبرنگار «انتخاب» ، در حالیکه صدها هزار دانشجوی تحصیلات تکمیلی و فارغ التحصیل از دانشگاهها در انتظار عضویت در هیات علمی به سر می برند،  مدارک و مستندات نشان می دهد طی دولتهای نهم و دهم چندین هزار نفر از افراد بدون عبور از رقابت کنکور بعنوان بورسیه دکترا پذیرفته شده و پس از آن بعنوان عضو هیات علمی پذیرفته می گردند.
در این میان تغییر دولت و حاکم شدن رویکرد شایسته سالاری و بها دادن به کنکور و میزان توانمندی های علمی در گزینش اساتید موجب شده است تا موج شدیدی از نگرانی در میان رانتخواران علمی پدید آید که راه دور زدن رقابت علمی و وارد شدن به دانشگاه از درپشتی در حال بسته شدن است و این نگرانی به تعابیری همچون «استفاده از بولدزر » برای تغییرات تبدیل می شود.
این در حالیست که دکتر توفیقی در طول دو ماه سرپرستی خود تنها دو رییس دانشگاه را عزل کرده است و از سوی بسیاری از اساتید دانشگاه به جهت کندی در تغییرات مورد انتقاد قرار گرفته است.
در میان دو رییس عزل شده صدرالدین شریعتی رییس معزول دانشگاه علامه طباطبایی بیشترین خبرسازی را برای تخریب دولت انجام داده است و تعداد زیادی زا اساتید محترم دانشگاه علامه را متهم به مفاسد اخلاقی نموده است. این در حالی است که مستندات نشان می دهد که صدرالدین شریعتی تنها ظرف حدود دوماه دو فرزند خود نفیسه و حسام را بعنوان بورسیه وزارت علوم درآورده است و اقدامات لازم برای عضویت آقازاده وی در دانشگاه علم وصنعت نیز انجام شده است.
شریعتی اما پس از عزل ، با «بولدوزری» خواندن تغییرات در دولت، در اظهارنظری جالب توجه گفته که «من روی منبر از ماجرای عزلم مطلع شدم»

از سوی دیگر، با وجود سپری شدن بیش از یکماه از عزل شریعتی از ریاست دانشگاه علامه وی از تحویل خودروی رییس دانشگاه و راننده آن و همچنین دفتر کار وسیع در دانشکده که از اتاق رییس دانشکده نیز وسیعتر است خودداری کرده است.

وقف انتشار روزنامه «خورشید»

انتشار روزنامه‌ی «خورشید» به‌مدت حداکثر یک‌ماه، به‌منظور بازنگری در اهداف انتشار، خط‌ مشی‌ها و سیاست‌های محتوایی و بهینه‌سازی ساختار اجرایی روزنامه متوقف می‌شود.
به گزارش ایسنا، اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین‌ اجتماعی با اعلام این خبر، در اطلاعیه‌ای آورده است: به آگاهی کلیه‌ی خوانندگان و مشترکان روزنامه‌ی «خورشید» و نیز تمام شرکای اجتماعی سازمان تأمین‌ اجتماعی می‌رساند، این سازمان به‌عنوان صاحب امتیاز و ناشر روزنامه‌ی «خورشید» در نظر دارد، ضمن تشکر از فعالیت‌های انجام‌شده، نسبت به بازنگری در اهداف انتشار، خط‌ مشی‌ها، سیاست‌های محتوایی و بهینه‌سازی ساختار اجرایی این روزنامه همسو با انتظارات، مطالبات بحق و نیازهای متنوع مخاطبان آن، اعم از بیمه‌شدگان، بازنشستگان و کارآفرینان اقدام کند.
بر این اساس، انتشار این روزنامه از تاریخ صدور اطلاعیه، حداکثر به‌مدت یک‌ماه متوقف می‌شود و نتایج مطالعات، بررسی‌ها و تصمیم‌های بعدی در این زمینه متعاقبا به آگاهی عموم خواهد رسید.
بدیهی است تمام حقوق قانونی اشخاص حقیقی و حقوقی طرف همکاری با این نشریه از سوی صاحب‌ امتیاز و ناشر این رسانه کماکان در چارچوب تعهدات فی‌مابین معتبر خواهد بود.
به گزارش ایسنا، براساس احکام صادره از طرف مدیرعامل سازمان تأمین‌ اجتماعی «ابراهیم رستمیان‌مقدم» به‌عنوان رییس شورای راهبری و سرپرست روزنامه‌ی «خورشید» و «علیرضا امیرپور»، «مسعود حیدری» و «علی اکرمی عراقی» به‌عنوان اعضای شورای راهبری منصوب شدند.
در حکم صادرشده از طرف دکتر «سیدتقی نوربخش» آمده است: امید است با اتکال به خداوند متعال و همکاری و همفکری سایر اعضای این شورا و نیز کلیه‌ی دست‌اندرکاران این رسانه، در راستای ایجاد تحولات ساختاری در همه‌ی زمینه‌ها، بویژه ساختار محتوایی و حرفه‌یی و بهینه‌سازی، ارتقای کیفی و کارآمدی تشکیلاتی این رسانه، همسو با اهداف، سیاست‌ها، برنامه‌ها و نیز نیازهای عصری سازمان و انتظارات برحق شرکای اجتماعی آن، بویژه بیمه‌شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان کشور و در مسیر کمک به تحقق راهبردهای کلان نظام رفاه اجتماعی، با گرایش اصلی به سمت توسعه‌ی بیمه‌های اجتماعی و در راستای منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید مؤید و موفق باشید.
همچنین نوربخش با فرستادن نامه‌ای به دکتر «حسین انتظامی» – معاون مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی – پایان دوره‌ی مدیرمسوولی «محمدرضا تقوی‌فرد» در روزنامه‌ی «خورشید» را اعلام کرد.

در این نامه نیز آمده است: به این وسیله، پایان دوره‌ی مدیرمسوولی جناب آقای «محمدرضا تقوی‌فرد» در روزنامه‌ی «خورشید» به صاحب امتیازی سازمان تأمین‌ اجتماعی را اعلام می‌دارد. این سازمان متعاقبا مطابق قانون مطبوعات در مهلت قانونی، مدیرمسوول جدید روزنامه را برای اقدامات مقتضی معرفی خواهد کرد.

یادداشت ژیلابنی‌یعقوب پس از مرخصی همسرش از زندان

ژیلابنی یعقوب  روزنامه نگاری که خود مدتی در حبس بود پس از مرخصی همسر روزنامه نگارش از  زندان  درصفحه  شخصی خود در فیس بوک نوشت: پس از مرخصی همسرش از زندان بهمن به مرخصی آمد، این یعنی بعد از سه سال و اندی من و بهمن هم زمان در خانه هستیم.در این چند سال آنها ما را به صورت معکوس زندانی و آزاد کرده بودند، من در زندان بودم که به بهمن مرخصی دادند، بهمن را دوباره به زندان بازگرداندند که من آزاد شدم و حالا در این جند سال برای اولین بار این فرصت را به ما داده اند که چند روز در کنار هم باشیم…بهمن به مرخصی آمد، اما همچنان یادم هست که چند صد زندانی سیاسی همچنان از حق مرخصی و آزادی محروم هستند.
عبدالله مومنی در حالی که از درد شدید کلیه نمی تواند راه برود و برای تسکین دردش در بهداری اوین به او مرفین تزریق می کنند، از مرخصی درمانی و اعزام به بیمارستان محروم است.سیامک قادری همچنان بعد از سه سال یک روز هم به مرخصی نیامده. مجید توکلی چهار سال است که مادرش را ندیده، ضیا نبوی و رسول بداقی هم بدون یک روز مرخصی همچنان در زندان هستند.سعید متین پور و آرش سقر و علی زاهد سالهاست که پایشان را از زندان ییرون نگذاشته اند.کیوان صمیمی روزنامه نگار ۶۵ ساله، سه سال و نیم است که به مرخصی نیامده است.
عمر فقیه پور بیش از چهارده سال است که بدون یک روز مرخصی در زندان است، وقتی به زندان رفت دخترش سه ساله بود و حالا هفده ساله است و از چهارده سال پیش تاکنون حتی یک روز هم پدر را در خانه ندیده است..عثمان مصطفی پور ۲۳ سال می شود که در زندان ارومیه است.
محمد نظری بیست ساله بود که به زندان افتاد و الان چهل سال دارد و دریغ از یک روز مرخصی. او و رمضان سعیدی و بسیاری از زندانیان سیاسی کرد سالهاست که فراموش شده اند، همچنان که بسیاری از زندانیان عرب زبان و آذری و اهل سنت…
زندانیان بهایی که قصه پرغصه خود را دارند، فاران حسامی و کامران رحیمیان(زوج زندانی) وقتی فرزندشان دو ساله بود به زندان افتادند و الان آرتین چهارساله شان را مادریزرگ پیرش بزرگ می کند،آنها نیز بدون مرخصی در زندان اند. آقای خانجانی با ۸۴ سال سن در زندان است و در پنج سال و نیم گذشته هرگز به مرخصی نیامده است …مریم منفرد سه دختر دارد و هرچقدر اصرار کرد نتوانست حتی چند ساعت مرخصی بگیرد تا سارایش را که به کلاس اول دبستان می رفت، تا مدرسه همراهی کند. شبنم و فرزاد مدد زاده و کبری بنازاده نزدیک به پنج سال است که بدون یک روز مرخصی در زندان هستند. مهوش شهریاری و فریبا کمال آبادی نیز نزدیک شش سال است که در زندان هستند و هرگز از حق مرخصی استفاده نکرده اند.
فهرست کسانی که روزها و ماهها و سالها را بدون یک روز مرخصی در زندان دوره می کنند بسیار بلندتر از اینهاست…آنها حداقل چند صدنفر هستند… زندانیان سیاسی -عقیدتی با .هر نوع تفاوت در اندیشه و مرام باید از حداقل حقوق انسانی خود برخوردار باشند…به امید آزادی همه زندانیان سیاسی و عقیدتی و برداشته شدن حصرها و حبس ها
عکس: هفدهم مهرماه، ساعتی بعد از آمدن بهمن به خانه.