۱۳۹۲ مرداد ۱۱, جمعه

اخبار زندانیان سیاسی

انتقال مجید دری به زندان کارون اهواز
کمیته گزارشگران حقوق بشر از انتقال ناگهانی مجید دری، دانشجوی زندانی محروم از تحصیل، به زندان کارون اهواز خبر داده و گزارش داده است که این انتقال بدون اطلاع مقامات قضایی صورت گرفته است.
در روزهای اخیر، ابوالفضل عابدینی نصر نیز از اوین به زندان کارون اهواز منتقل شد که انتقاد فعالان حقوق بشری را برانگیخت.
انتقال مجید دری به زندان کارون اهواز در حالی صورت گرفته است که در روزهای گذشته، جمعی از فعالان سیاسی و مدنی، طی نامه‌ای سرگشاده وضعیت این زندان را "اسف‌بار و غیرانسانی" توصیف کردند.
خانواده‌ی مجید دری، دانشجوی زندانی نیز که به منظور پیگیری این موضوع به دادستانی مراجعه کرده بودند، پس از چندین ساعت انتظار با پاسخی مبنی بر عدم اطلاع مقامات قضایی از این انتقال مواجه شدند.
علت این اقدام از سوی مقامات قضایی "نارضایتی وزارت اطلاعات از حضور مجید دری در بهبهان عنوان شده و دادستانی تلویحا، این اقدام وزارت اطلاعات را نوعی "اقدام تنبیهی" برای این دانشجوی زندانی قلمداد کرده که در آخرین سال حبس او اجرا شده است.

بنابر حکم صادر شده از سوی شعبه بیست و ششم دادگاه انقلاب، به ریاست قاضی پیرعباس، مجید دری می‌بایست مدت زمان حبس خود را در تبعید به زندان ایذه سپری کند، اما به دلیل عدم وجود زندان در ایذه، وی به زندان بهبهان منتقل شده بود.
دامه بلاتکلیفی سهیل بابادی در زندان اوین پس از ۱۵ ماه
سهیل بابادی، زندانی محبوس در بند ۳۵۰ زندان اوین، بیش از ۱۵ ماه است که در بلاتکلیفی به سر می‌برد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، سهیل بابادی یکم خرداد ماه سال ۹۱ توسط اطلاعات سپاه به دلیل نوشتن قطعهٔ طنزی در صفحهٔ فیس بوک «کمپین یادآوری امام نقی به شیعیان» بازداشت شد.
آقای بابادی مدت ۲۲۷ روز در انفرادی بند ۲الف تحت فشارهای شدیدی از قبیل فحاشی، توهین، ضرب و شتم و تهدید خانواده قرار داشت. وی هم‌چنین از بدیهی‌ترین حقوق یک زندانی منجمله دسترسی به وکیل، حق استفاده از تلفن و هواخوری محروم مانده بود.
اتهام‌های این زندانی محبوس در زندان اوین «توهین به مقدسات»، «اجتماع و تبانی بر علیه امنیت کشور»، «توهین به امام و رهبری» و «تبلیغ علیه نظام» ذکر شده است.
گفتنی است که نامبرده پس از ۲۲۷ روز به بند ۳۵۰ منتقل و در حال حاضر پس از ۱۵ ماه بلاتکلیف است.

شایان ذکر است که همسر سهیل بابادی در زمان بازداشت وی باردار بوده که بر اثر فشار‌ها و تهدیدهای تلفنی بازجو‌ها از جمله تهدید به اعدام شوهرش، سقط جنین کرده است.