۱۳۹۲ فروردین ۷, چهارشنبه

عکس / در یند (تهران)




































هشدار مصلحی درباره "رعایت خطوط قرمز نظام" در انتخابات


اطلاعات
وزیر اطلاعات می‌گوید تمهیداتی اندیشیده تا مردم ایران "شاهد برگزاری انتخابات پرشور، رقابتی و ارزشی" باشند. او از جریان‌های مختلف می‌خواهد که با رعایت "چارچوب‌ها و خط قرمزهای نظام" به رقابت انتخاباتی وارد شوند.
وزیر اطلاعات، حیدر مصلحی روز چهارشنبه (۷ فروردین/ ۲۷ مارس) در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران حاضر شد و به پرسش‌هایی درباره انتخابات دوره یازدهم ریاست جمهوری پاسخ داد.
به گزارش خبرگزاری "مهر" آقای مصلحی با اشاره به سخنان هفته‌ی گذشته رهبر جمهوری اسلامی، علی خامنه‌ای تاکید کرد: تمام جریاناتی که معتقد به نظام و انقلاب و به آن پای‌بند هستند، باید در بحث انتخابات وارد شوند.
خط قرمزهای نامشخص
وزیر اطلاعات با اشاره به این که "ورود این جریانات به انتخابات باید جدی و در قالب رقابتی سنگین باشد" می‌افزاید: البته باید چارچوب‌ها و خط قرمزهای نظام را نیز رعایت کنند.
مصلحی می‌گوید وزارت اطلاعات "برنامه‌ریزی‌های مختلفی انجام داده، تمهیدات لازم را اندیشیده و در واقع طراحی کرده است تا ان‌شاءالله شاهد برگزاری انتخابات پرشور، رقابتی و ارزشی باشیم." او در مورد جزییات این برنامه‌ها توضیح بیشتری نداده است
رهبر جمهوری اسلامی در پیام نوروزی خود انتخابات ریاست جمهوری را "کار بزرگ سال ۹۲" خوانده است. او اول فروردین در دیدار با شماری از مردم مشهد گفت: انتخابات مخصوص یک جریان و سلیقه خاص سیاسی نیست بلکه وظیفه و حق همه کسانی که دل در گرو منافع ملی و استقلال کشور دارند، حضور در انتخابات است.
"خامنه‌ای مسئول انتخابات فرمایشی"
احمدی نژاد در انتخابات پیشین از حمایت رهبر جمهوری اسلامی برخوردار بود.احمدی‌نژاد در انتخابات پیشین از حمایت رهبر جمهوری اسلامی برخوردار بود.
برخی از ناظران اظهارات خامنه‌ای را چراغ سبزی به بخشی از اطلاح‌طلبان برای شرکت فعال در انتخابات تعبیر کرده‌اند. ظاهرا تاکید وزیر اطلاعات بر این سخنان و اشاره او به تمهیداتی که قرار است انتخابات را "رقابتی و پرشور" کند در همین مسیر قرار دارد.
مصطفی تاج‌زاده، عضو ارشد جبهه مشارکت، یک روز پیش در پیامی که از زندان اوین به بیرون فرستاد، ضمن استقبال از پیام نوروزی خامنه‌ای نوشت: «تصور می‌کنم این اولین بار ظرف چهار سال گذشته است که ایشان از موضع رهبری سخنرانی کرده‌اند.»
به گزارش سایت "نوروز"، پایگاه اطلاع رسانی جبهه مشارکت، تاجزاده در ادامه می‌نویسد: امیدوارم که این امر مقدمه برپایی انتخابات آزاد، سالم، عادلانه و قانونی باشد که در این صورت از ایشان سپاسگزار خواهیم بود.
او در بخش پایانی پیام خود هشدار می‌دهد: اگر خدای ناکرده این سخنرانی در حد حرف باقی بماند و در عمل انتخاباتی مهندسی شده و یک اسبه و فرمایشی برگزار شود، نه تنها مسئولیت برگزاری چنین انتخاباتی با شخص ایشان خواهد بود بلکه عواقب انتخابات رسوا نیز دامنگیر او خواهد شد و همه باید مستقیما ایشان را مخاطب و مسئول وضعیت کشور بدانند.
"خطای جبران‌ناپذیر" معترضان
معترضان به نتایج اعلام شده انتخابات سال ۸۸، اعلام پیروزی محمود احمدی‌نژاد را حاصل "مهندسی انتخابات" و "کودتای انتخاباتی" می‌دانند. آقای تاج‌زاده و شمار دیگری از شخصیت‌های مطرح اصلاح‌طلبان، به دلیل طرح این اتهام "فتنه‌گر" خوانده می‌شوند و همچنان در بازداشت هستند.
حامیان رهبر جمهوری اسلامی می‌گویند که شرط حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات اعتراف به اشتباه و "اعلام برائت" از دو نامزد معترض انتخابات سال ۸۸، مهدی کروبی و میرحسین موسوی است که از دو سال پیش در بازداشت خانگی به سر می‌برند.
آیت الله سید علی خامنه‌ای در اجتماع مردم مشهد گفت: حوادث سال ۸۸ از آنجا آغاز شد که عده‌ای نخواستند به قانون و رأی مردم تمکین کنند و در مقابل، مردم را به شورش‌های خیابانی دعوت کردند که یکی از خطاهای جبران‌ناپذیر بود.
تاجزادهتاج‌زاده در میان متهمان "دادگاه نمایشی" پس از انتخابات دوره دهم
تاج‌زاده در پیام دیگری که ۲۸ اسفند ۹۱ منتشر شد، شرایط کنونی را بحرانی‌تر و سخت‌تر از دوران پس از جنگ با عراق خواند و نوشت که برای جلوگیری از افتادن کشور به چرخه‌ی بی‌ثباتی "هیچ گزینه‌ای جز مشارکت همه جانبه اصلاح‌طلبان و سبزها با محوریت محمد خاتمی در انتخابات نداریم و اگر راهی باقی باشد همین یک راه است."
"جنبش سبز" عنوان حرکت‌های اعتراضی پس از انتخابات سال ۸۸ است که آیت‌الله خامنه‌ای در سخنرانی اخیرش آن را شورش خیابانی و "از خطاهای جبران‌ناپذیر" خواند.

پیام نوروزی رضا شهابی؛ برای با هم بودن، بهتر بودن و بهتر زیستن


کلمه – گروه کارگری: رضا شهابی عضو هیات مدیره و خزانه دار سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه در پیامی نوروز را به مردم ایران تبریک گفت. او در بخشی از پیام خود نوشته است: ” به استقبال نوروز می رویم، برای با هم بودن، بهتر بودن و بهتر زیستن.”
به گزارش کلمه، این فعال سندیکایی همچنین به دیدار مادر ستار بهشتی، کارگر وبلاگ نویسی که زیر شکنجه ماموران نیروی انتظامی جان خود را از دست داد، رفت. رضا شهابی ضمن نشر عکسی از این دیدار در صفحه فیس بوک خود خطاب به مادر ستار بهشتی نوشته است: “مادرم اولین عید برادرم ستار را به شما شیر زن و مردم آزادیخواه و برابری طلب تبریک و تسلیت عرض می کنم.”
متن پیام نوروزی رضا شهابی که در اختیار کلمه قرار گرفته به مردم ایران به شرح ذیل است:
بهار آمد اما نبود حیاتی!
فرا رسیدن بهار می تواند آغازی نو در مسیر ساختن یک زندگی بهتر باشد؛ آغازی برای ترک زشتی ها و عادات بد و شروعی تازه برای یک زندگی انسانی همراه با آسایش و رفاه برای تمام جامعه و نه تنها برای درصد کمی از آن. پس به استقبال نوروز می رویم، برای با هم بودن، بهتر بودن و بهتر زیستن.
هموطنان عزیز! نوروز در حالی فرا می رسد که سال گذشته سالی پرفراز و نشیب برای اکثریت زحمتکش جامعه بود؛ مردم در شرایط سخت اقتصادی و معیشتی، تورم افسارگسیخته، نداری و بیکاری سال را به آخر رساندند! از صمیم قلب امیدوارم در سال جدید با اتحاد و همبستگی طبقاتی بتوانیم گامی در مسیر زدودن تاریکی ها و ناعدالتی ها برداریم و زندگی بهتری برای فرزندان مان – که آینده متعلق به آنهاست – بسازیم.
سال نو و عید نوروز را به عموم کارگران، زنان و مردان آزادیخواه و عدالت طلب ایران، افغانستان و دیگر کشورهای منطقه که نوروز را جشن می گیرند و هم طبقه ای هایمان در سراسر جهان و همچنین به همکاران عزیزم در سندیکای کارگران شرکت واحد تهران و حومه و نیز معلمان، پرستاران، دانشجویان، زنان و مادران داغ دیده، شخصیت های مردمی و کلیه کارگران زندانی، زندانیان سیاسی و خانواده های آنان شادباش می گویم و آرزو می کنم که سال جدید عالی ترین و شایسته ترین دستاوردها را برای همه این عزیزان به همراه داشته باشد.
نوروز ۱۳۹۲
رضا شهابی
عضو هیات مدیره و خزانه دار سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه

آلن ایر: ما دنبال به زانو درآوردن ایران نیستیم، آماده مذاکره‌ایم


آلن ایر سخنگوی فارسی‌زبان وزارت خارجه آمریکا به دویچه وله می‌گوید ما آماده احتمال مذاکره مستقیم با ایران هستیم. آلن ایر درباره سخنان اخیر رهبر جمهوری اسلامی نیز می‌گوید: «رجزخوانی ما را به‌جایی نمی‌برد».
باراک اوباما رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا خطاب به رهبر جمهوری اسلامی گفته است که رهبری ایران به‌جای تهدید به نابود کردن شهرهای اسراییل، بهتر است روی بهبود شرایط زندگی مردم خود تمرکز کند. اشاره رئیس‌جمهور آمریکا به سخنان اخیر آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران در مشهد است که گفت: «اگر غلطی از اسرائیل سر بزند ایران، تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان می‌کند».
آلن ایر سخنگوی فارسی‌زبان وزارت خارجه آمریکا در گفت‌گو با دویچه وله به ارزیابی پیام نوروزی باراک اوباما، سخنان اخیر رهبر جمهوری اسلامی ایران، دور بعدی مذاکرات ایران و گروه ۱ + ۵، هشدار جان کری وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا درباره ارسال سلاح از ایران به سوریه از طریق حریم هوایی عراق و ... پرداخته است.دویچه وله: بخش زیادی از پیام نوروزی باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا روی برنامه‌ی هسته‌ای ایران متمرکز بود. در این مدت این انتقاد مطرح شده که «چرا نقض حقوق‌بشر در ایران به اندازه‌ی برنامه‌ی هسته‌ای در پیام نوروزی رئیس جمهوری آمریکا پررنگ نبود؟»
آلن ایر: اول از همه اجازه دهید به شما سلام بگویم، عید نوروز هم بر شما و خوانندگان عزیزتان مبارک باشد. ما نمی‌توانیم در یک پیغام نوروزی که فقط چند دقیقه بیشتر نیست تمام ابعاد مسائل بین ایران و آمریکا را مرور کنیم. معلوم و مبرهن است که آمریکا بر وضعیت حقوق‌بشر در ایران خیلی تاکید می‌کند.
هر سال یک گزارش معتبر و مفصل چاپ می‌کنیم و در مورد نقض فاحش حقوق‌بشر بیانیه صادر می‌کنیم. با کشورهای همفکر دیگر در مورد این موضوع کار می‌کنیم. با گزارش‌گر ویژه سازمان ملل متحد کار می‌کنیم. ما نمی‌گوییم یا مسئله هسته‌ای یا حقوق‌بشر. بر روی هر دو این موضوع‌ها خیلی تلاش می‌کنیم.
ولی الان تا اندازه‌ای موضوع هسته‌ای فوریت دارد. همان‌گونه که پرزیدنت اوباما گفت زمان برای مذاکرات و برای یافتن راه‌حل از طریق دیپلماسی نامحدود نیست.
باراک اوباما رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا خطاب به رهبر جمهوری اسلامی گفته است که رهبری ایران به‌جای تهدید به نابود کردن شهرهای اسراییل، بهتر است روی بهبود شرایط زندگی مردم خود تمرکز کند. این جمله‌ی آیت‌الله خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران که گفته «اگر غلطی از اسراییل سر بزند، جمهوری اسلامی تل آویو و حیفا را با خاک یکسان می‌کند»، به چه معناست؟
شما سخنرانی‌ ایشان را خوانده‌ یا شنیده‌اید و من هم. واکنش پرزیدنت اوباما این بود که به‌جای تهدیدهای مختلف که "اگر شما این کار را بکنید، من هم این کار را می‌کنم و غیره"، بهتر است روی رسیدن به یک توافق جامع و بلند مدت از طریق دیپلماسی تمرکز کنیم. یعنی اصلا جایی برای تهدید وجود ندارد.
رهبری ایران در این سخنرانی سخنان خود را اظهار کرده‌اند و ما هم با دقت به آن گوش دادیم ولی همان‌گونه که پرزیدنت باراک اوباما گفتند، روسای هر کشور و مملکتی وظیفه دارند وضعیت شهروندان خود را بهبود بخشند و ارتقا دهند. هر حاکم و رئیس یک کشور باید روی این مسائل کار کند. رجزخوانی ما را به‌جایی نمی‌برد.
باراک اوباما: رهبری ایران به‌جای تهدید به نابود کردن شهرهای اسراییل، بهتر است روی بهبود شرایط زندگی مردم خود تمرکز کندباراک اوباما: رهبری ایران به‌جای تهدید به نابود کردن شهرهای اسراییل، بهتر است روی بهبود شرایط زندگی مردم خود تمرکز کند
علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران اخیرا به مناسبت سال نو در شهر مشهد گفته است، «به مذاکره با آمریکا خوشبین نیستم، اما مخالفتی هم ندارم». در این مدت برخی از تحلیل‌گران این جمله را متفاوت با اظهارنظرهای قبلی رهبر جمهوری اسلامی دانسته‌اند و آن را «نشان دادن چراغ سبز به آمریکا» تعبیر کرده‌اند. در این مرحله مذاکره‌ مستقیم بین ایران و آمریکا تا چه حد امکان‌پذیر است؟
رئیس‌جمهور اوباما، وزیر خارجه جان کری و دیگران مسئله‌ مذاکرات دو طرفه را مطرح کرده‌اند. ما آماده‌ این احتمال هستیم. ما آماده هستیم که با ایران مذاکره کنیم. ایران باید تصمیم بگیرد.
ولی فراتر از این موضوع، در مورد مسئله‌ هسته‌ای و برنامه‌ی هسته‌ای ایران و نگرانی‌های فزاینده‌ جامعه بین‌المللی درباره‌ ماهیت صلح‌آمیز برنامه‌ی هسته‌ای ایران در چارچوب گروه ۱ + ۵، در مورد این موضوع کار می‌کنیم. ما واقع‌بین هستیم. همان‌طور که آقای اوباما اظهار کرده‌اند، ترجیح همه‌ی ما یعنی جامعه‌ی بین‌المللی، این است که از طریق دیپلماسی به توافقی برسیم و ما روی این موضوع تمرکز می‌کنیم.
رهبر جمهوری اسلامی ایران سخنانی گفته‌اند در مورد دشمنی آمریکا، این‌که مثلا ما می‌خواهیم ایران را به زانو درآوریم و ایران خودش را تسلیم کند، این طور نیست. ما فقط دنبال آن هستیم که ایران مثل تمام کشورهای عضو ان پی تی (پیمان‌نامه منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای) در مورد برنامه‌ هسته‌ای‌اش به وظیفه‌اش عمل کند. یعنی پای حرفش بایستد. ما دنبال تسلیم یا تعظیم ایران نیستم.
تا چه حد امکان‌پذیر است که سران ایران و آمریکا دور یک میز بنشینند و احتمالا بخواهند تمام مشکلاتی که وجود دارد را حل کنند؟
هر کشور و هر مملکتی منافع و مصالح عالی خودش را دارد. برخی در ایران می‌گویند و ادعا می‌کنند که مثلا ما می‌خواهیم اراده‌ی‌مان را بر ایران تحمیل کنیم، این طور نیست، این‌که مذاکره نیست. مذاکره همان بده و بستان است و هر دو طرف مواضع خود را دارند، ولی مذاکره معنایش این است که تبادل نظر و مصالحه شود. از این نظر ما آماده‌ایم با ایران مذاکره کنیم. این هزینه‌ای ندارد. این به نفع هر دو ما است که مذاکره کنیم. و اگر طرف ایرانی هم می‌خواهد مذاکره کند، عالی‌ست.
بعد از مذاکرات ایران و گروه ۱ + ۵ در آلماتی قزاقستان، قرار است ۱۶ فروردین امسال دو طرف دوباره سر میز مذاکره برگردند. این مذاکرات الان در چه مرحله‌ای قرار دارد و برنامه‌ی بعدی مذاکرات چیست؟
همان طور که می‌دانید ما دورهم جمع شدیم و پای میز مذاکره در آلماتی رفتیم. این مذاکرات سودمند و مفید بود. بعد از آن هم در شهر استانبول کارشناسان ما باهم در مورد جزییات بسته‌ پیشنهادی ما، ملاقات و مذاکره کردند و در مورد جوانب و ابعاد مختلف و جزییات پیشنهاد ما توضیح دادند. بعد از آن، همان گونه که قرار شده، ما در آلماتی دوباره باهم ملاقات خواهیم کرد، در سطح مدیران سیاسی، تا بیشتر روی این موضوع صحبت کنیم. چیزی که مهم است این‌که ما باید از این روند نتیجه‌ ملموسی به‌دست آوریم. یعنی هر دو طرف اظهار کرده‌اند که گفت‌وگو فقط برای گفت‌وگو مطلوب ما نیست. ما باید به سوی راه‌حلی درازمدت و جامع حرکت کنیم.
اخیرا جان کری وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا از سران کشور عراق خواسته است که جلو انتقال سلاح از ایران به سوریه با استفاده از حریم هوایی عراق را بگیرند. حمایت ایران از رژیم سوریه چه تاثیری بر مواضع شما در قبال ایران دارد؟
به طور کلی همان‌گونه که آقای کری گفته‌اند هر کاری که اسد را تقویت کند، به ضرر مردم سوریه و به ضرر ثبات و امنیت منطقه‌ای است‌. از این نظر از عراق درخواست کرده که جلو این پروازها را بگیرد.
فعالیت ایران در سوریه، یعنی تلاش‌های ایران برای تقویت و تحکیم اسد واقعا مایه نگرانی جامعه بین‌المللی شده است. از این نظر ما با همکاران‌مان و با کشورهای هم سطح مشورت و رایزنی می‌کنیم تا بتوانیم جلو این پدیده را بگیریم.

دختر محمدرضا پورشجری: پزشکان می گویند باید عمل شود؛ دادیار زندان می گوید یک ساعت هم مرخصی نمی دهم


کلمه- کیان آذری: میترا پورشجری دختر وبلاگ نویس محبوس در زندان قزلحصار به کلمه می گوید: وقتی که به دادیار ناظر زندان گفتم چرا مرخصی بابا را امضا نمی‌کنید بابا آنجا خیلی مریض است، گفت من خودم را بخاطر این آدم به خطر نمی‌اندازم، حتی اجازه یک ساعت مرخصی را نمی‌دهم، گفتم چرا؟ گفت پدرت با جرم‌های که دارد برای کشور خطرناک است، ما بخاطر این پرونده خودمون را به خطر نمی‌اندازیم، اگر قرار بود مرخصی بدن دادستان خودش اقدام می‌کرد پرونده را به ما رجوع نمی‌داد.
به گزارش کلمه، محمدرضا پورشجری، وبلاگ نویس ۵۲ ساله ایرانی است. وی از نام مستعار «سیامک مهر» برای نوشتن وبلاگ خود استفاده می‌کرد. این وبلاگ نویس روز سه‌شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۸۹ درمنزل مسکونی خود در کرج دستگیر و به بند امنیتی سپاه پاسداران در زندان رجایی شهر منتقل شد. بعد از مدتی این وبلاگ نویس بدون داشتن وکیل در شعبه ۱۰۹ دادگاه انقلاب کرج به ریاست قاضی غلام سرابی محاکمه و به چهار سال حبس تعزیری محکوم شد.
وی پس از گذراندن نزدیک به یکسال در زندان رجایی شهر، به بیماری‌های متعدد دچار شد که باید در بیرون از زندان تحت مدوا و کنترل قرار می‌گرفت، اما مقامات قضایی بجای اعزام وی به مرخصی درمانی، او را به محل فعلی خود، زندان قزل حصار، که زندانی است بطور عمده برای مجرمان خطرناک، تبعید کردند.
سیامک مهر، از آغاز دستگیری دچار دو حمله قلبی در زندان شده است. دکتر قلی‌زاده، رئیس اداره بهداری ندامتگاه کرج، در هفت آبان ماه سال ۱۳۹۱، در نامه‌ای به مقامات قضائی نوشته است: «محمد رضا پورشجری مشکل قلبی دارد که درمان آن برای این مرکز هزینه زیادی بهمراه دارد، لذا مستدعی است در خصوص اعطای مرخصی درمانی، اقدام مقتضی به عمل آید.»
با وجود وضعیت نامساعد جسمی و نیاز فوری برای مراقبت‌های پزشکی مناسب، غلام سرابی، قاضی پرونده، حاضر به آزاد کردن سیامک مهر به دلیل «عدم توانایی تحمل کیفر» نشده است. مهر بدلیل «توهین به رهبری» و «اقدام علیه امنیت ملی» به سه سال زندان محکوم شده است.
میترا‌ پورشجری پیش از این گفته بود: حدود ساعت ۱۰ صبح، پدرم را به دادگاه ۱۰۹ انقلاب کرج آوردند. وقتی به داخل رفت، یک ربع بیشتر طول نکشید و بیرون آمد. در حالی که دادگاه قبلی‌اش نزدیک به سه ساعت طول کشید. اما این‌بار دادگاه یک ربع بیشتر طول نکشید؛ با این تفاوت که دست‌بند و پابندش را هم باز نکردند. پدرم با یک سرباز داخل دادگاه شد. داخل دادگاه هم فقط سرباز بود و پدرم و قاضی غلام سرابی. در پایان دادگاه، پدرم گفت که قاضی به او هیچ چیزی نگفته است. فقط گفته که، «از خودت دفاع کن.» پدرم پاسخ داده است که، «من دفاعی نمی‌توانم بکنم، چون نه وکلای من این‌جا هستند، نه هیات منصفه و نه حتی نمایندهٔ رسانه‌ها و من اصلا این دادگاه را به رسمیت نمی‌شناسم.» قاضی هم به او گفته است، «اشکالی ندارد که تو ما را به رسمیت نمی‌‌شناسی. ما این‌بار باید رای شما را صادر کنیم و این‌کار را می‌کنیم. حال شما می‌خواهی به رسمیت بشناس، می‌خواهی نشناس!» قاضی شروع می‌کند به تهدید کردن پدرم. پدرم هم ناراحت می‌شود و می‌گوید، «بالاخره روزی می‌رسد که شما نیز همانند قذافی در سوراخی گیر می‌افتید.» قاضی هم در پاسخ می‌گوید که، «اشکالی ندارد؛ تا وقتی هستیم، امثال شما تاوان‌اش را پس می‌دهند، وقتی هم رفتیم، که رفته‌ایم.» پدرم می‌گوید نامه‌ای از دادستانی با مهر وزارت اطلاعات روی میز قاضی بوده است. قاضی به پدرم گفته است، «هرچه هم بخواهید بگویید فایده ندارد، حکم شما آمده است.» به‌هرحال پدرم را همراه با نامه‌ای به دفتر شعبه بردند و پدرم آن نامه را امضا کرد. این‌بار نگذاشتند حتی من به پدرم نزدیک شوم. فقط همین چند جمله‌ را توانست بگوید.
گفت و گوی کلمه با میترا پورشجری، دختر این وبلاگ نویس در بند را با هم می خوانیم:
در باره ی نحوه ی بازداشت پدرتان بفرمایید.
پدرم ظهر بیست و یکم شهریور ماه سال ۸۹ با حمله چند نفر به منزل شان در کرج بازداشت شدند. ماموران چند ساعت خانه را تفتیش کرده و وسایل و لوازم ایشان رو ضبط کرده بودند ضمن اینکه پدر هنگام بازداشت مورد ضرب و شتم واقع شده بود.
تاکنون در مورد وضعیت پدرتان با مقامات قضایی دیدار داشتید و آیا این دیدار‌ها نتیجه بخش بوده است؟
بله من خودم برای بیماری‌های قبلی که پدر داشتند مستقیم با دادستان کرج و دادیار ناظر زندان ملاقات داشتم و بعد برای بیماری قلبی پدرم، عمو و عمه‌ام پیگیر بودند و با مقامات قضایی ملاقات داشتند اما تکنون هیچ تاثیری نداشته است و هیچ نتیجه‌ای نگرفتیم!
الان وضعیت جسمی و بیماری قلبی ایشان در چه حالی است؟
حال جسمی پدرم خیلی بد است، دوتا از رگ‌های قلبشان کاملا گرفته و پزشکان از درمان با دارو کاملا ناامید شدند و عمل قلب رو صلاح می‌دانند.
مراجع قضایی تا به حال در مورد مرخصی استعلاجی حرفی زده اند؟
وقتی که به دادیار ناظر زندان گفتم چرا مرخصی بابا را امضا نمی‌کنید بابا آنجا خیلی مریض است، گفت من خودم را بخاطر این آدم به خطر نمی‌اندازم، حتی اجازه یک ساعت مرخصی را نمی‌دهم، گفتم چرا؟ گفت پدرت با جرم‌های که دارد برای کشور خطرناک است، ما بخاطر این پرونده خودمون را به خطر نمی‌اندازیم، اگر قرار بود مرخصی بدهند دادستان خودش اقدام می‌کرد پرونده را به ما رجوع نمی‌داد.
در حال حاضر عمه پیرم و عمویم پیگیر پرونده ی پدرم هستند، چند وقت پیش که عمه‌ام رفته بود پیش دادیار ناظر، گفته بود که برادرم با این وضعیت آنجا می‌میرد. دادیار ناظر گفته بود که خودت را خسته نکن مادرم چرا الکی می‌آی اینجا و خودت را خسته می‌کنی!
آقای پورشجری در ابتدا در زندان رجایی شهر بودند چطور شد که به زندان قزلحصار منتقل کردند؟
یک روز به پدرم گفتند که آماده شو برای پزشک و وقتی پدر آماده شده تا برای درمان کلیه‌اش برود، بدون هیچ حکم و دستوری ایشان را به صورت کاملا غیرقانونی تبعید کردند به زندان قزلحضار.
درباره اخرین وضعیت پدرتان بگویید.
ایشان وضع داخل زندان را به باغ وحشی تشبیه کردند که هیچ نظافتی در آن انجام نمی‌شود. با افزایش گرانی‌های وسیعی که در ایران به راه افتاده قیمت تمام اجناس داخل زندان چند برابر شده و بیشتر زندانیان قادر به خرید وسایل شست وشو و نظافت نیستند و این نظافت زندانیان و اتاق های ان‌ها را با مشکل مواجه کرده است. از طرفی آب گرم و حمام هم تنها چند ساعت در هفته در دسترس است. با وجود بیماری حاد پدرم این وضعیت بد نظافت و کثیفی بی‌حد و اندازه درون زندان و نبود آرامش روحی و روانی کافی، سلامتی ایشان را با خطرجدی تری مواجه کرده است چون مداوای او را تنها با عمل جراحی صلاح دانستند پزشکان بهداری زندان هیچ دارویی را برای بهبود موقتی و روزانه ایشان تجویز نمی‌کنند و پدر در بلاتکلیفی کامل به سر می‌برند و جسم ایشان روز به روز دچار ضعف بیشتری می‌شود.
پدر نوشته بود شرایط من در زندان به گونه‌ای است که بیشتر از هر چیز از بی‌خبری رنج می‌برم. از ۲۱ شهریور ۱۳۸۹ به مدت ۳۵-۴۵ روز که دقیقا نمی‌دانم من در اطلاعات زندان بودم و در این مدت به دلیل شکنجه‌های فراوان با شیشه عینکم اقدام به خودکشی کردم. با اینکه می‌دانی چشمانم خیلی ضعیف است و با تقاضای زیاد از طرف خودم ۳ماه از دادن شیشه عینک و حتا یک عدد قرص به من خودداری می‌کردند.
پدر عنوان کرده بود که میتراجان یادت باشد من یک فرد نیستم، یک فکرم. من یک شخص نیستم بلکه یک اندیشه‌ام. اندیشه‌ای که در میان ایرانیان ریشه دارد و من سخت امیدوارم که عاقبت بر اهریمن پیروز می‌شود. من الان در سلول انفرادی هستم. اینجا به سلول انفرادی برای فریب مردم می‌گویند”سوئیت”! علاوه بر سلول های انفرادی در هر سالن عمومی اندرزگاه‌ها یک اتاق کوچک با حمام و توالت هم هست که به آن “فرعی” می‌گویند و هر یک شماره‌ای دارد. من در بین هفت هشت هزار زندانی تنها و تنها زندانی هستم که ممنوع ملاقات و ممنوع تلفن و از هرگونه ارتباط محرومم. هرگاه یک زندانی ممنوع ملاقات می‌اید او را نیز به سلول من می‌آورند که معمولا از اشرار و جانیان است. اکنون که این مطلب را می‌نویسم در فرعی از سالن۱۳ اندرزگاه ۵ که زندان معتادین و جانیان و شرارتی‌های خطرناک است محبوسم. این اندرزگاه به (متادونی‌ها) مشهور است.
سلول من حتا یک دریچه به بیرون ندارد که با کسی ارتباط داشته باشم. اینجا اوباش همیشه شی‌ای برنده با خود حمل می‌کنند که به آن “تیزی” می‌گویند. در فرعی ۱۷ اندرزگاه۶ که بودم در داخل بند یکنفر با همین تیزی به خاطر چند گرم موادمخدر گردنش را بریدند و کشتند. در زندان موادمخدر از سیگار فراوان‌تر یافت می‌شود. کراک وشیشه اصلیترین مواد مخدر مصرفی در زندان است. امروز دوشنبه نوزدهم اردیبهشت ۹۰ بعد از هشت ماه انفرادی به سالن ۱۲ اندرزگاه ۴ (بند سیاسی) منتقل شدم.

اسدالله بادامچیان مدعی شد که به علت تقلب در انتخابات از راهیابی به مجلس بازمانده است.

به گزارش کلمه، این عضو موتلفه برخلاف سخنان رهبری که مدعی شده بود دوره های مختلف انتخابات در جمهوری اسلامی سالم و بدون تقلب برگزار شده است، مدعی شد که آرای او در انتخابات مجلس سوم جا به جا شده و به همین علت وی از راهیابی به مجلس بازمانده است.
این نماینده فعلی مجلس از این هم صریح تر درباره تقلب انتخاباتی سخن گفته و در گفت و گو با خانه ملت تاکید کرده است: شخصی که در آن زمان رای بنده را جابه جا کرده بود بعد از مدتی به این کار اعتراف کرد و از بنده طلب حلالیت کرد.
بادامچیان در عین حال درباره انتخابات ریاست جمهوری آینده گفت: مردم باید کسی را به عنوان رئیس قوه مقننه انتخاب کنند که مطیع ولایت فقیه و ولایت‌پذیر باشد و با ولی فقیه که مسئول نظام است اختلافی نداشته باشد.
این عضو موتلفه با بیان اینکه رئیس جمهور آینده ایران باید چهره‌ای اقتصادی باشد، دلیل آن را اینگونه بیان کرده است: وزیر جهاد و کشاورزی که با پول پدر خود در خارج ازکشور مدرکی دریافت کرده و در سر زمین حتی یک بیل هم نزده نمی‌تواند به مشکلات کشاورزان برسد!
وی همانند بسیاری دیگر از مدعیان فعلی اصولگرایی، احمدی نژاد را با بنی صدر مقایسه کرد و گفت: مردم با کسی عقد اخوت نبسته‌اند و تا زمانی که به موازین انقلاب اسلامی عمل کند مردم پشتوانه وی خواهند بود.
بادامچیان گفت: احمدی نژاد در دوره ریاست جمهوری خود سه نقص عمده داشت، اول اینکه به این نتیجه رسید که فقط خودش بهتر از همه می‌فهمد، دوم اینکه از مشاوران مناسبی در دوران ریاست جمهوی خود استفاده نکرد و سوم اینکه مجیز‌گویی و مبالغه‌گویی از او بیش از حد بود.

احمدی نژاد: حق ندارند به نام یا با انتساب به رهبری کاری بکنند


محمود احمدی نژاد در پایان اولین جلسه هیئت دولت در سال 92 با تبریک فرارسیدن عید نوروز به ملت ایران و جامعه بشری با اشاره به برگزاری انتخابات در سال جاری گفت: انتخابات متعلق به ملت است و همه ابعاد و سلایق گوناگون باید در آن شرکت کند؛ ملت انتخاب خود را انجام خواهد داد و دولت نیز در پی این است که بستری را فراهم کند که ملت در این انتخابات حضور با شکوه پیداکنند، هیچکس نمی‌تواند خود را از ملت بالاتر تصور کند یا در مسیر ملت خللی ایجاد کرده و به زعم خود اعمال نظر کند.
به گزارش فارس، احمدی‌نژاد گفت‌: همه در برابر قانون یکسان هستند، نظر رهبری نیز مشخص شده و هیچکس نمی‌تواند خود را به ایشان منتسب کرده و یا به نام ایشان کارهایی را انجام دهد،انشاءلله ملت انتخاب خود را انجام خواهد داد و حضور ملت نیز حضور پرشور و حداکثری خواهد بود.
وی افزود: باید رکوردی در عرصه انتخابات زده شود و اراده ملت به صحنه بیاید چراکه در این صورت هم مسائل داخلی سامان پیدا می‌کند و هم مسائل خارجی به نفع ملت ایران رقم خواهد خورد.
 


اخبار زندانیان سیاسی: مرخصی چند روزه تمدید نشد، نسرین ستوده به زندان بازگشت


وکیل و فعال حقوق بشری، خانم نسرین ستوده، در پی تمدید نشدن مرخصی اش به زندان اوین بازگشت.
رضا خندان، همسر نسرین ستوده در صفحه فیس بوک روز سه شنبه (ششم فروردین) نوشت: "از آنجا که دادستانی به طور قطعی اعلام کرده بود نسرین به مرخصی نمی آید ما قبل از تحویل سال به مسافرت رفتیم. پس از رفتن ما به او مرخصی دادند و او هم با نصف روز تاخیر به ما پیوست. بدون تعارف باید بگویم تا ماندن حتی یک نفر در زندان نه مرخصی و نه حتی آزادی از زندان چندان دلچسب نیست. با این که بیرون آمدن حتی یک نفر برای چند روز خود غنیمتی است.نسرین با تمدید نشدن مرخصی اش امشب به زندان برگشت. به امید روزی که آخرین نفر از زندان بیرون بیاید و ما دغدغه ی برگشت او را نداشته باشیم."
ممانعت از درمان  زندانی سیاسی دهه ۶۰ مبتلا به بیماری سرطان
بنابه گزارش   « فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران» زندانی سیاسی دهه ۶۰ علی معزی در شرایط حاد جسمی بسر می برد اما بازجویان وزارت اطلاعات و عباس جعفری دولت آبادی دادستان ولی فقیه مانع انتقال او به بیمارستان و درمان وی هستند.
اخیرا بیماری زندانی سیاسی علی معزی۵۹ ساله که از بیماری سرطان پروستات رنج می برد شدت یافته  و کلیه های وی دچار خونریزی شده است.اما باز جویان وزارت اطلاعات و بخصوص دادستان ولی فقیه عباس جعفری دولت آبادی که از جنایتکاران علیه بشریت و نام وی در لیست بین المللی ناقضین حقوق بشر می باشد مانع انتقال این زندانی سیاسی به بیمارستانهای خارج از زندان و درمان وی هستند. زندانی سیاسی علی معزی قبل ازآخرین دستگیری ، تازه مورد عمل جراحی قرار گرفته بود و تحت  نظر یک متخصص  بود. پزشک متخصص وی آمپولهایی برای وی تجویز کرده بود تا سرطان پروستات وی را مهار نماید.
اما آخوندی با نام مستعار علوی که از مسئولین وزارت اطلاعات و شکنجه گر بند ۲۰۹ می باشد به منظور زجرکش کردن وی ، مانع تزریق آنها شد واین مسئله منجر به گسترش سرطان وی شده است.
از طرفی دیگر صلواتی معروف به قاضی مرگ نزدیک به ۶ ماه است که او را از ملاقات با خانواده اش محروم نموده است .علت این محرومیت عدم حضوراین زندانی سیاسی در دادگاه فرمایشی ولی فقیه که رئیس آن قاضی مرگ صلواتی است، می باشد.صلواتی قاضی مرگ  روز ۲۹ اسفند ماه بدون حضور آقای معزی در دادگاه بصورت غیابی او را محاکمه نمود و  اتهاماتی مانند محاربه و همچنین اتهاماتی که پیش از این علیه وی بکار برده بود و به خاطر آن چند سال در زندان بسر برد را دوباره تکرار نموده است.

فرمانده ناجا : در سال 92 شاهد هیچ حادثه امنیتی نخواهیم بود

سردار احمدی مقدم گفت : احساس امنیت در جامعه در دهه گذشته رو به افزایش است.
به گزارش واحد مرکزی خبر، فرمانده نیروی انتظامی کشورمان امروز در جمع خبر نگاران در ارومیه با اشاره به این که این افزایش در نظر سنجی های مردمی ارزیابی شده است گفت : با تلاش های شبانه روزی و اشراف اطلاعاتی کارکنان نیروی انتظامی و با همکاری و هماهنگی سایر دستگاهها امنیت کامل در کشور برقرار است و پیش بینی می شود در سال 92 شاهد هیچ حادثه امنیتی نباشیم.
سردار احمدی مقدم به نقش مهم رسانه ها در ایجاد احساس امنیت در جامعه هم اشاره کرد و افزود : هدایت افکار عمومی به نشاط سیاسی و افزایش آگاهی ها از مهمترین وظایف رسانه ها است.
فرمانده نیروی انتظامی همچنین صبح امروز در جمع عشایر و کارکنان انتظامی در شهر مرزی سردشت آذربایجان غربی گفت : درصد بالایی از امنیت داخلی کشورمان متاثر از آرامش مطلوب در مرز های جمهوری اسلامی ایران است.
وی گفت : شهر مرزی سردشت در دوران اوایل پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفتع مقدس به دلیل استقرار گروهک های منحله تروریستی داخلی و خارجی یکی از ناامن ترین مناطق کشورمان بود که به پاس مجاهدت ها و از خود گذشتگی دلیر مردان غیور و عشایر مرزدار کشورمان این شهر و دیگر مرزهای کشورمان شاهد یک امنیت مطلوب و پایدار است .

نیروهای امنیتی صالح مرادی و کسری نوری را وادار به شکستن اعتصاب غذا کردند

ساعاتی پیش در پی تجمع دراویش در مقابل زندان عادل آباد شیراز، نیروهای امنیتی با فشار و تهدید به دو درویش اعتصاب کننده آنها را وادار به خوردن مقداری نان کرده و اقدام به فیلم برداری و تهیه گزارش خبری از آنان کردند!


به گزارش سایت  مجذوبان نور، در پی تجمع دراویش در مقابل زندان عادل آباد، نیروهای امنیتی و اطلاعاتی با فشار و تهدید، دو درویش اعتصاب کننده آقایان صالح مرادی و کسری نوری را وادار به خوردن مقداری نان کرده و اقدام به فیلم برداری از آنها کردند. این در حالی است که آقای احمدی، که ریاست کل زندان های استان فارس را بر عهده دارد، به میان جمعیت دراویش در مقابل زندان عادل آباد رفته و با خواهش برای ترک محل و متفرق شدن دراویش، قول مساعد برای رسیدگی‌های لازم  به وضعیت جسمی این دو درویش را داده است.

همچنین گزارش شده که دو درویش اعتصاب کننده طی تماس‌هایی از افراد تجمع کننده تشکر کرده‌ و خواسته‌اند که محل را هر چه سریعتر ترک کنند، به نظر می رسد با توجه به اقدام  مامورین وزارت اطلاعات مبنی وادار کردن ایشان به خوردن نان و فیلم برداری از آنها، احتمالا این تماس‌ها نیز با فشار مامورین اطلاعات انجام شده باشد.

این دو درویش هم اکنون شش روز است که در اعتصاب غذای خشک به سر می‌برند و در دو روز اخیر بارها به دلیل ضعف جسمانی و بی‌هوشی به بهداری زندان منتقل شدند. آقایان صالح مرادی و کسری نوری هر کدام بیش از  ۳۵ کیلو کاهش وزن داشته، زیرچشم و ناخن‌های آنها به شدت سیاه شده و توان ایستادن ندارند. اما همچنان بر خواسته خود پا فشاری می‌کنند و حاضر به شکستن اعتصاب خود نیستند.

خاطرنشان می شود  که برخورد نیروهای امنیتی و برنامه ریزی برای شانه خالی کردن مسئولین از انجام وظایف و مسئولیت‌هایشن موضوع جدیدی نبوده و در گذشته نیز در تاریخ ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۱، ماموران امنیتی و مسئولان زندان عادل آباد شیراز، کسری نوری و صالح مرادی را با وجود وضیعت جسمی وخیم مجبور به انگشت زدن نامه‌ای کردند که مضمون آن حاکی از سلامتی کامل جسمی آنها و عدم نیاز به مداوا و رسیدگی کامل درمانی-بهداشتی در زندان بود.