۱۳۹۲ مهر ۳۰, سه‌شنبه

سخنگوی خانه موسیقی پس از اظهارات جنجالی مجبور به استعفا شد وی پرسیده بود در کجای قران آمده موسیقی حرام است

داریوش پیرنیاکان روز گذشته - 29 مهرماه - از سمت دبیر و سخنگویی خانه موسیقی استعفا داد.
به گزارش ایسنا، پیرنیاکان در توضیح دلیل این استعفا به با اشاره به خستگی در این سمت اظهار داشت: چند سالی دبیر و سخنگوی این نهاد بودم، اما به دلایلی از جمله برای استراحت کناره‌گیری کردم.
داریوش پیرنیاکان (نوازنده تار و ‌سه‌تار) از اعضای هیئت موسس خانه موسیقی است و در چند دوره دبیر و سخنگوی این نهاد بود.
به گزارش ایسنا، داریوش پیرنیاکان در چهاردهمین جشن خانه موسیقی که چندی پیش برگزار شده بود، گفت: موسیقی باید به رسمیت شناخته شود و فقها باید پاسخگو باشند که چرا می‌گویند موسیقی حرام است؟ دکتر شریعتی هم گفته است که آیه‌ای در قرآن درباره حرام بودن موسیقی وجود ندارد.
او در آن مراسم همچنین خواستار آزاد شدن صدای بانوان نیز شد.
این در حالی است که خانه موسیقی چند روز بعد اعلام کرد: سخنرانی داریوش پیرنیاکان در روز جشن خانه موسیقی بیان نظرات شخصی وی بوده و دیدگاه رسمی خانه موسیقی طی بیانیه‌ای اعلام شده است.

هیئت مدیره خانه موسیقی در جلسه آینده دبیر و سخنگوی جدید را معرفی خواهد کرد.

اخبار زندانیان سیاسی

بابک آسیایی به چهار سال حبس تعزیری محکوم شد
بابک آسیایی از فعالان فرهنگی که سال گذشته به همراه چهار تن دیگر بازداشت شده بود به چهار سال حبس تعزیری محکوم شد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، این فعال فرهنگی از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به چهار سال حبس تعزیری محکوم شده است.
اتهامات ایشان از سوی دادگاه انقلاب، تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری اعلام شده است.
نامبرده سال گذشته به همراه کاوه رحیمی، آرش کمانچه، پروین زندی و بهزاد آسیایی بازداشت شده بود.
مجید توکلی پس از ۴ سال زندان به مرخصی آمد
ندای سبز آزادی: مجید توکلی فعال دانشجویی پس از ۴ سال زندان  به مرخصی آمد.
این اولین مرخصی مجید توکلی پس از ۴ سال زندان است.بر اساس گزارشها این فعال دانشجویی با وثیقه ۶۰۰ میلیونی به مرخصی آمده است.او پس از سخنرانی در  تجمع دانشجویی روز ۱۶ آذر دانشگاه امیرکبیر هنگامی که به همراه برخی دیگر از دانشجویان قصد خروج از درب حافظ دانشگاه را داشت توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفته و دستگیر شد.

مجید توکلی در ۳۰ دی ۱۳۸۸ از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی به جرم اجتماع و تبانی علیه نظام، تبلیغ علیه نظام، توهین به رهبری و توهین به ریاست جمهوری به هشت سال و شش ماه حبس تعزیری، ۵ سال محرومیت از فعالیت سیاسی و ۵ سال ممنوعیت از خروج از کشور محکوم شد.

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، چهارشنبه 1 آبان، 23 اکتبر


















علل افزایش جرم در ایران

رادیو فردا، مجید محمدی : به گفتهٔ وزیر دادگستری دولت روحانی «میزان جرائم از تعداد جمعیت بیشتر است». (مهر ۱۹ مهر ۱۳۹۲) او پرونده‌های جرائم در کشور را رو به تزاید اعلام کرده است. معنای دقیق‌تر این سخن این است که میزان متوسط پروندهٔ جرم به ازای هر نفر بیش از یک است، در حالی که در گذشته کمتر از آن بوده است.

چرا در ایران پرونده‌های جرم رو به افزایش است؟ چه عواملی در این افزایش دخیل هستند؟ آیا بنا به ادعای مقامات که جامعهٔ ایران را جامعه‌ای دینی و مقامات کشور را پاک و الهی معرفی می‌کنند نباید انتظار کاهش جرائم را داشت؟ چرا وزیر دادگستری دولتی که به خاطر پرهیز از بد نشان دادن اوضاع دلیلی برای گفتن دروغ در این زمینه ندارد از افزایش جرائم شکایت می‌کند؟

شش دلیل روشن برای افزایش جرائم در کشور وجود دارد:

فقر، اعتیاد و ترک تحصیل

سه پس‌زمینهٔ بسیار روشن و قابل لمس برای افزایش جرائم افزایش فقر، اعتیاد و ترک تحصیل هستند. در اینجا بحث این نیست که فقر، اعتیاد و ترک تحصیل بالضروره به ارتکاب جرم منجر می‌شوند، بلکه سخن آن است که این سه احتمال وقوع جرم را بالا می‌برند. این سه عامل می‌توانند افزایش جرم در میان کسانی که با فقر مطلق درگیرند (چیزی حدود ۱۰ میلیون نفر)، از مواد مخدر استفاده می‌کنند (چیزی حدود ۳ تا ۷ میلیون نفر بنا به آمارهای مختلف) و جوانان و نوجوانانی که از تحصیل بازمانده‌اند (چیزی در حدود ۸ تا ۱۰ میلیون نفر) را تا حدودی توضیح دهد. این جمعیت حدود بیست میلیونی (در برخی اقشار فقر، ترک تحصیل و اعتیاد برهم افتادگی دارند) آسیب‌پذیرترین بخش در برابر جرم و جنایت هستند. زندان‌های کشور و دادگاه‌ها را بیشتر همین جمعیت پر می‌کنند.

مسابقه برای موفقیت بدون زحمت

بر باد رفتن حدود ۷۰۰ میلیارد دلار در کشور در هشت سال گذشته در دست عده‌ای قلیل به جامعهٔ ایران بیش از پیش نشان داد که روش رسیدن به خواسته‌های فردی کار و تلاش و امانت و راستکاری نیست. البته قبل از دولت احمدی‌نژاد نیز افراد به این نکته وقوف داشتند، اما منابع بادآورده تا این حد نبود. دولت احمدی‌نژاد به مسابقه برای موفقیت بدون زحمت شدت بخشید. یقه‌سفیدهای روحانی و سپاهی و بسیجی بیشترین جرائم ناشی از فساد اقتصادی و سوء استفاده از قدرت را به خود اختصاص می‌دهند چون دسترسی آسان و پنهان‌کارانه‌ای به قدرت دارند.

فروپاشی همبستگی‌های خانوادگی
به گفتهٔ وزیر دادگستری، نیمی از پرونده‌های جرائم در حوزه زمین و املاک است.  اختلافات در حوزهٔ زمین و املاک عمدتا میان اعضای خانواده و فامیل اتفاق می‌افتد، در انحصار وراثت و تقسیم املاک مشاع که عمدتا در اختیار روستاییانی از یک محل با پیوندهای خویشاوندی هستند. بخش قابل توجهی از زمین‌های کشاورزی کشور زمین‌های مشاع هستند که اغلب افراد یک فامیل یا قبیله و عشیره را در برمی‌گیرند. اینها به آسانی نمی‌توانند به تفکیک و تقسیم زمین‌ دست بزنند و اختلافات آنها منجر به اقدامات مجرمانه می‌شود. این دسته از جرائم هم در طبقات فقیر و هم در طبقات متوسط به چشم می‌خورد.

با توجه به این که بیش از ۹۰ درصد نیروی کار کشور در کارگاه‌هایی با کمتر از ۵ نفر کار می‌کنند (عمدتا اعضای یک خانواده) سست شدن روابط خانوادگی در این محیط‌ها نیز به اختلافات لاینحل و ارتکاب جرم منجر می‌شوند.

بی‌اعتبار شدن گروه‌های مرجع

در سال‌های قبل از انقلاب ۵۷ دو قشر مرجع اجتماعی وجود داشت: روحانیت و دانشگاهیان. روحانیت با رسیدن به قدرت و کشت و کشتار و جنایت و فساد در طی سه چهار سال مرجعیت اجتماعی و اخلاقی خود را از دست داد. کسانی که بعد از آن در حول و حوش روحانیون هستند تنها برای کسب امتیازات بیشتر چنین می‌کنند. ثروتمندان ایرانی در سه دههٔ گذشته همه کسانی هستند که به روحانیون نزدیک بوده‌اند.

پس از بر باد رفتن اعتبار اخلاقی نهادهای دینی، مقامات کشوری و روحانیون به مرجع دیگر اعتبار رو کردند تا اعتبار ازکف‌رفته را جبران کنند. با رویکرد مقامات به مشاغل دانشگاهی و کسب مدارج عالی و تزریق بخش قابل توجهی از روحانیون به دانشگاه‌ها و بعد عنوان استاد و دکتر گرفتن بسیاری از مقامات، دانشگاه نیز در برابر تودهٔ مردم اعتبار گذشتهٔ خود را به تدریج از دست داد. جامعه‌ای که مرجع اعتبار ندارد جامعه‌ای بدون شاقول و میزان است. افراد در چنین جامعه‌ای قطب‌نمای اخلاقی خود را از دست می‌دهند.


برای سده‌ها مردمی که از خدا می‌ترسیدند و به‌واسطهٔ این ترس از جرم و جنایت دوری می‌کردند پس از شکل‌گیری حکومت دینی دیدند که حاکمان در کرسی خدا و پیامبر و امامان نشستند و هر کاری را که می‌توانستند از تقلب و دروغ و سرکوب مخالف تا سوء استفاده از قدرت و فساد انجام دادند. وقتی مراجع تقلید و اساتید حوزهٔ علمیه مثل آب خوردن هزاران زندانی را در زندان اعدام می‌کند یا به راحتی دروغ می‌گوید یا به تاراج اموال عمومی دست می‌زنند مردم عادی مطمئن می‌شوند که خدایی و رستاخیزی و مجازاتی در کار نیست. وقتی نمایندگان خدا از خدا نمی‌هراسند، چرا مردم عادی باید از او بهراسند؟

وضعیت جنگل

فقدان حاکمیت قانون و فساد گسترده در عین سرکوب شدید منتقدان توسط مقامات وضعیت جامعهٔ ایران را به شرایط جنگ همه علیه همه در حوزهٔ منافع سوق داده است. در این وضعیت جنگی دیگر مرز میان جرم و غیر جرم برداشته می‌شود و افراد حاضرند هر کاری برای پیشرفت خود حتی به قیمت از میان رفتن دیگران و تخریب وضعیت جامعه انجام دهند. به همین دلیل است که بسیاری از افراد به راحتی می‌توانند مرتکب نقض قانون شوند، حتی بدون آن که به این نقض نیازی داشته باشند. بسیاری از شهروندان ایرانی به این نکته وقوف دارند که رعایت قانون به نفع آنهاست، اما بی‌اعتباری مراجع قانون‌گذاری و اعمال قانون، ظالمانه بودن برخی از قوانین و بازنده بودن کسانی که قانون را رعایت می‌کنند افراد را به رعایت قانون بی‌توجه می‌سازد.

***

وضعیت امروز جامعهٔ ایران را می‌توان بی‌هنجاری نام گذاشت. هیچ ارزش و هنجاری نیست که اعضای جامعه بر آن توافق داشته باشند. جنگ دائمی میان قدرتمندان و مردم عادی بر سر باورها و سبک‌های زندگی وجود دارد: حکومت با در اختیار داشتن منابع قدرت و ثروت در پی تحمیل باورها و سبک زندگی خود است و مردم عادی نیز در برابر آن مقاومت می‌کنند. مخرج مشترکی نیز وجود ندارد. در چنین وضعیتی دیوار میان جرم و غیر جرم، درست و نادرست، خیر و شر، و خوب و بد برداشته می‌شود. 

وضعیت نامعلوم سه وب نگار و فعال فرهنگی – دانشجویی بازداشتی

با گذشت حدود سه هفته از بازداشت سه فعال دانشجویی و وب نگار در استان های فارس و تهران، از وضعیت آنان کماکان خبری منتشر نشده و تنها یکی از آنان طی تماس با خانواده، از تداوم تحقیقات و تمدید قرار بازداشت خود خبر داده و خانواده دو فعال دانشجویی نیز تهدید به برخورد قضایی شده اند. یک فعال حقوق بشری به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت احمدرضا نجداد، فعال فرهنگی و وب‌نگار اقتصادی منتقد، پنجشنبه ۲۸ شهریور ماه هنگامی که عازم خارج از کشور بود، گذرنامه او  در فرودگاه بین المللی تهران توقیف شد و سپس توسط چند تن از ماموران لباس شخصی بازداشت شد.
وی گفت که ماموران همزمان وسایل همراه وی را نیز از بخش کنترل تحویل گرفته و با خود بردند و با گذشت حدود سه هفته و بعد از مراجعات مکرر خانواده این نویسنده منتقد به زندان اوین و دادگاه انقلاب، سرانجام وی روز سه شنبه ۲۳ مهر ماه موفق شد دید با خانواده خود تماس تلفنی کوتاهی بگیرد و از تداوم تحقیقات پرونده و تمدید قرار بازداشت خود خبر دهد.

مراجعات خانواده فرمانی و مولوی فر به دادگاه انقلاب فارس و اداره کل اطلاعات استان نیز تا کنون نتیجه ای نداشته است، اما روز شنبه ۲۷ مهر ماه یکی از ماموران حاضر در دادگاه انقلاب به پدر مهرداد فرمانی و برادر مهران مولوی فر هشدار داد که در صورت مراجعه مجدد و ایجاد “مزاحمت”، آنها نیز بازداشت خواهند شد. چندی پیش نیز یکی از اعضای خانواده مریم شفیع پور، فعال دانشجویی بازداشتی، توسط دادستانی تهدید به برخورد قضایی شد.

علم الهدی : اگر از 57 هزار دانشجو بسیجی در دانشگاه های استان خراسان 5000 بسیجی روی مین رو پروزش دهیم موفق خواهیم بود/ جریانی (حسن روحانی) که روی کار آمده جریان ما نیست/ احمدی نژاد 6 ماه آخر خراب کرد/ اگر این جریان (که می خواهد شعار «مرگ بر آمریکا» را بردارد) موفق شود، همه چیز را از دست خواهیم داد

آخوند علم الهدی امام جمعه مشهد روز گذشته در دیدار با کادر مجموعه سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی در دفتر خود گفت: ما علما در جمهوری اسلامی ایران دلواپس هستیم و شما بسیجیان علاوه بر این دلواپسی آرمان گرا نیز هستید و این بسیار برای اسلام ارزشمند است.

به گزارش خبرگزاری دانشجو؛ وی در پاسخ به سوالات بسیجیان در خصوص نفوذ تفکرات شرقی و غربی در داخل دانشگاه ها گفت: راهکار مقابله با این نفوذ به شیوه مستقیم به نتیجه نمی رسد؛ اگر ما بیاییم و جریان فکری خود را حفظ کنیم و بر مبانی اعتقادات دینی و مذهبی خود پافشاری کنیم، می توانیم در مقابل این تفکر بایستیم.

گزیده سخنان علم الهدی را در ادامه می خوانید:

  • 57 هزار دانشجو بسیجی در دانشگاه های استان خراسان رضوی حضور دارند. ما اگر بتوانیم 5000 بسیجی فعال از میان این بسیجیان استخراج کنیم موفق خواهیم بود؛ اما باید بدانید این تعداد دانشجوی بسیجی باید از آن نوع بسیجیانی باشند که حاضر می شوند بروند به روی مین.
  • اینکه در انتخابات فکر کنید اصولگرایان شکست خورده اند را من اصلا قبول ندارم در حال حاضر سه ماه است که دولت یازدهم مستقر شده و تمام تلاش خود را در حساس ترین نقطه کشور یعنی خراسان رضوی جهت تشکیل شورایی برای خود انجام داده اند؛ اما موفق نشده این یعنی ما اصولگرایان هنوز قدرت داریم.
  • تا به همین امروز دولت یازدهم شش نفر را در مشهد مقدس جهت تصدی پست استانداری تا مرز حکم دادن جلو برده است؛ اما نتوانسته از این میان شخصی را بر این مسند بنشاند مشخص است که اصولگرایی هنوز شکست نخورده است این عملیات روانی است که اصلاح طلبان راه انداخته اند تا اصولگرایان را منزوی کنند.
  • دولتی که سر کار آمده 49.3درصد رای مردم را با خود ندارد و این تقریبا یعنی نصف آرای ملت ایران اگر تنفیذ رهبری نبود این دولت قدم از قدم نمی توانست بردارد و اینکه ما بگوییم در مجموع نفوذ قدرت را در کشور باید نگاه کنیم این خیلی معیار نیست.
  • رئیس جمهوری اسلامی ایران از تبار اصلاح طلبان نیست گرچه در برابر تصمیم گیری های آنها نیز سفت و محکم مقابله نمی کند؛ اما از جنس خاتمی و مبانی فکری او نیز نمی باشد در حال حاضر روحانی در خصوص تصمیم گیری های مهم خود هیچ شخصی را به اندازه رهبری قبول ندارد.
  • جلیلی کاندیدایی بود که تقریبا 90 درصد از آرای خود را به دلیل گفتمان انقلابش به دست آورد؛ اما دیگر کاندیدای دور یازدهم در مسئله مدیریتی و اداره کشور آرا را به خود اختصاص دادند.
  • مقام معظم رهبری به جلیلی پس از چهار میلیون رایی که کسب کرد گفتند: «این چهار میلیون نشانگر وجود یک جوهره در این جامعه است».
  • اکثر افرادی که به جلیلی رای دادند دانشجویان طلبه ها و اکثرا جوان و پرانرژی بودند این چهار میلیون جوهره انقلاب هستند و ما باید آنها را منسجم تا دوره بعدی انتخابات ریاست جمهوری حفظ کنیم این چهار میلیون همان افرادی هستند که اگر الان جنگ میان ایران و آمریکا شکل بگیرد در میدان جنگ خط مقدم و عقبه آن خدمت خواهند کرد.
  • جریانی که روی کار آمده جریان ما نیست، درست است که اصلاح طلبان اکنون امور را تا حدودی در دست گرفته اند؛ اما وظیفه ما غصه خوردن و به گردن گرفتن نیست با وجود گذشت سه ماه از استقرار دولت جدید اما تورم هنوز سرجایش است و تکان نخورده و مرغ نیز به کیلویی 7000 تومان رسیده اگر دولت اصولگرا الان بر سر کار بود آنها چگونه رفتار می کردند ما نیز باید از دولت دلیل این ناتوانی را مطالبه کنیم.
  • آنچه که امروز اقتصاد ما را این چنین دچار بحران کرده است عملکرد ضعیف احمدی نژاد در شش ماه آخر دوران ریاست جمهوری اش بود.
  • سونامی که امروز با یک حرکت اقتصاد ما را زیر و رو کرده است همان تصمیم بانک مرکزی در ماه های آخر ریاست جمهوری احمدی نژاد بود؛ اما متاسفانه به جای اینکه چندنفر کارشناس و مدیر بیایند و این مسئله را در داخل حل کنند دنبال مقصر می گردند و دیپلماسی خارجی را راهکار می دانند.
  • باید حواس مان جمع باشد که کم کاری و ناتوانی دیپلماسی امروز دولت یازدهم به گردن ما نیفتد آنچه که اکنون در سیاست خارجی ما شکل گرفته شکست خورده است؛ زیرا آمریکا هیچ زمان در برابر ما از خود نرمش نشان نخواهد داد ما منتظر هستیم تا ببینیم دولت و دیپلماسی او چه کار می خواهد انجام دهند و باید حواس مان باشد که به گونه ای رفتار نکنیم که شکست خود را به گردن ما بیندازند و در انتهای بگویند بچه حزب اللهی ها، علما و در نهایت رهبری نگذاشتند که ما کاری انجام دهیم.
  • آن جریانی که می خواهد شعار «مرگ بر آمریکا» را براندازی کند و یا حرف هایی را در سایت ها بیان می کنند که فرزندان شهدا را نیز به هم می ریزد همان جریانی است که می خواهد بگوید «نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران» اینها قشری خاکستری هستند که می خواهند بی بند و باری و از بین رفتن ارزش های اسلامی و از بین رفتن استکباری ستیزی را در میان ما عادی جلوه دهند.

  • اگر این جریان ساختارشکن موفق شود کار خود را پیش ببرد ما همه چیز را از دست خواهیم داد و باید اسلام را فراموش کنیم باید در عرصه دانشگاه اجازه ندهیم این اتفاق بیفتد؛ البته در این مسیر وابسته افرادی نیز نشویم.

افشای علت کنار گذاشته شدن دقیقه 90 توفیقی: مخالفت علی خامنه ای نقش خامنه ای در تائید و یا رد وزرا

آینده آنلاین : در حالی که تا آخرین دقایق غروب شنبه، معرفی دکتر توفیقی به مجلس قطعی بود و طی دو ماه گذشته، رایزنی های سرپرست وزارت علوم با نمایندگان مجلس نیز نتیجه داده بود، تغییر ناگهانی گزینه وزارت علوم ، با شگفتی ناظران سیاسی و نزدیکان توفیقی روبرو شده بود، اما علی مطهری از راز این تغییر در دقیقه 90 پرده برداشت.
به گزارش خبرنگار "آینده"، نماینده مردم تهران، در پاسخ به سوالی درباره موضوعات مطرح شده مبنی بر برنامه ریزی دولت برای انتخاب جعفر توفیقی به عنوان سرپرست و بعد معرفی رضا فرجی دانا به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس گفت: به طور حتم دولت روحانی مصمم به معرفی توفیقی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری بود، اما طبق اطلاع من رهبر معظم انقلاب با معرفی وی به عنوان وزیر پیشنهادی مخالفت کرده اند.
وی در گفت وگو با خانه ملت با اشاره به معرفی 3 وزیر پیشنهادی «علوم، تحقیقات و فناوری»، «آموزش و پرورش» و «ورزش و جوانان» به مجلس گفت: هم اکنون در مرحله تحقیق هستیم.
این در حالی است که دیروز «غلامرضا تاجگردون» از جمله نمایندگان اصلاح طلب مجلس در واکنش به معرفی فرجی دانا گفته بود، توفیقی در مجلس رای می آورد. وی که در مدت معرفی توفیقی به مجلس برای برطرف کردن سوءتفاهم ها علیه توفیقی بسیار تلاش کرده بود، این اقدام دولت را اقدامی اشتباه می داند که حتی در رای نمایندگان موافق به دو وزیر دیگر هم تاثیرگذار خواهد بود.
وی که گفته نمی داند کدام منطق، دولت را به سمت حذف نام سرپرست وزارت علوم کشانده، در کنار ده ها نماینده دیگر معترض به تصمیم اخیر دولت، تاکید دارد که رای آوری توفیقی در مجلس قطعی بوده. تحلیل تاجگردون در گفتگو با شرق، این است که شاید دولت از افراد خاصی مشورت می‏گیرد که البته آن افراد چندان هم خیرخواه دولت نیستند، یا اینکه گروه های قدرتی خارج از مجلس به دولت فشار می آورند که این مساله هم امر پسندیده ای نیست.
این در حالی است که پیش از این هم در افواه نقل شده بود که روحانی قصد معرفی مسجدجامعی برای وزارت ارشاد، یونسی برای وزارت اطلاعات و علایی برای وزارت دفاع را داشت که با اینها هم مخالفت شده است.
سال 88 و بعد از انتخابات پرحاشیه ریاست جمهوری نیز ظاهرا رهبری توصیه ای به نمایندگان برای رای به کابینه دوم احمدی نژاد داشته اند.
آن گونه که محمدرضا باهنر چندی در جلسه افطاری پنج شنبه شب جامعه اسلامی مهندسین در مسجد دانشگاه امام صادق درباره ی روند رسیدگی به رای اعتماد وزرای پیشنهادی توسط نمایندگان گفت: اگر توصیه رهبری نبود احتمال داشت که 8 الی 9 نفر از وزرا رای نیاورند.
به گفته باهنر، "راهنمایی" رهبری این بود که به نظر رییس جمهور در کارآمدی افراد پیشنهادی اعتماد کنیم و  اگر پیام رهبری نبود احتمال می دهیم علاوه بر سه نفری هم که رای نیاوردند، وزرای نفت، صنایع ، بازرگانی ، تعاون، راه و ترابری و حتی  خارجه رای نمی آوردند.

نایب رئیس مجلس این را هم گفته بود که "با توجه به مخالفت برخی مراجع با معرفی وزرای زن، رهبری به دولت توصیه کرده بودند که نظر مراجع را لحاظ کنند. " البته احمدی نژاد سه وزیر زن معرفی کرد.

احمد خاتمی: مسئولین به گونه ای سخن نگویند که گوئی تحریم ها اثر کرده است

به گزارش مهر،  آخوند احمد خاتمی در همایش همایش سبک زندگی در تمدن‌سازی نوین صبح دوشنبه در دانشگاه امام حسین کرمان گفت : روند مذاکرات را پیگیری می‌کنیم و به تیم مذاکره‌کنندگان ایران می‌گوییم آفرین، اما از آنها می‌خواهیم به شدت مراقب باشند زیرا همان قدر که به دولتمردان خودمان اعتماد داریم اما هیچ اعتمادی به دولت‌های غربی وجود ندارد.
امام جمعه تهران افزود: ملت ما مدتها در مقابل تحریمها مقاومت کرده است و هم اکنون نیز به خوبی شاهد مقاومت کردم در مقابل تحریم‌ها هستیم از دولتمردان هم می‌خواهیم در کنار اقداماتی که انجام می‌دهد اما انتظار داریم که در بی حوصلگی ندمند و به گونه‌ای سخن نگویند که دشمنان تصور کنند تحریم‌ها اثر کرده است.
خاتمی ادامه داد: از مذاکره کنندگان و دولتمردان در زمینه مذاکره می‌خواهیم که در این خصوص به صورت کامل جدی باشند.

وی خواستار پیگیری مسئولان برای پیاده شدن رفتار اسلامی و دینی در جامعه شد.

نقدی : کت و شلوار برای ما نیست، چرا ما باید از دیگران الگو بگیریم/ نژاد اروپایی مثل نژاد دایناسورها در حال انقراض است/ ما ملتی هستیم که حسین، ‌عباس و علی داریم!

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: برخی افراد هستند که در ابتدا اندیشه‌های درستی از آنها سر زده اما بدعمل هستند که اگر این کار را استمرار ببخشند، کارشان به تکذیب پروردگار هم می‌رسد.
به گزارش خبرگزاری فارس، سردار محمدرضا نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در همایش طرح تحول نقوش پوشاک که عصر امروز (دوشنبه) برگزار شد، گفت: ما مدعی تحقق تمدن اسلامی هستیم و اصلی‌ترین رکن تمدن اسلامی فرهنگ اسلامی است.
وی افزود: سبک زندگی و آداب و رسوم زیربنای تمدن اسلامی است و دشمنان ما برای جلوگیری از تحقق این تمدن با ما در ستیز هستند.
نقدی در ادامه تاکید کرد: برخی افراد هستند که در ابتدا اندیشه‌های درستی از آنها سر زده اما بدعمل هستند که اگر این کار را استمرار ببخشند کارشان به تکذیب پروردگار هم می‌رسد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: یکی از مکان‌های ظهور و بروز نوع اندیشه، پوشش ماست اگر انسانی لباس فخرفروشی و یا جلف بپوشد قطعا این پوشش بر روی شخصیت و روحیه او اثر می‌گذارد.
نقدی ادامه داد:‌ مدرسه،‌ دانشگاه، رسانه، اصناف همه و همه باید در مسیر پوشش اسلامی پیشقدم باشند همانطور که شهید طیب حاج‌رضایی پرچمدار نهضت در آغاز حرکت امام بود
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه ما دلایل زیادی داریم که نباید از طرح‌ها و نقوش استقراضی استفاده کنیم، گفت: دلیل اول آن این است که مگر ما خودمان هویت نداریم که از علائم دیگران استفاده کنیم.
نقدی افزود: آنها با زدن علائمشان بر روی لباس‌های ما و همچنین نوع پوشش ما را نیز تغییر دادند. به عنوان مثال کت و شلوار برای ما نیست ما لباسی بهتر از آن داشتیم که با جغرافیای ما تناسب داشت و از عفاف بیشتری برخوردار بود. چرا ما باید از دیگران الگو و نقش بگیریم.
وی در ادامه سخنانش اظهار داشت: غربی‌ها امروز در همه امور و شئون زندگی‌شان ورشکست شده‌اند. نژاد اروپایی مثل نژاد دایناسورها در حال انقراض است. صد سال دیگر برای پیدا کردن افرادی با نژاد اروپایی باید گروه تحقیق بفرستیم. چون رشد جمعیت در همه کشورهای اروپایی منفی است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: دلیل آن هم فرهنگ مستحکم همجنس‌بازی و زندگی با حیوانات است که در اروپا رواج پیدا کرده است و کانون خانواده را از هم پاشانده است.
نقدی تاکید کرد: شکست این فرهنگ منحط واضح شده است حال آیا پیروی از این فرهنگ افتخار دارد که ما علامت آن را بر لباسمان بزنیم؟ بسیاری از این علائم و نشانه‌ها توهین به افراد و شخص پوشنده آن لباس است.
وی گفت: از سوی دیگر استفاده از برند و پوشش آنها نوعی ثروت و سرمایه برای آنها ایجاد می‌کند البته من به طرح‌های ایرانی با حروف لاتین هم انتقاد دارم. ما باید بر روی لباسمان با زبان فارسی بنویسیم تا هر کس خواست زبان ما را فرا بگیرد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: از سوی دیگر پوشیدن لباس غربی نوعی روحیه دادن به آنهاست و همه می‌دانیم که این دشمنان چه جنایت‌هایی علیه ملت ما روا داشتند و تحریم‌مان کردند حال ما چرا باید به آنها روحیه بدهیم.
نقدی اظهار داشت: ما ملتی هستیم که حسین، ‌عباس و علی داریم (از کی این افراد ایرانی شدند؟) نباید اینها را رها کنیم و تصاویر افرادی را بزنیم که به اسم هنرمند برای جلب توجه در مقابل مردم اعمال غیراخلاقی انجام می‌دهند.
وی با بیان اینکه پوشیدن این نوع لباس‌ها اگر برای تقویت کفار باشد، حرام است و اگر برای تشبیه شدن به آنها باشد ممنوع است. ما باید خودمان باشیم و فرهنگ خودمان را ترویج کنیم. هیچ کشوری در دنیا افتخارات کشور ما را ندارد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به پیشقدمی اصناف برای تحول نقوش پوشاک گفت: مطمئن باشید اگر خبر این حرکت به گوش مقام معظم رهبری برسد، دل نائب امام زمان را شاد کرده‌اید.

نقدی در پایان اظهار داشت: امیدوارم روزی شاهد باشیم به جای تصاویر غربی علائم،‌نام و نشان‌های اسلامی بر روی لباس جوانانمان و جوانان اروپایی و آمریکایی نقش ببندد.

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها، سه شنبه 30 مهر، 22 اکتبر