۱۳۹۲ خرداد ۲۲, چهارشنبه

حسن روحانی: شورای نگهبان از من خواست به هاشمی بگویم که صلاحیتش را احراز نمی​کنند

حسن روحانی گفته است که شورای نگهبان از او خواسته بود به هاشمی رفسنجانی اطلاع دهد که صلاحیتش احراز نمی شود.
روحانی در خصوص ارتباط شورای نگبهان با وی گفته است: شورای نگهبان بعد از اینکه در بررسی‌هایش به این نظر رسیده بود که به یک نحوی اعلام کند صلاحیت آیت‌الله هاشمی را احراز نکرده است از طریق دو نفر می‌خواست این خبر به آقای هاشمی منتقل شود. یکی از آن دو نفر من بودم و البته کس دیگری هم بود. وقتی با من صحبت کردند نمی‌دانستم چون در جایی حضور داشتم و برنامه‌ای داشتم. یکی از اعضای شورای‌نگهبان در تماس تلفنی به من گفت که شما نزدیکی ما هستید یا دورید؟ گفتم من نزدیکم. گفتند می‌توانید به شورای‌نگهبان سر بزنید؟ فکر کردم راجع به خودم سوالی دارند و فکر کردم شاید سوالی مدنظرشان است. رفتم شورای‌نگهبان. بعد دیدم که راجع به آقای هاشمی با من صحبت می‌کنند.
کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه افزوده است که به من گفتند که شما فکر می‌کنید آقای هاشمی ممکن است این روزها انصراف دهند؟ گفتم برای چه؟ نه من خبری ندارم. کم‌کم حس کردم که آنها دنبال این هستند که اگر ایشان انصراف ندهند، ردصلاحیت ایشان اعلام خواهد شد. به آنها گفتم که به نظرم به هیچ‌عنوان آقای هاشمی انصراف نخواهد داد. ولی شما کاری که طبق قانون فکر می‌کنید باید انجام دهید لابد انجام می‌دهید. ولی من به آقای هاشمی خبر می‌دهم که شما چه گفتید. فردای آن روز هم من به آقای هاشمی خبر دادم و هم نفر دیگری که شورای‌نگهبان واسطه کرده بود. دقیقا همانی شد که پیش‌بینی کرده بودم. آقای هاشمی گفت: «نه اهل انصراف نیستم، انصراف نمی‌دهم و احساس وظیفه کرده‌ام. اینکه شورای‌نگهبان تایید یا رد بکند برای من یکسان است.»
وی که با شرق گفت و گو می کرد در خصوص پرونده موسویان گفت: آقای موسویان را بعضی‌ها متهم کردند که در بعضی از رسانه‌ها هم مطرح شد و در دادگاه و دادسرا مورد بررسی قرار گرفت. در همان بررسی اولیه در مرحله دادسرا ایشان از جاسوسی به طور کامل تبرئه شد و حتی پرونده به دادگاه هم فرستاده نشد. اما مورد دیگر اتهام به دادگاه ارجاع شد و دادگاه، ایشان را به دو سال حبس تعلیقی محکوم کرد، این پرونده به یکسری مسایل درباره دوران سفارت ایشان در آلمان مربوط می‌شد، یعنی ایشان هیچ اتهامی نسبت به دورانی که در مذاکرات هسته‌ای بودند نداشتند ولی نسبت به دورانی که در وزارت خارجه و سفیر در آلمان بود اتهامی به ایشان وارد شد و بر مبنای همان اتهام به دو سال حبس تعلیقی محکوم شدند.

انجمن اسلامی جامعه پزشکی از حسن روحانی حمایت کرد

انجمن اسلامی جامعۀ پزشکی با صدور بیانیه ای از کاندیداتوری حسن روحانی حمایت کرد.
به گزارش کلمه، در این بیانیه به حمایت محمد خاتمی و هاشمی رفسنجانی از روحانی اشاره شده و از انصراف محمدرضا عارف از کاندیداتوری به عنوان اقدامی شجاعانه و اصلاح طلبانه تقدیر شده است.
متن کامل بیانیه انجمن اسلامی جامعۀ پزشکی در پی آمده است:
بنام خدا
انتخابات پیش روی ریاست جمهوری صحنۀ تعیین سرنوشت کشور و ملت ایران است و امید است با امانتداری دست اندر کاران رأی ملت تعیین کنندل سرنوشت آنان باشد.
اکنون که به همت و تلاش مجدانۀ آقای خاتمی روند همگرائی و اجماع اصلاح طلبان و اعتدال گرایان به نتیجۀ مطلوب رسیده و با سپاس فراوان از اقدام خیرخواهانه، شجاعانه و اصلاح طلبانه آقای دکتر عارف، بدینوسیله در همراهی با آیت الله هاشمی رفسنجانی و حجه الاسلام و المسلمین خاتمی حمایت این انجمن را از جناب حجه الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی اعلام می داریم.
امید است با شرکت گستردۀ مردم در انتخابات و رأی به ایشان، که خود را متعهد به پیگیری مطالبات برحق ملت و اصلاح امور بر اساس آنها اعلام نموده اند فصل جدیدی از امید و تحول سازنده در پیش روی کشور و ملت گشوده شود.
انجمن اسلامی جامعۀ پزشکی ایران

دیدار اساتید دانشگاه علم و صنعت با دختران میرحسین و رهنورد: بر همه مشخص شده که نگرانی های میرحسین برحق بود

جمعی از اساتید دانشگاه علم و صنعت با حضور درخانه ی یکی از دختران میرحسین و رهنورد به مناسبت عید سعید مبعث و در آستانه چهارمین سالگرد کودتای انتخاباتی با آنها دیدار کردند.
به گزارش کلمه، در این دیدار دوستانه، اساتید دانشگاه علم و صنعت همراه با ابلاغ سلام و دوستی خود به میرحسین موسوی و زهرا رهنورد خاطرنشان کردند: همانطور که مهندس موسوی به همراه آقای کروبی بر عهد خود با مردم که در ایام انتخاباتی دوره دهم ریاست جمهوری و مناظره ها بر آن تاکید کرده بود، با وجود همه مشکلات و سختی ها، پایدار مانده است، اساتید و فعالین دانشگاهی نیز برعهد خود با ایشان باقی مانده و می مانند.
صدای مظلومیت و ایستادگی رهبران جنبش سبز مردم ایران خواهیم ماند
آنها همچنین با تاکید بر اینکه جمع حاضر به نمایندگی تعداد بسیار زیادی از همکارانی است که چنین دیدگاهی دارند تصریح کردند که صدای مظلومیت و ایستادگی رهبران جنبش سبز مردم ایران را همچنان خواهند رساند.
اساتید دانشگاه علم و صنعت همچنین با تشریح وضعیت امنیتی حاکم بر دانشگاه ها تاکید کردند که این وضعیت موجب خاموشی و سکوت دانشجویان شده است.
حصر نوعی شکنجه است
آن ها با ابراز تاسف از ادامه حصر تصریح کردند که غیر از آنکه مجازات حصر قانونی نیست و روش جدا کردن یک انسان از فضای بیرون نوعی شکنجه به حساب می آید، اصولا حرف ها و رفتار آقای موسوی و خانم رهنورد و آقای کروبی جز خیر خواهی و حق جویی نبوده است که چنین رفتاری آنهم غیرقانونی با ایشان صورت بگیرد.
به گفته ی اساتید دانشگاه برهمه مشخص شده است که همه ی آن نگرانی ها و خیرخواهی ها همه به جا و برحق بوده است.
اساتید دانشگاه علم و صنعت در ادامه خاطرنشان کردند: همچنین در کنار این بلایا باید در نظر داشت که اتفاقات و وضع کشور در ۴ سال گذشته بهره ای بزرگ برای ملت نیز داشت و آن این بود که برای اولین بار از صدر تا ذیل حاکمیت به طور کامل در اختیار جریان اقتدارگرا قرار گرفت و برای همه مشخص و در تاریخ هم ثبت شد که نظم سیاسی موجود که بر اساس تفسیری اقتدارگرایانه از قانون اساسی شکل گرفته و تاکنون گناه ناکامی های خود را به گردن ناهم گونی اجزای انتخابی و انتصابی حکومت می انداخت تا چه حد مساله زا و ناموفق بوده و خواهد بود.
مناظره ها نشانه ی پیروزی یاران محصور جنبش سبز بود
در این دیدار با اشاره به مناظره های انتخاباتی یازدهمین دوره ی ریاست جمهوری عنوان شد که امروزه به خصوص با مشاهده مناظرات انتخاباتی و مقایسه آن با گفته ها و نگاه آقای موسوی در انتخابات دهم می توان به وضوح گفت که جهت این مناظرات همه نشان بر پیروزی واقعی برای این یاران محصور جنبش سبز است.
این اساتید با تاکید بر این که به رشد فکری به عنوان سرمایه ای ارزشمند برای حفظ کشور دست یافته ایم افزودند: نسل جوان نیز با ایستادگی زندانیان و محصورین و اتفاقات متعدد درون ایران و نیز کشورهایی مثل سوریه با حجم بالای کشتار انسانی به این نتیجه رسیده است که گره مسائل کشور تنها با دست خود مردم و در چارچوب هایی مدنی قابل باز شدن است و درحالی که بی توجهی مسئولین و یا واضع مشکوک عده ای به مساله قومیت ها و خطر بیگانه در مورد تمامیت ارضی کشور و خطر تجزیه آن جدی است.
ما می توانیم و باید از شعله امید محافظت کنیم
اساتید سبز دانشگاه علم وصنعت در ادامه به تشریح اینکه این راه با همه سختی ها و دشواری هایی که برای همه و به خصوص خانواده های زندانیان وآسیب دیدگان و مهندس موسوی و دکتر رهنورد و خانواده شان داشته، راهی پرامید با آینده ای روشن است تاکید کردند که به علت همه ی این نشانه ها و اشاره ها ما می توانیم و باید از شعله امید محافظت کنیم.
در ادامه ی این دیدار دختران میرحسین و رهنورد ضمن شرح جفا ها و مسائلی که بر آنها و پدر و مادرشان رفته و می رود بخشی از حوادث روزهای پیش از انتخابات و چگونگی تصمیم گیری های مهندس موسوی در روزهای حساس اول بعد از انتخابات سال ۱۳۸۸ را با ذکر جزئیات شرح دادند.
آنها با بیان اینکه اگرچه روزهایی سخت و پرحادثه را پشت سر گذاشته اند ولی این سختی ها را در کنار غم ها و مصیبت های خانواده‌هایی که عزیزانشان را از دست داده اند، سلامتی شان دچار مشکل شده یا در کنار مشکلات سایر خانواده های زندانیان سیاسی می بینند ابراز امیدواری کردند که کشور و مردم روزهایی خوش و پر امید را در پیش رو داشته باشند و دیگر مسائل اینچنین تلخ تکرار نشود.
دختران میرحسین و رهنورد با اشاره به سخنرانی و اتهام زنی های خشمگین افرادی که تریبون ها در دست آنهاست تصریح کردند که اگرچه هنوز هم آنها مطالبات به حق مردم و یاران محصور جنبش سبز را با عناوینی چون فتنه خطاب می کنند ولی از خلال همه ی این صحبت ها مشخص است که آنها از مشکلات و اشتباه های خود و وضعیت بدی که کشور به دلیل این گزینش ها درگیر آن شده است آگاهی کامل دارند.

نظر مادر شهید مصطفی کریم بیگی درباره انتخابات

کلمه- گروه خبر: مادر شهید مصطفی کریم بیگی در راستای اختلاف نظرهای افراد برای شرکت یا عدم شرکت در انتخابات معتقد است شرکت کردن یا نکردن مسئله ی ما نیست، چیزی که نباید فراموش شوداتحاد ماست، همان اتحاد سبزی که با هم در قلب هایمان بستیم و برایش هزینه ها دادیم، نگذاریم اتحادمان از بین برود که بسیار سخت به دست آمده است.
مادر این شهید جنبش سبز در صفحه شخصی فیس بوکش نوشته است: توی ِ هر محفلی که وارد میشی همه جا بحث سر شرکت یا عدم ِ شرکت در انتخاباته ، چهار سال از انتخاباتِ قبلی گذشته و ما توی ِ خیابون ها و زندان ها کشته های زیادی رو دادیم. عده ای دیگه از دوستامون رو هم اسیر کردن، اما وقعا ما نمیدونیم که اگه مصطفی یا بقیه ی شهیدامون الان زنده بودن توی ِ این انتخابات شرکت میکردن یا نه.
وی در ادامه ی این یادداشت افزوده است: اون روزا همه ی ما توی ِ خیابونا بودیم و هر کدوم از این بچه هایی که دارن حرف از شرکت یا تحریم میزنن ممکن بود کشته بشن. همه ی این جوونا الان شهیدای زنده ی ما هستن، اینا حق دارن که با دلایلی که دارن توی انتخابات شرکت کنن یا تحریم کنن چیزی که نباید فراموش بشه اتحاد ماست، همان اتحاد سبزی که با هم در قلب هایمان بستیم و برایش هزینه ها دادیم، نگذاریم اتحادمان از بین برود که بسیار سخت به دست آمده است.
به گزارش کلمه، مصطفی کریم بیگی در روز عاشورا در حوالی خیابان نوفل لوشاتو مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به شهادت رسید. خانواده کریم بیگی تا روزها پس از شهادت او هیچ گونه اطلاعی از این موضوع نداشتند و تصور می کردند
که وی در روز عاشورا بازداشت شده تا اینکه هفته ها بعد خانواده وی جسد فرزندشان را در پزشکی قانونی شناسایی کردند. با اینکه منزل این شهید در تهران است، اما ماموران امنیتی اجازه دفن او را در این شهر ندادند و خانواده وی مجبور شدند او را در جایی دور از محل سکونت خانواده اش یعنی شهریار کرج به خاک بسپارند.
‎سرانجام در روز ۲۲ دی ماه، تنها با حضور پدر، مادر و خواهر مصطفی و هنگام غروب آفتاب، پیکر شهید کریم بیگی در شهریار به شکل مظلومانه ای به خاک سپرده می شود.

احمدی نژاد: دولت نهم و دهم آرمانی ترین و پاک ترین دولت تاریخ کشور است

احمدی نژاد مدعی شد که دولت نهم و دهم را آرمانی‌ترین، مکتبی‌ترین و پاک‌ترین دولت تاریخ کشور شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، محمود احمدی‌نژاد صبح امروز (چهارشنبه) در مراسم اعطای نشان دولتی، به وزرا و مدیران ارشد قوه مجریه ادعا کرد: باور دارم مجموعه‌ای که در دو دولت نهم و دهم گردهم جمع شدند، کسانی بودند که انگیزه‌های اصلی حرکت، زندگی و مسئولیت پذیریشان تلاش در راه آرمان‌ها بوده است.
احمدی نژادادعا کرد: اگر چه در دوره دفاع مقدس شرایط سختی در کشور حاکم بود، ولی وجود جنگ باعث شده بود تا بسیاری از مطالبات و تقاضاهای اجتماعی مردم تحت شعاع آن قرار بگیرد و به همین خاطر فشار کمتری به مجموعه مدیران وارد بود، اما دوره هشت سال اخیر یک دوره استثنایی در تاریخ کشور است. بیش از ۵ سال است که اقتصاد جهانی در رکود است و در ۵ الی ۶ سال گذشته نیز تحریم‌های سنگین و بی‌سابقه‌ای علیه ملت ایران اعمال شده است و البته عده‌ای هم از ابتدای تشکیل دولت صف‌آرایی سنگینی تشکیل دادند تا خدمات دولت دیده و مطرح نشود، بی‌تردید کار کردن در چنین شرایطی کاری سخت و دشوار است.
احمدی‌نژاد باز هم مدعی شد: شرایط حاکم در هیچ دوره‌ای چنین نبود که دولت برای رفع مشکلات کشور تنها بماند و دیگران نیز نه تنها کمک نکنند، بلکه کارشکنی هم داشته باشند.