۱۳۹۲ مرداد ۶, یکشنبه

پارادوکس خبری؛ جلوگیری از برگزاری مراسم احیا در دارالزهرا و سکوت رسانه ای

یکی از شاهدان عینی در خصوص جلوگیری از برگزاری مراسم شب احیای دارالزهرا نوشته است: چگونه می توان به این پارادوکس پاسخ گفت که کوچکترین حادثه در کشورهای دیگر در صدر اخبار رسانه ملی قرار گیرد و ائمه جمعه در خطبه های خود به اعتراض سخن بگویند و در همان زمان در کشوری که افتخارش در پیروی از زهرای مرضیه(س) است، از ورود مردم به دارالزهرا ممانعت شود.
شب گذشته کلمه گزارش داد که برگزاری مراسم شب احیاء در اولین شب قدر در حسینیه دارالزهراء (س)، با حضور تعداد زیادی از نیروهای لباس شخصی و پلیس، به تعطیلی کشیده شد.
این حسینیه واقع در ولنجک تهران که با مدیریت حجت الاسلام و المسلمین سید علی اکبر محتشمی پور اداره می شود، امشب قرار بود با سخنرانی حجت الاسلام محمدعلی خسروی، از اعضای دفتر حفظ و نشر آثار امام (ره) و عضو مجمع روحانیون مبارز میزبان مردم مومن علاقمند به بهره گیری از فضیلت اولین شب قدر محتمل در ماه رمضان امسال باشد.
جاوید قربان اوغلی که از شرکت کنندگان در این مراسم بوده است در یادداشتی در سایت آینده نوشته است:
یا معین من لا معین له
شب گذشته هر کس برای مراسم احیاء شب نوزدهم ماه رمضان به “دارالزهرا” رفته بود با ممانعت انبوه نیروهای پلیس و گارد ویژه روبرو شد که کلیه راههای منتهی به آنجا را مسدود کرده و از مردم می خواستند که برگردند. پس از حوادث محرم ۸۸ و حمله نیروهای لباس شخصی مسلح به انواع سلاح سرد به عزاداران حسینی ، سید محتشمی پس از گزارش وقایع به مسوولین عالی رتبه نظام ، فعالیتهای دارالزهرا را به حالت تعلیق در آورده بود.
بیش از دو دهه است که “دارالزهرا”ی سید علی اکبر محتشمی پور پایگاهی برای خالص ترین نیروهای انقلاب برای برگزاری مراسم مذهبی است. مرحوم سید احمد خمینی تا زمانی که در قید حیات بود، التزام داشت که حداقل در یکی از شب های فاطمیه به دارالزهرا بیاید. سید محتشمی از نزدیکترین یاران رهبر فقید انقلاب و از معتمدین خاص ایشان بود. سید محمود دعایی و سید اکبر محتشمی با حکم امام به سفارت عراق و سوریه منصوب شدند. محتشمی پور جانباز انقلاب و آرمانهای متعالی آن است و دست قطع شده او، گواهی بر استقامت و پایداری او در راه آرمانهای انقلاب است.
چگونه می توان به این پارادوکس پاسخ گفت که کوچکترین حادثه در کشورهای دیگر در صدر اخبار رسانه ملی قرار گیرد و ائمه جمعه در خطبه های خود به اعتراض سخن بگویند و در همان زمان در کشوری که افتخارش در پیروی از زهرای مرضیه(س) است، از ورود مردم به دارالزهرا ممانعت شود.
پس از تحقق حماسه سیاسی و مشارکت گسترده مردم در انتخابات ماه گذشته، همه بر این گمان بودند کشور دوران حاکمیت امنیتی را پشت سر گذاشته و فضای سیاسی کشور به سوی آرامش پیش می رود. ولی ظاهرا تغییر در کشور هنوز به بخش هایی از نظام نرسیده و یا آنان نمی خواهند آن را بپذیرند.
شب گذشته نیروهای انتظامی ابتدا خواستند درب ورودی دارالزهرا را ببندند، ولی سید محتشمی در مقابل آنان سینه سپر کرد و گفت که تا من زنده ام و اینجا هستم، این درب بسته نخواهد شد و اگر شما دستور دارید، می توانید مرا بازداشت کرده و با خود ببرید.
آنان نیز که اوضاع را چنین دیدند با دستور مقامات مافوق راه های منتهی به دارالزهرا را بستند تا مراسم احیاء و شب ضربت خوردن شهید عدالت، در غربتی به مظلومیت آن امام همام با حضور اندکی در دارالزهرا برگزار شود.
زمانی که با مشقت با عبور از چندین مانع به داخل دارالزهرا رسیدم، این بند از دعای جوشن کبیر در حال قرائت بود:
یا حرز من لا حرز له ، یا غیاث من لا غیاث له ،یا فخر من لا فخر له ، یا عز من لا عز له، یا معین من لا معین له، یا امان من لا امان له
جاوید قربان اوغلی
نوزدهم ماه مبارک رمضان