۱۳۹۲ خرداد ۴, شنبه

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها ، یکشنبه 5 خرداد، 26 می





































ورود سعید جلیلی به انتخابات با ورود برخی افراد ارتباط داشت»

به گفته یک عضو ستاد جلیلی او در واکنش به نامزدی برخی افراد کاندیدا شده. تاکید جلیلی در اولین سخنرانی انتخاباتی‌اش بر استقرار "اسلام ناب و احیای نظام اسلامی" بود. همزمان تلاش سایر نامزدهای اصولگرا برای یارگیری ادامه دارد.
رشید قانعی از مسئولان ستاد انتخاباتی سعید جلیلی گفته است که  ورود جلیلی به عرصه انتخابات واکنشی به ورود "برخی افراد" به این عرصه صورت گرفته است. به گفته قانعی «آقای جلیلی از مدتها قبل قصد ورود به انتخابات را داشت اما با توجه به آرایش صحنه احساس تکلیف می‌کرد که وارد شود یا خیر... (ولی نهایتا) ورود ایشان به عرصه انتخابات با ورود برخی افراد صورت گرفت.»

با توجه به این که جلیلی نیز در آخرین ساعات قانونی برای  ثبت نام به وزارت کشور رفت این گمانه قوی وجود دارد که وی و حامیانش برای مقابله با هاشمی رفسنجانی وارد کارزار انتخاباتی شده‌اند.

با این همه، قانعی گفته است که به رغم رد صلاحیت برخی از نامزدها (هاشمی) جلیلی قصد کناره‌گیری ندارد.

حمایت جبهه پایداری از جلیلی

با کنار رفتن کامران باقری لنکرانی گمان می‌رفت که جبهه پایداری که لنکرانی نامزد اصلی آن بود از در حمایت از جلیلی درآید. گرچه تا کنون از سوی رهبر معنوی این جبهه، یعنی آیت‌الله مصباح یزدی موضعی در این رابطه گرفته نشده، ولی امیرحسین قاضی‌زاده، سخنگوی جبهه پایداری، روز شنبه به خبرگزاری فارس گفت که «جلیلی بهترین گزینه سکانداری قوه مجریه در ۸ سال آینده است».

علاوه بر رجانیوز که به جبهه پایداری نزدیک است، سایت‌هایی همچون مشرق‌نیوز و خبرگزاری فارس که به سپاه پاسداران نزدیکند نیز آشکار و پنهان سیاست حمایت از سعید جلیلی را در پیش گرفته‌اند.

با توجه به حمایت برخی از رسانه‌های نزدیک به دولت از رجایی این گمانه مطرح است که اگر حذف اسفندیار رحیم‌‌مشایی از گردونه انتخابات مورد تجدیدنظر قرار نگیرد، احتمالا تیم احمدی‌نژاد به سوی حمایت از جلیلی متمایل خواهد شد. از سوی گرچه احمدی‌نژاد گهگاه در ماه‌های اخیر به طور تلویحی گفته است که در مباحث مربوط به مذاکرات هسته‌ای مشاورت و مداخله چندان ندارد، ولی با این همه، مناسبات وی به عنوان رئیس شورای عالی امنیت ملی و سعید جلیلی، دبیر این شورا که رئیس تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران هم هست، با حاشیه‌های چندانی توام نبوده است.

"احیای نظام اسلامی"، راهی که شاید به مقصد نرسد

جلیلی در اولین سخنرانی انتخاباتی خود که روز جمعه در استادیوم شیرودی در جمع هواداران خود ایراد کرد، بر "گفتمان انقلابی اسلامی و گفتمان مقاومت" تاکید کرد و خواهان حاکمیت کامل "اسلام ناب" شد.

جلیلی با استناد به سخنان آیت‌الله خمینی خواهان خشکاندن ریشه صهیونیسم و نظام سرمایه‌داری و اشاعه نظام اسلامی در جهان شد.

جلیلی در بخشی از سخنان خود با حمله به مواضع کسانی که برقراری مناسبات با آمریکا را به سود ایران می‌دانند گفت: «ما به لطف خدا تصمیم داریم که نظام اسلامی را احیا کنیم و اگر نوکران آمریکا نمی‌پسندند و آن را قدرت‌طلبی و توسعه‌طلبی می‌دانند از آن باکی نداریم و از آن استقبال می‌کنیم.»

جلیلی البته تاکید کرد که شاید این راه به مقصد نرسد. او گفت: «مالک اشتر به مصر نرسید اما دعای حضرت علی که برای او سعادت و شهادت را طلب کرده بود، مستجاب شد.»

اصول‌گراها در پی جلب حمایت
در همین حال، سایر نامزدهای طیف اصولگرا نیز در حال تبلیغ و لابی‌گری و جلب حمایت بیشتر برای خود هستند.

در پی حمایت روز جمعه علی لاریجانی از محمدباقر قالیباف، روز شنبه مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود در مجلس شورای اسلامی و عضو "شورای راهبردی" در مجلس که در حمایت از قالیباف تشکیل شده در گفت‌وگو با  فارس اظهار داشت: در حال حاضر استقبال خوبی از شورای راهبردی شده و اعضای این شورا از ۱۰۰ نفر هم تجاوز کرده‌است.

این در حالی است که یک نماینده دیگر مجلس که عضو جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم است گفته است که احتمالا گزینه نهایی "جامعتین" علی‌اکبر ولایتی خواهد بود. به گفته احمد سالک « جامعتین هنوز به مصداق نرسیده اما رایزنی‌ها به سمت ولایتی در حال تقویت شدن است.»

تعدد نامزدهای اصول‌گرا البته با خشنودی همه این طیف‌ها روبرو نیست. حسین شریعتمداری چندی پیش گفت که «ممکن است که دوستان اصولگرا از این حرف من ناراحت شوند اما به نظر من یکی از اهداف دشمن در شرایط کنونی این است که خروجی‌های حضرت آقا (خامنه‌ای) را متعدد کند بزرگوارانی مثل آقای ولایتی، حداد، جلیلی و لنکرانی و ... همه حزب‌اللهی هستند اما باید توجه داشت که این تعدد کاندیداهای اصولگرا، رای‌ها را می‌شکند.»

کمبود آنتی‌بیوتیک در ایران جدی است

دبیر انجمن بیماری‌های عفونی ایران هشدار داده که موضوع کمبود آنتی‌بیوتیک باید جدی گرفته شود. در عین حال مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت اعلام کرده که ارز مرجع برای تجهیزات پزشکی قطع شده است.

دکتر مینو محرز دبیر انجمن بیماری‌های عفونی ایران در گفت و گو با خبرگزاری کار ایران، ایلنا اعلام کرده که کمبود آنتی‌بیوتیک‌های بیمارستانی موضوعی جدی است که با اغماض و مراعات نمی‌توان از کنار آن گذشت.

خانم محرز تاکید کرده که بیمارستان‌ها در حال حاضر با کمبود آنتی‌بیوتیک روبرو هستند و هرچقدر که فرایند عمل جراحی با موفقیت پیش رود، کمبود آنتی‌بیوتیک بعد از عمل می‌تواند برای بیمار خطر جانی داشته باشد.

این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرده که بیمار با وعده و وعید و نقل قول‌های مختلف بهبودی پیدا نمی کند و کادر درمانی برای بهبودی بیمار به دارو نیاز دارد.
دکتر محرز اضافه کرده: «بی نظمی شدیدی بر زندگی خانواده بیماران حاکم می‌شود وقتی که مخاطب جمله دلهره آور "داروی شما موجود نیست" قرار می‌گیرند و ادامه شرایط موجود به‌گونه‌ای همراه با خوف و رجاء برای خانواده و همراهان بیمار عذاب آور و گزنده است. سایه تردید در دسترس نبودن دارو، موضوع پر استرس و اضطراب آفرینی است».

مینو محرز تاکید کرده که مشکل کمبود آنتی‌بیوتیک باید با حرکت جدی دست‌اندرکاران دارویی کشور هرچه زودتر برطرف شود.

پیشتر نیز رئیس بخش عفونی بیمارستان لقمان تهران از کمبود و گرانی آنتی‌بیوتیک در بیمارستان‌ها انتقاد کرده بود. دکتر مسعود مردانی بیستم اردیبهشت ماه (۱۰ مه) در گفت و گو با خبرگزاری ایسنا با اشاره به گسترش جراحی پیوند اعضا و موفقیت‌آمیز بودن این گونه جراحی در اکثر مواقع، هشدار داده بود که کمبود آنتی‌بیوتیک بعد از این عمل می‌تواند کل جراحی را خنثی کند.

این عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در سخنانی مشابه خانم دکتر محرز گفته بود: «دلهره‌ای که به دلیل کمبود دارو در بیمار یا همراهان وی بوجود می‌آید خود می‌تواند روند درمان و فعالیت این بیماران را تحت الشعاع قرار دهد و حتی برای پزشک معالج نیز مشغله فکری ایجاد کند. مشاهده وضعیت خانواده‌هایی که برای تامین دارو مجبور هستند به یک یک داروخانه ها سر بزنند و یا حتی از تهران به شهرستانها و یا برعکس از شهرستان‌ها به تهران مراجعه کنند برای کادر درمانی نیز رنج آور و طاقت فرساست».
دکتر مردانی تصریح کرده که رفع این مشکل نیازمند سیاست‌گذاری صحیح در حوزه دارویی است و کادر درمانی بیمارستانها در این خصوص نمی‌توانند مشکل گشای مردم باشند.
 

قطع ارز تجهیزات پزشکی و افزایش تا ۵۰ درصدی قیمت این اقلام

مدیرکل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت اعلام کرده است که ارز تخصیصی برای ورود تجهیزات پزشکی قطع شده و بنابراین قیمت این اقلام بین ۴۰ تا ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.

حسین کیوان در گفت و گو با خبرگزاری فارس تصریح کرده که این اقدام به منظور حمایت از تولیدکنندگان داخلی صورت گرفته است. وی برنامه دیگر وزارت بهداشت را رفع انحصار نمایندگی شرکت‌های خارجی در زمینه واردات تجهیزات پزشکی اعلام کرده است.

آقای کیوان گفته است: «وزارت بهداشت مدافع حقوق بیماران و مردم است و نه مدافع حقوق نمایندگی‌های خارجی. اعمال این سیاست در ماه‌های اخیر موجب کاهش قیمت تا ۳۰ درصدی برخی اقلام پزشکی مانند استنت‌های قلبی شده است. تلاش ما این است که بتوانیم به نحوی مشارکت افراد سرمایه‌دار و سرمایه‌گذار را در بازار تجهیزات پزشکی بیشتر کنیم».

این مدیر وزارت بهداشت همچنین تصریح کرده که با حذف ارز مرجع برای واردات این اقلام و سختی تخصیص ارز مبادله‌ای، بیشتر تولید کنندگان یا وارد کنندگان این تجهیزات دیگر وقت خود را برای گرفتن ارز مبادله‌ای صرف نمی‌کنند و ترجیح می‌دهند با ارز آزاد کار کنند تا تولید و وارداتشان متوقف نشود.

وی البته تاکید کرده که این کار منجر به بالا رفتن قیمت تجهیزات پزشکی می‌شود اما این افزایش قیمت به گفته او چشمگیر نخواهد بود.

افزایش قیمت دارو علیرغم کاهش قیمت داروهای وارداتی

سایت خبرآنلاین گزارش داده بر اساس آمارهای رسمی اعلام‌شده، قیمت داروهای وارداتی در فروردین سال جاری نسبت به زمان مشابه سال قبل، ۴۴ درصد کاهش داشته است. این در حالی است که قیمت دارو در کشور بین ۲۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش یافته است.
آمارها نشان می‌دهند که قیمت هر تن محصول دارویی وارداتی در نخستین ماه سال جاری حدود ۶۲ هزار و ۲۹۷ دلار بوده است. این در حالی است که قیمت هر تن داروی وارداتی در فروردین پارسال ۱۱۱ هزار و ۹۲۷ دلار بود.  هزینه ریالی واردات محصولات دارویی نیز در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه در سال قبل کمتر از ۱۲ درصد افزایش یافته که رقم بالایی محسوب نمی‌شود.
بر اساس این گزارش، افزایش قیمت دارو علیرغم کاهش قیمت داروهای وارداتی، به دلیل احتکار دارو توسط برخی داروخانه‌هاست.

انتشار جزئیات بیشتر از روند "رد صلاحیت" رفسنجانی

بنا به داده‌های برخی از سایت‌های سیاسی−خبری رای اولیه شورای نگهبان که تایید رفسنجانی بوده با فشار وزارت اطلاعات و سپاه عوض می‌شود. آیت‌الله خامنه‌ای نیز تصمیم نهایی شورای نگهبان را تایید می‌کند.
 اکبر هاشمی رفسنجانی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری پس از دو روز با انتشار بیانیه‌ای نسبت به رد صلاحیت خود توسط شورای نگهبان واکنش نشان داد. او  در این بیانیه بر خلاف صحبت‌هایی که بعد از انتشار خبر رد صلاحیتش در جمع اعضای ستاد انتخابی‌اش ایراد کرد، کمتر موضع انتقادی دارد. وی در آن سخنرانی کم‌سابقه جزئیات بیشتری از وضعیت وخیم اقتصادی و سیاسی کشور به دست داده بود.
هاشمی در بیانیه خود دوباره اشاره‌ای تلویحی به این وضعیت کشور کرده و نوشته که برای جلوگیری از سقوط بیشتر کشور و نیز تحقق "حماسه اقتصادی مورد تاکید رهبری" قصد ورود به انتخابات را داشته است.
در همین حال، برخی سایت‌های خبری جزئیات بیشتری از روند رای‌گیری در شورای نگهبان را که به رد صلاحیت رفسنجانی منتهی شد  منتشر کرده‌اند. بنا به موارد انتشار یافته، تعلل شورای نگهبان در اعلام نامزدان حائز شرایط به تدوام کشاکش و رایزنی بر سر ممانعت یا عدم ممانعت از ورود رفسنجانی به عرصه انتخابات برمی‌گشته است.
چگونه رأی شورای نگهبان تغییر کرد.
حیدر مصلحی که در تغییر رای شورای نگهبان دخالت داشته قبلا مخالفت خود را با رفسنجانی اعلام کرده بود: «کسی که جزو سران فتنه بوده و انقلاب و نظام به دلیل یک سری ملاحظات او را مانند آن دو تن دیگر چندان محصور نکرده و به او آزادی عمل داده است، امروز امر بر او اشتباه نشود که انقلاب یادش رفته این آقا در فتنه چه نقشی ایفا کرده است»
سایت جرس، که عمدتا مواضع معترضان به نتایج اعلام‌شده انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ را منعکس می‌کند در شرح جزئیات رای گیری در شورای نگهبان از جمله نوشته است: «در دور اول رای گیری، آرای این شورا ۷ به ۴ به احراز صلاحیت هاشمی بوده است و با خارج شدن این خبر از شورای نگهبان  و در میان مسوولین٬ حیدر مصلحی وزیر اطلاعات، به همراه معاونان وزارت اطلاعات و فرمانده سپاه  در شورای نگهبان حضور پیدا کرده  و طی بحث و گفتگویی با شورای نگهبان و بیان نگرانی ها و نکته های مورد اشاره آقای خامنه ای در عدم حرکت کشور رو به عقب٬ نتایج نظر سنجی بسیج را به این شورا ارایه داده اند.»
نظرسنجی مورد اشاره و تحلیل‌های مبتنی بر آن از پیروزی رفسنجانی در انتخابات با آرایی بالای ۷۰ درصد حکایت داشته‌اند.
سایت ندای سبز آزادی نیز نوشته است که در گزارش حیدر مصلحی به اعضای شورای نگهبان، میزان رای هاشمی به سونامی‌ تشبیه شده و گفته شده که این نتیجه بدتر از "فتنه" و دوم خرداد خواهد بود.
بنابرگزارش‌های یاد شده، زیر فشار و القائات گزارش وزارت اطلاعات رای‌گیری مجددی در شورای نگهبان انجام می‌شود تا "نتیجه مطلوب"، یعنی رد صلاحیت رفسنجانی به دست آید. پس از حصول این نتیجه رایزنی علی لاریجانی با رهبر جمهوری اسلامی شکل می‌گیرد که تا از اعلام این نتیجه جلوگیری شود و مانعی در برابر ورود رفسنجانی به انتخابات ایجاد نشود، اما به نوشته جرس، «رهبری در پاسخ اعلام می کند که هیچ قصدی برای دخالت در نظر شورای نگهبان ندارد و این شورا مطابق قانون کار خود را به درستی انجام داده است.»
همزمان فشارها بر رفسنجانی برای انصراف "داوطلبانه" از نامزدی بالا می‌گیرد، ولی وی حاضر به انجام چنین کاری نمی‌شود. رفسنجانی در سخنرانی در جمع اعضای ستاد خود در ساعات پس از اعلام رد صلاحیتش به این فشارها اشاره کرد.
ابهام در باره رویکرد بعدی رفسنجانی و اصلاح‌طبان
احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان نیز که در رای‌گیری مجدد و رد صلاحیت رفسنجانی نقشی محوری داشته قبل از شروع بررسی صلاحیت‌ها تلویحا از رفسنجانی انتقاد کرده بود
رئیس شورای تشخیص مصلحت نظام در بیانیه‌ خود مشخص نکرده که تاکتیک بعدی او و هوادارانش در قبال انتخاباتی که اجازه نامزدی برای آن را نیافته چیست و این جمله مبهم در بیانیه او را چگونه باید تعبیر کرد: «توصیه می‌نمایم كه فرصت تقویت وحدت و همدلی را كه در ستادها، میان نیروهای معتدل اصلاح‌طلب و اصولگرا ایجاد شد، به عنوان حُسن آغازی برای تداوم این حركت حفظ كنند.»
در روزهای اخیر با استناد به برخی از گفته‌های اعضای ستاد رفسنجانی این گمانه مطرح شده بود که شاید او و مشاورانش قصد دارند  موجی را که در سراسر کشور به حمایت از رفسنجانی شکل گرفت به سوی یکی از نامزدان میانه‌رو، مانند حسن روحانی یا محمدرضا عارف هدایت کنند. اما در اظهارات و مواضع تازه‌تر تاکیدی بر چنین رویکردی دیده نمی‌شود و بعضا این امیدواری ابراز می‌شود که در رای شورای نگهبان تجدیدنظر شود. بیانیه تازه شورای هماهنگی اصلاح‌طلبان و اظهارات یدالله طاهرنژاد، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران حاوی مواضعی در این راستا هستند.
این در حالی است که احمد علم‌الهدی، عضو مجلس خبرگان رهبری گفته، خامنه‌ای در دیداری با او و چند تن دیگر از روحانیون حکومتی، دخالت در کار شورای نگهبان را "غلط" خوانده است.علم الهدی گفته است: «حضرت آقا در دو روز گذشته که ما خدمت ایشان رسیدیم می‌فرمودند که قانون وظیفه احراز و تشخیص را بر عهده شورای نگهبان گذاشته است. بنابراین احراز و تشخیص چیزی نیست که بنده بخواهم دستور بدهم و با دستور حل نمی‌شود.... باید افرادی که صلاحیتشان احراز نشده از مسیر قانون پیگیری کنند و قطعاً شروع راه پیگیری قانونی رجوع به رهبری نیست.»
به علاوه، با تایید و تاکیدی که چهره‌های نظامی و امنیتی مانند حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و  سردار احمدی مقدم، فرمانده ناجا بر "شجاعت" شورای نگهبان و "درستی" رآی آن کرده‌اند به نظر نمی‌آید که آیت‌الله خامنه‌ای و مشاوران امنیتی و نظامی او که دستی قدرتمند در تصمیم‌گیری‌ها دارند و از آرای بالای رفسنجانی بیمناکند اجازه تجدیدنظر در رای شورای نگهبان را بدهند.

حمله سایبری هکرهای ایرانی به شبکه انرژی آمریکا"

روزنامه وال استریت ژورنال با استناد به مقامات رسمی آمریکا هکرهای ایرانی را متهم کرد که با دست‌یابی به نرم‌افزارهای جدید کوشیده‌اند که انتقال انرژی در خطوط گاز و نفت در آمریکا را مختل کنند.
یک مقام سابق آمریکا به وال استریت ژورنال گفته است که اختلال در کار شبکه انرژی "می‌تواند سبب نگرانی مردم آمریکا" شود. در گزارش روز جمعه (۳ خرداد/۲۴ مه) وال استریت ژورنال آمده است که حملات سایبری هکرهای چینی معمولاَ متوجه سرقت اطلاعات و جاسوسی اقتصادی است، اما "حملات خصمانه سایبری" هکرهای ایرانی بسیار خطرناک ‌بوده، زیرا هدف آنان "آسیب‌رسانی و اخلال‌گری" است.
هم اکنون ماموران امنیتی آمریکا در حال بررسی این حملات هستند ‌زیرا احتمال آن می‌رود که ادارات رسمی ایران در پشت این حملات سایبری باشند. پیشتر نیز مقامات آمریکایی درباره حملات سایبری هکرهای ایرانی به بانک‌های آمریکا هشدار داده بودند.
وال استریت ژورنال از قول یک مقام آمریکایی می‌نویسد: «تلاش‌های اخیر نمونه‌ای از افزایش فعالیت‌های سایبری رژیم ایران است. هر چه آنان بیشتر دست به این گونه حملات زنند، هشیاری ما را بیشتر بر می‌انگیزند. آنچه آنان تا کنون انجام داده‌اند، فاش شده است. هکرهای ایرانی باید مراقب اعمال خود باشند.»
به گفته منابع رسمی آمریکا "شواهدی دال بر دخالت مستقیم رژیم ایران" در این حملات وجود دارد، اما دولت ایران تا کنون همه این اتهامات را تکذیب کرده است.
بر اساس گزارش این روزنامه احتمال می‌رود که آمریکا یا کشورهای دیگر نیز در گذشته در حملات سایبری علیه ایران دخالت داشته‌اند. به‌طور نمونه بدافزار پیچیده استاکس‌نت سبب اختلال در مراکز اتمی ایران شد. بر اساس این گزارش آمریکا و اسرائیل در تولید این بدافزار دست داشته‌اند.
احتمال دخالت مستقیم ایران در حملات سایبری اخیر
شرکت‌های انرژی در آمریکا بر این باورند که حملات سایبری کنونی با "حمایت مستقیم دولت ایران با هدف کارشکنی در خطوط نفت و گاز صورت گرفته است. یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود گفت که هکرها کوشیده‌اند "برخی از برنامه‌های کنترل را پاک کنند و یا از کار بیاندازنند."
هدف حملات سایبری اختلال در کار خطوط انتقال گاز و نفت در آمریکا بوده است. عکس از آرشیوهدف حملات سایبری اختلال در کار خطوط انتقال گاز و نفت در آمریکا بوده است. عکس از آرشیو
در این گزارش نام شرکت‌هایی که مورد حملات سایبری قرار گرفته‌اند فاش نشده است. به جزییات دخالت احتمالی دولت ایران در این حملات نیز اشاره نشده است، اما با استناد به ماموران آمریکایی در گزارش آمده که "شواهد و مدارک فنی" کافی وجود دارد که رژیم ایران از هکرها حمایت کرده است.
گرچه هنوز جزییات این حملات مخفی نگاه داشته می‌شود، اما روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از متخصصان نوشت که مشابهت‌های زیادی میان حملات اخیر و حمله به "شرکت نفت آرامکو" متعلق به عربستان سعودی وجود دارد که در جریان آن دست‌کم ۳۰ هزار کامپیوتر در ماه مه ۲۰۱۲ از کار افتادند.
جمیز لوئیس، کارشناس امنیت سایبری که به عنوان مشاور، اغلب با دولت آمریکا نیز همکاری می‌کند گفت: «این حملات به مرحله خطرناکی رسیده است. ما تنها می‌توانیم واکنش نشان دهیم. ما در آستانه ورود به یک جنگ سایبری هستیم.»
لئون پانه‌تا، وزیر سابق دفاع آمریکا در اکتبر سال گذشته از تهدیدات پنهان ایران سخن گفته بود. وی بی آنکه نامی از ایران ببرد درباره حمله به شرکت آرامکو به هکرها هشدار داده بود. در این گزارش آمده است که دولت اوباما حملات سایبری به شرکت‌های انرژی را بیانگر بی‌اعتنایی ایران به هشدار مکرر این کشور تلقی می‌کند.
یک مقام آمریکایی تصریح کرد که «چینی‌ها در پی سرقت اطلاعات نظامی و اقتصادی هستند، اما حملات سایبری ایران به منظور آسیب‌رسانی صورت می‌گیرد، بدین دلیل توجه و احتیاط بیشتری را طلب می‌کند.»

عکس های گلشیفته فراهانی در فشن شوی کریستن دیور و بر روی فرش قرمز جشنواره کن

golshiftehDiorFashion2 عکس های گلشیفته فراهانی در فشن شوی کریستن دیور و بر روی فرش قرمز جشنواره کن

گلشیفته فراهانی در فشن شوی کریستن دیور در موناکو


golshiftehDiorFashion1 عکس های گلشیفته فراهانی در فشن شوی کریستن دیور و بر روی فرش قرمز جشنواره کن
گلشیفته فراهانی در فشن شوی کریستن دیور در موناکو
 My Sweet Pepperland، تازه‌ترین فیلم گلشیفته فراهانی، بازیگر ۲۹ ساله‌ی ایرانی سینمای جهان، 

روز چهارشنبه (۲۲ می-۱ خرداد) در هشتمین روز از جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد.
گلشیفته فراهانی، در این فیلم که توسط هنر سلیم، کارگردان کرد عراقی، ساخته شده، نقش 

گوند (Govend)، یک معلم جوان کرد را بازی می‌کند که در یک روستای مرزی میان ایران، عراق، و 

ترکیه فرهنگی متفاوت از فرهنگ روستاییان را سنتی می‌کند و به همین خاطر از سوی آن‌ها و از 

جمله دوازده برادرش طرد شده است. در سوی مقابل، باران (کورکماز ارسلان)، پلیس شهر اربیل 

دارد که یک قهرمان مستقل جنگ است و او نیز با مشکلات مشابهی چون گوند، در برخورد با 

روستاییان روبه‌رو است. این دو وارد یک ماجرای عشقی می‌شوند که در این روستای بدون قانون، 

برای‌شان بی‌خطر نیست.

My Sweet Pepperland، ششمین فیلم بلند گلشیفته فراهانی، پس از ترک ایران در سال ۲۰۱۰ و 

دومین هم‌کاری مشترکش با هنر سلیم، کارگردان عراقی‌الاصل مقیم فرانسه به شمار می‌رود. او 

پیش‌ از این نیز در سال ۲۰۱۱، در فیلم Si tu meurs, je te tue به کارگردانی همین کارگردان ایفای 

کرده بود. تازه‌ترین هم‌کاری مشترک این دو، در بخش نگاه ویژه جشنواره کن به نمایش درآمده است.
شصت‌و‌ششمین جشنواره‌ی فیلم کن، از روز چهارشنبه‌ی گذشته (۲۵ اردیبهشت-۱۵ می) در شهر 

بندری کن در جنوب فرانسه آغاز به کار کرد و تا شش روز دیگر (۲۸ می-۷ خرداد) ادامه خواهد 

داشت.
به غیر از فیلم “گذشته” به کارگردانی اصغر فرهادی که با تهیه‌کننده‌ی فرانسوی در بخش مسابقه‌ی 

جشنواره کن حاضر شده، فیلم «دست‌نوشته‌ها نمی‌سوزند» اثر محمد رسول‌اف نیز در بخش «نگاه 

ویژه» این جشنواره معتبر جهان به نمایش درخواهد آمد.

تصاویر حضور گلشیفته فراهانی و دیگر عوامل فیلم (My Sweet Pepperland) را بر روی فرش قرمز 

فستیوال کن ببینید. تصاویر مربوط به صحنه‌هایی از بازی گلشیفته فراهانی در این فیلم نیز برای 

شما انتخاب شده است.

Golshifteh1 عکس های گلشیفته فراهانی در فشن شوی کریستن دیور و بر روی فرش قرمز جشنواره کن

نامه آیت الله موسوی اردبیلی به هاشمی رفسنجانی: تنگ‌نظری ها چیزی از قدر شما نمی‌کاهد

در پی رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی  برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری، آیت‌الله موسوی اردبیلی با ارسال نامه‌ای ضمن تشکر از وی تأکید کرد نامهربانی‌ها و تنگ نظری‌ها چیزی از قدر و منزلت شما نمی‌کاهد.
به گزارش روزنامه جمهوری اسلامی متن نامه به شرح زیر است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
محضر برادر گرامی جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای هاشمی رفسنجانی زیدعزه
سلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته
برخود لازم می‌دانم از فداکاری و اقدامات خیرخواهانه شما تشکر نمایم. نامهربانی‌ها و تنگ نظری‌ها چیزی از قدر و منزلت شما نمی‌کاهد. خدمات شما در خاطر و نگاه ملت شریف ایران خواهد ماند و اجر شما نزد خداوند علیم و خبیر محفوظ است ان‌شاءالله.
عبدالکریم موسوی اردبیلی
۳۱/۲/۹۲

مسیح مهاجری: طرح اموری از قبیل بالا بودن سن بهانه‌ای بیش نیست

Kaleme News
حجت الاسلام والمسلمین مسیح مهاجری با اشاره به حمایتی که از سوی مراجع تقلید و مردم برای ورود هاشمی رفسنجانی به انتخابات شده بود از ناملایمات و تهمتهایی که به وی در روزهای اخیر روا داشته شده است انتقاد کرد و نوشت: خدا انصاف بدهد به کسانی که با زبان و قلم خود این واقعیت را منکر می‌شوند و چنین وانمود می‌کنند که دشمنان ایران و نظام جمهوری اسلامی آقای هاشمی رفسنجانی را برای ورود به انتخابات ترغیب نمودند. اگر این افراد اعتقادی به مبدأ و معاد داشته باشند باید از این قبیل تبلیغات دروغ پرهیز کنند و از گذشته خود نیز توبه نمایند.
وی همچنین عملکرد شورای نگهبان در رد صلاحیت رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام را نقد کرد.
متن یادداشت مدیر مسوول روزنامه جمهوری اسلامی به شرح زیر است:
اینجانب با ورود آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری یازدهم مخالف بودم و مخالفت خود را با ذکر دلایل به ایشان گفتم. حتی روز آخر مهلت ثبت نام نیز به دیدار ایشان رفتم و نظر خودم را برای آخرین بار تکرار کردم. به این واقعیت هم شهادت می‌دهم که خود آقای هاشمی رفسنجانی هم در تمام مدت چند ماهی که موضوع ورود ایشان به رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری مطرح بود حتی در جلسات خصوصی هم همواره ابراز مخالفت می‌کردند و از اینکه فشارهای مردمی زیادی برای ثبت نام وجود داشت ناراحت بودند.
آنچه موجب تغییر تصمیم آقای هاشمی رفسنجانی شد، افزایش فشارهای اقشار مختلف مردم و علما و مراجع معظم تقلید بود که اینجانب شخصاً در جریان این مورد اخیر یعنی اصرار علما و مراجع معظم قرار داشتم. خدا انصاف بدهد به کسانی که با زبان و قلم خود این واقعیت را منکر می‌شوند و چنین وانمود می‌کنند که دشمنان ایران و نظام جمهوری اسلامی آقای هاشمی رفسنجانی را برای ورود به انتخابات ترغیب نمودند. اگر این افراد اعتقادی به مبدأ و معاد داشته باشند باید از این قبیل تبلیغات دروغ پرهیز کنند و از گذشته خود نیز توبه نمایند. بازی کردن با آبروی اشخاص آنهم با تکیه بر مطالب دروغ و با هدف خارج ساختن افراد از صحنه‌ای که ورود به آن حق قانونی آنان است، گناه بزرگی است که هیچ توجیهی ندارد و مرتکبان را با غضب الهی در این دنیا و عقاب و عذاب در آخرت مواجه خواهد ساخت.
تصمیم شورای نگهبان درباره داوطلبان ریاست جمهوری، از نظر قانونی لازم الاتباع است و همانطور که آقای هاشمی رفسنجانی نیز اعلام کرده‌اند قرار نیست اعتراضی به آن صورت بگیرد. این نیز دلیل دیگری بر عظمت روحی کسی است که از پایه گذاران نظام جمهوری اسلامی است، برای تأسیس و اعتلای این نظام بیش از ۵۰ سال مبارزه و مجاهدت و خدمت کرده و در این راه بارها تا مرز شهادت پیش رفته و از هزینه کردن جان و مال و اعتبار و آبروی خود دریغ نورزیده است.
نظر شورای نگهبان در عین حال که قانونی است، قابل نقد هم هست. ساده‌ترین دلیل بر اینکه شورای نگهبان اشتباه هم می‌کند اینست که در خود این شورا در مورد صلاحیت افراد نظرهای متفاوتی وجود دارد و حتی در مواردی خروجی‌های این شورا نشان دهنده همین واقعیت است. مثلاً در میان افراد احراز صلاحیت شده برای ریاست جمهوری در همین دوره، افرادی وجود دارند که از مصادیق رجال نظامی هستند ولی از رجال سیاسی یا مذهبی نیستند. افراد دیگری نیز وجود دارند که از مصادیق رجال سیاسی هستند ولی نمی‌توان آنها را رجال مذهبی دانست. این واقعیت‌ها برای مردم عادی هم کاملاً قابل درک است لکن آنچه ملاک عمل قانونی است، نظر شورای نگهبان است و نباید با آن در افتاد کما اینکه نباید آن را خالی از اشتباه دانست. روشن‌ترین موارد اشتباه این شورا، یکی تأیید صلاحیت کسی است که اکنون خود اعضای شورا و تمام حامیان گذشته وی از عملکرد او ناراضی هستند و او را تأیید نمی‌کنند و دیگری عدم احراز صلاحیت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی است که در میان تأیید صلاحیت شدگان همین دوره هیچکدام امتیازات ایشان را ندارند. علاوه بر آنچه امام خمینی درباره آیت‌الله هاشمی رفسنجانی گفته‌اند که معتبرترین سند اعتبار و افتخار ایشان است، این فراز از مکتوب رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله خامنه ای، حاوی شهادت بر برخورداری ایشان از بالاترین سطح معیارهای صلاحیت است، معیارهائی که نظیری برای آنها سراغ نداریم. فراز مورد نظر که مربوط به زمان ریاست جمهوری آقای هاشمی رفسنجانی است اینست:
“و خدا را شکر که اراده و رأی ملت عزیز، بار سنگین امانت و مسئولیت الهی را بردوش توانای مردی بزرگ از فرزندان اسلام و حوار?ین امام عظیم الشأن،‌ عالمی مجاهد و فقیهی اسلام شناس و سیاستمداری هوشمند و مدیری دردآشنا و دلسوز قرار داد. شخصیتی که پرونده تلاشش در راه خدا و مجاهدتش برای حاکمیت دین و اعلای کلمه اسلام، حتی پیش از نخستین روزهای شروع نهضت آغاز شده و سرگذشت رنج‌ها و سختی‌ها و فعالیت‌های کم نظیر را در خود گنجانیده است. چهره موجهی که به برکت حرکت در صراط مستقیم انقلاب همواره امین امام و محبوب امت بوده. امروز رئیس جمهور ما از نظر من که سالیان متمادی است ایشان را می‌شناسم یک مجتهد قطعی است. اینهم از برکات خدا برماست. ما رئیس جمهوری داریم که از لحاظ درس‌های حوزه ای، یک مجتهد و از لحاظ تفکرات اسلامی یک متفکر سطح بالا با سوابق فراوان است.”
همه می‌دانند که مطرح کردن اموری از قبیل ناتوانی جسمی ناشی از بالا بودن سن، برای کسی با این برجستگی‌ها بهانه‌ای بیش نیست. کسی که در همین ایام، جلسات سنگین مجمع تشخیص مصلحت نظام،‌ که رؤسای قوای سه گانه، وزرای چند کابینه و تعدادی از افراد صاحب نظر در آن حضور دارند، را با قدرت مدیریت بسیار بالا اداره می‌کند آیا بی‌انصافی نیست که متهم به ناتوانی جسمی برای احراز ریاست جمهوری شود؟! اینها همه نشان می‌دهند آقای هاشمی رفسنجانی واجد صلاحیت‌ترین فرد برای رئیس‌جمهور شدن است.
اکنون که شورای نگهبان تصمیم خود را گرفته و اعلام کرده، مقصود از تأکید بر صلاحیت‌های آقای هاشمی رفسنجانی این نیست که در این تصمیم تغییری ایجاد شود، به ویژه آنکه اینجانب از ابتدا با ورود ایشان به این عرصه مخالف بودم و طبیعی است که همچنان بر عقیده خود باقی بمانم. تردیدی ندارم که آقای هاشمی رفسنجانی نیز فقط برای انجام وظیفه‌ای که اصرارهای مردم و بزرگان برعهده ایشان گذاشته بود به صحنه آمدند و به همین دلیل اکنون که بامانع مواجه شده‌اند احساس می‌کنند به وظیفه خود عمل کرده و از این پس با آرامش روحی کامل به کارهای روزمره خود می‌پردازند و مثل همیشه برای اعتلای نظام جمهوری اسلامی تلاش می‌کنند و حتی لحظه‌ای از کمک به پیشبرد هرچه بهتر کشور کوتاهی نخواهند کرد.
عده‌ای تلاش می‌کنند چنین وانمود نمایند که ورود آقای هاشمی رفسنجانی به صحنه انتخابات ریاست جمهوری با هدف مقابله با رهبری بوده است. این سخن را اگر از کسانی که شناختی از آقای هاشمی رفسنجانی ندارند باشد می‌توان بر بی‌غرضی حمل کرد البته با این تأکید که آنها سخت در اشتباه هستند، اما اگر افرادی که آقای هاشمی رفسنجانی را به درستی می‌شناسند چنین سخنی را بگویند قطعاً اهداف شومی را دنبال می‌کنند و خود نیز می‌دانند که دروغ می‌گویند. زیرا هر کس آقای هاشمی را می‌شناسد می‌داند که ایشان خیرخواه‌ترین فرد نسبت به رهبری است و هرگز حاضر نخواهد شد در برابر رهبری قرار بگیرد. در طول ۸ سال گذشته، تلاش‌های زیادی برای فاصله انداختن میان رهبری و آقای هاشمی صورت گرفت و بدخواهان با توسل به انواع توطئه‌ها و تبلیغات و دسیسه‌ها اقدامات زیادی برای وادار ساختن آقای هاشمی رفسنجانی به مقابله با رهبری به عمل آوردند ولی ایشان با درک دقیق موقعیت و شناخت توطئه‌ها و با نگاه عمیقی که به ضرورت وحدت و همراهی با رهبری برای حفظ نظام و مصالح کشور دارند، رابطه خود با رهبری را حفظ کرده و دست اندرکاران این توطئه سنگین را ناکام نمودند. توفیق آقای هاشمی رفسنجانی در مقابله با این توطئه‌ها، ریشه در اعتقاد ایشان به نظام جمهوری اسلامی، مصالح عالیه کشور و ولایت فقیه دارد و چیزی نیست که با حوادث و شرایط متغیر ایام دچار دگرگونی شود.
در این میان، سؤال مهمی که باید به آن پاسخ داده شود اینست که چرا آقای هاشمی رفسنجانی علیرغم اینهمه بی‌مهری و بی‌انصافی و جفا که می‌بیند و اینهمه تخریب و توطئه که علیه ایشان صورت می‌گیرد،‌ باز هم صبور و استوار در مسیر خدمت به نظام جمهوری اسلامی گام بر می‌دارد و مخالفان و معاندان را در توطئه‌ای که برای ایجاد فاصله میان ایشان و رهبری تدارک دیده‌اند و می‌بینند ناکام می‌نماید؟
پاسخ اینست که آقای هاشمی رفسنجانی از همان آغاز ورود به مبارزه با رژیم طاغوت، خود را وقف اسلام و برپائی نظام اسلامی و حراست از آن کرده بود و همچنان بر این عهد خود باقی است و از هر اقدامی که به این نظام لطمه وارد سازد پرهیز می‌کند. او برای نظام جمهوری اسلامی همچون “مادر” است نه “دایه”. به همین دلیل، حاضر است خود را فدا کند تا نظام بماند. این واقعیت، هم در آمدن او به صحنه مصداق دارد و هم در کنار رفتنش، کنار رفتنی همراه با زمزمه این بیت* خطاب به نظام جمهوری اسلامی که: بشکست اگر دل من به فدای چشم مستت – سرخُم می‌سلامت شکند اگر سبوئی.
مسیح مهاجری

مجمع مدرسین و محققین: رد صلاحیت هاشمی به تحریک افرادی بود که به حاکمیت ملت باور ندارند

مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم در به آیت الله هاشمی رفسنجانی تصریح کرد ردّ صلاحیت آن جناب به تحریک افرادی صورت گرفت که به حاکمیت ملت و حق مردم در تعیین سرنوشت باور ندارند، و این اقدام نه تنها سلب فرصتی مغتنم از مردم و نظام بلکه ممانعت از حضور و مشارکت پرشور مردم در حمایت از نظام جمهوری اسلامی است.
در بخشی از این نامه که در سایت مجمع منتشر شده آمده است: بهانه واهی ذکر شده نیز بدعتی جدید و خروج از چارچوب قانون است و مسئولیت این اقدامات بر عهده کسانی است که از آغاز نه با نهضت امام خمینی (ره) همراهی کردند، نه به جمهوری اسلامی دلبسته ­اند و نه برای ملت حقی را به رسمیت می شناسند و متأسفانه خود را میراث­دار انقلاب می نامند.
متن کامل این نامه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت آیت الله آقای هاشمی رفسنجانی دامت برکاته
سلام علیکم
ولادت باسعادت امیرالمؤمنین امام علی (ع) و سالروز فتح خرمشهر را به حضرت­عالی تبریک عرض می کنیم.
اقدام شجاعانه و فداکارانه آن­جناب در ثبت نام و اعلام آمادگی برای بردوش کشیدن بار مسئولیت اجرایی کشور در شرایط خطیر کنونی و پاسخ مثبت به درخواست­های عدیده مراجع عظام و علمای اعلام و طبقات مختلف مردم مسلمان و خیرخواهان این مرز و بوم و علاقه­ مندان به اعتلای جمهوری اسلامی، همچون آبی گوارا در کام تشنه ملت شریف ایران بود. استقبال گرم و همه جانبه اقشار و طبقات گوناگون ملت پاسخ بزرگوارانه ای به محبت­ها و خدمت­های شما بود.
همه آنان که امروز پروای محنت­ و دشواری های مردم و خطرات متوجه به نظام را دارند و فردای بهتری را برای ایران آرزو می­ کنند ثبت نام شما را انجام وظیفه­ ای از سوی یکی از یاران نهضت اسلامی امام خمینی (ره) تلقی نمودند. پانزده خرداد امسال پنجاهمین سال از آغاز نهضت است و باید به شما و همه کسانی که از روز نخست تا امروز آرمان­های اسلامی و مردمی این نهضت بزرگ را فراموش نکرده­ اند تبریک گفت.
تعهد شما به اسلام و انقلاب در دوران مبارزه و دفاع مقدس در زندان­ ها و شکنجه­ گاه­ ها و جبهه­ های نبرد تأیید شده است. همچنین مدیریت و تدبیر شما در همراهی امام و انقلاب و بازسازی یک کشور جنگ­ زده بر همگان آشکار شد. صبر، سکوت و پایداری شما از نگاه ملت دور نیست. مردم ایران صلاحیت شما را در عمل دیده­ اند و به کارآمدی شما در برون­ رفت از مشکلات امید داشتند.
ردّ صلاحیت آن جناب به تحریک افرادی صورت گرفت که به حاکمیت ملت و حق مردم در تعیین سرنوشت باور ندارند، و این اقدام نه تنها سلب فرصتی مغتنم از مردم و نظام بلکه ممانعت از حضور و مشارکت پرشور مردم در حمایت از نظام جمهوری اسلامی است.
بهانه واهی ذکر شده نیز بدعتی جدید و خروج از چارچوب قانون است و مسئولیت این اقدامات بر عهده کسانی است که از آغاز نه با نهضت امام خمینی (ره) همراهی کردند، نه به جمهوری اسلامی دلبسته ­اند و نه برای ملت حقی را به رسمیت می شناسند و متأسفانه خود را میراث­دار انقلاب می نامند.
درد و دریغ از دوستانی است که خود در تأسیس این نظام سهم داشته­ اند و اینک با تغافل و سکوت، آفات و آسیب­ های وارد بر آن را نادیده می گیرند.
از خداوند بزرگ برای آن جناب و همه خدمتگزاران اسلام و ایران توفیق و سربلندی مسألت داریم و روزهای خوش و فردایی روشن را برای ملت شریف ایران آرزومندیم.
والسلام علیکم ورحمة الله وبرکاته
مجمع مدرسین و محققین حوزه علمیه قم

آمریکا هند را به خاطر کاهش واردات نفت از ایران ستود

معاون وزیر خارجه آمریکا از اقدام هند در راستای کاهش خرید نفت خام از ایران تقدیر کرد. وی تصریح کرد که اقدام هند نشانگرهماهنگی این کشور با جامعه جهانی به منظور جلوگیری از دست‌یابی ایران به تسلیحات اتمی است.

وندی شرمن، معاون وزیر امورخارجه آمریکا در امور سیاسی در روز جمعه (۳ خرداد/۲۴ مه) از دولت هند به خاطر کاهش خرید نفت از ایران تقدیر کرد. خانم شرمن تصریح کرد که اقدام دولت هند در راستای حمایت این کشور از تحریم‌های اتحادیه اروپا و ایالات متحده علیه ایران صورت گرفته است.
بنا به گزارش خبرگزاری‌های هند،‌ این کشور از ماه مارس گذشته تا کنون حدود ۲۷ درصد از واردات نفت خام خود از ایران را کاهش داده است. این اقدام در حالی صورت گرفته که هند به شدت به نفت خام وارداتی وابسته است و مایل نیست که بطور کامل خرید نفت از ایران را متوقف سازد.
وندی شرمن تاکید کرد که مجازات‌های بین‌المللی علیه ایران به منظور جلوگیری از دست‌یابی ایران به جنگ‌افزارهای هسته‌ای است. وی افزود: «فکر می‌کنم که هند گامی بلند برای کاهش سقف واردات خود از ایران برداشته است. همه ارقام بیانگر سمت‌گیری مثبتی در این زمینه است.»
به گفته شرمن اقدام هند بدین معناست که این کشور نیز "مخالف دست‌یابی ایران به تسلیحات اتمی" است. آمریکا‌‌، اتحادیه اروپا و اسرائیل نگران آن هستند که جمهوری اسلامی در پوشش برنامه هسته‌ای خود در صدد ساخت بمب اتمی است. ایران تا کنون بارها این اتهامات را رد کرده است.
وندی شرمن که در دهلی نو، پایتخت هند این سخنان را ابراز داشت در تدارک سفر جان کری، وزیر امورخارجه آمریکا به هند در ماه آینده (ژوئن) است. شرمن گفت که ما نیز در انتظار سفر مانموهان سینگ، نخست‌وزیر هند به واشنگتن در آینده نزدیک هستیم.
ایران هفتمین صادرکننده نفت به هند
هند حدود ۷۵ درصد از نفت مورد نیاز خود را از خارج وارد می‌کند. رشد سریع اقتصادی در سال‌های اخیر، نیاز این کشور به منابع انرژی را افزایش داده است.
به گفته ناظران اقتصادی با کاهش صادرات نفت ایران، از درآمدهای ارزی این کشور نیز به میزان قابل توجه‌ای کاسته شده استبه گفته ناظران اقتصادی با کاهش صادرات نفت ایران، از درآمدهای ارزی این کشور نیز به میزان قابل توجه‌ای کاسته شده است
معاون وزیر نفت هند در ماه مارس امسال در پارلمان این کشور تصریح کرد که عربستان سعودی، عراق، ونزوئلا، کویت، امارات متحده و نیجریه به ترتیب مهم‌ترین صادرکنندگان نفت به این کشور هستند. ایران در حال حاضر در مقام هفتم قرار دارد. ایران در سال ۲۰۱۱ سومین صادرکننده نفت خام به هند بود.
چین، هند، ژاپن و کره‌جنوبی مهم‌ترین خریداران نفت ایران در آسیا به شمار می‌آیند. به گفته مقامات رسمی، تمامی این کشورها واردات نفت خام خود از ایران را کاهش داده‌اند تا شامل معافیت‌های ایالات متحده آمریکا شوند. بر طبق قوانین تحریمهای آمریکا علیه ایران، کشورها و شرکت‌هایی که با جمهوری اسلامی معاملات نفتی دارند، از بازارهای آمریکا محروم و یا دست‌کم فعالیت آنان با محدودیت مالی و خدماتی در ایالات متحده مواجه خواهد شد.
بنا به آمار منتشر شده از سوی اوپک، ایران در سال ۲۰۱۲ میلادی حدود ۹۰۰ هزار بشکه کمتر از سال ۲۰۱۱ تولید نفت خام داشته است. به گفته ناظران اقتصادی این افت تولید همچنان در سال جاری میلادی ادامه داشته است.
کنگره آمریکا در صدد تهیه طرحی برای کاهش شدید صادرات نفت ایران است. به گفته قانونگذاران آمریکایی افزایش اقدامات تنبیهی برای وادار کردن ایران  "انعطاف‌ناپذیری"  در گفت‌وگوهای اتمی با جامعه بین‌المللی است. تا کنون تمامی مذاکرات اتمی میان ایران و گروه ۱+۵ برای دست‌یابی به نتیجه‌ای ملموس به شکست انجامیده است.

تشکیل 4 گردان تکاور بسیجی و یک یگان شناسایی هوایی سپاه در تهران

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله با اشاره به توان دفاعی بسیجیان تهران از تشکیل 4 گردان تکاور بسیجی و یک یگان شناسایی هوایی خبر داد.
سردار محسن کاظمینی فرمانده سپاه محمد رسول‌الله  تهران بزرگ در گردهمایی بزرگ بسیجیان نواحی این سپاه که صبح امروز برگزار شد، گفت: سپاه محمد رسول‌الله متشکل از لشکر 27 و لشکر 10 و منطقه مقاومت بسیج، دارای 23 ناحیه محلات و اقشاری است و تاکنون 50 هزار حلقه صالحین در محلات تشکیل شده است.
 
به گزارش فارس، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله ادامه داد: سپاه تهران بزرگ با تشکیل مؤسسات فرهنگی، نقش بسزایی در عرصه فرهنگی تهران نیز دارد.

کاظمینی افزود: همچنین در عرصه دفاعی، این سپاه با 24 گردان امام حسین  و 4 گردان رزمی، لشکری بسیار آماده برای دفاع از انقلاب است.
 
وی همچنین به تشکیل 4 گردان تکاور بسیجی و یک یگان شناسایی هوایی اشاره کرد و گفت: در حوزه امنیتی نیز دو تیپ  زهرا  و آل محمد و 4 یگان امنیتی ولی عصر ، امام حسن مجتبی ، امام هادی  و امام رضا  آمادگی‌های خوبی در حوزه امنیتی دارند.


نکته جالب آن است که همه این ارگان های سرکوب به نام چهارده "معصومین" است.

تعرض علم الهدی به فرزند امام: دروغ می گوید و به امام هتک حرمت کرده

کلمه_ گروه خبر: در حالی که فرزند امام خمینی با تذکر به رهبری پیشنهاد تجدید نظر در رد صلاحیت هاشمی رفسنجانی را داده است، نماینده رهبری این پیشنهاد را زیاد خواهی می داند. و در پاسخ به نامه سیدحسن خمینی به هاشمی ادعا کرد این رد صلاحیت سیاسی نبوده است.
علم الهدی به این بسنده نکرده با خلاف واقع خواندن اظهارات زهرا مصطفوی می گوید: در ارتباط با نامه زهرا مصطفوی که گفته‌اند امام بعد از اینکه اسم مقام معظم رهبری را آورده‌اند سپس اسم آقای هاشمی را نیز آورده‌اند، باید بگوییم که اگر منظور این بود که یعنی امام (ره) برای رهبری این نظام دو نفر را در نظر گرفتند نه تنها دروغ است بلکه خلاف واقع نیز است.
به گزارش کلمه، پیش از این نیز خسرو حسینیان با تعرض به موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام گفته بود که این موسسه مدافع اندیشه‌های مخالفین امام است که این امر جای تأسف دارد. این در حالی بود که تولیت این موسسه با نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی است.
زهرا مصطفوی دختر امام خمینی در نامه ای تذکر گونه به رهبری از وی خواسته بود در رد صلاحیت هاشمی تجدید نظر شود. وی در نامه خود نوشته بود: همان روزی که تأئید امام بر رهبری حضرتعالی را از زبان ایشان شنیدم و همواره آن نظریه را در مواقع لازم بیان کرده ام تأئید صلاحیت برادر آقای هاشمی را هم شنیدم زیرا امام بعد از نام جنابعالی نام ایشان را هم ذکر کردند. خوشبختانه و به حق حضرتعالی مورد رأی خبرگان قرار گرفتید ، لذا لزومی نمیدیدم تا ذکری در این مورد از ایشان به میان آورم. اما متاسفانه امروز که می بینم شورای نگهبان دست به رد صلاحیت ایشان برای ریاست جمهوری زده است، خواهرانه تذکر می دهم که این کار هیچ معنایی جز فاصله انداختن بین دو یار امام و بی توجهی به شوق و اقبالی که مردم کوچه و خیابان به نظام و انتخابات پیدا کرده است ندارد.
وی بدون اشاره به مقام علمی آیت الله خامنه ای قبل از انتصاب توسط خبرگان رهبری، می افزاید: باید این را تشخیص دهیم که حضرت امام نه تنها یک فقیه بلکه یک خبره فقیه‌شناس هم بودند و اینگونه نسبت دادن به امام هتک حرمت به امام راحل است. که امام برای رهبری این امت دو نفر را کنار هم به عنوان فقیه‌ جامع‌الشرایط دیده‌اند.
این ادعا در حالی صورت می گیرد که آیت الله خامنه ای حتی از نظر مصباح یزدی هم واجد شرایط لازم برای مجتهد بودن نبود.
وی اظهار نظر کرد: البته خود آقای هاشمی هم نه در آن زمان و نه الان چنین ادعایی ندارند که فقیه جامع‌الشرایط هستند و حتی خود به عنوان فقیه جامع‌الشرایط به رهبری مقام معظم رهبری رای داد.
وی ادامه داد: اما اگر منظور این بوده که امام آقای هاشمی و مقام معظم رهبری را همواره دو عنصر موثر در انقلاب و دو یاور و معین خود می‌دانستند باید گفت که واقعیت همین است.
علم‌الهدی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به نامه سیدحسن خمینی به علی اکبر هاشمی رفسنجانی مبنی بر اینکه رد صلاحیت وی برای همگان غیرقابل باور بوده است اذعان داشت: احراز صلاحیت نشدن آقای هاشمی به دلیل مسائل سیاسی، اخلاقی و فکری نبوده است بلکه عدم احراز صلاحیت نسبت به توانمندی وی و حتی به استناد حرف خودش بوده است.
امام جمعه مشهد اضافه کرد: آقای هاشمی در ملاقات با مقام رهبری می‌گوید وقتی من مشکلات کشور را می‌بینم و توانایی خود را می‌بینم خلاف شرع است که در مقابل این مشکلات ادعا کرده و وارد عرصه شوم و حل آنها را به گردن گیرم؛ پس این صحبت‌ها نشان می‌دهد که وی در توانمندی خودش برای اداره مشکلات کشور و در دست گرفتن قوه مجریه تردید دارد. و حتی با تردید برای ریاست جمهوری ثبت‌نام کرده است. حال شورای نگهبان نیز کسی را که با تردید ثبت‌نام کرده و خود نیز گفته توانمند نیستم صلاحیت وی را احراز نکرده است.
سیداحمد علم‌الهدی بدون اشاره به اعمال نظر غیرقانونی اعضای شورای نگهبان، ادعا کرد: مسئله احراز صلاحیت‌ها مسئله تشخیص است‌ و هیچ کس در تشخیص فرد دیگر حق ندارد. در بحث احراز صلاحیت کاندیداهای ریاست جمهوری براساس قانون احراز صلاحیت‌ها بر عهده شورای نگهبان است که در این شورا تصمیم‌گیری می‌شود که چه افرادی احراز صلاحیت شده و می‌توانند وارد عرصه شوند.
وی به تایید صلاحیت شورای نگهبان احمدی نژاد و اظهار نظرهای بعدی آنان در مورد رییس قوه مجریه نپرداخت و افزود: در شورای نگهبان یک نفر تصمیم نمی‌گیرد بلکه ۶ مجتهد عادل احراز صلاحیت‌ها را بررسی کرده و خلاف تشخیص خود را به هیچ عنوان اعلام نمی‌کنند و البته در تشخیص آنها نیز کسی حق ندارد که بگوید حق من از بین رفته است چرا که قانون تشخیص را واگذار به این شورا کرده است؛ پس اینکه کسی بگوید مظلوم واقع شده درست نیست.
علم الهدی بدون نادیده گرفتن حق میلیونها شهروند در حذف شدن کاندیدای مورد نظرشان، ادعا می کند: به هیچ عنوان ظلمی وجود نداشته و تجاوز به حقی نشده است. حقی نیست که ظلم باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادعا کرد: این اظهارنظرها در واقع تعابیر کسانی است که قانون را بلد نبوده و معنای تشخیص و احراز صلاحیت را نمی‌فهمند و یا خدای ناکرده مردم را بی‌توجه به این مسئله می‌بینند. بنابراین، این تعابیری غلط است.
علم‌الهدی به دیدار اخیر با رهبری اشاره کرد و اظهار نظر کرد: قطعا شروع راه پیگیری قانونی رجوع به مقام معظم رهبری نیست؛ حضرت آقا در دو روز گذشته که ما خدمت ایشان رسیدیم می‌فرمودند که قانون وظیفه احراز و تشخیص را بر عهده شورای نگهبان گذاشته است. بنابراین احراز و تشخیص چیزی نیست که بنده بخواهم دستور بدهم و با دستور حل نمی‌شود.
امام جمعه مشهد بی اشاره به احکام حکومتی متعددی که از سوی رهبری صادر شده، مدعی است: قطعا حداکثر دستور رهبری این است که دستور تجدید نظر دهند. اصلا اینکه فکر کنیم در کشور هر چه مطابق میل ما صورت نگرفت بخواهیم از حکم حکومتی و ولایت فقیه استفاده کنیم و به تعبیری بگوییم حکم حکومتی و ولایت فقیه ابزاری است که مجری اراده و خواست ما شود، قطعا غلط بوده و درست نیست؛ اینکه رهبری قانون را بر هم بزند نیز توقع غلط و بی‌جایی بوده و به گونه‌ای زیاده خواهی بوده است.
عضو مجمع خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به صحبت‌های علی مطهری در مورد تائید صلاحیت هاشمی رفسنجانی گفت: این حرف‌ها نسبت به رهبری که حضرت آقا فلان نامزد را تائید یا رد کند زیاده خواهی نسبت به مقام معظم رهبری است؛‌ بنا نیست حضرت آقا در مدیریت کشور دخالت کنند و در واقع مقام معظم رهبری زمانی دخالت می‌کنند که اساس انقلاب در معرض خطر قرار گیرد. اما اینکه در جزئی‌ترین مسائل نیز دخالت کنند، قطعا سنگ بر روی سنگ نمی‌ایستد.

نتایج نظرسنجی موسسه افکارسنجی "خرد" در مورد نتیجه انتخابات چه بود؟

ندای سبز آزادی : شنیده های خبرنگار ندای سبز آزادی حاکی است، پیش از اعلام رد صلاحیت آیت الله هاشمی رفسنجانی توسط شورای نگهبان، موسسه افکار سنجی(نظرسنجی) "خرد" وابسته به وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی نسبت به پیروزی قاطع او در انتخابات ریاست جمهوری به مسوولان عالی نظام هشدار داده است.
اظهارنظر افراد نزدیک به ستاد هاشمی و برخی گزارش های منتشر شده در روزهای گذشته حاکی است که در فاصله پنج روزه ای که شورای نگهبان برای اعلام اسامی نامزدها درخواست وقت اضافه کرد، رایزنی های فشرده ای درباره کاندیداتوری هاشمی در جریان بوده است. همزمان، بر اساس آنچه که هاشمی خود نیز در جمع اعضای ستادهای انتخاباتی اش تایید کرد، فشارهای زیادی بر او برای انصراف از کاندیداتوری وارد شده است.
گفته می شود که در این زمان، موسسه "خرد" وابسته به وزارت اطلاعات اقدام به یک نظرسنجی‌ در سطح ملی کرده که نتایج آن توسط حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات در جلسه اعضای شورای نگهبان بیان شده است. نتایج این نظر سنجی حاکی از پیروزی قطعی هاشمی در انتخابات بوده است.
در گزارش حیدر مصلحی به اعضای شورای نگهبان، میزان رای هاشمی به سونامی‌ تشبیه شده و گفته شده که این نتیجه بدتر از "فتنه" و دوم خرداد خواهد بود.
گفته می شود یکی از دلایل اتخاذ تصمیم رد صلاحیت بر همین اساس بوده است.

از سوی دیگر، مقاومت رهبر جمهوری اسلامی برای اصلاح نظر شورای نگهبان نیز موید نگرانی او از نتایج این نظرسنجی است. آنطور که احمد علم‌الهدی، عضو مجلس خبرگان رهبری گفته، خامنه ای در دیداری با او و چند تن دیگر از روحانیون حکومتی، دخالت در کار شورای نگهبان را "غلط" خوانده است. علم الهدی گفته است: "حضرت آقا در دو روز گذشته که ما خدمت ایشان رسیدیم می‌فرمودند که قانون وظیفه احراز و تشخیص را بر عهده شورای نگهبان گذاشته است. بنابراین احراز و تشخیص چیزی نیست که بنده بخواهم دستور بدهم و با دستور حل نمی‌شود....باید افرادی که صلاحیتشان احراز نشده از مسیر قانون پیگیری کنند و قطعاً شروع راه پیگیری قانونی رجوع به رهبری نیست." این درحالی است که رهبر جمهوری اسلامی پیش از این سابقه رد نظر شورای نگهبان را داشته است و مقاومت فعلی او برای پرهیز در این دخالت از آنجا ناشی می شود که بر اساس نظرسنجی وزارت اطلاعات، ورود هاشمی به انتخابات را به معنی پیروزی قاطع او می داند. 

 

بیانیه هاشمی خطاب به مردم: تحمل بی حرمتی ها برای ملت و کشور شیرین است

آیت الله هاشمی طی بیانیه ای خطاب به مردم ایران تاکید کرد که اگر اعتلای کشور و عزت و رفاه ملت در سایه نظام اسلامی، هدف اعلا و آرزوی همه ماست، رواست در این راه مشکلات و تلخی‌ها، ما را از ادامه این راه مقدس باز ندارد.
به گزارش انتخاب، در بخشی از این بیانیه با اشاره به درخواست گروه ها و افراد مختلف برای حضور هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری، آمده است: مردم تاکید می کردند که در این مرحله که کشور دچار مشکلات و معضلات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و مهمتر از آن، تهدید و تحریم خارجی و تفرقه سیاسی شده، انتظار دارند برای پاسداری از خون شهدا و رنج جانبازان و آزادگان و خانواده‌های ایثارگران و اعتلای کشور و رفاه فرزندان این مرزبوم وارد میدان شوم.
متن کامل بیانیه آیت الله هاشمی رفسنجانی در ادامه می آید:
بسم الله الرحمن الرحیم
فعسی ان تکرهوا شیئاً و یجعل الله فیه خیراً کثیرا (سوره نساء، آیه ۱۹)
ملت شریف، فهیم و متدین ایران اسلامی
از سال ۱۳۳۷ که عملاً وارد مبارزه علیه استبداد و استعمار شدم و اوج آن وقتی بود که امام (ر) رسما” نورافکن مبارزه را بدست گرفتند تا امروز، همواره آنچه در توان جسمی و فکری خود داشتم، در جهت ایجاد عدل و اعتدال و اعتلای ملی، نشر معارف اسلام به ویژه مکتب اهل بیت(ع) و خدمت برای تأمین رفاه و آرامش مردم در نظام اسلامی، بکار گرفتم و تاکنون در این راه، ناملایمات و تیرهای زهرآگینی را به جان خریده و خواهم خرید و همیشه دعا و لطف خداوند و حمایت مردم به من روحیه ‌داده و خواهد داد.
از حدود یک سال پیش که زمزمه انتخابات ریاست جمهوری شروع شد، هر وقت فرصت دیدار با اقشار و صنوف مختلف مردمی، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران ۸ سال دفاع مقدس، شخصیت‌ها، بزرگان دینی و دانشگاهی، فرهنگی، سیاسی، قضایی، هنرمندان، کارگران ، صنعتگران، کشاورزان، ورزشکاران، زنان، جوانان و حقوقدانان برایم فراهم می‌شد، تأکید می‌کردند: در این مرحله که کشور دچار مشکلات و معضلات سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و مهمتر از آن، تهدید و تحریم خارجی و تفرقه سیاسی شده، انتظار دارند برای پاسداری از خون شهدا و رنج جانبازان و آزادگان و خانواده‌های ایثارگران و اعتلای کشور و رفاه فرزندان این مرزبوم وارد میدان شوم.
با توجه به آشنایی کاملی که با موانع حضور و مشکلات پیش رو داشتم و علی‌رغم میل خود و بستگان، برای کمک به خلق حماسه سیاسی، که آنرا پیش شرط رسیدن به حماسه اقتصادی مورد تاکید رهبری میدانم در آخرین لحظات فرصت قانونی، ثبت‌نام کردم.
اینک خاضعانه از تمامی شما مردم عزیز ایران اسلامی و همه شخصیت‌ها و بزرگان دینی و علمی و دوستانی که چه قبل از ثبت‌نام و چه در مدت کوتاه پس از آن، اینجانب را مورد لطف و محبت صمیمانه خود قرار دادند، به‌ویژه کسانی که در سراسر کشور با برپایی ستادهای خودجوش مردمی، زحماتی را متحمل و متقبل شده‌اند، تشکر و قدردانی می‌کنم و توصیه می‌نمایم که فرصت تقویت وحدت و همدلی را که در ستادها، میان نیروهای معتدل اصلاح‌طلب و اصولگرا ایجاد شد، به عنوان حُسن آغازی برای تداوم این حرکت حفظ کنند.
اگر اعتلای کشور و عزت و رفاه ملت در سایه نظام اسلامی، هدف اعلا و آرزوی همه ماست، رواست در این راه مشکلات و تلخی‌ها، ما را از ادامه این راه مقدس باز ندارد. زیرا برای حفظ نظام مقدسمان و ملت و کشورمان تحمل سختی‌ها و بی‌حرمتی‌ها شیرین است.
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم سرزنش‌ها گر کند خار مغیلان غم مخور

ممد نیستی ببینی…

کلمه- بهروز کربلایی*:
باسمه تعالی
ممد نیستی ببینی شهرمان دوباره تسخیر شده ولی این بار دوستان سابق مان به بهانه التزام عملی نداشتن ما به اسلام و انقلاب، شهر را تسخیر و ما را دستگیر کرده اند.
ممد نیستی ببینی در آستانه سالگرد آزاد سازی خرمشهر چه اتفاقات عجیبی در شهر افتاده است. هاشمی رفسنجانی را که امام به او اعتماد کامل داشت، رد صلاحیت می کنند، دختر امام را که با همان ادبیات امام، تنها به تذکر مختصری بسنده می کند، دروغگو می خوانند و دو یار نزدیک و مورد اعتماد امام یعنی میرحسین موسوی و مهدی کروبی را مدت هاست که به جرم براندازی در حصر نگه می دارند.
ممد نیستی ببینی تعدادی قابل توجهی از دوستانمان یا به سبب حق خواهی در حبس های طولانی مدت بسر می برند یا به جرم انتقاد از مدیران بی لیاقت کشور از محل کار اخراج و خانه نشین می شوند یا به بهانه پافشاری بر خط امام توسط بسیجیان امروزی مورد ضرب شتم قرار گرفته و بی حرمت می گردند.
ممد نیستی ببینی عده ای از دوستانمان ترجیح داده اند که در کنجی مشغول سپری کردن روزهای پایانی عمرشان باشند، عده ای به سبب اعتراضشان به وضع موجود بازنشسته اجباری گردیده اند، عده ای به سبب همراه داشتن یادگاری از جبهه، در بستر افتاده و مرگ را انتظار می کشند و کسی خبری از آنها نمی گیرد و عده ای نیز به سبب محدودیت های فراوان، مجبور به مهاجرت شده اند.
ممد نیستی ببینی مسئولیت دست کسانی افتاده که نه به مصالح مردم می اندیشند و نه به مصالح ایران توجه ای دارند. آنان تهدیدهای بیرونی را به درستی درک نکرده و ایران را زیر باروت نگه داشته اند.
ممد نیستی ببینی بسیاری از یارانمان از رفتار بسیجیان امروزی با مردم، بشدت خجل بوده و هیچ جا خود را بسیجی سابق معرفی نمی کنند. عملکرد نادرست دست اندرکاران فعلی که داعیه ولایت مداری دارند، ارزش های دینی، انقلابی و همچنین ارزش های بر گرفته از دوران دفاع مقدس را زیر سئوال برده است.
ممد نیستی ببینی مدتهاست که ازعمل به ارزش های انقلابی خبری نیست. مدتهاست که از شعارهای اسلامی بعنوان حربه ای برای در قدرت ماندن استفاده می شود. تهمت، افترا، دروغ، چاپلوسی، دزدی از بیت المال شهر را آلوده کرده و مجالی برای نفس کشیدن نمانده است.
ممد نیستی ببینی فضای این روزهای شهر غم آلوده است، دلگیر است، انگار که بعد از عملیات در سوگ دوستان نشسته و این نوا را سر می دهیم «ما با که نشینیم که یاران همه رفتند»
ممد جان بهترین یارانمان همراه تواند، عده ای از یارانمان در حبسند، عده ای گوشه عزلت گزیده اند و عده ای یاران دیروزمان سرگرم تجارت و صدارت وحکومتند. ممد جان نیرو نداریم که شهر را آزاد کنیم پس دعا کن که این بار نیز، خدا شهر را آزاد کند.

احمدی‌نژاد: تازه کار ما آغاز شده است

محمود احمدی‌نژاد تاکید کرد: ما هستیم و تازه کار ما آغاز شده است و اندیشه بهار و خود بهار چیزی نیست که کسی بتواند با پایمال کردن یک جوانه آن را از بین ببرد.
به گزارش ایسنا، احمدی نژاد که در آیین اختتامیه جشنواره وبلاگ‌نویسی و عکس بهار در سالن اجلاس سران حضور یافته بود و برخلاف برخی خبرها، اسفندیار رحیم‌مشایی او را در این برنامه همراهی نمی‌کرد، با بیان اینکه "متاسفانه جای مرد بهاری خالی است، اما حوصله کنید"، اظهار کرد: آقای عزیزی در همین جلسه به من گفت که "باشید" من در پاسخ به او گفتم که ما هستیم، همه هستیم، تازه کار ما آغاز شده است.
وی افزود: اندیشه بهار و خود بهار چیزی نیست که کسی بتواند با پایمال کردن یک جوانه آن را از بین ببرد. گاهی جوانه حتی از زیر آسفالت‌هایی که روی آنها غلطت زده‌اند باز خود را نشان داده است.
احمدی‌نژاد با بیان اینکه "این وعده خداست که کسی که با عشق به بهار زندگی می‌کند، بهار حقیقی را در آغوش خواهد کشید"، گفت: در آغاز راهیم، یک راه پرافتخار و سرتاسر پیروزی در راه است. اندیشه بهار هرگز طعم شکست را نخواهد چشید، پیروزی در ذات اندیشه بهاری است.

به گزارش ایسنا، احمدی‌نژاد در پایان سخنرانی خود این شعر را قرائت کرد: ما از تبار رستم و فرهاد و آرشیم/واندر شرار فتنه آخر سیاوشیم/در انتظار رؤیت آن مهر آخرین/در مجمر سپیده سپندی بر آتشیم. 

عکس / صفحه اول امروز روزنامه ها ، شنبه 4 خرداد، 25 می